Aihe

Lidlin "paistopisteet"

33333333453

Ompa upea juttu tämä kun lähilidliinkin tuli tuo oma "leipomo", todella hyviä leipiä,piirakoita,pullia ja todella halvalla verrattuna k ja s ketjuun! NAMM NAAAAMMM NAAAAAAAAMMMMm

96

7022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistäköhän taikinat?

      Itsekin olen tykästynyt monivilja sämpylään ja omenaherkkuun joita paistavat. Muitakin olen maistanut, mutta nuo nousseet suosikeiksi. Nam tosiaan. Mistäköhän saavat taikinat niihin? Lidl ketjulla ei ole omaa leipomoa eli tuovat valmistaikinat muualta jotka vaan sitten paistavat.

    • tipsu43

      kaurareikäleipä hyvää ja arinapatonki...saksalaisia tietenkin

    • .

      "Lidl ketjulla ei ole omaa leipomoa eli tuovat valmistaikinat muualta jotka vaan sitten paistavat." Näin tekee kyllä moni muukin, ei vain Lidl.

      • Ihmettelijä82

        Suomalainen käsitys on edelleenkin se, että leipomon vieressä on viljapelto ja sieltä leipomo ottaa raaka-aineensa. En vain voi ymmärtää, mistä tämä vanhakantainen käsitys kauppojen toimintaperiaatteista on suomalaisiin juurtunut, että vaikka asioista on tietoa niin sitä ei voida ottaa selville vaan edelleenkin eletään eri vuosisadalla käsitystensä puolesta.

        Ei kotimaista ruokaa enää ole, koska se on täysin mahdottomuus. On olemassa tuontieläimiä, -viljoja, -vihanneksia jne., joita me myymme kotimaisinakin jos niissä täyttyy tietyt kriteerit.

        Ajatelkaa ihan oikeesti sanaa "kotimainen porkkana"...hei miettikää nyt...porkkanastako se porkkana kasvaa vai siitä siemenestä. Siemen on hyvin todennäköisesti ulkomaalainen, mutta silti tuolla toreilla markkinoidaan: "ostakaa kotimaisia porkkanoita". En vaan tajua kotimaisuusfanatismia koska se on jokin helkkarin uskonto!! Kotimaisuus nykypäivänä on täyttä paskapuhetta!


      • ooturpo
        Ihmettelijä82 kirjoitti:

        Suomalainen käsitys on edelleenkin se, että leipomon vieressä on viljapelto ja sieltä leipomo ottaa raaka-aineensa. En vain voi ymmärtää, mistä tämä vanhakantainen käsitys kauppojen toimintaperiaatteista on suomalaisiin juurtunut, että vaikka asioista on tietoa niin sitä ei voida ottaa selville vaan edelleenkin eletään eri vuosisadalla käsitystensä puolesta.

        Ei kotimaista ruokaa enää ole, koska se on täysin mahdottomuus. On olemassa tuontieläimiä, -viljoja, -vihanneksia jne., joita me myymme kotimaisinakin jos niissä täyttyy tietyt kriteerit.

        Ajatelkaa ihan oikeesti sanaa "kotimainen porkkana"...hei miettikää nyt...porkkanastako se porkkana kasvaa vai siitä siemenestä. Siemen on hyvin todennäköisesti ulkomaalainen, mutta silti tuolla toreilla markkinoidaan: "ostakaa kotimaisia porkkanoita". En vaan tajua kotimaisuusfanatismia koska se on jokin helkkarin uskonto!! Kotimaisuus nykypäivänä on täyttä paskapuhetta!

        "Suomalainen käsitys on edelleenkin se, että leipomon vieressä on viljapelto ja sieltä leipomo ottaa raaka-aineensa. "

        Mistähän sinulle tuollainen käsitys on tullut, että suomalaisilla olisi kuvaamasi käsitys.

        Ja se kotimaisuus on kyllä määritelty. Ota ensin selvää, mitä elintarvikaupan yhteydessä sillä tarkoitetaan ennen kuin alat täällä meuhkaamaan!


      • xxy

        Juu ja sitten tulee räkänokka ostoksille ja kaivelee ensin nenäänsä jonka jälkeen paljain käsin kerää paistoksia pussiin. Huhh...


    • Laatua arvostava

      Lidlissä oon ihastunut laatuun ja hinnat eivät ole niin Kuvottavan Kalliit, kuten K-Kaupoissa. K-kauppojen laatu on lottoamista, Lidlissä yleensä satavarmaa.

      • Hyvä, Hyvä Lidl

        Paistopisteistä syntyvät laajat ja herkulliset paistokset ovat meidän perheen mieleen.


    • kaasukaskammio

      LIDL:istä olen itse ostanut vain braatwurstia ja krakovanmakkaraa, en menisi luottamaan muihin juden tuotteisiin.

    • leivät juuren
      • Järki Käteen!

        Noi on sikahyviä! Karjalanpiirakka menee sellaisenaan ilman lisäkkeitä. NAM!
        Ja omenataskut...NAAAAAAMMMMM!!!!!!


      • samaa mieltä!
        Järki Käteen! kirjoitti:

        Noi on sikahyviä! Karjalanpiirakka menee sellaisenaan ilman lisäkkeitä. NAM!
        Ja omenataskut...NAAAAAAMMMMM!!!!!!

        Eikä maksa paljon!


      • Wiwn ostolasta

    • Fresh meat

      Hmm...jos vertaa fazerin uunituoretta patonkia lidlin versioon niin ei voi puhua edes samana päivänä. Fazerin patonki kuohkeaa ja vaaleaa, kosteaa ja suuhun sulavaa ja maistuuki leivältä. Lidlil kova käntty joka repii suun haavoille..lisäaineet maistuvat enemmän kuin vehnäjauho. Lidlin paistokset on oikeita lisäainepommeja, oletteko lukeneet tuoteselosteet paistopisteiden kyljistä? Patongin päällistä sai leikata veitsellä ja sisus kuivaa. Fazerin ihmeessä ei ole kuin vettä jauhoja suolaa (valkosipulivoita) ja silti maistuu paremmalta kuin lidlin kuivat lisäainekäntyt...no juu lidlis toki suurin osa tuotteista laatutavaraa, mut ei paistopisteessä. Vinkki lidlille: lyhyempi paistoaika, ettei käntyt rusketu ja kuivetu..

      • Paistajan taidot

        Sehän on ihan paistajasta kiinni... reseptiikka on mitä on, mutta moniko sitä noudattaa? Esim Abc -asemilla olevien ruokien reseptiikka on hyvinkin tarkka, mutta nämä "kokit" soveltaa niitä ihan miten lystää ja syytää jokapaikkaan liikaa suolaa sekä sitä iänikuista ranskanperunamaustetta natriumglutamaatteineen...


      • inside outside

        Tahtoisin sanoa tähän että Fazer työllistää suomalaisia leipureita, Lidlin tuotteet tulevat kaikki pakasteina kauppaan. Fazerillakin on joitain pakastetuotteita, mutta leivistä 90% on paikanpäällä leivottuja (siis jos kaupassa Fazer-piste). Mieheni leipoo kys. firmalle, siitä tiedän...ja taikinat tehdään itse, käytetään juurta millä saadaan hyvä maku ja koostumus jne.


      • Ihmettelijä82
        inside outside kirjoitti:

        Tahtoisin sanoa tähän että Fazer työllistää suomalaisia leipureita, Lidlin tuotteet tulevat kaikki pakasteina kauppaan. Fazerillakin on joitain pakastetuotteita, mutta leivistä 90% on paikanpäällä leivottuja (siis jos kaupassa Fazer-piste). Mieheni leipoo kys. firmalle, siitä tiedän...ja taikinat tehdään itse, käytetään juurta millä saadaan hyvä maku ja koostumus jne.

        Kysymys oli kaupan omasta leipomosta, eikä kaupan pakastetuista leivoksista.

        Käy Lidlissä niin huomaat että sinne sisään on rakennettu leipomo kuten joissakin suomalaisessa ruokakaupassa kuten Citymarket tai Prisma.

        Tekstisi oli kokonaisuudessa: "suosi Fazerin leipomoa kun mieheni on siellä töissä, eikä maailmassa voi olla muita leipomoita kuin mieheni leipomo"


      • paistotäti

        uuneissa valmiit ohjelmat tuotteiden paistolle ja itseasiassa osa paistettavista tulee fazerilta


      • Ei mössöpullalle

        Patongin kuuluu olla rapeaa, eikä mitään ranskanpullaa. Minä taas valikoin kaikkein tummimmat, jotta saisin niitä rapeita. Viesti Lidlille: älkää vaan alkako vähentää paistoaikoja!

        Suussa kuuluu olla kunnon tuntuma kun syö rapeakuorista leipää.


      • Brickstone

        Äläpäs valehtele, vai oletko oikeasti noin tietämätön? Lidlin paistopisteissä on tuotteiden selosteet, eikä tuotteissa juuri lisäaineita ole paitsi parissa suomalaista alkuperää olevassa tuotteessa (dallaspulla, korvapuustit). Sämpylät ja patongit tulevat Ranskasta, eikä kyllä ole ensimmäistäkään lisäainetta, jollei nyt sitten suolaa sellaiseksi laske. Tiedoksesi myös, oikeassa patongissa on aina rapea kuori. Jospa lähtisit sieltä peräkammaristasi vähän maailmalle tutustumaan erilaisiin leipiin, ettei tarvitse luulojen varassa kommentoida asiaa josta ei tiedä ja muiden tuntea puolestasi myötähäpeää.


      • KylläJämptiOnNäin
        inside outside kirjoitti:

        Tahtoisin sanoa tähän että Fazer työllistää suomalaisia leipureita, Lidlin tuotteet tulevat kaikki pakasteina kauppaan. Fazerillakin on joitain pakastetuotteita, mutta leivistä 90% on paikanpäällä leivottuja (siis jos kaupassa Fazer-piste). Mieheni leipoo kys. firmalle, siitä tiedän...ja taikinat tehdään itse, käytetään juurta millä saadaan hyvä maku ja koostumus jne.

        Sun miehes ei pese käsiään kun tulee vessasta leipomaan.


    • -

      Valmistuotteet ovat järjestään täynnä lisäaineita, joten siinä mielessä ne eivät ole mitenkään hyviä. Sama koskee tietysti muitakin ketjuja.

    • KFSDDLFK

      Lidlin paistopisteestä tarttuu usein mukaan herkulliset karjalanpiirakat:).Namskista!

    • myyvätpasskaa

      Mistälie tulleita, aatun valinnassa lämmitetty.
      Lidlissäkin on virulaista passkaa myynnissä, varokaa ostamasta sitä.

    • boulangerieeee

      Isäni toi minulle kerran lidlistä ostettuja leivonnaistuotteita ja täytyy kyllä sanoa, että ovat hyviä. Tietenkin ne ovat valmistaikinoista ja varmasti sisältävät enemmän lisäaineita kun jossain fazerin leipomossa alusta-asti leivotut tuotokset, mutta kyllä niiden makukin oli lähempänä ranskalaisia tai saksalaisia leivonnaisia, jota ostin leipomosta joka aamu keski-euroopassa asuessani! Suomalainen ruoka ei ole minun makuuni. Toki suosin lähiruokaakin, mutta ei ne suomalaiset leivät ja vellit ole mitään maailman paraita vaikka olisivat kuinka kotimaisia(mitä nekään ei todennäköisesti ole).

      • Pro-leipä

        Kaipa ne Lidlin paistopisteen tuotteet maistuvat keski-eurooppalaiselta ihan sen takia, että näkyvät pääosin olevan siellä valmistettuja. On siellä joukossa joitain suomalaisiakin tosin. Jännä juttu, kun katsoo niiden paistopisteen tuotteiden tuoteselostuksia huomaa, miten suomalaistuotteet ovat täynnä lisäaineita ja vaikkapa voin sijaan on käytetty epämääräistä rasvasekoitetta jne. Vieressä olevat saksalaiset ja ranskalaiset leivät ja pullat taas on tehty ihan luonnonaineista sellaisenaan. Ei tuosta voi tulla kuin siihen johtopäätökseen, että on turvallisempaa syödä nimenomaan tuontituotteita.


      • Lidl-fan

        Se on kuulemma niin, ettei paistopisten tuoteissa tarvita homenesto-ym. aineita, kun myydään samantien.


      • Ihan ykkösjuttu
        Pro-leipä kirjoitti:

        Kaipa ne Lidlin paistopisteen tuotteet maistuvat keski-eurooppalaiselta ihan sen takia, että näkyvät pääosin olevan siellä valmistettuja. On siellä joukossa joitain suomalaisiakin tosin. Jännä juttu, kun katsoo niiden paistopisteen tuotteiden tuoteselostuksia huomaa, miten suomalaistuotteet ovat täynnä lisäaineita ja vaikkapa voin sijaan on käytetty epämääräistä rasvasekoitetta jne. Vieressä olevat saksalaiset ja ranskalaiset leivät ja pullat taas on tehty ihan luonnonaineista sellaisenaan. Ei tuosta voi tulla kuin siihen johtopäätökseen, että on turvallisempaa syödä nimenomaan tuontituotteita.

        Juurikin näin ja saman huomaa myös muissa tuontiruuissa. Erityisesti natriumglutamaatti loistaa poissaolollaan! Se mua vaan hieman harmittaa, että aika monessa Lidlissä joitain tuotteita paistetaan ihan liian kauan, tai liian kuumassa. Esim sarvien ei kuulu olla niin tummia ja kuivia, vaan pikemminkin sellaisia kullankeltaisia, ei murenevia.. onneksi joukossa on aina muutama vaaleampi.


    • kamppiinpaistopiste

      Tulispa Kampin Lidliin nopeesti paistopiste, ärsyttää kun ihmiset menevät paskaan k-supermarkettiin ostamaan ''tuoreita leivoksia'' ym.

      • tuoreleipä

        Kamppiin ei tule, ei mahdu, vastattiin
        Siispä metrolla suoraan Kontulaan


    • 1 ulkomaalainen

      No,miten se nyt on, onko Lidl-leivissä nyt siten homenestoaineita vai ei?

    • Lidl on ykkönen!

      Olipa hyvä Kroisantti. Rapean juutoinen päältä ja sisällä kinkkua. Ei ollut edes rasvainen. Huono puoli vaan, että noihin tulee HIMO!

      • vghbujioklpå

        Croisantissa mitään v*tun juustoja ja kinkkuja ole....hyi helevetti.....


      • jfdhbgkjhbk
        vghbujioklpå kirjoitti:

        Croisantissa mitään v*tun juustoja ja kinkkuja ole....hyi helevetti.....

        On siellä peruscroissantejakin.


    • Tulispa jo tännekin

      Ylivieskan Lidliin paistopistettä ootellessa... ja kunhan se joskus tulee, niin suosittelen maistamaan - ihan huippujuttuja ;D

    • Käyttäjätunnusssdede

      Mistä saa ostettua tuoreimmat leivokset ja onko nämä lidlin leivokset aina paistettu heti vai onko ne paistettu jo aamulla vaikka myytäisiin illalla?

    • touros_80

      Rovaniemen Eteläkeskus on saanut oman paistopisteen. Enpä ole muualta kaupan leipää viikkoon ostanut.

    • Herkkusuu2013

      Eilen maistoin ekan kerran noita lidlin paistopisteen sämpylöitä ja on takuulla suomen parhaita. Nam!

      • vakiostos

        Kokeilepas kurpitsasiemensämpylöitä ja päälle kylmäsavustettua lohta, molemmat tietysti Lidl:stä.

        Voi että on hyvä.


    • ruuhkaa pukkaa

      Mikäs siinä jos on aikaa jonottaa puoli tuntia lidlin paistopisteellä, kun juntit rynnii pullaluukuilla kuin viimeistä päivää.

      • illiami

        Siksi kauppareissu ajoitetaan viimeiselle tai ensimmäiselle aukiolotunnille, ei tarvitse jonotella ollenkaan. Myös sunnuntaisin on rauhallista. Tampereella laumasielut rynnivät Prismoissa ;)


      • Ei onnistu
        illiami kirjoitti:

        Siksi kauppareissu ajoitetaan viimeiselle tai ensimmäiselle aukiolotunnille, ei tarvitse jonotella ollenkaan. Myös sunnuntaisin on rauhallista. Tampereella laumasielut rynnivät Prismoissa ;)

        Siinähän ajoitat, itse menen kun ehdin.
        Taidat käydä kerran päivässä siellä kaupassa?


      • illiami
        Ei onnistu kirjoitti:

        Siinähän ajoitat, itse menen kun ehdin.
        Taidat käydä kerran päivässä siellä kaupassa?

        Kaupassa käydään n 3 kertaa kuukaudessa.... On paljon parempaakin tekemistä. Laktoosiongelmaisten perheessä hylamaitokin säilyy niin ettei senkään takia tarvitse useammin poiketa. Mikä sopii kellekin :)


      • Asiakkaita riittää
        illiami kirjoitti:

        Siksi kauppareissu ajoitetaan viimeiselle tai ensimmäiselle aukiolotunnille, ei tarvitse jonotella ollenkaan. Myös sunnuntaisin on rauhallista. Tampereella laumasielut rynnivät Prismoissa ;)

        Jaa, kyllä tampereen lidleissä tuntuisi olevan nykyään jonoa ulko-ovellakin heti aukeamisen tienoilla, ja jonot puoleen myymälään asti sulkemiseen saakka... Pienien laatikkomyymälöiden kapasiteetti kun ei oikein enää riitä köyhän kansan ryntäykseen.


      • eurolidl prices here
        Asiakkaita riittää kirjoitti:

        Jaa, kyllä tampereen lidleissä tuntuisi olevan nykyään jonoa ulko-ovellakin heti aukeamisen tienoilla, ja jonot puoleen myymälään asti sulkemiseen saakka... Pienien laatikkomyymälöiden kapasiteetti kun ei oikein enää riitä köyhän kansan ryntäykseen.

        Ei kuitenkaan tuollaista, paitsi ma- ja to-aamulla uusien tavaratarjousten alkaessa.

        Paistopisteistä tulin sellaista kertomaan, että Tampereen Hallituskadun Lidlissä avattiin taannoin paistpiste. Myymälä on vanhassa kiinteistössä, joten liiketila ei liene optimaalinen. Asiaan.

        Paistopisteen tuotteiden kerääminen on tehty hankalaksi, kun tarkoitetut keräyspussit on sijoitettu käytävällä tuotteiden jälkeen. Käytävä on lisäksi melko ahdas kannatinpylväiden takia.

        Asiakkaan pitää siis ensin luovia ruuhkan (?) ohi hakemaan pussia, palata takaisia ja alkaa sitten kerätä leivonnaisia pussiin.


    • kuisson

      Ihan hyvä ja rustiikki-sämpylä on ihan ok, mutta esim. karjalanpiirakat ovat perseestä - niiden maku on vain kauhea.

    • shaisseee

      Ainakin "karjalanpiirakat" ovat täyttä sheissiä! Rustiikkisämpylät ovat vielä syötäviä.

      • Juupajuuuuu1

        Lidl myymälöissä joissa on paistopiste, lämmitetään Lappeenrannassa leivottuja Fazerin kuivia ja mauttomia läpysköjä joita kehtaavat Fasulla kutsua karjalanpiirakoiksi.


    • Pitääpä testata

      Ne karjalanpiirakat nyt tuskin kuitenkaan on saksalaisia, eiköhän nuo tule joltain suomalaiselta valmistajalta.... En ole niitä maistanut, mutta näyttäisi olevan ruoskuoreen tehtyjä, kuten aidot karjalanpiirakat kuuluukin olla. Tietysti se ruiskuoreen tehty tuhdimpi piirakka maistuu oudolta niihin "vehnäriisimössöpiirakoihin" tottuneille.

      • simppelitmaut

        Maistuvat todellakin oudoilta - jopa vehnäkuorisiin verrattuna.

        Itse karjalaista perimää geeeneissäni kantavana tiedän miltä kunnon karjalanpiirakan tulee maistua ja Lidlin tuotokset ovat kaukana siitä.

        Lähinnä Fasun perunapiirakat ovat edes lähellä sitä mitä pitäisi vaikka itsetekien saisi maukkaampia.

        Ja ne ovat vielä niin yksinkertaisia tehdä - tarvitaan vain vettä, ruisjauhoja ja suolaa, joista tehdään riittävän tiukka taikina.. Täytteeksi joko riisipuuroa ilman sokeria tai perunamuussia.

        Taikina pyöräytetään pitkähköksi tangoksi, josta leikataan kiekkoja. Nämä kiekot kaulitaan ohuiksi (noin millimetrin paksuisiksi) pyöreiksi levyiksi. Täyte levitetään levyn keskelle ja reunat poimutetaan sen päälle. Siirretään uunipellille ja uuniin noin 225 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi (kunhan reunat ovat saaneet hieman väriä). Nostetaan ulos ja sivellään voisulalla. Annetaan jäähtyä leivinliinan alla jonkin aikaa ennen nauttimista.

        Sukuni perimän mukaan perunapiirakat olivat aina pyöreitä ja muut soikeita.

        Parasta peunapiirakan kanssa on hyvä juusto ja makea maitokahvi. Riisipiirakkaan taas sopii hyvin munavoi.


    • ghjubklopöå

      No esim. joulutortut oli kitumarketissa, aina yhtä ovelasti kilohinnalla, ja kappalehinnaksi surkean pienille tortuille tuli noin 1,35 euroa per kappale. Samankokoiset ja samanoloiset, yhtä hyvän makuisetkin oli ldlissä 49 senttiä kipale. Tuo kilohinnoittelu noissa on aivan per*eestä......

      • Kilohintakin löytyy

        Lidlin paistopisteen tuotteissa on kappalehinnottelu, mutta niistä hintalapuista selviää toki myös kilohinta! Kannattaa vertailla aina kilohintoja, litrahintoja jne...


      • gfh vbnlokp
        Kilohintakin löytyy kirjoitti:

        Lidlin paistopisteen tuotteissa on kappalehinnottelu, mutta niistä hintalapuista selviää toki myös kilohinta! Kannattaa vertailla aina kilohintoja, litrahintoja jne...

        En minä ainakaan halua mitään kilohintoja voisarville, karjalanpiirakoille jne jne vaan kappalehinnat. Ne on paljon selkeämmät.


      • 10+5
        gfh vbnlokp kirjoitti:

        En minä ainakaan halua mitään kilohintoja voisarville, karjalanpiirakoille jne jne vaan kappalehinnat. Ne on paljon selkeämmät.

        Mikä vika siinä on, että on molemmat? Laki vaatii kilogramma- ja litrahinnat. Pakatut leivät/sämpylät eivät kuitenkaan ole kappalehintaisia, joten "kilohinta" helpottaa hintavertailua paistopisteen tuotteisiin.


      • yksiulkomaalainen
        10+5 kirjoitti:

        Mikä vika siinä on, että on molemmat? Laki vaatii kilogramma- ja litrahinnat. Pakatut leivät/sämpylät eivät kuitenkaan ole kappalehintaisia, joten "kilohinta" helpottaa hintavertailua paistopisteen tuotteisiin.

        Ihan hyvä, toreillekin pitää saadaa kilohintoja, eikä tätä sumpliminen litrahinnoilla.


      • xxy

        Paljonkos tuo oli kilolle? Ettei vain olisi ollu pienempi torttu tai vähemmän täytettä?


    • että mistä

      Puolitoista vuotta pyöritetty eikä vieläkään ole selvinnyt mistä taikinat tulee.
      Sehän lienee tärkein tieto.

      • mistälie

        Ei vieläkään ole selvinnyt taikinan alkuperä, ihme salaista.


      • Hys hys
        mistälie kirjoitti:

        Ei vieläkään ole selvinnyt taikinan alkuperä, ihme salaista.

        Eikös se ole virman tyyli...


      • hohhohhoooo

        Sinulla taitaa olla pakkomielle. Kysy sieltä firmasta, pelle! Siellä ne sen tietävät, ei sitä kaikenmaailman nettikeskustelijat tiedä.


      • se tiedetään
        hohhohhoooo kirjoitti:

        Sinulla taitaa olla pakkomielle. Kysy sieltä firmasta, pelle! Siellä ne sen tietävät, ei sitä kaikenmaailman nettikeskustelijat tiedä.

        Nettikeskustelijat kyllä tietää, mutta sinä vatipää et. Et kyllä tiedä mitään muutakaan.


    • 3939393933993

      Namskista että on hyviä nuo LIDLIN paistopisteen tuotteet, ja ennenkaikkea SUPER halpoja.

      Paikallisen prisman paistopisteeltä saa 3e riisipiirakkaa hintaan 2.30e.. ihan sairasta. Laatu on kuitenkin sama.

      Sama myös muissa, lihapiirakat jää pitkälti yli 2e, jne

      • en maista en osta

        Mutta mistä taikina on peräisin, ennen en maista ennenkuin selviää.


      • tollonbongaaja
        en maista en osta kirjoitti:

        Mutta mistä taikina on peräisin, ennen en maista ennenkuin selviää.

        Miten ihmeen väliä sillä on? Ei se paistamisen jälkeen enää ole taikinaa.


      • wdesfefgerge

        Lidlin paistopisteen tuotteet on mielestäni korkeatasoisia. Esim Lidlin paistopisteen lihapiirakkaa ei ole muiden kauppojen paistopisteiden lihapiirakat voittanut.
        Olen ostanut myös suoraan eri pienleipomoista ko. tuotetta ja Lidlin piirakka on yhtä hyvä.


      • Bimbong
        en maista en osta kirjoitti:

        Mutta mistä taikina on peräisin, ennen en maista ennenkuin selviää.

        Ja ketähän oikeasti kiinnostaa ostaako joku anonyymi kaikestaruikuttaja Lidlistä sämpylän tai ei? Parempi vaan kun pysytkin pois sieltä, jo nykyisellään on riittävästi ruuhkaa ihan oikeistakin ostajista leipähyllyn edustalla.


    • 352523523

      Namskis mitä herkkuja nuo ovatkaan. Hinnoissa huima etu verrattuna kartelli ketjujen vastaaviin. Cittarin kartellipaistopisteetä saa 3riisipiirakkaa hintaan 2.25e ja samalla rahalla saa lidlistä TUOREEMPIA JA PAREMPIA 9kpl. HALOO Kesko ja S paljonko katteet???

    • hrahuu

      Ihan hyviä kaippojen nykyiset paistopisteet, ei minusta ihan "oikeiden" - ainakaan hyvien - leipomoiden tuotteille pärjää, mutta harvemmin sitä varsinaiseen leipomoon kauppamatkallaan pääsee. Vertailin muuten Lidliä ostamalla sieltä saman ruokakorin, minkä ostin aikaisemmin Citymarketista ja Prismasta:

      http://reppuli.com/lidl-tuotteet-kauppa-vertailu/

      Jotain yllätyksiä löytyi ainakin itselle, saa lukaista jos kiinnostaa Lidl enemmän!

    • pitchantellu

      Tulin juuri Paistopisteestä tänään, valitettavasti ei ole Brezeleitä ollut tänään :( Ne on mun lemikit, ostin ne moniviljasämpylöitä...mut nyt ajattelin, et onks jossain sivu, missä lukee, ne ainesosat joka on niissä?? Olisi kiva, koska olen maidoton ja en ole varman siitt onks jossai maitoo vai ei ...Voisko joku auttaa?

      • ösdklösdfjksdlf

        Olisit lukenut paistopisteellä. Siähän ne tuotetiedot lukee lapussa hyllyn kyljessä.


    • sm6yry

      muuten hyvä idea mutta kaikki kokoomuspellet, pikkusormi pystyssä olevat akat ja kravattipellet ryntäävät aina paistopisteelle kuin hyeenat. pitkään saa aina jonottaa kun apinat tukkivat kärryillä ja vaunuilla koko paistopisteen ja miettivät 3 minuttia mitä croisanttia se pikku jani-petteri tänään söisi. sitten tungetaan niitä leipiä sinne pussiin kahmalokaupalle ettei muille vain jäisi yhtään. ei se niin hienoa ja eleganttia ole ostaa tuoretta leipää kuin luulette.

      • duunaritHirteen

        voi voi, pitäiskö sun opetella leipomaan itte leipäs. kädet sun toki pitää pestä ellet halua paskan makua leipääs, en yhtään ihmettelis vaikka haluaisit


    • oleellisin asia

      Vaikka näinkin pitkään on juttu ollut saitilla niin edelleenkään ei ole kerrottu mistä taikina on peräisin, se on kaikkein oleellisinta tässä.

    • djflöjldsj
      • ldkjlösdfjl

        Onpa jännää, että jotkut tuotteet eri hintaisia! Mistähän riippunee hintaero?


      • Ärsyttävää

        Miksihän muuten Suomen Lidleissä (ei onneksi kaikissa) paistetaan osa tuotteista liian tummiksi? Kuvissakin huomaa, että esim sarvet ja sämpylät on Suomen kuvissa tummia, vaikka täysin samoista tuotteista kyse... niitä EI KUULU PAISTAA KARRELLE, vaan ne kuuluu olla sellaisia "kullankeltaisia"! Onneksi aina välillä niitä saakin maltillisesti paistettuina, nam!


      • kokoomus-ahneus
        ldkjlösdfjl kirjoitti:

        Onpa jännää, että jotkut tuotteet eri hintaisia! Mistähän riippunee hintaero?

        No mistähä voisi johtua? Häh? Olisikohan AHNEUDESTA?


    • voi

      Kerran mieheni erehtyi ostamaan leivän Lidlin paistopisteestä. Jokainen meillä maistoi siitä yhden palan, ja loppu leipä meni roskiin, kun ei kukaan pystynyt sitä syömään.

      Ei me kyllä mistään marketeista leipää yleensä osteta, vaan pienehkön paikallisen leipomon myymälästä. Heillä ainakin kaura ja ruis tulee omasta maakunnasta. Silloin kun on jostain syystä pakko ostaa leipää marketista, ostetaan jonkun pienen leipomon leipiä, jos sellaisia vaan on tarjolla. Jotkut Vaasan tai Fazerin leivät vaan eivät maistu yhtään miltään, mutta se Lidlin leipä maistui, en tiedä mille, mutta jollekin sellaiselle, mitä leivässä ei kuuluisi ollakaan.

    • fyftftn

      niissä kroisanteissa oleva kinkku maistuu ihan jo kerran syödyltä ja suolaista kuin p*rkele. mitäköhän makkaraa ne käyttää niissä?

    • niin mistä

      Miten pitkään tätä typerää ketjua pitää seurata ennenkuin selviää mistä taikina on peräisin.

      • pitäisiollanimimerkk

        No jospa kysyisit sieltä Lidlistä! Mikä siinä on niin vaikeaa kysyä oikeasta paikasta?

        Tuskin tänne kutaan lidliläinen kirjoittelee.


      • ei kehu ei
        pitäisiollanimimerkk kirjoitti:

        No jospa kysyisit sieltä Lidlistä! Mikä siinä on niin vaikeaa kysyä oikeasta paikasta?

        Tuskin tänne kutaan lidliläinen kirjoittelee.

        Kyllä varmaan kirjoittelee, ei kukaan muu noita tuotteita kehu.


      • buahhahhahhaaaaaaaaa
        ei kehu ei kirjoitti:

        Kyllä varmaan kirjoittelee, ei kukaan muu noita tuotteita kehu.

        Väkisinkö ne siellä Lidlissä niitä paistotuotteita asiakkaiden kärryihin ja ostoskasseihin tunkee?

        Eihän niitä kukaan ostaisi, jos eivät niistä tykkäisi!


    • pällit !!!!!!!!!!!!!

      Who cares mistä se taikina on kotoisin. Samaan paikkaan ne päätyy pöntön pohjalle oli mistä vaan. Tärkeintä on se että siinä ennen pönttöön päätymistä se maistuu hyvälle.

      • buahhahhahhaaaaaaaaa

        Se varmaankin haluaisi jutella niiden sämpylöiden yms. kanssa, mutta nyt ei tiedä millä kielellä, kun ei tiedä mistä ne on kotoisin.


      • seula

        niin-IN !, sillä ole mitään väliä mistä ne on kunhan ei ainakaan jostain alpaaniasta ole. kyllä se p.erse seuloo sitten lopuksi.


    • Lidleisson

      ON KYLLÄ HYVÄÄ ! ! !

    • Never Ever

      Paistopisteiden leivät on hyviä, jos paistovuorossa oleva tyttönen vain omaa edes jonkinlaisia kotitaloustaitoja.

      Mutta valmiit Lidlin omat saksalaiset leivät ovat täyttä paskaa. Butterbread lyö vatsan löysälle ja samaa tekee, ilmeisesti märäntyneillä jauhoilla tehty, American bread 750g.

      Onneksi olkoon LidL:lle näistä tuotteista. Uskomatonta, että joku tänä päivänä myy Suomessa pilaantunutta leipää.

    • oppiaikäkaikki

      http://www.lidl.fi/fi/uunituoretta.htm

      Tuollahan ne nykyään lukee Lidlin leipäsivujen tuoteselosteissa...

      A) mistä jauhoista ja muista ainesosista leipä leivottu
      B) mistä maasta tuote tulee

      Kunhan vain tajuaa klikata ko. tuotteen alleviivattua nimeä, niin sieltä paljastuu ;)

    • Lidl kallis täällä

      Täällä Prismassa paistopisteen tuotteet halventuneet ja paljon kotimaisia valikoimissa. Useimmat halvempia kuin Lidlissä. Lähi S-marketissa siirrytty myös paistopisteen tuotteissa kappalehinnoitteluun, valikoima ei niin laaja kuin Prismassa mutta sielläkin useampi tuote Lidlin paistopisteen tuotetta halvempi.
      Esim. riisipiirakat 0,19 kpl, Lidlissä 0,25.
      Lihapiirakat muistaakseni S-marketissa 0,65 kpl, Lidlissä 0,89.
      Hillomunkit ja peruscroissantit myös Prismassa ja tässä lähi S-marketissa halvempia kuin Lidlissä.
      Jos Lidl ei pudota hintoja S-marketia/Prismaa huomattavasti halvemmaksi paistopisteen tuotteissa, kotimaisessa maidoissa, kalatuotteissa, kotimaisissa vihanneksissa jne. vähennän entisestään käyntiä Lidlissä. Äänestän jaloillani!

      • fklaslkfjldj

        Lidlin paistopistetuottee ihan selvästi nousseet - ja uutuudet on alusta lähtien kalliimpia 1,20-2.20 egua suunnilleen. Ei hyvä trendi...


    • penti-arsu

      Maku ratkaisee, ei väliä kotimaisuusasteella. Hintakin sattuu olemaan halvempi kuin k ja s riistäjillä. Eli Lidl on herkkusuun ehdoton valinta jos paistopisteitten kamasta puhutaan.

      Ihmetyttää muutenkin tämä nykyinen persujen aikaansaama "suomalaisuus-uskonto" Oman perheeni ihmiset mullekin tietty tärkeämpiä kuin muut mutta muuten perheen ulkopuolella kaikki samanarvoisia ihmisiä. Samalla pallolla asutaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

      Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
      Kotimaiset julkkisjuorut
      369
      24813
    2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

      Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
      Kotimaiset julkkisjuorut
      320
      6503
    3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

      Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
      Maailman menoa
      414
      4820
    4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      2454