AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Miten saada poijat kiinostumaan?

Miten saada poijat kiinostumaan?

4 Vastausta 151 Lukukertaa
Elikkä, mä en saa ikinä ketään poikaa kiinostumaan! Oon sillon tällön jossain bileissä, jossa olis tosi kivoja poikia, mutta en keksi millään mistä puhua ja muutenkin meen ihan lukkoon siinä kohtaa kun ei ole muita tyttöjä. Kaikki muut mun tyttökaverit saa aina poikia ja mä en koskaan! Sit on vielä se kun en oo mikään hirveen kaunis, mutta yritän kuitenki panostaa ulkonäköön ja vaatteisiin. Senkin takia en viitsi puhua kenenkään pojan kanssa, kun ajattelen, että nolaan itseni ihan totaallisesti jos puhun jollekkin komeelle pojalle. Joten voisko joku kertoo jotain vinkkejä, jotka vois auttaa mua!:))
Eli olet 16-20v tienoilla tai nuorempi. Mun nuoruudessa 10 vuotta sitten pojat oli aika ulkonäkökeskeisiä, kannattaa hommata luontevat push-upit tms jos kuppikokosi on pieni ja panostaa naiselliseen profiiliin eli tuoda peppua esiin sopivasti. Sex appeal works with all boys. Älä silti tuo seksuaalisuuttas niin voimakkaasti esille että jätkä rupee ajatteleen pelkällä munallaan, kato vähän miten muut tytöt tekee sen puolen ja löydä oma tyylis. Äläkä anna jokaiselle tai liian aikaisin, parempi vähän pihtari kuin vähän horo. Hymyile ja heitä jotain perusmukavaa läppää ainakin aluksi, älä turhaan mieti ittes nolaamista vaan anna palaa. Semmonen vähän kysyvä hymy että "onks ok tulla jutteleen sulle" on kaikkein paras jos ei oo varma menestyksestä, ei mitään feikkausta kuitenkaan. Usko pois, varsinkin ne komeet pojat voi olla tosi huonoja tekeen alotetta... kyllä niiden kanssa tulee hyvin juttuun ku vähän lämpiävät ja sitten ku oot yhen kanssa jutellu niin osaat homman. Älä anna itestäs helpon nakin kuvaa vaikkei tarvi esittää mitään vaikeesti tavoteltavaakaan.
Kiitos avusta!:)
Mutta mistä sitä vois puhua, kun mulla on siitä aika huono kokemus, kun yritän puhua jollekkin pojalle niin joko juttuni on niin huonoja tai liian jotenkin ehkä "poikamaisia" Niin mistä se juttelu kannattaisi aloittaa ja millaista läppää sitä voi heittää?
Kun et kerta oo mikään kaunis niin ei sun kuulukaan saada niitä komeita poikia eikä jutella niille. Yleensä ne vähemmän kivan näköset pojat ja hiljaiset ovat niitä jotka kohtelee naisia kunnolla ja osaa tehdä asioita naisen eteen, koska heidän on se tehtävä, koska eivät voi pelata pelkällä ulkonäöllä

Keksi etukäteen mitä aiot puhua. Ihan vaan puheenaiheita ja pistä muistiin. Samoin avausreplat opettelet ulkoa. Aika yksinkertaista. Ei oo vaikeeta.

Ehkä kannattas lukea kirjoja niin sulla ois enemmän puhuttavaa ja ajatuksia muustakin kuin tyttöjen kanssa ainaiset kenkä- ja laukkukeskustelut.
 /   /  / Miten saada poijat kiinostumaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
39 v. Uusimaa
40 v. P-Karjala
36 v. Uusimaa
39 v. P-Pohjanmaa
44 v. P-Karjala
47 v. E-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta