sinkkujen arvosanat

koulusta

millasen todistuksen sait peruskoulusta tai lukiosta

14

246

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Lukion ka. 8,9. Ylioppilastodistuksessa 2 * laudatur ja 4 * magna.

    • sillitrooli

      Peruskoulussa olin hikke. Lukiossa keskiarvo tippui romahtamalla, aloin kyseenalaistaa ulkoaopettelun järkeä ja opettajien pillin mukaan juoksentelua. Kirjoitin kuitenkin E:n paperit ( eikä ole siitäkään vessapaperista ollut mitään hyötyä elämässä).

    • Itte en oo lukiota käynyt vaan amiksen ja sitä kautta amk:n... mut peruskoulussa aika keskitasoa n. 7:n pintaan keskiarvo.

      AMK:n hyvästä todistuksestakaan ei oo ollut mitään hyötyä siis yli 3,5 keskiarvo asteikolla 1-5:n.

    • sekanimimerkki

      Peruskoulu: 7,9
      Lukio: 8,6
      AMK: 4,8 (max 5,0)
      TKK: 4,0 (max. 5,0)

      Nuorempana peruskoulussa ja lukiossa ei paljon koulunkäynti kiinnostanut. Eikä totta puhuen vanhempanakaan, mutta sentään ilmestyin luennoille. :)

    • Ei sillä ole paljon väliä, nuo arvosanat mittaavat lähinnä ulkoaopettelun taitoa, ainakin peruskoulussa ja lukiossa. Huonot arvosanat eivät tietenkään ole hyvä asia, mutta hyvät arvosanat eivät myöskään välttämättä merkitse mitään.

      Lukuaineissa oli 8,6 peruskoulussa, kaikkien aineiden keskiarvo 8,3.
      Lukiossa laudatur keskiarvona, keskiarvo 8,6.

      TKK (3.0/5.0), diplomityö 5/5.

    • Mies1985

      Peruskoulun todistus taisi olla seiskan luokkaa. Opiskeluni sabotoitui koska minut erotettiin koulusta epämääräisistä syistä n.13-vuotiaana ja tästä syystä jäin luokalle. Viimeisen vuoden taas jouduin käymään osin sairaalakoulussa jossa opettajana oli tavallisia sairaanhoitajia ja jokunen erityisopettaja ja täten opetus oli pakostakin mukautettu, vähäisempää ja myös motivaationi oli huono osittain siksi koska koin ymmärrettävästi olevani vankina.

      Ainoat jutut jotka tuossa todistuksessa vielä mietityttävät ovat alhainen kuviksen numero eli 6 (tosin valinnainen 8) vaikka kaikki kylä -ja kaupunkikoulun oppilaat pitivät sitä isona vahvuutenani sekä englannin numeron jääminen kahdeksikoksi.

      Olen nyt aineopiskelijana etälukiossa ja numerot valituissa aineissa kohtalaisia ja hyviä. Päättötodistus ei ole tavoitteena.

    • Läpijuoksija

      Peruskoulussa ja lukiossa olin laiska, mutta hyvän muistin, sujuvan kynän ja paikalla istumisen avulla sain vajaan ysin keskiarvot ja lopulta neljä ällää. Gradusta tuli cumu, mutta enpä minä neljän kuukauden työstä odottanut edes niin hyvää tulosta.

      • "Gradusta tuli cumu, mutta enpä minä neljän kuukauden työstä odottanut edes niin hyvää tulosta. "

        Toki loppupään opiskeluihin kannattaa panostaa enemmän, ne ovat arvokkaampia. Ei kukaan ole kiinnostunut siitä mitä arvosanoja on saanut lukiosta tai peruskoulustai, kun maisterin tutkintokaan ei usein kiinnosta työnantajaa sen enemmän, saattavat kyllä kysyä gradun aihetta ja arvosanaa, jos oikein innostuvat.

        Nykyisin ihmettelen kyllä väikkäreiden tasoa, kannattaakohan tuollaisia edes julkaista. Tusinatöitä, jotka perustuvat yhteenvetoon muutamista tutkimuksista mitä on ollut tekemässä jossakin tutkimusryhmässä. Formaalisti sisältö on puettu tietysti arvokkaaseen tieteelliseen muotoon, mutta sisältö on usein jotakin, mikä jää uupumaan.

        Abstrakteista ei useinkaan käy selkeästi edes ilmi mitä uutta on tullut keksittyä, todennäköisesti sen vuoksi ettei ollakaan tehty mitään mullistavaa, kunhan jotakin on tullut tehtyä, mitä kukaan muu ei vielä -ehkä- ole tehnyt. Se, onko siitä ollut mitään hyötyä tai oliko niissä tutkimuksissa mitään järkeä, ei ole mitään takeita.


    • Perus Jamppa 80

      Peruskoulun lopputodistuksen keskiarvo oli hieman alle 8, lukiosta tuli vähän reilu 7:n paperit kurssien osalta, mutta kirjoituksista a, b, c, c, l, eli ihan kohtuu hyvin meni. Yliopistossa kurssien arvosanat pyörivät yleensä 2-4 välillä, mutta mahtui sinne joukkoon myös 1 ja 5 arvosanojakin. Seminaarista cumu ja lopputyöstä samaten.

    • Peruskoulussa ja lukiossa keskiarvo taisi olla jotain 8,5:n ja 9:n välillä. Hömppäaineet (liikunta ja sen sellaiset) pudottivat sitä. Ylioppilastodistukseen tuli pitkästä matikasta L, ruotsista ja englannista E:t. Äidinkieltä ja reaalia tuskin kannattaa mainita, ne menivät huonommin.

      Yliopistossa sitten en enää ollutkaan hyvä. Kursseista varmaan keskiarvo oli jotain 2:n luokkaa (asteikolla 1-3), gradusta sentään tuli eximia.

    • Dr Obvious

      En ole sinkku mutta olkoon. MSc yliopistosta ja PhD (se on mahdollista kun siirtyy yliopistosta) Tkk:lta

      Lukio 8,6 (3 L, 2 M, eximiaa ei ollut käytossä).
      Yliopisto:
      - cum laude 3/3
      - laudatur (syventävät) 3/3
      - sivuaineet 3/3, 3/3, 1/3
      - gradu 3/3
      Tkk: 4,93/5
      - väikkäri: kiittäen hyväksytty (Suomen paras alallaan)

    • N-76-

      Peruskoulu: 9,5 keskiarvo

    • ei-hikipinko

      Lukiosta 8,1 ja 5 magnaa. Kolmen ällän ylioppilas, eli Lukio Läpi Lukematta. Ei kiinnostanu opiskelu yhtään, kuten ei myös myöhemminkään avoimessa yliopistossa tai ammattikorkeassa. Amiksesta melkolailla täydet kaikista aineista ja päättötyöstä täys kolmonen asteikolla 1-3. Silti en oo oman alan töitä saanut.

    • m28weeeeeeeeee

      peruskoulu 9.x
      lukio jotain 8.5 tms jaksa kaivella eikä kiinnosta
      teknillinen yo jotain 3.5, ammattiaineet 4.x (peruskurssit liian tylsiä)

      En o ikinä ollu mikään hikipinko. Viimesen illan ihmeinä suurin osa tenteistä/harkkatöistä.

      Ei oman alan töitä seurustelusta puhumattakaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      174
      3265
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1358
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      41
      1062
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      985
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      95
      902
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      55
      865
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      807
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      795
    9. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      56
      790
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      784
    Aihe