Jeesus tulee

oletko.valmis

Oletko valmis..?

43

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti!Tämä maailman aika alkaa olla jo aika sietämätöntä,ihminen eksyy ,etsii itselleen helpointa ja kivuttominta" elämänkatsomusta" ettei vaan joutuisi kohtaamaan omaa syntisyyttään.ehkä kaikkein suurimmassa vaarassa on juuri tällähetkellä itseään uskovaisina pitävät kompromissiuskovaiset jotka luulevat pelastuvansa.Pelastumiseen ei vaadita mitään muuta kuin että uskot Kristukseen,annat hänelle koko elämäsi,teet parannusta ja kasvat hänen kanssaan loppuun asti.Pitäisi olla niin helppoa mutta...?

      • Jeesus kun on tehnyt kaiken ihmisen puolesta kärsinyt syntiemme vuoksi ristinkuoleman.


      • paju4

        Uskovat eivä teekompromisseja tämän maailman kanssa,sellaista on turha luulla,Jeesuskaan ei tehnytmitään komprmissea tämän maailman kanssa.


    • talouspaperille

      Älä vaan naamalle tule.

      • Tosiuskovainen purskuttelee, kurlaa ja sitten nielee.


    • JeesusTuliOlitkoValmis

      Maailmassa on jo monta Jeesusta, raamattukun sanoo että seurakunta on Jeesuksen uusi ruumis. Mutta mikä on se oikea Jeesu kun niitä on niin monia, on mm katolinen, ortodoksinen ja protestanttinen Jeesus.

    • JSK2016

      Jumalan tahto on että uskomme Hänen ainoaan Poikaansa eli Jeesukseen Kristukseen. On vain yksi Jeesus, Hän jonka Jumala loi aivan ensimmäisenä ennen mitään muuta olemassaolevaa, Hän jossa kaikki muu olemassaoleva luotiin ja pysyy koossa. Jeesus on yhtä Jumalan kanssa, yksi ja sama. Isänsä lähettämänä Jeesus tuli ihmisen muodossa maan päälle ja sovitti ihmiskunnan synnit. Jeesus on tehnyt kaiken ihmisen puolesta, kärsinyt syntiemme vuoksi ristinkuoleman. Tie on valmistettu, matka on maksettu, paikka on varattu, sinulle ja minulle. Yksikään, joka uskoo Häneen, ei tuhoudu vaan pelastuu. Vain Jeesus on tie, totuus ja elämä, vain Hänen kauttaan pääsemme Isän luo taivaaseen ja ikuiseen elämään.

      Ei tarvita mitään tekoja eikä saavutuksia, ei jotain "suurta ja syvää" uskoa tai jotain "uskon portaita" joita meille yritetään syöttää eri piireissä. Jeesus on jo tehnyt kaiken ja Hänessä on kaikki. Ilosanoman ydin on Jeesus ja hänen sovitustyönsä meidän kaikkien edestä. Tarvitaan vain uskoa Häneen, kuten sillä lapsella joka tuli Jeesuksen luo, luottaen Häneen ehdoitta. Jos uskot ja luotat Jeesukseen, olet Jeesuksen kanssa aina.

      Älä anna kenenkään tai minkään asian estää sinua kääntymästä Jeesuksen puoleen, ensimmäistä kertaa tai uudelleen. Muista Isä meidän -rukous, jonka Jeesus opetti meille kaikille päivittäiseksi rukoukseksi.

      • veitsikurkulla

        Muslimi kysyy, kuka on jumala?


      • ylistys-Jumalalle

      • Anonyymi

        Vai on se uskomisesta kiinni. Aika heikossa kantimissa jumalanne on.


    • Topakkagryyfinen

      Vain Al Green saa Jeesuksen liekkeihin.

    • Tuhoa.jeesus

      Jeesus Kristus HAISTA VITTU!!!

    • jeesuksenoma
    • Moniusko

      Karppaat ja raadat, ja palkitset itsesi Jeesuksella. Karppaat ja raadat, ja ahmit sätkäpaperin kitkerää sanomaa.

    • kuolkaa_pois

      Teidät pitäis kaikki tappaa.

    • Säätönuppi

      Miltä kanavalta?

    • yrtyrturt

      Mutta tuleeko Jeesus pilluun, perseeseen, suuhun vai muualle? Kas siinä pulma!

    • JSK2016

      Jeesus tulee jonain päivänä takaisin, suuressa kirkkaudessaan, raivoavan tulen ja ukkosen ympäröimänä, Hän lähettää enkelinsä noutamaan Hänen uskovat luokseen ikuiseen elämään ja Hän tuhoaa jumalattomat jotka vastustavat Hänen Sanaansa ja kieltävät Hänet, heistä ei jää jäljelle juurta eikä oksaa.

      Jeesus on ainoa tie, totuus ja elämä. Yksikään ei pelastu Isän valtakuntaan muutoin kuin Hänen kauttaan. Ja tulee muistaa että Hän se koko tie, tästä hetkestä perille taivaaseen asti, kenenkään ei tarvitse ansaita kulkuoikeutta tälle tielle päästäkseen eikä tarvitse rämpiä yksin tälle tielle vaan Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa on täydellinen ja kaiken kattava nyt ja tästä eteenpäin, sitä ei kukaan ansaitse vaan Jumala tarjoaa sen lahjana koska Hänen rakkautensa on yli kaiken.

      Jumala haluaa että ihminen uskoo Hänen ainoaan Poikaansa Jeesukseen, Jumala on antanut Pojalleen kaiken vallan taivaassa ja maan päällä. Jumala mahdollistaa uskon ihmisen sydämessä, ihminen voi ottaa sen vastaan ja pelastua vain uskossa Jeesukseen, Hänen nimensä ja sovintoverensä tähden.

      Jeesus = Kaikkivaltiaan Jumalan Sana, ainoa armo ja pelastus, kuningasten kuningas, ylivoima jonka edessä kaikkien polvet taipuvat.

      • Toivottavasti jeesuksen paluun odottajia on hengissä vielä 5 miljardin vuoden päästä auringon nielaistessa maapallin. Saisivat lopultakin tuntumaa helvetin liekkeihin, edes hetkeksi.


    • missäkuppaa

      Työpäivä jo puolessa, eikä Jeesus ole tullut tänäänkään. :(

    • Uskonen

      Tunnistetaanko me Jeesus sitten kun se vihdoin tulee? Miltä se näyttää? Onko sillä nykyvaatteet vai valkoinen kaapu? Miksi se antaa odottaa itseään?

      • Lähi-Idän tummana miehimyksenä lähetetään takaisin Gazaan.


    • JokoNäkyy

      Jeesuksen ihan nyt just kohta paluuta on odotettu jo pari tuhatta vuotta. luvattu määräaikakin umpeutui jo aikoja sitten. Sitkeää väkeä nämä odottajat.

    • 1Tim2.5

      Tuotahan se Paavali kyseli 2000 vuotta sitten!
      Mikä jae? Olisit laittanut senkin tuon raamatunjaelainauksesi perään

    • Öppet_röre

      Jeesus-dyykkaus on pehmeetä.

    • JSK2016

      Luotetaan Herran Sanaan tässäkin, tässä muutamat kohdat vastauksiksi:

      Viimeisinä päivinä on paljon herjaajia jotka eivät enää pidä Herraa lupauksensa mittaisena, mutta Herra on kärsivällinen ja armollinen meitä kohtaan ja Hän kyllä pitää lupauksensa:

      2 Pietarin 3:3-9
      Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

      Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

      Kaikki saavat nähdä Hänet:

      Ilmestyskirja 1:7
      Katso, Hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.

      Jeesus tulee takaisin suuren ahdistuksen jälkeen ja kaikki saavat sen tietoonsa:

      Matteuksen 24:29-30
      Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

      Antikristus kohtaa loppunsa tuona päivänä:

      2 Tessalonikalaisille 2:8
      niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä

      Jeesukseen uskoneet kuolleet nousevat ensin, sitten elävät uskovat:

      1 Tessalonikalaisille 4:16-17
      Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

      Hänen ilmestymisestään ei voi erehtyä ja silloin jokaisen saa palkkionsa:

      2 Pietarin 3:10
      Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

      Jumalattomat ahdistajat ja vastustajat saavat tuomionsa:

      2 Tessalonikalaisille 1:6-8
      koskapa Jumala katsoo oikeaksi kostaa ahdistuksella niille, jotka teitä ahdistavat, ja antaa teille, joita ahdistetaan, levon yhdessä meidän kanssamme, kun Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.

      Matteuksen 16:27
      Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

      Jeesus on valmistamassa Häneen uskoville paikkaa ja Hän tulee takaisin noutamaan heidät luokseen:

      Johanneksen 14:3
      Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

      Todellakin kannattaa uskoa Jeesukseen, koska:

      Roomalaisille 6:23
      Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

    • Anonyymi

      Sukulaiseni maalasi kerrostalon kellaria 70-luvulla. Mestari (ei jeesus) käveli ohi ja sanoi " ei tarvitse noin tarkkaa työtä tehdä, jeesus tulee ensi viikolla ja maailma loppuu". Kellari meni lopputarkastuksessa läpi.

    • Niin oletko valmi lähtemään tästä ajasta, joka tapausessa lähdet vaikka et sitä haluaistaan, kristityt ovat valmiina aina lampuissa on öljyä yön varalta, valvota tilaansa.

      • Anonyymi

        Lukkari tosiaan on tarpeen jos meinaatte Jeesuksen tavata.
        Uskovaiset on valmiita lähtemään kuin lampaat teuraaksi.


    • Anonyymi

      Rasvatkaa pyllynne sillä jeesus tulee teihin kohta.

      • Ainakin miespuolisten uskonharhaisten kannattaa pitää purkki Tummelia aina mukana. Ei tarvitse sitten vinkua jeesuksen tullessa.


    • Jokaiselta voisi kysyä Jeesuen tulemiseen viitaten oletko valmin, olen valmis täältä pahuudesta lähtenmään koska hän mun herrani vapahja synnin vallasta.

    • Anonyymi

      Tummelia on siis jo käytetty.

    • Anonyymi
    • Jeesutulee kun pakain täysiluku on täyttynyt,

    • Anonyymi

      Nukkukaa alasti sillä jeesus tulee yöllä peittonne alle.

    • Anonyymi

      Kun Jeesus tulee kaikki kootaan rauhanyhdistysten pihalle ja tuomitaan. Uskovat siirtyvät sisällä ja alkaa lähtöseurat. Uskottomat kuljetetaan tuliseen järveen. Meidän on oltava ankaria epäuskoisia ja väärähenkisiä kohtaan, sillä he joutuvat helvettiin. Puimatanner on siivottava väärähenkisstä. Jumala on ankara ja vanhurskas hän vihaa syntisiä, Jumalan valtakunta ei anna armoa uskottomille ja muille ihmisille jotka ovat väärässä hengessä. Meidän on kartettva hempeää henkeä

      • Anonyymi

        Tämä on oikeea uskoa, amen! Tämä on kuin hunajaa uskovan korville! ♥️🙏😇


    • Anonyymi

      Tarttee kai sitä ennen siivota kämppä ja viedä roskat ulos. Mites, täytyykö tarjota pullakahvit ?

      • Anonyymi

        Ei, mutta varaa vaseliinia.


    • Anonyymi

      jeesus on v anha ja dementoitunut.
      Ei enää muista että piti hakea hihhulit maasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe