Kurkkusato on taas hyvä ja vastassa jokavuotinen ongelma: suuri osa niistä on kitkeriä, suorastaan polttavia maultaan. Mistä se johtuu, on toisen palstan asia, mutta mahtaako kitkeryys hävitä säilöttäessä.
Vastaukset ovat tervetulleita!
Kurkkujen kitkeryys - häipyykö suolaamalla?
Kurkkutuska
4
691
Vastaukset
- Minä vain
Hyvää välivuotta säilömisen merkeissä!
- marsu
Moro.Omissa kurkuissakin on monesti samaa kitkeryys vaivaa ja olen jostain lukenut että se johtuisi epätasaisesta kastelusta, mutta mene ja tiedä.... mä olen suolannut kurkkuja vaikka ovatkin kitkeriä ja hyviä niistä on tullut.
- AmmAttilainen
kyllä kyllä....
etikka tai suolavesi varmasti poistaa kitkeryyden. jos kurkku olisi "tasalaatuista" ja makeaa niin senhän söisimme tuoreeltaan!- paulino.s
johtuu kuivuudesta eikä häivy säilötessä
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482473
- 1761694
- 921588
- 691543
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6895- 68861
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152755