Söisin mielelläni kuivattua kalaa, ellei se olisi niin ylisuolaista. Miten suolan saa pois siitä? Keittämällä?
Kuivatun kalan suola ongelma
2
85
Vastaukset
- Anonyymi
Kokeile liottaa kalaa runsaassa vedessä johon suolaa pitäisi liueta.
Tärkein kysymys on se, mihin tarkoitukseen kuivattu ja suolattu kala on? Jos käytät sitä snacksina esimerkiksi oluen tai votkan kyljessä niin se pitää olla suolaista ja kuivaa. Silloin sitä ei pidä syödä liiaksi. Jos taas teet siitä lämpimän ja keitetyn aterian niin vedessä liottaminen poistaa suolaa. Tyypillinen tönkkösuolatusta kalasta tehty ateria on suolaturskan käyttö, joka on hyvin yleistä Välimeren maissa. Siellä se tunnetaan nimellä Bacalao, Bacalhau, Baccala. Sanotaan, että Portugalissa on vuoden jokaiselle päivälle erilainen suolaturskan, Bacalhaun resepti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bacalhau
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista857465- 965404
- 2584612
- 444515
- 623257
- 492695
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222358- 492333
Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292332- 412184