Tänä syksynä on tullut mukavasti hirven jauhelihaa.
Tein juuri vorschmakia karitsan jauhelihasta ja hyvää tuli.
Mietin että mites se hirvi, pitäiskö sekottaa possua tai rasvasta nautajauhelihaa?
Lampaanlihassa on oma makunsa ja niin on riistassakin.
Meinaan ei ne aina ne lihapullat tai pihvitkään maistu.
Onkohan kukaan kokeillut?
Vorsmack ei ole oikein pikaruoka vaatii ainakin 2 valmistusajan, mutta hyvää se on
Vorschmak hirven jauhelihasta
Anonyymi-ap
3
553
Vastaukset
Pitäisi onnistua.. Eihän Vorschmak vaadi rasvaa. Kun sen tekee oikein ja laittaa silliä niin se peittää lihan maun eikä huomaa, onko se lammasta, nautaa tai hirveä.
- Anonyymi
Hakukoneelle ducduc löytyy valmiita reseptejä kaikista riistoista ja lihoista.
Tosin voisi olla inhaa jos vosrscmakki olis tehty kanasta tai kalkkunasta.
- Anonyymi
Burgundin pataa on hirvestä tehty ja se oli ainenkin super hyvää.
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen rakkaus sinua kohtaan ei kuole koskaan
Ihastunut olen moniin vuosien varrella mutta vain sinä jäit sydämeen enkä vaan osaa unohtaa. Olit silloin parasta elämäs491304- 1601115
- 61997
- 8812
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti "En pystynyt olemaan siellä enää"
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti – "En pystynyt olemaan siellä enää" Ennen sotaväki oli183795Unelmoin päivästä, jolloin voimme olla yhdessä.
Niin pieni kuin sydän onkin, sä oot siellä ja ne mun isot tunteet sua kohtaan ❤️Sydämeni sykähtää joka kerta kun sut nää27766- 11759
Ollaanko me tyhmiä mies?
Miten ihmeessä me onnistuttiin saamaan tästä näin pitkällinen ja masokistinen kuvio. Miten? Jos toisesta tykkää, näinhä51751- 346738
Martina Aitolehti poseeraa Ibizalla
Ihanaa! Ibiza on ihan paras paikka lomailla hengaillen, viinistä ja iltamenoista nauttien. Säpinää riittää. Aitolehti78685