Söisin mielelläni kuivattua kalaa, ellei se olisi niin ylisuolaista. Miten suolan saa pois siitä? Keittämällä?
Kuivatun kalan suola ongelma
4
266
Vastaukset
- Anonyymi
Kokeile liottaa kalaa runsaassa vedessä johon suolaa pitäisi liueta.
Tärkein kysymys on se, mihin tarkoitukseen kuivattu ja suolattu kala on? Jos käytät sitä snacksina esimerkiksi oluen tai votkan kyljessä niin se pitää olla suolaista ja kuivaa. Silloin sitä ei pidä syödä liiaksi. Jos taas teet siitä lämpimän ja keitetyn aterian niin vedessä liottaminen poistaa suolaa. Tyypillinen tönkkösuolatusta kalasta tehty ateria on suolaturskan käyttö, joka on hyvin yleistä Välimeren maissa. Siellä se tunnetaan nimellä Bacalao, Bacalhau, Baccala. Sanotaan, että Portugalissa on vuoden jokaiselle päivälle erilainen suolaturskan, Bacalhaun resepti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bacalhau- Anonyymi
Paras suolanpoistaja keitä lohkoperunoiden joukossa. samalla saat mahtavat perunat , laita tilliä kunnolla mausteeksi. Mieluummin tuoretilliä.
- Anonyymi
Eikös lohkoperunat kuulu paistaa, eikä keittää?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot1183862Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe563185- 793157
- 193105
Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti
Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans63041- 292805
- 542537
- 192277
- 632260
- 622119