Tänä syksynä on tullut mukavasti hirven jauhelihaa.
Tein juuri vorschmakia karitsan jauhelihasta ja hyvää tuli.
Mietin että mites se hirvi, pitäiskö sekottaa possua tai rasvasta nautajauhelihaa?
Lampaanlihassa on oma makunsa ja niin on riistassakin.
Meinaan ei ne aina ne lihapullat tai pihvitkään maistu.
Onkohan kukaan kokeillut?
Vorsmack ei ole oikein pikaruoka vaatii ainakin 2 valmistusajan, mutta hyvää se on
Vorschmak hirven jauhelihasta
Anonyymi-ap
3
851
Vastaukset
Pitäisi onnistua.. Eihän Vorschmak vaadi rasvaa. Kun sen tekee oikein ja laittaa silliä niin se peittää lihan maun eikä huomaa, onko se lammasta, nautaa tai hirveä.
- Anonyymi
Hakukoneelle ducduc löytyy valmiita reseptejä kaikista riistoista ja lihoista.
Tosin voisi olla inhaa jos vosrscmakki olis tehty kanasta tai kalkkunasta.
- Anonyymi
Burgundin pataa on hirvestä tehty ja se oli ainenkin super hyvää.
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot243409Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe112818- 282504
- 421907
- 511749
- 141641
- 421525
KL: Mari Hynynen avoimena - Jouni-rakkaan ja Joel-pojan välit ovat nämä!
Mari Hynynen (ent. Perankoski) on naimisissa Jouni Hynysen kanssa. Marilla on edellisestä liitosta yksi lapsi, Joel Vola101458- 541404
Missikohu edustaa nykyajan monimuotoisuutta
Puolesta vai vastaan, saako esittää pilkkaavasti jonkun toisen ihmisen syntyperäisiä ominaisuuksia? Kadulla vastaan tule2631151