Mistä pieni irtopohjavuoka??

pieni=kaunista

Osaako kukaan sanoa mistä kaupasta voisi löytää n. 15-18 cm halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan?

Useimmat irtopohjavuoat joita olen nähnyt ovat ainakin 22-24 cm halkaisijaltaan.. tavoite olis tosiaan löytää sellainen pienempi, 15-18..

Osaako kukaan neuvoa KAUPPAA, mistä voisi sellaisen ostaa? Minä tarvitsisin sellaisen jo ensi viikonlopuksi joten netistä en taida mielelläni lähteä tilailemaan. Onkohan sellaisia edes, niin pieniä..??? Harmittaa kun kaikki vuoat on isoja! Kyllä pienten talouksienkin ihmiset leipoo.

9

4070

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vilho -68

      En tiedä mistä tuollaisen vuoan löytäisi, mutta itse löysin Madeleine vuoan Confetin (www.confetti.fi) kautta kun pyysin erikseen, mistään muualta en sitä löytänyt. Ottivat tosi nopeasti selvää ja sain heidän kauttaan tilattua.

      • pieni=kaunista

        Saakos kysyä mitä maksoi tuollainen madeleine-vuoka? Tiedätkö tuon nimen alkuperästä, kuulostaa aika jännältä? Millainen ympärysmitta siinä sitten onpi?


      • Vilho -68
        pieni=kaunista kirjoitti:

        Saakos kysyä mitä maksoi tuollainen madeleine-vuoka? Tiedätkö tuon nimen alkuperästä, kuulostaa aika jännältä? Millainen ympärysmitta siinä sitten onpi?

        Tuo Madeleine vuoka ei ole kakkuvuoka, vaan.. Madeleine vuoka. Ilmeisesti Madeleine leivokset tulevat ranskasta, ja ovat vähän kuin keksin ja kakun sekoitus. Aika vaikea selittää.

        Vuoka jonka hankin ei ole sama kuin silloin valikoimassa ollut, en muista hintaa. Tuossa on kuitenkin sama silikonisena niin näet millainen se on:

        http://www.confetti.fi/epages/Confetti.axl/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/SSF032

        Tuossa sivulla on myös ohje yhdenlaiseen madeleineleivokseen. Itse teen mieluiten sitruunaisia.


      • pieni=kaunista
        Vilho -68 kirjoitti:

        Tuo Madeleine vuoka ei ole kakkuvuoka, vaan.. Madeleine vuoka. Ilmeisesti Madeleine leivokset tulevat ranskasta, ja ovat vähän kuin keksin ja kakun sekoitus. Aika vaikea selittää.

        Vuoka jonka hankin ei ole sama kuin silloin valikoimassa ollut, en muista hintaa. Tuossa on kuitenkin sama silikonisena niin näet millainen se on:

        http://www.confetti.fi/epages/Confetti.axl/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/SSF032

        Tuossa sivulla on myös ohje yhdenlaiseen madeleineleivokseen. Itse teen mieluiten sitruunaisia.

        Tjuuh, kiitos linkistä! Varmaan maistuvia leivoksia tulee.. :)

        Itse tosiaan etsin ihan pyöreää, tavallista irtopohjavuokaa, joka vain on tavallista (yleensä ne ovat 22-25 cm) pienempi ympärysmitaltaan. Noin 17 cm halkaisija olisi hyvä.

        Mutta sain juuri Confetista minäkin kakkuvuoan, joka on vailla pohjaa (siis pelkkä rengas) ja säädettävä, 18-30 cm kakkuja sillä voi tehdä. Tuo 18 on aika lähellä sitä, mitä tässä olen etsinyt.

        Harmittaa vaan sinänsä, kun en oikeasti TARVITSE edes sitä säätöominaisuutta, tarvitsisin vain PIENEN, PYÖREÄN IRTOPOHJAVUOAN. Mutta ei kun ei. Ilmeisesti Suomessa ei leivota muita kuin jättiläiskakkuja (tai sitten muffinsseja) ja sillä hyvä.

        Koskahan täällä ymmärretään se, että pienet taloudet (1-2 hlö:ä) ovat yhä yleisempi asumisen ja elämisen muoto? Kaikki eivät ole mitään suurperhe ihmisiä. Mutta täällä jukoliste elintarvikkeet pakataan ja IHAN KAIKKI ruokaan ja leivontaan ja namiin liittyvä suunnitellaan niin, että kotona on komppanian verran väkeä syömässä. Hoh hoijakkaa. Ihan sama juttu rakentamisen ja asumisen kanssa. Joka kämpässä pitää olla "pakolliset" kaksi koirankoppia (=lastenhuoneet), vaikka todellisuudessa perhe-elämä on yhä usemmin vain lyhyt vaihe ja ihmiset eroavat --> syntyy pientalouksia.


      • pieni=kaunista
        pieni=kaunista kirjoitti:

        Tjuuh, kiitos linkistä! Varmaan maistuvia leivoksia tulee.. :)

        Itse tosiaan etsin ihan pyöreää, tavallista irtopohjavuokaa, joka vain on tavallista (yleensä ne ovat 22-25 cm) pienempi ympärysmitaltaan. Noin 17 cm halkaisija olisi hyvä.

        Mutta sain juuri Confetista minäkin kakkuvuoan, joka on vailla pohjaa (siis pelkkä rengas) ja säädettävä, 18-30 cm kakkuja sillä voi tehdä. Tuo 18 on aika lähellä sitä, mitä tässä olen etsinyt.

        Harmittaa vaan sinänsä, kun en oikeasti TARVITSE edes sitä säätöominaisuutta, tarvitsisin vain PIENEN, PYÖREÄN IRTOPOHJAVUOAN. Mutta ei kun ei. Ilmeisesti Suomessa ei leivota muita kuin jättiläiskakkuja (tai sitten muffinsseja) ja sillä hyvä.

        Koskahan täällä ymmärretään se, että pienet taloudet (1-2 hlö:ä) ovat yhä yleisempi asumisen ja elämisen muoto? Kaikki eivät ole mitään suurperhe ihmisiä. Mutta täällä jukoliste elintarvikkeet pakataan ja IHAN KAIKKI ruokaan ja leivontaan ja namiin liittyvä suunnitellaan niin, että kotona on komppanian verran väkeä syömässä. Hoh hoijakkaa. Ihan sama juttu rakentamisen ja asumisen kanssa. Joka kämpässä pitää olla "pakolliset" kaksi koirankoppia (=lastenhuoneet), vaikka todellisuudessa perhe-elämä on yhä usemmin vain lyhyt vaihe ja ihmiset eroavat --> syntyy pientalouksia.

        Niin siis kerron siitä vuoasta myös blogissani. http://suklaahirvio.blogspot.com


    • Mary Lou

      Meille tuli tupareihin kaveri, joka toivoi gluteenitonta kakkua. Etsiskelin ympäri nettiä pienempää irtopohjavuokaa sillä en halunnut tehdä koko porukan kakkua sellaisesta liisterijauhosta. Löysin sitten 12-senttisen irtopohjavuoan tuolta http://www.maypoint.fi/heirol-irtopohjavuoka-eri-kokoja-p-899.html samalla tilasin tuon isoimman koon muun porukan kakkua verten. Meinaan kaupoissa on yleensä juuri tuota kokoa 24 mutta halusin vähän isomman..

      • äiti leipoo

        Confetti; löytyy mm. tällainen
        Tuotekuvaus:
        •non-stick pinnoite
        •korkeus noin 4,5cm ja halkaisija noin 12cm
        •käsin pestävä

        Ullan Unelmassa on myös halk. 18-19 cm
        Olen nähnyt pieniä irtopohjavuokia myös isojen markettien
        taloustavaraosastoilla.


      • by the way

        monessa ohjeessa liisterijauhon tilalla voi käyttää perunajauhoa ja lisänä luontaisesti gluteenitonta jauhoa. Riippuu siitä mitä tekee että mitä jauhoja käyttää. Meillä ei ole moneen vuoteen tehty täytekakkuja mutta gluteeniton Kultarannan pumpulikakku maistuu kaikille, varsinkin vehnäallergikolle, sen vuoksi leivon usein luontaisesti gluteenittomista ilman vehnäproteiinia.
        Pikkuleivätkin onnistuvat luontaisesti gluteenittomilla jauhoilla


    • näinkin pieniä on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mistä puhuitte viimeksi kun näitte

      Kerro yksi aiheista
      Ikävä
      107
      7736
    2. Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata

      Manneja, vaiko matuja?
      Mikkeli
      109
      5971
    3. Se on hyvästi

      Toivottavasti ei tavata.
      Ikävä
      83
      5167
    4. Olenko saanut sinut koukkuun?

      Hyvä. Rakastan sua.
      Ikävä
      139
      4536
    5. Alavuden sairaala

      Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan
      Ähtäri
      11
      3220
    6. Sisäsiittosuus

      Tämän kevään ylioppilaista 90% oli sama sukunimi?
      Suomussalmi
      55
      2967
    7. Miksi sä valitsit

      Juuri minut sieltä?
      Ikävä
      58
      2928
    8. Törkeää toimintaa

      Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818
      Ylivieska
      10
      2444
    9. Kerro nyt rehellisesti fiilikset?

      Rehellinem fiilis
      Suhteet
      61
      2437
    10. Hei........

      Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.
      Ikävä
      56
      2056
    Aihe