Seiti ja turska, erinomaisia. Kalakeitossa, pannulla.
Seiti ja turska, parempaa kuin lohi
9
113
Vastaukset
- Anonyymi
Kirjolohi ja muikku ovat hyviä savustettuna, mutta noilla aivan liian rasvaisiksi jalostetuilla norjalaisilla myrkkylohilla ei tee mitään, närästävät vaan älyttömästi.
Seiti ja muut miedonmakuiset vähärasvaiset kalat käy melkein mihin vaan, pangasius yksi parhaita ulkomaisista kalakeitossa, pannulla, uunikalana jne. - Anonyymi
Kannatan jos kalat ovat fileenä. Seiti , Lohi, Puna ahven. Lohifilee paksua 5-6kg lohesta
tehtyä. Kalaa yht . 3kg. Tasan kaikkea. Saat parhaan kalakeiton. Sovita suhteessa miten haluat . Mutta puna ahven ja Lohi pää osassa. 2kpl valkosipuli
Sipulia , ja Tilliä tietysti . Perunaa 800gr , 3kpl porkkana. Mausteena suola , maustepippuri 10 kpl . Kalalientä 1.5 lt. -- 2.5litraa. Suolaa . maista 1tl -- 4tl.
Lisää maista. maista lisää. - Anonyymi
Tuontapaista Seljankaa teen aina. Lisään mukaan Smetanan ,. kokeile..
Turskasta ja varmasti myös seitistä tulee hyvä kastike uunissa kun ruskistetut turskafileet hauduttaa tomaattikastikkeessa, jossa on tomaatteja (tomaattimurska sopii hyvin), oliiviöljyä, mustia oliiveja, kaprista, valkosipulia, persiljaa ja chiliä. Tomaattikastike kiehautetaan pannulla ja kaadetaan uunivuokaan fileiden päälle tai turskafileet laitetaan kastikepannussa uuniin 15 minuutiksi. Nautitaan pastan kanssa. Varmasti perunat tai muusi sopii myös hyvin.
- Anonyymi
Eikö turskan oma maku peity turhan tehokkaasti? Makuasioita, mutta itse tykkään syödä miedon makuisen turskan höyrytettynä. Ihan vaan suolaa ja voita kaveriksi sekä jotain vähän prosessoitua juuresta tai perunaa.
Anonyymi kirjoitti:
Eikö turskan oma maku peity turhan tehokkaasti? Makuasioita, mutta itse tykkään syödä miedon makuisen turskan höyrytettynä. Ihan vaan suolaa ja voita kaveriksi sekä jotain vähän prosessoitua juuresta tai perunaa.
”Eikö turskan oma maku peity turhan tehokkaasti?”
Suolaturskasta tulee parasta, siinä on voimakkaampi maku ja kiinteämpi rakenne kuin tuoreessa turskassa. Kokeilin tuota myös tuoreilla ja ohuilla turskafileillä ja ihan hyvää tulee siitäkin. Kastiketta ei saa olla liikaa eikä turskafileitä kannata kypsentää yli niin, että ne hajoaa kastikkeeseen hiutaleiksi. Tomaattipyrettä eikä muita happoja kannata laittaa vaan pitää kastike mietona.
- Anonyymi
Kuha on parasta kalaa melkein miten vaan laitettuna. Hyvänä kakkosena tulee kotimainen ahven. Toimivat jopa graavattuna mainiosti.
”Kuha on parasta kalaa melkein miten vaan laitettuna.”
Kuha on kuin kanan rintafilettä tai possun sisä/ulkofiletta, mautonta mutta helppoa syötävää vanhuksille ja lapsille. Ahven on paljon maukkaampaa kuten myös hauki oikein laitettuna.
- Anonyymi
Komppaan!
Turska on erinomainen kala ja turskan seläke parhaita raaka-aineita, mitä kuvitella voi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mihin sinussa haluan koskea
Tilanne, että pääsisin tutustumaan eri kohtiin sinussa, mitä haluaisin kokeilla. Käsiin haluaisin tutustua, hieroa niitä412233Sairaammaksi menee: Musk alkaa sensuroida Zelenskyin viestintää X:ssä
IL: Musk puuttuu Zelenskyin viestintään – X:ään tulossa muutoksia "Elon Musk sanoo korjaavansa X:n, jotta käyttäjät voi2231984- 1111538
Toisen ihmisen sydämellä
leikkiminen on äärettömän moraalitonta. Antaa turhiaa toiveita ja sitten olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuinka vo1421265- 1151207
PAM:in mainos, älä mene tänään ruokakauppaan
kannatan kovasti kaupan työntekijöille lisää liksa. MUTTA lakossa on huonoa, nyt kauppiaat näkevät kuinka vähällä henki1381114Oho! Toivo Sukari paljastaa erikoisista iltatoimista Nadja-vaimon kanssa: "Hän aina putsaa mun..."
Oho! Onpa iltatoimet tällä pariskunnalla. Toivo Sukari ja Nadja Sukari menivät naimisiin v. 2019. Lue lisää: https://251088- 74999
- 63954
- 70950