Petri Paavola pilkkasi Pyhää Henkeä

sanansaattaja-

Petri Paavola on kirjoittanut, ettei kukaan voi käydä taivaassa ja tulla takaisin kertomaan kokemuksistaan (artikkeli: Patrick Tiaisen vääristynyt evankeliumi). Petri Paavola on ottanut kantaa Patrick Tiaisen kertomukseen taivaasta, joka yksittäisenä kertomuksensa on väärä todistus.

Samassa yhteydessä Petri Paavola on yleisesti ottanut kantaa siihen, ettei kukaan voi käydä taivaassa keskustelemassa siellä olevien kanssa eikä kokemassa muutenkaan taivasta. Paavola sanoo, että joku voi saada näyn taivaasta, mutta se ei tarkoita vierailua taivaassa.

Petri Paavola kirjoittaa, että: "Kun tutkimme Raamatun kokonaisopetusta, niin ihminen ei voi käydä syntienlangenneessa ruumissa elossa ollessaan Jumalan taivaassa ja palata sieltä takaisin kertomaan ihmisille taivaasta ja Jumalasta. Raamatun opetuksen mukaan on kuitenkin mahdollista nähdä Hengessä ilmetystä tai unessa näkyä taivaasta ja joistakin asioista mitä siellä on. Taivaskäynnit ja matkakertomukset taivaasta, missä ihminen on fyysisesti syntiinlankeemuksen ruumiissa käynyt taivaassa ovat joko riivaajahenkien antamia valheellisia ilmestyksiä tai saatanan luoma valheilluusio taivaasta tai sitten ihminen keksii niitä itse pönkittääkseen omaa "asemaansa"..."

Petri Paavola vastustaa kaikkia todistuksia vierailuista taivaassa. Petri Paavola leimaa ne riivaajahenkien teoiksi.

Raamattu kertoo vierailuista taivaassa ja Petri Paavolan pilkka osuu nyt Pyhän Hengen voimaan ja Jumalan sanaan. Raamattu kertoo, että taivaassa on käynyt henkilöitä. Paavali kertoo, ettei tiedä, oliko vierailija ruumiissaan vai hengessään. Sillä ei nyt ole merkitystä.

2 Kor 12: 1 Minun on pakko kerskailla, vaikkei siitä hyötyä olekaan. Siirryn nyt näkyihin ja Herran ilmestyksiin. 2 Tunnen erään Kristuksen oman, joka neljätoista vuotta sitten temmattiin kolmanteen taivaaseen. Oliko hän silloin ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala. 3 -- 4 Ja tästä miehestä tiedän, että hänet temmattiin paratiisiin ja hän kuuli sanoja, joita ihminen ei voi eikä saa lausua. Oliko hän ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

Paavalin tunteman henkilön lisäksi Profeetta Elia nousi ruumissaan taivaaseen. Tämä ruumis on yhtä syntiin langennut, kun kenen ihmisen ruumis tahansa. Jumalalla on kyky antaa uusi ruumis, kun sellaista tarvitaan.

2 Kun 2: 11 Kun he kulkivat ja puhelivat keskenään, siihen ilmestyi yhtäkkiä tuliset vaunut ja tuliset hevoset. Ne erottivat heidät toisistaan, ja Elia nousi tuulenpyörteessä taivaaseen.

1 Kor 15: 51 Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme,

Elia tuli uudestaan maan päälle korkealle vuorelle keskustelemaan Jeesuksen kanssa kolmen opetuslapsen nähden. Pyhällä Hengellä oli kyky siirtää Filippusta pitkiä matkoja yhdessä hetkessä. Pyhällä Hengellä on kyky herättää kuolleiden ruumiit maan päälle viimeiselle tuomiolle ja tehdä muutenkin, mitä tahansa.

Luuk. 9: 28 Noin viikon kuluttua siitä, kun Jeesus oli tämän puhunut, hän otti mukaansa Pietarin, Johanneksen ja Jaakobin ja nousi vuorelle rukoilemaan. 29 Hänen rukoillessaan hänen kasvonsa muuttuivat ja hänen vaatteensa sädehtivät kirkkaan valkoisina. 30 Samassa siinä oli kaksi miestä, Mooses ja Elia, keskustelemassa hänen kanssaan. 31 He ilmestyivät taivaallisessa kirkkaudessa ja puhuivat Jeesuksen poislähdöstä, joka oli toteutuva Jerusalemissa.

Kuten edellä on osoitettu, niin Raamattu opettaa, että taivaassa voi vierailla ja palata takaisin kertomaan kokemuksistaan, jos Jumala niin päättää. Näin on ennenkin tapahtunut Pyhän Hengen voimalla.

Petri Paavola on kirjoittanut, ettei kukaan voi vierailla taivaassa ja jos sellaista tapahtuisi, niin ne olisivat riivaajahengen tekemiä vierailuja. Petri Paavolan kirjoitus pilkkaa ja vastustaa Pyhää Henkeä. Petri Paavola ei voi enää saada syntejään anteeksi (Joh 20:22,23).

Petri Paavola korotti itse itsensä ylipappi Kaifakseksi. Petri Paavolasta on tullut varoittava esimerkki. Älkää kukaan tehkö vastaavaa syntiä. Älkää osallistuko Petri Paavolan synteihin. Pitäkää kielenne kurissa, ettei teille käy samalla tavalla, mitä Petri Paavolalle tulee käymään.

81

1760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KavahtakaaTiaista

      Patrick Tiainen EI ole Raamatun Jumalan lapsi eikä Jeesuksen seuraaja, eikä ikinä siksikään voisi Raamatun Jumalan Taivaassa käydä. Hän on paholaisesta ja puhuu omiaan.

      Petri Paavolan en ole misään havainnut puhuvan vastoin Raamatun ilmoitusta ja olen myös käynyt häntä kuulemassa seurakunnassa.

      Paavolassa on selkeästi Jeesuksen rauhallinen Pyhä Henki ja hän puhuu totta Raamatun hengessä, Patrick Tiaisessa ei ole minkäälaista rauhaa eikä totuutta, hän on ehdottomasti harhaanjohtaja.

      • KuuleTaiOleKuulematta

        Sinä olet sokea kuin kana. Aloituksessa kerrotaan, että Patrick Tiaisen todistus on väärä. Mutta ongelma on siinä, että Paavolakin puhuu väärin koko asiasta. Jos Paavola tuollaista puhuu, niin on kyllä tehnyt kuoleman syntiä.

        Sinä näytät olevan sellainen, jota on helppo vetää nenästä. Paavolan opetus ei ole Raamatun mukaista. Paavola on itse väärä profeetta. Petri Paavolassa on arvostelun henki ja hän opettaa harhaoppisesti

        Jos sinulla on kykyä lukea ja ymmärtää, niin täällä on lisää:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14132055/onko-petri-paavola-todella-ovela-eksyttaja

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14227434/petri-paavola-jai-kiinni-valehtelusta

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14305512/petri-paavola-otti-vastaan-suuren-lahjoituksen

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14216244/petri-paavola-antoi-vaaran-profeetan-merkin


      • E..L.O

        Muutama huomio Pyhän Hengen pilkasta syntinä:

        Jeesus opetti Jumala Sanaa, kuten se on alunperin tarkoitettu Pyhissä Kirjoituksissa. Kirjanoppineet fariseukset eivät ymmärtäneet eikä hyväksyneet Jeesuksen opetusta. Fariseuksilla on monimutkaisia perinnäissääntöjä, jotka olivat Raamatun opetuksen vastaisia. Jeesus sai paljon kannattajia ja fariseukset tulivat kateellisiksi Jeesukselle.

        Jumala vahvisti Jeesuksen opetuksen olevat totta siten, että moni parani, kuolleita nousi ylös ja riivaajahenkiä ajettiin ulos. Kirjanoppineet fariseukset eivät tästäkään uskoneet, vaan lähtivät vastustamaan entistä voimakkaammin Jeesusta pilkkaamalla Pyhän Hengen voimatekoja pahojen henkien teoiksi. Näin he syyllistyivät syntiin, jota ei saa anteeksi.

        Kommentoin aloituksessa olevaa tilannetta seuraavasti:

        Petri Paavola ei näytä hyväksyvän mitään taivasvierailuja. Hän ei jäänyt vain väittelemään taivasvierailujen Raamatunmukaisuudesta vaan, lisäksi opettaa, että kaikki taivasvierailut ovat riivaajahenkien antamia valhekokemuksia. Tämän sanominen on selvästi Pyhän Hengen pilkkaamista, koska Raamatussa on kuvattu vierailuja taivaassa. Paavola on kirjanoppinut fariseus, joten hän on ollut tietoinen näistä Raamatun kohdista, mutta ei mitenkään niele niissä ilmoitettua asiaa.


    • hjhujhjhjhhjhj

      Petri Paavola uhkasi pappeja ja kirkkoherroja kuolemanrangaistuksella, josta on erillinen aloitus.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14322487/paavola-uhkaa-kirkkoherroja-ja-piispoja-kuolemalla

      Tässä aloituksessa kysellään sen perään, että millä valtuuksilla Paavola on uhkaillut pappeja. Hyvä kysymys !!!

      Yllä oleva aloitus todistaa sen, että Paavola on jakanut sellaista sanomaa, jota ei ole Herra hänelle antanut. On sitten eri asia, kävisikö joka näin tapauksessa.

      Jotenkin tulee mieleen se, että kun Paavola on puhunut uhkailuja ilman lupaa, niin nyt Paavolan sallittiin tehdä selvä Pyhän Hengen pilkka, jottei Paavola pelastuisi. Tätä kutsutaan sydämen paaduttamiseksi.

      Sananl. 26:27: Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.

      • KopiotuAloitus

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14322487/paavola-uhkaa-kirkkoherroja-ja-piispoja-kuolemalla

        Paavola kertoo, että eräät suomalaiset seurakuntien johtajat saavat kuolemantuomion. Syntiin langenneet seurakuntien johtajat surmataan. Tämän asian Petri Paavola kertoo uusimmassa artikkelissaan 'Ajatuksia Raamatullisesta paimenuudesta'.

        Petri Paavola sanoo seuraavaa: "Tulevina päivinä jotkut kehnot paimenet tullaan tuomitsemaan sellaisella tavalla, että Herra ottaa heidät pois tästä ajasta kuoleman kautta, koska he eivät halunneet tehdä parannusta pahoista teoistaan." Paavola uhkaa seurakuntien johtajia myös sillä, että he sairastuvat.

        Kun lukee Paavolan artikkelin kokonaan, niin siitä saa sellaisen kokonaiskäsityksen, että iso osa suomalaisista seurakunnista on langennut sellaiseen syntiin, että niiden paimenet surmataan syntien takia.

        Oli Petri Paavolan puhe oikeaa tai väärää, niin herää kysymys, millä valtuuksilla Petri Paavola moista puhuu? Millä valtuuksilla Petri Paavola jatkaa ankaraa muiden arvostelua, vaikka Petri Paavola on todistettu olevan itse väärä profeetta? Mitäs jos Petri Paavola itse kuolee muiden syntisten pappien joukossa?

        Jumalan oikea profeetta Elia voitti ja jäi itse henkiin sekä nousi taivaaseen näkemättä kuolemaa. Karmel-vuori oli paikka, jossa selvisi, kuka on oikea ja kuka väärä profeetta. Petri Paavolan ankara arvostelun linja on koventunut. Petri Paavola on kutsunut seurakuntien johtajat kamppailuun Karmel-vuorelle.


    • Sanassaontotuus

      Raamatun mukaan kukaan ei ole käynyt Taivaassa. Taivaskäynti ei ole tärkeää vaan Jeesukseen Kristukseen uskominen.

      Johanneksen evankeliumi

      13. Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa.
      14. Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän,
      15. että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.
      16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
      17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
      18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

      • niin.se.on

        Jae 13 tarkoitta sitä, ettei kukaan Jeesusta kuunnelleista tiedä taivaasta, koska he eivät ole siellä käyneet. Mutta Jeesus on tullut taivaasta ja tietää, mitä siellä on ja sen takia osaa opettaa taivaasta. Et ota huomioon tekstin asiayhteyttä.

        Aloituksessa on siteerattu ne Raamatun kohdat, joissa kerrotaan vierailuista taivaassa. Et ole ottanut huomioon niitä ja ilmeisesti haluat torjua sellaisen mahdollisuuden, ettei siellä voisi kukaan vierailla. Raamattu kehottaa meitä olemaan halveksimatta profeetallisuutta emmekä saa kumota eikä vääristellä Raamattua. Siitä voi menettää pelastuksensa.

        2 Piet 3: 15 ...Näinhän myös rakas veljemme Paavali on hänelle annetun viisauden mukaisesti teille kirjoittanut. 16 Samaa hän sanoo kaikissa kirjeissään, joissa puhuu näistä asioista. Niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, mitä tietämättömät ja haihattelevat ihmiset omaksi tuhokseen vääristelevät niin kuin kaikkia muitakin pyhiä kirjoituksia.

        Raamatusta kaikki on tärkeää. Myös todistukset niin taivaasta kuin helvetistä. Jeesus puhui itse asiassa paljonkin helvetistä ja tuomioista. Nykyään kirkoissa ei tästä teemasta juurikaan kuule.

        Ilmestyskirjan alku on näkyä, kuten Johannes kertoo Ilm 1:1. Monet Raamattua tutkineet ovat sitä mieltä, että neljännestä luvusta alkaen näky muuttuu vierailuksi taivaassa. Johannes alkaa kokemaan asioita taivaassa:

        Ilm 4: 1 Sitten näin tämän: taivaan ovi oli auki, ja kuului sama ääni, jonka olin edellisellä kerralla kuullut -- kuin olisi torveen puhallettu. Se sanoi minulle: "Nouse tänne! Minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."

        Tässä yksi kohta, jossa ei vain katsella videota, vaan ollaan vuorovaikutuksessa taivaan enkelin kanssa ja nähdään sekä kuullaan asioita taivaassa, kuten oltaisiin vierailulla taivaassa:

        Ilm 19: 9 Enkeli sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaita ne, jotka on kutsuttu Karitsan hääaterialle." Ja hän jatkoi: "Nämä ovat tosia Jumalan sanoja." 10 Minä heittäydyin hänen jalkoihinsa kumartaakseni häntä, mutta hän sanoi: "Älä tee niin! Minä olen vain Jumalan palvelija, niin kuin sinä ja veljesi, jotka olette Jeesuksen todistajia. Jumalaa sinun tulee kumartaa!" Jeesuksen todistajissa on profetoimisen Henki.


    • taivaskoti

      Eikös täällä tulis kirjoittaa sovussa ja Jeesusta korottaen. Ei etsii vikoja toisista henkilöistä. Jokainen on vastuussa siitä mitä tänne kirjoittaa Jumalan edessä. Siunausta

      • jkjkkjkjjkk

        Hyvä kysymys. Ehkä Petri Paavola saa nyt päälleen sen kiven, jota vieritti toisten päälle.


      • proRaamattu

        Voitko 'taivaskoti' laittaa tämän kommenttisi palautteena Petri Paavolalle itselleen. Hänen nettisivuilla on palautelomake.


    • taivaskoti

      En laita mitään Paavolalle. En ole kuunnellu hänen puheitaan joten en kommentoi mihkään Paavolaa koskeviin juttuihin. Pitää tutkii Raamatun valossa mitä kukin puhuu ja onko Raamatun sanan mukaista. Oletteko te tutkineet Paavolan puheita, kuten Jumala kehoittaa tukimaan kaiken. Ensin tutkii, jos jotain aihetta on niin voi kommunikoida ei syyttää. Siunausta

    • taivaskoti

      Voihan tonne laittaa millasii juttuja vaan, mut onko ne todellisuutta ja totta. Ainahan löytyy jotain mistä iskee puukolla selkään, jollei tutki. En ota kantaa enkä kuuntele noita, jos haluun kuunnella Paavolaa otan aiheen itte netistä. Kiitos kuiteski ja siunausta.

      • luenämä

        Jos luet tarkasti nämä keskustelut, niin niissä on, kuten aloituksessa lainattu sanasta sanaan, mitä Paavola on kirjoittanut ja sitä verrattu Raamattuun. Ei olisi uskonut Paavolasta. Mutta tämä on vain varoitusta meille, ettemme saa tuudittautua jonkun opettajan opetukseen, vaan meidän tulee itse lukea Raamattua. Nyt Paavola on paljastunut kavaltajaksi, yhdeksi kadotuksen lapseksi lisää.


      • Näin.Sanotaan
        luenämä kirjoitti:

        Jos luet tarkasti nämä keskustelut, niin niissä on, kuten aloituksessa lainattu sanasta sanaan, mitä Paavola on kirjoittanut ja sitä verrattu Raamattuun. Ei olisi uskonut Paavolasta. Mutta tämä on vain varoitusta meille, ettemme saa tuudittautua jonkun opettajan opetukseen, vaan meidän tulee itse lukea Raamattua. Nyt Paavola on paljastunut kavaltajaksi, yhdeksi kadotuksen lapseksi lisää.

        Paavola mokasi, kun alkoi etsimään omaa kunniaansa etsimällä muista virheita. Ylpeys käy lankeamuksen edellä.


    • MitäIhmettäPaavolaTekee

      Petri Paavola jatkaa kaikenlaisten rönsyjen ja olemattomien teorioiden esittelyä artikkelissaan "Kenosis oppi on harhaoppi". Hän jotenkin elää arvostelussa. Nyt hän on löytänyt jostain Kenosis opin, joka on ollut luterilaisuudessa 1800-luvulla. En ole ikinä moisesta kuulut enkä huomannut, että sellaista opetettaisiin missään Suomessa.

      Paavola kirjoittaa: "Kristikunnan keskuudessa vaikuttaa niin sanottu kenosis oppi, jonka mukaan Jeesus olisi luopunut joistakin jumalallisista ominaisuuksistaan vaeltaessaan maan päällä ihmisenä. Opin mukaan Jeesus luopui kaikkitietävyydestä, kyvystä olla kaikkialla yhtä aikaa sekä kaikkivaltiudesta. Kenosis oppi opettaa Jeesuksen luopuneen jumalallisista ominaisuuksista vapaaehtoisesti ollen ihminen voidakseen täyttää sovitustyön ja pelastuksen. Gottfried Thomasius, joka oli luterilainen teologi sanotaan esitelleen ensimmäisenä kenosis opin 1800-luvulla."

      On täysin hyödytöntä luokitella jotain vanhoja puhteita opiksi ja alkaa ruotimaan olemattomia asioita. Sitä paitsi Raamatussa on joitain asioita, jotka käsittelevät Paavolan mainitsemia asioita tavalla, jotka ovat eri tavalla, kuin mitä Paavola yrittää todistella. Näyttää siltä, ettei Paavolalla ole suhteellisuuden tajua.

      Jeesus Kristus on Herra ja Jumala. Kun Jumala tuli maan päälle, niin hänen ruumiinsa oli ihminen. Jeesus eli ihmisen elämän, mutta Jeesuksessa oli Jumalan Henki.

      Jeesus sanoi, ettei hän tiennyt ihan kaikkea, mikä tarkoitti sitä, ettei Jumala halunnut puhua kaikkea Jeesuksen kautta. Oli jotain, mitä Jeesus ei tiennyt, mutta Taivaan Isä tiesi:

      Mt 24:36 "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. "

      Jeesus oli tullut Jumalan luota ja otti vähäksi aikaa orjan muodon, ihmisen muodon. Jumala alentui olemaan vähän aikaa ihminen ilman jumalallisuuden ulkokuorta:

      Fil 2: 5 Olkoon teilläkin sellainen mieli, joka Kristuksella Jeesuksella oli. 6 Hänellä oli Jumalan muoto, mutta hän ei pitänyt kiinni oikeudestaan olla Jumalan vertainen 7 vaan luopui omastaan. Hän otti orjan muodon ja tuli ihmisten kaltaiseksi. Hän eli ihmisenä ihmisten joukossa, 8 hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, ristinkuolemaan asti. 9 Sen tähden Jumala on korottanut hänet yli kaiken ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman. 10 Jeesuksen nimeä kunnioittaen on kaikkien polvistuttava, kaikkien niin taivaassa kuin maan päällä ja maan alla, 11 ja jokaisen kielen on tunnustettava Isän Jumalan kunniaksi: "Jeesus Kristus on Herra."

      Mitä Petri Paavola yrittää todistella tällaisella kirjoittelulla? Onkohan niin, että Paavola vain yrittää vain etsiä omaa kunniaansa.

      • sdfsdfsdfsfd

        Paavola on juuri kirjoittanut myös artikkelin siitä, että helvetti on ikuinen, joten hänen pitäisi ymmärtää tilanteensa. Pilkkaajat tuomitaan helvettiin.

        1 Kor 6: 9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, 10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.


      • Ei.pilkata

        Elä siis pilkkaa Petriä.


      • sdfsdfsdfs
        Ei.pilkata kirjoitti:

        Elä siis pilkkaa Petriä.

        Pilkka on valheellista puhumista toisesta. Aloituksessa on vastaansanomaton ja totuuteen perustuva todistus siitä, mitä Paavola on tehnyt.


      • Ei.pilkata

        Aloitus on tehty ihmisen oman tulkinnan pohjalta.
        Kysymyksessä tulkinta tulkintojen joukosta mitä ihminen
        vajavaisena tekee.

        Ihmisiä me vain olemme niin aloittaja kuin Petrikin.

        Petrillä on paljon annettavaa sivustonsa kautta, aloittajasta ei ole tietoa.


      • sdfsdfsdf
        Ei.pilkata kirjoitti:

        Aloitus on tehty ihmisen oman tulkinnan pohjalta.
        Kysymyksessä tulkinta tulkintojen joukosta mitä ihminen
        vajavaisena tekee.

        Ihmisiä me vain olemme niin aloittaja kuin Petrikin.

        Petrillä on paljon annettavaa sivustonsa kautta, aloittajasta ei ole tietoa.

        Sinä ole langennut Paavolan valheisiin.


    • sdfsdfsfddsfsdffdssfds

      Paavola kumoaa ja niin opettaa että moni kohta Vanhasta testamentista olisi Uuden liiton aikana kumottu. Raamattu kieltää tällaisen ja Jeesus sanoi, että sellaisesta tipahtaa vähäisimmäksi. Jos ei noudata häntä paremmin Jumalan tahtoa, niin ei pelastu taivaaseen. Paavola tilanne on juuri tällainen. Hän on tippunut viimeiseksi. Asiasta on hyvä keskustelu täällä: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14132055/onko-petri-paavola-todella-ovela-eksyttaja

      • Voi.surkeita.hyypiöitä

        Mikä saatanan pellehermanni väittää, että VT:tä pitää joka kohdasta noudattaa? Eikö saatanan pellehermannilla ole mitään tajua erotella, että mikä kohta Raamatussa on lakia, ja mikä on muuta?


      • näin.on
        Voi.surkeita.hyypiöitä kirjoitti:

        Mikä saatanan pellehermanni väittää, että VT:tä pitää joka kohdasta noudattaa? Eikö saatanan pellehermannilla ole mitään tajua erotella, että mikä kohta Raamatussa on lakia, ja mikä on muuta?

        Sinussa on riivaajahenki. Vastustat Jumalan lakia. Vastustat ehkä senkin takia, että sinussa on riivaaja.

        Taitaa olla todellakin niin, että koko VT:tä tulee noudattaa kunnes taivas ja maa häviävät. Niinhän Jeesuskin sanoi.


      • sdfsdffsdfsfsfd
        Voi.surkeita.hyypiöitä kirjoitti:

        Mikä saatanan pellehermanni väittää, että VT:tä pitää joka kohdasta noudattaa? Eikö saatanan pellehermannilla ole mitään tajua erotella, että mikä kohta Raamatussa on lakia, ja mikä on muuta?

        Uuden liiton aikana tulee noudattaa VT:tä. Paavalikin noudatti sitä tarkasti.

        Mt 5: 17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan. "

        Ja miten Paavali toimi Uuden liiton ajan. Tätä et pysty kumoamaan. Alkuseurakunta mukaan lukien Paavali noudattivat Vanhaa testamenttia.

        Ap.t 25: 7 Paavalin saavuttua kerääntyivät Jerusalemista tulleet juutalaiset hänen ympärilleen ja ahdistivat häntä monin raskain syytöksin. He eivät kuitenkaan kyenneet näyttämään syytöksiään toteen. 8 Paavali kiisti ne sanoen: "Mitään väärää en ole tehnyt, en juutalaisten lakia, en temppeliä enkä keisaria vastaan."

        Ap.t 28: 17 Kolmen päivän kuluttua Paavali kutsui juutalaisten johtomiehet luokseen. Kun nämä olivat saapuneet, hän sanoi: "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole millään tavoin rikkonut kansaamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on tuotu vangittuna tänne. 18 Roomalaiset kyllä olisivat kuulustelun jälkeen päästäneet minut vapaaksi, koska en ollut tehnyt mitään, mistä olisin ansainnut kuolemanrangaistuksen, 19 mutta juutalaiset olivat sitä vastaan. Niinpä minun oli vedottava keisariin -- ei kuitenkaan siinä mielessä, että mitenkään tahtoisin syyttää kansaani. 20 Tämän kaiken takia minä kutsuin teidät tänne saadakseni tavata teidät ja puhua kanssanne. Olen näet kahleissa Israelin toivon tähden."

        21 Juutalaiset vastasivat: "Emme ole saaneet Juudeasta mitään kirjettä, jossa kerrottaisiin sinusta, eikä kukaan veljistä ole täällä käydessään puhunut sinusta pahaa, ei julkisesti eikä yksityisesti.


      • markku.lievonen
        sdfsdffsdfsfsfd kirjoitti:

        Uuden liiton aikana tulee noudattaa VT:tä. Paavalikin noudatti sitä tarkasti.

        Mt 5: 17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan. "

        Ja miten Paavali toimi Uuden liiton ajan. Tätä et pysty kumoamaan. Alkuseurakunta mukaan lukien Paavali noudattivat Vanhaa testamenttia.

        Ap.t 25: 7 Paavalin saavuttua kerääntyivät Jerusalemista tulleet juutalaiset hänen ympärilleen ja ahdistivat häntä monin raskain syytöksin. He eivät kuitenkaan kyenneet näyttämään syytöksiään toteen. 8 Paavali kiisti ne sanoen: "Mitään väärää en ole tehnyt, en juutalaisten lakia, en temppeliä enkä keisaria vastaan."

        Ap.t 28: 17 Kolmen päivän kuluttua Paavali kutsui juutalaisten johtomiehet luokseen. Kun nämä olivat saapuneet, hän sanoi: "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole millään tavoin rikkonut kansaamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on tuotu vangittuna tänne. 18 Roomalaiset kyllä olisivat kuulustelun jälkeen päästäneet minut vapaaksi, koska en ollut tehnyt mitään, mistä olisin ansainnut kuolemanrangaistuksen, 19 mutta juutalaiset olivat sitä vastaan. Niinpä minun oli vedottava keisariin -- ei kuitenkaan siinä mielessä, että mitenkään tahtoisin syyttää kansaani. 20 Tämän kaiken takia minä kutsuin teidät tänne saadakseni tavata teidät ja puhua kanssanne. Olen näet kahleissa Israelin toivon tähden."

        21 Juutalaiset vastasivat: "Emme ole saaneet Juudeasta mitään kirjettä, jossa kerrottaisiin sinusta, eikä kukaan veljistä ole täällä käydessään puhunut sinusta pahaa, ei julkisesti eikä yksityisesti.

        Todellisuus vain on. Jeesus ei kumonnut lakia,- vaan TÄYTTI lain. Koko Jeesuksen opetus kulminoituu lakeihin eli kun ihminen uskoo Jeesukseen, niin ihminenkin on vahvistanut lain.USKOLLAAN.
        Punainen lanka tässä onkin, miten Jeesukseen uskominen,- pelastaa ihmisen. Savoksi sanottuna Jeesuksen ristinkuoleman kautta / uhrilla ihminen täyttää lain JUMALAN silmillä katsottuna.
        Todellisuudessa armosta on siis kysymys ja armossa elämisestä.

        JUMALALLE on kauhistus, jos ihminen pyrkii lakia noudattamalla lähestymään JUMALAANSA.


      • sdsdfsdfsfsfsfd
        markku.lievonen kirjoitti:

        Todellisuus vain on. Jeesus ei kumonnut lakia,- vaan TÄYTTI lain. Koko Jeesuksen opetus kulminoituu lakeihin eli kun ihminen uskoo Jeesukseen, niin ihminenkin on vahvistanut lain.USKOLLAAN.
        Punainen lanka tässä onkin, miten Jeesukseen uskominen,- pelastaa ihmisen. Savoksi sanottuna Jeesuksen ristinkuoleman kautta / uhrilla ihminen täyttää lain JUMALAN silmillä katsottuna.
        Todellisuudessa armosta on siis kysymys ja armossa elämisestä.

        JUMALALLE on kauhistus, jos ihminen pyrkii lakia noudattamalla lähestymään JUMALAANSA.

        Jeesus tuli toteuttamaan lakia, tarkoittaa, että Jeesus totteli lakia. Kun Raamatussa sanotaan, että Jeesus täytti lain, niin se tarkoittaa sitä, että Jeesus oli lain eli Tooran ennustama Messias. Jeesus oli Messiasprofetioiden täyttymys.

        Jos usko ei kunnioita lakia ja pyri sitä noudattamaan niin uskovakaan ei pelastu taivaaseen. Laittomuuden tekijät eivät pääse taivaaseen.

        Se että Jeesus olisi kumonnut lakia, on porttokirkon harhaoppi, jossa vääristellään Paavalin opetuksia. Porttokirkon aikana papit estävät uskovia pääsemästä taivaaseen, eivätkä he itsekkään sinne pääse (Mt 23:13).

        Mt 7:21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


      • markku.lievonen
        sdsdfsdfsfsfsfd kirjoitti:

        Jeesus tuli toteuttamaan lakia, tarkoittaa, että Jeesus totteli lakia. Kun Raamatussa sanotaan, että Jeesus täytti lain, niin se tarkoittaa sitä, että Jeesus oli lain eli Tooran ennustama Messias. Jeesus oli Messiasprofetioiden täyttymys.

        Jos usko ei kunnioita lakia ja pyri sitä noudattamaan niin uskovakaan ei pelastu taivaaseen. Laittomuuden tekijät eivät pääse taivaaseen.

        Se että Jeesus olisi kumonnut lakia, on porttokirkon harhaoppi, jossa vääristellään Paavalin opetuksia. Porttokirkon aikana papit estävät uskovia pääsemästä taivaaseen, eivätkä he itsekkään sinne pääse (Mt 23:13).

        Mt 7:21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Toivon, että ymmärrät tämän;

        27. Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
        28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.
        29. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
        30. koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta.
        31. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.

        Muuten, mistä olet saanut käsityksen, että JUMALASTA synbtynyt ihminen luulisi Jeesuksen kumonneen lain?
        Jeesus täytti lain ja piste.

        Ymmärräthän. Laissa eläminen on eri tila kuin uskolla lain vahvistaminen. Todellisesti sinä/kään et mahdollistu elämään laissa edes vuorokautta,- puhumattakaan kauempaa aikaa.

        Punainen lanka on, miten lain tunteminen aktivoi ihmiseen synnintunnon ja kirkastaa Jeesuksen sovitustyön / uhrin.


      • fghfhfghfhgf
        markku.lievonen kirjoitti:

        Toivon, että ymmärrät tämän;

        27. Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
        28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.
        29. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
        30. koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta.
        31. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.

        Muuten, mistä olet saanut käsityksen, että JUMALASTA synbtynyt ihminen luulisi Jeesuksen kumonneen lain?
        Jeesus täytti lain ja piste.

        Ymmärräthän. Laissa eläminen on eri tila kuin uskolla lain vahvistaminen. Todellisesti sinä/kään et mahdollistu elämään laissa edes vuorokautta,- puhumattakaan kauempaa aikaa.

        Punainen lanka on, miten lain tunteminen aktivoi ihmiseen synnintunnon ja kirkastaa Jeesuksen sovitustyön / uhrin.

        Sinä olet pihalla, mitä Raamatussa lukee. Kun sanotaan, että Jeesus täytti lain, niin se ei tarkoita sitä, että laki olisi kumottu. Vanhassa testamentissa ennustetaan Messiaan tuleminen. Jeesus täytti nämä profetiat.

        Room 3: 31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.


    • räyh.räyh

      Vetäkää vittu päähänne saatanan lakihenkiset mulkut. Teillä kusipäillä ei ole kristinuskon kanssa mitään tekemistä.

      • vamppyyrit

        Just niin,ihan mielipuolia.Tuollaiset vie ihmiseltä elämänvoiman!


      • jhkjhkjhkhjkj

        räyh.räyh näyttää olevan riivaajahengen vallassa.


    • PasiToivonen

      >>Jos usko ei kunnioita lakia ja pyri sitä noudattamaan niin uskovakaan ei pelastu taivaaseen. Laittomuuden tekijät eivät pääse taivaaseen.>>

      Siitä vaan naisia tappamaan. Jehova varmaan palkitsee sinut.

      ---------------------

      Noitanaisen älä anna elää tosikertomus noitavainosta Suomessa 1666-1671

      Niin katsoi pahalla silmällä. Tosikertomus noitavainon kohteeksi joutuneista naisista Ahvenanmaalla, missä vääräuskoisten metsästys kasvoi valtavaksi hysteriaksi. Pahalla silmällä katsominen, odottamaton viljaonni, yrteillä parantaminen. Siinä muutamia todisteita noituudesta, yhteistyöstä paholaisen kanssa. Kun uudet akateemiset teoriat ja palavan kristinuskon omaksunut tuomari saapuvat Ahvenanmaalle, saaren arkiset loitsimisen perinteet kääntyvät nainen kerrallaan koko yhteisöä vastaan. Kuolemantuomion saattoi pian saada mitä vähäisimmästä syystä. Hallitsemattomassa hysteriassa, mestaustuomion pelossa ja peukaloruuvien kiristyksessä annettiin ilmi niin miniät kuin naapurit. Taiteen lisensiaatti Leena Virtanen on Sipoossa asuva käsikirjoittaja ja dramaturgi. Hän on työstänyt Ahvenanmaan noitanaisten tarinan myös elokuvakäsikirjoitukseksi yhdessä Saara Cantellin kanssa.

      Tekijä: Leena Virtanen

      Kustantaja: WSOY

      Painovuosi: 2013

      • OletKavaltaja

        Pasi Toivonen. Sinä ole tamperelainen katolinen. Sinä kimpaannuit eräässä keskustelussa ja pilkkasit Pyhää Henkeä ja olet menettänyt Petri Paavolan tapaan pelastuksesi.

        Sinä vastusta Jumalaa. Sinä jatkat Jumalan antamien opetusten pilkkaamista mutamaalaamalla niitä ja irrottamalla ne asiayhteydestä.


      • fghffgf

        Meitä ei kiinnosta Ahvenanmaan paikallishistoria.


      • ÄläLeikiJumalaa
        OletKavaltaja kirjoitti:

        Pasi Toivonen. Sinä ole tamperelainen katolinen. Sinä kimpaannuit eräässä keskustelussa ja pilkkasit Pyhää Henkeä ja olet menettänyt Petri Paavolan tapaan pelastuksesi.

        Sinä vastusta Jumalaa. Sinä jatkat Jumalan antamien opetusten pilkkaamista mutamaalaamalla niitä ja irrottamalla ne asiayhteydestä.

        KUKA IHMINEN VOI PÄÄTTÄÄ ETTÄ JOKU ON MENETTÄNYT PELASTUKSENSA??????!!!!!!
        Vaikka kuinka olisi tehnyt Pyhän Hengen pilkan ihmisten mielestä, niin ihmisillä EI OLE OIKEUTTA päättää siitä onko pelastus menetetty, VAIN YKSIN JUMALA PÄÄTTÄÄ JA NÄKEE TOTUUDEN TAPAHTUNEESSA.


      • ÄlkääLampaatPeljätkö

        Varokaa aloittajan kaltaisia ihmisiä, Jumalalla tulee olemaan hänen ja kaltaistensa 'syyttäjien' kanssa varsin selkeä paini painittavana!


    • VarokaaPPaavolaa

      Petri Paavola on reagoinut S24 palstalla hänestä esitettyyn kritiikkiin. Hän lähti puolustuskannalle ja upposi syvemmälle. Hän ei pystynyt puolustautumaan vakavampien syntiensä osalta, mutta tarkensi muutamaa muuta keskustelua.

      Petri Paavola kehottaa koettelemaan kaiken ja Paavolaa ollaan koeteltu ja hänet on havaittu vaarallisella tavalla harhaoppiseksi. Hänen suuri syntinsä on vääristellä Raamattua opettamalla korvasyyhyyn oli opettamalla vain osan Raamatun opetusta hyväksymällä. Paavola ei ota huomioon kaikkea, mitä Raamatussa lukee ja sen takia hän opettaa mm. pelastuksesta väärin.

      Paavolan uusin artikkeli antaa väärän todistuksen. Paavola kertoo hyvin yksipuolisella tavalla, mitä vaaditaan pelastumiseen. Paavola kirjoittaa artikkelissa: 'Netissä olevat kirjoitukset ja huhut' seuraavaa:

      "Raamattu sanoo pelastuksen näkyvän merkin olevan suun tunnustus ja sydämen usko, jossa uskotaan Jeesus Herraksi, jonka Jumala nosti kuolleista. Jos tämän uskot sydämessäsi ja sen tunnustat, niin olet pelastettu Jumalan armosta Herran Jeesuksen sovitustyön ansiosta."

      Tämä ei ole koko totuus. Paavola ei opeta oikein, mitä Raamattu tarkoittaa uskolla. Uskominen ei ainoastaan tarkoita sitä, että uskoisin Jeesuksen oleva Herra, jonka Jumala nosti kuolleista. Paavola tekee syntiä, koska hän ei opeta, että sen lisäksi pitää uskoa Jeesusta. Tämä tarkoittaa Jumalan tahdon tekemistä eli lain tottelemista.

      Tässä on Raamatusta kohta, jonka Paavola jätti siteeraamatta kun hän opetti pelastuksesta, joka on välttämätön opetus, jotta ymmärrämme oikein, mitä Jumala edellyttää pelastumiselta:

      Mt 7:21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Hepr. 5:8: 8 Vaikka hän oli Poika, hän joutui kärsimyksistä oppimaan, mitä on kuuliaisuus. 9 Kun hän oli saavuttanut täydellisyyden, hänestä tuli iankaikkisen pelastuksen tuoja, kaikkien niiden pelastaja, jotka ovat hänelle kuuliaisia. 10 Hänestä tuli Jumalan asettama ylipappi, jonka pappeus on Melkisedekin pappeutta.

      Paavola väittää, että hänelle puhuu Jumala suoraan. Näin ei ole. Paavola saa yliluonnolliset kokemukset paholaiselta, joka on valheellisesti tekeytynyt Jumalaksi. Se seikka, että Paavola on jopa langennut Pyhän Hengen pilkkaan kertoo siitä, ettei Paavola palvele Jumalaa vaan vain omaa kunniaansa.

      Synti, mitä Paavola tekee opettamalla jatkuvasti väärin Raamattua, on tämä:

      2 Piet 3:15,16: ... Näinhän myös rakas veljemme Paavali on hänelle annetun viisauden mukaisesti teille kirjoittanut. 16 Samaa hän sanoo kaikissa kirjeissään, joissa puhuu näistä asioista. Niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, mitä tietämättömät ja haihattelevat ihmiset omaksi tuhokseen vääristelevät niin kuin kaikkia muitakin pyhiä kirjoituksia.

      • ghgjghjgh

        Paavola ei ole pystynyt mitään järkevää esittämään. Muutaman oikaisuun vähämerkityksellisiin asioihin hän on ilmoittanut. Mutta suuria syntejä hän ei edes pysty selittelemään. On hyvä asia, että Paavolan synnit on paljastettu ja joku viitsii koetella tuota lopun ajan väärää profeettaa.


      • Setä.neuvoo
        ghgjghjgh kirjoitti:

        Paavola ei ole pystynyt mitään järkevää esittämään. Muutaman oikaisuun vähämerkityksellisiin asioihin hän on ilmoittanut. Mutta suuria syntejä hän ei edes pysty selittelemään. On hyvä asia, että Paavolan synnit on paljastettu ja joku viitsii koetella tuota lopun ajan väärää profeettaa.

        Pilkkaajan puhetta. Syntiä. Pyörit synnissä.


      • Neuvon.setää
        Setä.neuvoo kirjoitti:

        Pilkkaajan puhetta. Syntiä. Pyörit synnissä.

        Sinulla setä ei ole mitään laittaa väitteisi tueksi. Heität vain pilkkaavia kommentteja, et muuta. Aloituksessa on asiallisesti perusteltu kanta. Sinä setä taidat olla hätääntynyt, kun totuus ottaa selkävoiton sinun kaltaisista paholaisen kätyreistä.


      • Setä.neuvoo
        Neuvon.setää kirjoitti:

        Sinulla setä ei ole mitään laittaa väitteisi tueksi. Heität vain pilkkaavia kommentteja, et muuta. Aloituksessa on asiallisesti perusteltu kanta. Sinä setä taidat olla hätääntynyt, kun totuus ottaa selkävoiton sinun kaltaisista paholaisen kätyreistä.

        << Paavola ei ole pystynyt mitään järkevää esittämään >>

        Ei tarvitse kovin suuri nero olla, huomatakseen että tuo oli pilkkaajan puheenvuoro. Valehtelevan syyttelijän, joka kerjää turpaansa, niin kuin Sananlaskuissa sanotaan.


      • näin.on
        Setä.neuvoo kirjoitti:

        << Paavola ei ole pystynyt mitään järkevää esittämään >>

        Ei tarvitse kovin suuri nero olla, huomatakseen että tuo oli pilkkaajan puheenvuoro. Valehtelevan syyttelijän, joka kerjää turpaansa, niin kuin Sananlaskuissa sanotaan.

        Sinussa on riivaajahenki.


      • ghfghfhfghfhg
        Setä.neuvoo kirjoitti:

        << Paavola ei ole pystynyt mitään järkevää esittämään >>

        Ei tarvitse kovin suuri nero olla, huomatakseen että tuo oli pilkkaajan puheenvuoro. Valehtelevan syyttelijän, joka kerjää turpaansa, niin kuin Sananlaskuissa sanotaan.

        Nämä riivaajahenget hermostuvat, kun Paavola jää kiinni valheita.


    • totuus_voittaa

      Evankelista Petri Paavola on syyllistynyt Pyhän Hengen pilkkaan. Hän on susi lampaiden vaatteessa. Paavola näkee muissa vain puutteita. Paavola ei osaa muuta kuin rikkoa ja särkeä, eikä osaa ollenkaan istuttaa ja tehdä hyvää hedelmää.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14404878/petri-paavola-pilkkasi-pyhaa-henkea

      Petri Paavolalla on niin suuri suu, että jos hän olisi elänyt Jeesuksen aikana, niin fariseus Paavola olisi varmaan kailottanut toreilla ja aitovierillä, että kuolleista heräämiset on nekin tehty väärin, kun misna ja perinnäissäännöt kieltävät sellaista ja tuollaista. No ei ole mikään ihme, että Petri Paavola on nyt tehnyt anteeksiantamatonta syntiä jo nyt.

      Jos meidän aikana joku heräisi kuolleista, niin susi lampaiden vaatteissa tulisi paikalle huutamaan kaikenlaista pilkkaa. Sellainen susi on Petri Paavola. Hän yrittää tehdä seurakunnissa vallankaappausta ja saa tekojensa mukaisen lopun viimeisellä tuomiolla.

      • totuus_voittaa

        Raamatussa on opetettu, mitä on Pyhän Hengen pilkka. Jos suurena suuna menee arvostelemaan Jumalan profeetan tekemiä voimatekoja opetuksensa vahvistukseksi, niin silloin vastustaa totuudellista opetusta ja Pyhää Henkeä. Jos lähtee vastustamaan tällaista, niin menettää pelastuksensa peruuttamattomasti.

        Yksi selkeä esimerkki on kuolleista heräämiset. Sellaista ei pysty kukaan muu tekemään kuin Pyhä Henki. Jos sellaisen tehnyttä profeettaa pilkkaa vaikka mielisairaaksi tai pahojen henkien vaivaamaksi, niin syyllistyy Pyhän Hengen pilkkaan ja tuomion helvettiin on peruuttamaton. Hänen sanoja on pakko uskoa tai ainakin pitää suunsa kiinni.

        Tässä muutama Raamatun kohta, jotka varoittamat meitä arvostelemasta kuolleista heräämisiä. Jos profeetta on epämeluisa, niin silloin on suuri kiusaus avata suunsa kohtalokkain seurauksin. On todella tärkeää osata pitää kurissa suunsa.

        1 Kun 17: 21 Hän ojentautui kolmesti pojan ylle ja rukoili: "Herra, minun Jumalani! Anna hengen palata tähän poikaan!" 22 Herra kuuli Elian pyynnön. Henki palasi poikaan, ja hän virkosi eloon. 23 Elia nosti pojan vuoteelta ja vei hänet kattohuoneesta alas taloon. Hän antoi pojan tämän äidille ja sanoi: "Katso, poikasi elää." 24 Nainen sanoi Elialle: "Nyt minä tiedän, että sinä olet Jumalan mies. Se, mitä sinä puhut, on todella Herran sanaa."

        Ilm 1:17,18: "Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, 18 iäti elävä. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän, elän aina ja ikuisesti. Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.

        Mt 5:22: se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.

        Mk 3: 28. Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
        29. mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
        30. Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki".

        Kun väärässä paikassa sanoo muutaman väärän sana, niin se voi tarkoittaa uskonsa tunnustaneelle kristitylle tuomiota helvettiin.

        Mt 12: 36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili. 37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."


    • Hyvä_huomio

      Samuel tuli tuonelasta tapaamaan kuningas Saulia, jolle hän kertoi Saulin tuomiot 1 Sam 28. Taivaan, tuonelan ja maan välillä on kulkenut ihmisiä, mistä Raamattu kertoo.

      Paavola yrittää väkisin vääntää sellaista oppia, jolla voisi torjua Tiaisen taivaskokemuksen. En usko itse Tiaisen käyneen taivaassa, mutta uskon muiden käyneen. Se on Raamatun mukaan mahdollista.

      Paavola torjuu taivaskäynnit tavalla, jossa hän ottaa liikaa valtaa itselleen.

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä siitä, että Paavola meni liian pitkälle juonissaan ja saa siitä, mitä ansaitsee.

    • vainajahenkipuhui

      Samuel ei tullut tapaamaan Saulia, vaan samueliksi tekeytyvä vainajahenki.
      1. Sam. 28:7

      Niin Saul sanoi palvelijoillensa: "Etsikää minulle joku vaimo, jolla on vallassaan vainajahenki, niin minä menen hänen luoksensa ja kysyn häneltä". Hänen palvelijansa vastasivat hänelle: "Katso, Een-Doorissa on vaimo, jolla on vallassaan vainajahenki"
      3. Moos. 19:31

      Älkää kääntykö vainaja-ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne

      1. Aik. 10:13

      Niin kuoli Saul, koska hän oli ollut uskoton Herraa kohtaan eikä ollut ottanut vaaria Herran sanasta, ja myös sentähden, että hän oli kysynyt vainajahengeltä neuvoa,

      • Hyvä_huomio

        Olet oikeassa, että Raamattu kieltää kääntymästä vainajahenkien puoleen. Raamattu ei erityisesti mainitse, että kyseessä olisi ollut Samueliksi tekeytynyt paha henki. Kyseessä voisi siis olla vähän sama tilanne, kun Bieleamin aasi suusta tullut puhe. Saul kuitenkin sai tuomion, joka toteutui.

        1 Sam. 28: 15 Samuel sanoi Saulille: "Miksi häiritsit minua ja kutsuit minut esiin?" Saul vastasi: "Olen suuressa ahdingossa. Filistealaiset käyvät sotaa minua vastaan, ja Jumala on väistynyt minusta eikä enää vastaa minulle profeettojen kautta eikä unissa. Minä kutsuin sinua, jotta ilmoittaisit, mitä minun pitää tehdä." 16 Mutta Samuel sanoi: "Miksi sinä minulta kysyt neuvoa, kun Herra on jättänyt sinut ja tullut viholliseksesi? 17 Herra on tehnyt sinulle niin kuin hän puhui minun kauttani: hän on repäissyt kuninkuuden sinun kädestäsi ja antanut sen toiselle miehelle, Daavidille. 18 Sinä et totellut Herraa etkä tehnyt amalekilaisten maassa, mitä hänen vihansa vaati. Sen vuoksi Herra tekee nyt sinulle tämän. 19 Herra antaa sinut ja Israelin filistealaisten käsiin, ja huomenna sekä sinä että poikasi olette minun luonani. Ja Israelin sotaväenkin Herra antaa filistealaisten käsiin."


    • erottakaaasiat

      Joka on pilkannut Pyhää Henkeä, se ei ikinä ole kiinnostunut Jeesuksesta, eikä pelastuksesta, se ei vahingossakaan mainitse Jeesuksen nimeä hyvässä mielessä, se ei ikinä pitäisi jotain hengellistä blogia tai kirjoittelisi minnekään hengellisille palstoille.

      Pyhän Hengen pilkkaajan Jumala paaduttaa täydellisesti ulos kaikesta hengellisestä, hän ei ikinä ole enää hengellisistä asioista kiinnostunut. Hän on sokea kaikelle hengelliselle.

      Niin kauan kuin ihminen jollakin tavalla askartelee uskon asioiden kanssa, hän ei ole syyllistynyt Pyhän Hengen pilkkaan.

      Aiheesta on niin paljon hyviä artikkeleita netissä kirjoitettuna, ettei niitä enää viitsi täällä toistaa, jokainen voi lukea halutessaan googlettamalla 'Pyhän Hengen pilkka'.

      Jokainen Raamatun lukenut osaa kyllä niistä kirjoituksista nähdä sen, mikä on oikeaa kirjoitusta ja mikä väärää.

      Pyhää Henkeä pilkannut ei siis koskaan enää etsi Jumalaa. Hän ei myöskään ikinä julistaisi mitään Jeesuksesta pelastajana.

      • Hyvä_huomio

        Sinulla on väärä käsitys siitä, mitä Raamattu opettaa Pyhän Hengen pilkasta. Se on Raamatussa määritelty tietynlainen synti, josta menettää laakista pelastuksensa.


      • eivähällähylkää

        'joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty'

        Miten sinä erotat ihmisen, joka on tallonut jalkoihinsa Jumalan Pojan?
        - mitä hän Jeesuksesta kertoo

        Pyhän Hengen pilkka on matka synnin tien kautta syvään paatumukseen ja halu elää siinä synnin vallassa, eikä hän koskaan tule katumukseen.
        - sinäkö osaisit tällaisen ihmisen erottaa?

        Miten minä tai sinä voisimme jostakin ihmisestä sanoa, että tuo synnintekijä on niin paatunut, ettei hän ikinä enää elämässään tule katumukseen? Kun sitä ei tiedä Jumalakaan, niin miten sinä sen voisit tietää?

        Vasta sitten kun Jumala paaduttaa ihmisen, ihmisen mahdollisuus parannukseen on peruuttamaton. Sitä Jumala ei halua vähällä tehdä.
        2. Moos. 10:27

        Mutta Herra paadutti faraon sydämen, niin että hän ei tahtonut päästää heitä

        Jaak. 4:5

        Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"?


    • hyväpitäkää

      Valehtelijoita on kyllä paljon liikkeellä, mutta se ei ole Pyhän Hengen pilkkaa. Jokainen joka selittää Raamattua, selittää jossain väärin, koska tietomme ja ymmärryksemme on vajavaista, mutta se ei ole Pyhän Hengen pilkkaa.

      Täydellistä ihmistä ei ole meidän tavallisten kuolevaisten joukossa.

      On hyvä, että jotkut sentään yrittävät julistaa Jeesusta pelastajana, monet meistä eivät sano sanaakaan Jeesuksesta.

      Silloin kun Jeesusta julistetaan, ihminen voi tulla synnin tuntoon ja tahtoo tehdä parannuksen ja tulla Jeesuksen luokse.

      Meidän on vaikea todentaa mitään taivaskäynneistä, koska meille ei ole sitä sen enempää selvitetty. Paavalikaan ei itsekään ollut varma, millaisesta tapahtumasta hänen kohdallaan oli kysymys. Ilmestyskirjan Johannes taas näki tulevia tapahtumia ikäänkuin olevana - ne eivät siis vielä silloin tapahtuneet. Hän ei siis käynyt missään.

      Kaikki julistus pitää Raamatun sanalla arvioida ja pitää se mikä on hyvää. Jos joku kieltää arvostelun, se sana on vastoin Raamatun opetusta ja siitä ei pidä välittää. Samoin kaikki profetiat pitää erityisesti arvioida Raamatun sanan valossa ja ymmärtää, mikä on oikeaa ja mikä ihmisestä.

      Kadotustuomiota me emme saa lausua kenestäkään ihmisestä, se lausutaan vasta viimeisellä tuomiolla. Sinä et voi tietää kenenkään ihmisen kuolinhetken tilannetta etukäteen, etkä edes jälkikäteen.

      Synnyttääkö tämäkin keskustelu uskomattomissa kiinnostusta pelastukseen, vai karkoittaako tämä keskustelu ihmiset pois Jeesuksen luota, jos joku uskomaton näitä viittsii edes yhtään lukea? Uskovana meidän tulisi miettiä sitä!

    • oletturvassaJeesuksessa

      Niin kauan kuin ihmisellä on halu pyytää Jumalalta anteeksi vääriä tekojaan vilpittömästi ja halu parannukseen, silloin ihminen ei ole todellakaan tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa. Tämä siksi, ettei nyt kukaan luule, että hän vahingossa menettäisi pelastuksensa joidenkin sanojen takia. Minkään sanojen takia ei kukaan pelastustaan menetä. Sanojaan voi pyytää anteeksi, jos ymmärtää sanoneensa väärin tai valehdelleensa.

      • näin.se.menee

        Jos profeetta opettaa ja Jumala vahvistaa hänen opetuksensa parantamalla vaikeasti sairaan, niin sen pilkkaaminen pahojen henkien teoksi on synti, jota ei saa anteeksi. Siinä pilkkaaja tekee useita virheitä. Ei hyväksy totuudellista evankeliumia, koska se poikkeaa omasta harhaopista. Sitten ei mitenkään hyväksy, että Pyhä Henki toimii voimallisesti hänen omaa harhaoppiaan vastaan. Viimeinen naula arkkuun on siinä, kun avaa suunsa pilkkaamalla.


    • anteeksisaa

      'Jos profeetta opettaa ja Jumala vahvistaa hänen opetuksensa parantamalla vaikeasti sairaan, niin sen pilkkaaminen pahojen henkien teoksi on synti, jota ei saa anteeksi. '

      Tuokaan ei ole Pyhän Hengen pilkkaa!
      Mark 3:
      28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;

      Sanoillasi et siis voi pilkata Pyhää Henkeä niin, ettet sitä saisi anteeksi!

      Kysymys on siis pitkään jatkuneesta syntielämän aiheuttamasta paatumuksesta ja Jeesuksen jalkoihin tallaamisesta.

      • yututyutyut

        Luet Raamattua korvasyyhyyn. Et voi kumota toisella Raamatun kohdalla sellaisia Jeesuksen sanoja, ettei Pyhän Hengen pilkkaa saa anteeksi. Jeesuksen sanojen mukaan on olemassa pilkka, jota ei saa anteeksi ja sitä ei muuta mikään.

        Mt: 12:31 Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
        12:32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

        Jh 10:35 ..eikä pyhiä kirjoituksia voi tehdä tyhjäksi.


    • anteeksisaa

      Niin kauan kuin uskova, Jeesuksen oma haluaa anteeksi Herraltaan pyytää ja tarvittaessa ihmisten ja lain edessä sovittaa puheensa ja tekonsa, hän saa anteeksi.

      Mitään niin pahaa et pysty sanomaan ja tekemään, etteikö siihen Jumalan armo riittäsi, jos Jeesuksen luokse tulet. Niin täydellinen ja riittävä on Jeesuksen uhri Golgatan ristillä ja niin valtava hänen verensä voima.

      Älä siis pelkää, sinä Jeesuksen rakas, sinä olet turvassa nyt ja aina.

      • erterterte

        Jos käyttää Jumalan nimeä petokseen, niin sitä ei saa anteeksi. Siitä saa varman tuomion.

        2 Ms 20:7 1992 käännöksen alaviitteessä: Sananmukaisesti: »Älä käytä Herran, Jumalasi, nimeä petokseen, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää hänen nimeään petokseen.»


      • SANAN.POHJALLE.TAKAISIN

        92väännös on väärä. Kuten tässäkin. Raamattu puhuu Jumalan nimen käyttämisestä VÄÄRIN.

        esim älä turhaan lausu Herran sinun Jumalasi nimeä, sillä Herra, sinun Jumalasi ei jätä rankaisematta...


    • Helgeilmari

      Siteeraan Petteri Haipolaa

      ''Vain Hengessä elävät ja valvovat Jeesuksen seuraajat saavat armosta lahjana pelastuksen, mutta sielulliset ja lihalliset vääryyden tekijät tuomitaan kadotukseen. Heiltä otetaan pois sekin, mitä luulivat omistavansa. Luuk. 8:18 He luulivat olevansa rikkaita ja omistavansa kaiken, mutta olivatkin keppikerjäläisiä ja hengellisesti kuolleita. Ilm. 3:14-17, Ef. 2:1-3

      Jotta ymmärtäisimme oikein, mikä on Pyhän Hengen pilkkaa ja mikä ei, tulee meidän ottaa huomioon Raamatun kokonaisilmoitus ja asiayhteydet, missä Hengen pilkkaamisesta puhutaan. Hengen pilkkaamista on siten ainakin se, kun joku tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää halpana liiton veren tekemällä tahallaan syntiä, eli antautumalla uudestaan synnin palvelijaksi sen jälkeen, kun hänestä on ensin tullut vanhurskauden palvelija Jumalan armosta ja Pyhän Hengen osallisuuden kautta. Hebr. 10:26-31; 6:4-6; 3:12-16; Room, 6:12-23 Jeesuksen halpana pitäminen muodostuu armon Hengen pilkkaamiseksi kuitenkin vasta sitten, kun ihminen paatuu torjuttuaan toistuvasti Jumalan kutsun omassa elämässään.

      Heprealaiskirje 10:26-31 kertoo nimenomaan siitä, miten käy niille, jotka palaavat syntielämään sen jälkeen, kun ovat tulleet ensin totuuden tuntemaan ja saaneet Pyhän Hengen. (vrt. 2Piet 2:20-22; Joh 15:1-6; Room 11:17-22; Hebr 3:12-16; 6:4-6.) Se ei kerro toivotonta sanomaa epäuskoisille, jotka eivät ole koskaan olleet Jumalan lapsia. Niin kauan kuin Jumala kutsuu sisälle elämään, on vielä toivoa. Hengellisesti kuollut voi siirtyä elämään, niin kuin kävi tuhlaajapojalle. Luuk. 15:11-32

      Pitkänkin aikaa lankeemuksessa elänyt voi palata takaisin Herran tykö, kun Herra vetää häntä mielenmuutokseen. Room. 2:4; Hoos. 14:1-5 Tämä koskee erityisesti niitä, jotka ovat luopuneet lapsen uskostaan pienenä tyttönä tai poikana ja eläneet maailmassa, mutta palaavat sitten takaisin Isän kotiin (vrt. tuhlaajapoika, Luuk 15:11-32.) He eivät ole "kahdesti kuolleita" (Jda 1:12.) vaan ainoastaan "kerran kuolleita", kun kuolivat synteihin ja rikoksiin niin kuin Paavali vanhan liiton aikana. (Room 7:7-14.) Synteihin ja rikoksiin kuollut voi tulla jälleen eläväksi Jumalan armosta uskomalla Herraan Jeesukseen ja totuuden sanaan, pelastuksemme evankeliumiin. (Efe 2:1-10; Kol 1:11-13.)

      Fariseukset tekivät syntiä, kun sanoivat Jeesuksesta, että hänessä oli saastainen henki, ja että hän ajoi riivaajia ulos saastaisen hengen voimalla. Mar. 3:22-30 Tämä oli myös viittaus Jeesuksen syntyperään: fariseukset pitivät Jeesusta samarialaisesta syntyneenä, aviorikoksesta syntyneenä, eivätkä uskoneet, että hän on Jumalan Poika, syntynyt neitsyestä. Joh. 8:30-51; Matt. 1:18-25 Jeesus ei kuitenkaan sanonut sitä, että fariseukset olisivat syyllistyneet Hengen pilkkaan vaan ainoastaan varoitti heitä siihen syyllistymästä. Osa fariseuksista ja juutalaisista papeista tuli myöhemmin uskoon, joten he eivät olleet vielä sillä tavalla paatuneet, etteikö mielenmuutokseen tuleminen olisi ollut enää mahdollista. Apt. 6:7; 21:20

      Pyhän Hengen pilkkaa ei siis ole se, että joku epäili Jeesuksen toimineen riivaajain päämiehen voimalla ajaessaan ulos riivaajia. Yhtä vähän on Pyhän Hengen pilkkaa se, kun samaa asiaa epäillään nykyään vaikuttavista vääristä profeetoista. Matt. 7:21-23 Olen varma siitä, että väärät profeetat ja opettajat yrittävät ajaa riivaajia ulos sielun piilevän voiman avulla ja saatanan voimalla, mutta kaikki se on eksymystä. Voi olla jopa niin, että nämä sielullisen hurmoksen valtaamat itserakkaat ja ylpeät ihmiset yrittävät ajaa heikosta ja horjuvasta uskovaisesta ulos riivaajia saatanan voimalla, vaikka uskovaisessa ei ole kuin Pyhä Henki yhdessä hänen oman henkensä kanssa. Tällainen toiminta on lähempänä Pyhän Hengen pilkkaa kuin ilmiöiden ja ihmisten arvosteleminen. ''

      ''Pyhän Hengen pilkka on Jumalan sanan ja Jeesuksen jatkuvaa torjumista, jolloin Jumala paaduttaa sen, joka on luopunut hänestä. Tahallinen synti johtaa ennen pitkää Pyhän Hengen pilkkaan. Hebr. 6:4-6; 10:26-31; Room. 9:18; Joh. 12:42-50 Ihminen paaduttaa ensin itsensä, minkä jälkeen Jumala paaduttaa hänet. Apt. 19:9 Pelastukseen ei voi tulla sisälle muulloin kuin silloin, kun Jumala kutsuu. Jes. 55:1-8; Snl. 1:20-33 On siis tärkeää, että otamme vaarin Jumalan sanasta niin kauan kuin sitä meille tarjotaan ja ojentaudumme Jumalan voimalla elämään sen mukaan.

      Pyhä Henki on hän, joka nuhtelee synnistä. Suruttomuus hänen nuhteittensa edessä on Pyhän Hengen pilkkaa eli tämäkin on puhetta paatumuksesta Jumalan edessä. Snl. 1:20-33; 13:1 Jos joku ei ota nuhteista ja varoituksista vaarin vaan pitää halpana Herran kurituksen, johtaa se paatumuksen kautta Pyhän Hengen pilkkaan. Hebr. 12:14-17 Peruutusta ei löydy sille, joka hylkää pyhityksen ja luopuu, paatuu niin että Herra ei avaa enää pelastuksen ovea. Hebr. 6:4-6; Ilm, 3:7; Room, 9:18 ''

      Siunausta sisaret ja veljet! Älkää antako väärän opetuksen Pyhän Hengen pilkasta lannistaa!

      • TässäOnTotuus

        Olet todellakin väärässä ja opetat omaa ihmisoppiasi siteeraamalla Haipolaa.

        Pyhän Hengen pilkka on juuri sitä, mistä Jeesus puhui. Jeesus julisti totuudellista sanaa ja Pyhä Henki vahvisti sen voimateolla. Fariseuksen vastustivat Jeesuksen puheita ja sitten he tekivät kohtalokkaan virheen. He lähtivät niin härskiin peliin, että väittivät voimateon olleen pahan hengen tekemä. Fariseukset pilkkasivat Pyhää Henkeä ja menettivät tällä teoilla peruuttamattomasti pelastuksensa.

        Pyhän Hengen pilkka on suun kautta tulevaa pilkkaa väärässä paikassa, josta menettää pelastuksensa. Se ei ole Jumalan sanan torjumista, joka sekin johtaa samaan pelastuksen menettämiseen, jos ei tee parannusta. Pyhän Hengen pilkkaan voi uskova syyllistyä kun avaa suutaan netissä liian paljon.

        Mt 12:
        36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili.
        37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."


      • Helgeilmari
        TässäOnTotuus kirjoitti:

        Olet todellakin väärässä ja opetat omaa ihmisoppiasi siteeraamalla Haipolaa.

        Pyhän Hengen pilkka on juuri sitä, mistä Jeesus puhui. Jeesus julisti totuudellista sanaa ja Pyhä Henki vahvisti sen voimateolla. Fariseuksen vastustivat Jeesuksen puheita ja sitten he tekivät kohtalokkaan virheen. He lähtivät niin härskiin peliin, että väittivät voimateon olleen pahan hengen tekemä. Fariseukset pilkkasivat Pyhää Henkeä ja menettivät tällä teoilla peruuttamattomasti pelastuksensa.

        Pyhän Hengen pilkka on suun kautta tulevaa pilkkaa väärässä paikassa, josta menettää pelastuksensa. Se ei ole Jumalan sanan torjumista, joka sekin johtaa samaan pelastuksen menettämiseen, jos ei tee parannusta. Pyhän Hengen pilkkaan voi uskova syyllistyä kun avaa suutaan netissä liian paljon.

        Mt 12:
        36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili.
        37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."

        Jeesus ei tuominnut fariseuksia kadotukseen. Tekstistä näkee, että kyseessä on varoitus. KJV kääntää Mark. 3:29 "is in danger of an eternal damnation." Suomeksi olla vaarassa. Samoin kääntää Youngs literal. Eli tuomiota ei tuon perusteella vielä annettu, vaan fariseukset olivat heikoilla jäillä. Vaarassa menettää pelastuksensa. Käännösperuste on varmasti huomioinut Raamatun kokonaisilmoituksen, mistä olemme jo aiemmin puhuneet. Siunausta!


      • SopuisastiSujuenHerrassa

        Juu, tuo yllä oleva "tässäontotuus" EI rakenna Jeesuksen kanssa...tuskin tuntee Hänet henkilökohtaisesti. Nimittäin Rakkautta ei ole havaittavissa hänen texteissään, on itse vaarassa syyllistyä siihen mistä muita täällä tykittää ;)


    • Finne2

      Kiitos Helgeilmari!
      Toit totuutta julki.
      On aika jättää ihmisten syyttely sekä sormella osoittelu ja siirtää tämän sama energia vaikka evankeliumin julistamisen ja köyhien auttamiseen.

      • TässäOnTotuus

        Helgeilmari opetti puutteellisesti ja väärin Pyhän Hengen pilkasta.


      • VaitiHerranEdessäKkiLIHA

        JEESUKSEN NIMESSÄ vaikene ja ole hiljaa!


    • violaluna17

      En tiedä Petri Paavolasta. Mutta minulle sanoi pappi,kun olin nuori,ettei sellainen,joka huolestuu siitä,onko pilkannut Pyhää Henkeä,ole sitä tehnyt,vaan ne ei sitten enää välitä,mitä sanovat,jotka pilkkaavat niin ettei sitä saa anteeksi. En ole lukenut Petri Paavolan opetusta taivaskokemuksista. Mutta luulisin,että jotkut noista taivasmatkoista ovat keksittyjä. Eihän se kirja Poika,joka kävi Taivaassa. Ollutkaan totta. Ja niin ihana kirja kuin se oli,niin ei ollutkaan totta! On inusta hyvä,että joku kritisoi ,jos tuollaista muuten vaan valehdellaan. Lapsen kohdalla sen voi vielä ymmärtää,mutta aikuisen pitäisi tietää vastuunsa. Puhuttiinko siinä Patrick Tiaisesta taas? Hänhän osoittautui harhaksi. Lopunaikana nyt on paljon harhaa. Paljon Amerikasta tullutta harhaa.

    • oksetusta

      Näkeehän sen jo Paavolan pärstästä,että on harhainen itsestään suuria luulevansa.Tuollaisen kokouksessa ei viihdy kuin älykkyysosamäärältään heikot.

      • Helgeilmari

        Mitä mieltä Jumala mahtaa olla siitä, että tuolla tavoin häntä solvaat? Tai heitä, jotka hänen tilaisuuksissaan käyvät? Lue Efesolaiskirjeen 4. luku.


      • oksetusta
        Helgeilmari kirjoitti:

        Mitä mieltä Jumala mahtaa olla siitä, että tuolla tavoin häntä solvaat? Tai heitä, jotka hänen tilaisuuksissaan käyvät? Lue Efesolaiskirjeen 4. luku.

        Jumala kiittää,sanoin vain totuuden.Ovat koroittaneet itsensä Jeesusta suuremmaksi.


      • LoppuHäämöttää

        Kuten sinä?


      • helgeilmari1
        LoppuHäämöttää kirjoitti:

        Kuten sinä?

        Oksetusta,oksetusta.....hyi,hyi,hyi!!!!!Loppu häämöttää sinulle.


      • Kuvotus

        Sinä olet sama kuin oksetusta, olet paljastettu. Raamatun mukaan Loppu häämöttää kaikille, koko maailmalle mutta kaltaisillesi se on iankaikkisen paha.


      • helgeilmari1
        Kuvotus kirjoitti:

        Sinä olet sama kuin oksetusta, olet paljastettu. Raamatun mukaan Loppu häämöttää kaikille, koko maailmalle mutta kaltaisillesi se on iankaikkisen paha.

        Sinäkö se Jumala olet???Oletko se sottainen mies kadulta,joka tuomitsee raamattua heristäen ja huutaen kaikki muut helvettiin,vain hän pääsee taivaaseen?Sairasta!!!


      • Helgeilmari
        oksetusta kirjoitti:

        Jumala kiittää,sanoin vain totuuden.Ovat koroittaneet itsensä Jeesusta suuremmaksi.

        Vai ovat? En ole tuollaista kyllä havainnut. Jeesus ei koskaan parjannut toisen ulkonäöstä tai älykkyydestä. Viisauden puutteesta hän kyllä kritisoi.


    • finne2

      Miksi solvaat Jumalan lapsia ja samalla myös Kristusta?

      • eihyvää

        Näitä olen nähnyt aivan tarpeeksi.Jeesus on ykkönen!!!!!!!Nyrkkien kanssa tuli yksikin "katuevankelista"päälle,kun vähän halusin kysyä.Aina on vika muissa,kuin näissä ylpeissä farisealaisissa.Jeesus on siellä,missä on rakkaus,ei ole rakkautta Paavolassa ja hänen seuraajissaan.


    • evankeliumiakansalle
    • Anonyymi

      opetuksia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe