AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Lotus Youngman is back !

Lotus Youngman is back !

10 Vastausta 179 Lukukertaa
Lotuksen pojat ei luovuta ! Nyt on käteistä Saksan pankissa niin ettei paskalle taivu. Näyttää siltä että Youngman ostaa väkisin Saabin autotehtaan kaikkine oikeuksineen sekä Saab Parts:n eli koko paskan !

http://www.saabsunited.com/2012/05/dont-count-out-youngman.html#more-40694
Oonko sama Lotus jota Kimikin ajaa ?
Luotettavista lähteistä saamieni tietojen mukaan Youngman on Saabin uusi omistaja. Konkurssipesä julkaisee tiedotteen huomenna. Myös Saab Parts menee samassa kaupassa, mutta sen omisoikeus siirretään myöhemmin koska se nyt toimii itsenäisenä yhtiönä ja vaatii näinollen erillisen kaupan.

Onnitelut vaan Youngmannille !
missä se tiedote on?
Montako kertaa Saab on jo myyty näiden "varmojen lähteiden" mukaan?
Kauppa on salainen tietyn määräajan jotta rahat saadaan järjestettyä Sveitsin pankkiin myyjän tilille. Kauppa julkaistaan, uusien saamieni tietojen mukaan, ensiviikon torstaina.
Ennuste on hyvä, eli "ensiviikon torstai".
Ensiviikolla se on varmasti vieläkin "ensiviikon torstaina".
jne.

Saabin pesä myydään jäännösarvoon eri tahoille. Näin ennustan tapahtuvan ennen syyskuuta. Pesänhoitaja saa laskutettua pesältä meheviä summia vielä vähän aikaa ("pesänhoitokuluja"), mutta pian tämänkin vedätyksen on pakko loppua.
Kaupat on nyt tehty. Otti yllättävän koville mutta selvittiin siitä kuten oli sovittu. Targettihan oli kesäkuun alku, vähän meni yli. Pääasia että Saabin tuotanto saadaan taas pikaisesti käyntiin.

http://www.saabsunited.com/2012/06/breaking-news-saab-is-sold.html
.
Nyt lähtee jälleen Trollhättanissa koneet puksuttamaan, hienoa! Yllättävää, ettei omistustahot menneet Skandinavian ulkopuolelle.
Kyllä ne meni Kiinaan ! Youngman teki jo aiemmin niin kovan tarjouksen että siitä ei voinut kieltäytyä. Youngman on Saabin uusi omistaja.

http://ttela.se/ekonomi/saab/1.1656328-youngman-har-lagt-nytt-bud-pa-saab
 /   /  /  /  / Lotus Youngman is back !

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta