Hei! Nyt tarttis jeesiä! Koitin tehdä tätä http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Keittokirja/Ruokaohje?p_tunnus=11664 ja meni sitte tossa liivate vaiheessa mönkään :/ Ois pitäny sulattaa vaan vesihauteessa! Kyllähän tota itte syö, mutten kehtaa huomenna sitä tarjota. Eli aamulla meinasin keretä tehdä uuden mango piltistä.Eli löytyiskö sellasta tosi simppeliä ohjetta, missä olis yks mössö, mihin sekotetaan kaikki aineet ja lätkästään keksipohjan päälle? Ei kiillettä tai mitään. Ei sen pakko ole juustokakku olla, voi olla mango-rahka-kermavaahto hässäkkäkin, mutta tälle tarttisin siis ohjetta. Ja mielellään en myöskään munia tahdo kakkuun sotkea. Hyydyttämiseen ei ole koko yötä aikaa, vaan minimissään 2h tai kauemmin. Ainekset pitäs olla simppeleitä, että saan ne aamulla lähikaupasta. Eli siis tuorejuustonkin pitäs olla maustamatonta (ei mitään vaniljalla maustettua, sitä ei sieltä löydy) Jos joku osaa auttaa, niin kiva!
Mango-juustokakku
2
1271
Vastaukset
- agar-agar
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/makeat_leivonnaiset/taytekakut/mango-juustokakku
agar-agar
http://keskustelu.suomi24.fi/node/3403065
ja agar-agar marmelaadi
Ainekset
(70-80 palaa)
* 15 g agar-agaria (apteekista)
* 1/2 l vettä
* 6 dl (500 g) sokeria
* 3/4 dl sileää vadelma- tai karpalososetta
* 3/4 dl sileää mango- tai lakkasosetta
Valmistus
Liota agar-agaria yön yli vedessä. Keitä agar-agaria liotusliemessään
(1/2 l), kunnes säikeet ovat täysin sulaneet. Lisää sokeri ja keitä
vielä 45 minuuttia. Kokeile seoksen hyytymistä kaatamalla lusikallinen
liuosta kylmälle lautaselle. Kaada päälle kylmää vettä. Jos agar-agar
jähmettyy, se on valmista hyydytettäväksi.
Soseuta marjat kattilassa. Lisää tilkka vettä, jos sose tuntuu
kiinteältä. Se helpottaa siivilöintiä. Siivilöi sose sileäksi.
Jäähdytä. Yhdistä vadelmasose ja puolet agar-agar-liemestä. Sekoita
loput agar-agar-liemestä mangososeeseen. Kuori mahdollinen vaahto
seoksen pinnalta, niin saat kiiltävän pinnan.
Kaada seos kylmällä vedellä huuhdelluille vadeille. Anna jähmettyä
viileässä. Painele marmeladista muoteilla pieniä paloja tai leikkaa
levyt neliöksi. Kierittele palat sokerissa.
Säilytä marmeladit kuivassa paikassa kannellisessa astiassa tai
purkissa. Marmeladit säilyvät kuivassa paikassa parisen viikkoa.
Lähde: Kotilieden suuri joulukirja (Yhtyneet Kuvalehdet, 2002)
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/panna-cotta
ja Farina Tapioca
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1192990Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302415Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen262408Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631082036- 1141670
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1711378Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2891212Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2601106- 621057
- 711054