Jouduin tulikävelyhuijauksen uhriksi

Yks vaan

Menetin rahani huijareille!


Jouduin huijarien uhriksi. Minuun otti hiljattain yhteyttä eräs puolituttu nainen, joka oli "tulikävelytilaisuuden kätyri".

Hän oli siis järjestämässä ja houkuttelemassa ihmisiä osallistumaan niinsanottuun tulikävelyyn, jossa kävellään tulisilla hiilillä. Tämä nainen oli oman kertomansa mukaan osallistunut itsekin aiemmin samanlaiseen kävelyyn, ja kertoi sen tapahtuvan tulisilla hiilillä.

Osallistuin siis Etelä-Karjalassa (lähellä Lappeenrantaa) 13.5 Lauantaina infotilaisuuteen, jossa kaupattiin kiskurihintaan tätä mahdollisuutta osallistua Sunnuntaina 14.5 tapahtuvaan "TULIKÄVELYYN".

Lauantain Infotilaisuudessa lipevä ja supliikki käytöksen omaava "tulikävelyasiantuntija" antoi ymmärtää, että kävely tapahtuu tulisilla ja hehkuvilla hiilillä 14.5 Sunnuntai yöllä. niinkuin tulikävelyyn (oikeaan sellaiseen) kuuluu.

Maksoin tästä lystistä yli 100 Euroa, ja rahat tietenkin maksoin etukäteen Lauantaina ja kävelyn oli määrä olla Sunnuntaina.

Koko infotilaisuuden touhu vaikutti varsin salamyhkäiseltä, ja jo samana Lauantai iltana aloin epäilemään että kyseessä taitaa olla huijaus. Etenkin, kun ketään ulkopuolisia ei saisi ottaa mukaan, eikä valokuvia saanut ottaa. Myöskään varsinaista kävelypaikkaa ei edes etukäteen kerrottu!


Yritin siis puhelitse saada maksamiani rahoja takaisin ja ensisijaisena tarkoituksenani oli peruuttaa osallistuminen, mutta rahoja ei annettu takaisin eikä asiaa kommentoitu sen kummemmin.

Kun sitten koitti Sunnuntai, oli aika osallistua tilaisuuteen. Tilaisuus oli järjestetty keskellä yötä jotta se vaikuttaisi jotenkin maagiselta jne.

PETTYMYS OLI TODELLA SUURI! Kun saavuimme epämääräiseen "tulikävelypaikkaan" Oli maastoon levitetty jäähtynyt tuhkakasa jossa olisi voinut vaikka seistä tuntikausia. Tulisista hiilistä ei ollut mitään tietoa. KYSEESSÄ OLI SILKKA RAHASTUS JA HUIJAUS!!

TÄTÄ SITTEN VÄITETTIIN TULIKÄVELYKSI JA TÄMÄ LYSTI MAKSOI YLI 100 EUROA! OLEN TODELLA PETTYNYT JA KOEN TULLEENI RASKAASTI HUIJATUKSI.

Olen nähnyt aitoa tulikävelyä ja siinä on tuliset ja hehkuvat hiilet eikä mitään jäähtynyttä haisevaa tuhkakasaa. tÄMÄ TUHKAKASA EI OLLUT EDES KUUMA, KORKEINTAAN REUNOISTAAN LÄMMITETTY!

Olen tänään Maanantaina ottanut yhteyttä kuluttaja-asiamieheen tarkoituksenani saada rahani takaisin. Mikäli rahoja ei tule, annan

Haluan tietää myös muiden kokemuksia tällaisista huijauksista. Poliisi ja viranomaiset ovat kiinnostuneita tällaisesta puoskaroinnista ja huijauksesta. Otin myös yhteyttä sensaatiolehtiin ja kerroin tämän saman asian toimittajille, jotta kyseiset huijarit eivät enää voi jatkaa tomintaansa.

4

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiellä kävellyt

      Ehkä tulikävelyrahojen perään ei kannata kysellä, voi olla vaikea saada huijatut rahat takaisin (eteenkin jos mitään papereita ei ole). Lisäksi jos papereissa ei ole tarkemmin määritelty tulikävelyä, niin tuota ei voi oikein tulkita mitenkään, että onko tehty väärin vai ei.

      Arvelisin, että kuumia hiiliä saa hankittua itsekkin melko edullisesti, ja sitten voi niillä harrastaa tulikävelyä halvalla. Arvelisin myös, että tuo 100 euroa oli sinulla ns oppiraha, ja kannattaa jatkossa yrittää paremmin vältellä noita huijareita (eteenkin sellaisia, jotka vaativat rahaa jostain elämyksestä).

    • Tottako on?

      Siis ihmetyttää vähän tuo summa, 100e!!! Minusta hiilillä käveleminen ei olisi sadan euron arvoinen vaikkei olisikaan huijaus vaan ihan tosi juttu. Ilmaiseksi voisin mennä katsomaan mutten kyllä yhtään pulittaisi..

    • tänne

      Miten tämä aihe liittyy skeptismiin?

      • näin ikään

        Juttu osoittaa, mihin skeptismin puute vie: menee rahat eikä saa vastineeksi edes yhtä palorakkoa jalkapohjaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3787
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      97
      3439
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2478
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1436
    Aihe