Tänä syksynä on tullut mukavasti hirven jauhelihaa.
Tein juuri vorschmakia karitsan jauhelihasta ja hyvää tuli.
Mietin että mites se hirvi, pitäiskö sekottaa possua tai rasvasta nautajauhelihaa?
Lampaanlihassa on oma makunsa ja niin on riistassakin.
Meinaan ei ne aina ne lihapullat tai pihvitkään maistu.
Onkohan kukaan kokeillut?
Vorsmack ei ole oikein pikaruoka vaatii ainakin 2 valmistusajan, mutta hyvää se on
Vorschmak hirven jauhelihasta
Anonyymi-ap
3
585
Vastaukset
Pitäisi onnistua.. Eihän Vorschmak vaadi rasvaa. Kun sen tekee oikein ja laittaa silliä niin se peittää lihan maun eikä huomaa, onko se lammasta, nautaa tai hirveä.
- Anonyymi
Hakukoneelle ducduc löytyy valmiita reseptejä kaikista riistoista ja lihoista.
Tosin voisi olla inhaa jos vosrscmakki olis tehty kanasta tai kalkkunasta.
- Anonyymi
Burgundin pataa on hirvestä tehty ja se oli ainenkin super hyvää.
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643305Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433127- 432498
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1082376- 311923
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271820- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851435- 391300
- 821159