AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Voiko näin pienirintainen olla ihannenainen? (Kuva)

Voiko näin pienirintainen olla ihannenainen? (Kuva)

50 Vastausta 2 083 Lukukertaa
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/big_brother_2009/uutiskuvat/784072.jpg

Tuota BB-Kätliniähän hehkutettiin pari vuotta sitten, mutta pikkutissithän sillä on?!
Nam! Ihana, sopusuhtainen! Pikkutissit rules!
Nimenomaan ei ole sopusuhtainen. Sopusuhtainen se olisi, jos vartalokin olisi sirompi rintoihin nähden.
Kyllä panisin.

Mutta se ei ole vastaus aloittajan kysymykseen. Määrittele ihannenainen...

Jollekulle nainen on tissit. Joku toinen taas katsoo kokonaisuutta. Minä olen kiinnostunut luonteesta, harrastuksista ja tavasta olla lähellä. Jos nämä natsaavat, ulkonäkö on tasan sivuseikka.
Ihan ok. Kivempi olisi isommilla tisseillä.
Noin pienikokoiselle, hoikalle naiselle isommat rinnat? Ei ei..
Kätlin on mun unelmieni nainen. Pienet kauniit rinnat josta tykkään mut sen luonne on iloinen, positiivinen ja mukava. Ja sen on kotoisin virosta. Ei suomalaiset naiset ole läheskään niin mukavia ja ennakkoluulottomia kuin Kätlin. En ole koskaan ainakaan tavannut ainakaan. Luonne siis ratkaisee, ei rinnat.
Olet enakkoluuloinen ja teetköhän edes tuttavuutta naisten kanssa niin paljon että kannattaa yleistää?
Ei niinkään tissit vaan nuo kamalat persejalat, pthyi!
Tollasethan suurimmalla osalla suomalaisistakin on.
Eivät mielestäni ole varsinaisesti persejalat, koska ovat noin hoikat. Toki selkä on aika pitkä suhteessa jalkoihin, mutta mielestäni persejalkaisuuteen tarvii myös kokoa niiltä jaloilta.
Yleensä persjalkaisuudella viitataan vain ja ainoastaan jalkojen (suhteelliseen) lyhyyteen. Sanassa ei ole mitään sivumerkitystä muusta koosta.
Niin no hoikkajalkaiset eivät vain näytä yhtään persejalkaiselta. Kun näkee naisen, jolla on lyhyet ja paksut jalat niin huomaa miksi tuota sanaa käytetään kuvaamaan tuollaista vartaloa.
Ehkei ihanne, mutta ihan ok.
Ei ei ei. Mun nainen on hoikempi ja silti isommat tissit. Ei nappaa tuommoinen. Nimenomaan epäsopusuhtainen vartalo.
mulla on paksummat jalat ja pienemmät rinnat. pitäis varmaan ampua itsensä.
Miehellä pitääkin olla paksummat jalat ja pienemmät rinnat kuin naisilla.
Upea vartalo
Panisin.
Ei ole ihannenainen mutta hyvin viehättävä neito ja varmasti mukavaa seuraa :)))
Joo ei missään tapauksessa liian pienet.
M20.
Ei nuo liian pienet ole. Kroppa lähentelee kyllä täyttä kymppiä.
Liian isot tissit, alkavat vielä roikkumaan vanhemmiten.
Isot tissit roikkuu jo parikymppisillä. Kaikilla isorintaisilla ja hoikilla ystävilläni tissit roikkuvat ja ovat täynnä raskausarpia. Mielestäni kuvan naisen kroppa on upea.
Kyllähän noissa tisseissä voisi olla vähän enemmän kokoa, mutta kyllä tuollaisetkin menettelee kunhan eivät vain riipu. Pienet rinnat ovat hyvät, mutta nuo ovat jo liian pienet.
Tuohan on täydellinen nainen. Ei ne tis.sit vaan se persoona, Jos tykkää luonteesta niin tykkää tisseistäkin.
Siis ihan uskomatonta miten jotkut vaatisivat tuosta laihempaa vartaloa ja isompia tissejä. Taidettu koko elämä katsoa silikonitissisiä pornomalleja. Ei Kätliniä laihemmalle taatusti tuon suurempia juurikaan kasva! Tosta laihempi näyttää jo anorektikolta!
Kyllä tuon kokoisella naisella voi olla selvästi suuremmat tissit kuin tuolla naisella. Ei edes mitenkään harvinaista.
Ei kyllä minun kirjoissani kävisi ihannenaisesta, mutta sillä ei kyllä ole tissiensä kanssa mitään tekemistä (en ole mazofiili, joten minulle on ihan yks hailee minkä koko luokan maitorauhaset naisella on), vaan syy on enemmänkin siinä etten pidä ketään ihmistä, joka on riittävän tyhmä ja huomiohoro osallistuakseen Big Brotheriin, sellaisena että viitsisin lähestyä minkäänlaisessa tutustumismielessä...
"Kannattaisiko sinunkin keskittyä miehiin"
No ei oikein, koska en ole koskaan ollut yhdestäkään miehestä sillä tavalla kiinnostunut, niin en näe mitään järkeä ruveta kaappiheteroksi.

"sen sijaan, että jokaisessa ketjussa mainostat kuinka alaston naisvartalo ei sinua kiihota."
'Alaston naisvartalo' ei edelleenkään ole yksi ja sama asia kuin siihen kuuluvat maitorauhaset. Uskomatonta että tämä asia on joillekkin noin vaikeata tajuta. Naisissa on paljon persoonallisempiakin fyysisesti kauniita ruumiinosia ja piirteitä kuin tissit (jotka ainakin minun silmääni näyttävät kaikki aika samanlaisilta).
Ei sillä, mikäpäs siinä jos niistä tisseistä sattuu tykkäämään, jokainen pitäköön ihan rauhassa mistä pitää. Mutta sitä en ymmärrä että miksi sitä tissien kokoa pitää retostella tuohon tyyliin, ikään kuin pelkkä kuppikoko tekisi kenestäkään rumaa tai kaunista, ja lietsoa samalla nuorten naisten ulkonäköpaineita, ikään kuin ne eivät olisi jo valmiiksi näille ongelma.
Voi ku tuli hyvä mieli, itellänikin pikkuruiset b-kupit mut silti laihempi ku Käpä :)
Tuohan on mun unelmieni nainen. Ja tosi hyvät tissit sillä. Mun se luonne ratkaisee. Muistan et Kätlin oli tosi mukava nainen joten sellasesta tykkään.
Ehkei "ihanne", mutta kyllä mulle tuollainen nainen kelpais. Isommat tissit ja pidemmät jalais ois tietty aina paremmat.
Mitä veikkaatte ton naisen kuppikooksi?
Tollaset tissit on paljon kauniimmatkun jotkut silikoni tissit jotka on luonnottoman kamalat. Mun vaimolla on kauniit pienet tissit, samanlaiset kun Tol Kätlinillä. Olen täysin tyytyväinen. mut kaikki riippuu luonteesta ja persoonasta. jos on mukava nainen niin tissin koolla ei ole väliä.
" Mitä veikkaatte ton naisen kuppikooksi? "

Varmaan A tai jopa AA-kuppi, ite suosin runsaspovisempia naisia
Minulla on a:t ja pienemmät kuin kätlinillä joten veikkaisin hänen tissejä b:ksi. Hyvä kroppa sillä on, ottaisin mielelläni samanlaisen!
No ei takuulla ole b, veikkaisin aa-kuppia
Juuh elikkäs pitäisi kyllä olla isommat.
Jeeeee!
Kunhan eivät ole tyhjät!
Up! :)
Joskus katsoin kyseistä ohjelmaa vain tuon neidin takia, enkä usko että olen ainoa. Siinä teille malliesimerkki kuinka tisseillä ei ole mitään väliä seksikkyyden kannalta.
Hän on muuten niin hyvä, pitkät vaaleat hiukset, hoikka vartalo ja pyöreä takapuoli... ettei pieni rintojen koko niin paljon haittaa. Mutta jos olisikin isommat kannut - NAM! Täys kymppi, ei voittanutta.
Kätlin on täydellinen nainen ja täydellinen seksikäs naisellinen vartalo.
Kunnon lapaset. :D
Pitkät hiukset, todella söpöt kasvot, siro timmi vartalo, hyvä perse ja hyvän kokoiset tissit. Lisäksi iloinen luonne. Vaikea tuon täydellisempää on edes kuvitella.
Hyvä vartalo joo, mut ei kasvoiltaan mitenkään erikoinen. Ja BB-bimbo -julkkis.
Up.
upeavartaloinen nainen ja vielä kauniilla kasvoilla ja hiuksilla ja rinnathan on tällä naisella upeet. Päihittää muuten mennentullen tavanmuijat , mitkäät tissit koonperusteella mietittynä ei voita kaunista kokonaisuutta jota tässä naisessa juuri on.
Eihän noi edes ole mitkään pienet rinnat, vaan erittäin sopusuhtiaisen neidon kehoon nähden!

Ihannenaisesta en tiedä, mutta siis mitä rintoihin tulee, niin melko sopusuhtaiselta näyttää!
No voisin kuvitella ainakin omalle kohdalle aivan hyvin. Vartalo ei ole täysi kymppi, mutta ihan hyvä ja loistavan luonteen kanssa kahdestaan voisi hyvinkin muodostaa unelmanaisen. Tissimiehiä olen kyllä muutoin, mutta mieluummin tämmöinen yhdistelmä kuin lihavampi nainen isommilla rinnoilla.
 /   /  / Voiko näin pienirintainen olla ihannenainen? (Kuva)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
35 v. Pirkanmaa
27 v. E-Savo
31 v. E-Pohjanmaa
35 v. P-Savo
47 v. K-Suomi
44 v. E-Pohjanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta