12. planeetta ("jumalat" loivat ihmiset)

Tellu

Zecharia Sitchin on tutkinut Mesopotamian alueen kirjoituksia ja päätellyt seuraavaa:

Aurinkokunnan ollessa nuori planeetta sen ulkopuolelta jäi systeemimme vetovoiman vangiksi, ja lähti kaartamaan alueen sisäosiin. Mennessään se pyyhkäisi Uranuksen kallelleen ja sai Pluton, joka oli kuu, karkaamaan omalle radalleen. Tullessaan lähelle Jupiterin ja Marsin välissä kiertävää planeettaa se sai tämän taruissa Tiamat-nimellä kutsutun planeetan hajoamaan kahtia. Toinen puoli pirstaloitui ja siitä muodostui asteroidivyöhyke. Toisesta puolesta sensijaan syntyi Maa (alue jossa planeetan repeämäarpi on, on Tyyni valtameri). Nibiruksi kutsuttu häirikkö jäi kiertämään aurinkoamme 3600 vuoden pituisella radalla, ja saapuu aina säännöllisin väliajoin astroidivyöhykkeelle ratansa toisessa ääripisteessä.

Nibirun ja Tiamat/Maan kontakti siirsi elämän ainesosat toiselta toiselle, ja molemmissa planeetoissa kehittyi rikas lajisto. Nibirun älylliset olennot kehittyivät nopeammin kuin Maan, ja heikäläiset saapuivat Maahan ehkä 500.000 v sitten. ZS:n mukaan he perustivat tukikohdan Mesopotamiaan (Eridu), ja ryhtyivät louhimaan kultaa etelä-Afrikassa. Kullasta heidän oli tarkoitus valmistaa hiukkasia jotka he halusivat levittää oman planeettansa ilmakehään suojaamaan sitä. (Nibiru on omalämpöinen ja selittää sen miksi siellä voi olla elämää vaikka se on paikka jonne ei aurinko kovin paljon paista…)

Ennen pitkää kaivostoiminta alkoi ottaa astronautteja päähän, ja senpä vuoksi päätettiin muokata Maassa elävää alkuihmistä sen verran että tästä tulisi hyvä orja anunnakeille. Tiedevastaava anunnaki Enki (Ea) risteytti laboratoriossa Maan ja Nibirun ihmisten geenit, ja ”loi” hybridin joka oli hyvä palvelija, mutta kyvytön lisääntymään. Myöhemmin Enki kuitenkin antoi ihmiselle suvunjatkamiskyvyn. Se ei miellyttänyt hänen velipuoltaan, ylipäällikkö Enliliä. Raamatun luomiskertomuksen käärme on Enki, koska käärme oli hänen perheensä symboli (ja voinee miettiä josko se jotenkin siittiöihin liittyvänä olisi myös lääketieteellinen tunnus!) Se jumala taas joka syntiinlankeamuksen toteaa ja antaa ihmiselle Eedenistä (”jumalien” tukikohta Eridu) lähtöpassit oli Enlil.

Tarujen mukaan Enlil yritti kaikin tavoin ottaa ihmiskunnalta nirrin pois, mutta onnistui tässä laajamittaisemmin vasta kun Nibiru lähestyi jälleen aurinkoa ja tulossa oli vakavia mullistuksia. ZS arvelee että Nibirun vetovoima sai Etelämantereen jääkentän luiskahtamaan mereen ja aiheutti vedenpaisumuksen. Tämän anunnakit tiesivät etukäteen, ja pelastautuivat avaruuteen. Ihmisten oli tarkoitus Enlilin mieliksi hukkua. Enki kuitenkin antoi lempi-ihmiselleen vinkkiä (Nooa/Uthnapishtim jne.) ja tämä pelastui sukellusveneellä. Tuhon jälkeen anunnakit tajusivat tarvitsevansa väkeä tekemään planeetasta jälleen asumiskelpoisen (kaikki kaupungit olivat jääneet mudan alle), ja solmivat sopimuksen ”Nooan” perheen kanssa. Maanviljely ja karjankasvatus aloitettiin ylämailla, jonne kaiken peittävä muta ei ollut tunkeutunut. (Tämä selittääkin miksi viljelyä alettiin ensimmäiseksi harrastaa korkeammassa ilmanalassa kuin esim. joen suistoissa.)

ZS mainitsee sellaisenkin seikan jossakin kirjassaan että kun Nibiru saapuu lähimmäksi aurinkoa, sen asema asettuu Maan 30. leveysasteelle. Tämän vuoksi ko. asteet ovat erityisen ”pyhiä”, ja mm. Gizan pyramidit sijaitsevat sillä. ZS:n mukaan nämä pyramidit olivatkin alun perin majakoita avaruusväelle, myöhemmin erinäisten sotien tukikohtia.

Siinain niemimaalla sijainnut avaruusportti tuhottiin ydinaseilla eräässä jumalien selkkauksista, ja ohessa taisi mennä myös Sodoma ja Gomorra (niiden rauniot peittyivät Kuolleen meren alle kun meren eteläosiin muodostui uusi ”pullistuma”).

Jumalat olivat riitaista väkeä, jonka jokaisella perheellä oli omat hallintopiirinsä. Egyptissä vaikuttivat Enkin jälkeläiset, Mesopotami oli Enlilin perintömaita, Indus-kulttuuri oli nuoremman polven jumalattaren Inannan (Ishtar) maita jne. Koko joukon ylimmäisistä ylimmäisin Anu sensijaan pysytteli enimmäkseen Nibirussa hallitsijana.

Omia ajatuksiani (osaksi myös muiden): Koska Nibiru on niin pimeä paikka, sen väellä voi olla erikoisia aisteja joita meillä ei ole. Jos olisimme anunnakien ja alkuihmisten risteytys, se selittäisi mm. sen takia miksi joudumme riitelemään siitä onko olemassa ns. paranormaaleja kykyjä vai ei. Olettaisin niiden kykyjen olleen anunnakeille ominaista. Pimeässä eläminen kiihdyttää melatoniinin eritystä, ja se puolestaan voi vaikuttaa käpyrauhaseen jota pidetään mm. selvänäön tyyssijana. Anunnakeilla on saattanut olla myös pitkulaisempi päänmuoto, joka selittäisi miksi siellä täällä on ollut tapana muokata lasten kalloja. Tämä päänmuoto on ehkä osaltaan edesauttanut toisenlaisten aistien kehittymistä ja käyttämistä meikäläiseen pyöreään päänmuotoon verrattuna. Koska anunnakit varmaankaan eivät sietäneet jatkuvaa voimakasta auringonvaloa, heille oli helpompaa liikkua öisin. ZS:lla on rajuja ajatuksia siitä että he olisivat olleet myös äärimmäisen pitkäikäistä väkeä, joten muisto anunnakeista voisi selittää vaikkapa tarut kuolemattomista, pimeissä pysyttelevistä vampyyreista. On myös erinäisiä tunneliverkostoja ympäri Maata, joissa voisi kuvitella heikäläisten asuneen. Tämmöinen porukka on varmaan ollut vitivalkoinen keholtaan, ja se selittäisi miksi jossakin vaiheessa ihmiset saivat päähänsä että vaalea ihonväri ja hiukset on muka jotenkin erinomaisempaa. (EN kuitenkaan usko että vaaleiden Maan ihmisten vaaleus välttämättä periytyisi anunnakeilta, ja jos periytyy, niin muilla ”roduilla” on takuulla OMAT perintönsä heiltä. Ihon väri, kehon koko, pään muoto – mitä niillä on väliä? Olemmehan kaikki tällä pallolla älyllisiä olentoja. Se on pääasia.)

Lähde: 12th Planet (ja muita ZS:n teoksia)

1

2110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika hyvin tiivistetty nuo kertomukset. Jää vain jokaisen omalle kohdalle uskooko niihin vai ei. Kuitenkaan kaikkien mielestä nämä pseudotieteeksikin joskus kutsutut asiat eivät ole totuus.

      Mielenkiintoisia yhtymäkohtia hän (Sitchin) kyllä löytää eri aikakausien uskontojen välillä.

      Vieläköhän alkuperäinen viestin kirjoittaja on samoilla linjoilla 🤔 vai onko tullut uusia ajatuksia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe