aidot venäläiset suolakurkut

porkkanapää

Taas hyvissä ajoin liikenteessä :o)

Tuossa jo mietin kasvimaan laittoa ja meinaan
kasvatella kompostin päällä avomaan kurkkua.

Onko kellään ohjetta venäläisiin
suolakurkkuihin ? Nyt ei ole reissuja tiedossa
sinneppäin että vois ostaa mutta ite vois kokeilla tehdä. Oon tehnyt suolakurkut ihan keittämällä etikka/mausteliemen, mutta maku
ei ole ihan sama kun rajan takana.

Mikähän niillä on se meininki että saavat
erikoisen pikantin maun niihin ? Jos nyt jostain saisi kurkkuja niin vosi tehdä testierän

50

13616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juntti
      • osannut

        sitten toimivaa linkkiäkään laittaa.


      • viininlehti

        litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
        kahvilusikallinen sokeria
        valkosipulia mikäli mausta pitää
        mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
        tillinvarsia ja tillinkruunuja
        pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana


      • venäläiset kurkut
        viininlehti kirjoitti:

        litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
        kahvilusikallinen sokeria
        valkosipulia mikäli mausta pitää
        mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
        tillinvarsia ja tillinkruunuja
        pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana

        on pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.


      • ei Viipurin torilta
        venäläiset kurkut kirjoitti:

        on pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.

        No, Viipurin torilta ostetut tai muuten huolimattomasti tehdyt ovat tietysti pahoja, mutta kyllä aidot venäläiset ovat niin hyviä, etteivät ne niitä pois anna. Suomen parhaat kurkut, Myrttisen, on tehty alun perin vanhalla venäläisellä reseptillä, jonka emigrantit toivat Suomeen.

        Mutta kaikista tärkein on tehdä ero aitojen, maitohappokäymisellä valmistettujen, ja sitten noiden jäljitelmien eli lähinnä etikkakurkkujen välillä. Maitohappokäytetyt ovat oikeasti tervellisiä, kun taas tuo sokeroitu etikkaliemi-kemikaaliseos taas ...


      • Haloo!
        venäläiset kurkut kirjoitti:

        on pahoja ja happamia, kamalia, ne mitä Suomessa myydään venäläisen kurkun nimellä on hyviä ja ihan suomalaisittain tehtyjä.

        Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.


      • EI-nimittelijä
        Haloo! kirjoitti:

        Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.

        kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.


      • Porkkanappaa
        EI-nimittelijä kirjoitti:

        kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.

        jaaha, että näkyy olevan muodissa tyyli, joka on kopioitu suoraan päiväkotilasten hiekkalaatikkotappeluista.

        Sehän nyt on kaikille selvää, että Lenin, Brezhnev ja Putin ovat tuhonneet aidot venäläiset suolakurkut ja jättäneet jäljelle vain nuo epäpuhtaat, öljytynnyreissä valmistetut limanuljaskat.


      • kunnon
        EI-nimittelijä kirjoitti:

        kovista ja etikanhappamista pahoista venäläisten kurkuista, niin syö kaikin mokomin.

        hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.

        Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.

        Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.

        Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA!


      • terveisiä Breznevin ystäville
        kunnon kirjoitti:

        hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.

        Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.

        Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.

        Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA!

        on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
        Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko.


      • puhui
        terveisiä Breznevin ystäville kirjoitti:

        on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
        Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko.

        juntti joka ymmärtää vain Taka-Hikiän talkkunajauhon päälle...


      • Oletpa!
        terveisiä Breznevin ystäville kirjoitti:

        on kamalimmasta päästä kurkkuja, virolaiset ja venäläiset tekevät niitä samoja kamalia.
        Niitä ei syö kuin puolueen kannattaja, aateveli - sen on pakko.

        Oletpa ruokasivistymätön!


      • Kuningatarjäde
        Oletpa! kirjoitti:

        Oletpa ruokasivistymätön!

        Ihana juupas-eipäs-väittely meneillään "Sinä olet tyhmä-eiku sinäpäs-sä oot tyhmä kun tykkäät Venäläisistä suolakurkuista-enpäs oo-sä oot sivistymätön kun et tykkää... jne."
        Hiekkalaatikossa ei ole kohta enää mitään mitä lapioida kun kaikki lentelee yli reunojen...


      • KataKoskiv
        viininlehti kirjoitti:

        litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
        kahvilusikallinen sokeria
        valkosipulia mikäli mausta pitää
        mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
        tillinvarsia ja tillinkruunuja
        pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana

        Täällä seisoo sellainen kaapissa, mitä tarjotat? Taitaa olla se pienempi malli.


      • viininl
        KataKoskiv kirjoitti:

        Täällä seisoo sellainen kaapissa, mitä tarjotat? Taitaa olla se pienempi malli.

        vaikka emailiini, [email protected] voit lähettää hintapyyntösi


      • pehmeitä kurkkuja
        viininlehti kirjoitti:

        litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
        kahvilusikallinen sokeria
        valkosipulia mikäli mausta pitää
        mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
        tillinvarsia ja tillinkruunuja
        pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana

        jos kurkkujen sekaan esjmesj panee tammenlehtiä niin saa rapeakuorisia, narskuvia kurkkuja. Muuten tulee pehmeitä hapankurkkuja. Myös kirsikanlehtiä on tapana panna kurkkupyttyyn, mutta en tiedä mikä vaikutus näillä viissinänlehtillä on muu kuin lievä makuefekti. Piparjuurenlehdillä tulee myös terhakkaa makua, samoin turkinpalko (chili) terästää kummasti.


      • järveen, sillä säilyi
        viininlehti kirjoitti:

        litra vettä, 2 -3 rkl suolaa
        kahvilusikallinen sokeria
        valkosipulia mikäli mausta pitää
        mustaherukan lehtiä (sekä bakteerien aikaansaamiseksi että mauksi)
        tillinvarsia ja tillinkruunuja
        pidetään lämpimässä noin 1-2 vrk, sitten kylmään, esim. kellariin noin 1 1/2 2 viikkoa ja vot! Herkulliset kurkut ovat valmiit nautittavaksi. Olisiko kellään myytävänä hapatusruukkua, voi olla udumbara tai mikä tahansa, kunhan on ehjä ja painot mukana

        juuri parhaassa lämpötilassa eikä pytty ravistunut. Pätevä keino edelleen, jos ei ole sopivan kylmää eteistä tai kellaria eikä kylmiötä ja jos sattuu rannalla asumaan.


      • johdu
        pehmeitä kurkkuja kirjoitti:

        jos kurkkujen sekaan esjmesj panee tammenlehtiä niin saa rapeakuorisia, narskuvia kurkkuja. Muuten tulee pehmeitä hapankurkkuja. Myös kirsikanlehtiä on tapana panna kurkkupyttyyn, mutta en tiedä mikä vaikutus näillä viissinänlehtillä on muu kuin lievä makuefekti. Piparjuurenlehdillä tulee myös terhakkaa makua, samoin turkinpalko (chili) terästää kummasti.

        ollenkaan noista lehdistä vaan kurkkulajikkeesta ja siitä, hapatetaanko kurkut vaiko "kypsytetäänkö" vain suolan voimalla.


      • porkkanapää
        järveen, sillä säilyi kirjoitti:

        juuri parhaassa lämpötilassa eikä pytty ravistunut. Pätevä keino edelleen, jos ei ole sopivan kylmää eteistä tai kellaria eikä kylmiötä ja jos sattuu rannalla asumaan.

        Kun ensi kesän kurkkusaalis menee taas herran
        haltuun (viime kesä oli kovin kehno)
        niin ratkaistiin ongelma näin...

        Laitettiin Venäjän vuosiviisumit tänään hakuseen
        naapurin kanssa. Varmin konsti !
        Samalla reissulla sitten tulee muut tykötarpeet,
        bensat etc.

        Kurkkuja kyllä meinaan tehhä itekkin jos niitä vaan tulee. Niin että kiitoksia vaan kovasti ja paljon ohjeista, näistä tulee olemaa apua :o)


      • käsittämätön...
        porkkanapää kirjoitti:

        Kun ensi kesän kurkkusaalis menee taas herran
        haltuun (viime kesä oli kovin kehno)
        niin ratkaistiin ongelma näin...

        Laitettiin Venäjän vuosiviisumit tänään hakuseen
        naapurin kanssa. Varmin konsti !
        Samalla reissulla sitten tulee muut tykötarpeet,
        bensat etc.

        Kurkkuja kyllä meinaan tehhä itekkin jos niitä vaan tulee. Niin että kiitoksia vaan kovasti ja paljon ohjeista, näistä tulee olemaa apua :o)

        kirjoitus.


      • Myrttisfani
        ei Viipurin torilta kirjoitti:

        No, Viipurin torilta ostetut tai muuten huolimattomasti tehdyt ovat tietysti pahoja, mutta kyllä aidot venäläiset ovat niin hyviä, etteivät ne niitä pois anna. Suomen parhaat kurkut, Myrttisen, on tehty alun perin vanhalla venäläisellä reseptillä, jonka emigrantit toivat Suomeen.

        Mutta kaikista tärkein on tehdä ero aitojen, maitohappokäymisellä valmistettujen, ja sitten noiden jäljitelmien eli lähinnä etikkakurkkujen välillä. Maitohappokäytetyt ovat oikeasti tervellisiä, kun taas tuo sokeroitu etikkaliemi-kemikaaliseos taas ...

        Myrttisen kurkut ovat parhaita, maitohapolla tehty. Ne on vaan niin hyviä.


      • mummon mussu

        Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!


      • mummon mussu
        kunnon kirjoitti:

        hyvä venäläinen suolakurkku on kiinteä, napakka syödessä rouskuva. Lajike sellainen, jonka pinnassa selviä nystyröitä.

        Mutta ei tietenkään ole "etikanhapan", koska etikkaa ei käytetä. Sitten mausteliemessä on suolaa, tilliä, piparjuurta, chiliä ja valkosipulia. Sokeria ei ollenkaan.

        Kamalia nuo Myrttisen "suolakurkut"! Pehmeitä, vetisiä, välillä ihan muhjia, isoja, muodottomia, huonoista raaka-aineista tehtyjä.

        Aika hyviä ovat Eestin herkut -ketjusta Helsingissä ostetut virolaiset "hapukurkut" eli hapankurkut. Myydään lasipurkissa 2 € purkki. Kun vielä lisää purkkiin valkosipulia, chiliä ja piparjuurta, ne ovat muutaman päivän jälkeen IHANIA!

        Venäläisen suolakurkun pitää olla läpikastunut, siis melko pehmeä, ei toki littana. Minulle pinnan kurkun pinnan "nappulat" kertovat kurkun raakuudesta. Kaikki lisämausteet ovat turhia, vaan makujahan on monia. Harmittaa vain, kun kukaan ei kait tuota enää opikeita venäläisiä suolakurkkuja tähän maahan. Ihan samaahan on, missä ne tehdään, kunhan maistuvat venäläisille!!!


      • etikkaista
        mummon mussu kirjoitti:

        Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!

        Kuka helevetissä haluaa syödä tönkkösuolattuja venäläisiä kurkkusäilykkeitä, kun Suomesta löytyy raikkaita ja rapsakoita maustekurkkujakin. Sauvon kurkut ovat niistä niitä parhaimpia.


      • Markku.Keskinen

        Hämeen:linnan meieri on tehnyt aitoja VENÄLÄISIÄ SUOLAKURKKUJA ilman etikkaa ja sokeria.Tosi hyviä jopa,potenssi lääkeeksi.EU kai on taas jotenkin sotkeutunut noihin valmistus ohjeisiin,TYHMÄT ASIASTA TIETÄMÄTTMÖÄT NUTIPÄÄT !! Jos jollakin on hyviä ns vanhsn ksnsan reseptejä joistain jo melkein unhoon jääneestä ruuasta.?? KIITOS etukä[email protected]
        Venäläiseen SUOLAKURKKUUN kun ei kuulu etikkaa ei sokeria..Votka ok.
        M.Keskinen Tampere


      • Markku.Keskinen
        mummon mussu kirjoitti:

        Heipat! Menisiköhän tästä terveiset Myrttisen kurkkumaahan? Koska ja kuka on keksinyt pilata venäläisen suolakurkun maun kanelilla? ? ? En usko sen olevan alkuperäisen, ei ainakaan niissä kurkuissa, joita puutynnyrissä joskus 60-luvulla Suomeen tuotettiin. Venäläisen suolakurkun hienous on siinä, että se on "puoliksimätä", eli tä'ysin läpikostunut, että höllyy kädessä. Ei tämmöisiä enää mistään saa, voihan kiemurat. Haluan vanhanajan venäläisen suolakurkun takaisin kauppojen tuiskeille!

        STOP sinulla pikkusen väärä kuva Puhtaasta RYSSÄN suolakurkusta..SE ei ole lötkö,vaan kiintee.H:Linnan osus meieri teki ainakin viime vuonna kai vielä AITOJA.Tilkka votkaa pitää kurkun värin vihreenä.
        Ilmeisesti olet syönyt vanhaa satsia aikoinasi.Hyvää nekin on.Kyllä sen huomaa sitten kun kurkku on pilalla. Säilyy kauan. [email protected]


      • Anonyymi
        Haloo! kirjoitti:

        Aidot venäläiset kurkut ovat todella hyviä, suomalaiset kopiot pehmeitä lilluvia säälittäviä valkosipulikurkkuja.

        Juuri niin, Myrttisen valkosipulikurkut eivät ole aitoja hapankurkkuja. Jos haluaa mauste- tai etikkakurkkuja ei niitä pidä sekoittaa hapankurkkuihin. Valmistan hapankurkut omalla reseptillä mihin ei kuulu sokeri ei etikka eikä valkosipuli. Vain kurkkuja, suolaa mustaviinimarjanlehtiä, tilliä, piparjuurta vähän ja hapatus varmistetaan ruisleivän palalla.


    • tässä se nähdään

      Monta kuukautta oli palsta ihan hyvä ja asiallinen - enimmäkseen. Mutta sitten tuli joku samaa nimimerkkiä kuin aloittaja käyttävä ja alkoi haukkua kasvissyöjiä viurahtaneiksi hihhuleiksi. Ja nyt on koko palsta sekaisin: seipäät viuhuu ja kakka lentää. Joka ikinen keskustelu kääntyy riidaksi. Pitäisi ajatella ennen kuin alkaa sappeaan vuodattamaan tai toisia pilkkaamaan ja terrorisoimaan. Häpeäisit, pp!

      • porkkanapää

        En ole tähän keskusteluun osallistunut muuten kun kysymällä suolakurkuista.
        Siks toisekseen, olen huomannut että joku kirjoittaa samalla nimimerkillä ja herjaa
        ihmisiä vähän siellä sun täällä-
        kirjoitukset eivät ole omiani enkä ole niistä vastuussa.


      • Ei ainakaan

        "porkkanapää" ole häiriköinyt kasvissyöntiä vastaan! Pyydä anteeksi!


      • solvasi vegaaneja

      • porkkanapää

      • porkkanapää
        porkkanapää kirjoitti:

        Minullehhan on ihan sama mitä ideologiaa
        kukakin kannattaa.

        Huvittavaa on ollut seurata keskustelua
        "omissa nimissäni".

        Ja että minua herjataan palstoilla, kirjoitellaan nimissäni milloin mitäkin.
        Olen vaan jättänyt asian omaan arvoonsa ja ollut hiljaa.

        nimimerkki tulee siitä että minulla on pitkä porkkanan punainen tukka ihan luonnostaan.
        Sukuvika nääs.

        Ei liity mitenkään mihinkään aatteeseen
        sun muuhun. Isälleni olen aina ollut porkkanapää, ipanoillekin on osin peritynyt.
        Domonoiva geeni.


      • on vapaata riistaa
        porkkanapää kirjoitti:

        nimimerkki tulee siitä että minulla on pitkä porkkanan punainen tukka ihan luonnostaan.
        Sukuvika nääs.

        Ei liity mitenkään mihinkään aatteeseen
        sun muuhun. Isälleni olen aina ollut porkkanapää, ipanoillekin on osin peritynyt.
        Domonoiva geeni.

        Täällä eivät rekisteröimättömät nimimerkit ole millään tavalla suojattuja, joten turha on valittaa, jos joku sitä käyttää. Jos et halua rekisteröityä, saat asiasi paljon paremmin esille olemalla käyttämättä vakinimimerkkiä.


      • porkkanapää
        on vapaata riistaa kirjoitti:

        Täällä eivät rekisteröimättömät nimimerkit ole millään tavalla suojattuja, joten turha on valittaa, jos joku sitä käyttää. Jos et halua rekisteröityä, saat asiasi paljon paremmin esille olemalla käyttämättä vakinimimerkkiä.

        Huvittavaa on se että joku näkee vaivaa esiintyä
        toisen nimissä... no hupinsa kullakin :o)


    • aidot

      venäläiset suolakurkut eli hapankurkut!

    • Suolaa

      Suomi voitti Ruotsin 6-1!!!!!

    • Mine suomi kurkku

      Siis on tää erikoista!
      Kun joku kysyy venäläisistä kurkuista niin täällä alkaa kauhee tappelu ja solvaus ja mikä lie. Miettikää miten typeriä ootte!!!

      • iloinen mummu

        Älkää tuota TEPPOA kommentoiko,varsinainen kiusaaja ruokapalstoilla ollut jo useamman vuoden, joka pilaa asialliset keskustelut.Tällä hetkellä myynnissä hyviä venäläisiä suolakurkkuja ollut nyt Tokmannilla,oli jopa tarjouksella edellisviikolla,itse tykkäsin,ei tarvitse rajan taakse mennä mielestäni parempia kuin myrttisen valkosip.kurkut. hain jopa lisää kun menivät kuin kuumille kiville !
        välillä täällä poikkean katsomassa mutta joka palstalla tämä teppo kummittelee,harmi sinänsä tästä ei ole iloa kenellekkään =/ ....en viitsi edes koettaa kirjoitta tuon purkin nimeä, mutta netto paino 840g ja korkeahko lasipurkki,ja pelkkää venäjää koko teksti mutta meille on maistunut ;)


    • herra3

      Olen syönyt kurkkuja enemmän ku työ yhteensä!! Urpot!

    • Markku.Keskinen

      PorkkanaPää EI etikkaa jos haluut Venäläistä suolakurkkua,unohda ohjeet joissa sokeri ja .etikka,ne mauste kurkkuja.Votkalla saat kurkut pysyyn vihreenä[email protected] ps H:linnan meieri teki ainakin viime vuosina.täytyy varoo etteivät myy etikka kurkuja.Tekeevät myös mauste kurkuja... Myyvät suoraan Meieriltä.

    • ves herahti kielelle
    • suolinainen

      minä myyn etikka kurkkua suoraan pihalta suuhusi

    • Anonyymi

      Kyllä hyviä on kunhan valkosipuli poistettaisiin listalta. Valtava määrä tuotteita pilataan valkosipulilla. Miksi ylipäätään pitää laittaa valkosipulia tuotteisiin ,sitähän myydään kaupassa irtotavarana, jokainen voi syödä vaikka tonnin päivässä tuota haisevaa ainetta.

    • Anonyymi

      Pystyy kurkut liotetaan 3 päivää.
      Keitä säilöntävesi 1 rkl merisuolaa karkeata per litra vettä
      Valkosipulia
      Piparjuuren lastuja
      Chiliä
      Mustaherukan lehtiä tilliä jos haluat
      Itse en laita tilliä
      Lado kurkut purkkeihin laita mustaherukan lehtiä ja chili ka piparjuuren paloja sekä valkosipulit ja kaada keitetty liemi päälle.
      Sulje steriloidut purkit hyvin. Pari kolme viikko ehkä pitempäänkin ovat syötäviä. Aivan kuin Venäjällä nam!

    • Anonyymi

      Myrttisen kurkut ovat parhaita. Ei vaan ole parempia. Vien aina tuliaisiksi äidille Ranskaan.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe