Haluan tietää

Turhautunut symppis

Valitsevatko miehet naisensa pääasiassa ulkonäön perusteella? Minulla on lukemattomia miespuolisia kavereita, he kehuvat kuinka hyvä tyyppi olen. Suhteeseen en kuitenkaan tunnu kelpaavan, vaan aina ottavat toinen toistansa kauniimpia naisia. Pitääkö minun opetella meikkaamaan ja käyttämään korkoja vaan sen takia että saisin miehen? Kaipaisin kainaloon, mutten ole koskaan edes seurustellut vaikka olen jo 25. Tämä ahdistaa suunnattomasti.

10

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadgas

      valitsee.

    • Osittain, mutta ei se tärkein asia ole siihen vaikuttaa muut seikat enemmän. (kokonaisuus)

    • Se on vaikeaa

      En osaa sanoa näistä "lukemattomista miespuolsista" kavereistasi.
      Ainakin omalla kohdalla ulkonäöllä on vähäinen merkitys ellei naisen pyöreyttä lasketa lukuun joka on ehdoton ei.
      Toisaalta jos et tuo itseäsi naisena ja potentiaalisena kumppaniehdokkaana esille millään tavalla niin varmasti monia miehiä ei kiinnosta.
      Itselleni kyllä kelpaisi jos vain suurin piirtein ulkonäkö on omaan silmään sopiva (harva ei ole) ja tuo tärkein ehto sen kohdalta täyttyy. Oikeastaan parempi ettei nainen pidä korkkareita.

      Riippuu tietysti näistä kaveripiirisi miehistä että millaisia he itse ovat. Ovatko he erityisen komeita tai suosittuja naisten keskuudessa?

      Olen tuntenut joitakin naisia jotka valittelevat sinkkuuttaan ja että miehet eivät huoli heitä. Tietysti tämä kattaa heillä vain ne miehet joista he itse ovat kiinnostuneita, eli todella harvan.

      • kröhmm

        Kannattaa käyttää suurehkoa harkintaa tuon kanssa että meneekö paljastamaan tulevalle kumppanille tuon "harva nainen ei ole omaan silmään sopiva". ;)


      • Se on vaikeaa
        kröhmm kirjoitti:

        Kannattaa käyttää suurehkoa harkintaa tuon kanssa että meneekö paljastamaan tulevalle kumppanille tuon "harva nainen ei ole omaan silmään sopiva". ;)

        Niin, siis alustavasti.
        Tietysti omaa valittua naista pidän kauneimpana ja toisaalta harva nainen on sitten sydämeltään ja mieleltään minulle sopiva.

        Mutta nähtävästi siis miehen tulee olla ulkonäöllisesti nirso että naiselle tulee olo että mies valikoi naisia nimenomaan ulkonäön perusteella ja valitsi naisenkin tuon ulkonäön perusteella?

        Se on tosi kaunis ajatus...


      • damn.........
        Se on vaikeaa kirjoitti:

        Niin, siis alustavasti.
        Tietysti omaa valittua naista pidän kauneimpana ja toisaalta harva nainen on sitten sydämeltään ja mieleltään minulle sopiva.

        Mutta nähtävästi siis miehen tulee olla ulkonäöllisesti nirso että naiselle tulee olo että mies valikoi naisia nimenomaan ulkonäön perusteella ja valitsi naisenkin tuon ulkonäön perusteella?

        Se on tosi kaunis ajatus...

        ei ole kätevää että siipan maku on nirso sillä silloin voi käydä kuten mulle: siippa pitää Täysin erityyppisistä (ulkoisesti) kuin minä olen


    • ioergeorinbgoe

      Naisen pitää olla riittävän hyvännäköinen ollakseen viehättävä. Ylipainoiset naiset eivät kiinnosta. Todella moni nainen kuitenkin on riittävän hyvännäköinen. Korot ja meikkaus eivät minuun tee naisessa vaikutusta. Muut kuin ulkonäölliset seikat ovat sitten erittäin ratkaisevia sen suhteen onko nainen kiinnostava.

      Ehkä kaverisi pitävät sinusta ystävänä ja pelkäävät menettävänsä sinut jos tuleva suhteenne menisi pieleen.

    • rehellinen mielipide

      Valitsen naiseni pääasiassa sen perusteella onko meillä paljon yhteistä. Siis ajatuksilta ja elämäntilanteelta. Ulkonäöllä ei ole niin suurta merkitystä, vaikka on silläkin jotain merkistystä. Minulle on tärkeää että minua ymmärretään ja minut hyväksytään, ja sen takia samankaltaisuus viehättää minua. Erilaisetkin ihmiset voivat olla mielenkiintoisia, mutten voi kuvitella pariutumista kovin erilaisen ihmisen kanssa. Toisaalta, en ole koskaan ollut kunnolla rakastunut, joten en ole varma millainen nainen oikeasti saisi minut rakastumaan. Rakkaushan voi yllättää ja silleen... Pitää pitää mieli avoimena.

    • Olet ihana

      Tällainen olettama näkyy ilmeestä ja käytöksestä. Seuraavaksi miehet alkavat käyttäytymään olettamallasi tavalla, eli jättävät sinut rauhaan kun eivät osaa tulkita ilmeestäsi, oletko pettynyt, yksinäinen vai vihainen. Kokemuspohjainen päätelmä miehellä on, että todennäköisesti olet vihainen. Jäät yksin, mikä tietenkin vahvistaa käsitystäsi omasta ulkonäöstäsi. Jos katsot muita pareja, huomaat miesten valinneen tasapuolisesti myös tavallisennäköisiä naisia, joten sinun täytyy siis ilmeisesti olla heitäkin ankeamman oloinen ilmestys. Oikeasti he vain ajattelevat eri tavalla, mikä näkyy naamasta. Ilmeestä voi päätellä, että he todennäköisesti eivät ole vihaisia, joten heitä uskaltaa lähestyä. He siis vain olettavat ja luultavasti tietävät miesten olevan valmiita ottamaan ihan minkälaisen naisen tahansa, kun sille päälle sattuvat. Olen itsekin ihastunut reippaasti ylipainoisiin naisiin vaikkapa kivan äänen tai ystävällisen hymyn takia. Ei siiinä mitään ihmeelistä ole. Kun alat uskoa kelpaavasi minkä naköisenä tahansa, alat kelpaamaan minkä näköisenä tahansa. Minullekin kelpaisit luultavasti, jos kerran olet niin symppis. Lakkaat vaan nyt hokemasta itsellesi olevasi ruma. Todellisuutta paremmin vastaava hokema olisi vaikkapa: Miehille nyt kelpaa ihan mikä tahansa, kato nyt totakin.

    • tilastomatematiikkaa

      Kyllähän miehet ulkonäköön kiinnittävät huomiota, mutta eivät ole yhtä nirsoja naisten pienten virheiden suhteen kuin naiset itse. Usein miehille riittää, että tissit ja perse ovat kohdillaan ja nainen on kuta kuinkin luonteeltaan siedettävä. Useimmille miehille riittää siis varsin tavallisennäköinen nainen kunhan kroppa on vain siedettävä. Eli tässä tulikin se ero miesten ja naisten välillä. 99% naisista on miesten mielestä ihan hyvännäköisiä, mutta naisten mielestä hyvännäköisiä miehiä on vain noin 1% miehistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      331
      11156
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2391
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      56
      2293
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1964
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1878
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      165
      1870
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      41
      1414
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1380
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1364
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1359
    Aihe