Entä jos superfoodit onkin lumelääkettä?

pitäisiköuskoaruokaa

8

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruokailija
    • ihanmitenvaan

      Tätä kysymystä voi testata ihan itse: lakkaa syömästä kokonaan ja katso mitä tapahtuu. Jos et huomaa mitään eroa vaikka kuukauden päästä niin voit todeta että kaikki ruoka on pelkkää lumetta ja ihminen pärjää ilman ravintoakin.

      Tarkoitan tällä sarkasmilla sitä, että "superfood"-termiä käytetään ravinnerikkaista ruoka-aineista, joissa siis on eniten ravintoa, vitamiineja, ym. Ihmiskeho tarvitsee näitä ravinteita elääkseen. Jos niitä saa vähän, sairastuu. Jos niitä saa kehon tarpeiden mukaan, keho pysyy terveenä. Niin yksinkertaista. Miten se voisi olla lumetta? Valitsethan monissa muissakin asioissa parasta laatua, kuten vaatteet, kodin elektroniikka, koti, auto, jne. Mikset valitsisi parasta laatua myös ruuan suhteen, joka vaikuttaa kallisarvoiseen terveyteesi?

      • Kohtuus ...

        Totta mooses kannattaa syödä monipuolista vitamiineja ja suojaravintoaineita sisältävää ravintoa. Terveysvaikutukset "muonankuvausmassaan" nähden ovat hyvin todennäköisiä jos ei jopa täysin varmoja.
        Aivan eri asia on, jos ruoasta tehdään uskonto, kuten joillain superfood intoilijoilla on käynyt. Mikään ravinto ei ehkäise tai paranna kaikkia sairauksia.
        Jo vuosia sitten oli eräässä lehdessä artikkeli: "Sairaan terve elämä", jossa kerrottiin terveysaddikteista, joiden arkielämä oli pahasti häiriintynyt liiallisen fokusoitumisen takia.


    • fuuuudi

      Ei ne ihan täyttä humpuukia ole. Itsellä on valitettavasti ollut ongelmia syntymästä saakka, milloin mitäkin. Ja superfoodit ovat rauhoittaneet tilannetta, kun on oppinut ottamaan oikeaa foodia oikeaan aikaan. Väärät foodit ovat vain pahentaneet. Mutta ei ne ole tuoneet lopullista ratkaisua ongelmiin. Helpotusta kuitenkin, mitä olen saanut myös virallisen lääketieteen puolelta, joten ne ovat sopivasti täydentäneet toinen toisiaan. Harmi vain kun lääkärit ei ymmärrä tästä hölökäsen pölläystä, niin suossa tarpomista oikeiden foodien metsästäminen on ollut.

      Ja kaiken tämän kamppailun jälkeen sanoisin, että supereista superein foodi hyvä ja terve mieli, hyvät ystävät, oikeasti läheiset ihmiset jne..

    • Olliiiiiiiiiiii

      Mää verin superfuudia vuoden ja nymmää olen supersizematöfakö ja hakkasin tänää kaikki meijä koulussa!!! Ei tu jätkä enää aukoo mulle päätään ku mää kerran huitasen ni siin lentää puutki juuriltaan nii stna!

    • siv106
      • Kysymyksiä on

        Mikä tuo mainostamasi immune punch jotain on, oletko kokeillut ja miten vaikutti ?

        Miksi niin monet tällä palstalla mainostava tuota I Herbiä, onko se joku firma, jota suomalaiset ovat päättäneet tukea, vai ovatko kaikki sieltä tilaamasi aineet todellakin niin tehokkaita ja olosi jotenkin tavallista parempi ?


    • asd

      Terveellisiä, terveellisiä, kunhan on kuitenkin skeptinen eikä uskoa kaikkea mitä väitetään vaikutuksista, ja muistaa luomua ottaa, ettei saa kunnon torjunta-aine annosta ulkomailta tuoduista foodeistaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe