Tänä syksynä on tullut mukavasti hirven jauhelihaa.
Tein juuri vorschmakia karitsan jauhelihasta ja hyvää tuli.
Mietin että mites se hirvi, pitäiskö sekottaa possua tai rasvasta nautajauhelihaa?
Lampaanlihassa on oma makunsa ja niin on riistassakin.
Meinaan ei ne aina ne lihapullat tai pihvitkään maistu.
Onkohan kukaan kokeillut?
Vorsmack ei ole oikein pikaruoka vaatii ainakin 2 valmistusajan, mutta hyvää se on
Vorschmak hirven jauhelihasta
Anonyymi-ap
3
468
Vastaukset
Pitäisi onnistua.. Eihän Vorschmak vaadi rasvaa. Kun sen tekee oikein ja laittaa silliä niin se peittää lihan maun eikä huomaa, onko se lammasta, nautaa tai hirveä.
- Anonyymi
Hakukoneelle ducduc löytyy valmiita reseptejä kaikista riistoista ja lihoista.
Tosin voisi olla inhaa jos vosrscmakki olis tehty kanasta tai kalkkunasta.
- Anonyymi
Burgundin pataa on hirvestä tehty ja se oli ainenkin super hyvää.
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.774622- 1801907
- 1241610
- 1251144
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161081- 351036
- 78933
- 52906
Hyvää huomenta!
Mietin miten suhtaudut minuun, jos kerron tunteista. Voinko enää sen jälkeen olla samassa paikassa kanssasi, jos koet as78872- 4848