Varoittava tarina

Kuolemanpartaalla

Kerron tarinani, jotta Suomi24:n ihmiset voivat nauraa, pilkata ja haukkua.

Elin 5 vuotta upeassa suhteessa mahtavan naisen kanssa. Sitten tapasin naisen netissä, luulin rakastuneeni ja jätin avovaimoni. Tapasin nettinaisen livenä ja tuntui paskalta. Entinen olisi ottanut takaisin, mutta ajattelin ettei se ollut oikein. Aloin suhteeseen nettinaisen kanssa. Se oli paskaa. Halusin takaisin mutta ex ei enää ottanut. Elän siis suhteessa naisen kanssa jota en halua, ja haaveilen joka päivä entisestäni. Sain siis mitä hain. Pilalla entiseni, minun ja nyksäni elämät.

Nyt naurakaa ja pilkatkaa, kun kaikki kolme on itsemurhan partaalla. Naurakaa niiin perkeleesti.

14

1623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärvistellen

      Kuulostaa tutulta, olen nyt naisen kanssa jota en halua ja haluan entisen naiseni takaisin. Nykyisen kanssa olen totaalisen pahassa jumissa niin etten eroonkaan pääse, lapsi, asunto etc.

      • Utelias kysyy...

        No mikä siinä vanhassa ei sinulle aikanaan kelvannut?

        Se tuskin on muuttunut mihinkään....


      • sdfghjkölkjhgf

        Ja ihan hölönpölöä, ettei muka pääsisi eroon niin halutessaan. Kaikki on järjestelykysymyksiä, jos oikeasti haluaa erota, niin silloin löytyy keinot.


    • Miksi exäsi on mielestäsi itsarin partaalla? Hän yhtä hyvin voi olla iloinen päästyään sinusta, ajatellen, että jätit hänet ilman nyxän tapaamista.

      Opit ainakin, ettei pelkkään tekstiversioon ole syytä ihastua. Lisäksi jos teillä on niin paha olla nyxän kanssa, kannattaisiko erota?

      Miksi taas exälläsi olisi paha olla, tuskin siitä, että jätit hänet suhteellisen helposti? Tuskin.

    • ojasta allikkoon...

      niin se entinen lähti 10 vuoden jälkeen toisen miehen matkaan, vuosi siitä niin yhteinen asunto ja naimisiin. Kolme vuotta yhteensä sitä "uutta" elämää kesti kunnes ero koitti...

    • Sydän rakastaa..

      Surullista, pitäisi osata miettiä mitä on ja mitä voi menettää kun alkaa vehtaamaan toisen kanssa.

      Minun tarinani taasen on myös surullinen, mutta erilainen.
      Olin 5,5 vuotta suhteessa miehen kanssa jota rakastan yhä. Olin onnellinen ja kestin aika paljon erilaisia ongelmia hänen taholtaan, rakkaudessaan sitä suostuu kaikkeen.

      Hänellä on ex-vaimo, jonka kanssa yhteisiä lapisa, joista toinen on jo aikuinen ja toinen melkein.
      Koko tämän meidän suhteemme ajan tuo exä on ollut jollain tasolla mukana, pari kertaa vuodessa vannoi ikuista rakkautta ja halusi mieheni takaisin,ehdotti seksiä ja minun jättämistä, vannoi oppineensa läksynsä, milloin vetosi lapsiin, milloin heidän suhteensa ihanuuteen.

      He olivat 10 v naimisissa, kunnes exä alkoi käydä vieraissa. lopulta heille tuli sen takia ero. Tuo exä meni uudelleen naimisiin ja teki vielä lapsen lisää. Erosi, meni kihloihin, erosi jne. Kymmeniä miehiä on hänen sängyssään käynyt. Heidän erostaa on jo 13 v.

      Miehenikin kokeili muutamaa suhdetta, sitten me tapasimme.
      Jotekin aina kun tuo exä otti mieheeni yhteyttä, milloin lapsiin liittyen milloin muuten vain, huomasin että meidän välit viilenevät, mies muuttui minulle ilkeäksi, joi enemmän, riiteli, ja katosi millon päiväksi milloin mitenkin. (emme asu yhdessä), ei vastannut soittoihin, ei viesteihin, ei ollut kotona jne.
      Valehteli minulle exänsä yhteyden pidosta ja omasta osuudestaan tähän yhteydenpitoon. Kummallinen vaikutus exällä häneen, vaikka vannoi aina ettei, välitä eksästään ja haluiaisi päästä koko "kantturasta" eroon, odotti kun lapset ovat aikuisia.

      Nyt emme ole enään yhdessä, koska minä en enään halua olla kakkonen tai mitä vittua nyt sitten hänelle olinkin.
      Viimeisen episodin jälkeen minut haukuttin hyväksi ja käskettiin painua vittuun, oitn vaarin sanoista. Mitään ei ole miehestä enään kulunut, ei selitystä, ei anteeksi pyyntöa käytöksestään.
      En ymmärrä, minua kuulemma rakastaa enemmän kuin ketäänkoskaan aiemmin, mutta käytös ei siitä kertonut.
      Aiemmin annoin anteeksi, koska ei kuitenkaan minun tietojeni mukaan pettänyt minua koskaan exänsä tai kenenkään muun kanssa, mutta mene ja tiedä.
      Suru on syvä ja olen hämilläni....

    • haikein mielin

      Itse olin kanssa 5 vuotta suhteessa suurimmaksi osakseen mahtavan miehen kanssa. ENsimmäinen ihminen kenen kanssa oikeasti kuvittelin viettämäni loppuelämäni. Suunnittelimme häitä, lapsia... oli kihlatki.

      Sitten suhteen aikana kerääntyneet pienet ongelmat kasvoivat. Molemmat tekivät tyhmyyksiä.. Ero.. uusia ihmisiä. Kuitenkin kaipuu toisen viereen ja toisen luokse.

      Olin niin saamarin epävarma ja pelokas että en miestä uskaltanut enää takaisin ottaa (ja luultavasti parempi niin, kun sitten kun olin valmis hän ilmoitti että ei enää kiinnostakaan)... Toisen kidutusta kesti pitkään.

      Vaikka kummallakin oli juttua toisen kanssa (ei hän sitä suoraan myöntänyt. oli aina huono puhumaan) silti aina ajoittain päädyimme toisen kainaloon. Kaikesta huolimatta hän oli aina se keneen pystyin turvautumaan, joka ymmärsi ja tiesin että kaikesta huolimatta välitti...

      Mutta asiat nyt menivät niin. Nyt päälle vuosi erossa ja aurinko paistaa risukasaan vaikka aina välillä mieleen palaakin "aika kultaa muistot".

    • karen5

      Haluan vain jakaa kokemukseni ja todistukseni tästä .. Olin naimisissa 6 vuotta mieheni ja yhtäkkiä, toinen nainen astui kuvioihin .. hän aloitti satelliittiseurantajärjestelmillä minua ja hän oli loukkaava .. mutta en silti rakastin häntä koko sydämestäni ja halusi hänet hinnalla millä hyvänsä? Sitten hän haki avioeroa .. koko elämäni oli kääntymässä erilleen, ja en tiedä mitä tehdä .. hän muutti pois talosta ja hylättyjä lapsia .. joten joku kertoi minulle yrittää hengellinen keinoja saada mieheni takaisin ja esitteli minut loitsu pyörän? joten päätin kokeilla sitä vastahakoisesti .. vaikka en usko kaikkia niitä asioita? Sitten kun hän teki erityisiä rukouksia ja oikeinkirjoituksen jälkeen 2 päivää, mieheni tuli takaisin ja vetosi .. hän oli ymmärtänyt hänen virheistään .. En voinut uskoa sitä .. anyways olemme taas yhdessä nyt ja olemme onnellisia .. jos joku tarvitsee tätä miestä, hänen sähköpostiosoite [email protected], hänen loitsuja on parempaa elämää. taas hänen sähköpostiosoitteensa on [email protected].

    • googletar1

      Herrajumala ja muut... prophetoduw loituaa teidät ihanaan nirvanaan! :D
      Suomeakin taitaa...joten kuten googlen kääntäjän avulla.... !

    • piece of shit song.
    • samma häär

      No ei naurata yhtään. Kaikki on vaan kokemuksen puutetta. Ero ja uuteen haksahtaminen. Joskus on vaan otettava etäisyyttä johonkin toiseen ihmiseen, niin huomaakin miten rakas se on tai oli!

    • jatkuuuuuuuuuuuu

      Kerron tarinani, jotta Suomi24:n ihmiset voivat nauraa, pilkata ja haukkua.

    • Lllars

      Sama kävi mullekin , ruoho alkoi näyttää vihreämmältä toisella puolella. Mutta ei mennyt kauaa kun huomasin että erehdyin. Mulla onnex otti rakas takas, mutta sain tehdä töitä sen eteen.

    • TyöNussija

      Ex on ihan mukava vaikka se välillä saa raivokohtauksia kun se ei oikein tajua. Tein hommia exälle mutaman vuoden kun erottiin ja liksa tuli luonnossa ja sitä tuli huomattavasti useammin kuin varsinaisen suhteen aikana. Exällä oli suhde jonkun runonlausujan kanssa ja satusedän kanssa homma ei sitten toiminut (pantiin kyllä keskenään samaan aikaan) joten sain sitten panna aivan perkeleesti exää kun se etsi uutta ja exsä ilmeisesti tykkäsi huoran roolistaan kun se oli aina samantien valmiina. Ei mitään esileikkejä vaan heti suoraan panemaa. Pikkarit lensi jo ulko-ovella kattoon ja suoraan reidet auki ja sisään. Kyllähän siinä muutamanvuoden aikana sai pillua aivan tolkuttomasti ja mukavaa oli. Mustasukkaisuuden viimeisetkin rippeet siinä katosi jo heti alkuunsa. Vieläkin ollaan ihan ok väleissä, mitä nyt välillä nainen saa näitä naisten raivareita.

      Omistavaa parisuhdetta on kyllä vaikea aloitella tuollaisen paratiisin jälkeen, tarttee otta huomioon naisen oikut ja kiukuttelut yms muut esileikit ja nitä nyt naista on ahdistanut sosiaalisesti vaikkapa työssä päivänaikana tai joku juoruilee yms. Ei mies ole mikään sätkynukke pelle. Pano on pano. Ei siinä ruusukimppuja tarvita vaan eläimellistä menoa. Naisilla on joku romanttinen prinsessaharhakuva päässä rakkausasioita mikä tekee sen niille helvetin vaikeaksi välillä jos ei asia mene sääntöjen mukaan. Eläimiä tässä ollaan.

      Meinasin tuossa ihastua erääseen todella kauniiseen nuoreen naiseen, mutta onneksi kun kävin exän luona viemässä lainaamasni tavaran, niin tämä oli raivona nykyisen avonsa kanssa ja kiukku oli ylimmillään ja sain sitten itsekkin siitä osani ja tulin järkiini ja muistin minkälaista karmeaa tuskaa on elää normaalissa parisuhteessa kun alkukaasu on ohi ja nainen alkaa esittämään kaikenlaisia miehelle luonnottomia vaatimuksia kuten siivoomista ja tiskaamista ja sitten aletaa kiristämään pillulla.

      Naisissa, ainakin joissain naisissa asuu ihan mahdoton panokone. Kun vauhtiin on päästy niin ei riitä yksi tai kaksi ukkoa päivässä vaan pitää saada nussia neljänkin äijän kanssa samana päivänä ja se on tosi kiimaista nussintaa sitä ei tajua ennenkuin kokeilee. Eikä ne muut äijät tienneet tästä touhusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe