Aion selviytyä ryöstämällä kaikilta muilta

todellistaselviytymistä

Bunkkerien rakentamisesta voidaan olla vähintään kahta mieltä. Itse en pidä maahan kaivautumista mitenkään toimivana tapana valmistautua selviytymään poikkeusolosuhteissa. Jos kaivaudut bunkkeriin niin sinut on helppoa myös savustaa sieltä ulos esimerkiksi kyynelkaasulla tai ampumalla tie läpi sisään bunkkeriisi.

Oma selviytymissuunnitelmani pohjautuu liikkuvuuteen, aseistautumiseen ja kaikkien muiden eloonjääneiden ryöväämiseen. Ihan ensimmäisenä ryövään tämän kerrostalon kaikkien muiden asukkaiden ruokavarastot ja tarvikkeet jos joku poikkeustilanne tulee. Tarvittaessa muut selviytyneet asukkaat saavat napin otsaansa ensin ja sitten ryövään kamat.

Selviytyminen on opportunismia, otetaan mikä voidaan ja etsitään kaikki mahdollisuudet täydentää omaa tarvikevarastoa ja perustarvevarastoa, tähän kuuluvat mm. vesi, lääkkeet, sidontatarpeet, ruoka, hygieniatarpeet, retkikeittimen löpö, vessapaperi jne. Muut selviytyneet ihmiset ovat vihollinen josta on hankkiuduttava hiljaisesti eroon, huomiota herättämättä.

Poikkeusolosuhteissa tai sodan oloissa ei ole mitenkään epäeettistä ryövätä tarpeensa muilta, eloonjäämisensä varmistamiseksi on lupa tehdä ihan mitä tahansa koska lakia ei enää olisi voimassa eikä sääntöjä ole. En ole herrasmies, joten ryövään kylmästi sitten muilta.

2

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkisullakädessäeipääs

      Ootko syntyny rotan tai lohikäärmeen vuotena? Tiedätkö, mikä on kauneus, viisaus ja hyvyys? Se on arvokolmio, jota lähes kaikki alitajuisestikin noudattavat. Vaikka selviytyisitkin yksinäsi koko hässäkästä, sinulla ei ole enää ketään, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Et pystyisi lisääntymäänkään. Sinut voisi katsoa jo nyt kahjoksi, koska epäsosiaalisuus paistaa niin kirkkaasti läpi. Minä, minä, minulle kaikki heti. Minä selviän. Mitä siitä, vaikka selviäisitkin? Kuolet kumminkin. Pidennät vain tuskiasi.

      "Poikkeusolosuhteissa tai sodan oloissa ei ole mitenkään epäeettistä ryövätä tarpeensa muilta, eloonjäämisensä varmistamiseksi on lupa tehdä ihan mitä tahansa koska lakia ei enää olisi voimassa eikä sääntöjä ole. En ole herrasmies, joten ryövään kylmästi sitten muilta."

      Paljoks sulla on ikää, kakara? Ei taida luonnonlakikaan olla tuttu asia?
      Lupa tehdä mitä hyvänsä, koska lakia ei ole enää voimassa? Jokaisella ihmisellä on järki päässä. Ei siihen lakikirjoja tarvitakaan, että porukka tuolla erottaa idiootit viisaista, ja poistaa ne, ennenkuin koko lauma kärsii. Säännöt ovat jokaisen ihmisen sisällä. Jokainen noudattaa omaa moraaliaan poikkeusoloissakin. Laumassa on aina johtaja, tai väliaikainen neuvosto, joka osin voi päättää asioista. Yksittäiset ryövärit menettävät henkensä hyvin nopeasti.

    • MeAgain

      Epäilemättä olet taas se samainen tyyppi joka mainosti tätä "loistosuunnitelmaa" palstalla pari vuotta takaperin useammassakin ketjussa. Ehdinpä jo toivoa, että olisit luopunut väkivaltafantasioistasi ja muuttanut asennettasi, mutta muutos näyttää tapahtuneen vain pahempaan suuntaan. Tämä oli yksi niistä kesyimmistä jutuistasi:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11815642/kerrostalo-on-vaikein-mahdollinen-selvittava

      "Poikkeusolosuhteissa tai sodan oloissa ei ole mitenkään epäeettistä ryövätä tarpeensa muilta, eloonjäämisensä varmistamiseksi on lupa tehdä ihan mitä tahansa koska lakia ei enää olisi voimassa eikä sääntöjä ole."

      Saat uuden vihjeen; älä laske sen varaan, ettet joudu vastaamaan teoistasi. Varsinkaan jos julkistat murhiin ja muihin lainvastaisiin tekoihin pohjautuvia suunnitelmiasi internetissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe