Nolo paikka Soinille

6+1=7

Persut kopioivat Metallityöväen liiton ilmasto-ohjelman kielioppivirheineen kaikkineen ja esittelivät sitä omanaan! Totuus tuli julki.


Kyllä kansa tietää.

13

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omaisuutta

      Se kuului samaan kauppaan Putkosen kanssa. Kaupan ehtoihin kuuluu 100% lojaalisuus punikkipuolue-SDP:lle

      • PERUSPERSU

        PIIRI PIENI PYÖRII


        PERUJEN OLISI AIKA VAHVISTAA ITSEKRITIIKKIÄ


        EIKÖ PUOLUEESTA LÖYDY ILMASTOASIANTUNTIJOITA...


        JOS EI NIIN SILLOIN OTETAAN KONSULTIT AVUKSI JOS OMA TAITO EI RIITÄ


      • Voi ihmettä sentään
        PERUSPERSU kirjoitti:

        PIIRI PIENI PYÖRII


        PERUJEN OLISI AIKA VAHVISTAA ITSEKRITIIKKIÄ


        EIKÖ PUOLUEESTA LÖYDY ILMASTOASIANTUNTIJOITA...


        JOS EI NIIN SILLOIN OTETAAN KONSULTIT AVUKSI JOS OMA TAITO EI RIITÄ

        RAUHOITU, EIKÖS AIKA OLE OTTAA JO BAMI ANNOKSESI.


    • +100%

      Olkoonpa tuo ilmasto-ohjelma sitten kenen tahansa keksimä, ja varsinkin jos se olisi Putkosen, tuote mikä ei ole ottanut tulta metalliliitossa sosiaalidemokraateista puhumattakaan, mutta perussuomalaisiin siirryttyään Putkosen ilmasto-ohjelma käyttökelpoisena esitetään välittömästi toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona käytettäväksi niin osoittaa ratkaisu perussuomalaisilta aina Soinia myöten viisaaksi päätökseksi. Yhteiskuntamme on keskustan, kokoomuksen ja sosialidemokraattien toimin ajettu sellaiseen umpikujaan, että tuosta umpikujasta selviytyminen ei siedä ensimmästäkään jarrumiestä toteuttamiskkepoisten pelastusohjelmien käytäntöönottamisessa.
      Tsemppiä Soini ja perussuomalaiset !

      • Suomi nousuun!

        jonka ainoastaan muutama prosentti suomalaisista allekirjoittaa?

        Enemmistö suomalisista kannattaa vastuullista ilmastopolitiikkaa ja hyödyn ottamista energiateknologian kehittämisestä ja maailmalle viennistä. Raakametallin vienti Kiinaan ei Suomea rikastuta.


      • kopioputki päällä
        Suomi nousuun! kirjoitti:

        jonka ainoastaan muutama prosentti suomalaisista allekirjoittaa?

        Enemmistö suomalisista kannattaa vastuullista ilmastopolitiikkaa ja hyödyn ottamista energiateknologian kehittämisestä ja maailmalle viennistä. Raakametallin vienti Kiinaan ei Suomea rikastuta.

        täällä kehuvat persut eivät ole ao. paperia edes lukeneet tai eivät ainakaan ymmärrä siitä mitään. Kyllä soinikupla suhisee nyt ja lujaa!


      • perustasapaino
        kopioputki päällä kirjoitti:

        täällä kehuvat persut eivät ole ao. paperia edes lukeneet tai eivät ainakaan ymmärrä siitä mitään. Kyllä soinikupla suhisee nyt ja lujaa!

        Jos epäilet, ettemme me perussuomalaiset ole edes lukeneet paperia tai emme ymmärrä sitä niin lainattakoon perussuomalaisesta ilmastopoliittisesta vaihtoehdosta, esim. miksi nykyjärjestelmä ei käy?
        " ... EU:n harjoittaman ilmastopolitiikan yksi keskeinen instrumentti on päästökauppa. Päästökaupan väärinkäytöksiä paljastuu tihenevään tahtiin. Satoja miljoonia euroja on ohjattu yksityisille tileille.
        Ja jatkoa..
        " Toinen kummajainen YK:n ilmastopolitiikassa on ns. teollisuusmaiden omantunnonrahaston kerääminen. Sitä perustellaan seuraavasti: teollisuusmailla on velvollisuus ja vastuu rahoittaa kehittyvien ja kehitysmaiden ilmastotalkoot !"

        Nykyinen hallitus on luvannut noihin talkoisiin 200 - 400 milj. euroa. Tuolla rahalla hallituksemme on tukemassa mm. nimenomaan suomesta kehitysmaihin siirtyvän teollisuuden ilmastopolitiikkaa jättäen tänne jäävän ja työllistävän teollisuuden ilman vastaavaa avustusta. Se siitä hallituksen isanmaallisuudesta ja oikeamielisyydestä.


    • VALITTAVAN:.!%#?+

      .

      koska kaikki ovat samaa mieltä nykyisestä päästökauppahuijauksesta

      .

    • KIEROILULLE LOPPU

      SOININ puheilta meni kyllä nyt pohja pois,pikku hiljaa selviää kyllä että tämä on täysin populistinen linja,ehkä on parempi kun ei puhutakkaan mistään asiasta ,etteivät asiat mene heti solmuun

      • hfgtryui

        "Soinin malli" oli vain raakakopio. Soinilta näyttää olevan tosi pahasti poliittinen pallohukassa.


    • eikö pääasia ole, että halutut asiat saavat vetäjänsä, kuin demareista ei enää siihen ole mitä taas ainakin tuo Lipposen porukka on oikein tehnyt, se selviää pikkuhiljaa. Nolointa tässä on se, että ei meidäm oman virkakoneistomme ansiosta vaan tulevien ulkopuolisten Wikileaksi vuotojen ansioista.. Luuletteko, että tämä Lipposen "Show What Amerikan juttu "tähän jää?

      Ei todellakaan.

      Sieltä tulee paljon enemmän ja paljon pahempaa materiaalia viellä tulevaisuudessa, koskien yllä mainittuja tahoja. Lipposena lähtisin jo karkuun ja niin hän taitaa tehdäkkin, pelaamalla aikaa... ja katoamalla Yhdysvaltoihin, jollakin epämääräisellä verukkeella... hah:)

      Hän on hyvin epäuskottavassa valossa, niin kuin myös koko demari porukka, se matamikin siellä Bryselissä: Liisa Jaakon-Saari....

      Ne vuotaa tietoja Suomesta ulkovaloille, pettävät omat puoluetoverinsakin.

      http://www.saul-masson.info

      -masson

      • näin se menee,,,

        Kerrotaan, että erityisesti persujen kurkkua kuivaa niin vietävästi aina kopiointiurakan jälkeen? Metalliliiton paperin kopiointikin vaati monen päivän kittaamisen ennen ja jälkeen?


      • steel 2

        On se yhtä perkelettä kun demut vuotavat tietoja; ulkovaloille. Sisävalot olisivat olleet helpompia sulattaa. Ei massonillakaan taida kaikki valot palaa.

        Soini, paineen kasvaessa, tekee koko ajan enemmän virheitä. Koska hän ei pysty omassa puolueessaan luottamaan kehenkään, ei ole muita vaihtoehtoja kuin tehdä kaikki itse. Virheiden määrä kasvaa koko ajan.

        Persujen esille tuomat; ilmasto-. ja maaseutupoliittinen ohjelma, ovat osoitus puoluetta vaivaavasta demokratia vajeesta. Ilmastoohjelma on varastettu Metalliliitolta, menneisyyden ohjelma, kenties Neuvostoliiton 80-luvun oppien mukaan laadittu. Maatalousohjelma on ilmeisesti Soinin löytöjä SMP:n arkistoista. Pientalonpoika nostetaan kansakunnan pelastajaksi. Tosin missään ei mainita kuinka tämä Impivaaralainen lintukoto rahoitetaan.

        Perussuomalaisista tulee oikea puolue sitten kun Soini ymmärtää, ettei puolue ole yhden miehen egon pönkittämiseksi luotu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1527
    2. 41
      895
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      886
    4. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      819
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      59
      818
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      745
    8. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      48
      729
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      729
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe