#ExPUA Sain salimmin sänkyyn (raportti)

Ex----------PUA

Idean tuohoon hashtagiiin sain hyvältä ystävältäni, ja periaatteen mieheltä, Totuus2015:selta. Kokeillaan, minusta se vaikuttaa kätevältä.

Siispä.

Raporttia pukkaa.

Tämä tapahtui jo viime viikonloppuna, mutta koska tänään palstalla on taas todistettu palstatotuuksia, tuli mieleen että voisin sanoa tästä pari asiaa.

Tämän kertainen raportti koskee tätä salimisua jota tällä hetkellä tapailen ns. ykkös-säätönä.

Kuten sanoin edellisessä raportissa, havaitsin "sen" roikkuneen ilmassa jo ensimmäisten treffien aikana, ja toiset treffit todistivat että niin tosiaan oli; vaisto ei ollut pettänyt.

Hirveästi asiasta ei ole kerrottavaa, vaan tuo minua laitettuna (joogahousut ja lakatut kynnet yms. aika kivaa) odottanut salimisu ja minä tällä kertaa tapasimme toisen meistä asunnolla.

Alussa ajattelin, että oliko nyt otettu takapakkia, kun emme jatkaneet suutelulla, mihin viimeksi jjäimme.

Noh, siinä alun jälkeen, pääsimme taas juttuun, ja sohvalla pääsin uimaan hänen liiveihinsä, jutun luistaessa, jopa siinä määrin, että typy oli jo sylissäni. Aikansa kun se vielä jatkui, hän itse irtautui ja siirtyi suoraan sängylle - ja siitä sitten se lähti.

Se pitää sanoa, että tuollainen treenattu muija on kyllä aika kuumottava sängyssä. Tuokin käytti kropalle sopivia vaatteita, mutta kun kroppa oli kunnossa, homma vain parani kun näin ne treenatut pakarat ja muut hyvinkin kiinteät kohdat. Nami nami! :P

Mutta sitten pointtreihin.

- Voi olla aika hyvä mutta myös aika huono idea, hankkia tällöinen salikissa.

Ensinäkin, ne eivät ainakaan aktiivisina juokse juoksujaan (eri asia, jos juoksuja on takana). Tämäkään ei käytä alkoholia, ja hänen sosiaalinen elämänsä pysyy suht kunnollisena, sillä siihen sisältyy kaverit, sali ja duunipaikan kaverit. Näin ollen jännämiesten rinkelöint jokaisena viikonloppuna, ei toteudu. Tämä tietää sitä, että tyttö voi olla kiimainen kuiin mikä (tämäkin oli).

Huonona puolena on taas se, että tälläinen persooonallisuus, joka käy päivittäin treenaamassa, on tietynlainen. Samoin, se lisää naisen testosteronia. Joten tässä tapauksessa vaikka ulkomuoto on feminiininen, on tälläisen naisen maskuliinisuuus lisääntynyt. Paneminen on panemista, ei turhaa lässytystä tai hellyyttä, vaan homma hoituu kuin treenaus ikään. :D Mukana myös sellaista rasittavan neuroottista suorituskeskeisyyttä, kriittistä asennoitumista yleisesti, mikä estää tehokkaasti rentoutumisen.

Joten, arkisista tilanteista voi löytyä nainen, jossa voi olla hyvinkin hyviä puolia, mutta mikään ei takaa etteikö taustalla olisi niiitä huonojakin.

Kuitenkin palstalaiset jotka eivät juo, tai viihdy baareissa, varmasti osaavat arvostaa tälläistä tapausta.

- Kerroin luonteesta, jota alkututtavuuden suhteen pidin epäilyttävänä. Treffeillä tuntui että moni asia meni kohdallaan. Mutta vain ensimmäisillä treffeillä.

Toisilla treffeillä kyllä hyvät fibat jatkuivat, mutta ilmeisesti tukahdetut negatiiviset puolet alkoivat rynniä esiin (teoria: seksin antaminen ja sen nopeus, on suoraan suhteessa siihen, että miten nopeasti muut puolet tulevat esiiin).

Esim. paskatestit alkoivat nyt tulla kuvioon, sekä myöskin tiedustelet tyypillisistä raha ja status-aiheista. Se, että ne tulivat vasta nyt kuvioon, on hyvä asia.

Paskatesteihin keksin ilmeisesti intuitiivisesti oikean tavan vastata. Toimi joka kerta. IDeana. Nainen alkoi aina nauramaan ja sanoi tyyliin "no, älää!"

Samoin huomasin että naista kiinnosti nimenomaan tulot (tämän huomaa siiitä, että kun nainen kysyy sitä mitä teet, hänelle ei riitä pelkkä alasi vastaukseksi, vaan hän kysyy esim. "paljonko siinä tienaa" yms.).

Nämä kaikki ovat merkkinä siitä, että lähestymme aluetta, joka ehkä on syytä jättää tutkimatta tai kiertää kaukaa.

Kts. http://keskustelu.suomi24.fi/t/13871049/breaking-palstafemakko-myonsi-palstatotuuden!

Luulen kuitenkin että vielä tapailemme, seksi treenatun ja yli-seksuaalisen naisen kanssa on vaikeaa vastustaa. Etenkin, kun hänen oma asenteensa ja seksuaalisuutensa, on kyllä niin kaukana romanttisesta parisuhdehempeydestä, ja lähempänä rajua ottamista, pikaisia ja kiihkeitä panoja, suoraan seksistä puhumista, että tämä lähes tulkoon pakottaa seksisuhteeseen.

Mutta jos hänen luonteensa yms. alkaa käydä sietämättömäksi, rupeaa olemaan taas kerran sen aika, että "kauas pilvet karkaa, niin minäkin". Enkä kuitenkaan aio johtaa harhaan, tai muuta sellaista. Pysyn edelleenkin tässä eettis-luomu-iskennän, punapilleröidyssä MGTOW-linjauksessani.

Siispä. Tässä jälleen yksi uusi sulka tämän märän vuoden hattuun.

Homma alkaa edetä jo aika rutiinilla.

Olen hyödyntänyt tässä niitä seikkoja joita olen mainostanut, ja kutsunut punaisen pillerin naisten iskennäksi.

PS. Älkää menkö krapuloissanne naisiin.

85

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinenmies

      Enpä olisi uskonut tämän päivän koittavan: Täytyy kompata ExPuan kirjoitusta ja huomioita tämän naistyypin kohdalla lähes kaikilta osin. Samat piirteet nousevat usein esiin myös "seurapiiriprinsessojen" kohdalla, paitsi että ovat yleensä lahnoja sängyssä. Tai tällaisia kokemuksia itselle on kertynyt.

      Okei, nautitaan nyt tästä homogeenisestä samanmielisyydestä ;) Mä lähen nyt salille, son moro!

      • Ex----------PUA

        NO mutta jopas jotain! :D

        Kiva jos jossain ollaan samaa mieltä.


    • hc-ätämi_

      Mikä näiden raporttien perimmäinen tarkoitus on?

      • Rakaspäiväkirja

        Ex-pua erehtyy pitämään palstaa päiväkirjanaan ja aina silllon tällön sitten laittaa näitä raportteja tänne. Mitään todellisuuspohjaahan niissä ei yleensä ole mutta ainakin sillä on hyvä mielikuvitus.


      • hc-ätämi_

        Tämä on kyllä uskottava selitys. Vaikka toisaalta uskon että tuollainen hänen kaltainen aggressiivinen persoonallisuus on oikeasti viehättävää toisten naisten mielestä. Ex-PUA taitaa olla jännämies.


      • Ex----------PUA

        Niillä tietysti lievennän narsistista kaipuutani, mutta on niillä käytännön ja ellei jopa positiivisen kehityksenkin merkitys: niillä on kysyntää.

        Niistä voi halukkaat lukea naisten iskemisistä, ja siitä kuinka se tehdään, ja saada informaatiota niin naisista, palstatotuuksien käytännön toteutumisista ja naisten iskemisestä ja lajityyppisestä käytöksestä.

        Ja tokihan niiden viihdearvo on omanlaisensa, tuossa joku kommentoikin niiden olevan "runkkumateriaalia", ja ei minulla ole senkään kanssa ongelmia.

        Lisäksi, tämä on myös itselle keino pitää kirjaa etenemisestä. Minulla on vuoden alusta ollut päällä operaatio tason nosto. Tälläisten pitäminen motivoi, ja auttaa peilaamaan prosesseja.


      • Ex----------PUA
        Rakaspäiväkirja kirjoitti:

        Ex-pua erehtyy pitämään palstaa päiväkirjanaan ja aina silllon tällön sitten laittaa näitä raportteja tänne. Mitään todellisuuspohjaahan niissä ei yleensä ole mutta ainakin sillä on hyvä mielikuvitus.

        Valehteletko sinä päiväkirjallesi? Sehän olisi sama, kuin että valehtelisi anonyymipalstalle. ;)


      • hc-ätämi_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Valehteletko sinä päiväkirjallesi? Sehän olisi sama, kuin että valehtelisi anonyymipalstalle. ;)

        Tuossa on kyllä pointtia. Mutta toisaalta perinteisellä päiväkirjalla ei ole yleisöä. Ei täällä palstalla roikkuvat DarkFear, Bicky ja Aisuri -trollitkaan kuvittele (toivottavasti) puhuvansa totta.


      • Ex----------PUA
        hc-ätämi_ kirjoitti:

        Tuossa on kyllä pointtia. Mutta toisaalta perinteisellä päiväkirjalla ei ole yleisöä. Ei täällä palstalla roikkuvat DarkFear, Bicky ja Aisuri -trollitkaan kuvittele (toivottavasti) puhuvansa totta.

        Tietoisesti fiktiiviset hahmot ja tarinat nyt ovat hieman eri asia.

        Samoin onhan se nyt selvä, että eipä siitä juuri kostu, jos anonyymina kirjoittelisi fiktiivisiä tarinoita totena. Enkä oikein tajua, että millä tavoin siitä mahdollisesti saatava hyöty ja kredibiliteetti kääntyisi oikean elämään.


    • Mjahajoo

      On se jännä. Esim tän sivun ensimmäisten laskureiden mukaan en pitäisi piparin saantia kovin suurena sulkana hattuun.

      http://www.worldometers.info/fi/

      Mutta jos siltä tuntuu niin anna mennä vaan. Kuvaile vaikka lisää, niin saa porukka runkkumateriaalia :)

    • Kiitos raportista. Tällä kertaa arvostan sitä erityisen paljon.

      Se mikä minulla on kokematta, on juuri seksi treenatun nuoren salimimmin kanssa, varmaankin ainakin osittain siitä syystä, että ne eivät niin paljon liiku yöelämässä ja minä taas en tee aloitteita salilla.

      En siis välttämättä menetä kauheasti, koska itsekin olen helposti suorittaja sängyssä ja jos toinenkin on sellainen, ei yhdistelmä ole välttämättä kovin hyvä.

      Tekisi kyllä kuitenkin mieli päästä puristelemaan treenattuja piukkoja salipakaroita.

      • Ex----------PUA

        "Kiitos raportista. Tällä kertaa arvostan sitä erityisen paljon."

        Kiitoksia vaan itsellesi! Hyvä jos ooli apua. Pyrin luotaamaan hieman tätä salimimmin sielun- ja kropan maisemaa.

        "Se mikä minulla on kokematta, on juuri seksi treenatun nuoren salimimmin kanssa, varmaankin ainakin osittain siitä syystä, että ne eivät niin paljon liiku yöelämässä ja minä taas en tee aloitteita salilla."

        Juu, etenkään näitä vakavasti homman ottavia, ja päivittäin treenaavia eii kyllä näe siellä. Tosin, nettideiteiltä ja tinderistä voi napata.

        "En siis välttämättä menetä kauheasti, koska itsekin olen helposti suorittaja sängyssä ja jos toinenkin on sellainen, ei yhdistelmä ole välttämättä kovin hyvä."

        No et. Tai no, sanotaanko että tuollainen villi, mutta mekaaninen ja tunnekylmän oloinen nainen, joskin hyväkrooppainen on vähäsen sellainen kokemus, että siinä on kyllä hyvät puolensa, mutta on myös ehdottomasti huonotkin puolensa, mitkä tasapainottavat kokemusta. (Ne siis mentaalipuolelta).

        Muuten hauska yksityiskohta tuo, että olen myös itse jokseenkin suorittaja. Ja tässä tapauksessa se kyllä tekee juuri sen mitä sanot. Esim. muut tämän vuoden naiset ovat olleet paljon rennompia, vaikka ovatkin olleet kovia likkoja nussimaan, niin tässä oli juuri sellainen fiilis mikä varmaan on pornotähdillä jossain kameran edessä. :D Joten mitään sieluja syleilevää ja yhteensulattavaa tantraa ei kyllä näiden kanssa ole odotettavissa. Sen sijaan juurikin palstalta tuttu jyystäminen ja ähkiminen on erittäin tarkka kuvaus.

        "Tekisi kyllä kuitenkin mieli päästä puristelemaan treenattuja piukkoja salipakaroita."

        Taitaa toimia parhana kompromissina sellainen, että pistät sydämesi valitun treenaamaan pakaroitaan salille, niin pysyy luonne ja kroppa haluttavana. Kunhan vain pidät huolta, ettei pääse hurahtamaan.


      • Ex----------PUA kirjoitti:

        "Kiitos raportista. Tällä kertaa arvostan sitä erityisen paljon."

        Kiitoksia vaan itsellesi! Hyvä jos ooli apua. Pyrin luotaamaan hieman tätä salimimmin sielun- ja kropan maisemaa.

        "Se mikä minulla on kokematta, on juuri seksi treenatun nuoren salimimmin kanssa, varmaankin ainakin osittain siitä syystä, että ne eivät niin paljon liiku yöelämässä ja minä taas en tee aloitteita salilla."

        Juu, etenkään näitä vakavasti homman ottavia, ja päivittäin treenaavia eii kyllä näe siellä. Tosin, nettideiteiltä ja tinderistä voi napata.

        "En siis välttämättä menetä kauheasti, koska itsekin olen helposti suorittaja sängyssä ja jos toinenkin on sellainen, ei yhdistelmä ole välttämättä kovin hyvä."

        No et. Tai no, sanotaanko että tuollainen villi, mutta mekaaninen ja tunnekylmän oloinen nainen, joskin hyväkrooppainen on vähäsen sellainen kokemus, että siinä on kyllä hyvät puolensa, mutta on myös ehdottomasti huonotkin puolensa, mitkä tasapainottavat kokemusta. (Ne siis mentaalipuolelta).

        Muuten hauska yksityiskohta tuo, että olen myös itse jokseenkin suorittaja. Ja tässä tapauksessa se kyllä tekee juuri sen mitä sanot. Esim. muut tämän vuoden naiset ovat olleet paljon rennompia, vaikka ovatkin olleet kovia likkoja nussimaan, niin tässä oli juuri sellainen fiilis mikä varmaan on pornotähdillä jossain kameran edessä. :D Joten mitään sieluja syleilevää ja yhteensulattavaa tantraa ei kyllä näiden kanssa ole odotettavissa. Sen sijaan juurikin palstalta tuttu jyystäminen ja ähkiminen on erittäin tarkka kuvaus.

        "Tekisi kyllä kuitenkin mieli päästä puristelemaan treenattuja piukkoja salipakaroita."

        Taitaa toimia parhana kompromissina sellainen, että pistät sydämesi valitun treenaamaan pakaroitaan salille, niin pysyy luonne ja kroppa haluttavana. Kunhan vain pidät huolta, ettei pääse hurahtamaan.

        Tuli muuten sattumoisin päästyä vähän puristelemaan timmiä salimimmiä.

        Olin lauantaina baarissa jorailemassa bilebändin tahtiin ja siinä tanssilattialla sitten itseään heilutti hyvinkin timmi nainen.

        Tartuin häntä hauiksen kohdalta kiinni ja sanoin, että "ei ole sulta salikortti jäänyt käyttämättä". Nainen vastasi, ettei tosiaan ole. Illan mittaan sain vähän lähempää kontaktia hänen kanssaan, mutta koska olin menossa muualle yökylään, en edes yrittänyt päästä petiin.


      • Ex----------PUA
        BEM kirjoitti:

        Tuli muuten sattumoisin päästyä vähän puristelemaan timmiä salimimmiä.

        Olin lauantaina baarissa jorailemassa bilebändin tahtiin ja siinä tanssilattialla sitten itseään heilutti hyvinkin timmi nainen.

        Tartuin häntä hauiksen kohdalta kiinni ja sanoin, että "ei ole sulta salikortti jäänyt käyttämättä". Nainen vastasi, ettei tosiaan ole. Illan mittaan sain vähän lähempää kontaktia hänen kanssaan, mutta koska olin menossa muualle yökylään, en edes yrittänyt päästä petiin.

        :D HAH! Onneksi olkoon.

        Päätit sitten ryhtyä heti tuumasta toimeen?

        Ne ovat kyllä ihanan muotoisia ja tuntuisia neitejä käsissä.

        Mutta ainakin säästyit tuon kohdalla siltä, että et päässyt pitämään öisiä punnerrustreenejä. Etenkin krapulassa olisi voinut tulla tuskainen olo, kun sielllä oltaisi laskettu yhdessä toistoja. :D


      • Kukkamekkotäti
        Ex----------PUA kirjoitti:

        :D HAH! Onneksi olkoon.

        Päätit sitten ryhtyä heti tuumasta toimeen?

        Ne ovat kyllä ihanan muotoisia ja tuntuisia neitejä käsissä.

        Mutta ainakin säästyit tuon kohdalla siltä, että et päässyt pitämään öisiä punnerrustreenejä. Etenkin krapulassa olisi voinut tulla tuskainen olo, kun sielllä oltaisi laskettu yhdessä toistoja. :D

        Oliko neule hartioillasi ja kynnet lakattuina kun "kovana" panomiehenä käytit perin naisellista ihana ilmaisua?


      • 11plus8
        Kukkamekkotäti kirjoitti:

        Oliko neule hartioillasi ja kynnet lakattuina kun "kovana" panomiehenä käytit perin naisellista ihana ilmaisua?

        Minä toisinaan kallistun vähän sille kannalle, että ExPUA on oikeasti nainen. Trollihan se on ihan selvästi, mutta että se on oikeasti nainen eikä mies. Se kirjoittaa jotenkin naisellisesti.


      • 11plus8 kirjoitti:

        Minä toisinaan kallistun vähän sille kannalle, että ExPUA on oikeasti nainen. Trollihan se on ihan selvästi, mutta että se on oikeasti nainen eikä mies. Se kirjoittaa jotenkin naisellisesti.

        Siltä kantilta katsottuna , myös minä voisin ihan kuulua samaan kastiin, mutta toisaalta minua henkilökohtaisesti naurattaa tuollaiset spedet, jotka luulevat pystyvänsä määrittämään omista lähtökohdista, miten kenenkin kuuluu käyttäytyä ja toimia ollakseen jotakin.......

        Monet näistä "miehisistä miehistä", eli spedeistä jotka kuvittelevat pystyvänsä määrittämään jotakin ovat sitä tasoa, että toisenlaiselta samankokoiselta kaverilta voisi tulla helpostikin nekkuun "miehisissä" lajeissa........siis tietenkin sääntöjen puitteissa ja vahingoittamista välttäen....


      • 2plus7
        MGTOW kirjoitti:

        Siltä kantilta katsottuna , myös minä voisin ihan kuulua samaan kastiin, mutta toisaalta minua henkilökohtaisesti naurattaa tuollaiset spedet, jotka luulevat pystyvänsä määrittämään omista lähtökohdista, miten kenenkin kuuluu käyttäytyä ja toimia ollakseen jotakin.......

        Monet näistä "miehisistä miehistä", eli spedeistä jotka kuvittelevat pystyvänsä määrittämään jotakin ovat sitä tasoa, että toisenlaiselta samankokoiselta kaverilta voisi tulla helpostikin nekkuun "miehisissä" lajeissa........siis tietenkin sääntöjen puitteissa ja vahingoittamista välttäen....

        Olkoot sitten mies, aivan sama se minulle on. Kuitenkin se on trolli ja trollasi aikaisemmin toisenlaista juttua täällä... Siitä enemmän tuolla alempana.


      • 2plus7 kirjoitti:

        Olkoot sitten mies, aivan sama se minulle on. Kuitenkin se on trolli ja trollasi aikaisemmin toisenlaista juttua täällä... Siitä enemmän tuolla alempana.

        En minä tiedä mikä hän on, mutta varmistin ainakin itse taas, että omat kalleudet on ainakin vielä samat, eivätkä ole vaihtuneet toisenlaisiin vermeisiin..... ;D


      • 12plus5
        MGTOW kirjoitti:

        En minä tiedä mikä hän on, mutta varmistin ainakin itse taas, että omat kalleudet on ainakin vielä samat, eivätkä ole vaihtuneet toisenlaisiin vermeisiin..... ;D

        Okei... No kivat sulle!


      • Ex------PUA
        Kukkamekkotäti kirjoitti:

        Oliko neule hartioillasi ja kynnet lakattuina kun "kovana" panomiehenä käytit perin naisellista ihana ilmaisua?

        Oletko tyhmä?


      • Ex------PUA
        11plus8 kirjoitti:

        Minä toisinaan kallistun vähän sille kannalle, että ExPUA on oikeasti nainen. Trollihan se on ihan selvästi, mutta että se on oikeasti nainen eikä mies. Se kirjoittaa jotenkin naisellisesti.

        Että sinä olet tyhmä. Huora yrittää loukata, haukkumalla toista oman sukupuolensa edustajaksi. Ei ihme että sut saa jännämiehet kusetettua aina spermaviemärikseen. :D


      • Kukkamekkotäti
        Ex------PUA kirjoitti:

        Oletko tyhmä?

        En.


      • 18plus16
        Ex------PUA kirjoitti:

        Että sinä olet tyhmä. Huora yrittää loukata, haukkumalla toista oman sukupuolensa edustajaksi. Ei ihme että sut saa jännämiehet kusetettua aina spermaviemärikseen. :D

        No olitpa mies tai et, niin naisellisesti kirjoitat toisinaan... Sitä ei piilota edes nuo huorittelut. Ja se on ainakin täysin 100% varma asia, että kirjoitit vielä kesällä hyvin samanlaisia "raportteja" at -miehenä. Eli olet trolli, et muuta.


      • Ex----------PUA
        Kukkamekkotäti kirjoitti:

        En.

        Väittämäsi perusteella olet.


      • Ex----------PUA
        18plus16 kirjoitti:

        No olitpa mies tai et, niin naisellisesti kirjoitat toisinaan... Sitä ei piilota edes nuo huorittelut. Ja se on ainakin täysin 100% varma asia, että kirjoitit vielä kesällä hyvin samanlaisia "raportteja" at -miehenä. Eli olet trolli, et muuta.

        Miksi jälleen valehtelet ja teet itsestäsi täyden idiootin? Onko konstit kurppalla tosiaan noin vähissä?


    • eihempeänainen

      En ole varsinainen salimimmi, vaikka muuten hyväkroppainen ja -kasvoinen ikäisekseni. Olen myös pitkässä parisuhteessa. Ihmettelin tuota panemisen arvostelua. Että pitäisi olla hempeämpää ja romanttista. Miksi? Itse pidän pitkässäkin suhteessa ihan perus naimisesta enkä jaksa mitään hempeilyjä tai esim. että mies nuolee. Onko se kielteinen juttu? Olen ajatellut, että miehet tykkäävät tällaisesta. Miten sitten hempeillään seksissä, jos haluaisin joskus kokeilla?

      • Ex----------PUA

        No sanotaanko, että kaikelle on aikansa.

        Kyllä sellainen sopii hyvinkin pelkkään panosuhteeseen, mutta kyllä "hempeily" yms. kuuluu romanttisiin suhteisiin. Yleensä se pitäisi olla vielä nainen joka miehen siihen kutsuu, niin se olisi maskuliinista ja feminiinistä. Mutta mikäs siinä jos teillä toimii se noin.

        Tämän jutun kanssa tuo pitää jutut aika teknisinä ja viileinä, sellaisina suorituskeskeisinä, eikä kyllä ole pelkoa että mitään turhan helliä tunteita heräisi jos pano on kuin salitreeni.


    • Sissijuusto_

      Yksi asia mikä näissä expuan jutuissa aina kiinnittää huomiota, on epähygieenisyys. Koskaan ei käydä suihkussa ensin, vaan hypätään suoraan tosi -toimiin... Se saa epäilemään että expua satuilee, koska vain fiktiossa aletaan naimaan tuosta vaan. Oikeassa elämässä käydään ensin pesulla, se nyt on selviö normaaleilla ihmisillä, mutta ei sovi tarinan kerrontaan... Tai sitten expua ja naisensa vaan ovat suttuisia.

      • Hgjj

        Eikä ole taudeilta suojautumista tainnut ikinä mainita.
        Hyi helvetti.


      • Ex----------PUA

        Siellä on taas joku ikäkriisiä poteva täti kateellisen kurpparaivon vallassa, ja yrittää epätoivoisesti etsiä jotain mistä löytää vikaa (silloin sitä ei oikeasti ole).

        Vaan jos tuolla logiikalla mennään, niin koska et ole erikseen maininnut käyväsi suihkussa, tarkoittaa se silloin sitä, että sinä et hoida ollenkaan hygieniaasi. Hyi!

        Taitaakin paskahousutäti olla myös kirjaimellisena nimityksenä oikea.


      • Sissijuusto_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Siellä on taas joku ikäkriisiä poteva täti kateellisen kurpparaivon vallassa, ja yrittää epätoivoisesti etsiä jotain mistä löytää vikaa (silloin sitä ei oikeasti ole).

        Vaan jos tuolla logiikalla mennään, niin koska et ole erikseen maininnut käyväsi suihkussa, tarkoittaa se silloin sitä, että sinä et hoida ollenkaan hygieniaasi. Hyi!

        Taitaakin paskahousutäti olla myös kirjaimellisena nimityksenä oikea.

        No minä en nyt nussimistani kertoilekaan täällä, tai muuallakaan, koska se nyt ei normaalin ihmisen käytökseen kuulu. Ja olen setä, joka osaa suorittaa alapesunkin. Lisäksi naiseni ovat kunnon naisia, jotka eivät suostuisi lutkuttamaan koko päivän housuissa muhinutta keppiä, sillä sellaiseen suostuu vain likainen huora, joka saa siitä todennäköisesti rahallisen korvauksen. Normaali kunnon nainen ei sellaista tee, tai tempaise pilluaan paljaaksi ja ala panemaan tyypin kanssa käymättä suihkun kautta. Normaali kunnollinen nainen tahtoo kyllä käydä pesulla ennen kuin alkaa hommiin, ja vaatii samaa myös mieheltä. Opettele joko kirjoittamaan uskottavampia satuja, tai pyydä niitä lutkiasi käymään pesulla ja käy itsekin. Tekis varmaan sullekin hyvää pestä se lerssi toisinaan.


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        No minä en nyt nussimistani kertoilekaan täällä, tai muuallakaan, koska se nyt ei normaalin ihmisen käytökseen kuulu. Ja olen setä, joka osaa suorittaa alapesunkin. Lisäksi naiseni ovat kunnon naisia, jotka eivät suostuisi lutkuttamaan koko päivän housuissa muhinutta keppiä, sillä sellaiseen suostuu vain likainen huora, joka saa siitä todennäköisesti rahallisen korvauksen. Normaali kunnon nainen ei sellaista tee, tai tempaise pilluaan paljaaksi ja ala panemaan tyypin kanssa käymättä suihkun kautta. Normaali kunnollinen nainen tahtoo kyllä käydä pesulla ennen kuin alkaa hommiin, ja vaatii samaa myös mieheltä. Opettele joko kirjoittamaan uskottavampia satuja, tai pyydä niitä lutkiasi käymään pesulla ja käy itsekin. Tekis varmaan sullekin hyvää pestä se lerssi toisinaan.

        Logiikkasi on se, että jos ei erikseen kerro jotain toimintoa, niin tällöin sitä ei tee. (Ja eihän missään raporteissa tai edes erooottisissa tarinoissa puhuta erikseen jostain suihkussa käymisistä, jos ne eivät ole olennaista stoorin kannalta. Etenkin tässä raportissa hyppäsiin lähes suoraan opetukseen).

        Joten, mitäs jos paskahousutäti nyt pesisit itsesi ja housuisi?

        Se taas mitä kerron naisista on se, minkälaisia naiset oikeasti ovat. Se voi olla kurpille kiusallinen paikka, kun osoitankin että palstatotuudet eivät vain ole totta, vaan naiset osallistuvat niihinerittäöin mielellään.

        Sitä kutsutaan myös punapilleröinniksi, kun valheelliset ja silotellut käsitykset murtuvat.

        Naiset imevät kohdallani aina kullia kun vain annan sen heidän imettäväksi. Ja paljaalla vetelemään päästäisi lähes jokainen.


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        No minä en nyt nussimistani kertoilekaan täällä, tai muuallakaan, koska se nyt ei normaalin ihmisen käytökseen kuulu. Ja olen setä, joka osaa suorittaa alapesunkin. Lisäksi naiseni ovat kunnon naisia, jotka eivät suostuisi lutkuttamaan koko päivän housuissa muhinutta keppiä, sillä sellaiseen suostuu vain likainen huora, joka saa siitä todennäköisesti rahallisen korvauksen. Normaali kunnon nainen ei sellaista tee, tai tempaise pilluaan paljaaksi ja ala panemaan tyypin kanssa käymättä suihkun kautta. Normaali kunnollinen nainen tahtoo kyllä käydä pesulla ennen kuin alkaa hommiin, ja vaatii samaa myös mieheltä. Opettele joko kirjoittamaan uskottavampia satuja, tai pyydä niitä lutkiasi käymään pesulla ja käy itsekin. Tekis varmaan sullekin hyvää pestä se lerssi toisinaan.

        Tässä olet sinä, tai kuka tahansa muu femakko/palstakurppa/aisuri/valkoritari/sinipilleristi, kun kysytään että harmittaako Ex PUA:mm raportit/saavatko ne kurpparaivon päälle: http://gooby.naurunappula.com/org/c9/e4/c9e42af0a0577bd3/0/1281475.gif

        :D


      • Sissijuusto_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Logiikkasi on se, että jos ei erikseen kerro jotain toimintoa, niin tällöin sitä ei tee. (Ja eihän missään raporteissa tai edes erooottisissa tarinoissa puhuta erikseen jostain suihkussa käymisistä, jos ne eivät ole olennaista stoorin kannalta. Etenkin tässä raportissa hyppäsiin lähes suoraan opetukseen).

        Joten, mitäs jos paskahousutäti nyt pesisit itsesi ja housuisi?

        Se taas mitä kerron naisista on se, minkälaisia naiset oikeasti ovat. Se voi olla kurpille kiusallinen paikka, kun osoitankin että palstatotuudet eivät vain ole totta, vaan naiset osallistuvat niihinerittäöin mielellään.

        Sitä kutsutaan myös punapilleröinniksi, kun valheelliset ja silotellut käsitykset murtuvat.

        Naiset imevät kohdallani aina kullia kun vain annan sen heidän imettäväksi. Ja paljaalla vetelemään päästäisi lähes jokainen.

        Niin, kun koko pointtinihan oli alunperin että:

        "Se saa epäilemään että expua satuilee, koska vain fiktiossa aletaan naimaan tuosta vaan. Oikeassa elämässä käydään ensin pesulla, se nyt on selviö normaaleilla ihmisillä, mutta ei sovi tarinan kerrontaan..."

        Ja nyt itse sanot:

        "Ja eihän missään raporteissa tai edes erooottisissa tarinoissa puhuta erikseen jostain suihkussa käymisistä, jos ne eivät ole olennaista stoorin kannalta."

        Siis kirjoitat nimenomaan TARINOITA, et oikeita sulle tapahtuneita juttuja, ja nyt oikeastaan myönsit sen. Raporteissa kaikki raportoidaan, eikä mietitä onko se olennainen osa, vaan jätetään se lukijan päätettäväksi. Näistä sun saduista tulee mieleen, kun olin pentu ja ostettiin kesämökki, jonka vintiltä löytyi entisen asukkaan jättämää rojua mm. harlekiini -romaaneja, eli sellaista naisille suunnattua eroottista roskakirjallisuutta. Niitä tuli lueskeltua kun ei ollut sähköttömässä kesämökissä muutakaan tekemistä. Ehkä sulle ura urkenisi pehmoporno -stoorien kirjoittajana. Köykäisiä ja typeriä juttuja, joissa pääasia on päästä naimaan.

        Siitä huolimatta en edes väittänyt että juttusi olisivat vain juttuja, vaan annoin kaksi vaihtoehtoa, joko ne on mielikuvituksesi tuotosta, tai sitten olet saastainen jätkä, joka panee saastaisia lutkia. Siltikin pääsisit siis panemaan, eli en kieltänyt sitä mahdollisuutta. Sanoinhan näin:

        "Tai sitten expua ja naisensa vaan ovat suttuisia."

        Ja nyt itse vastaat:

        "Ja paljaalla vetelemään päästäisi lähes jokainen"

        Mikä on taas osoitus siitä että naisesi ovat saastaisia lutkia. Vain joku elämästään, hengestään ja terveydestään piittaamaton lumppu antaa panna paljaalla jonkun juuri tapaamansa tyypin, josta ei tiedä yhtään mitään. Ylipäänsä ne "sun naiset" antaa niin helposti ja nopeasti, että tapailet lutkia. Sitten sen perusteella yleistät, että kaikki naiset on lutkia.

        Ja tuo paskahousutäti on jo lievästi sanottuna väsynyt juttu... Keksi joku uusi ja parempi, koska teet itsestäsi vain vainoharhaisen pellen luulemalla, että kaikki sun paskan jauhantaa kommentoineet on naisia. Sun jutut menee ehkä just ja just läpi jollekin neitsytsedille, mutta ei kenellekään muulle. Ei miehille, jotka on joskus saaneet itsekin.


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        Niin, kun koko pointtinihan oli alunperin että:

        "Se saa epäilemään että expua satuilee, koska vain fiktiossa aletaan naimaan tuosta vaan. Oikeassa elämässä käydään ensin pesulla, se nyt on selviö normaaleilla ihmisillä, mutta ei sovi tarinan kerrontaan..."

        Ja nyt itse sanot:

        "Ja eihän missään raporteissa tai edes erooottisissa tarinoissa puhuta erikseen jostain suihkussa käymisistä, jos ne eivät ole olennaista stoorin kannalta."

        Siis kirjoitat nimenomaan TARINOITA, et oikeita sulle tapahtuneita juttuja, ja nyt oikeastaan myönsit sen. Raporteissa kaikki raportoidaan, eikä mietitä onko se olennainen osa, vaan jätetään se lukijan päätettäväksi. Näistä sun saduista tulee mieleen, kun olin pentu ja ostettiin kesämökki, jonka vintiltä löytyi entisen asukkaan jättämää rojua mm. harlekiini -romaaneja, eli sellaista naisille suunnattua eroottista roskakirjallisuutta. Niitä tuli lueskeltua kun ei ollut sähköttömässä kesämökissä muutakaan tekemistä. Ehkä sulle ura urkenisi pehmoporno -stoorien kirjoittajana. Köykäisiä ja typeriä juttuja, joissa pääasia on päästä naimaan.

        Siitä huolimatta en edes väittänyt että juttusi olisivat vain juttuja, vaan annoin kaksi vaihtoehtoa, joko ne on mielikuvituksesi tuotosta, tai sitten olet saastainen jätkä, joka panee saastaisia lutkia. Siltikin pääsisit siis panemaan, eli en kieltänyt sitä mahdollisuutta. Sanoinhan näin:

        "Tai sitten expua ja naisensa vaan ovat suttuisia."

        Ja nyt itse vastaat:

        "Ja paljaalla vetelemään päästäisi lähes jokainen"

        Mikä on taas osoitus siitä että naisesi ovat saastaisia lutkia. Vain joku elämästään, hengestään ja terveydestään piittaamaton lumppu antaa panna paljaalla jonkun juuri tapaamansa tyypin, josta ei tiedä yhtään mitään. Ylipäänsä ne "sun naiset" antaa niin helposti ja nopeasti, että tapailet lutkia. Sitten sen perusteella yleistät, että kaikki naiset on lutkia.

        Ja tuo paskahousutäti on jo lievästi sanottuna väsynyt juttu... Keksi joku uusi ja parempi, koska teet itsestäsi vain vainoharhaisen pellen luulemalla, että kaikki sun paskan jauhantaa kommentoineet on naisia. Sun jutut menee ehkä just ja just läpi jollekin neitsytsedille, mutta ei kenellekään muulle. Ei miehille, jotka on joskus saaneet itsekin.

        Kirjoitan raportit tarinamuotoon, ja ne ovat totta.

        Todista etteivät ole. Muuten olet uliseva ja kateellisena kurppraivoava valehtelija.

        Samoin, ,se mitä kerron, on osoitus siitä minkälaisia naiset ovat.

        Ne naiset ovat samanlaisia minulle kuin ne ovat muillekin.

        Mutta femakkona et tietenkään kestä sitä, että kiiltokuvat ja muut valheet tulevat rymisten alas kun paljastan ne - myös tuhoan teidän yrityksenne siirtää ikäkriisiä, todistamalla että palstatotuus on se mikä pitää paikkansa, ei teidän valheet.

        Se taas on myötähäpeää herättävää jos nyt jokaisen tekemisissä kanssani olleen naisen leimaat saastaiseksi lutkaksi - niitä on esimiesasemasta olevista naisista aina sitten salimuijiin jotka eivät juo, jotka eivät edes käy baareissa vaan salilla ja treenaavat kisoihin PT:n kanssa. Mikäs on sinun statuksesi, paskahousutäti? Pääsetkö samalle tasolle, minun naisieni kanssa?

        Ja sinä olet paskahousutäti, jos se on sinusta väsynyt juttu, niin lakkaa tekemästä sitä. Oletko niin tyhmä, ettet tajua sitä, että niin kauan kun jatkat sitä, se juttu elää? Se on paskahousumainen tapa tädin osallistua keskusteluun, ja huudella puskista.

        Ja niimitys täti on siksikin hyvä, että munatonta tuo on, olit sinä sitten kateellinen valkoritari tai raivoava kurppa siellä puskassasi.


      • Ex----------PUA kirjoitti:

        Kirjoitan raportit tarinamuotoon, ja ne ovat totta.

        Todista etteivät ole. Muuten olet uliseva ja kateellisena kurppraivoava valehtelija.

        Samoin, ,se mitä kerron, on osoitus siitä minkälaisia naiset ovat.

        Ne naiset ovat samanlaisia minulle kuin ne ovat muillekin.

        Mutta femakkona et tietenkään kestä sitä, että kiiltokuvat ja muut valheet tulevat rymisten alas kun paljastan ne - myös tuhoan teidän yrityksenne siirtää ikäkriisiä, todistamalla että palstatotuus on se mikä pitää paikkansa, ei teidän valheet.

        Se taas on myötähäpeää herättävää jos nyt jokaisen tekemisissä kanssani olleen naisen leimaat saastaiseksi lutkaksi - niitä on esimiesasemasta olevista naisista aina sitten salimuijiin jotka eivät juo, jotka eivät edes käy baareissa vaan salilla ja treenaavat kisoihin PT:n kanssa. Mikäs on sinun statuksesi, paskahousutäti? Pääsetkö samalle tasolle, minun naisieni kanssa?

        Ja sinä olet paskahousutäti, jos se on sinusta väsynyt juttu, niin lakkaa tekemästä sitä. Oletko niin tyhmä, ettet tajua sitä, että niin kauan kun jatkat sitä, se juttu elää? Se on paskahousumainen tapa tädin osallistua keskusteluun, ja huudella puskista.

        Ja niimitys täti on siksikin hyvä, että munatonta tuo on, olit sinä sitten kateellinen valkoritari tai raivoava kurppa siellä puskassasi.

        Taas tämä "todista.. sitä tai tätä". Todista sinä itse ensin että ne ovat tosia. Mainitse aika ja paikka ja mitä noin yleensä illan aikana tapahtui ympäristössä niin jossain vaiheessa joku muukin on varmasti sattunut samaan paikkaan ja pystyy todistamaan ehkä jotain. Tosin anonyymeista ei taaskaan tiedä kuka on todellinen kirjoittaja. Mutta jos koskaan ei tule vastakommenttia että henkilö x olisi sattumalta ollut samana iltana samassa paikassa ja voisi kumota tarinasi tyyliin "ei siellä mitään tuollaista ollut vaan.. blabla" niin ehkä joku soskus sitten uskoo nämä Nyyrikki-novellisi.

        Olen muuten sissijuuston kanssa ihan samalla linjalla että kvittelemalla kaikkien kirjoitelmiasi kritisoivien olevan helka ja joita kutsut paskahousutädeiksi ja kurpiksi.

        Minä en ole helka enkä sissijuusto vaikka sissikoulutuksen olen saanutkin. Olen aivan heistä eriävä henkilö, sukupuoli ja ikä tosiaankin ilmenee nikistäni.

        Kuulemma olit täällä palstalla alussa joku arka parka ja nyt yhtäkkiä olet olevinasi palstan kingi ja kovis ja joku uskonnollisen lahkon johtotähti. Mitä sulle tapahtui?


      • Sissijuusto_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Kirjoitan raportit tarinamuotoon, ja ne ovat totta.

        Todista etteivät ole. Muuten olet uliseva ja kateellisena kurppraivoava valehtelija.

        Samoin, ,se mitä kerron, on osoitus siitä minkälaisia naiset ovat.

        Ne naiset ovat samanlaisia minulle kuin ne ovat muillekin.

        Mutta femakkona et tietenkään kestä sitä, että kiiltokuvat ja muut valheet tulevat rymisten alas kun paljastan ne - myös tuhoan teidän yrityksenne siirtää ikäkriisiä, todistamalla että palstatotuus on se mikä pitää paikkansa, ei teidän valheet.

        Se taas on myötähäpeää herättävää jos nyt jokaisen tekemisissä kanssani olleen naisen leimaat saastaiseksi lutkaksi - niitä on esimiesasemasta olevista naisista aina sitten salimuijiin jotka eivät juo, jotka eivät edes käy baareissa vaan salilla ja treenaavat kisoihin PT:n kanssa. Mikäs on sinun statuksesi, paskahousutäti? Pääsetkö samalle tasolle, minun naisieni kanssa?

        Ja sinä olet paskahousutäti, jos se on sinusta väsynyt juttu, niin lakkaa tekemästä sitä. Oletko niin tyhmä, ettet tajua sitä, että niin kauan kun jatkat sitä, se juttu elää? Se on paskahousumainen tapa tädin osallistua keskusteluun, ja huudella puskista.

        Ja niimitys täti on siksikin hyvä, että munatonta tuo on, olit sinä sitten kateellinen valkoritari tai raivoava kurppa siellä puskassasi.

        En varmasti "pääse samalle tasolle" naistesi kanssa, koska en ole nainen, vai joko sua miehen karvainen persekin on alkanut kiihottaa ja kiinnostaa, kun tasoani niin mietiskelet?

        Itse tapailen tasokkaampia naisia kuin sinä. Sillä mikä naisen titteli on, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko nainen lutka vai ei. Sun naiset, vaikka olisivat jotain Sheeban kuningattaria on lutkia, ei mitään muuta. Ainakin tarinoidesi perusteella ne on likaisia lutkia eikä mitään muuta. Jos se käyttäytyy kuin saastainen huora, se on saastainen huora, ja saastainen huora on sellainen joka imee paskaista tuntikaudet housussa muhinutta tuntemattoman jätkän keppiä. Saastainen huora antaa juuri tapaamansa miehen panna paljaalla, niin kuin omien sanojesi mukaan naisesi antaisivat... Se että sinä et muunlaisilta saa, ei tarkoita ettei toisenlaisiakin naisia ole olemassa. Sinä olet vaan likainen huora -magneetti. Koita poika elää sen totuuden kanssa sitten kun joku päivä se keppisi mätii ja tipahtaa irti, kun saat jonkun kivan tartunnan joltain tautipesältä.


      • Ex----------PUA
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Taas tämä "todista.. sitä tai tätä". Todista sinä itse ensin että ne ovat tosia. Mainitse aika ja paikka ja mitä noin yleensä illan aikana tapahtui ympäristössä niin jossain vaiheessa joku muukin on varmasti sattunut samaan paikkaan ja pystyy todistamaan ehkä jotain. Tosin anonyymeista ei taaskaan tiedä kuka on todellinen kirjoittaja. Mutta jos koskaan ei tule vastakommenttia että henkilö x olisi sattumalta ollut samana iltana samassa paikassa ja voisi kumota tarinasi tyyliin "ei siellä mitään tuollaista ollut vaan.. blabla" niin ehkä joku soskus sitten uskoo nämä Nyyrikki-novellisi.

        Olen muuten sissijuuston kanssa ihan samalla linjalla että kvittelemalla kaikkien kirjoitelmiasi kritisoivien olevan helka ja joita kutsut paskahousutädeiksi ja kurpiksi.

        Minä en ole helka enkä sissijuusto vaikka sissikoulutuksen olen saanutkin. Olen aivan heistä eriävä henkilö, sukupuoli ja ikä tosiaankin ilmenee nikistäni.

        Kuulemma olit täällä palstalla alussa joku arka parka ja nyt yhtäkkiä olet olevinasi palstan kingi ja kovis ja joku uskonnollisen lahkon johtotähti. Mitä sulle tapahtui?

        Että sinä olet tyhmä.

        Kukaan ei ole velkaa sinulle, tai muille kurpille, joten en minä tai kukaan mukaan ole velvollinen hyppäämään teidän pillien mukaan.

        Se, joka väittää minun valehtelevan omaa myös velvollisuuden todistaa väitteensä, sillä hän esittää posiitivisen väittämän. Hän tällöin väittää TIETÄVÄNSÄ, että mitä on tapahtunut "oikeasti".

        Tietysti sinunlainen patologinen valehtelija, suuressa tyhmyydessään ei ymmärrä tätä tai kuvittelee että joku oikeasti kunnioittaa täällä "darkkiksen tyttöystävää" eli sinua niin paljon, että viitsii lähteä tuohoon raakaan diiliin. :D


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        En varmasti "pääse samalle tasolle" naistesi kanssa, koska en ole nainen, vai joko sua miehen karvainen persekin on alkanut kiihottaa ja kiinnostaa, kun tasoani niin mietiskelet?

        Itse tapailen tasokkaampia naisia kuin sinä. Sillä mikä naisen titteli on, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko nainen lutka vai ei. Sun naiset, vaikka olisivat jotain Sheeban kuningattaria on lutkia, ei mitään muuta. Ainakin tarinoidesi perusteella ne on likaisia lutkia eikä mitään muuta. Jos se käyttäytyy kuin saastainen huora, se on saastainen huora, ja saastainen huora on sellainen joka imee paskaista tuntikaudet housussa muhinutta tuntemattoman jätkän keppiä. Saastainen huora antaa juuri tapaamansa miehen panna paljaalla, niin kuin omien sanojesi mukaan naisesi antaisivat... Se että sinä et muunlaisilta saa, ei tarkoita ettei toisenlaisiakin naisia ole olemassa. Sinä olet vaan likainen huora -magneetti. Koita poika elää sen totuuden kanssa sitten kun joku päivä se keppisi mätii ja tipahtaa irti, kun saat jonkun kivan tartunnan joltain tautipesältä.

        Olet siis kateellinen ja neitseellinen valkoritari, joka ei kestä sitä että naisten todellinen luonto tuodaan esille.

        No, miten vain.

        Punaista pilleriä kun kerran haukkaa, ei sen jälkeen sitä saa haukkaamattomaksi.

        Samoin, jos sinä tapailisit naisia, sinä et olisi noin pyllykipeän kateellinen minulle, etkä myöskään noin pahassa kieltämisen tilassa.

        Joten, tässä taas nähdään, että suurimpia toisten rehellisyyden epäijöitä ovat he, joilla on itsellään kaikkein epärehellisin mieli.


      • Sissijuusto_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Olet siis kateellinen ja neitseellinen valkoritari, joka ei kestä sitä että naisten todellinen luonto tuodaan esille.

        No, miten vain.

        Punaista pilleriä kun kerran haukkaa, ei sen jälkeen sitä saa haukkaamattomaksi.

        Samoin, jos sinä tapailisit naisia, sinä et olisi noin pyllykipeän kateellinen minulle, etkä myöskään noin pahassa kieltämisen tilassa.

        Joten, tässä taas nähdään, että suurimpia toisten rehellisyyden epäijöitä ovat he, joilla on itsellään kaikkein epärehellisin mieli.

        Sulle kukaan ole kateellinen siitä että saat vain huorilta. Varmaan se yksi osa näistä sun raporteista tai tarinoistasi jonka jätät ns. epäoleellisena pois (kuten sen alapesunkin), on että sinä maksat puhdasta riihikuivaa niille lutkille... Ja pyllykipeä? Mikä vitun teini tai järjeltään teinin asteelle jäänyt käyttää tollasta kieltä? Ja tuo rehellisyyden epäilystä oleva höpinäsi on lähinnä koomista, ottaen huomioon että itse epäilet joka ikistä muuta tänne kirjoittavaa, että on yks ja sama kurppa... Ja by the way - minähän en ole väittänyt että et saisi vittua. Minä vain sanoin että sepustuksesi vaikuttavat keksityiltä tarinoilta, tai sitten toinen vaihtoehto on, että nussit likaisia huoria. En siis väittänyt ettet saa huorilta. Päinvastoin, pidän sitä erittäin todennäköisenä että saat huorilta.

        Ja edelleen, jos sinä saat vain huorilta, se ei tarkoita että kaikki maailman naiset on huoria, vai onko äitisikin huora? Entä mummosi, vanha bordellin emäntä, joka noussut asemaansa rankalla vitun myynnillä ja sitten myi tytärtäänkin eli äitiäs, ja sinä jonkun asiakkaan äpärälapsi, etkä tiedä isääsikään? Näinkö se menee kerta kaikki naiset on jokaiselle baarissa tapaamalleen runkkarille reitensä levittäviä ilman kumia panevia, ja paskaista keppiä lutkuttavia huoria? Jostainhan sitä asenteet opitaan, ja kotoa se yleensä lähtee. Jos pieni ja herkkä expua poika -raukka on nähnyt äippänsä levittävän lukuisille miehille, niin minkäpä hän sille mahtaa, että luulee kaikkien naisten olevan samanlaisia.


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        Sulle kukaan ole kateellinen siitä että saat vain huorilta. Varmaan se yksi osa näistä sun raporteista tai tarinoistasi jonka jätät ns. epäoleellisena pois (kuten sen alapesunkin), on että sinä maksat puhdasta riihikuivaa niille lutkille... Ja pyllykipeä? Mikä vitun teini tai järjeltään teinin asteelle jäänyt käyttää tollasta kieltä? Ja tuo rehellisyyden epäilystä oleva höpinäsi on lähinnä koomista, ottaen huomioon että itse epäilet joka ikistä muuta tänne kirjoittavaa, että on yks ja sama kurppa... Ja by the way - minähän en ole väittänyt että et saisi vittua. Minä vain sanoin että sepustuksesi vaikuttavat keksityiltä tarinoilta, tai sitten toinen vaihtoehto on, että nussit likaisia huoria. En siis väittänyt ettet saa huorilta. Päinvastoin, pidän sitä erittäin todennäköisenä että saat huorilta.

        Ja edelleen, jos sinä saat vain huorilta, se ei tarkoita että kaikki maailman naiset on huoria, vai onko äitisikin huora? Entä mummosi, vanha bordellin emäntä, joka noussut asemaansa rankalla vitun myynnillä ja sitten myi tytärtäänkin eli äitiäs, ja sinä jonkun asiakkaan äpärälapsi, etkä tiedä isääsikään? Näinkö se menee kerta kaikki naiset on jokaiselle baarissa tapaamalleen runkkarille reitensä levittäviä ilman kumia panevia, ja paskaista keppiä lutkuttavia huoria? Jostainhan sitä asenteet opitaan, ja kotoa se yleensä lähtee. Jos pieni ja herkkä expua poika -raukka on nähnyt äippänsä levittävän lukuisille miehille, niin minkäpä hän sille mahtaa, että luulee kaikkien naisten olevan samanlaisia.

        Älä nyt nöyryytä itseäsi puhumalla enempää paskaa.

        Kateellisuus suorastaan käryää tänne saakka. :D

        Mutta ajattele asia nyt niin, että sinut on onnistuneesti punapilleröity.

        Sinä huorittelet "seksuaalisesti vapautuneita" naisia ihan kuten minäkin, ja käytännössä sanot että naiset ovat muutenkin huoria - kunnes toisin todistetaan.

        Juuri niin minäkin toimin, ja juuri sellaista minä kutsun punaiseksi pilleriksi.

        https://www.youtube.com/watch?v=PFkAAvDkj9k

        Kohta sissijuustovalkoritarista voi tulla kunnian mies.

        Hyvä, HYVÄ! Käytä niitä aggressivisia tunteitasi.

        Visualisoi mielessäsi, miten perseeni oikein nousee ja laskee kiimaansa huutavien huorien haarovälissä, ja kuinka he ovat valmiiita huijaamaan kaltaistasi, hyväuskoista pojanreppanaa myöhemmin.

        Tunnetko sen jalon, polttavan tunteen nousevan? :)


      • Sissijuusto_
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Älä nyt nöyryytä itseäsi puhumalla enempää paskaa.

        Kateellisuus suorastaan käryää tänne saakka. :D

        Mutta ajattele asia nyt niin, että sinut on onnistuneesti punapilleröity.

        Sinä huorittelet "seksuaalisesti vapautuneita" naisia ihan kuten minäkin, ja käytännössä sanot että naiset ovat muutenkin huoria - kunnes toisin todistetaan.

        Juuri niin minäkin toimin, ja juuri sellaista minä kutsun punaiseksi pilleriksi.

        https://www.youtube.com/watch?v=PFkAAvDkj9k

        Kohta sissijuustovalkoritarista voi tulla kunnian mies.

        Hyvä, HYVÄ! Käytä niitä aggressivisia tunteitasi.

        Visualisoi mielessäsi, miten perseeni oikein nousee ja laskee kiimaansa huutavien huorien haarovälissä, ja kuinka he ovat valmiiita huijaamaan kaltaistasi, hyväuskoista pojanreppanaa myöhemmin.

        Tunnetko sen jalon, polttavan tunteen nousevan? :)

        Miksi olisin kateellinen, jos joku saa maksullisilta? Niiltähän saa kaikki, jos haluaa. Minä en halua... Ja se huutokin on teeskentelyä, kuuluu vähän niin kuin ammattiin näillä sun naisilla, että osaavat esittää roolinsa hyvin.

        Enkä tajua tuon taivaallista noista pilleri -höpötyksistäsi ja valkoritareistasi. Vaikutat vaan entistä vajaammalta kun tuommosta paskaa höpiset. Kaikki ei ole johonkin kultteihin hurahtaneita sekopäitä niin kuin sinä. Tästä samasta syystä kaikki ei perusta näkemyksiään jonkun suuren gurun = valehtelijan sanomaan siitä mitä ihmiset on. Minä olen koko ajan sanonut, että on olemassa huoria, mutta kaikki naiset ei ole huoria. Se että sinä et saa muilta kuin huorilta, ei tarkoita sitä ettei muut voi saada muilta kuin huorilta.


      • Ex----------PUA
        Sissijuusto_ kirjoitti:

        Miksi olisin kateellinen, jos joku saa maksullisilta? Niiltähän saa kaikki, jos haluaa. Minä en halua... Ja se huutokin on teeskentelyä, kuuluu vähän niin kuin ammattiin näillä sun naisilla, että osaavat esittää roolinsa hyvin.

        Enkä tajua tuon taivaallista noista pilleri -höpötyksistäsi ja valkoritareistasi. Vaikutat vaan entistä vajaammalta kun tuommosta paskaa höpiset. Kaikki ei ole johonkin kultteihin hurahtaneita sekopäitä niin kuin sinä. Tästä samasta syystä kaikki ei perusta näkemyksiään jonkun suuren gurun = valehtelijan sanomaan siitä mitä ihmiset on. Minä olen koko ajan sanonut, että on olemassa huoria, mutta kaikki naiset ei ole huoria. Se että sinä et saa muilta kuin huorilta, ei tarkoita sitä ettei muut voi saada muilta kuin huorilta.

        Miksi valehtelet? Huomaatko miten säälittävän teet itsestäsi tuolla tavalla, kun et löydä mitään oikeaa arvosteltavaa, joudut turvautumaan valehteluun, ja olemaan naisten huijaama, valkoritaroiva neitsyt-setä jatkossakin.

        Olet kieltämisen tilassa, ja siksi äärimmäisen säälttävä, koska tuo kognitiivinen dissonanssisi, jonka minun raporttini ovat aiheuttaneet, piinaa sinua yötä päivää.

        Mutta olen jo punapilleröinyt sinut: sinusta "seksuaalisesti vapaat naiset" ovat saastaisia huoria.

        Sinä vihaat ja uskot minuun.


    • Ex----------PUA
    • Never---PUA

      Miten Peris onkin päätynyt hyväksi ystäväksesi? Ei teissä juuri mitään samaa löydy. Eikö hän ole se äitinsä peräkammarissa oikeasti asuva ätmi joka kirjoittelee itkukohtauskistaan tänne?

      • Ex----------PUA

        Peris on myöskin kunnian mies. Enkä minä syrji ihmistä jos hänellä on moisia vaivoja, sillä onhan muutenkin kaikilla EUROOPPALAISILLA ja suvaitsevaisilla miehillä Periksen kaltaisia kavereita, jotka myöskin ovat EUROOPPALAISIA, että tiedäkin sä se!


      • Never---PUA
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Peris on myöskin kunnian mies. Enkä minä syrji ihmistä jos hänellä on moisia vaivoja, sillä onhan muutenkin kaikilla EUROOPPALAISILLA ja suvaitsevaisilla miehillä Periksen kaltaisia kavereita, jotka myöskin ovat EUROOPPALAISIA, että tiedäkin sä se!

        Peris on kunnian mies sillä tavalla mitä sinä et ole. Sinä et varmasti ole Periksen mielestä kunnian mies kun paneskelet ympäriinsä miten sattuu. Peris taas on täysi looseri enkä tajua mitä hänessä pidät ihailtavana. Saanko kysyä, että miten onnistuitte edes tapaamaan?

        Anteeksi jos tää oli joku esiintymässä sinuna kun vaikuttaa vähän stereotyyppiseltä foormihullulta tuo "että tiedäkin sä se!" ;)


      • Ex----------PUA
        Never---PUA kirjoitti:

        Peris on kunnian mies sillä tavalla mitä sinä et ole. Sinä et varmasti ole Periksen mielestä kunnian mies kun paneskelet ympäriinsä miten sattuu. Peris taas on täysi looseri enkä tajua mitä hänessä pidät ihailtavana. Saanko kysyä, että miten onnistuitte edes tapaamaan?

        Anteeksi jos tää oli joku esiintymässä sinuna kun vaikuttaa vähän stereotyyppiseltä foormihullulta tuo "että tiedäkin sä se!" ;)

        Peris on lahjakas nuori mies, joka on kokenut kovia, mutta myöskin kunnian mies. Ennemmin minä häntä ymmärrän, kuin jotain lutkia joilla on taustalla panorinkelöintiä, ja siitä tulleita traumoja, kun ei olla voitu uskoa järjen ääntä. Periksen traumat ja viat taas eivät ole hänen syytänsä, eikä tässä niiin idiootteja olla, että sairasta ihmistä alettaisi syyllistämään, tosin kuin mitä femakot tekevät.

        Peris myös ymmärtää, että naiset ovat se antava osapuoli, ja miehethän ottavat kun kerran sitä suorastaan tyrkytetään. Sitä minäkin sanon; saan koska naiset haluavat niin. He siitä saamisestani päättävät.

        Ihailtavaa Periksessä? Se on lahjakas kirjoittaja, kiintoisa henkilö ja sillä on kunnian miehen mielipiteet.

        Ja harmi ettei sinulla ole huumorintajua tuolle minun Darkkis-imitaatiolle. Minusta tuollaiset ovat hulvattomia.


      • Never---PUA

        Mitä tuo kunnian mies tarkoittaa? Peris on säilyttänyt kunniansa sillä tavalla miten sinä et ole. Ette ole samalla viivalla ettekä elä samojen arvojen mukaan. Periksen silmissä sinä olet "jännämies" joka käyttää naisia joiden pitäisi säilyä avioliittoon kunniallisina.


      • Ex----------PUA
        Never---PUA kirjoitti:

        Mitä tuo kunnian mies tarkoittaa? Peris on säilyttänyt kunniansa sillä tavalla miten sinä et ole. Ette ole samalla viivalla ettekä elä samojen arvojen mukaan. Periksen silmissä sinä olet "jännämies" joka käyttää naisia joiden pitäisi säilyä avioliittoon kunniallisina.

        Kunnian mies ei huoria kumarra.

        Samoin, nainen tekee valinnan, sen tietää Peris kuten kuka tahansa muukin kunnian mies, ja näin ollen vain nainen voi menettää tuossa kunniallisuutensa, ei mies.

        Jännämies taas on rikollista ja huonoa ainesta, ja monesti naisen hengenheimolainen näiden syiden johdosta, sillä heillä kummallakaan ei ole kunniaa, tai aikuisen älyllistä tai tunne-elämää.

        Minä taas yksinkertaisesti utisoin sen faktan, että naiset ovat hylänneet monogamian ja vaihtaneet sen hypergamiaan. Otan minkä saan.


      • Ex----------PUA

        Mihin muuten pyrit tuolla, että yrität käännytttää minua Peristä vastaan?

        Oletko oikeasti kurppa tai valkoritari, joka pelkää kunnian miesten ylivoimaa, ja yrittää repiä heidän rivejään?


      • Never---PUA
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Mihin muuten pyrit tuolla, että yrität käännytttää minua Peristä vastaan?

        Oletko oikeasti kurppa tai valkoritari, joka pelkää kunnian miesten ylivoimaa, ja yrittää repiä heidän rivejään?

        Sitä yritän ymmärtää, että miten sinä näet teidät kaksi mitenkään saman kaltaisina. Peris on pihalla kuin lumiukko. Jos Peris näkisi sinut poistumassa baarista nätti nainen kainalossasi, pitäisi hän sinua kusipäisenä jännämiehenä joka taas tärvää viattomia naisia joista pitäisi hänelle riittää teinineitsytvaimo. Ei sinulla ole sitä, mitä Peris on täällä vuodet kunnianaan ja periaatteenaan julistanut.

        Luin nyt rivien välistä, että ette taidakaan olla edes tavanneet toisianne joten unohda koko juttu.


      • Ex-----PUA
        Never---PUA kirjoitti:

        Sitä yritän ymmärtää, että miten sinä näet teidät kaksi mitenkään saman kaltaisina. Peris on pihalla kuin lumiukko. Jos Peris näkisi sinut poistumassa baarista nätti nainen kainalossasi, pitäisi hän sinua kusipäisenä jännämiehenä joka taas tärvää viattomia naisia joista pitäisi hänelle riittää teinineitsytvaimo. Ei sinulla ole sitä, mitä Peris on täällä vuodet kunnianaan ja periaatteenaan julistanut.

        Luin nyt rivien välistä, että ette taidakaan olla edes tavanneet toisianne joten unohda koko juttu.

        Uskoisin että Peris kyllä ymmärtäisi, mitä kuvailemassasi skenaariossa tapahtuu.

        Vaan häntä ja minua yhdistää se, että kumpikin on esim. Siinä samaa mieltä että ennemmin vaikka ATM jos ei saa olla YTM, johonkin muuhun tyytyminen olisi kunniatonta kumartelemiasta.

        Ja molempien ihanne on toki kunniallinen neitsytvaimo.

        Se vaan että toteutamme tätä hieman eri perspektiiveistä. Enkä kyllä syytä häntä siitä, ettei ole valinnut minun tietäni, jos noin pahoja ahdistus- ja traumatisoitusmisongelmia on vielä.


    • 18plus13

      "Löysin" tämän palstan joskus keväällä. Ainakin vielä kesällä täällä kirjoitteli joku itsensä at -mieheksi luokitteleva tyyppi "raportteja" viikonlopuistaan ja elämästään, eli mitä hänelle oli tapahtunut, tai pikemmin mistä kaikesta oli jäänyt taas paitsi. Hän kertoi esim. kuinka kassajonossa edellä ollut wife beater -paitaan pukeutunut mies oli saanut kassaneidiltä ystävälllistä kohtelua ja flirttailua, ja hänelle itselle kassaneiti oli näyttänyt norsunvittu -naamaa, kun hän oli yrittänyt samalla tavalla lirkutella kassaneidille kuin wife beater -tyyppi ennen häntä. En nyt millään muista tämän kyseisen kirjoittelijan käyttämää nikkiä, muistaisiko joku muu? Joka tapauksessa, stoorit oli tuota luokkaa kuinka taaskaan hänelle ei sanottu kiitosta kun syöksyi avaamaan oven naiselle, ei tervehditty yms. ja tyyli kirjoittaa hänellä oli sama kuin ExPUA:lla. Sitten tämä raportoija at -mies katosi, ja tilalle tuli ExPUA. Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että kyseessä on yksi ja sama henkilö, eli trolli. Lisäksi olen aikalailla varma, että ExPUA on oikeasti nainen. Hän kirjoittaa jotenkin naisellisesti.

      • Ex----------PUA

        Todista väitteesi tai paljastu itse valehtelijaksi, joka ei pysty keksimään mitään oikeaa kritiikkiä minua vastaan.


      • 18plus13
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Todista väitteesi tai paljastu itse valehtelijaksi, joka ei pysty keksimään mitään oikeaa kritiikkiä minua vastaan.

        Miten minä sen todistan, jos emme tapaa toisiamme irl? Ihan turhaa vaatia ketään todistamaan mitään anonyymillä keskustelu -palstalla, oikeastaan jopa typerää. Ei kai kukaan tällaisiin kirjoita muuta kuin läppää... Se at -mies myös otsikoi aloituksensa jotenkin saman tyylisesti kuin sinä. Olen ihan varma että olette yksi ja sama henkilö. Sinä vain keksit tämän panomies ExPUA -hahmon koska se on raflaavampi palstalla, jonne kirjoittelee lähinnä naisen puutteessa katkeroituneet miehet. Ja tyylisi kirjoittaa on tosiaan naisellinen. Minä olen melkolailla varma, että olet oikeasti nainen.


      • Ex-----PUA
        18plus13 kirjoitti:

        Miten minä sen todistan, jos emme tapaa toisiamme irl? Ihan turhaa vaatia ketään todistamaan mitään anonyymillä keskustelu -palstalla, oikeastaan jopa typerää. Ei kai kukaan tällaisiin kirjoita muuta kuin läppää... Se at -mies myös otsikoi aloituksensa jotenkin saman tyylisesti kuin sinä. Olen ihan varma että olette yksi ja sama henkilö. Sinä vain keksit tämän panomies ExPUA -hahmon koska se on raflaavampi palstalla, jonne kirjoittelee lähinnä naisen puutteessa katkeroituneet miehet. Ja tyylisi kirjoittaa on tosiaan naisellinen. Minä olen melkolailla varma, että olet oikeasti nainen.

        No jos sinä voit väittää että valehtelet, niin sinun velvollisuutena on myös osoittaa siitä todisteet. Muuten olet vain paskahousutäti, joka kurpparaivoaa raukkamaiseen tapaan puskists.

        Samoin tuo naiseksi haukkuminen on juuri niin epälooginen ja epätoivoinen veto, että vain sinä voit syyllistyä sellaiseen.

        Hyvät speksit on taas ansaittu tästä keskustelusta, vaan minkäs teet kun totuus sattuu. ;)


      • 19plus5
        Ex-----PUA kirjoitti:

        No jos sinä voit väittää että valehtelet, niin sinun velvollisuutena on myös osoittaa siitä todisteet. Muuten olet vain paskahousutäti, joka kurpparaivoaa raukkamaiseen tapaan puskists.

        Samoin tuo naiseksi haukkuminen on juuri niin epälooginen ja epätoivoinen veto, että vain sinä voit syyllistyä sellaiseen.

        Hyvät speksit on taas ansaittu tästä keskustelusta, vaan minkäs teet kun totuus sattuu. ;)

        Sinuun se totuus taitaa sattua, kun joku näkee bluffisi läpi. On lähinnä koomista vaatia todisteita anonyymillä palstalla. Todista itse ensin, että mikään juttusi on totta. Minä nimittäin en usko yhtään mitään, mitä sanot. En uskonut edes niitä at -miehen seikkailuja, joita kirjoittelit vielä kesällä. Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että olet trolli. Et ehkä nainen, mutta varmaan jotenkin naisellinen mies. Luulen että olet sellainen hentorakenteinen ja sinulla on pehmeät ja naiselliset kädet. Et ole varmaan koskaan tehnyt mitään fyysisesti raskasta. Sinä lähinnä tykkäät puhua. Yrität varmaan olla kirjailija, ja tämä soopa mitä jauhat, on jonkinlaista harjoittelua olevinaan. Ehkä tämä on se sinun "pöytälaatikkosi" mihin kirjoittelet. Enkä usko, että kukaan muukaan pitää näitä sinun tarinoitasi minään muuna kuin tarinoina. Pelkkää mielikuvituksen tuotetta.


      • Ex----------PUA
        19plus5 kirjoitti:

        Sinuun se totuus taitaa sattua, kun joku näkee bluffisi läpi. On lähinnä koomista vaatia todisteita anonyymillä palstalla. Todista itse ensin, että mikään juttusi on totta. Minä nimittäin en usko yhtään mitään, mitä sanot. En uskonut edes niitä at -miehen seikkailuja, joita kirjoittelit vielä kesällä. Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että olet trolli. Et ehkä nainen, mutta varmaan jotenkin naisellinen mies. Luulen että olet sellainen hentorakenteinen ja sinulla on pehmeät ja naiselliset kädet. Et ole varmaan koskaan tehnyt mitään fyysisesti raskasta. Sinä lähinnä tykkäät puhua. Yrität varmaan olla kirjailija, ja tämä soopa mitä jauhat, on jonkinlaista harjoittelua olevinaan. Ehkä tämä on se sinun "pöytälaatikkosi" mihin kirjoittelet. Enkä usko, että kukaan muukaan pitää näitä sinun tarinoitasi minään muuna kuin tarinoina. Pelkkää mielikuvituksen tuotetta.

        "itte oot!!"

        Ja 0% todisteita, ja 100% tissiposkista lässyttämistä ja selittelyä! :D

        Häpeäisit! Olet patologinen valehtelija, ja pelkkä puskista ammuskeleva paskahousutäti, jolla ei ole mitään kunniallisuutta, rehellisyyttä (ja ainoa naiseutesi lepää tuossa tyhmän huoran logiikassa ja ämmämäisessä selkärangattomuudessasi), vaan joudut turvautumaan valheisiin ja henkilöhyökkäyksiin.

        Ei ole ikäkriisiä helppoa!


      • miesvm_1967x_out
        Ex----------PUA kirjoitti:

        "itte oot!!"

        Ja 0% todisteita, ja 100% tissiposkista lässyttämistä ja selittelyä! :D

        Häpeäisit! Olet patologinen valehtelija, ja pelkkä puskista ammuskeleva paskahousutäti, jolla ei ole mitään kunniallisuutta, rehellisyyttä (ja ainoa naiseutesi lepää tuossa tyhmän huoran logiikassa ja ämmämäisessä selkärangattomuudessasi), vaan joudut turvautumaan valheisiin ja henkilöhyökkäyksiin.

        Ei ole ikäkriisiä helppoa!

        Sinä täällä olet se patologinen valehtelija ja tarinoiden keksijä :D Etkä itsekään ole todistanut vielä 0% enempää. Eli kerrohan nyt niitä aikoja ja paikkoja missä nämä jutut ovat tapahtuneet. Minkätyyppistä musiikkia siellä soitettiin ja kuvaile ympäristöä myös. Missä suunnassa baaritiski, missä pöydät, oliko looseja? Minkälainen valaistus. Tätä kun vaaditaan niin jos tarinasi ovat tosia voit kertoa ihan vapaasti. No niin, luettelehan baarien nimiä..


      • Ex----------PUA
        miesvm_1967x_out kirjoitti:

        Sinä täällä olet se patologinen valehtelija ja tarinoiden keksijä :D Etkä itsekään ole todistanut vielä 0% enempää. Eli kerrohan nyt niitä aikoja ja paikkoja missä nämä jutut ovat tapahtuneet. Minkätyyppistä musiikkia siellä soitettiin ja kuvaile ympäristöä myös. Missä suunnassa baaritiski, missä pöydät, oliko looseja? Minkälainen valaistus. Tätä kun vaaditaan niin jos tarinasi ovat tosia voit kertoa ihan vapaasti. No niin, luettelehan baarien nimiä..

        Ja tämä pätee myös tälläisenään sinulle: "itte oot!!"

        Ja 0% todisteita, ja 100% tissiposkista lässyttämistä ja selittelyä! :D

        Häpeäisit! Olet patologinen valehtelija, ja pelkkä puskista ammuskeleva paskahousutäti, jolla ei ole mitään kunniallisuutta, rehellisyyttä (ja ainoa naiseutesi lepää tuossa tyhmän huoran logiikassa ja ämmämäisessä selkärangattomuudessasi), vaan joudut turvautumaan valheisiin ja henkilöhyökkäyksiin.

        Ei ole ikäkriisiä helppoa!

        - Jos te valehtelevat kurpat meinaatte keskustella, niin yrittäkää nyt edes muuta tuota jankkauksenne sisältöä, niin ettei siihen päde juuri edellä annettu vastaukseni.

        Tosin, tuo teidän älyn suhde kurpparaivoonne, on niiin epätasapainossa, että ei kai sitä edes itse huomaa.

        Vaan, jälleen opetus siitä minkälaisia kurpat ovat.

        Ta paremminkin kertaus.


    • shokkipaljastus

      ExPua on Kimmo Kemppainen.

      • voisikoolla

        Ai se hunksi vai?


      • shokkipaljastus
        voisikoolla kirjoitti:

        Ai se hunksi vai?

        Ei vaan se Espoolainen naisvihaaja neitsytsetä joka tehtailee lakialoitteita.


    • 161026

      Yksi näissä tarinoissa on mielenkiintoista, joka viikko vähintään 2 uutta antoi pillua, jokainen nuori, nätti, terhakkaat rinnat tms. Vuoden sisään ollut siis yli 100 alle 25-vuotiasta nuorta, hoikkaa ja nättiä naista. Esim. sivuston treffilistalla ei löydy yhtäkään, mikä olisi nuori, hoikka ja nätti. Useimmiten nuori ja ruma, nuori ja lihava.

      Henkilöllä on korkeintaan 2 sijaintia missä hän vaikuttaa, Turku tai Helsinki. Jälkimmäinen on tosiaan väkiluvultaan huomattavasti isompi, kiitos Espoon ja Vantaan. Tampere on no go, siellä ei vain riitä popula, eikä Särkänniemi houkuttele nuoria, hoikkia ja nättejä naisia.

      Tarinat voisivat olla totta, mikäli joskus tulisi pakit tai jonkun kanssa ei natsannutkaan, mutta koska kaikkien kanssa aina natsaa, on kyse trollista jossa trolli kompastuu omaan kömpelyyteensä.

      • 13plus3

        Lisäksi vielä se, että niillä on aina hyvä perse ja täyteläiset huulet. Aika harvalla valkoisella naisella on täyteläiset huulet ja hyvä perse. Hoikkia ja hyvätissisiä, kauniskasvoisiakin voi löytyä, mutta täyteläiset huulet ja hyvä perse on harvinaisia valkoisilla naisilla. Miten ne ihan kaikki päätyy ExPUA:lle? Niitä kun ei koko Suomesta löydy edes noin paljoa, kuin hänen tahdillaan mukamas löytyy... Kyllä kai mukaan pitäisi mahtua myös "ylläreitä" -tyyliin, että nainen olisikin roikkurintainen ja ruma alasti, koska usein naiset saattaa näyttää vaatteet päällä hyvältä, mutta alasti kun kaikki push-upit on riisuttu, niin eri juttu. Puhumattakaan meikkien pesusta... Trolli mikä trolli, ja aiemmin trollasi aivan samaan tyyliin, mutta at -miehenä joka ei saanut osakseen edes hymyä ja tervehdystä kassaneideiltäkään.


      • 14plus
        13plus3 kirjoitti:

        Lisäksi vielä se, että niillä on aina hyvä perse ja täyteläiset huulet. Aika harvalla valkoisella naisella on täyteläiset huulet ja hyvä perse. Hoikkia ja hyvätissisiä, kauniskasvoisiakin voi löytyä, mutta täyteläiset huulet ja hyvä perse on harvinaisia valkoisilla naisilla. Miten ne ihan kaikki päätyy ExPUA:lle? Niitä kun ei koko Suomesta löydy edes noin paljoa, kuin hänen tahdillaan mukamas löytyy... Kyllä kai mukaan pitäisi mahtua myös "ylläreitä" -tyyliin, että nainen olisikin roikkurintainen ja ruma alasti, koska usein naiset saattaa näyttää vaatteet päällä hyvältä, mutta alasti kun kaikki push-upit on riisuttu, niin eri juttu. Puhumattakaan meikkien pesusta... Trolli mikä trolli, ja aiemmin trollasi aivan samaan tyyliin, mutta at -miehenä joka ei saanut osakseen edes hymyä ja tervehdystä kassaneideiltäkään.

        Keväällä oli raflaava otsikko "Sain unkarilaiselta naiselta!" Leipätekstistä kävi kuitenkin ilmi ettei mitään yhdyntää ollut tapahtunut. Punkun lipitystä ja jotain suutelun tapaista lähmintää. Myös vakipano ilmestyi jossain ketjussa yht'äkkiä kuvaan mukaan, vaikka piti olla "kuiva kausi".


      • 13plus3
        14plus kirjoitti:

        Keväällä oli raflaava otsikko "Sain unkarilaiselta naiselta!" Leipätekstistä kävi kuitenkin ilmi ettei mitään yhdyntää ollut tapahtunut. Punkun lipitystä ja jotain suutelun tapaista lähmintää. Myös vakipano ilmestyi jossain ketjussa yht'äkkiä kuvaan mukaan, vaikka piti olla "kuiva kausi".

        No onhan sillä ollut epäloogisia nuo jutut. Se paljon puhuttu puisto -suikkarikin meni jotenkin niin, että ensin nainen oli imenyt sen munaa ja saanut spermat päälleen. Sitten kun ihmiset sitä ihmettelemään että eikö ExPUA käytä kortsua, niin vastaus oli että joo toki kortsua käytettiin. Oliko se sitten loppujen lopuksi niin paineella purkautunut, että oli kortsunkin lennättänyt hepistä johonkin ja mällit naisen päälle, mitä ExPUA seuraavaksi väitti, vai oliko se jonkun muun kommentti tuohon varsin vaihtelevaan tarinaan... En muista enää. No samapa sille, koska trollaustahan toi vaan on.


      • miesvm_1967x_out
        13plus3 kirjoitti:

        No onhan sillä ollut epäloogisia nuo jutut. Se paljon puhuttu puisto -suikkarikin meni jotenkin niin, että ensin nainen oli imenyt sen munaa ja saanut spermat päälleen. Sitten kun ihmiset sitä ihmettelemään että eikö ExPUA käytä kortsua, niin vastaus oli että joo toki kortsua käytettiin. Oliko se sitten loppujen lopuksi niin paineella purkautunut, että oli kortsunkin lennättänyt hepistä johonkin ja mällit naisen päälle, mitä ExPUA seuraavaksi väitti, vai oliko se jonkun muun kommentti tuohon varsin vaihtelevaan tarinaan... En muista enää. No samapa sille, koska trollaustahan toi vaan on.

        Niin siis ihan vanhan Nyyrikki-tason novellejahan toi expua suoltaa. Kuka niihin uskoo? Siis periaatteessa voisi olla isossa kaupungissa totta että joskus käy noin mutta ei noin useasti mitä hän raportoi. Turussa ei ainakaan käy päätellen viikonpäivistä joten helsinki pitäis olla :D

        Huvittavaa on se ettei tyyppi uskalla mainita edes paikkoja ja päiviä missä on ollut, isoissa kaupungeissa kun niillä ei ole väliä koska sadat ihmiset liikkuu viikonloppuisin mestoissa niin kukaan ei voi tunnistaa ketään joten siihen ei voisi vedota. Mutta ei.. shaming language ja henkilöhyökäys jos kysyy vastatodisteita häneen omalle iltahuudolleen "TODISTA". Miehekästä anaalimasturbointia vittu joo.


      • miesvm_1967x_out kirjoitti:

        Niin siis ihan vanhan Nyyrikki-tason novellejahan toi expua suoltaa. Kuka niihin uskoo? Siis periaatteessa voisi olla isossa kaupungissa totta että joskus käy noin mutta ei noin useasti mitä hän raportoi. Turussa ei ainakaan käy päätellen viikonpäivistä joten helsinki pitäis olla :D

        Huvittavaa on se ettei tyyppi uskalla mainita edes paikkoja ja päiviä missä on ollut, isoissa kaupungeissa kun niillä ei ole väliä koska sadat ihmiset liikkuu viikonloppuisin mestoissa niin kukaan ei voi tunnistaa ketään joten siihen ei voisi vedota. Mutta ei.. shaming language ja henkilöhyökäys jos kysyy vastatodisteita häneen omalle iltahuudolleen "TODISTA". Miehekästä anaalimasturbointia vittu joo.

        Seuraavaksi kuullaan että olen kurppa helka ja sain kurpparaivokohtauksen, mutta tämähän kuuluu jo palstan käsikirjoitukseen, vai?


      • Ex-----PUA

        Se että sinä luot olkiukon jonka kanssa painit, ei tee minusta "trollia joka kompastuu omaan nokkeluuteensa".

        Jos taas väität että Se mitä kerron ei ole totta, niin todisteet tiskiin sitten! Muuten pöytäkirjoihin merkitään, että olet vain valehtelija joka syyttää toisia helmasynnistään.


      • Ex------PUA
        13plus3 kirjoitti:

        No onhan sillä ollut epäloogisia nuo jutut. Se paljon puhuttu puisto -suikkarikin meni jotenkin niin, että ensin nainen oli imenyt sen munaa ja saanut spermat päälleen. Sitten kun ihmiset sitä ihmettelemään että eikö ExPUA käytä kortsua, niin vastaus oli että joo toki kortsua käytettiin. Oliko se sitten loppujen lopuksi niin paineella purkautunut, että oli kortsunkin lennättänyt hepistä johonkin ja mällit naisen päälle, mitä ExPUA seuraavaksi väitti, vai oliko se jonkun muun kommentti tuohon varsin vaihtelevaan tarinaan... En muista enää. No samapa sille, koska trollaustahan toi vaan on.

        Hienoa että muistat stoorini noin yksityiskohtaisesti. Onko ne printattuna sinulla jossain kansiossa?

        Sinusta tosin muuten on paha sanoa, oletko patologinen valehtelija vaiko vain vähän yksinkertainen muuten.

        Kumma että tiedät noin tarkkaan raportin, mutta et erota kahta eri varvia. Mutta sehän ei ole minun ongelmani.


      • Ex----PUA
        miesvm_1967x_out kirjoitti:

        Niin siis ihan vanhan Nyyrikki-tason novellejahan toi expua suoltaa. Kuka niihin uskoo? Siis periaatteessa voisi olla isossa kaupungissa totta että joskus käy noin mutta ei noin useasti mitä hän raportoi. Turussa ei ainakaan käy päätellen viikonpäivistä joten helsinki pitäis olla :D

        Huvittavaa on se ettei tyyppi uskalla mainita edes paikkoja ja päiviä missä on ollut, isoissa kaupungeissa kun niillä ei ole väliä koska sadat ihmiset liikkuu viikonloppuisin mestoissa niin kukaan ei voi tunnistaa ketään joten siihen ei voisi vedota. Mutta ei.. shaming language ja henkilöhyökäys jos kysyy vastatodisteita häneen omalle iltahuudolleen "TODISTA". Miehekästä anaalimasturbointia vittu joo.

        Sinä uskot niihin, sillä edes sinä kaikessa typeryydessäsi ja epärehellisyydessäsi, et olisi silti sentään niin epäjohdonmukainen, että jaksaisit kurpparaivota, stalkata, tehdä avauksia minusta reilu kuukauden vielä tuon tapauksen jälkeenkin.

        Vaan sitähän tuo teettää. Ikäkriisi. ;) Vaan palstamiehesi Darkkis saa sinut tuntemaan itsesi jälleen nuoreksi tytöksi.


      • Ex------PUA

      • Voihyvääpäivää

        Vittu voiko noin sekoja äijiä olla.


      • 3plus19
        Ex------PUA kirjoitti:

        Hienoa että muistat stoorini noin yksityiskohtaisesti. Onko ne printattuna sinulla jossain kansiossa?

        Sinusta tosin muuten on paha sanoa, oletko patologinen valehtelija vaiko vain vähän yksinkertainen muuten.

        Kumma että tiedät noin tarkkaan raportin, mutta et erota kahta eri varvia. Mutta sehän ei ole minun ongelmani.

        Luin "raporttisi" tuoreeltaan ja olet toistanut sitä niin moneen kertaan myöhemmissäkin ketjuissa, että tottakai minä sen tiedän... En varmastikaan täydellisesti, mutta muistan kuitenkin - ja se oli lähinnä koominen tarina lentelevine kortsuineen ja naisen päälle ruiskimisineen. Aivan kuin jostain pikkutuhmasta teiniseksi -komediasta, niissähän yhdytään omenapiirakkaan ja ties mihin, niin miksipä ei ammuta kortsuakin kiertoradalle, kun on niin kassit täynnä tavaraa ja tulee paineella... Varmaan jo siitä voit päätellä, etten ole sitä printannut ja ulkoa opiskellut, koska en tosiaan muista että oikein kahdesta eri varvistakin olisi ollut puhetta, mutta aivan sama - satua, enkä usko sanaakaan... Sehän taas ei tee minusta patologista valehtelijaa, koska miten minä tässä olen valehdellut? Olen pelkästään kyseenalaistanut tarinasi ja sinun tehtäväsi on vakuuttaa minut niiden paikkansa pitävyydestä, ei toisinpäin. Eli todistustaakka on sinulla. Eikä se tee minusta yksinkertaistakaan, jos en satujasi usko. Päinvastoin - yksinkertainen ihminenhän uskoisi nuo satusi, mutta minä en.


      • Ex----------PUA
        3plus19 kirjoitti:

        Luin "raporttisi" tuoreeltaan ja olet toistanut sitä niin moneen kertaan myöhemmissäkin ketjuissa, että tottakai minä sen tiedän... En varmastikaan täydellisesti, mutta muistan kuitenkin - ja se oli lähinnä koominen tarina lentelevine kortsuineen ja naisen päälle ruiskimisineen. Aivan kuin jostain pikkutuhmasta teiniseksi -komediasta, niissähän yhdytään omenapiirakkaan ja ties mihin, niin miksipä ei ammuta kortsuakin kiertoradalle, kun on niin kassit täynnä tavaraa ja tulee paineella... Varmaan jo siitä voit päätellä, etten ole sitä printannut ja ulkoa opiskellut, koska en tosiaan muista että oikein kahdesta eri varvistakin olisi ollut puhetta, mutta aivan sama - satua, enkä usko sanaakaan... Sehän taas ei tee minusta patologista valehtelijaa, koska miten minä tässä olen valehdellut? Olen pelkästään kyseenalaistanut tarinasi ja sinun tehtäväsi on vakuuttaa minut niiden paikkansa pitävyydestä, ei toisinpäin. Eli todistustaakka on sinulla. Eikä se tee minusta yksinkertaistakaan, jos en satujasi usko. Päinvastoin - yksinkertainen ihminenhän uskoisi nuo satusi, mutta minä en.

        Minkä ikäinen olet ja miten moni mies oon käyttämnyt sinua?

        Kysyn sitä ihan sillä, että sinusta siemensyöksy ja kondomi on "hauskaa". Kukaan jolla on terve suhde seksiin, ei ajattele niin. Kukaan myöskään joka on koskaan harrastanut seksiä ei ajattele tai ole toiminut niin. Ehkä jotkut pikkulapset voivat tirskua naamat punaisina, jos löytävät iskän ja äiskän yölaatikosta kondomin. Jos tuota vaiva jatkuu vanhemmalla iällä, niin olet todennäköisesti jälkeenjäänyt.

        Tosin, on sinulla muitakin ääliömäisiä väitteitä, kuten että olisin nainen, vaikka itse olen täysin naisen logiikalla toimiva kurppa, joka myös kaivaa omaa kuoppaa, koska jos olisin nainen, niin sehän olisi suoranainen skandaali teille femakkohuorille, sillä paljastaisin sen naisena mitä naiset oikeasti ovat ja tekevät. Kuten sen, että naiset naivat rahasta, ulkonäöstä ja statuskesta. - Asia mitä yritätte epätoivoisesti kiistää. Tai että naisen MA laskee 25 ikävuoden jälkeen - toinen kiistämänne asia, olisi nyt naisen itsensä tunnustama.

        Mutta tietysti, tyhmyytesi on ilmeiesti rajatonta, mitä myös tulee shaming languageen, jolla yrität nyt vaientaa minut, vaikka se meinaisi oman asian vetämistä lokaan. Niin tyhmä kurppa sinä olet. :D

        Ja kyllä sinä olet patologinen valehtelija, yrittäessäsi todistella että olen valehtelija, sinä osoitit olevasi itse sellainen. Joten mitään mitä sanot tästä eteenpäin ei voida ottaa vakavissaan.


      • Ex----------PUA

        Ja todistustaakkaa on turha usuttaa minulle.

        Sinä jo väitit että olen valehdellut. Jos et tiedä asiaa, ja väität niin olet valehtelija.

        Jos taas tiedät, niin todisteet pöytään. Se on positiivinen väite sinulta, ja todistustaakka on sinun, valehteleva kurppa.

        Vaan tämä on tärkeä todiste taas kerran siitä, minkälaisia naiset ovat:
        - Pikkumaisia ja kateellisia sekä kieroja
        - He ovat valmiita valehtelemaan/ovat patologisia valehtelijoita
        - Ikä ei ole naisella kypsyyden tae, vaan kurppa voi olla paljon lapsellisempi kuin 22 vuotias baarihoito, joten ei ole mitään syytä ottaa vanhaa huoraa, sillä siinä on pelkästään huonoja puolia
        - Seksiin epäterve suhtautuminen
        -


      • miestainainenkukatietää
        3plus19 kirjoitti:

        Luin "raporttisi" tuoreeltaan ja olet toistanut sitä niin moneen kertaan myöhemmissäkin ketjuissa, että tottakai minä sen tiedän... En varmastikaan täydellisesti, mutta muistan kuitenkin - ja se oli lähinnä koominen tarina lentelevine kortsuineen ja naisen päälle ruiskimisineen. Aivan kuin jostain pikkutuhmasta teiniseksi -komediasta, niissähän yhdytään omenapiirakkaan ja ties mihin, niin miksipä ei ammuta kortsuakin kiertoradalle, kun on niin kassit täynnä tavaraa ja tulee paineella... Varmaan jo siitä voit päätellä, etten ole sitä printannut ja ulkoa opiskellut, koska en tosiaan muista että oikein kahdesta eri varvistakin olisi ollut puhetta, mutta aivan sama - satua, enkä usko sanaakaan... Sehän taas ei tee minusta patologista valehtelijaa, koska miten minä tässä olen valehdellut? Olen pelkästään kyseenalaistanut tarinasi ja sinun tehtäväsi on vakuuttaa minut niiden paikkansa pitävyydestä, ei toisinpäin. Eli todistustaakka on sinulla. Eikä se tee minusta yksinkertaistakaan, jos en satujasi usko. Päinvastoin - yksinkertainen ihminenhän uskoisi nuo satusi, mutta minä en.

        .."niissähän yhdytään omenapiirakkaan ja ties mihin, niin miksipä ei ammuta kortsuakin kiertoradalle, kun on niin kassit täynnä tavaraa ja tulee paineella..."

        :D


      • miesvm_1967x_out
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Ja todistustaakkaa on turha usuttaa minulle.

        Sinä jo väitit että olen valehdellut. Jos et tiedä asiaa, ja väität niin olet valehtelija.

        Jos taas tiedät, niin todisteet pöytään. Se on positiivinen väite sinulta, ja todistustaakka on sinun, valehteleva kurppa.

        Vaan tämä on tärkeä todiste taas kerran siitä, minkälaisia naiset ovat:
        - Pikkumaisia ja kateellisia sekä kieroja
        - He ovat valmiita valehtelemaan/ovat patologisia valehtelijoita
        - Ikä ei ole naisella kypsyyden tae, vaan kurppa voi olla paljon lapsellisempi kuin 22 vuotias baarihoito, joten ei ole mitään syytä ottaa vanhaa huoraa, sillä siinä on pelkästään huonoja puolia
        - Seksiin epäterve suhtautuminen
        -

        Kyllä se todistustaakka on SINULLA. Kun kerrot tarinoitasi niin niitä voi ajatella myös väittäminä. Ja se kuka esittää väittämän on myös velvollinen todistamaan väitteensä etenkin kun lukijat kyseenalaistavat ne. Joten..?


      • Ex----------PUA
        miestainainenkukatietää kirjoitti:

        .."niissähän yhdytään omenapiirakkaan ja ties mihin, niin miksipä ei ammuta kortsuakin kiertoradalle, kun on niin kassit täynnä tavaraa ja tulee paineella..."

        :D

        Paskahousutäti vaihtaa nimimerkkiä, ja nauraa omalle jutulleen.

        Keeping it classy!


      • Ex----------PUA
        miesvm_1967x_out kirjoitti:

        Kyllä se todistustaakka on SINULLA. Kun kerrot tarinoitasi niin niitä voi ajatella myös väittäminä. Ja se kuka esittää väittämän on myös velvollinen todistamaan väitteensä etenkin kun lukijat kyseenalaistavat ne. Joten..?

        Ironian huippu, kun toinen patologinen valehtelija sälyttää todistustaakkoja.

        Todistustaakka on edelleenkin sinun, ja syyt olen kertonut.

        Valehtelijoille kukaan ei ole mitään velkaa, joten turha ulista. Syytetty on syytön kunnes toisin todistat.

        Kurpparaivosta heräävät pyllykipeyden tuntemukset eivät ole todiste.


      • miestainainenkukatietää
        Ex----------PUA kirjoitti:

        Paskahousutäti vaihtaa nimimerkkiä, ja nauraa omalle jutulleen.

        Keeping it classy!

        Sinunlaisesi äkkinäinen voi helposti kuvitella vaikka mitä, uskon sen ;)


    • Mitä helvettiä täällä tapahtuu? Joku avautuu kokemuksistaan/fantasioistaan ja meidän muiden oletetaan reagoivan. Minä reagoin hämmennyksellä, enkä jaksa lukea kaikkia vastauksia. Voisiko joku siis ystävällisesti selittää, mistä on kysymys?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe