Antikristuksen henki

seurakunnissa!

Mitä antikristuksen henki on tehnyt seurakunnissa? Vai etkö usko, että antikristuksen henki on tehnyt mitään seurakunnissa? Jos et, niin miksi sitten Johannes kirjoitti jo liki 2000 vuotta sitten näin:
"...niin onkin monta antikristusta ilmaantunut... Meistä he ovat lähteneet..."(1.Joh.2:18,19).

Paavali ei väittänyt että antikristukset olivat tulleet "maailmasta", vaan uskovien keskeltä! Ei se varsinainen antikristus, mutta ne muut uskonnollispoliittiset herhiläiset, pikku-antikristukset, he, jotka ovat nousseet keskeltämme (1.Joh.2:19), kirkon keskeltä; he tulevat vielä jonkin aikaa julistamaan antikristillistä sanomaa, antikristuksen edelläkävijöinä.

Saatanalla on nyt vankka jalansija seurakunnissa, ja "jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää (antikristuksen ilmestymistä), niin silloin ilmestyy tuo laiton (antikristus)..." (2.Tess.2:7,8). Ja mikä onkaan se, mikä on tähän mennessä pidättänyt antikristusta? Se, että Jeesuksen opetuslapset uskovat totuuteen. Kun pikkuhitlerit ja saatanan kätyrit poistavat nämä opetuslapset näyttämöltä, tavalla taikka toiselta, silloin on viimeinen este poistettu, varsinaisen antikristuksen ilmestymiselle. Jäljelle jää enää uskonnollispoliittinen kirkkoinstituutio, joka on yhtä kuollut kuin kylmä kivi kourassamme. Sitä voidaan hyvällä syyllä kutsua luopiokirkoksi, sillä se teki kompromisseja lukiessaan, tulkitessaan, kääntäessään ja opettaessaan Jumalan Sanaa.

"Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen" (2.Tess.2:11,12).

Mitä ******* on tehnyt, näitten monien antikristuksien kautta? Hän käytti heitä hyväkseen Jumalan sallimuksesta (2.Tess.2:11). Hän levitti oppiaan Jumalan seurakunnan keskellä, että Jumala ei olekaan yksi, vaan kolme. Tämä onkin hänelle mieluista, sillä kolminaisuus esiintyy pakanauskonnoissakin, mm. niissä uskonnoissa joissa tunnustetaan Jeesuksen olevan profeetta mutta ei "Jumalan Poika". Kun hän sai uskovaiset uskomaan että Poika on Jumala, vaikka Poika sanoi että Isä on ainut Jumala (Joh.5:44, Joh.17:3) niin Isä menetti merkityksensä Isänä, suhteessa Poikaan.

Jos otat ja teet heistä saman olemuksen, olet tehnyt heistä antikristuksen, sillä antikristus kieltää Isän ja Pojan. Kait sinä hyvin ymmärrät, että jos väitämme Isän ja Pojan olevan samaa olemusta, olemme menettäneet heidät, sillä Isä tarvitsee Pojan ollakseen Isä, ja Poika tarvitsee Isän, ollakseen Poika. Tämä tarkoittaa, että heidän on PAKKO OLLA KAKSI ERI OLEMUSTA, siten, että vain toinen heistä on Jumala, kuten Jeesus niin syvällisesti vakuutteli (Joh.5:44, Joh.17:3, Mark.10:18).

Mikä tässä on niin vaikeata ymmärtää? Kun antikristuksen oppi tuli seurakuntaan, alettiin yhdessä kuorossa laulamaan: "Isä on samaa olemusta Pojan kanssa". Tämän lisäksi kirkko teki itselleen Jeesus-kuvia ja Jumala-kuvia ja ripustivat niitä seinilleen, vaikka Jumala sanoi:
"Älkää tehkö itsellenne epäjumalia älkääkä pystyttäkö itsellenne jumalankuvia tai patsaita, älkää myöskään asettako maahanne kiviä, joissa on kuvia, kumartaaksenne niitä, sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne" (3.Moos.26:1).
Jumala sanoi myös:
"Älä tee itsellesi jumalankuvaa, älä mitään kuvaa..." (5.Moos.5:8).
Jos sinulla on kotonasi Jeesus-kuva seinälläsi, ja uskot sen esittävän Jumalaa, sinulla on seinällä Jumala-kuva josta Jumala sinua varoitti! (5.Moos.5:8).

Koska kirkoilla ja monilla eksyneillä kristityillä on niitä omia jumala-kuvia (ja joillakin jopa pyhimyspatsaita, esim. Helsingin tuomiokirkossa), heidän on helppo uskoa että antikristus on Jumala, kun hän tulee Jeesus-kuvien näköisenä (?) istuutumaan Jumalan temppeliin ja julistaa siellä olevansa Jumala:
"...tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala" (2.Tess.2:4).

Valitan, rakkaat veljet ja sisaret. Mutta antikristuksen henki on jo Jumalan temppelissä hirvittävine oppeineen. Etkö ole huomannut?
"...hän (antikristus) asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala" (2.Tess.2:4).

30

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jochanan (Ei kirj.)

      2.Tessissä puhutaan kylläkin IHMISESTÄ, ei hengestä.

    • Ingenjör_81

      Pitää olla hengellisesti täysin sokea jos ei huomaa kuinka antikristuksen henki on voimissaan tänä päivänä ja kuinka ankarasti hyökätään kristinuskon kimppuun, samalla kun markkinoidaan Islamia, New Age- ja pakanauskontoja. Pelkästään jos uutisia seuraa, niin voi havaita että meidän maailma on menossa vauhdilla kohti antikristillista aikaa. Harmi että en ole näkemässä sitä romahdusta mikä tapahtuu, kun kristityt katoavat ja antikristillset henget pääsevät täysillä vauhtiin.

      Juhannuksena kuulin paikallisessa seurakunnassa todistuksen pari päivää aikaisemmin uskoon tulleelta mieheltä jolla oli erittäin mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan muutoksesta.

      Mies oli ollut taksi jonossa ja toinen porukka oli vienyt taksin nenän edestä jolloin oli meinannut tulla riitaa, mutta tämä mies oli rauhoitellut ja sanonut kaveri porukalle että otetaan sitten seuraava taksi. No siinä odotellessa oli nainen tullut takaapäin ja ottanut olkapäästä kiinni ja sanonut että sinun pitää tulla meidän mukaan tuonne läheiselle leirille. Nainen oli sanonut "olemme ajaneet kaukaa tänne sinua hakemaan" ja mies olikin lähtenyt kaveriporukan kanssa naisen mukaan joka oli ilmeisesti autolla liikenteessä. Perille päästessä mies nainen ja hänen seuralaisensa olivat alkaneet rukoilla hänen puolestaan ja mies oli vaipunut polvilleen itkemään, koska Pyhä Henki oli alkanut vaikuttaa hänessä niin vahvasti. Muu porukka oli alkanut sitten repiä miestä pois ja sanoneet "tule nyt tänne ja jätä nuo hihhulit tuohon" ja mies oli huomannut, että kun he repivät hänet pois siitä rukouksen alta niin itku katosi häneltä sekä Pyhän Hengen vaikutus, mutta uskovainen porukka oli alkanut rukoilla uudestaan ja taas mies oli tuntenut Pyhän Hengen virtauksen läpi ja kyyneleet olivat alkaneet valua poskilla. Ja jälleen kaverit alkoivat repiä häntä rukouksen alta pois, mutta nyt hän näki heidän kasvonsa ja kaikkien "ryyppykavereiden" kasvoilla oli näkynyt tummat varjot. Mies oli kuitenkin lähtenyt ryyppykaveriensa mukaan ja jättänyt uskovaiset siihen. Autoon päästessään mies kuitenkin näki vieläkin mustat varjot ryyppykaveriensa kasvoilla. Mies kuitenkin oli saanut jo Pyhän Hengen kasteen ja hänen elämänsä muuttui.

      Tämä siis ulkomuistista, joten pieniä asia virheitä saattoi olla, mutta tuo todistus noista mustista varjoista kasvoissa toi mieleen tämän Raamatun kohdan joka kertoo, että niin kauan kun emme ole Jumalan suunnitelmassa, olemme sielunvihollisen suunnitelmassa.

      "Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;" - Ef. 2:1-3

    • Jochanan (Ei kirj.)

      En mä ole väittänyt, ettei antikristuksen henki olis tänään voimissaan, päinvastoin, se on asia, jota olen viesteissäni korostanut enemmän kuin mitään muuta koko nettikrijoitushistoriani aikana. Kunhan korjasin tuon 2.Tessin väärinkäytön.

      Raamatun mukaan antikristuksen henki on kuitenkin ollut "voimissaan" jo 2000 vuotta.

    • raamatusta

      Jaakobin kirjeestä

      Luku 2:19

      19. Sinä uskot että Jumala on yksi. Siinä teet oikein. Riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat.

      Johanneksen toisesta kirjeestä

      9-11

      9.Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, HÄNELLÄ EI OLE JUMALAA.
      Siinä opissa pysyvällä on sekä ISÄ ETTÄ POIKA.

      10.Joka tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi.

      11.joka lausuu hänet tervetulleeksi joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

      Paavalin 1 kirjeestä korinttolaisille

      Luku 6:16 ja 17

      16. Ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi lihaksi hänen kanssaan?
      Onhan sanottu: Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.

      17. Ettekö tiedä että teidän ruumiinne on teissä olevan Pyhän Hengen TEMPPELI?
      Tämän Hengen olette saaneet Jumalalta, ettekä ole itsenne omat.

      Paavalin toisesta kirjeestä Korinttolaisille

      Luku 11:3,4

      3. Pelkään kuitenkin, että kuten käärme kavaluudellaan petti Eevan, teidänkin mielenne ehkä turmeltuu vilppittömyydestä ja puhtaudesta Kristusta kohtaan.

      4. JOS JOKU TULEE LUOKSENNE JA SAARNAA TOISTA JEESUSTA KUIN MEIDÄN SAARNAAMAMME, TAI JOS SAATTE ERI HENGEN KUIN SEN, MINKÄ OLETTE SAANEET, TAI ERILLAISEN EVANKELIUMIN KUIN SEN, MINKÄ OLETTE OTTANEET VASTAAN, SELLAISTA TE HYVIN SUVAITSETTE.

      Paavalin toisesta kirjeestä Timoteukselle

      Luku 4:1-4

      1.Minä todistan sinulle vakavasti Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva, elävät ja kuolleet, hänen ilmestymisensä ja hänen valtakuntansa kautta:

      2.Julista sanaa, astu esiin sopivaan ja sopimattomaan aikaan, nuhtele, varoita ja kehota kärsivällisesti opettaen.

      3.TULEE AIKA, JOLLOIN HE EIVÄT SUVAITSE TERVETTÄ OPPIA, VAAN OMIEN HALUJENSA MUKAAN HAALIVAT KORVASYYHYYNSÄ ITSELLEEN OPETTAJIA.

      4.HE KÄÄNTÄVÄT KORVANSA POIS TOTUUDESTA JA EKSYVÄT TARUIHIN.

      Paavalin toisesta kirjeestä Tessalonikalaisille

      Luku 2:11,12

      11.Sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

      12.Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan ovat mielistyneet vääryyteen.

      Paavalin ensimmäisestä kirjeestä Timoteukselle

      luvut 4:1 ja 5:15

      1. Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina jotkut luopuvat uskosta, seuraten villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.

      5:15

      15. Ovathan jotkut jo kääntyneet pois seuraamaan Saatanaa.

      Paavalin kirjeestä Galatalaisille

      Luku 1:6-12

      6. Minua kummastuttaa, että te niin pian olette luopumassa hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin.

      7. Toista evankeliumia ei kuitenkaan ole.
      On vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristää Kristuksen evankeliumin.

      8. MUTTA VAIKKA ME TAI ENKELI TAIVAASTA SAARNAISI TEILLE EVANKELIUMIA, JOKA POIKKEAA SIITÄ, MINKÄ TE OLETTE SAANEET, HÄN OLKOON KIROTTU.

      9. TOISTAN EDELLÄ SANOMANI: JOS JOKU JULISTAA TEILLE EVANKELIUMIA, JOKA POIKKEAA SIITÄ, MINKÄ TE OLETTE SAANEET, HÄN OLKOON KIROTTU.

      10. Etsinkö nyt ihmisten hyväksymistä vai jumalan?
      Tai pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi?
      jos vielä pyrkisin mielyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija.

      11. Minä teen teille tiettäväksi, veljet, että julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista.

      12. En ole sitä ihmisiltä saanutkaan,
      eikä sitä ole minulle opetettu,
      vaan olen saanut sen Jeesuksen Kristuksen ilmestyksen kautta.

      • raamatusta

        Johanneksen Ilmestyksestä

        Luku 13

        1. Minä näin pedon nousevan merestä. Sillä oli 10 sarvea ja 7 päätä. Sarvissaan silä oli 10 kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

        2. Näkemäni peto oli leopardin näköinen, sen jalat olivat kuin karhun, ja sen kita kuin leijonan kita.
        Lohikäärme antoi sille voimansa, valtaistuimensa ja suuren vallan.

        3.Minä näin, että yksi sen päistä oli kuin kuolinhaavan saanut, mutta sen kuolinhaava parantui.
        Koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        4. Ihmiset kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle sanoen:
        kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?

        5. Sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja se sai vallan tehdä tätä 42 kuukautta.

        6. Se avasi suunsa pilkkaamaan Jumalaa, hänen nimeään, hänen majaansa ja taivaassa asuvia.

        7. Sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja se sai valtaa kaikkinaisiin sukukuntiin, kansoihin, kieliin ja kansanheimoihin.

        8. Sitä kumartavat kaikki ne maan päällä asuvat, joiden nimet eivät ole kirjoitetut maailman perustamisesta asti teurastetun Karitsan elämänkirjaan.

        9. Jolla on korvat, hän kuulkoon.

        10. Kuka tahansa vie vankeuteen, hän itse joutuu vankeuteen. Joka tappaa miekalla, hänet on miekalla tapettava.
        Tässä on tarpeen pyhien kärsivällisyys ja usko.

        11. Minä näin toisen pedon nousevan maasta. Sillä oli kaksi sarvea kuin KARITSAN SARVET, JA SE PUHUI KUIN LOHIKÄÄRME.

        12. Hän käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maassa asuvat kumartamaan ensimmäistä petoa, jonka kuolinhaava parani.

        13. HÄN TEKEE SUURIA IHMEITÄ, SAADEN TULENKIN LASKEUTUMAAN TAIVAASTA MAAHAN IHMISTEN NÄHDEN.

        14. Hän eksyttää maan päällä asuvia ihmeillä, joita hänen annettiin tehdä pedon nähden, ja hän yllyttää maan päällä asuvia tekemään pedon kuva patsaan, sen pedon, jossa oli miekanhaava, ja joka oli vironnut eloon.

        15. Hänelle annettiin kyky anta pedon kuvapatsaalle henki, että pedon kuvapatsas puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvapatsasta, tapettaisiin.

        16. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

        17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        18. Tässä viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon [punaisen] pedon luvun.
        SE ON NÄET IHMISEN LUKU, SEN LUKU ON 666.


      • Raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        Johanneksen Ilmestyksestä

        Luku 13

        1. Minä näin pedon nousevan merestä. Sillä oli 10 sarvea ja 7 päätä. Sarvissaan silä oli 10 kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

        2. Näkemäni peto oli leopardin näköinen, sen jalat olivat kuin karhun, ja sen kita kuin leijonan kita.
        Lohikäärme antoi sille voimansa, valtaistuimensa ja suuren vallan.

        3.Minä näin, että yksi sen päistä oli kuin kuolinhaavan saanut, mutta sen kuolinhaava parantui.
        Koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        4. Ihmiset kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle sanoen:
        kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?

        5. Sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja se sai vallan tehdä tätä 42 kuukautta.

        6. Se avasi suunsa pilkkaamaan Jumalaa, hänen nimeään, hänen majaansa ja taivaassa asuvia.

        7. Sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja se sai valtaa kaikkinaisiin sukukuntiin, kansoihin, kieliin ja kansanheimoihin.

        8. Sitä kumartavat kaikki ne maan päällä asuvat, joiden nimet eivät ole kirjoitetut maailman perustamisesta asti teurastetun Karitsan elämänkirjaan.

        9. Jolla on korvat, hän kuulkoon.

        10. Kuka tahansa vie vankeuteen, hän itse joutuu vankeuteen. Joka tappaa miekalla, hänet on miekalla tapettava.
        Tässä on tarpeen pyhien kärsivällisyys ja usko.

        11. Minä näin toisen pedon nousevan maasta. Sillä oli kaksi sarvea kuin KARITSAN SARVET, JA SE PUHUI KUIN LOHIKÄÄRME.

        12. Hän käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maassa asuvat kumartamaan ensimmäistä petoa, jonka kuolinhaava parani.

        13. HÄN TEKEE SUURIA IHMEITÄ, SAADEN TULENKIN LASKEUTUMAAN TAIVAASTA MAAHAN IHMISTEN NÄHDEN.

        14. Hän eksyttää maan päällä asuvia ihmeillä, joita hänen annettiin tehdä pedon nähden, ja hän yllyttää maan päällä asuvia tekemään pedon kuva patsaan, sen pedon, jossa oli miekanhaava, ja joka oli vironnut eloon.

        15. Hänelle annettiin kyky anta pedon kuvapatsaalle henki, että pedon kuvapatsas puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvapatsasta, tapettaisiin.

        16. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

        17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        18. Tässä viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon [punaisen] pedon luvun.
        SE ON NÄET IHMISEN LUKU, SEN LUKU ON 666.

        13. HÄN TEKEE SUURIA IHMEITÄ, SAADEN TULENKIN LASKEUTUMAAN TAIVAASTA MAAHAN IHMISTEN NÄHDEN.

        tulikin on jo laskettu maahan ihmisten nähden, ei tarvitse kun mennä seurakuntaa ja katsoa niin ihmiset kaatuva "Pyhän Hengen tulesta"

        Jouko Niemisen Näky Kokkolan kirkossa

        Vuonna.1981

        Istun etupenkillä. Olen käyttänyt puheenvuoron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin – minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa.

        Keskikäytävällä jonottaa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi. Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasemmalla puolella, (saarnatuolin puolella) toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta.

        Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen". Yksi virtaus on väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen. Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä.

        Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni (enkeli), joka kysyy: "Miksi ihmettelet? Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa.

        Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa.

        Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Siinä on Jeesus. Hän on murheellinen. Ihmettelen ??? En ymmärrä mitään.

        Silloin enkeli sanoo: "Älä ihmettele. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Siinä kutsuttiin ihmisiä kokemaan siunauksia… Mutta tässä toisessa jonossa – jossa ei ole ketään – KUTSUTTIIN IHMISIÄ SEURAAMAAN JEESUSTA RISTIN TIELLE."

        Näky päättyy.


      • raaamatusta
        Raamatusta kirjoitti:

        13. HÄN TEKEE SUURIA IHMEITÄ, SAADEN TULENKIN LASKEUTUMAAN TAIVAASTA MAAHAN IHMISTEN NÄHDEN.

        tulikin on jo laskettu maahan ihmisten nähden, ei tarvitse kun mennä seurakuntaa ja katsoa niin ihmiset kaatuva "Pyhän Hengen tulesta"

        Jouko Niemisen Näky Kokkolan kirkossa

        Vuonna.1981

        Istun etupenkillä. Olen käyttänyt puheenvuoron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin – minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa.

        Keskikäytävällä jonottaa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi. Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasemmalla puolella, (saarnatuolin puolella) toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta.

        Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen". Yksi virtaus on väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen. Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä.

        Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni (enkeli), joka kysyy: "Miksi ihmettelet? Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa.

        Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa.

        Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Siinä on Jeesus. Hän on murheellinen. Ihmettelen ??? En ymmärrä mitään.

        Silloin enkeli sanoo: "Älä ihmettele. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Siinä kutsuttiin ihmisiä kokemaan siunauksia… Mutta tässä toisessa jonossa – jossa ei ole ketään – KUTSUTTIIN IHMISIÄ SEURAAMAAN JEESUSTA RISTIN TIELLE."

        Näky päättyy.

        keisarin uuden vaatteet

        Per-Olof Malkilta

        Monet näyttävät nykyisin pelkäävän, että ihminen saattaa jäädä ilman jotakin hyvin tärkeää hengellistä siunausta, jos hän ei mene mukaan nykyisiin "eläviin liikkeisiin". Jeesus oli tietoinen tällaisista edessä olevista hengellisistä kiusauksista ja hän varoitti seuraajiaan niistä avoimesti. Hän sanoi mm.: "Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias (kr. voideltu)' ja eksyttävät monia..."

        Matkaevääksi Jeesus jätti mm. seuraavan ohjeen: "Jos joku silloin sanoo teille: 'Täällä on Messias', tai: 'Messias on tuolla', älkää uskoko." Sillä "vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan." Matt. 24:5, 23.

        Ihmiset ovat aina pelastuneet yksin Jumalan armon evankeliumin varassa ilman tietoa niistä uusista opeista ja elämyksistä, joita nyt saatetaan pitää varsinaisen kristillisyyden ilmentyminä ja jopa ytimenä. Pyhä Jumala ja hänen Poikansa Jeesus Kristus on Pyhän Hengen vaikutuksesta ollut tunnettu kristillisyydessä alusta lähtien.

        "Älkää uskoko", sanoi Jeesus. Monet kuitenkin toimivat tänä aikana niin kuin ihmiset toimivat H.C. Andersenin sadussa "Keisarin uudet vaatteet". Sadussa ihmiset ihastelivat keisarin uutta pukua sen tähden, että oli levinnyt tieto, jonka mukaan vain viisaat ihmiset näkivät puvun. Koska kukaan ei halunnut olla tyhmä, kaikki ylistivät keisarin puvun kauneutta – kunnes pieni lapsi sanoi totuuden ääneen: "Eihän keisarilla ole vaatteita ollenkaan".

        On tullut aika sanoa uuden kristillisyyden ihailijoille, jotka suurinkin joukoin kerääntyvät ihastelemaan keisarin uusia "hengellisiä vaatteita", ettei näitä vaatteita ole lainkaan olemassa. Tieto on kyllä levinnyt laajalle siitä, että se, joka ei näe näitä vaatteita, on epähengellinen. Koska kukaan ei halua olla epähengellinen, lähes kaikki ovat vaiti ja antavat tapahtumien mennä eteenpäin.

        "Uusina vaatteina" ymmärretään mm. niitä kokemuksia ja tapahtumia, joista kerrotaan ja joita näytetään kokouksissa. Jos sairaiden sanotaan paranevan, jos kuulijat kaatuvat, jos ilmapiiri on elävän ja aidon tuntuinen, niin uudet "hengelliset vaatteet" ovat upeat ja oikeat hengelliset ihmiset näkevät ne.

        Mutta kuka näissä tällaisissa vaatteissa aikoo pelastua tuomiopäivänä? Kuka voi Jumalan edessä peittää syyllisyytensä vetoamalla siihen, että maan päällä parantui taudistaan? Kuka voi pelastua tuomiolla sen tähden, että kaatui jossakin tilaisuuksissa lattialle? Kuka pelastuu sen perusteella, että kokouksissa oli lämmin, aito ja ystävällinen tunnelma tai että sai rukousvastauksen? Siihenkö viimeisenä päivänä voi panna toivonsa, että puhujat olivat kokouksissa vakuuttavia ja "palavia hengessä"? Siihenkö voi turvata, että on nähnyt ihmeitä ja tunnustekoja ja paljon ihmisiä koolla?

        Sonnustautukaamme Kristuksen lahjavanhurskauden vaatteeseen, ettei meitä viimeisenä päivänä havaittaisi "keisareiksi, joilla ei ole vaatteita ollenkaan". Kristuksen lahjavanhurskaus on ainoa vaate, jossa voimme toivoa perille pääsyä. Liittykäämme yhteen rukoillaksemme, että sanoma tästä lahjavanhurskaudesta olisi hengellisten kokousten pääasia nykyaikana. Jeesus tarjoaa syntien anteeksiantamusta tänäänkin.

        Tämä artikkeli on julkaistu ARMO RIITTÄÄ -lehdessä nro 5/2004 (14.12.2004).

        katsokaa, tässä "Pyhän Hegen tuli" lasketaan taivaasta alas!

        1.

        http://www.youtube.com/watch?v=Z2pb8ag5pJU&feature=related

        2.

        http://www.youtube.com/watch?v=J43lGPPy000&feature=related

        3.

        http://www.youtube.com/watch?v=BdJD-IVWQII

        4.

        http://www.youtube.com/watch?v=kylp46C8ZDQ&feature=related


      • raamatusta
        raaamatusta kirjoitti:

        keisarin uuden vaatteet

        Per-Olof Malkilta

        Monet näyttävät nykyisin pelkäävän, että ihminen saattaa jäädä ilman jotakin hyvin tärkeää hengellistä siunausta, jos hän ei mene mukaan nykyisiin "eläviin liikkeisiin". Jeesus oli tietoinen tällaisista edessä olevista hengellisistä kiusauksista ja hän varoitti seuraajiaan niistä avoimesti. Hän sanoi mm.: "Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias (kr. voideltu)' ja eksyttävät monia..."

        Matkaevääksi Jeesus jätti mm. seuraavan ohjeen: "Jos joku silloin sanoo teille: 'Täällä on Messias', tai: 'Messias on tuolla', älkää uskoko." Sillä "vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan." Matt. 24:5, 23.

        Ihmiset ovat aina pelastuneet yksin Jumalan armon evankeliumin varassa ilman tietoa niistä uusista opeista ja elämyksistä, joita nyt saatetaan pitää varsinaisen kristillisyyden ilmentyminä ja jopa ytimenä. Pyhä Jumala ja hänen Poikansa Jeesus Kristus on Pyhän Hengen vaikutuksesta ollut tunnettu kristillisyydessä alusta lähtien.

        "Älkää uskoko", sanoi Jeesus. Monet kuitenkin toimivat tänä aikana niin kuin ihmiset toimivat H.C. Andersenin sadussa "Keisarin uudet vaatteet". Sadussa ihmiset ihastelivat keisarin uutta pukua sen tähden, että oli levinnyt tieto, jonka mukaan vain viisaat ihmiset näkivät puvun. Koska kukaan ei halunnut olla tyhmä, kaikki ylistivät keisarin puvun kauneutta – kunnes pieni lapsi sanoi totuuden ääneen: "Eihän keisarilla ole vaatteita ollenkaan".

        On tullut aika sanoa uuden kristillisyyden ihailijoille, jotka suurinkin joukoin kerääntyvät ihastelemaan keisarin uusia "hengellisiä vaatteita", ettei näitä vaatteita ole lainkaan olemassa. Tieto on kyllä levinnyt laajalle siitä, että se, joka ei näe näitä vaatteita, on epähengellinen. Koska kukaan ei halua olla epähengellinen, lähes kaikki ovat vaiti ja antavat tapahtumien mennä eteenpäin.

        "Uusina vaatteina" ymmärretään mm. niitä kokemuksia ja tapahtumia, joista kerrotaan ja joita näytetään kokouksissa. Jos sairaiden sanotaan paranevan, jos kuulijat kaatuvat, jos ilmapiiri on elävän ja aidon tuntuinen, niin uudet "hengelliset vaatteet" ovat upeat ja oikeat hengelliset ihmiset näkevät ne.

        Mutta kuka näissä tällaisissa vaatteissa aikoo pelastua tuomiopäivänä? Kuka voi Jumalan edessä peittää syyllisyytensä vetoamalla siihen, että maan päällä parantui taudistaan? Kuka voi pelastua tuomiolla sen tähden, että kaatui jossakin tilaisuuksissa lattialle? Kuka pelastuu sen perusteella, että kokouksissa oli lämmin, aito ja ystävällinen tunnelma tai että sai rukousvastauksen? Siihenkö viimeisenä päivänä voi panna toivonsa, että puhujat olivat kokouksissa vakuuttavia ja "palavia hengessä"? Siihenkö voi turvata, että on nähnyt ihmeitä ja tunnustekoja ja paljon ihmisiä koolla?

        Sonnustautukaamme Kristuksen lahjavanhurskauden vaatteeseen, ettei meitä viimeisenä päivänä havaittaisi "keisareiksi, joilla ei ole vaatteita ollenkaan". Kristuksen lahjavanhurskaus on ainoa vaate, jossa voimme toivoa perille pääsyä. Liittykäämme yhteen rukoillaksemme, että sanoma tästä lahjavanhurskaudesta olisi hengellisten kokousten pääasia nykyaikana. Jeesus tarjoaa syntien anteeksiantamusta tänäänkin.

        Tämä artikkeli on julkaistu ARMO RIITTÄÄ -lehdessä nro 5/2004 (14.12.2004).

        katsokaa, tässä "Pyhän Hegen tuli" lasketaan taivaasta alas!

        1.

        http://www.youtube.com/watch?v=Z2pb8ag5pJU&feature=related

        2.

        http://www.youtube.com/watch?v=J43lGPPy000&feature=related

        3.

        http://www.youtube.com/watch?v=BdJD-IVWQII

        4.

        http://www.youtube.com/watch?v=kylp46C8ZDQ&feature=related

        Mutta kuka näissä tällaisissa vaatteissa aikoo pelastua tuomiopäivänä? Kuka voi Jumalan edessä peittää syyllisyytensä vetoamalla siihen, että maan päällä parantui taudistaan? Kuka voi pelastua tuomiolla sen tähden, että kaatui jossakin tilaisuuksissa lattialle? Kuka pelastuu sen perusteella, että kokouksissa oli lämmin, aito ja ystävällinen tunnelma tai että sai rukousvastauksen? Siihenkö viimeisenä päivänä voi panna toivonsa, että puhujat olivat kokouksissa vakuuttavia ja "palavia hengessä"? Siihenkö voi turvata, että on nähnyt ihmeitä ja tunnustekoja ja paljon ihmisiä koolla?

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 17:11-19

        11. Ollessaan matkalla Jerusalemiin Jeesus kulki Samarian ja Galilean rajaseudulla.

        12. Hänen mennessään erääseen kylään häntä vastaan tuli kymmenen pitalista miestä. nämä jäivät seisomaan loitommaksi

        13. ja huusivat: Jeesus, Mestari, armahda meitä!

        14. Heidät nähdessään Jeesus sanoi heille: Menkää näyttämään itsenne papeille. Mennessään he puhdistuivat.

        15. Huomattuaan parantuneensa yksi heistä palasi ja ylisti äänekkäästi Jumalaa,

        16. lankesi kasvoilleen Jeesuksen jalkojen juureen ja kiitti häntä. Mies oli samarialainen.

        17. Jeesus kysyi. Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ovat ne yhdeksän?

        18. Eikö ollutmuita, jotka olisivat palanneet ylistämään Jumalaa kuin tämä muukalainen?

        19. Jeesus sanoi hänelle. Nouse ja mene. USKOSI on pelastanut sinut.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 7:20-23

        20. Hedelmistä te siis tunnette heidät.

        21. Ei jokainen joka sanoo minulle Herra, Herra!, pääse taivasten valtakuntaa, vaan se JOKA TEKEE TAIVAASSA OLEVAN ISÄN TAHDON.

        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi ennustaneet, sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet monta voimatekoa?

        23. Silloin minä julistan heille: En ole koskaan teitä tuntenut. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.


      • raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        Johanneksen Ilmestyksestä

        Luku 13

        1. Minä näin pedon nousevan merestä. Sillä oli 10 sarvea ja 7 päätä. Sarvissaan silä oli 10 kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

        2. Näkemäni peto oli leopardin näköinen, sen jalat olivat kuin karhun, ja sen kita kuin leijonan kita.
        Lohikäärme antoi sille voimansa, valtaistuimensa ja suuren vallan.

        3.Minä näin, että yksi sen päistä oli kuin kuolinhaavan saanut, mutta sen kuolinhaava parantui.
        Koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        4. Ihmiset kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle sanoen:
        kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?

        5. Sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja se sai vallan tehdä tätä 42 kuukautta.

        6. Se avasi suunsa pilkkaamaan Jumalaa, hänen nimeään, hänen majaansa ja taivaassa asuvia.

        7. Sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja se sai valtaa kaikkinaisiin sukukuntiin, kansoihin, kieliin ja kansanheimoihin.

        8. Sitä kumartavat kaikki ne maan päällä asuvat, joiden nimet eivät ole kirjoitetut maailman perustamisesta asti teurastetun Karitsan elämänkirjaan.

        9. Jolla on korvat, hän kuulkoon.

        10. Kuka tahansa vie vankeuteen, hän itse joutuu vankeuteen. Joka tappaa miekalla, hänet on miekalla tapettava.
        Tässä on tarpeen pyhien kärsivällisyys ja usko.

        11. Minä näin toisen pedon nousevan maasta. Sillä oli kaksi sarvea kuin KARITSAN SARVET, JA SE PUHUI KUIN LOHIKÄÄRME.

        12. Hän käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maassa asuvat kumartamaan ensimmäistä petoa, jonka kuolinhaava parani.

        13. HÄN TEKEE SUURIA IHMEITÄ, SAADEN TULENKIN LASKEUTUMAAN TAIVAASTA MAAHAN IHMISTEN NÄHDEN.

        14. Hän eksyttää maan päällä asuvia ihmeillä, joita hänen annettiin tehdä pedon nähden, ja hän yllyttää maan päällä asuvia tekemään pedon kuva patsaan, sen pedon, jossa oli miekanhaava, ja joka oli vironnut eloon.

        15. Hänelle annettiin kyky anta pedon kuvapatsaalle henki, että pedon kuvapatsas puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvapatsasta, tapettaisiin.

        16. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

        17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        18. Tässä viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon [punaisen] pedon luvun.
        SE ON NÄET IHMISEN LUKU, SEN LUKU ON 666.

        16. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

        17. ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ KUIN SE, JOSSA MERKKI ON: PEDON NIMI TAI SEN LUKU

        18. Tässä viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon [punaisen] pedon luvun.
        SE ON NÄET IHMISEN LUKU, SEN LUKU ON 666.

        Luku 17:9

        8. Peto, jonka näit, on ollut, mutta ei enää ole, Se on nouseva syvyydestä, mutta joutuva tuhotuksi. Ne maan päällä asuvat, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan maailman perustamisesta asti, hämmästyvät nähdessään pedon, että se on ollut ja mennyt, MUTTA ON JÄLLEEN OLEVA TÄÄLLÄ.

        jos tekee näin kuin raamatussa sanotaan ja jättää kaikki asiat Herran haltuun ja kieltää itsensä ja maailman itseltään niin ei voi enää ostaa eikä myydä, mitä voi ihminen enää tämän jälkeen itse tehdä kuin kaikki on tämän jälkeen kuin Herran hallussa. eli antaa itsensä Herralle 100% uhrina

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 4:8-10

        8. Sitten ******* otti hänet kanssaan hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle KAIKKI MAAILMAN VALTAKUNNAT JA NIIDEN LOISTON

        9. ja sanoi hänelle: Tämän kaiken minä annan sinulle, JOS POLVISTUT MAAHAN JA KUMARRAT MINUA.

        10. Jeesus sanoi hänelle: Mene pois, *******! On kirjoitettu: Herraa, sinun Jumalaasi on kumarrettava ja häntä ainoana palveltava.

        Paavalin kirjeestä filippiläisille

        Luku 3:18 ja 19

        18. kuten olen teille usein sanonut ja nyt aivan itkienkin sanon, monet vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina.

        19. Heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        luku 2:15-17

        15. Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä on maailmassa. jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaus ei ole hänessä.

        16. Kaikki, mikä on maailmassa, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä vaan maailmasta.

        17. Maailma katoaa himoineen, mutta Jumalan tahdon noudattaja pysyy iäti.

        Paavalin 1 kirjeestä korinttolaisille

        Luku 10:21

        21. Te ette voi juoda sekä Herran maljasta että riivaajien maljasta, ettekä voi olla osallisia sekä herran pöydästä että riivaajien pöydästä.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 6:32

        32. Tätä kaikkea kansat tavoittelevat.
        Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.

        Luukkaan evankeliumista

        luku 16:15

        15. Jeesus sanoi heille: Te olette olevinanne ihmisten edessä hurskaita,
        mutta Jumala tuntee teidän sydämenne.
        Mikä ihmisten edessä on korkeaa, se on Jumalan edessä inhottavaa.

        Paavalin 1 kirjeestä Timoteukselle

        Luku 6:8

        8. Kunhan meillä on elatus ja vaatteet tyytykäämme niihin.

        Matteuksen evankeliumista

        luku 19:20-22

        20. Nuorukainen sanoi Jeesukselle: Kaikkia näitä minä olen noudattanut.
        Mitä minulta vielä puuttuu?

        21. Jeesus vastasi: Jos tahdot olla täydellinen, mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa, ja tule ja seuraa minua.

        22. kuullessaan nämä sanat nuorukainen meni pois murheellisena, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.

        Luku 16:24-26

        24. Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

        25. Sillä joka haluaa pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni löytää sen.

        26. Mitä se näet hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman, mutta saisi sielulleen vahingon?
        tai mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 14:26,27 ja 33

        26. Jos joku tulee minun luokseni eikä ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan, lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästäänkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

        27. Joka ei kanna ristiään ja seuraa minua, ei voi olla minun opetuslapseni.

        33. Niin ei teistäkään voi kukaan olla minun opetuslapseni,
        ellei luovu kaikesta, mitä hänellä on.

        Apostolien toista

        Luku 2:44 ja 45

        44. Kaikki uskovat pysyivät keskinäisessä yhteydessä ja pitivät kaikkea yhteisenä.

        45. Myyden maansa ja tavaransa he jakelivat kaikille sen mukaan kuin kukin tarvitsi.


      • raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        16. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

        17. ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ KUIN SE, JOSSA MERKKI ON: PEDON NIMI TAI SEN LUKU

        18. Tässä viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon [punaisen] pedon luvun.
        SE ON NÄET IHMISEN LUKU, SEN LUKU ON 666.

        Luku 17:9

        8. Peto, jonka näit, on ollut, mutta ei enää ole, Se on nouseva syvyydestä, mutta joutuva tuhotuksi. Ne maan päällä asuvat, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan maailman perustamisesta asti, hämmästyvät nähdessään pedon, että se on ollut ja mennyt, MUTTA ON JÄLLEEN OLEVA TÄÄLLÄ.

        jos tekee näin kuin raamatussa sanotaan ja jättää kaikki asiat Herran haltuun ja kieltää itsensä ja maailman itseltään niin ei voi enää ostaa eikä myydä, mitä voi ihminen enää tämän jälkeen itse tehdä kuin kaikki on tämän jälkeen kuin Herran hallussa. eli antaa itsensä Herralle 100% uhrina

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 4:8-10

        8. Sitten ******* otti hänet kanssaan hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle KAIKKI MAAILMAN VALTAKUNNAT JA NIIDEN LOISTON

        9. ja sanoi hänelle: Tämän kaiken minä annan sinulle, JOS POLVISTUT MAAHAN JA KUMARRAT MINUA.

        10. Jeesus sanoi hänelle: Mene pois, *******! On kirjoitettu: Herraa, sinun Jumalaasi on kumarrettava ja häntä ainoana palveltava.

        Paavalin kirjeestä filippiläisille

        Luku 3:18 ja 19

        18. kuten olen teille usein sanonut ja nyt aivan itkienkin sanon, monet vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina.

        19. Heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        luku 2:15-17

        15. Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä on maailmassa. jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaus ei ole hänessä.

        16. Kaikki, mikä on maailmassa, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä vaan maailmasta.

        17. Maailma katoaa himoineen, mutta Jumalan tahdon noudattaja pysyy iäti.

        Paavalin 1 kirjeestä korinttolaisille

        Luku 10:21

        21. Te ette voi juoda sekä Herran maljasta että riivaajien maljasta, ettekä voi olla osallisia sekä herran pöydästä että riivaajien pöydästä.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 6:32

        32. Tätä kaikkea kansat tavoittelevat.
        Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.

        Luukkaan evankeliumista

        luku 16:15

        15. Jeesus sanoi heille: Te olette olevinanne ihmisten edessä hurskaita,
        mutta Jumala tuntee teidän sydämenne.
        Mikä ihmisten edessä on korkeaa, se on Jumalan edessä inhottavaa.

        Paavalin 1 kirjeestä Timoteukselle

        Luku 6:8

        8. Kunhan meillä on elatus ja vaatteet tyytykäämme niihin.

        Matteuksen evankeliumista

        luku 19:20-22

        20. Nuorukainen sanoi Jeesukselle: Kaikkia näitä minä olen noudattanut.
        Mitä minulta vielä puuttuu?

        21. Jeesus vastasi: Jos tahdot olla täydellinen, mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa, ja tule ja seuraa minua.

        22. kuullessaan nämä sanat nuorukainen meni pois murheellisena, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.

        Luku 16:24-26

        24. Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

        25. Sillä joka haluaa pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni löytää sen.

        26. Mitä se näet hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman, mutta saisi sielulleen vahingon?
        tai mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 14:26,27 ja 33

        26. Jos joku tulee minun luokseni eikä ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan, lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästäänkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

        27. Joka ei kanna ristiään ja seuraa minua, ei voi olla minun opetuslapseni.

        33. Niin ei teistäkään voi kukaan olla minun opetuslapseni,
        ellei luovu kaikesta, mitä hänellä on.

        Apostolien toista

        Luku 2:44 ja 45

        44. Kaikki uskovat pysyivät keskinäisessä yhteydessä ja pitivät kaikkea yhteisenä.

        45. Myyden maansa ja tavaransa he jakelivat kaikille sen mukaan kuin kukin tarvitsi.

        mitä voi ihmenen enää tehdä kun kieltää itsensä ja maailman 100% ja sanoutuu irti kaikesta maallisesta? ja antautuu 100% Herralle

        ei voi enää ostaa ja myydä kun kaikki on Herran hallussa, eikö?

        kuinka moni on tehnyt näin kun sanotaan että on myynyt omaisuutensa ja kieltänyt itsensä ja maiilman 100% ja antanut Herralle itsensä kokonaan?

        Matteuksen evankeliumista

        luku 19:21

        21. Jeesus vastasi: Jos tahdot olla täydellinen, mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa, ja tule ja seuraa minua.

        Luku 14:26,27 ja 33

        26. Jos joku tulee minun luokseni eikä ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan, lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästäänkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

        27. Joka ei kanna ristiään ja seuraa minua, ei voi olla minun opetuslapseni.

        33. Niin ei teistäkään voi kukaan olla minun opetuslapseni,
        ELLEI LUOVU KAIKESTA, MITÄ HÄNELLÄ ON.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        luku 2:15

        15. Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä on maailmassa. jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaus ei ole hänessä.

        kuinka moni on valmis luopumaan kaikesta?

        Luukkaan Evankeliumista

        luku 14:15-24

        15. Tämän kuullessaan eräs pöytävieraista sanoi: Jeesukselle. Autuas se joka saa olla aterialla Jumalan valtakunnassa.

        16. Jeesus sanoi hänelle: Eräs mies laittoi suuret illaliset ja kutsui monta.

        17. Illallisajan tullessa hän lähetti palvelijansa sanomaan kutsutuille: Tulkaa, sillä kaikki on valmiina.

        18. he kaikki rupesivat kuitenkin esittämään verukkeita. Eräs sanoi: Olen ostanut pellon, ja minun täytyy lähteä sitä katsomaan.
        Pyydän sinua pidä minut estettynä.

        19. Toinen sanoi: ostin viisi paria härkiä ja menen niitä koettelemaan.
        Pyydän sinua, pidä minut estettynä.

        20. Muuan sanoi: Olen juuri mennyt naimisiin, ja siksi en voi tulla.

        21. Palvelija tuli takaisin ja kertoi tämän herralleen. Silloin isäntä vihastui ja sanoi palvelijalleen: Mene kiiruusti kaupungin kaduille ja kujille ja tuo tänne köyhiä, raajarikkoja, sokeita, rampoja.

        22. Palvelija tuli sanomaan Herra, se on tehty, mitä käskit, ja vielä on tilaa.

        23. Herra sanoi palvelijalle: mene teille ja aitovierille ja vaadi heitä tulemaan sisälle, että taloni täyttyisi.

        24. MINÄ SANON TEILLE: KUKAAN NIISTÄ MIEHISTÄ, JOTKA OLI KUTSUTTU, EI OLE MAISTAVA MINUN ILLALLISIANI.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        luku 2:15

        15. Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä on maailmassa. jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaus ei ole hänessä.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        Luku 11:36-38

        36. Monet taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta.

        37. Heitä on kivitetty, sahattu poikki, miekalla surmattu. He joutuivat kuljeksimaan lampaan nahoissa ja vuohennahoissa, puutetta kärsivinä, ahdistettuina, pahoinpideltyinä,

        38. ollen liian hyviä tälle maailmalle. He harhailivat erämaissa, vuorilla, luolissa ja maakuopissa.

        kuinka momi on valmis tähän?

        tähän voisi lisätä vielä nämä keskustelut, lukekaa!

        Hengellinen Israel

        1.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10748676

        2.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10387468


      • raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        Mutta kuka näissä tällaisissa vaatteissa aikoo pelastua tuomiopäivänä? Kuka voi Jumalan edessä peittää syyllisyytensä vetoamalla siihen, että maan päällä parantui taudistaan? Kuka voi pelastua tuomiolla sen tähden, että kaatui jossakin tilaisuuksissa lattialle? Kuka pelastuu sen perusteella, että kokouksissa oli lämmin, aito ja ystävällinen tunnelma tai että sai rukousvastauksen? Siihenkö viimeisenä päivänä voi panna toivonsa, että puhujat olivat kokouksissa vakuuttavia ja "palavia hengessä"? Siihenkö voi turvata, että on nähnyt ihmeitä ja tunnustekoja ja paljon ihmisiä koolla?

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 17:11-19

        11. Ollessaan matkalla Jerusalemiin Jeesus kulki Samarian ja Galilean rajaseudulla.

        12. Hänen mennessään erääseen kylään häntä vastaan tuli kymmenen pitalista miestä. nämä jäivät seisomaan loitommaksi

        13. ja huusivat: Jeesus, Mestari, armahda meitä!

        14. Heidät nähdessään Jeesus sanoi heille: Menkää näyttämään itsenne papeille. Mennessään he puhdistuivat.

        15. Huomattuaan parantuneensa yksi heistä palasi ja ylisti äänekkäästi Jumalaa,

        16. lankesi kasvoilleen Jeesuksen jalkojen juureen ja kiitti häntä. Mies oli samarialainen.

        17. Jeesus kysyi. Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ovat ne yhdeksän?

        18. Eikö ollutmuita, jotka olisivat palanneet ylistämään Jumalaa kuin tämä muukalainen?

        19. Jeesus sanoi hänelle. Nouse ja mene. USKOSI on pelastanut sinut.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 7:20-23

        20. Hedelmistä te siis tunnette heidät.

        21. Ei jokainen joka sanoo minulle Herra, Herra!, pääse taivasten valtakuntaa, vaan se JOKA TEKEE TAIVAASSA OLEVAN ISÄN TAHDON.

        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi ennustaneet, sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet monta voimatekoa?

        23. Silloin minä julistan heille: En ole koskaan teitä tuntenut. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.

        Juudaan kirjeestä

        5. Vaikka te sen tiedätekin, haluan kuitenkin muistuttaa teitä, ett Herra joka oli PELASTANUT kansan Egyptistä, toisella kertaa TUHOSI NE JOTKA EIVÄT TULLEET USKOVIKSI.


      • raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        Juudaan kirjeestä

        5. Vaikka te sen tiedätekin, haluan kuitenkin muistuttaa teitä, ett Herra joka oli PELASTANUT kansan Egyptistä, toisella kertaa TUHOSI NE JOTKA EIVÄT TULLEET USKOVIKSI.

        Paavalin kirjeestä efesolaisille

        Luku 5:15

        15. Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte, ei tyhmien, vaan viisaiden tavoin.


      • raamatusta
        raamatusta kirjoitti:

        Paavalin kirjeestä efesolaisille

        Luku 5:15

        15. Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte, ei tyhmien, vaan viisaiden tavoin.

        Luukkaan Evankeliumista

        Luku 13:1-5

        1. Siihen aikaan Jeesuksen luo tuli ihmisiä, jotka kertoivat Pilatuksen surmauttaneen galilealaisia, niin että heidän verensä oli sekoittunut heidän uhrieläintensä vereen.

        2. Jeesus: sanoi heille: Luuletteko että he olivat SYNTISEMPIÄ kuin kaikki muut galilealaiset, koska he joutuivat kärsimään tämän.

        3. Eivätolleet sanon teille. Mutta ellette tee PARANNUSTA, te kaikki samoin olette tuhon omia.

        4. Tai ne kahdeksantoista, jotka saivat surmansa, kun torni Siloassa kaatui heidän päälleen. Luuletteko heidän SYYLLISTYNEEN johonkin pahempaan kuin kaikki muut Jerusalemin asukkaat?

        5. Eivät olleet, sanon teille, mutta ellette tee PARANNUSTA, te kaikki olete samoin tuhon omia.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 5:20

        20. Minä sanon teille: Ellei teidän vanhurskautenne ole paljon suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, te ette pääse taivasten valtakuntaa.

        Johanneksen Ilmestyksestä

        Luku 9:18,20,21

        18. Näistä kolmesta vitsauksesta kuoli kolmannes ihmiskuntaa: tulesta, savusta ja tulikivestä.

        20. Jäljelle jääneet ihmiset, ne jotka eivät kuolleet näihin vitsauksiin,
        eivät NÖYRTYNEET parannukseen kättensä teoista,
        että olisivat lakanneet kumartamasta riivajia sekä kultaisia, hopeisia, vaskisia, kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä, eivät kuulla eivätkä kävellä

        21. He eivät NÖYRTYNEET parannukseen murhistaan, velhouksistaan, haureudestaan ja varkauksistaan.

        Luku 16:7-11,21

        7.Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, oikeat ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi.

        8.Neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä kuumuudella.

        9.Ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä. hänen jolla on vallassaan nämä vitsaukset.
        He eivät kuitenkaan NÖYRTYNEET parannukseen, että olisivat antaneet hänelle kunnian

        10.Viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni. He pureskelivat tuskissaan kielensä rikki

        11.Ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät nöyrtyneet parannukseen teoistaan.

        21.Suuria rakeita, talentin* painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle.
        Ihmiset pilkkasivat Jumalaa raevitsauksen tähden, sillä se oli tavattoman ankara.

        tähän voisi lisätä tämän keskustelun, lukekaa!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10376832


    • 666666666666666667

      No voi yhden kerran sentään!

      Uskokaa niin pelastutte!

    • Antikristuksen henki tuottaa nykyään seurakunnissa israelfanitusta ja Jeesuksen siirtämistä sivuun lihallisen Israelin tieltä. Lopputuloksena on Ruotsin messiaanisten linja: "Jeesus ei ollut Messias, vaan pelkkä juoksupoika vaan..."

    • profetia

      Juudaan kirjeestä

      19. Nämä ovat hajaannuksen aiheuttajia.
      He ovat SIELULLISIA, HENKEÄ heillä ei ole.

      1900-luvun alussa saatu profetia lopun ajoista

      Pelastusarmeijan perustajan William Boothin (1829-1912) Jumalalta
      elämänsä loppuhetkissä saama profetia siitä, millainen on
      maailma, ja ns. kristikunnan hengellinen tila “päivää ennen
      Jeesuksen tulemusta”. Tässä ilmestyksessä on kuusi pääkohtaa, jotka
      sisältävät mm. seuraavat asiat:

      “1. Silloin on politiikka ilman Jumalaa. Tulee päivä, jolloin koko
      läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että
      kukaan ei missään hallitsevissa tasoissa enää pelkää Jumalaa. Uusi
      sukupolvi poliittisia johtajia hallitsee Eurooppaa, sukupolvi joka
      ei pienessäkään määrässä pelkää enää Jumalaa.

      2. Silloin on taivas ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin
      tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää
      täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian
      mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä
      saarnatuoleista julistetaan. Ja silloin yleinen määräys
      saarnatuoleille on tämä: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa
      taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi
      rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.”

      3. Kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen
      tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että
      anteeksisaamista synnistä ei voi olla ilman, että tehdään
      parannusta synnistä.

      4. Päivä ennen Jeesuksen tuloa on täynnä pelastusiloa ihmisillä,
      JOTKA EIVÄT OLE UUDESTISYNTYNEET YLHÄÄLTÄ.

      5. ON PALJON USKONTOA, ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ
      2.Tim. 3:5. Juuda 18,19.

      6. Kristikunta ilman Kristusta. Kristus ei ole siellä, missä “VERI
      JA TULI” eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja
      teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta.“

    • Jokainen joka

      kieltää Isän Jumalan ja Pojan Jeesuksen Herrauden ja Kuninkuuden Jumalan valtakunnan Hallitsijana, on antikristuksen hengen alaisuudessa ja sopii nimenomaan islamilaisuuteen väkevänä eksytyksenä, sen korottaessa Muhamedin Jeesuksen yläpuolelle valheellisesti, sillä Jeesuksen alaisuudessa ovat kaikki Isän Jumalan enkelitkin kuten on kirjoitettu. Ei eksytä.

      Tavoitellaan hengellistä elävää sydämen ympärileikattua juutalaisuutta, kuten Jeesus on Kuningas ja häneen saamme olla liitetyt ilman lihan ympärileikkausta. Jeesus Jalon Öljypuun Kuninkaana Daavidin Juurivesa ja Juudan Leijona, ja Isä vie työnsä päätökseen Israelin sukukunnista valitsemiensa 144 000 apostolin kautta kun vuodattaa Henkensä heidän päälleen, kuten myös Jerusalemissa on nuo kaksi Jeesuksen todistajaa säkkipuvuissaan. Ei eksytä.

      Antikristus tulee sotimaan Israelia ja Jeesuksen pyhiä vastaan ja asettaa hävityksen kauhistuksen pyhälle paikalle Jerusalemiin ja vaatii kuvapatsasta kumartamaan ja otattaa pedon merkin ihmisten otsaan tai oikeaan käteen ja näinkin matkii Jumalan sanaa petollisuudessaan. Jo nykyään tuo valheen ja murhan isän oppi on täyttä pimeyttä ja vihaa Jeesusta ja Israelia ja sukukuntien jälkeläisiä ja Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, joten ei eksytä vaikka paljon on eksyneitä ja Isä Jumala tahtoo heidät jokaisen pelastaa pahasta valhe-uskonnosta ja väärän profeetan Muhamedin ansasta. Ei eksytä.

      Näemme nykyajassa jo Israelin viholliset ja näistä hedelmistä valheineen tunnetaan myös antikristuksen hengen alaisuudessa olevat eksyneet.

      Autuaat kaikki, jotka Jeesusta rakastaa ja Israelia siunaavat ja myös odottavat Vapahtajaa öljy astioissaan, sillä se on Isän Jumalan tahto meille kaikille palavassa rakkaudessa Herraamme kohtaan. Ei eksytä.

    • Varotaan Isän

      Jumalan seurakunnissa valheellisia todistuksia Jeesuksen omista sillä sitä valheen isä tahtoo levittää ja näin rikkoa keskinäisen rakkauden Jeesuksen opetuslapsien keskuudesta, ei eksytä.

      Anotaan kaikkien pyhien puolesta ilman lahkohenkeä ja siunataan Israelia ja rukoillaan myös Jumalan evankeliumia vastustavien puolesta, sillä se on Isän tahto Jeesuksen opetuksen mukaan että olisimme täydelliset emmekä missään puutteelliset ja vajavaiset.

      Siitä Jeesukseen uskovat tunnistetaan että on keskinäinen rakkaus ilman lahkohenkeä ja kateutta ja pimeyttä ja muuta huonoa hedelmää. Varotaan ennenkaikkea vääriä todistuksia Jumalan pyhistä, sillä ne ovat Jumalan vastustajasta ja ihmisten huonosta mielenlaadusta.

      Antikristus kieltää Isän Jumalan ja Pojan Jeesuksen, ei eksytä! Antikristus tuo kumarrettavan kuvapatsaan ja pedon merkin kaupankäyntiin. Antikristus esiintyy myös johtajana ja tapattaa vastustajansa ja sotii Israelia ja Jeesuksen pyhiä vastaan. Tämä sopii nimenomaan islamin harhaan laajasti, sillä vääräuskoisia nuo ääriliikkeet tahtovat tappaa ja kumartaa johtajaansa ja lupaavat valheellisesti murhaajille paratiisipaikkoja ja ovat tehneet liiton kuoleman kanssa itsemurhaiskuissa ja pyrkivät hallitsemaan yhteiskuntaa sharialla, joka koskee myös nimenomaan kaupankäyntiä ja pedon merkki siihen sopii hyvin, ja selvin merkki on se, että islam kieltää ISÄ ja POJAN JEESUKSEN, joten on antikristuksen uskonto, joka vastustaa ainoaa maan ja taivaan Luojaa ja Jumalaa eli Isää ja Poikaa ja Totuuden Henkeä. Ei eksytä!

      Varotaan ennenkaikkea syytöksiä Jeesukseen uskovia kohtaan sillä se on antikristuksen kavalaa syytöstä ja väärää todistusta pyrkien hajottamaan Jumalan valtakunnan lapsien keskinäisen yhteyden ja sitä on paljon erilaisissa lahkoissa, valitettavasti. Hedelmistään puut tunnetaan. Varotaan antikristuksen hengen huonoja hedelmiä.

    • raamatusta

      Johanneksen evankelumista

      Luku 12:44

      44. Jeesus huusi ja sanoi: joka uskoo minuun, ei usko minuun, vaan lähettäjääni.

      Apostolien teoista

      Luku 7:55 ja 56

      55. Mutta pyhää henkeä täynnä Stefanus nosti katseensa taivasta kohti ja näki
      Jumlan kirkkauden ja Jeesuksen seisomassa Jumalan oikealla puolella.

      56. Hän sanoi: Minä näen taivaat auenneina ja ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella.

    • KTS (Ei kirj.)

      Ollaan totuudellisia ja taitavaisia eikä eksytä edellisen kaltaisen hämmentäjän kelkkaan, joka pyrkii hämmentämään Raamatun seurakuntakeskeisyyden, korvaamaan Jeesuksen lihallisella Israelilla ja alentamaan upean kristinuskomme pelkäksi shovinistis-nartionalistiseksi rasimiksi.

      Antikristuksen henki tuottaa nykyään seurakunnissa israelfanitusta ja Jeesuksen siirtämistä sivuun lihallisen Israelin tieltä. Lopputuloksena on Ruotsin messiaanisten linja: "Jeesus ei ollut Messias, vaan pelkkä juoksupoika vaan..."

      Nyt ei eksytä!

    • Myös ruotsalaisten

      kannattaa oppia koko Raamatun hyvästä sanomasta ja profetioista Isän Jumalan valtakunnan lapsten yhteys ja keskinäinen rakkaus ja Jumalan vihollisen viha Israelia ja Jeesuksen opetuslapsia kohtaan.

      Ymmärretään Isän ja Pojan ja Totuuden Hengen yhteys sillä Herra on Yksi ja Jeesus on pyhä nimensä, totisesti. Ei eksytä!

      Paha voi käyttää petollisia esiintymään myös juutalaisina Ruotsissa ja muissakin maissa, joten tärkeää on kaikkien pysyä totuudessa näissä asioissa.

    • ...

      ...

    • Joka opettaa

      tulee saamaan ankaramman tuomion.

      • väärin opettavat

        ovat harhaopettajia.


    • Pahuuskorealistisuus

      "Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen" (2.Tess.2:11,12)."

      Niinpä eksytys on tuomio siitä, että ihmiset tykkäävät enemmän vääryydestä kuin totuudesta! Mutta, kuka auttaa näkemään totuuden, kun eksytys eksyttää ja ollaan jo täysin uppoavalla suolla?

      Jumala auttaa ja ohjaa, kun edes se tieto saisi jäädä jälkeläisillemme, että Jeesus on vierellämme. Suuri on tuomiomme, kun sekin tieto estetään. Viettelijät rehoittaa ja viettelee realistisuuden varjolla ja myllynkivistä ei saa mainitakaan.

    • Tosiasiassa tuo

      antikristuksen henki on islamissa ja monet ovat sitä seuranneet ja samoin on lähetetty jo kauan sitten ja tulee samaan täyttymyksen Babylonian kuninkaassa ja pedon kuvan kumartamisessa ja pedon merkin hallitsessa kaupankäyntiä osto- ja myyntivälineenä koko maailmassa shariassa.

    • Jumalan Seurakunnan

      kokoontuessa Jeesuksen nimessä, on Herra itse sen keskellä. Tämän nyt luulisi olevan selvää ihan hyttysten siivilöijillekin ja samoin kamelien nielijöillekin on sen hyvä selväksi tulla.

      Tietysti maailman rakkaus on hengellistä haureutta mammonan rakkaudessa ja siitä tulee myös Laodikean tehdä parannus.

      Samoin voi olla paljon ymmärtämättömyyttä Jumalan seurakunnassa monistakin asioista kuten avioliitosta ja sen pyhyydestä Jumalan silmissä ja sydämessä.

    • Pääasia ymmärtää

      että antikristuksen oppi kieltää Isän Jumalan ja Pojan Jeesuksen. Tulee myös paljon halveksimaan Jeesusta ajallaan tuo pahuuden henkivaltojen villityksen seuraus ja on väkevä eksytys, eikä monetkaan ehkä ymmärrä tätä luopumusta maailmassa ja näiden homoasioiden osoittaessa kauhistusta Isän Jumalan silmissä ja jopa kirkkoihin on pesiytynyt täydellinen Jumalan tahdon tuntemattomuus ja valitettavasti naispapit varsinkaan ei ymmärrä mitään tästä asiasta.

    • raamatusta

      Saatana esiintyy Jeesuksena.

      Eihän se lopun ajan eksytys muuten niin raju olisikaan ellei ******* esiintyisi Jeesuksena, valkeuden enkelinä ja sen apulaiset esiintyy saarnaajina ja parantajina.

      13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
      14 Eikä ihme; sillä itse ******* tekeytyy valkeuden enkeliksi.
      15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Paavalin toisesta kirjeestä Korinttolaisille

      Luku 11:3,4

      3. Pelkään kuitenkin, että KUTEN KÄÄREME KAVALUUDELLAAN PETTI EEVAN, teidänkin mielenne ehkä turmeltuu vilppittömyydestä ja puhtaudesta Kristusta kohtaan.

      4. JOS JOKU TULEE LUOKSENNE JA SAARNAA TOISTA JEESUSTA KUIN MEIDÄN SAARNAAMAMME, TAI JOS SAATTE ERI HENGEN KUIN SEN, MINKÄ OLETTE SAANEET, TAI ERILLAISEN EVANKELIUMIN KUIN SEN, MINKÄ OLETTE OTTANEET VASTAAN, SELLAISTA TE HYVIN SUVAITSETTE

      kyllä, saatana tietää kuka on Jeesus!

      Luuk. 8:28
      Kun hän näki Jeesuksen, parkaisi hän ja lankesi maahan hänen eteensä ja huusi suurella äänellä: "Mitä sinulla on minun kanssani tekemistä, Jeesus, Jumalan, Korkeimman, Poika? Minä rukoilen sinua: älä minua vaivaa."

      Ap. t. 16:17
      Hän seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien".

    • raamatusta

      ottakaa vaari tästä sanasta jokainen!

      luku 42:7 ja 8

      7. Puhuttuaan Jobille nämä sanat Herra sanoi teemanilaiselle Elifaalle: Minun vihani on syttynyt sinua ja kahta ystävääsi kohtaan, KOSKA ETTE OLE PUHUNEET MINUSTA OIKEIN, niin kuin palvelijani Job.

      8. Ottakaa siis 7 mullikkaa ja 7 pässiä menkää minun palvelijani Jobin luo ja uhratkaa puolestanne polttouhri, ja palvelijani Job rukoilkoon teidän puolestanne. Tehdäkseni hänelle mieliksi en saata teitä HÄPEÄLLISEEN RANGAISTUKSEEN SIITÄ, ETTÄ ETTETTE PUHUNEET MINUSTA OIKEIN, kuten palvelijani Job.

      Jaakobun kirjeestä

      Luku 3:1

      1. Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö OPETTAJIKSI, sillä te tiedätte että me saamme siitä kovemman TUOMION

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1017
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      920
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      851
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      848
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe