Terveisiä (profetioiden) kirpputorilta...

Hän Tulee yllätt

Media- scifi- huume- kirpputori...?

Näkyä.... 18.10.2012

Kun lopunaika tuli (vaikka oli ollut jo 2000 vuotta)... Ja kun tärkeitä asioita en enää tarvinnut tallentaa kalliille pergamentille...

Ja kun viimeisen ajan kristityille ei enää kelvannut Raamattu, vaan he tahtoivat jotakin extraa? (Silleen kuin hampurilaisia, ym. pikaruokaa...)

Ja kun he siirtyivät tästä Raamatun terveellisestä Leivästä …( Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee. - Jeesus, Matt 4:4) … pikaruokaan, roskaruokaan, epäterveelliseen ravintoon, niin … lopunajan ilmiönä alkoi nousta kioskeja ja kirpputoreja. Uskoville.

Ne, jotka kaipasivat muutakin vatsan täytettä, kuin TV:n rumat & röyhkeät, ja salatut eläimet, jne. ja joille ei riittänyt tv7:n viihdetarjonta... täyttivät oitis kaikkien huumepaikkojenkin edustat!

- Huomio, huomio! Täällä on tarjolla salaisuuksia. Voitelussa julistettua Suurta Salaisuutta!
( Ja tätä jatkui vuosikymmeniä... Aina oli Uusia Salaisuuksia... ja kansa kipitti perässä.)

- Sitten tulivat sekalaiset kirpputorit (kuten tämäkin palsta). Vanhaa ja uutta sekaisin. Hengellistäkö? No, seassa kuin kultajyviä, muuten sekatavaraa.

Mutta, kun (hengetön) roskaruoka, pika-ateriat, epäterveelliset vatsantäytteet synnyttävät hengellisen puutostilan, siitä seuraa vaarallinen eksytys?

Jotta Elämän Leivän puutteeseen saataisiin korjausta, juostaan kioskilta kioskille. Ostamaan, ottamaan makupaloja. Kuin huumetta. Ja lopuksi moni uskova on koukussa. Kuin huumeorja. Pitää saada aina uusi ”kokemus”. Uusi uutinen, uusi scifi-uutinen, uusi mediakatsaus, uudet puistattavat skenaariot, jotta tunnelma ei latistuisi! Uusi väristys, uusi uni, uusi, uusi....

Ja tähän on tarjontaa! On (hengettömiä) kioskimiehiä. Heillä on Joka Päivä uudet Mediaraportit, uudet Ennustukset, Uudet Päivämäärät, Uudet Povaukset.... Uudet... Linkit. Linkit....

Ja vääriin asioihin ja henkiin juuttuneet uskovat tahtovat Joka Päivä sen uuden huumepiikin! Täytteeksi himoon, uteliaisuuteen, tyhjään oloon, pelkoon, tulevaisuuden pelkoon... Ja Kioskimiehet pitävät huolta, että piikki tulee....

Mitä tästä?

Ei ole paha asia seurata ajan merkkejä? Jeesus käski valvoa ja rukoilla. Mutta käskikö Hän vatvoa ja veivata? Joka päivä? Uusia media-huume-paketteja?

Hyvä on usein Parhaan Pahin vihollinen.

Sinänsä hyvä lopunajan ilmiöiden seuranta on tuottanut salakavalan huumeorjuuden. Uskovat ovat jättäneet Raamatun pölyttymään. He syövät vain roskaruokaa ja nauttivat huumeannoksia. Hengetöntä piikkiä, jota valheellisesti mainostetaan jopa Jeesuksen nimessä.

Paho-lainen on varastanut tärkeimmän. Ajan ja ykkössijan Jeesukselta. Eksytys. Kavala juoni on onnistunut. Jumalan valtakunnan asia ei etene. Mutta huumeissa ja nirvanassa norkoillaan, josko se Herra tulisi? (Ja löytää heidät monet syntisäkkiensä päällä povaamassa...)

52

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ====

      Tässä Parhaan Tason Esimerkki (profetioiden) kirpputorista.
      Joka jokaisen linkin lukee, sillä on taas uusi nälkä, uusi huumepiikin tarve.
      Ihminen ei saa koskaan tarpeeksi. Eikä eksytys-kioskit ehdy!
      ______________________________________________________


      Ingenjör_81
      16.10.2012 22:14
      8
      Ennustukset liittyen 12 ja vuoteen 2012:
      - 12. Israelin PM (Benjamin Netanyahu) on viimeinen ja yhteensä 70. koko Israelin ajan hallitsijoista (Eenokin kirjan profetia Israelin 70 paimenesta)
      - 12 "Taloa" ennustus (1971) USA:n presidenteistä kertoo että nyt on viimeinen menossa. - http://www.remnantradio.org/Archives/Visions/House Vision of the Night.html
      - 12. UK:n hallitsija Elisabeth II - http://www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/36-ulkomaat-paauutinen-stt/102709-mureneeko-monarkia-elisabetin-jalkeen http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_monarchs
      - 12. Imaami on shiia muslimien odottama messias eli Mahdi, joka tulee "Jeesuksen" kanssa (vrt. Antikristus Väärä Profeetta) - http://israelupdate.achlak.net/?page_id=318
      - 112 Paavi on seuraava ja viimeinen - http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_of_the_Popes
      - 120 Riemuvuosi on viimeinen (120 x 50v) 6000v - http://biblocality.com/forums/content.php?171-120-Jubilees-from-3986-to-2015

      Vuosi 2012
      - Mayakalenteri ja Quetzalcoatl ilmestyminen. Myös atsteekit odottivat vuotta 2012.
      - Inka uskonnot profetia alkavasta aikakaudesta nimeltä Pachacutiksi. http://www.youtube.com/watch?v=xU1u__gKA_U
      - Hindujen Kali Yuga päättyy ja messias Kalki ilmestyy. http://2012rising.com/article/2012-the-kali-yuga/
      - Cherokee Kalkkarokäärme profetia Cherokee kalenterin loppumisesta ja messiaan ilmestymisestä. http://www.crystalinks.com/cherokee.html
      - Juutalaisen kabbalan ennustus messiaan ilmestymisestä (Zohar) http://www.his-forever.com/jews_expecting_moshiach.htm
      - Buddhalaiset odottavat pelastajaa avaruudesta ja maailmanopettaja Maitreyan ilmestymistä. http://www.rense.com/general61/tibert.htm
      - Egyptiläisten Osiriksen ylösnousemus 2012. http://www.youtube.com/watch?v=1ii9PnZ9qfA
      - Kiinalaisen Yijing-ennuskirjan mukaan vuoden 2012 lopussa on iso muutos. http://www.liveindia.com/mayacalendar/iching.html
      - “The woes of 2012. The woes of 2012. The woes of 2012.” John Paul Jackson. - www.youtube.com/watch?v=oRTglw2Q8o0
      - Israel joutuu sotaan vuonna 2012 Abraham Joosefin näyssä (1968). - http://markkujk.vuodatus.net/blog/2772837
      - Planeetta X, Nemesis tai Nibiru lähestyy maata. Raamattu puhuu myös Ilmestyskirjassa maahan iskeytyvästä "tulisesta vuoresta" ja meteorista. Tämä toimii myös täydellisenä selityksenä pohjoisnavan siirtymiselle.
      _____________________________

      huom. Jos joku lukee - lukisi Raamattua, taikka rukoilisi sen ajan edestä, mitä yllä mainittu roskaruoka tutkimisiseen kuluttaa --- aikaa ---- niin jopa Jumalan Valtakunta voisi hiukan edistyä.

      Voi petettyjä ja petkuttajia, ja turhan vääntäjiä!

      • Ingenjör_81

        Hyvä ku kopsasit tähän, kun joku kommari moderaattori oli viestin deletoinnut. Pitää ilmeisesti tehdä jokainen kohta omaksi ketjukseen!


      • Profetiaproffa
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Hyvä ku kopsasit tähän, kun joku kommari moderaattori oli viestin deletoinnut. Pitää ilmeisesti tehdä jokainen kohta omaksi ketjukseen!

        Saitko bongatttua ennen deleteä sen mainitsemani Herran julkaisun, jossa kerrotaan antikristuksen valtaan nousususta?


      • profetiaproffa
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Hyvä ku kopsasit tähän, kun joku kommari moderaattori oli viestin deletoinnut. Pitää ilmeisesti tehdä jokainen kohta omaksi ketjukseen!

        Niin tämä julkaisu / profetia on tässä:

        http://www.smashwords.com/books/download/162979/1/latest/0/0/marriage-supper-of-the-lamb.pdf

        ( http://www.smashwords.com/books/view/162979 )

        Vinkkasin sinua lukemaan sivusta 46 lähtien.

        Itse asiassa Taivaan Isä pyysi välittämään sellaisen kehtotuksen sinulle Ingejör_81 ihan henkilökohtaisesti, että hän toivoi, että sinä lukisit tuon julkaisun kokonaan. Hän odottaa, että luet sen.


      • ====

      • Prof-sana
        ==== kirjoitti:

        Kirpputori jatkuu...

        Herramme Jeesus puhui paljon vertauksilla. Kun ihmisten järki ei juossut.

        Mutta asiasta kolmanteen...

        Mitään raitista profetia-asiaa ei ole se, että joku on tullut media-ja nettiriippuvaiseksi, ja tässä addiktiossaan ja orjuudessaan, kahlaa ummet ja lammet - kaiken maailman salaseurojen ja noituuksien kätköt, ja sitten
        tunkee niitä muka "profetioina" toisille. Jotka samoin nettiriippuvuudessa, median orjuudessa, tarvitsevat aina uuden stimulantti-annoksen, jotta jaksavat taas....? Odottaa uutta sensaatio-pakettia. Linkkejä.

        Mitä tästä? Olisiko tällainen profetia-kristillisyys menestynyt alkuseurakunnassa? 100 % varmuudella voi sanoa, että ei. Ei.

        Paavali efesolaisille, 5: 3-13

        " .... Niinkuin PYHIEN SOPII.... haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta.... jne älköön edes mainittako teidän keskuudessanne. Älköön myöskään rivoutta, tyhmää lorua, jne."

        " Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihuin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin mitä he salassa tekevät."

        Eli - mitä Ingerjörin tänne tuomat linkit tekevät (raamatullisten) profetioiden sekaan?

        Mitä tekevät Maya-kalenterit, hindujen Kali, Kalkkarokäärme-profetiat, budhhalaisuus, osiriksen asiat, kiinalaiset ennustukset... Jne.

        Mitä ne tekevät?

        Niillä ei ole Jumalan kanssa mitään tekemistä. Jumalan Henki ei tutki saatanan syvyyksiä. Pimeys vetää tutkimaan pimeyttä. Mutta kristityillä, jotka tahtovat tervettä ja raitista elämää - ei voi olla
        MITÄÄN TEKEMISTÄ PIMEYDEN salaisuuksien kanssa!

        Jumala ei ole kaatopaikkojen rottakerhon pomo. Ei. Jumalan Henki ei johda kakkakasoja tonkimaan. Sellainen profetiatyyli - on mitä?

        Sellaisesta esimerkki Ilmestyskirjan Tyatiran seurakunnassa. Siellä ns. "profeetan" toimenkuvaan kuului tonkia "saatanan syvyyksiä". Ja Jumala ilmoitti, mikä tuomio tällaiselle tonkimiselle tulee... Ilm 2:20-25

        Nyt? Niinkuin jo Jeremian aikana Jumala sanoi, että Hän käy väärien profeettojen kimppuun, niin samaa vihastumista Hän kantaa edelleen.

        Hän lupasi ilmestyskirjan Pergamon seurakunnalle, mitä? Kun siellä oli velttoja uskovia, jotka "söivät epäjumalille uhrattua ja haureutta hajoittivat", ja oli nikolaiittain oppia.... Mitä Jumala sanoi:

        "Tee siis parannus, mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi pian ja sodin heitä vastaan suuni miekalla." Ilm 2:14-16.

        Jumala sotii terävällä suunsa ja Sanansa miekalla. Nytkin.

        Hän ei siedä pimeyden lonkeroita, jos joku esiintyy Jumalan ja Jeesuksen edustajana, profetia-asiassa.


      • *****
        Prof-sana kirjoitti:

        Herramme Jeesus puhui paljon vertauksilla. Kun ihmisten järki ei juossut.

        Mutta asiasta kolmanteen...

        Mitään raitista profetia-asiaa ei ole se, että joku on tullut media-ja nettiriippuvaiseksi, ja tässä addiktiossaan ja orjuudessaan, kahlaa ummet ja lammet - kaiken maailman salaseurojen ja noituuksien kätköt, ja sitten
        tunkee niitä muka "profetioina" toisille. Jotka samoin nettiriippuvuudessa, median orjuudessa, tarvitsevat aina uuden stimulantti-annoksen, jotta jaksavat taas....? Odottaa uutta sensaatio-pakettia. Linkkejä.

        Mitä tästä? Olisiko tällainen profetia-kristillisyys menestynyt alkuseurakunnassa? 100 % varmuudella voi sanoa, että ei. Ei.

        Paavali efesolaisille, 5: 3-13

        " .... Niinkuin PYHIEN SOPII.... haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta.... jne älköön edes mainittako teidän keskuudessanne. Älköön myöskään rivoutta, tyhmää lorua, jne."

        " Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihuin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin mitä he salassa tekevät."

        Eli - mitä Ingerjörin tänne tuomat linkit tekevät (raamatullisten) profetioiden sekaan?

        Mitä tekevät Maya-kalenterit, hindujen Kali, Kalkkarokäärme-profetiat, budhhalaisuus, osiriksen asiat, kiinalaiset ennustukset... Jne.

        Mitä ne tekevät?

        Niillä ei ole Jumalan kanssa mitään tekemistä. Jumalan Henki ei tutki saatanan syvyyksiä. Pimeys vetää tutkimaan pimeyttä. Mutta kristityillä, jotka tahtovat tervettä ja raitista elämää - ei voi olla
        MITÄÄN TEKEMISTÄ PIMEYDEN salaisuuksien kanssa!

        Jumala ei ole kaatopaikkojen rottakerhon pomo. Ei. Jumalan Henki ei johda kakkakasoja tonkimaan. Sellainen profetiatyyli - on mitä?

        Sellaisesta esimerkki Ilmestyskirjan Tyatiran seurakunnassa. Siellä ns. "profeetan" toimenkuvaan kuului tonkia "saatanan syvyyksiä". Ja Jumala ilmoitti, mikä tuomio tällaiselle tonkimiselle tulee... Ilm 2:20-25

        Nyt? Niinkuin jo Jeremian aikana Jumala sanoi, että Hän käy väärien profeettojen kimppuun, niin samaa vihastumista Hän kantaa edelleen.

        Hän lupasi ilmestyskirjan Pergamon seurakunnalle, mitä? Kun siellä oli velttoja uskovia, jotka "söivät epäjumalille uhrattua ja haureutta hajoittivat", ja oli nikolaiittain oppia.... Mitä Jumala sanoi:

        "Tee siis parannus, mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi pian ja sodin heitä vastaan suuni miekalla." Ilm 2:14-16.

        Jumala sotii terävällä suunsa ja Sanansa miekalla. Nytkin.

        Hän ei siedä pimeyden lonkeroita, jos joku esiintyy Jumalan ja Jeesuksen edustajana, profetia-asiassa.

        ***


    • Eräs uskova vain

      Herramme Jeesus ei lähettänyt oppilaitaan, että he julistaisivat kaiken maailman kohu-uutisia, pelottavia näkymiä. Hän lähetti ilosanomaa julistamaan. Ei pelottelemaan ihmisiä. Ne, jotka käyttävät pelon asetta, koettaen herätellä ja saada ihmisiä uskomaan, ovat harhautuneet Totuudesta.

      • B.V.

        Missaaja..
        18.10.2012 18:21

        Voihan nenä!

        Olen siis missannut tämänkin ylöstempauksen sen lisäksi,että tänä vuonna olen missannut jo 10 muutamakin ylöstempausta.

        Eli olen siis missanut ainakin 11 ylöstempausta!

        Järkkkyä!!!


      • kirpparintuotteita
        B.V. kirjoitti:

        Missaaja..
        18.10.2012 18:21

        Voihan nenä!

        Olen siis missannut tämänkin ylöstempauksen sen lisäksi,että tänä vuonna olen missannut jo 10 muutamakin ylöstempausta.

        Eli olen siis missanut ainakin 11 ylöstempausta!

        Järkkkyä!!!

        Vastausta 4 Lukukertaa
        Mistäkö tulee nimimerkki "ingenjör".

        Kirpputorilla on kaikkea!
        ________________________________

        Selitys.
        19.10.2012 11:00
        0
        ingen=ei
        =ei insinööri.
        jör= insinööri

        Tämä asia on todellakin huomattavissa, sillä niin huuhaa-satuja vailla pienintäkään itsekritiikkiä näyttää "herra" palstalle työntävän päivittäin.
        Kyseessä ei ole enää normaali keskustelu -mikäli sellaiseksi voi kovin montaa muutakaan viestiketjua tällä palstalla nimittää- vaan itsensä tyydyttäminen, esiinnostaminen ja päteminen koska elävässä elämässä ei kyvyt riitä edes vaatimattomiinkaan suorituksiin.

        LISÄKSI kyseessä on ns.sanaleikki jolla tarkoitetaan "ei jörninyt",
        eli nimimerkki ingenjör ei ole milloinkaan ollut lähemmissä tekemisissä naisen kanssa.

        Tämä viesti ei ole vähimmässäkään määrin huumoriksi tarkoitettu.
        ____________________________________________

        Se siitä, ja sekalaisesta kirpputorista...


      • katsoa saamme

        Eräs uskova vain, kirjoitti:
        18.10.2012
        "Jeesus ei lähettänyt oppilaitaan, että he julistaisivat kaiken maailman kohu-uutisia, pelottavia näkymiä. Hän lähetti ilosanomaa julistamaan. Ei pelottelemaan ihmisiä. Ne, jotka käyttävät pelon asetta, koettaen herätellä ja saada ihmisiä uskomaan, ovat harhautuneet Totuudesta. "

        Näin on.Katsokaamme Herraan Jeesukseen.

        A-M & P.Simojoki - Katsokaa .

        Te kaikki jotka pelkäätte, kaikki jotka itkette, te kaikki jotka vaellatte ilman ystävää. Te kaikki jotka kaipaatte, kaikki jotka etsitte. Te lohdutuksen kerran saatte ja valtakunnan vielä jaatte.

        Katsokaa ristin voittajaan, kasvoihin kaikkivaltiaan. Katsokaa häntä, joka kirkkautta loistaa. Katsokaa Herraan Jeesukseen, katsokaa suureen rakkauteen. Katsokaa häntä, joka synnin vallan poistaa.

        Te kaikki jotka huokaatte, kaikki jotka uuvutte, te kaikki jotka ette jaksa päätä kohottaa. Te kaikki joita kiusataan, kaikki joita vainotaan. Te oikeuden kerran saatte ja valtakunnan vielä jaatte.

        Katsokaa ristin voittajaan, kasvoihin kaikkivaltiaan. Katsokaa häntä, joka kirkkautta loistaa. Katsokaa Herraan Jeesukseen, katsokaa suureen rakkauteen. Katsokaa häntä, joka synnin vallan poistaa.

        Katsokaa ristin voittajaan, kasvoihin kaikkivaltiaan. Katsokaa häntä, joka kirkkautta loistaa. Katsokaa Herraan Jeesukseen, katsokaa suureen Rakkauteen. Katsokaa häntä, joka synnin vallan poistaa!


        Kiitos Jeesus!


      • Ruotsissa
        kirpparintuotteita kirjoitti:

        Vastausta 4 Lukukertaa
        Mistäkö tulee nimimerkki "ingenjör".

        Kirpputorilla on kaikkea!
        ________________________________

        Selitys.
        19.10.2012 11:00
        0
        ingen=ei
        =ei insinööri.
        jör= insinööri

        Tämä asia on todellakin huomattavissa, sillä niin huuhaa-satuja vailla pienintäkään itsekritiikkiä näyttää "herra" palstalle työntävän päivittäin.
        Kyseessä ei ole enää normaali keskustelu -mikäli sellaiseksi voi kovin montaa muutakaan viestiketjua tällä palstalla nimittää- vaan itsensä tyydyttäminen, esiinnostaminen ja päteminen koska elävässä elämässä ei kyvyt riitä edes vaatimattomiinkaan suorituksiin.

        LISÄKSI kyseessä on ns.sanaleikki jolla tarkoitetaan "ei jörninyt",
        eli nimimerkki ingenjör ei ole milloinkaan ollut lähemmissä tekemisissä naisen kanssa.

        Tämä viesti ei ole vähimmässäkään määrin huumoriksi tarkoitettu.
        ____________________________________________

        Se siitä, ja sekalaisesta kirpputorista...

        on tapana sanoa, että insinööri ei tee mitään (= ingen gör). Eli on turha.


    • ?????

      Lisää kirpputorikamaa...
      KTS (Ei kirj.)
      19.10.2012 14:04
      0
      että iran hyökkäsi venäjälle ja suomi hyökkäsi iraniin.

      _____________________________________________
      Kyllä,
      19.10.2012 14:26
      0
      Sulje
      selvästikin millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarksti toteutuva profeetallinen uni, eli yhtä varmasti paikkansapitävä mitä pihollakin.
      Suomalaiset tulee siis hyökkäämään Venäjän kautta Iraniin ja valloittavat Karjalan lisäksi kaikki kulkureitilleen sattuvat alueet.
      Silloin puhutaan miljoonista neliökilometreistä ja todellisesta Suur-Suomesta!

      • Kirpputoria...

        Näky sillasta

        K.D
        14.7.2012 15:43
        0
        Näky eilen 13.7.2012 rukouksessa vaimoni kanssa:
        Näen sillan tukipalkin lähellä vesirajaa. Sillan alaosa koostuu kaarevista holvimaisista rakennelmista. SItten näky laajenee ja näen, että silta kallistuu paljon.
        _________________________________

        Montakohan ihmistä tuollainen tuplanäky on pelastanut?

        Vai oliko (taas kerran) kyse, että KD tahtoi tuoda ITSENSÄ esille?


      • Kirpparia pukkaa!
        Kirpputoria... kirjoitti:

        Näky sillasta

        K.D
        14.7.2012 15:43
        0
        Näky eilen 13.7.2012 rukouksessa vaimoni kanssa:
        Näen sillan tukipalkin lähellä vesirajaa. Sillan alaosa koostuu kaarevista holvimaisista rakennelmista. SItten näky laajenee ja näen, että silta kallistuu paljon.
        _________________________________

        Montakohan ihmistä tuollainen tuplanäky on pelastanut?

        Vai oliko (taas kerran) kyse, että KD tahtoi tuoda ITSENSÄ esille?

        Ja vain kirppari-kamaa!
        Oli kauhia meno
        19.10.2012 01:27
        0
        Sulje
        Kauhiasti kyllä Suomi muuttui omin silmin nähtynä 45 vuodessa. Moni kakkukin on päältä kaunis jopa kiiltävä! Elettiin kuin Nykäsen aikaisten olympiavoittoon pyrkijöiden tapaan; joku astetti päämäärät ja toiset huusi HOPI HOPI ja niin mentiin vauhdilla, että kolisi. Nyt sitten mitataan kuin olympiavoittajaa - Suomi rikas - Suomi koulutettu - jne. Mitattavat mittarit kertovat ainoastaan päämäärien asettajien tavoitteet. Eivät totuutta Suomen syvistä riveistä.


      • Meikä-Poika
        Kirpparia pukkaa! kirjoitti:

        Ja vain kirppari-kamaa!
        Oli kauhia meno
        19.10.2012 01:27
        0
        Sulje
        Kauhiasti kyllä Suomi muuttui omin silmin nähtynä 45 vuodessa. Moni kakkukin on päältä kaunis jopa kiiltävä! Elettiin kuin Nykäsen aikaisten olympiavoittoon pyrkijöiden tapaan; joku astetti päämäärät ja toiset huusi HOPI HOPI ja niin mentiin vauhdilla, että kolisi. Nyt sitten mitataan kuin olympiavoittajaa - Suomi rikas - Suomi koulutettu - jne. Mitattavat mittarit kertovat ainoastaan päämäärien asettajien tavoitteet. Eivät totuutta Suomen syvistä riveistä.

        Johan on niin!!


      • Yötyöläiset
        Meikä-Poika kirjoitti:

        Johan on niin!!

        Sekularisoituneen profetia-asian kirpputorille kuuluu myös ns. "yölliset nostomiehet" !

        He tekevät raskasta ja uuvuttavaa duunia, tinkivät yöunesta, kun kaivelevat vanhoja profetioita --- ja sitten nostavat kuin kiviä kärryyn!

        Empatiaa pojat heille!
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10997889


      • Huu-haa-....
        Yötyöläiset kirjoitti:

        Sekularisoituneen profetia-asian kirpputorille kuuluu myös ns. "yölliset nostomiehet" !

        He tekevät raskasta ja uuvuttavaa duunia, tinkivät yöunesta, kun kaivelevat vanhoja profetioita --- ja sitten nostavat kuin kiviä kärryyn!

        Empatiaa pojat heille!
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10997889

        Mitäpä ei profet. kirpparilla olisi tarjolla... Joku opettelee palstalla yhteenlaskua ja koettaa toimia alakoululaistason käytös-guruna.....

        12 10
        22.10.2012 13:47
        0
        Sulje
        Olen samaa mieltä, että tuon summa on 78.
        Mutta kun sinä teit virheen ja jätit huomaamatta kun vastasin, että viimeinen luku oli 8 eikä 18.

        Eli sinun virheesi, kun lähdit viisastelemaan.
        Minulla on tässä ketjussa vielä toistaiseksi tästä asiasta faktaa näkyvissä.

        Koitahan käyttäytyä.


    • MW

      Aloittajalle. HIENOA. Todella hienoa että kommentoidaan, ja vielä oikein.

      Turha tieto vie pois Herrasta.

      • Paluu Sanaan

        No, aika aikaa kutakin. Jotkut näpertelevät täälläkin numeroissa ja yhteenlaskuissa ja koettava pitää käyttäytymis-professorin oppituntia?

        No, kirppurilla löytyy. Sen sijaan terve profetioiden asia kuuluu seurakuntiin, uskovien yhteyteen. Ja jos se eksyy tällaisille huu-haa sekasotkujen kirppareille, osallistujat voivat katsoa peiliin, että mitä-missä-milloin?

        Ja jos tahtovat säästyä enemmiltä mustelmilta, tottelevat Jeesusta.
        Eivät enää heittele helmiä sikojen eteen, eivät pyhää koirien revittäväksi.

        Lopuksi moni oppii. Eikä tuo tänne edes nuhteita ja parannuskehottuksia.
        Koska, Jumalakin jättää lopuksi tyhjän puhujat oman onnensa nojaan.


    • menee pois
    • KENEN VASTUU

      Ja tähän kaikkeen on tarjolla myös AIKAA.

      Toisin kuin ennen.
      Suomalainen maalaisjärki, joka järki ymmärsi Jumalan esimiehekseen ja kaikkinaisen ruuan antajaksi, niin tämä on pitänyt kitkeä jälkipolvilta pois viimeiset vuosikymmenet "yhteiskuntamme" toimenpitein (mikä taho?).

      Mikä kustannus tuon asian hyväksi; jokainen kansalainen velvoitettiin n.20 ensimmäistä vuottaan yhteiskunnan tarjoaman uuden opin muokattavaksi, jotta tuo kaikki "Media- scifi- huume- kirpputori...?" menee varmasti lopun elämää perille! Markkinavoimajumaluus! Ja samalla vanhempansa velvoitettiin alullepanemaan markkinarattaat ja eroon lapsistaan, mutta verorahoillaan maksamaan heidän "kasvatuksensa" eroon Raamatun Sanasta!
      Maksoimme siis verorahoillamme jälkeläisemme pois Raamatun Sanan kuulosta - mitä omalla kokemuksellamme ja rakkaudellisella kasvatuksella olisimme voineet tarjota heille! Avainasemassa oikeat äidit - heille Jumala uskoi huolenpidon jälkeläisistään - "äidin opetukset ja isän kuritukset"!

      • Onko lisää rukoilijo

        Tiedättekö, että erittäin monet uskovat - maan hiljaiset - rukoilijat kantavat Jumalan edessä raskasta rukoustaakkaa juuri lastemme ja nuortemme tähden! He ovat vanhempiensa laiminlyöntien uhreja, syyttömiä siihen, että heitä ei ole Sanassa opetettu terveisiin rajoihin!


    • Jumalakuuleerukoukse

      Tässähän se ristiriita on, kun nuoria vanhempia, jotka eivät saaneet omien vanhempiensa oikeata huolenpitokokemusta kokopäiväisesti ja samalla opiksi hoitaa jälkeläisiään oikein, niin nämä nuoret vanhemmat syyllistetään. Juuri he syyllistävät, jotka rikkoivat ikiaikaisen luonnollisen äiti-lapsisuhteen. Oli suuresta suunnitelmasta kysymys ja joitakin tulokset nyt ilahduttaa!

    • Monologia....

      Näyttää hyvin todennäköiseltä,



      tuhat ja yksi
      24.10.2012 09:18
      0
      Väärien profeettojen rökäle tappio ennustuksien harhaisuuden tähden.

      Siispä tähän rohkenenkin kirjoittaa.
      ______________________________________

      1000 1 tarjoilee kirpputorilla aloituksia, joissa juttelee monologia lähinnä itsensä kanssa. No, sekin kuuluu kirpparien luonteeseen.

    • kirp-puj-ja

      Kirrputorilta löytyy!

      Viljami Vuolle/Nostradamus


      Nostradame
      22.7.2007 09:42
      0
      Viljami Vuolle ennusti samansuuntaisesti kuin Nostradamus. Säkeistössään C10Q100 Nostradamus sanoo että yli 300 vuotta Englanti tulee olemaan "Suuri", jonka jälkeen se tuhoutuu...eli..vuonna 1707 tehtiin sopimus (Acts of Union), jossa Englanti ja Skotlanti muodostivat Yhdistyneet Kuningaskunnat (Great Britain)...ja...säkeistössä CIIIQ57 Nostradamus sanoo että Kuningashuoneen jäsenistä puolet kuolee (terroristi-isku/Elisabet II 90-syntymäpäivänä) noin 290 vuoden kuluttua..siis tapahtuu vuonna 2016 (laskettuna 1727)..ja tulvat alkavat toisen maailman sodan jälkeen 75 vuoden kuluttua..eli vuonna 2019-2020 (C10Q89)...
      ..nyt jo Englanti on tulvien alla (uutiset/kasvihuoneilmiö ??)..mutta vielä pahempaa on tulossa...

    • Kysyväeieksy

      Kirpputori ei olisi ok, ellei 100 1 toisi jokapäiväistä Daniel-menua, mutta se on niinkuin kaluttu luu, joka ei... tuota...hm...
      _______________________________________
      tuhat ja yksi
      24.10.2012 19:14
      0
      Sulje
      Niinpä siinä vielä vähän miettimistä !
      ______________________________________________

      Ihana Fantasti
      24.10.2012 20:38
      0
      Sulje
      Ei miettimistä.

      Sinut on köykäiseksi havaittu kuin kuningas Belsassar.

      Ei kannata tuhlata kallista aikaa tuotoksiesi lukemiseen.

      ___________________________________________


      tuhat ja yksi
      25.10.2012 06:17
      0
      Sulje
      Sinä yönä Persia otti vallan Babyloniassa !

      Sinut on köykäiseksi havaittu kuin kuningas Belsassar.

      Ja juutalaiset vapautettiin Babylonian pakkosiirtolaisuudesta, sekä Danielinkirjan sanoman mukaan siirryttiin kolmannen maailmanvallan aikaan !

      Ettet kompastu Aleksanteri suuri vapautti Juutalaiset ns, Assurian vallan alta ja siirryttiin Danielin kirjan neljännen maailmanvallan aikaan , kukistamalla Dareioksen.
      ______________________________________________

      Onko tämä historian opetuksen kertauskurssi?

      • tuhat ja yksi

        Onko tämä historian opetuksen kertauskurssi?

        Mielestäni väärät profeetat vaativat , asioiden ottamista esille.

        Ettet kompastu Aleksanteri suuri vapautti Juutalaiset ns, Assurian vallan alta ja siirryttiin;
        Danielin kirjan neljännen maailmanvallan aikaan , kukistamalla Dareioksen.


    • =====

      Jochanan Buchanan kirjoittaa:


      "Täällä on vain profeettoja leikkiviä, kirkkaasta sanan totuudesta pois poikenneita, hengellisesti hairahtuneita, kilahtaneita ja vinksahtaneita, väärillä profeetoilla ja ennustuksilla päänsä sekoittaneita, pimeyden tekoihin ja salaliittoteorioihin mielistyneitä, väärällä ilmestystiedolla leikkiviä epäjumalanpalvelijoita, jotka rakastavat tätä saastaansa enemmän kuin Jeesusta ja jotka kilpaa haalivat toinen toistaan vallankumouksellisempia, skandaalihakuisempia ja mielipuolisempia tulkintoja ja teorioita Raamatun profetioista, joita he vääntävät niin kieroon, että siinä pirullakin menee silmät killiin.

      Nämä pellet eivät saa ääntään kuuluviin missään muualla kuin tällä palstalla. Tämä on heidän leikkikenttänsä ja hiekkalaatikkonsa, jolla todelliset Jumalan profeetat kivitetään. "
      _________________________________________

      Siltä se on näyttänyt? Kun täällä silmäilee. Ei asu, mutta tulee ja menee,
      niinkuin kirpputorilla käydään.

      Joskus kirppareilla on ihan Aitoja Antiikkituotteita. JOku ihan oikeasti uskova, etsivä, jota fanaattisilla profetiatekeleillä kiskotaan tosiaan pois Jeesuksen tieltä.

      Ja kamalat takkukarvaiset herramme vartiokoirat väliin louskuttavat tätä villin viidakon meihinkiä. Sielullista, pimeää, tietäjähenkien ja valhe-ennustusten pesäkettä!

      • Fingerborg 1

        Kyllä tänään kirpparilla on kamaa! ja meteli kuuluu...


    • =====

      Kirpputorilla tyhjenee yks pöytä, kun Ingerföri kertoi lähtevänsä l'ätkimään.
      Mutta viime töikseen mainosti omia tuotteitaan, niinkuin hyvän bisnesmiehen voi olettaa.

      No, kun KD heitti hanskat tiskiin viime viikolla, nyt Ingerför ---- niin kuka täällä ressukoita, uskossaan horjuvia sieluja profeetallisiin salaisuuksiin paimentaa?

      No, kilpailu on avoin. Uutta sillisalattia vain pöytään. Ja silakkaa ja perunaa.
      Jyvä ja olkia, ruumenia ja akanoita....

      • ?????

        ???


      • Atte.

        Nyt räväytät Iso mamma luun kurkkuun kaikille! Harmi vaan kun kaikki viholliset ovat kadonneet. Ei näy IR:ää, jota ois voinu heittää kivellä päähän. Kaikki lähtee käpälämäkeen. Nyt vaan valtaat palstat ja me huudetaan Hallelujaa! Niin se valta vaihtuu, tässä tsäännssi Mamalle! Leipää ja sirkushuveja!


      • HerranValtajaKunnia
        Atte. kirjoitti:

        Nyt räväytät Iso mamma luun kurkkuun kaikille! Harmi vaan kun kaikki viholliset ovat kadonneet. Ei näy IR:ää, jota ois voinu heittää kivellä päähän. Kaikki lähtee käpälämäkeen. Nyt vaan valtaat palstat ja me huudetaan Hallelujaa! Niin se valta vaihtuu, tässä tsäännssi Mamalle! Leipää ja sirkushuveja!

        Mitähän se Atte? Ja kenelle?

        Palstan valtaus on eri asia kuin siivous.

        Ja tekevälle on aina töitä. On hommia ja palstoja, foorumeita, parempia ja puhtaampia on.... eikä tartte siivota, eikä kukaan pääse sensuroimaan... eikä...

        Kilpailkoot vallasta ne, jotka vallanhimossa ovat?

        Kun Jeesuksella Kristuksella on kaikki valta, taivaassa ja maan päällä, niin ei ole ongelmaa! Valta on yksin Hänen. Eikä tule vallankumousta. Eikä vallan vaihtoa.

        Niin yksinkertaista se on. Kun kulkee Mestarin perässä. Ei ihmisten perässä.


      • =====
        HerranValtajaKunnia kirjoitti:

        Mitähän se Atte? Ja kenelle?

        Palstan valtaus on eri asia kuin siivous.

        Ja tekevälle on aina töitä. On hommia ja palstoja, foorumeita, parempia ja puhtaampia on.... eikä tartte siivota, eikä kukaan pääse sensuroimaan... eikä...

        Kilpailkoot vallasta ne, jotka vallanhimossa ovat?

        Kun Jeesuksella Kristuksella on kaikki valta, taivaassa ja maan päällä, niin ei ole ongelmaa! Valta on yksin Hänen. Eikä tule vallankumousta. Eikä vallan vaihtoa.

        Niin yksinkertaista se on. Kun kulkee Mestarin perässä. Ei ihmisten perässä.

        Tuhat 1 pitää dialogia itsensä kanssa.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11012210


      • No,

        "kun Ingerföri kertoi lähtevänsä l'ätkimään"

        Ei kannata edes toivoa tuollaista!
        Ingen jörnijä kirjoittaa tästä lähtien vain toisilla nimilä tai nimettömänä, ja ikään kuin hämätäkseen joissakin tapauksessa entisellä nimellä, mukamas osoittaakseen että hänpä se ei nimimerkkiään muuttele...
        Nämä on nähty jo moneen kertaan.


      • tuhat ja yksi
        No, kirjoitti:

        "kun Ingerföri kertoi lähtevänsä l'ätkimään"

        Ei kannata edes toivoa tuollaista!
        Ingen jörnijä kirjoittaa tästä lähtien vain toisilla nimilä tai nimettömänä, ja ikään kuin hämätäkseen joissakin tapauksessa entisellä nimellä, mukamas osoittaakseen että hänpä se ei nimimerkkiään muuttele...
        Nämä on nähty jo moneen kertaan.

        Tuosta dialogista sen verran , kohdallani se on jo saavuttanut päämääränsä tulkinnassa Danielin unet , eikä se ajatusrakenteeltaan enää miksikään muutu , se on sellaisenaan, kun sitä aloin esittääkkin n, 5 vuotta sitten.
        Tarkemmin Danielin kirja ja unet tulkinta.

        Joillakin on antikristukset ja kuolleet antikristukset , heidän dialogeissaan nousee härhöilemään , minulla ei tuollaisia sompeja oo.

        On vain alkuperäinen kertomus mistä tuollaiset heidän myölogiansa nousee kummittelemaan.
        Ja se on kertomus Antikohos neljäs Epifaneen epäonnistuneesta Egyptin sotaretkestä , kun hän joutui Rooman sotapäällikön vangiksi, mutta kun tuo sotapäällikkö oli Antiokhos neljännen Epifaneen tuttu Rooman panttivankeuden ajalta, hän säilyi hengissä ja ehkä myös sopimuksen vuoksi , koska sen jälkeen sotaretken suunta muuttui ja Antiokhos neljäs Epifanes hyökkäsi Jerusalemiin sillä seurauksella jotta puolet sen väestöstä tapettiin ja puolet vangittiin,,, ja tuosta historiallisesta kertomuksesta ei ollut tuossa kuin murunen.

        Kats, ANTIKRISTUS käsitteen syntyminen , selväjärkisten ihmisten selityksistä !


    • جني

      >>>LISÄKSI kyseessä on ns.sanaleikki jolla tarkoitetaan "ei jörninyt",
      eli nimimerkki ingenjör ei ole milloinkaan ollut lähemmissä tekemisissä naisen kanssa.

      Tämä viesti ei ole vähimmässäkään määrin huumoriksi tarkoitettu.
      ____________________________________________

      Se siitä, ja sekalaisesta kirpputorista...

      • Tyyntäkö olisi

    • Toki,toki
    • Tori tarpeen

      Kyllä nyt on kamala kiire, kun ILMATAR on päivitetty?
      Että kaikki ehtii kaiken, kaikessa, joka asiassa...
      ettei vain?

      • Eksyneet, eksyneet

        Mitäpä ei ennnustusten ja salaisuuksien kirpparilla olisi. Tietenkin luku 666, jonka nojalla antikristuksia on tullut ja mennyt jo SATOJA.... Sääli tätä hömppää.

        Jos ja jos
        1.11.2012 21:12
        1
        Sulje
        Tuo 666 on onnistuttu vääntämään kymmenien ellei jopa satojen ihmisten nimistä.
        Muistaakseni jopa Bill Gates ja Urho Kekkonen ovat niiden joukossa.
        Nyt on kuitenkin jännää kattoo nää vaalit.
        Totuus on se, että USA:n pressa on maailman vaikutusvaltaisin ihminen ja siksi varmaan yksi antikristuksen paras maallinen tomumaja.
        Jos Obama nyt tippuu siitä virasta, on tosi jännä nähdä miten nopeesti Romneyn nimestä väännetään 666.
        Se on nimittäin lähes varmaa ettei pressan vaaleissa hävinnyt osapuoli
        VOI saada sellaista asemaa, jonka antikristus tarttis tekojensa tueksi.
        Jollain YK:n pääsihteerillä tms. ei todellisuudessa oo mitään valtaa USA:n pressaan verrattuna.


      • Onko nälkä?
        Eksyneet, eksyneet kirjoitti:

        Mitäpä ei ennnustusten ja salaisuuksien kirpparilla olisi. Tietenkin luku 666, jonka nojalla antikristuksia on tullut ja mennyt jo SATOJA.... Sääli tätä hömppää.

        Jos ja jos
        1.11.2012 21:12
        1
        Sulje
        Tuo 666 on onnistuttu vääntämään kymmenien ellei jopa satojen ihmisten nimistä.
        Muistaakseni jopa Bill Gates ja Urho Kekkonen ovat niiden joukossa.
        Nyt on kuitenkin jännää kattoo nää vaalit.
        Totuus on se, että USA:n pressa on maailman vaikutusvaltaisin ihminen ja siksi varmaan yksi antikristuksen paras maallinen tomumaja.
        Jos Obama nyt tippuu siitä virasta, on tosi jännä nähdä miten nopeesti Romneyn nimestä väännetään 666.
        Se on nimittäin lähes varmaa ettei pressan vaaleissa hävinnyt osapuoli
        VOI saada sellaista asemaa, jonka antikristus tarttis tekojensa tueksi.
        Jollain YK:n pääsihteerillä tms. ei todellisuudessa oo mitään valtaa USA:n pressaan verrattuna.

        Tottakai, kirpparilla on antiikkia ja uutta! 666
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11025639


    • Tarjontaa piisaa
    • Valaan vatsa
    • Väärää prohvetijaa
    • Taikauskon asia!

      Mitäpä hyvät ystävät ei löytyisi profetioiden kirpputorilta?

      Etttäkö taas jokin ....

      Kun ihan normaalin rajoissa oleva myrskyrintama puskee Siperian aroilta, ja nostattaa lähes 10-metrisiä aaltoja Suomineidon rantamaille... niin mitä tästä?

      Jotkut taikausoiset (kristityt?) tai siis sellaista nimeä kantavat, alkavat profetioida?

      Yksi on niin hirveän tosissaan, että oikein "rukousrintamaa" pystyttää..

      Eikö ole edes järjen poikasta enää pelissä?

      MYRSKYT ovat ihan normaaleja sääilmiöitä! Ja nämä Suomessa nähtävät vielä lapsen leikkiä, verraten kaukoidässä, Karibian merellä, ja jopa hiljan USA:n itärannikolla nähdyt.

      Tällainen "profetoimis-pelleily" on sairasta. Sairasta. Koettakaa edes jotkut vielä tämä käsittää. Kyseessä on taikauskoon jämähtänyt asenne, jossa erilaiset sääilmiöt heti katsotaan kuin Jumala olisi siinä sotimassa!

      No, kyllä muinaissuomalaisessa uskossa oli tällaista! Kun ukkonen jyrisi, pelättiin UKKO-Ylijumalan asiaa. SE ajaa kivikärryillä taivaassa, ja pudottaa kiviä tuhmein niskaan.... Jne. Jne.

      Mutta nyt? Että (kristityiksi) itsensä nimeävät kehtaavatkin tuoda tällaista naiivia taikausko-hömpää! Ja muka jonakin "jumalan esirukousasiana".

      Höpö, höpö!

      Jumala kyllä osaa hallita sääolosuhteet. On niitä myskyjä ollut! Oli kesällä 2009, tosi pahaa. Vielä parin viikon päästä jotkut olivat Savossa vailla sähköä.

      Ja on sitä vettä satanut. Ennenkin. Ja on ollut tulvaa ja kuivuuttakin. Ja on ollut maanjäristyksikin. Pahoja. Ja on ollut tsunameja... Lissabon maanjäristys pari sataa vuotta sitten synnytti niin valtavat aallot, että mm. Algarven kaupunki tuli merivedellä pestyä! Jne.

      Kun jotkut patologisessa taikausko - (ja ilmeisissä pelkotiloissa) ja eksyneessä kristillisyydessä puuhastelee vain sääilmiöiden kanssa, niin
      koettakaa te järkevät ja hengelliset käsittää, miten naurettavaa tasoa tällainen "profetoiminen" on.

      Ja, ettei sillä ole mitään tekemistä terveen Jumalan asian kanssa!

      Jos joku tahtoo JUMALAN TAHDON mukaan rukoilla, kyllä Jeesuksen opettama Isä Meidän kelpaa!

      Ja jos joku tahtoo "taistella" - niin kyllä siihen Raamatussa opetus löytyy!

      Mutta "taisteleminen" jonkun myrskyn tiimoilta, se on niin naurettavaa puuhastelua, ettei ihme kun maailman ihmiset nauravat tällaisille uskiksille!

      Taikausko on pakanuuttakin pahempaa. MIksi? Koska sentään Sanan valoakin olisi tarjolla --- mut ei kelpaa!

    • e-e-koodi

      Tietenkin prof.kirpparilla on aina
      * mainosta. Myös kristillistä liikemainontaa...
      * Ja kristillisten palopuheiden mainosta...
      * Ja uutisia, uutisia, uutisia, linkkejä....

      Eihän se muuten olisi kirppari?

    • :))

      :)

      • yksitoista+

        Proh-veti-joiden kirppiksellä on pöytä toisensa perästä tyhjentyny. Miehityksen ennustajapojat ja youtubien sanasiskot ja johannekset ja tempausten taika-aikojen povaajat ja onttojen ja epäuskottavien jumalan ihmeiden satuilijat?
        Missä ne kaikki ovat?


    • terveisiää

      kirpputorilta!

    • ...

      ...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe