Hei! Nyt tarttis jeesiä! Koitin tehdä tätä http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Keittokirja/Ruokaohje?p_tunnus=11664 ja meni sitte tossa liivate vaiheessa mönkään :/ Ois pitäny sulattaa vaan vesihauteessa! Kyllähän tota itte syö, mutten kehtaa huomenna sitä tarjota. Eli aamulla meinasin keretä tehdä uuden mango piltistä.Eli löytyiskö sellasta tosi simppeliä ohjetta, missä olis yks mössö, mihin sekotetaan kaikki aineet ja lätkästään keksipohjan päälle? Ei kiillettä tai mitään. Ei sen pakko ole juustokakku olla, voi olla mango-rahka-kermavaahto hässäkkäkin, mutta tälle tarttisin siis ohjetta. Ja mielellään en myöskään munia tahdo kakkuun sotkea. Hyydyttämiseen ei ole koko yötä aikaa, vaan minimissään 2h tai kauemmin. Ainekset pitäs olla simppeleitä, että saan ne aamulla lähikaupasta. Eli siis tuorejuustonkin pitäs olla maustamatonta (ei mitään vaniljalla maustettua, sitä ei sieltä löydy) Jos joku osaa auttaa, niin kiva!
Mango-juustokakku
2
1346
Vastaukset
- agar-agar
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/makeat_leivonnaiset/taytekakut/mango-juustokakku
agar-agar
http://keskustelu.suomi24.fi/node/3403065
ja agar-agar marmelaadi
Ainekset
(70-80 palaa)
* 15 g agar-agaria (apteekista)
* 1/2 l vettä
* 6 dl (500 g) sokeria
* 3/4 dl sileää vadelma- tai karpalososetta
* 3/4 dl sileää mango- tai lakkasosetta
Valmistus
Liota agar-agaria yön yli vedessä. Keitä agar-agaria liotusliemessään
(1/2 l), kunnes säikeet ovat täysin sulaneet. Lisää sokeri ja keitä
vielä 45 minuuttia. Kokeile seoksen hyytymistä kaatamalla lusikallinen
liuosta kylmälle lautaselle. Kaada päälle kylmää vettä. Jos agar-agar
jähmettyy, se on valmista hyydytettäväksi.
Soseuta marjat kattilassa. Lisää tilkka vettä, jos sose tuntuu
kiinteältä. Se helpottaa siivilöintiä. Siivilöi sose sileäksi.
Jäähdytä. Yhdistä vadelmasose ja puolet agar-agar-liemestä. Sekoita
loput agar-agar-liemestä mangososeeseen. Kuori mahdollinen vaahto
seoksen pinnalta, niin saat kiiltävän pinnan.
Kaada seos kylmällä vedellä huuhdelluille vadeille. Anna jähmettyä
viileässä. Painele marmeladista muoteilla pieniä paloja tai leikkaa
levyt neliöksi. Kierittele palat sokerissa.
Säilytä marmeladit kuivassa paikassa kannellisessa astiassa tai
purkissa. Marmeladit säilyvät kuivassa paikassa parisen viikkoa.
Lähde: Kotilieden suuri joulukirja (Yhtyneet Kuvalehdet, 2002)
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/panna-cotta
ja Farina Tapioca
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422812Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423542586Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta562315- 352194
- 251733
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251639- 481526
- 1001449
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391395Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa661289