Gourmet-kokit korostavat, että oikein kypsäksi valmistettu pihvi on makuelämys, joka tuo esiin lihan parhaat puolet.
Kypsä pihvi on myös turvallisempaa syödä. Ravintoloiden hygieniataso ei aina yllä riittävän korkealle, ja liha voi altistua bakteereille ja muille terveysriskeille valmistusprosessin aikana. Täydellinen kypsennys tappaa suurimman osan haitallisista bakteereista, mikä tekee pihvin nauttimisesta turvallisempaa.
Pihvin liha, kun se on kypsennetty kunnolla, tarjoaa täyteläisempää makua korostaen pihvin hienoa – tiivistä – rakennetta.
Pihvi pitää tilata ravintolassa aina kypsänä
5
323
Vastaukset
”Kypsä pihvi on myös turvallisempaa syödä.”
Toki possun ja kanan pihvi kannattaa syödä kypsänä.
”Ravintoloiden hygieniataso ei aina yllä riittävän korkealle, ja liha voi altistua bakteereille ja muille terveysriskeille valmistusprosessin aikana.”
Minä jätän väliin tällaiset ravintolat mutta kukin valitsee tyylille ja lompakolle sopivan ravintolan.
”Pihvin liha, kun se on kypsennetty kunnolla, tarjoaa täyteläisempää makua korostaen pihvin hienoa – tiivistä – rakennetta.”
Kypsä naudanpihvi on todellakin tiivistä, jopa kengänpohjamaista.- Anonyymi
Tietysti kypsänä. Ihminen alkoi käyttää tulta ruoan valmistamisessa satoja tuhansia vuosia sitten. Jopa vielä nykyäänkin on "asiantuntijoita" joiden mielestä lihan pitää olla sisältä raakaa. YÄK !!!
- Anonyymi
Alkaako gougmet kokit tajuta, mikä terveysriski raaka liha on?
Madot ei näy ;)- Anonyymi
Pitäisi ymmärtää että samat bakteerit jotka lihan mureuttaa lopuksi sen pilaa. Joka paistaa/grillaa hyvän murean naudan pihvin kypsäksi ei ole mikään kokki. Ehdin tehdä ruokaa ammatikseni lähes 50v ei koskaan tullut ongelmia hygienian takia annoksista. Enkä ikinä ole itse syönyt pihviäni kypsänä. Katsokaa raakaa lihaa mikroskoopilla niin kihinä on hurjaa?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pitäisi ymmärtää että samat bakteerit jotka lihan mureuttaa lopuksi sen pilaa. Joka paistaa/grillaa hyvän murean naudan pihvin kypsäksi ei ole mikään kokki. Ehdin tehdä ruokaa ammatikseni lähes 50v ei koskaan tullut ongelmia hygienian takia annoksista. Enkä ikinä ole itse syönyt pihviäni kypsänä. Katsokaa raakaa lihaa mikroskoopilla niin kihinä on hurjaa?
Kaikkihan ne ovat olleet olevinaan hyviä kokkeja mitkä aiheuttaneet myrkytyksiä ja kuolemia myös huippuravintoloissa huonosti kypsennetyllä ruualla, mutta hyvällä tuurilla huonokaan kokki ei aiheuta myrkytyksiä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik124110MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar822111Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5511677Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin991415Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671137Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331048Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt216951Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o60893- 171864
Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3848