Taas hyvissä ajoin liikenteessä :o)
Tuossa jo mietin kasvimaan laittoa ja meinaan
kasvatella kompostin päällä avomaan kurkkua.
Onko kellään ohjetta venäläisiin
suolakurkkuihin ? Nyt ei ole reissuja tiedossa
sinneppäin että vois ostaa mutta ite vois kokeilla tehdä. Oon tehnyt suolakurkut ihan keittämällä etikka/mausteliemen, mutta maku
ei ole ihan sama kun rajan takana.
Mikähän niillä on se meininki että saavat
erikoisen pikantin maun niihin ? Jos nyt jostain saisi kurkkuja niin vosi tehdä testierän
aidot venäläiset suolakurkut
50
14838
Vastaukset
- juntti
Venäläiset suolakurkut valmistetaan maitohappokäymisen avulla (fermentoimalla). Netissä on useitakin ohjeita.
Tässä linkki erääseen keskusteluun, jota on täällä aiemmin käyty:http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=616&posting=22000000003435732- osannut
sitten toimivaa linkkiäkään laittaa.
- viininlehti
litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
kahvilusikallinen sokeria
valkosipulia mikäli mausta pitää
mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
tillinvarsia ja tillinkruunuja
pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana - venäläiset kurkut
viininlehti kirjoitti:
litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
kahvilusikallinen sokeria
valkosipulia mikäli mausta pitää
mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
tillinvarsia ja tillinkruunuja
pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukanaon pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.
- ei Viipurin torilta
venäläiset kurkut kirjoitti:
on pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.
No, Viipurin torilta ostetut tai muuten huolimattomasti tehdyt ovat tietysti pahoja, mutta kyllä aidot venäläiset ovat niin hyviä, etteivät ne niitä pois anna. Suomen parhaat kurkut, Myrttisen, on tehty alun perin vanhalla venäläisellä reseptillä, jonka emigrantit toivat Suomeen.
Mutta kaikista tärkein on tehdä ero aitojen, maitohappokäymisellä valmistettujen, ja sitten noiden jäljitelmien eli lähinnä etikkakurkkujen välillä. Maitohappokäytetyt ovat oikeasti tervellisiä, kun taas tuo sokeroitu etikkaliemi-kemikaaliseos taas ... - Haloo!
venäläiset kurkut kirjoitti:
on pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.
Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.
- EI-nimittelijä
Haloo! kirjoitti:
Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.
kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.
- Porkkanappaa
EI-nimittelijä kirjoitti:
kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.
jaaha, että näkyy olevan muodissa tyyli, joka on kopioitu suoraan päiväkotilasten hiekkalaatikkotappeluista.
Sehän nyt on kaikille selvää, että Lenin, Brezhnev ja Putin ovat tuhonneet aidot venäläiset suolakurkut ja jättäneet jäljelle vain nuo epäpuhtaat, öljytynnyreissä valmistetut limanuljaskat. - kunnon
EI-nimittelijä kirjoitti:
kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.
hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.
Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.
Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.
Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA! - terveisiä Breznevin ystäville
kunnon kirjoitti:
hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.
Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.
Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.
Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA!on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko. - puhui
terveisiä Breznevin ystäville kirjoitti:
on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko.juntti joka ymmärtää vain Taka-Hikiän talkkunajauhon päälle...
- Oletpa!
terveisiä Breznevin ystäville kirjoitti:
on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko.Oletpa ruokasivistymätön!
- Kuningatarjäde
Oletpa! kirjoitti:
Oletpa ruokasivistymätön!
Ihana juupas-eipäs-väittely meneillään "Sinä olet tyhmä-eiku sinäpäs-sä oot tyhmä kun tykkäät Venäläisistä suolakurkuista-enpäs oo-sä oot sivistymätön kun et tykkää... jne."
Hiekkalaatikossa ei ole kohta enää mitään mitä lapioida kun kaikki lentelee yli reunojen... - KataKoskiv
viininlehti kirjoitti:
litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
kahvilusikallinen sokeria
valkosipulia mikäli mausta pitää
mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
tillinvarsia ja tillinkruunuja
pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukanaTäällä seisoo sellainen kaapissa, mitä tarjotat? Taitaa olla se pienempi malli.
- viininl
KataKoskiv kirjoitti:
Täällä seisoo sellainen kaapissa, mitä tarjotat? Taitaa olla se pienempi malli.
vaikka emailiini, [email protected] voit lähettää hintapyyntösi
- pehmeitä kurkkuja
viininlehti kirjoitti:
litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
kahvilusikallinen sokeria
valkosipulia mikäli mausta pitää
mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
tillinvarsia ja tillinkruunuja
pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukanajos kurkkujen sekaan esjmesj panee tammenlehtiä niin saa rapeakuorisia, narskuvia kurkkuja. Muuten tulee pehmeitä hapankurkkuja. Myös kirsikanlehtiä on tapana panna kurkkupyttyyn, mutta en tiedä mikä vaikutus näillä viissinänlehtillä on muu kuin lievä makuefekti. Piparjuurenlehdillä tulee myös terhakkaa makua, samoin turkinpalko (chili) terästää kummasti.
- järveen, sillä säilyi
viininlehti kirjoitti:
litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
kahvilusikallinen sokeria
valkosipulia mikäli mausta pitää
mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
tillinvarsia ja tillinkruunuja
pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukanajuuri parhaassa lämpötilassa eikä pytty ravistunut. Pätevä keino edelleen, jos ei ole sopivan kylmää eteistä tai kellaria eikä kylmiötä ja jos sattuu rannalla asumaan.
- johdu
pehmeitä kurkkuja kirjoitti:
jos kurkkujen sekaan esjmesj panee tammenlehtiä niin saa rapeakuorisia, narskuvia kurkkuja. Muuten tulee pehmeitä hapankurkkuja. Myös kirsikanlehtiä on tapana panna kurkkupyttyyn, mutta en tiedä mikä vaikutus näillä viissinänlehtillä on muu kuin lievä makuefekti. Piparjuurenlehdillä tulee myös terhakkaa makua, samoin turkinpalko (chili) terästää kummasti.
ollenkaan noista lehdistä vaan kurkkulajikkeesta ja siitä, hapatetaanko kurkut vaiko "kypsytetäänkö" vain suolan voimalla.
- porkkanapää
järveen, sillä säilyi kirjoitti:
juuri parhaassa lämpötilassa eikä pytty ravistunut. Pätevä keino edelleen, jos ei ole sopivan kylmää eteistä tai kellaria eikä kylmiötä ja jos sattuu rannalla asumaan.
Kun ensi kesän kurkkusaalis menee taas herran
haltuun (viime kesä oli kovin kehno)
niin ratkaistiin ongelma näin...
Laitettiin Venäjän vuosiviisumit tänään hakuseen
naapurin kanssa. Varmin konsti !
Samalla reissulla sitten tulee muut tykötarpeet,
bensat etc.
Kurkkuja kyllä meinaan tehhä itekkin jos niitä vaan tulee. Niin että kiitoksia vaan kovasti ja paljon ohjeista, näistä tulee olemaa apua :o) - käsittämätön...
porkkanapää kirjoitti:
Kun ensi kesän kurkkusaalis menee taas herran
haltuun (viime kesä oli kovin kehno)
niin ratkaistiin ongelma näin...
Laitettiin Venäjän vuosiviisumit tänään hakuseen
naapurin kanssa. Varmin konsti !
Samalla reissulla sitten tulee muut tykötarpeet,
bensat etc.
Kurkkuja kyllä meinaan tehhä itekkin jos niitä vaan tulee. Niin että kiitoksia vaan kovasti ja paljon ohjeista, näistä tulee olemaa apua :o)kirjoitus.
- Myrttisfani
ei Viipurin torilta kirjoitti:
No, Viipurin torilta ostetut tai muuten huolimattomasti tehdyt ovat tietysti pahoja, mutta kyllä aidot venäläiset ovat niin hyviä, etteivät ne niitä pois anna. Suomen parhaat kurkut, Myrttisen, on tehty alun perin vanhalla venäläisellä reseptillä, jonka emigrantit toivat Suomeen.
Mutta kaikista tärkein on tehdä ero aitojen, maitohappokäymisellä valmistettujen, ja sitten noiden jäljitelmien eli lähinnä etikkakurkkujen välillä. Maitohappokäytetyt ovat oikeasti tervellisiä, kun taas tuo sokeroitu etikkaliemi-kemikaaliseos taas ...Myrttisen kurkut ovat parhaita, maitohapolla tehty. Ne on vaan niin hyviä.
- mummon mussu
Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!
- mummon mussu
kunnon kirjoitti:
hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.
Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.
Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.
Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA!Venäläisen suolakurkun pitää olla läpikastunut, siis melko pehmeä, ei toki littana. Minulle pinnan kurkun pinnan "nappulat" kertovat kurkun raakuudesta. Kaikki lisämausteet ovat turhia, vaan makujahan on monia. Harmittaa vain, kun kukaan ei kait tuota enää opikeita venäläisiä suolakurkkuja tähän maahan. Ihan samaahan on, missä ne tehdään, kunhan maistuvat venäläisille!!!
- etikkaista
mummon mussu kirjoitti:
Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!
Kuka helevetissä haluaa syödä tönkkösuolattuja venäläisiä kurkkusäilykkeitä, kun Suomesta löytyy raikkaita ja rapsakoita maustekurkkujakin. Sauvon kurkut ovat niistä niitä parhaimpia.
- Markku.Keskinen
Hämeen:linnan meieri on tehnyt aitoja VENÄLÄISIÄ SUOLAKURKKUJA ilman etikkaa ja sokeria.Tosi hyviä jopa,potenssi lääkeeksi.EU kai on taas jotenkin sotkeutunut noihin valmistus ohjeisiin,TYHMÄT ASIASTA TIETÄMÄTTMÖÄT NUTIPÄÄT !! Jos jollakin on hyviä ns vanhsn ksnsan reseptejä joistain jo melkein unhoon jääneestä ruuasta.?? KIITOS etukä[email protected]
Venäläiseen SUOLAKURKKUUN kun ei kuulu etikkaa ei sokeria..Votka ok.
M.Keskinen Tampere - Markku.Keskinen
mummon mussu kirjoitti:
Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!
STOP sinulla pikkusen väärä kuva Puhtaasta RYSSÄN suolakurkusta..SE ei ole lötkö,vaan kiintee.H:Linnan osus meieri teki ainakin viime vuonna kai vielä AITOJA.Tilkka votkaa pitää kurkun värin vihreenä.
Ilmeisesti olet syönyt vanhaa satsia aikoinasi.Hyvää nekin on.Kyllä sen huomaa sitten kun kurkku on pilalla. Säilyy kauan. [email protected] - Anonyymi
Haloo! kirjoitti:
Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.
Juuri niin, Myrttisen valkosipulikurkut eivät ole aitoja hapankurkkuja. Jos haluaa mauste- tai etikkakurkkuja ei niitä pidä sekoittaa hapankurkkuihin. Valmistan hapankurkut omalla reseptillä mihin ei kuulu sokeri ei etikka eikä valkosipuli. Vain kurkkuja, suolaa mustaviinimarjanlehtiä, tilliä, piparjuurta vähän ja hapatus varmistetaan ruisleivän palalla.
- tässä se nähdään
Monta kuukautta oli palsta ihan hyvä ja asiallinen - enimmäkseen. Mutta sitten tuli joku samaa nimimerkkiä kuin aloittaja käyttävä ja alkoi haukkua kasvissyöjiä viurahtaneiksi hihhuleiksi. Ja nyt on koko palsta sekaisin: seipäät viuhuu ja kakka lentää. Joka ikinen keskustelu kääntyy riidaksi. Pitäisi ajatella ennen kuin alkaa sappeaan vuodattamaan tai toisia pilkkaamaan ja terrorisoimaan. Häpeäisit, pp!
- porkkanapää
En ole tähän keskusteluun osallistunut muuten kun kysymällä suolakurkuista.
Siks toisekseen, olen huomannut että joku kirjoittaa samalla nimimerkillä ja herjaa
ihmisiä vähän siellä sun täällä-
kirjoitukset eivät ole omiani enkä ole niistä vastuussa. - Ei ainakaan
"porkkanapää" ole häiriköinyt kasvissyöntiä vastaan! Pyydä anteeksi!
- solvasi vegaaneja
Ei ainakaan kirjoitti:
"porkkanapää" ole häiriköinyt kasvissyöntiä vastaan! Pyydä anteeksi!
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=4500000000000353&posting=22000000040736173
Et kai halua väittää, että vegaanit eivät olisi kasvissyöjiä? - porkkanapää
solvasi vegaaneja kirjoitti:
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=4500000000000353&posting=22000000040736173
Et kai halua väittää, että vegaanit eivät olisi kasvissyöjiä?Minullehhan on ihan sama mitä ideologiaa
kukakin kannattaa.
Huvittavaa on ollut seurata keskustelua
"omissa nimissäni".
Ja että minua herjataan palstoilla, kirjoitellaan nimissäni milloin mitäkin.
Olen vaan jättänyt asian omaan arvoonsa ja ollut hiljaa. - porkkanapää
porkkanapää kirjoitti:
Minullehhan on ihan sama mitä ideologiaa
kukakin kannattaa.
Huvittavaa on ollut seurata keskustelua
"omissa nimissäni".
Ja että minua herjataan palstoilla, kirjoitellaan nimissäni milloin mitäkin.
Olen vaan jättänyt asian omaan arvoonsa ja ollut hiljaa.nimimerkki tulee siitä että minulla on pitkä porkkanan punainen tukka ihan luonnostaan.
Sukuvika nääs.
Ei liity mitenkään mihinkään aatteeseen
sun muuhun. Isälleni olen aina ollut porkkanapää, ipanoillekin on osin peritynyt.
Domonoiva geeni. - on vapaata riistaa
porkkanapää kirjoitti:
nimimerkki tulee siitä että minulla on pitkä porkkanan punainen tukka ihan luonnostaan.
Sukuvika nääs.
Ei liity mitenkään mihinkään aatteeseen
sun muuhun. Isälleni olen aina ollut porkkanapää, ipanoillekin on osin peritynyt.
Domonoiva geeni.Täällä eivät rekisteröimättömät nimimerkit ole millään tavalla suojattuja, joten turha on valittaa, jos joku sitä käyttää. Jos et halua rekisteröityä, saat asiasi paljon paremmin esille olemalla käyttämättä vakinimimerkkiä.
- porkkanapää
on vapaata riistaa kirjoitti:
Täällä eivät rekisteröimättömät nimimerkit ole millään tavalla suojattuja, joten turha on valittaa, jos joku sitä käyttää. Jos et halua rekisteröityä, saat asiasi paljon paremmin esille olemalla käyttämättä vakinimimerkkiä.
Huvittavaa on se että joku näkee vaivaa esiintyä
toisen nimissä... no hupinsa kullakin :o)
- aidot
venäläiset suolakurkut eli hapankurkut!
- mitä kinaamista
http://keskustelu.suomi24.fi/node/1140453
http://www.datsha.com/ruokanurkka/index.shtml#1
tällä menetelmällä (ilman porkkanaa) myös suolakurkut
http://www.martat.fi/keskustelu/ruokanurkka/?x33064=161368632
löytyy täältä
http://www.kaapeli.fi/svs/kulttuuri/alaotsikko3.htm#suolakurkut- suussa rapsaa
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/hapankurkut
ihanin avomaakurkkulajike
on nystyräkurkut , saa Tallinnantorilta syksyisin
http://www.kasvikset.fi/WebRoot/1033640/Oletussivu.aspx?id=1081159
- Suolaa
Suomi voitti Ruotsin 6-1!!!!!
- Panerjuuston tekijä
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11092&lang=fi
http://ammattilaiset.valio.fi/portal/page/portal/valioyritys/tutkimus_ja_tuotekehitys/monipuolista_osaamista30032011125323/teknologiat__analytiikka15042011192714/maito__ja_herajauheita18042011175104
S-marketissa oli juoksutinta 50g pulloisssa - apteekit ?
ellet ole- pidä paneerjuusto
päivä http://www.ruokala.net/resepti/paneer-intialainen-kotijuusto
ja sitten kurkut heraan http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/hapankurkut
valkosipuli pois jos pelkkää suolaista...
- Mine suomi kurkku
Siis on tää erikoista!
Kun joku kysyy venäläisistä kurkuista niin täällä alkaa kauhee tappelu ja solvaus ja mikä lie. Miettikää miten typeriä ootte!!!- iloinen mummu
Älkää tuota TEPPOA kommentoiko,varsinainen kiusaaja ruokapalstoilla ollut jo useamman vuoden, joka pilaa asialliset keskustelut.Tällä hetkellä myynnissä hyviä venäläisiä suolakurkkuja ollut nyt Tokmannilla,oli jopa tarjouksella edellisviikolla,itse tykkäsin,ei tarvitse rajan taakse mennä mielestäni parempia kuin myrttisen valkosip.kurkut. hain jopa lisää kun menivät kuin kuumille kiville !
välillä täällä poikkean katsomassa mutta joka palstalla tämä teppo kummittelee,harmi sinänsä tästä ei ole iloa kenellekkään =/ ....en viitsi edes koettaa kirjoitta tuon purkin nimeä, mutta netto paino 840g ja korkeahko lasipurkki,ja pelkkää venäjää koko teksti mutta meille on maistunut ;)
- herra3
Olen syönyt kurkkuja enemmän ku työ yhteensä!! Urpot!
- Markku.Keskinen
PorkkanaPää EI etikkaa jos haluut Venäläistä suolakurkkua,unohda ohjeet joissa sokeri ja .etikka,ne mauste kurkkuja.Votkalla saat kurkut pysyyn vihreenä[email protected] ps H:linnan meieri teki ainakin viime vuosina.täytyy varoo etteivät myy etikka kurkuja.Tekeevät myös mauste kurkuja... Myyvät suoraan Meieriltä.
- ves herahti kielelle
hapankurkku , smetanaa/hapukoor ja hunajaa !
http://www.lintulaakso.net/reseptipankki/resepti.php?resnumero=192&lkoodi=perin&pikkukate=perin
ei juoksutinta vaan hapanleivän pala tai hapankaalia tai kefiiriä - suolinainen
minä myyn etikka kurkkua suoraan pihalta suuhusi
- Anonyymi
Kyllä hyviä on kunhan valkosipuli poistettaisiin listalta. Valtava määrä tuotteita pilataan valkosipulilla. Miksi ylipäätään pitää laittaa valkosipulia tuotteisiin ,sitähän myydään kaupassa irtotavarana, jokainen voi syödä vaikka tonnin päivässä tuota haisevaa ainetta.
- Anonyymi
Pystyy kurkut liotetaan 3 päivää.
Keitä säilöntävesi 1 rkl merisuolaa karkeata per litra vettä
Valkosipulia
Piparjuuren lastuja
Chiliä
Mustaherukan lehtiä tilliä jos haluat
Itse en laita tilliä
Lado kurkut purkkeihin laita mustaherukan lehtiä ja chili ka piparjuuren paloja sekä valkosipulit ja kaada keitetty liemi päälle.
Sulje steriloidut purkit hyvin. Pari kolme viikko ehkä pitempäänkin ovat syötäviä. Aivan kuin Venäjällä nam! - Anonyymi
Myrttisen kurkut ovat parhaita. Ei vaan ole parempia. Vien aina tuliaisiksi äidille Ranskaan.
Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sekin pöllöpää
Kait sä nyt ymmärrät ettei kukaan ole niinkuin sinä. Ei kukaan voi sun paikkaa viedä. Ei kukaan milloinkaan. Eli rauhoi8613108Theermannilla kulkee!
Vouti vie kaiken mikä mieheltä irti lähtee ja palstan naiset syyttävät tilanteesta kilpaa eri naisia. Miehellä on elämän1368369Samuli Vasala vakava tauti
Iltalehdessä sanottiin röntgen kuvissa paha elin vuosia ei paljon jäljellä Maksu muurin takana mikä tauti On entisellä h596740- 756349
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1514800Esivaihdevuodet, menopaussi
https://www.pihlajalinna.fi/palvelut/yksityisasiakkaat/terveys/esivaihdevuodet-eli-premenopaussi Täällä kun puhutaan pa823557Tänään taas tuli pari-kolme juttua
Jotka niin mielelläni jakaisin sun kanssa. Niin paljon elämää jaettavana ja niin selkeä paikka sinulle. Mutta ymmärrän73483Suomi julkaisi varautumisoppaan
Että sellanen tappaus. Kun kriisitilanne iskee, niin on mentävä nettiin ja luettava ohjeet suomi.fi -sivuilta. Onkohan j2713440Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1062650Jaahas. Stefun Hangon tila ulosmitataan
Nyt tutkitaan, onko rahaa siirretty ulkomaille. Siinä meni rapujuhlat.2262493