Mattila ei väärä profeetta!

tutkinut-asiaa

Nyt kun tiivis myllytys on ollut käynnissä, jossa

A) Mattila leimattiin ”vääräksi profeetaksi” joka tekee ”rankkaa eksytystä”, jne.

Valhekampanja oli äärimmäisen räikeä: Lähes joka päivä oli uusia avauksia:
Mattila, Mattila, Mattila. Vaikka ylläpito poisti aloitukset Suomen Lakien vastaisena
( = Valheellisen huhun levittäminen lukuisten ihmisten saataville, RL 24. luku) tämä parjaustahosta Vastaava henkilö kiihdytti kuin promilleissa oleva autokuski vauhtiaan, kun poliisi on jo perässä!)

B) Näytöt?

Mitään faktaa, näyttöä ja ensimmäistäkään hyväksyttävää todistetta ei ole Solvaaja-Taho tuonut tänne, josta puolueettomasti voitaisiin (= hengelliset uskovat) todeta, että Mattila olisi eksyttäjä.

Jos asia olisi oikeudessa, rikosasiana – koska Mattilaa näin rankasti on syytetty, on selvää ettei mikään lainmukainen tuomioistun voisi tuomita Mattilaa ”vääräksi profeetaksi” pelkkien ilkeämielisten valheväitteiden, kateellisista tasoista nousevien mustamaalausväitteiden nojalla. Tyhjien hokemien nojalla.

Puhutaan ”täydestä näytöstä” , ja puhutaan aihetodisteista. Mattilaa vastaan on hataria ”aihetodisteita” - mutta kun niitä on tutkittu, yhä usemmat ovat ITSE voineet lukutaitoisina todeta, että ne on keksittyjä, vääristelyjä. Näyttöä tuomita Mattila ”vääräksi profeetaksi” - sellaista ei kertakaikkiaan ole tuotu esille!

Voitaisiin vain todeta, että Mattila on tuonut nettisivulla ennustuksia.com sellaista lähde-, uutis-ja historiallista aineistoa, samoin kuin muihin tieteenlajeihin liittyvää aineistoa, jota pintapuolisesti katsoen jotkut pitävät epäkristillisenä. Missään ei näy MITÄÄN merkkiäkään, että Mattila käskisi ketään palvella ja seurata näitä asioita. Hän opettaa täysin raittiisti Jumalasta, maailmankaikkeuden Luojasta, ja Messiaasta Jeesuksesta Kristuksesta. Se on raamatun, UT:n mukaista.

Oikeudessa on nimittäin niin, että se joka ajaa syytettä, sen juridinen velvollisuus on näyttää syyte toteen! Ja sellaista todistetta, näyttöä ei ole Mattilaa vastaan tuotu! Kystymyksessä näyttää olleen siis erittäin harkittu, likainen kampanja, jonka syyt Kaikkivaltias Jumala tietää, näkee. Näkee tälläkin hetkellä, ja tekee johtopäätökset sen mukaisesti.

C) Kun Mattilaa siis on syytetty ”eksyttäjäksi” - niin missä ja keitä ne esksytetyt ovat? Niitä pitäisi nyt tulla esille, pilvin pimein, kun Mattilaa on syytetty ”rankkaa eksytystä tekeviksi!”

D) Hengellinen viitekehys

Koska tämä Mattila-ilmiö on kuitenkin tutkittava hengellisessä, Raamatun viitekehyksessä, nousee pakostakin esille sama vanha ilmiö: Vaino!
Uskonnollinen maailma vainosi Jeesusta. Koska hän oli ”erilainen”. He kyttäsivät, miten saisivat hänet ”sanoista kiinni”. Kyttäsivät, paransiko hän sapattina? Rikkoiko hän sapattia, pesikö käsiään, mitä teki. Ja ajatelkaapas? Kun Jeesus teki hyvän työn: herätti Lasaruksen kuolleista, mitä uskontojohtajat siitä? Johannes 11:53

”Siitä päivästä lähtien heillä oli siis tehtynä päätös tappaa hänet.”

Mitä Pilatuksesta? Kun Jeesus piti tappaa?
”Sillä hän tiesi, että ylipapit kateudesta olivat antaneet hänet hänen käsiinsä” Mark 15:10

On täysi syy otaksua ja väittää, että tapaus Mattilaa siivittää kateellisten tahojen vaino! Mutta ei se uutta ole. Paavalikin sai ”maistaa” kateellisten uskonnollisten tahojen vihan ja vainon! Likaisia valheita syydettiin hänen päällensä, mutta valheet eivät menestyneet! Apt luvut 21-26. Lukekaa.

Tämä on realistista arkea. Niinkuin on käynyt ennen meitä niiden kohdalla, jotka koko sydämestään ovat Herraa seuranneet – sama on osa meillä. Mutta silloin juuri me ylistämme, kiitämme! Matt.

29

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijjaaa

      Jos tuo avaus yrittää olla vastine tälle tekstille, niin tämä teksti voittaa mennen tullen tuon avauksen, joka on uskomatonta selittelyä. Siis tässä:

      Mauno Mattilalla on ennustuksia.com sivustoa, joka levittää vääriä profetioita. Mauno Mattila väittää olevansa profeetta, mutta hänellä ei ole edes henkien erottamisen armolahjaa. Meidän tulee koetella profeetat. Tässä on todistus siitä, että Mauno Mattila on väärä profeetta.

      Ennustuksia.com sivustolla levitetään Birger Claessonin profetiaa 12.12.1950 Ruotsin tulevaisuudesta. Tässä profetiassa kuvataan yksityskohtaisesti Ruotsin rannikkotykistön taisteluja Venäjän merivoimien kanssa. Ruotsin rannikkotykistö on lakkautettu vuonna 2000. Linnakkeilta on poistettu tykit ja ne on romutettu. Kantalinnoitteet on täytetty betonilla. Profetia mainitsee taistelun Oxdjupissa. Sieltäkin on aseet purettu.

      https://ennustuksia.com/category/profeetat-puhuvat/

      Birger Claessonin profetian toteutuminen on tullut mahdottomaksi. Sen takia se on väärä profetia. Profetiassa on lukuisia muitakin yksityiskohtia, jotka todistavat profetian vääräksi. Mauno Mattila jakaa silti tätä eksyttävää profetiaa.

      Mauno Mattilan toiminnassa on muutenkin sellaista, joka osoittaa hänen olevan valkeuden enkelin käskyläinen ja väärä profeetta. Tässä videossa Mattila pelottelee kauhulla. Taustalla on jotain paperidiplomeja korottamassa häntä itseään. Mattila alkaa huutamaan ja vasen käsi tärisee: https://youtu.be/6J6JEe--fAw?t=15m50s

      Tässä videossa luvataan helpotusta rahanpuutteeseen, ihmeparantuminen ja manataan paholaista pois. Ihmeparantumista ei voi tapahtua puheen aikana, koska Youtube-videot katsotaan aina arkistosta myöhemmin. Videon kuvan taustalla on kirjahylly, jossa on UFO-kirja ja Perry Stonen 'Peto on vapaana'. https://youtu.be/N8zjDVmLW-I?t=15m27s

      Muinaiset ennustukset sivusto on epätarkka ja sisältää paljon virheellistä tietoa. Mauno Mattila väittää, että Siinain vuori olisi Saudi-Arabiassa:

      "Siinain vuori, jossa Mooses kohtasi Jumalan ensin palavana pensaana (2Moos.3:1) sekä myöhemmin sai 10 käskyn taulut, sijaitsee (Saudi-) Arabiassa (Gal. 4:25) ja tunnetaan tänä päivänä nimellä Jabal al-Lawz. "

      https://ennustuksia.com/vanhan-liiton-historiallisuus/

      Tämä on Raamatun vastaista opetusta. Mattilan henki on neuvonut häntä väärin.

      Saudi-Arabia paikka on samaa aluetta, missä Mooses asui eli Midianilaisten maa. Raamattu kertoo, että kun Mooses oli israelilaisten kanssa Siinain vuorella, niin hän tapasi appensa. Tämä jälkeen hänen appensa meni takaisin omaan maahansa. Tämä kertoo siitä, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa.

      2 Moos. 18:27 Sitten Mooses hyvästeli appensa ja saatteli hänet matkaan, ja Jetro palasi omaan maahansa.

      Uudessa testamentissa mainitaan, että Siinan vuori olisi Arabiassa. Uuden testamentin syntymisen aikana Arabian pääpaikka oli Petrassa ja Siinain niemimaa kuului Arabiaan. Tämän takia ei voi tehdä sellaista johtopäätöstä, että Siinain vuori olisi siirtynyt punaisen meren yli Arabian niemimaan puolella.

      Mauno Mattilan opetus on väärää. Tästä asiasta on yksityiskohtaiset perustelut näissä kahdessa tutkielmassa, jotka kertovat, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa:

      http://ldolphin.org/sinai.html

      http://www.biblearchaeology.org/post/2007/10/Mount-Sinai-is-NOT-Jebel-al-Lawz-in-Saudi-Arabia.aspx

      Mauno Mattila opettaa jopa New Agea. Hän sanoo tällaista:

      "Muinaiset Kirjoitukset paljastavat, että universumia asuttivat ja hallitsivat universumin Luojan enkelit. Nämä ensimmäiset yli-inhimillisen älyn ja voiman omaavat luomukset hallitsivat meille tuntemattoman, mutta ilmeisen pitkän, aikakauden ja jättivät myös jälkensä universumiimme, ennen kuin ensimmäistä ihmistä oli luotu..

      ..Tämä Rahab-planeetta on todennäköisesti ollut enkeleiden valtakunnan keskus tai sen merkittävä osa, mutta ainoa mikä siitä on nyt jäljellä on asteroidivyöhyke eli se on todellakin ruhjottu palasiksi. Alunperin tutkijat olivatkin sitä mieltä, että kyseessä on nimenomaan palasiksi rikkoutunut planeetta. Tämä tapahtui tieteellisten arvioiden mukaan ehkä 3,8 – 4,1 miljardia vuotta sitten ja siitä käytetään nimeä Myöhäinen Raskas Pommitus."

      https://ennustuksia.com/kadonnut-enkeleiden-valtakunta/

      Tämä Mattilan New Age-opetus on Raamatun alkukertomuksen vastainen tarina ja täyttä puutaheinää. Mattila käyttää Jumalasta usein nimeä Universumin luoja. Mattila on jotenkin ihastunut avaruuteen ja näyttää olevan kiinnostunut myös UFO:ista (katso aloitus), jotka ovat todellisuudessa paholaisen enkeleitä. Mattilan ao. artikkeli on eksytystä ja New Age oppia.

    • JumalaValvoo

      On todella säälittävää, että ns. kristilliseksi profetiapalstaksi kovasti mainostavalla foorumilla näkyy sen kaltaista törkyä, mitä Mattilaan on suunnattu viime viikkoina!

      Ei ihme, etteivät tavalliset ihmiset tule uskoon, eivätkä tahdo olla MISSÄÄN tekemisissäkään sellaisissa ympyröissä, joissa joku häirikkö rupeaa leimaamaan kuin mikäkin Tuomari jotakin kristittyä veljeään "Vääräksi Profeetaksi". Netissä, jota voi lukea globaalilla tasolla, yli kansojen!

      JÄRYTTÄVÄÄ pimeyttä! Jokainen jo itsesuojeluvaistonsa tasolla osaa pitää välimatkaa sellaisiin "uskoviin" - jotka mm. tällä palstalla kehuvat olevansa profeetallisia uskovia! Kamalaa...

      Se, mitä Mauno Mattilan asiassa on tehty - täällä - on ytlittänyt jonkin sellaisen rajan, josta ei hyvää seuraa. Ei Jumalan silmissä, ei yhteiskunnan tasolla, ei niiden tasolla jotka ovat VASTUUSSA Mattilan häpäisemisestä, koko maailman internetin tasolla.

      Asia tulee n. antamaan aihetta, moneen. Eikä siinä sitten Vastaavien kirjoittajien kitinät auta.

      Ellei heitä todeta ns. vajaavaltaisiksi, syyntakeettomiksi, vailla ymmärrystä oleviksi (lääketieteen tasolla) he VASTAAVA. Ehdottomasti vastaavat. Omalla nimellään, omana itseään. Henkilöinä, jotka ryhtyivät Mattilan häpäisemiseen.

      Jos tämä Mattilan Pääsyyttäjä olisi edes vähänkään kunnioittanut Jumalan Sanaa, yhteiskunnan Lakien ja Suomi24 sääntöjen tasoja, hän ei olisi eksynyt rikoksen tasoiseen hankkeeseen Mattilaa vastaan.

      Mutta ne monet, jotka tämän palstan asiaa ova vuosia seuranneet, tietävät, että tämä Sama Taho on yhä toistuvasti tuonut kirjalliset näytöt ja dokumentit samoista rikollisista hankkeista. Tyyppi on takuuvarma tapaus. Ja syyllisyyttä hän tunteekin, vaikka on ilmeisen paatunut tapaus....


      Nyt. Vallitsevan oikeusjärjestelmän puitteissa jokainen (syytetty) on syytön, ellei toisin TODISTETA. Mattilan syyllisyyttä Vääräksi Profeetaksi ei ole todistettu. Ei mitenkään.

      Raamatun oikeusjärjestelmän mukaan asia on sama. Ihmistä ei voi tuomita syypääksi, ellei luotettavalla tavalla ole usean todistajan kautta vahvistettu, että ko. henkilö on tekoon ryhtynyt.
      Ja vielä, kukaan "syyttäjä" ei ole samaa kuin Tuomari. Nyt tämä profetiapalstan Pääsyyttäjä Mattilaa vastaan on mielivaltaisessa sokeudessa ja pimeydessään ja tyhmyydessään toiminut myös Tuomarina!

      Kauhistuttavaa mielivalaa, pimeyttä ja saatanallista vallankäyttöä!

      Vain Jumala on tuomari. Asia olisi pitänyt toimittaa sellaisten lainkuuliaisten, Raamatullisten je hengellisten tahojen (kollegion) selvitettäväksi, jolla on valtuudet.

      Kuvitteleeko Joku profetipalstan anonyymi nikkikirjoittaja, että hänellä olisi Valta
      - syyttää! Tuomita! - Julistaa Julkinen tuomio: Väärä profeetta, netissä!

      Herätkää te joilla vielä järki, moraali ja hengen taso toimii!

      NÄIN EI VOI MENETELLÄ! Ei uskovien ( Raamatun) tasolla. Ei Yhteiskunnassa, jossa elämme.

      Ja kun näin on todistettavasti tällä palstalla toimittu, jokainen ymmärtäköön että kyseessä on niin törkeän tason laittomuus, ettei sellaista lakaista maton alle.

      Kaikkein pahinta on, että myös Jumalan Pyhyys ja arvovalta on näin häpäisty. Jumalan lapsiksi (uskoviksi) itseään mainostavat - tällä palstala - käyttäytyvät kuin rikollismafia! Syytetään - tuomitaann- häpäistään - leimataan....

      ASIA antaa ehdottomasti aihetta jatkossa. Joka on syytön, se saa olla rauhassa, mutta Mattilan Herjauksen vaStaajilla ei voikaan olla tunnonrauhaa. Omasta syystään.

      • mieti_vähän

        Sinä jaarittelet vain jonninjoutavia. Et pysty laittamaan pöydälle mitään muuta kuin itkua ja valitusta. Jos haluat seurata tuota huijaria, niin mene hänen perässä. Sinulla on vapaa valinta.


      • Velheen-palvleija-olet

        Sinä parka olet hukassa. Ei ainuttakaan todistetta Mattilaa syyttäessä.
        Kukaan Jeesuksen oppilas ei seuraa huijareita, vaan JEESUSTA itseään. Ylipaimenta.

        Mutta sinun valheittesi perässä on päämäränä kadotus? Valitse vapaasti.


      • mieti_vähän
        Velheen-palvleija-olet kirjoitti:

        Sinä parka olet hukassa. Ei ainuttakaan todistetta Mattilaa syyttäessä.
        Kukaan Jeesuksen oppilas ei seuraa huijareita, vaan JEESUSTA itseään. Ylipaimenta.

        Mutta sinun valheittesi perässä on päämäränä kadotus? Valitse vapaasti.

        Olet täysin sokea, umpikuuro ja ymmärtämätön. Katso edeltä pitkä teksti, joka osoittaa Mattilan vääräksi profeetaksi.

        Nyt on niin, etten enempää vänkkää sokeiden ja kuurojen kanssa. Kuulkaa tai olkaa kuulematta.


    • ei-auta-enää

      Ei auta, vaikka Pääsyyttäjä - omatekoinen Tuomari täällä- jatkaisi syytöksiään Mattilasta. Totuus valaisee

    • niin-se-menee

      Mikään eikä kukaan maallinen, hengellinen tai muu taho. jolla on asianmukaista valtaa ja kompetenssia - ole siis Mattilaa tuominnut Vääräksi Profeetaksi.

      Niin on totuus, faktat.

      Sillä ei ole mitään merkitystä, painoarvoa, jos Joku Suomi24. profetiapalstalla NIMIMERKIN takaa valheita kirjoitteleva häirikkö lausuu "tuomioita". Se on roskaa.

      Kukaan laintunteva, saati Jumala lainsäätäjä ei ota sitä lukuun.

      Niin se vain on, ja karvasta on Valheen levittäjällä todeta, ettei tukea löydy!

    • tuomio-ovella

      Mattilan Pääsyyttäjä-Tuomari- ja Solvaaja koettaa pitää kiinni valheistaan.
      Nyt hän on väittänyt Mattilaa Vääräksi profeetaksi siitä syystä että ennustuksia.com
      sivulla on lista Linkkejä!

      Se ei tee hänestä Väärää Profeettaa. Hän on listanut sinne sivuja, mutta missä on väite että hän olisi sanonut aamenta niihin?

      Linkkejä on joka puolella.

      Samalla linjalla voi sanoa että TV7- on Väärän Profeetan toimisto. radio-Dei.
      Siellä viljellään samoja aineksia. Hinniä, torontolaisuutta, OWuoria, kaikkea uuskarismaattista eksytystä. Sitä viljellään siellä, ei vain linkitetä...
      Pitääkö jatkaa?

      Ei ole mitään todisteita.

      Nyt on sillä Taholla Kova Hätä, joka omin valtuuksin ryhtyi Mattilan Syyttäjäksi ja Tuomariksi. Omalla luvalla. Vastoin Raamatun ja Jeesuksen opetusta.

      Ei pidä ryhtyä ilman Jumalan Lupaa Tuomariksi. Ei pidä ryhtyä lausumaan Väärää Todistusta Lähimmäisestä. Ei pidä luulla olevansa Viisas, kun on tyhmä ja osaamaton. Ei pidä kuvella että voisi leikkiä Tuomaria, kun siihen ei ole ollut - eikä ole Jumalan lupaa!

      Mitä edessä?

      Jeesus lupasi: Millä Tuomiolla te tuomisette, sillä teidät tuomitaan.

      Mattilan Syyttäjä, häpäisijä ja omavaltainen Tuomari - saa varautua siihen mitä Jeesus sanoi!

    • onnittelut-tuomarille

      Lopuksi:

      Mitään legaalia tuomioistuinta, maallista taikka raamatullista ei siis ole, joka olisi todennut Annetuilla Valtuuksilla, että Mattila olisi Väärä profeetta.

      Missään ei voi ottaa todesta, jos joku nimetön - itseään piilotteleva taho, jollain keskustelufoorumilla - omien korviensa välistä- vailla viisautta, tietoa ja taitoa keksi ruveta "omatoimiseksi" syyttäjäksi, jopa Globaalin internetin tasolla Tuomariksi!

      Tämä profetiapalstan törkeys kaipaa laajaa julkisuutta. Ja sitä se tulee samaan!
      Tämä omatekoinen "tuomari" tulee olemaan varoittava esimerkki. NImen ja henkilöllisyyden saaminen - se ei ole ongelma.

      Hän tulee olemaan Yhtä Julkinen - kuin mihin valheeseen hän on Mattilan saattanut!
      Onnea!
      Sic transit gloria mundi....onnittelut

      • dgsddgfdsfgsdf

        Onkos niin kova paikka, että sinun on pakko syödä jopa selvät valheet? Valhe on se, joka kertoo, kuka on väärä profeetta ja hänen seuraajansa tyhmiä morsiusneitoja.


    • kiitosta-vain

      Hyvä valaiseva ketju! piti lukea.

    • sairas-jengi

      Mattilan Syyttätoimisto ja Tuomaritoimisto ovat nyt paniikissa, kun valheet ovat nousseet laajaan julkiseen katseluun! Koettava valheen hiekkalinnaa pönkittää.
      Mutta.

      Kukaan ei enää usko tyhjää valhetta.

      Ja luulevat, että Mattilalla olis joku porukka? Siitä sen näkee heidän sairaan luulotautinsa, paranoidisen lahkohenkisen tason,. Kun itse ovat pitäneet Suomi 24 profetiapalstaa lahkona, eriseurana, jossa muka vain "valitut" saisivat kirjoittaa.

      Sanokaa mun sanoneen, että muutosta on edesä!!!

    • filade

      Raamatun mukaan profetoiminen on vajavaista, mutta Mattilan profetiat tiedonsanoineen ovat meikäläiselle toistaiseksi ainakin vielä olleet oikeita.
      Olkaa siis varovaisia liiallisessa arvostelussa; Kieli on jäsenissämme se, joka tahraa koko ruumiin ja sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen hevetistä (Jaak.3:6).

      • InhottavaRealisti

        MITKÄ Mattilan tai jonkun muun profetiat täällä ovat olleet "oikeita"?


      • dfgsgfsdg

        Raamattu tarkoittaa profetoinnin vajavaisuudella sitä, ettei kyky profetoida korvaa rakkautta. Se ei tarkoitaa sitä, että profetiassa olisi aina jotain vikaa. Jumala ei koskaa epäonnistu eikä koskaan valehtele.

        Jos profetia ei toteudu, kuten on käynyt Mattilan levittämän Ruotsin profetian kohdalla, niin silloin profetia on ollut väärä ja profeetta myös väärä.


    • Sanoista-vastuu

      Tämän palstam Mattila-komitea syytteineen ja tuomioineen näyttää nyt lopettaneen ahkeroinnin. Se olisi kannattanut lopettaa alkuunsa, sillä.... joo...

      • 12345654321

        Näin on. Sanoistamme kannamme vastuun.


    • Hävetkää-lopettakaa

      Mikään laillinen, laillistettu, valtuutettu taso ei ole todennut Mattilaa vääräksi profeetaksi. Ei Hengellinen yhteisö, ei Maallinen oikeusjärjestelmä.

      Syytös ja tuomio on LIKAISTA eksyneiden uskovien omaa fantaattisuutta. Nousee kateudesta, paranoidisesta vainoharhaisuudesta, pelosta, lahkohenkisyydestä.

      Ottakaa nyt hyvä ihmiset järki kouraan? Kuinka kukaan jonkun "profetiapalstan" anonyymi, itseään piilotteleva puskajussi voisi olla PÄTEVÄ lausumaan noin vakavan tuomion: väärä profeetta...

      Älkää nyt olko hölmöläisiä. Muuten teidät itsennekin kohta nimetään vaikka hitleriksi, staliniksi, vaikka miksi? Ja sitten sanoisitte: AMEN!

      Hyi mitä saastaa, ja vielä muka "priofetia-asiaa"!!!

      • tsekkaa_nämä

      • filade

      • valheen-puhujat
        tsekkaa_nämä kirjoitti:

        Lopeta itkeminen. Mauno Mattila on todistettu hyvin monilla tavoin vääräksi profeetaksi. Tämän palstan ulkopuoliset lukijat helposti pystyvät havaitsemaan, että Mauno Mattila on väärä profeetta: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14258748/mauno-mattila-on-todistettu-vaaraksi-profeetaksi

        Ei täällä kukaan itke!

        Mattilaa ei ole millän Laillisella taikka Raamatullisella tavalla ja menettelyillä voitu edes todeta, saati TODISTAA vääräkis profeetaksi.

        Mutta Mattilan solvaaja, tuomitsija on tämän palstan kymmenillä viesteillä todistettu krooniseksi VALHEEN PUHUJAKSI, ja sellaisena hän itse on tuleva Jumalan tuomioistuimen eteen.


      • tsekkaa_nämä
        valheen-puhujat kirjoitti:

        Ei täällä kukaan itke!

        Mattilaa ei ole millän Laillisella taikka Raamatullisella tavalla ja menettelyillä voitu edes todeta, saati TODISTAA vääräkis profeetaksi.

        Mutta Mattilan solvaaja, tuomitsija on tämän palstan kymmenillä viesteillä todistettu krooniseksi VALHEEN PUHUJAKSI, ja sellaisena hän itse on tuleva Jumalan tuomioistuimen eteen.

        Vai ei ole todistettu? Voi sinua pikkuista. Etkö osaa lukea, vai etkä ymmärrä. En voi auttaa sinua, jos ei pysty ymmärtämää perusasioita. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14258748/mauno-mattila-on-todistettu-vaaraksi-profeetaksi


    • niin-se-menee

      Joo asiassa on pysyttävä. Ei joku nimimerkillä- piilosta ja puskasta kirjoittava nettikirjoittaja ole pätevä alkuunkaan tekemään Tuomioita. Menettely on täysin absurdi...

      • tsekkaa_nämä

        Nyt te kyselette nimiä. Eikö Mattilan valheet riitä teille siihen, että tajuatte kaverin olevan väärä profeetta? Oliko kova paikka, kun erehtyitte uskomaan tätä huuhaa-kaveria?


      • prologi.epilogi
        tsekkaa_nämä kirjoitti:

        Nyt te kyselette nimiä. Eikö Mattilan valheet riitä teille siihen, että tajuatte kaverin olevan väärä profeetta? Oliko kova paikka, kun erehtyitte uskomaan tätä huuhaa-kaveria?

        Jokainen kirjoittaja tietää nimensä, mitäpä sitä kyselemään.
        Mattilan blogin lukeminen on valinta. Yksi lukee yhtä , toinen toista.
        Uskominen? Minä uskon että Mattila ihan itse kirjoittaa blogissaan.
        Nettikirjoittajakin on vastuussa siitä mitä kirjoittaa- ei vastuu siirry mihinkään vain koska nettikirjoittaja keskustelupalstoilla yleensä kirjoittaa nimettömänä.


    • Jarmo__EiKirj

      HEI SINÄ joka jatkuvasti syytät Mattilaa vääräksi profeetaksi ja eksyttäjäksi!!!
      NYT HUOM!
      Etsi meille Mauno Mattilan esittämä väite, missä hän tuo Jeesuksen tilalle jonkin toisen lupauksen, joka korvaa Jeesusksen veren, edes osittain. Sitten voit minunkin puolestani vapaasti jatkaa tuota syyttelyäsi. Muussa tapauksessa olet pelkkä verenhimoinen rakkikoira, hulluksi tulleine suinesi, jonka räksytystä kukaan ei enää jaksais millään katsella.
      Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kun esität tämän meille.

      • sanansaattaja-

        Jarmo, sinä sanoit Mattilan syntejä esille ottaneen olevan hullu. Vaikka sanomasi on ehdollinen, niin sanoit sen tavalla, jolla tosiasiallisesti pilkkasit häntä hulluksi. Lähdit vastustamaan vanhurskasta puhetta pilkkaamalla sitä hulluksi.

        Jarmo, sinuun tullaan soveltamaan viimeisellä tuomiolla tätä Raamatun kohtaa:

        Mt. 5:22 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka on vihoissaan veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion. Samoin jokainen, joka sanoo veljelleen: 'Senkin hölmö', on ansainnut Suuren neuvoston tuomion, ja se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.

        Jarmo, et enää voi pelastua.


      • Jarmo__EiKirj
        sanansaattaja- kirjoitti:

        Jarmo, sinä sanoit Mattilan syntejä esille ottaneen olevan hullu. Vaikka sanomasi on ehdollinen, niin sanoit sen tavalla, jolla tosiasiallisesti pilkkasit häntä hulluksi. Lähdit vastustamaan vanhurskasta puhetta pilkkaamalla sitä hulluksi.

        Jarmo, sinuun tullaan soveltamaan viimeisellä tuomiolla tätä Raamatun kohtaa:

        Mt. 5:22 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka on vihoissaan veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion. Samoin jokainen, joka sanoo veljelleen: 'Senkin hölmö', on ansainnut Suuren neuvoston tuomion, ja se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.

        Jarmo, et enää voi pelastua.

        Tuo viimeinen lause oli se olennaisin, jonka halusit sanoa. Kaikki muu oli vähän niin ja näin. Tiedätkö mitä siitä puhutaan Raamatussa?
        Ja sitten kuitenkin... oletko koskaan edes ymmärtänyt Raamatun perussanomaa? Selvästikään et, sillä tosiasiassa me kaikki olemme ansainneet helvetin tulen. Tuo raamatunpaikka on laitettu sinne meille kompastuskiveksi, kuten moni muukin.
        Etkö tosiaan ymmärrä, että Raamatussa on hirvittävä lista erilaisia syntejä ja koko sanoma perustuu siihen että näkisimme vain syntimme ja haluaisimme löytää sille sovitusta. Silti kaltaisesi ihmiset lukevat näitä, eivätkä erota totuutta, ME KAIKKI olemme tuossa samassa veneessä, ansaitsemme helvetin tulen. ANSAITSEMME! ...emmekä ole sillä tuomiolla, jos meillä on Jeesuksen veri ja uudestisyntyminen tapahtunut.
        Kaltaisesi ihmiset ovat juuri niitä verenhimoisia, tuomionhaluisia, kuten sanasi lopussa "Jarmo, et enää voi pelastua" kertoo kaiken mitä halusit sydämessäsi tehdä. Halusit satuttaa minua mahdollisimman paljon, eikä muuta.
        Olen pahoillani, et onnistunut osumaan siinä edes samalle merelle, saati upottamaan pikku purtiloani.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      442
      2144
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      219
      1898
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1542
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1511
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1273
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1231
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      146
      1227
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1072
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1034
    10. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1026
    Aihe