KUINKA TE USKALLATTE?

Kuinka te uskallatte olla evoluutionisteja ja uskomatta Jeesuskseen?

Minä en aina kaan uskalla elää ilman Jeesusta ja uskoen evoluutio-oppiin, sillä jos noin teen, tiedän päätyväni ikuiseen helvettiin rangaistuna kaikista pahoista töistäni,
joita olen elämäni aikana tehnyt.

Sitäpaitsi Jeesuksen opissa on Pyhän Hengen antama voima, joka antaa kykyä mm.
taistella pahaa vastaan, kuten nyt evoluutio-oppia vastaan, ja myös voimaa, että
pikkuhiljaa pahan tekeminen jää vähemmälle elämässäni.

Eikö teitä arvon evoluutionisteja ala viimein kyllästyttää oppinne, jonka ainut voima
on saatanan valheen voima, vailla varsinaista totuuden voimaa?

Eikö riitä evoluutionistit jo pahain tekojenne kuorma, miksi lisätä sitä yhäti, kun
on aina suurempi vaara, että joudutte helvettiin, mitä kauemmin tankkaatte
evoluutio-oppia, ja ilman Jeesusta ja hänen sovitustyötä tahdotte olla?

Mitä kauemmin olette uskoen evoluutio-oppiin ja ilman Jeesusta, sitä suurempi on
vaara, että saatanan pettäminä päädytte helvettiin!

44

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreationisti

      Älä huuda, hevoset oelästyvät.

    • Huomatkaa, että minä en valehtele, sillä Jumalani edessä en uskalla lasketella
      valheita ja sellaisia tekstejä, joilla ei ole vankkaa todenperää!

      • blindwatchmaker

        Itse asiassa säälin kaltaisia ihmisiä, jotka joutuvat elämään jatkuvan pelon vallassa. Monissa tapauksissa on lopulta kysymys uhrista, joka on aivopesty uskomaan sekä henkisen väkivallan ja hyväksikäytön avulla tukahdutettu kyky ajatella itsenäisesti sekä kyseenalaistamaan.

        Kertomuksia näistä uhreista saa sitten lukea lehdistä ja internetistä. Olen myös joutunut seuraamaan erään tuttavani kohtalo. Hänellä oli mielenterveydellisiä ongelmia. Valitettavasti hän ahdistuksessaan erehtyi lähtemään mukaan erään lahkon toimintaa. Käännyttäjät tietenkin iskivät kiinni kun saivat vihiä henkilöstä, joka ei ollut henkisesti vahvimmillaan ja siten altis käännytykselle.

        Kun tämän tuttavani mielenterveys heikkeni ja huomasi tehneensä erehdyksen lähtiessään mukaan lahkon toimintaan, hän halusi erota. Sepä ei onnistunutkaan helpolla, vaan lahkolaiset uskonveljet kävivät jopa sairaalassa painostamassa ja pelottelemassa saatanalla.

        Vastustan voimakkaasti uskontoja niihin liittyvästä henkisesti väkivallasta ja hyväksikäytöstä johtuen.

        Vaikka tietyssä mielessä säälinkin sinua miikanaahum en pidä tavastasi pelotella henkisesti epävarmoja yksilöitä. Minuun ja tuskin kenenkään evoluutioteorian kannattajaan sinun puheillasi ei ole mitään vaikutusta (paitsi korkeintaan päinvastainen vaikutus kuin mitä toivot), joten voisit keskittyä itsesi eheyttämiseen ja elämäsi tasapainottamiseen. Lakkaa uskomasta ja huomaat. että pelkosi ovat olleet turhia.

        Olet turhaan täällä kilvoittelemassa, kilpeäsi kiillottamassa ja taivaspisteitä keräämässä. Muistahan mitä se raamattukin tuollaisesta teennäisyydestä ja itsensä korottamista sanoo ...


      • Ei uskoisi!

        Surullisinta tässä kaikessa tosiaan taitaa olla se, että ikävä kyllä olet aivan tosissasi.


      • >Minä en aina kaan uskalla elää ilman Jeesusta ja uskoen evoluutio-oppiin, sillä jos noin teen, tiedän päätyväni ikuiseen helvettiin rangaistuna kaikista pahoista töistäni,
        joita olen elämäni aikana tehnyt.

        Tämä on valhe, sillä sinä uskot, et tiedä. Tietää-sanan käyttöä tässä on kielemme raiskaamista. Subjektiivinen luuleminen ilman objektiivisia todisteita ei ole tietämistä.

        Kaikki muukin esittämäsi perustuu uskomiseen ja luulemiseen ja on silloin käytännössä valhetta, jos se esitetään varmana totena.

        Se että uskot mitä uskot ja pelkäät mitä pelkäät on OK. Sitten kun alat kaupata sitä julkisesti ehdottomana totuutena etkä todenmukaisesti vain omana vahvana uskomuksenasi, syyllistyt vähintäänkin epärehellisyyteen.


    • iIkimys

      > Minä en aina kaan uskalla elää ilman Jeesusta <

      Tuossa on äänekkäimpien kreationistien peruskivi: "En uskalla."

      Loppupeleissä yksin Jumala tiennee, kuka passitetaan taivaaseen ja kuka helvettiin.

    • O'ou

      "Minä en aina kaan uskalla elää ilman Jeesusta ja uskoen evoluutio-oppiin, sillä jos noin teen, tiedän päätyväni ikuiseen helvettiin rangaistuna kaikista pahoista töistäni, joita olen elämäni aikana tehnyt."

      Ikävää, että joudut pelon vuoksi kiistämään tieteen havaintoja todellisuudesta. Taidat olla melkoinen suurrikollinen, koska pahat tekosi mielestäsi riittävät ikuiseen helvettirangaistukseen. Omieni katsoisin korkeintaan riittävän hyvänlaiseen selkäsaunaan, noin oikeudenmukaisuutta ajatellen.

      • Sepä Se

        "Ikävää, että joudut pelon vuoksi kiistämään tieteen havaintoja todellisuudesta."

        M. naahum ei ole ainakaan toistaseksi minun havaintojeni mukaan pyrkinyt kiistämään ainoatakaan havaintoa todellisuudesta. Mutta kun kerran syytöksiä esität, niin annappa jotain todisteitakin ,et kai halua että itseäsikin viimeisellä tuomiolla syytetään valehtelusta ja vääristelystä?


      • blindwatchmaker

        Jep. Hyvin sanottu. Eiköhän tuo rangaistuksen suhteettomuus kerro jotain miikanaahumin jumalasta, jonka pitäisi olla täydellisen rakkauden ja armon täydellinen ilmentymä ... :)

        Se jaksaa vain hämmästyttää miten uskonto voi totaalisesti vaimentaa kyvyn ajatella ja vääristää suhteellisuuden tajun.

        Jos itse uskoisin jumalaan niin ajattelisin, että kyllä rangaistusta on tarpeeksi siinä, mitä kaikkea kärsimystä täällä maanpäällä joutuu kokemaan. No, voisihan sitä sellainen muutaman vuoden "jälki-istunto" olla, jossa voisi luoda retrospektiivisen katsauksen siihen mitä kaikkea tuli tehtyä ja mitä ei :)


      • O'ou
        Sepä Se kirjoitti:

        "Ikävää, että joudut pelon vuoksi kiistämään tieteen havaintoja todellisuudesta."

        M. naahum ei ole ainakaan toistaseksi minun havaintojeni mukaan pyrkinyt kiistämään ainoatakaan havaintoa todellisuudesta. Mutta kun kerran syytöksiä esität, niin annappa jotain todisteitakin ,et kai halua että itseäsikin viimeisellä tuomiolla syytetään valehtelusta ja vääristelystä?

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11229880

        Tämänkertaisessa keskustelussa ei kiistä suoraan, mutta evoluutioteoria johon hän viittaa (ellei mainitsemansa evo-oppi olekin jotakin muuta) leimaten sen pahuudeksi, perustuu niihin havaintoihin.


    • ELe

      Miikanaahum, Evoluutiolle (siis henkiselle evoluutiolle ;) kiitos, suuri osa tännekin kirjoittavista on onnistunut pääsemään irti tuollaisen uskontosi pelon ja uhkan kahleista ja uskaltanut näkemään noita luettemiasi asioita aivan eri tavalla.
      Valitettavasti moni on myös deletoinut omasta elämästään kaikki uskonnot (ei paha asia ollenkaan!), mutta sen myötä myös henkisyyden osana ihmistä, koska eivät sisimmässään kertakaikkiaan enää pysty uskomaan liian moniin uskontojen pelkkään uskomiseen perustuviin ja usein epäloogisiin väittämiin.

      Ps. Jeesuksen opetuksiin uskominen (tai oikeammin; mitä niistä on kerrottu) ei ole mitenkään este sille, etteikö evoluutio olisi todellinen luonnossa jatkuvasti tapahtuva 'luomisen' prosessi.

      • Opettaja4

        Ps. Jeesuksen opetuksiin uskominen (tai oikeammin; mitä niistä on kerrottu) ei ole mitenkään este sille, etteikö evoluutio olisi todellinen luonnossa jatkuvasti tapahtuva 'luomisen' prosessi.

        Niin, evoluutiossa on vain se ongelma, että koska massat on melko suuria, niin aikaa ei ehkä paljoa ole niin paljoa käytetty, kuin fyysikot on laskeneet...
        Ei mikään mittayksikkö ole kovin hyvä ja oikee, jos sillä mitataan tarkasti yli tuhannen meneviä lukemia, eli LUOMISSYKLI, ajatus, pitäisi vähintäänkin evoluutikoiden ja kretskujenkin hyväksyä, niin tämä Krevo syntyi.... Luomisyklejäkään ei sitten kyllä miljoonia suorastaan olisi, että olisi vielä suurempi syklin tai suoran nimi vieläkin, mikäli tämä 14 mrd vuotta on oikein laskettu tämän Universiumin iäksi. 7000 vuotta on luomissykli, ja muutama tuhat korkeintaan sille seuraavan tapahtuman nimelle, ehkä....
        Se seuraava sykli, saattaisi olla Galaksien muodostumissykli, ja se seuraava, Universiumien muodostumissykli.... Ja se seuraava, Jumalien elämä ja Kuolema....


        Ei se muuten, mutta kun ruvetaan lukuja esittämään, vaikkapa sekuntien avulla vuosia(noin pi*10 miljoonaa on vuosi), niin luvut ei ole kovin havainnollisia, jos menee pistämään kauheen monen desimaalin tarkkuudella jotain, koska ei ihminen sellaista pysty kovin helposti pänttäämään, eikä kukaan muukaan, tuskin Jumalatkaan suorastaan helpommin sitä muistaa....


    • Naakka Miihum

      Toveri Miikkanaahumin esiintulo kertookin meille olennaisen uskontojen luonteesta.
      Eli kyseessä on paniikkireaktio tietoisuuteen omasta kuolemasta.
      Osa laajitovereistamme ei kykene käsittelemään tätä olemassaolomme erästä konkreettisinta seikkaa muuten kuin naamioimalla sen saduista kudotulla kaavulla.
      Tuollainen itsepetos on ajattelevalle olennolle perin noloa,mutta inhimillistä.

    • siitä niin

      Miten niin "kuinka me uskallamme"? Se on helppoa, eikä tarvitse pohtia joutuuko fysiikan lakeja rikkovaan helvettiin vai pääseekö muistinsa menettäneenä taivaaseen. Uskallahan sinäkin joskus jotakin, se on avartava kokemus.

      • Opiskelija.

        Lainaa: Naakka Miihum
        Toveri Miikkanaahumin esiintulo kertookin meille olennaisen uskontojen luonteesta.
        Eli kyseessä on paniikkireaktio tietoisuuteen omasta kuolemasta.
        Osa laajitovereistamme ei kykene käsittelemään tätä olemassaolomme erästä konkreettisinta seikkaa muuten kuin naamioimalla sen saduista kudotulla kaavulla.
        Tuollainen(tälläinen?) itsepetos on ajattelevalle olennolle perin noloa,mutta inhimillistä.

        Haluatteko oikeasti tietää, millä perusteella ihmiset tuomitaan? Ei se ole se, uskoiko johonkin ismiin, vaan siinä, miten lähimmäisiinsä ja Luojaansa suhtautui. Vieraisiin ei kannata suhtautua mitenkään aiemmin oppimallamme tavalla, koska jos ne oikeasti olisivatkin vieraita, emme me heitä ymmärtäisi, ja ei vieraalle saa tehdä pahaa, koska emme siitä mitään tiedä, ellei se ala tehdä jotain meidän mielestä suurta pahaa, ja silloin emme tietysti voi siihen suhtautua, kuin omiimme, koska silloinhan se toimii samoin kuin me:-) Varsinaiset eläimet tietysti on ihmisille lähes joka suhteessa vieraaksi jääneet, koska luulemme niitä lähinnä vain ruuaksi, tai joksikin leikkikaluksi, kuten nykyään koirien ja kissojen suhteen on menossa asennoituminen.... Se on ollut vasta pahuutta.....


    • @böljäke

      Todista objektiivisilla tosiasioilla, että on olemassa
      1) paholainen
      ja
      2) helvetti (ja erittäinkin vielä ikuinen kidutus)

      pelkkä vetoaminen Raamattuun ei ole "todiste", ei sen kummempaa kuin Kalevalan tai Koraanin siteeraus. Kaikenmaailman uskonnollista tekstiä voi kirjoittaa joka lähtöön, mutta missä todisteet?

      • @böljäke

        Siis miikanaahumille yllä oleva viestini tarkoitettu.


      • Opettaja4

        Todista objektiivisilla tosiasioilla, että on olemassa
        1) paholainen
        @böljäke?

        ja
        2) ******** (ja erittäinkin vielä ikuinen kidutus)

        Helevetti on maan keskipisteessä... Mutta ei sitä ole tarkoitettu kaltaisillemme luoduille elinpaikaksi, ennenkuin siellä on onkaloita, jotka eivät ole täynnä laavaa...

        pelkkä vetoaminen Raamattuun ei ole "todiste", ei sen kummempaa kuin Kalevalan tai Koraanin siteeraus. Kaikenmaailman uskonnollista tekstiä voi kirjoittaa joka lähtöön, mutta missä todisteet?
        - Jep, ei ne ole eri mielestä phjimmiltaa, Kalevala ja Koraanikaan, älä luule niitä Raamatun vastakohdiksi...
        - Eihän uskontoa voi ehkä suorastaan todistaa, vaan ne uskomukset voi tiedolla ja tieteellä tehdä todeksi. Ei missään jo nyt rakennetussa asiassa ole enää mitään uskomista, eikä sitä kauhean kauan tieteessäkään jakseta enää sitten opettaa, kun ne asiat jo kaikki tietää....
        - Mutta se ei ole hyvä asia, jos uskomukset jää ikuisesti vain uskomukseksi, vai onko? Tieteen pitää parhaat uskomukset varastaa tiedolla rakennettavaksi, ja ei kristity ole muuhun syypäitä kuin siihen, että tekevät sellaisia uskomuksia, joita kukaan ei tiedollaan enää halua rakentaa.. Yleensähän uskomus, jos se uskomus ei katoa, onkin vain RAJATIETOA, sille, minkä yli ei päästä.....


      • Opettaja4
        @böljäke kirjoitti:

        Siis miikanaahumille yllä oleva viestini tarkoitettu.

        Lainaa: @hölpäre
        Siis miikanaahumille yllä oleva viestini tarkoitettu.

        Mutta miksi pitikin todistaa, että paholainen on olemassa?
        Paholainen viihtyy siellä, missä on paljon valhetta, sen omia lapsia paljon. Vaikka se itse tietää totuudesta vähän enemmän, kuin lapsensa.... Jos joku niistä totuuden tulisi tietämään, niin semmosta pikkudinoa se pelottelee silloin, että joudut syntymään ihmiseksi, ja vieläpä sen urokseksi, joka elää alle 3 miljardia sekuntia, pääsääntöisesti, ja se aika ei noille dinoille kyllä riitä....


    • Epäjumalienkieltäjä

      Paranisiko Jeesus-fobiasta terapialla?

      • Miikan puolesta.

        Minulla on Saattana fobia, ei Jeesus-fobia. Mitä turvaa jossakin punaisessa liskodinossa kenellekään ihmiselle on?


    • Krevo

      Lainaa: miikanaahum
      Minä en aina kaan uskalla elää ilman Jeesusta ja uskoen evoluutio-oppiin, sillä jos noin teen, tiedän päätyväni ikuiseen helvettiin rangaistuna kaikista pahoista töistäni, joita olen elämäni aikana tehnyt.

      Minäkään en Jeesukseen väärin uskalla suhtautua, jos niin tekisin hän ajaisi minut Saattanan luo, ja sitä asiaa silti enemmän pelkään, koska en ole tämän ajan elämän aikana niin paljoa vääryyttä opiskellut, että selviäisin sen Saattanan opeilla pitkään hengissä...

      Mutta ei se evoluutio-oppi ole mihinkään syyllinen. Vaan ne, jotka sen tekivät... Ei evo-oppia kannata tehdä vääräksi, mieluummin rupea itte evoilemaan evoon jotain oikeaakin.....

      • Epäjumalienkieltäjä

        "Minäkään en Jeesukseen väärin uskalla suhtautua, jos niin tekisin hän ajaisi minut Saattanan luo, ja sitä asiaa silti enemmän pelkään"

        On jotenkin hirveän ristiriitaista, että (ilmeisesti) täysi-ikäiset ja (kaikesta huolimatta) oikeuskelpoisiksi luokitellut ihmiset kuvittelevat, että maailmankaikkeuden täydellisin olento käyttäytyy kuten luonnevikainen narsisti?


    • Aika hyödytöntä pelotella helvetillä niitä jotka eivät usko sen olemassaolon. Koskahan teikäläisille valkenee että hakkaatte päätänne tiiliseinään? (Vastaus: ei koskaan sillä olette jo hakanneet aivan liian kauan.)

      • Opettaja4

        Lainaa: naapurin.kissa
        Aika hyödytöntä pelotella helvetillä niitä jotka eivät usko sen olemassaolon. Koskahan teikäläisille valkenee että hakkaatte päätänne tiiliseinään? (Vastaus: ei koskaan sillä olette jo hakanneet aivan liian kauan.)

        Onko se muka mahdollista olla uskomatta? Maan magma on lähellä, ja sinne monia kutsutaan, vain vääryyteen kaikessa...

        Psst: Älkää keltään varastako, tai jos varastatte, antakaa Saman verran syntisesti ja syyttäen takaisin, niin Jumalaa ei tarvita.... Ja jos oikein isosti vääriksi haluatte, tehkää sitä paljon... Synnit te anteeksi annatte, mutta ette vanhurskautta, eikä ihmisten ole lupa antaa vanhurskaille mitään anteeksi, koska niillä on Jumala.
        Valitettavasti, Iso varkaus, tekee monet vääräksi siinä, että ne haluaa sitten heti että se kaikki hänelle korvataan....

        Ei kukaan terve ihminen voi olla varastamatta, aistit kaiken aikaa varastatte, luuletteko te, että muka kaikesta jotain maksatte? Jos joku ei ole mitään keneltäkään varastanut, ei hän olisi olemassaolevaisuudesta mitään kokenut, ainakaan tavallisena elollsena.... Mutta onko edes olemssa muunlaisia aisteja, kuin varastavia aisteja?
        Ihminen kyllä oikeasti olisi jotain muulle maksanut, jos haluaisi päätyä kuollessan ikuiseen kauhuun, tai ikuiseen rauhaan, jos sitten oli niistä se vähän "rakentavampi" osapuoli.... Ne ei ole liian kuluttavia tunteita, kumpikaan, mutta jos sitä olevaisempi on tunne, niin ei silloin ole vielä kuollut.....


      • Mukstori

        Lainaa: Naapurin.kissa
        Aika hyödytöntä pelotella helvetillä niitä jotka eivät usko sen olemassaolon. Koskahan teikäläisille valkenee että hakkaatte päätänne tiiliseinään? (Vastaus: ei koskaan sillä olette jo hakanneet aivan liian kauan.)

        Mutta niille siis ei, jotka siihen uskovat. Eli ei absoluuttisen hyödytöntä sittenkään, Miikanaahumin viestit niille, jotka pelkäävät joutuvansa Hellvettiin, koska Kristinusko, ei muuta nimeä tiedä, joka pelastaa, kuin Jeesus, Kristus, Nasarateilainan, Betelehimin kyläpahasesta, ja jos se muillekin uskonnolle olisi sama nimi, niin silloinpa muslimit olisivat jonkun voittaneet puolelleen....


    • pekka-

      "Kuinka te uskallatte olla evoluutionisteja ja uskomatta Jeesuskseen?"

      Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä.


      Näin on kampanjassa suositeltu, eikä näytä olevan lainkaan huono idea.

      • Pakstori

        Lainaa : pekka-
        "Kuinka te uskallatte olla evoluutionisteja ja uskomatta Jeesuskseen?"

        Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä.

        Valitettavasti joillaekin on tarpeeksi todistetta, kaikessa olemassaolevassa, että Jumiseva ala on olemassa, ja heille ja minulle on mahdotonta tuollainen alku päätelmä... Mutta uskoitpa tai et, niin tuo loppu impilikatio oli oikein....
        F=>T, eli hyvin implikoit...
        Mutta ne asiat joissa ei totutta ole, niin sellaiseen ei kannata suhtautua eteistisesti, ei teidän ateisiten Jumalan - Jumissa olevan alan -olemattomuuteen kannata uskoa, vaan esim. grtyiopsin...

        Näin on kampanjassa suositeltu, eikä näytä olevan lainkaan huono idea.
        - Jep, imlpikaationa ihan toimiva....

        Mutta impikaatiossa siis juuri tuo "tuskin" oli samoin myös että Jumala on olemassa, nauti elämästä, ja jätä murheet Herran haltuun....

        Jos et nauti elämästä, niin silloin tähtäät voittoon....


        Ei teillä, Jumalaan tuskin uskovilla, ole nautintoon sen suurempaa kiinnitystä, kuin Jumalaan uskovilla....


      • Opiskelija.
        Pakstori kirjoitti:

        Lainaa : pekka-
        "Kuinka te uskallatte olla evoluutionisteja ja uskomatta Jeesuskseen?"

        Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä.

        Valitettavasti joillaekin on tarpeeksi todistetta, kaikessa olemassaolevassa, että Jumiseva ala on olemassa, ja heille ja minulle on mahdotonta tuollainen alku päätelmä... Mutta uskoitpa tai et, niin tuo loppu impilikatio oli oikein....
        F=>T, eli hyvin implikoit...
        Mutta ne asiat joissa ei totutta ole, niin sellaiseen ei kannata suhtautua eteistisesti, ei teidän ateisiten Jumalan - Jumissa olevan alan -olemattomuuteen kannata uskoa, vaan esim. grtyiopsin...

        Näin on kampanjassa suositeltu, eikä näytä olevan lainkaan huono idea.
        - Jep, imlpikaationa ihan toimiva....

        Mutta impikaatiossa siis juuri tuo "tuskin" oli samoin myös että Jumala on olemassa, nauti elämästä, ja jätä murheet Herran haltuun....

        Jos et nauti elämästä, niin silloin tähtäät voittoon....


        Ei teillä, Jumalaan tuskin uskovilla, ole nautintoon sen suurempaa kiinnitystä, kuin Jumalaan uskovilla....

        ÖÖ, mikä on totuustaulu tälle:
        AB/0 1
        0 X 0
        1 0 0

        Vanha tuttu NOR-han se oli!

        Norjalaiset uskoo olemattomaan Jumalaan? :-)


    • Sepä Se

      Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan.

      • marsunkiillottaja

        Kasvahan aikuiseksi niin alat ymmärtää.


      • siitä niin

        > Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan. <

        Näyttää siltä että evokkius ja ateistius on sinulle yhtä ja samaa. Miksi?


      • spällymälöö

        "Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan."

        Se, että sinä ihmettelet, ei tee tyhjäksi esimerkiksi sitä tosiseikkaa, että maailmassa on miljardeja ihmisiä jotka eivät tiedä tai välitä kristittyjen jumalasta. Vilkaisepa miten japanilaisilla menee.


      • Miten sinä uskalsit luopua uskostasi Sämpsä Pellervoiseen :-D


      • blindwatchmaker

      • iIkimys

        "Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan."

        Minua ihmetyttää miten kretut/uskikset voivat luopua vaimonsa hakkaamisesta.


      • Jupakoitsija

        Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan.

        Minä olen ateisti sitä kohtaan, mikä on paholaisen vallassa, tai mitä ei ole vielä rakennettu massalliseksi? Vaikka en tietysti kaikkea massatonta kohtaa, koska kyllä metafyysisiä abstraktioita on paljon olemassa, ja joilla saa jonkun TUNTEEN, vaikka ne ei näyttäisikään miltään....
        Jos joku väittää että missään ei ole koskaan ollut mitään Jumisevaa, Jumissa olevaa Alaa, niin sellainen on hullu, kuten Daavid sanoi, se puhuu turhaan, kaikkia valheita ja päinvastaisuuksia, vanhassa käännöksessä oli tuo psalmi, uudempi sanoo, MIELETÖN! Siitä hulluudesta ei ole parannuskeinoa, jos se alkaa sitten Raamatusta kopioiden väittää meidän saavan Hellvetin tulenkin, kun sitä katsantokantaa sellaisena pidän. No, siksi minusta vissiin tuli tupakoitsija? Mutta kun oikeasti on oikeita hullujakin olemassa, niin ei sellaisesta saa syytöstä, jos se oikeasti oli hullu, mutta siitä saa, ettei sitten ollutkaan eli perusteita ei ollut, Jos Iso Kirja sanoo, että Kaikkialle Jumaluuden olemattomuutta julistelevat ovat hulluja, niin paha siitä mitään "kunnianloukkausta" tekemään, koska ne itse olivat pahemman kunnianloukkauksen kyllä tehneet, jos ihmisellä ei ole muka "Isää"....


      • Opiskelija
        Jupakoitsija kirjoitti:

        Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan.

        Minä olen ateisti sitä kohtaan, mikä on paholaisen vallassa, tai mitä ei ole vielä rakennettu massalliseksi? Vaikka en tietysti kaikkea massatonta kohtaa, koska kyllä metafyysisiä abstraktioita on paljon olemassa, ja joilla saa jonkun TUNTEEN, vaikka ne ei näyttäisikään miltään....
        Jos joku väittää että missään ei ole koskaan ollut mitään Jumisevaa, Jumissa olevaa Alaa, niin sellainen on hullu, kuten Daavid sanoi, se puhuu turhaan, kaikkia valheita ja päinvastaisuuksia, vanhassa käännöksessä oli tuo psalmi, uudempi sanoo, MIELETÖN! Siitä hulluudesta ei ole parannuskeinoa, jos se alkaa sitten Raamatusta kopioiden väittää meidän saavan Hellvetin tulenkin, kun sitä katsantokantaa sellaisena pidän. No, siksi minusta vissiin tuli tupakoitsija? Mutta kun oikeasti on oikeita hullujakin olemassa, niin ei sellaisesta saa syytöstä, jos se oikeasti oli hullu, mutta siitä saa, ettei sitten ollutkaan eli perusteita ei ollut, Jos Iso Kirja sanoo, että Kaikkialle Jumaluuden olemattomuutta julistelevat ovat hulluja, niin paha siitä mitään "kunnianloukkausta" tekemään, koska ne itse olivat pahemman kunnianloukkauksen kyllä tehneet, jos ihmisellä ei ole muka "Isää"....

        Lainaa: Miikanaahum
        Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan.

        Eikun, Mikanaahum, ne uskoo sillä pelastuvansa, että ovat erilaisia, etteivät Jumalan oikeista tiedoista mitään varasta, eli vähän ryöstävät, ovat VÄÄRIÄ!
        Kyllä se on totta, että sillä Taivaan Rauhasta pois pelastuu, ikuiseen kauhuun, tai montako sekuntia sekään ikuisuus sitten kestää, eli ei se Absoluuttisesti ole väärä päätelmä, että joka vähän on Jumaluutta varastanut, että sillä edes paholaisen luo lopuksi pääsee....


      • Krevo
        marsunkiillottaja kirjoitti:

        Kasvahan aikuiseksi niin alat ymmärtää.

        Kasvahan aikuiseksi niin alat ymmärtää.

        ÖÖ, jos kasvaa aikuiseksi, ja jokainen jonkun inkarnaatiomääränsä päätteeksi on aikuinen, niin ei kannata mennä asioiden edelle: Jos tämä elämä oli vielä vauvan sielu tai lapsen sielu, niin vasta nuorena sieluna pääsee miettimään, sitä, mikä oikeasti on totta, ja kypsänä vähän enemmän epäilee sitä, että vaikka joku asia oikeinpäin sanotaan, onko se sitten pohjimmiltaan väärin, jos joku sen vuoksi rupesi kateuden tähden vastustamaan ja eksyä sinua vääremmille teille sun syystäs? Jeesus siitä pelosta kyllä vapahti jokaisen, koska:"Jolle on paljon annettu, siltä paljon vaaditaan, ja saa vain lisää, joka vähän on saanut, siltä otetaan pois sekin vähä, mitä luuli omistavansa". Et se sinä ollut se, joka sanoi, minun sanani eivät katoa, vaan minä..... Mutta onko nimellä suurta merkitystä? Jos sanon, että sinun sanasi eivät katoa, niin silloin loppuu taistelu maailmasta, ei ole sotaa, edes henkistä, ei voimaa, ei vihaa, kateutta, eikä mitään fysikaalisen maailman asiaa enää kohta.... Se olisi koko maailmankaikkeuden loppu, älkää siihen minua nopeamman ajan uskikset meitä liikaa lietsoko....


      • Ei uskottu ei.
        kekek-kekek kirjoitti:

        Miten sinä uskalsit luopua uskostasi Sämpsä Pellervoiseen :-D

        Miten sinä uskalsit luopua uskostasi Sämpsä Pellervoiseen :-D

        Koska Sampo pankki on nykyään Danske bank, vaikka en minä sitä pankkia kavaltanut, sen teki joku muu.....

        Tai ehkä ihan hyvä asia, ei Sampo ole pankki, vaan se oli kai jotain ihan muuta.....
        Sampo on myös ihmisen nimi, tapasin Ylivieskassa semmosen lestaardiolaisen.
        Markasta luovuttiin ehkä sen takia, ettei Markkua aina myytäisi Markalla.....


      • Opiskelija.
        Jupakoitsija kirjoitti:

        Minuakin ihmetyttää, kuinka evokit/ateistit uskaltavat luopua uskostaan Jumalaan. Jonkinlainen agnostisismi olisi vielä ymmärrettävää, mutta ateismi? Kertoo kyllä ao. henkilöiden ylpeydestä: huomaa hyvin miten näillä evo-vajakeilla eivät ole kaikki kohdillaan.

        Minä olen ateisti sitä kohtaan, mikä on paholaisen vallassa, tai mitä ei ole vielä rakennettu massalliseksi? Vaikka en tietysti kaikkea massatonta kohtaa, koska kyllä metafyysisiä abstraktioita on paljon olemassa, ja joilla saa jonkun TUNTEEN, vaikka ne ei näyttäisikään miltään....
        Jos joku väittää että missään ei ole koskaan ollut mitään Jumisevaa, Jumissa olevaa Alaa, niin sellainen on hullu, kuten Daavid sanoi, se puhuu turhaan, kaikkia valheita ja päinvastaisuuksia, vanhassa käännöksessä oli tuo psalmi, uudempi sanoo, MIELETÖN! Siitä hulluudesta ei ole parannuskeinoa, jos se alkaa sitten Raamatusta kopioiden väittää meidän saavan Hellvetin tulenkin, kun sitä katsantokantaa sellaisena pidän. No, siksi minusta vissiin tuli tupakoitsija? Mutta kun oikeasti on oikeita hullujakin olemassa, niin ei sellaisesta saa syytöstä, jos se oikeasti oli hullu, mutta siitä saa, ettei sitten ollutkaan eli perusteita ei ollut, Jos Iso Kirja sanoo, että Kaikkialle Jumaluuden olemattomuutta julistelevat ovat hulluja, niin paha siitä mitään "kunnianloukkausta" tekemään, koska ne itse olivat pahemman kunnianloukkauksen kyllä tehneet, jos ihmisellä ei ole muka "Isää"....

        Tai no, ei ateismi siinä asiassa ole "paholaisen etsimistä kaikessa"; että kristinuskonkin mukaan, Jumala on jotenkin salattu ja tuntematon syntisille ihmisille. Ei Jumala sitä kaikkea olemassaolevaansa ihmiselle, luodulle edes pysty paljastamaan, koska ei se luonut meille - ainakaan silloin vielä - niin isoo päätä, että siitä kaiken ymmärtäisimme.
        Eli ehkä juuri se Jumala, joka NYT on ihmisiltä olemattomuuksissa on se jotenkin olemassaoleva Jumala, siis => NOR
        Jos ihminen enemmän Jumalasta ymmärtäisi, niin ihmisessä pitäisi olla enemmän jotain tulielementtiä käsittelevää asiaa, mutta minulla se on vasta sytkäri.... En minä sitä tulta tietenkään "tunne", mutta edes nään....


      • Ateisti.
        Krevo kirjoitti:

        Kasvahan aikuiseksi niin alat ymmärtää.

        ÖÖ, jos kasvaa aikuiseksi, ja jokainen jonkun inkarnaatiomääränsä päätteeksi on aikuinen, niin ei kannata mennä asioiden edelle: Jos tämä elämä oli vielä vauvan sielu tai lapsen sielu, niin vasta nuorena sieluna pääsee miettimään, sitä, mikä oikeasti on totta, ja kypsänä vähän enemmän epäilee sitä, että vaikka joku asia oikeinpäin sanotaan, onko se sitten pohjimmiltaan väärin, jos joku sen vuoksi rupesi kateuden tähden vastustamaan ja eksyä sinua vääremmille teille sun syystäs? Jeesus siitä pelosta kyllä vapahti jokaisen, koska:"Jolle on paljon annettu, siltä paljon vaaditaan, ja saa vain lisää, joka vähän on saanut, siltä otetaan pois sekin vähä, mitä luuli omistavansa". Et se sinä ollut se, joka sanoi, minun sanani eivät katoa, vaan minä..... Mutta onko nimellä suurta merkitystä? Jos sanon, että sinun sanasi eivät katoa, niin silloin loppuu taistelu maailmasta, ei ole sotaa, edes henkistä, ei voimaa, ei vihaa, kateutta, eikä mitään fysikaalisen maailman asiaa enää kohta.... Se olisi koko maailmankaikkeuden loppu, älkää siihen minua nopeamman ajan uskikset meitä liikaa lietsoko....

        Mutta, OOh, Härre Gud! Muki till hand och från detta Gud sam Koffee....


      • Pakstori
        Ateisti. kirjoitti:

        Mutta, OOh, Härre Gud! Muki till hand och från detta Gud sam Koffee....

        Mutta Saattanan_BAD on siinä oikeassa, että ei Jumalaa_GOD voi yhdellä sanalla tietää... Vaan ÄÄRETTÖMÄSTI täytyy ikuisuudessa olla eri kombiksia kirjaimilla ja sanoilla, että edes promillen promillen promillen siitä voisimme joskus ikuisuuden pääteeksi olla tietäneet....
        Mutta ei siltikään yhdellä ihmisellä, voi olla ne kaikki edes kerrallaan mielessä, pois se meistä, silloin vain joku oikean lain-en muslimiukko räjäyttäisi meijät taivaan tuuliin, jos sitä toivoisimme, kuten Israelilaiset ilmeisesti toivoo vielä?
        Tai yhtä pahaahan se on joutua maan poveen, mutta energynsä kyllä kannattaa saada siitä rikkimenneestä kehosta kokonaan irti, ja edes jonkun miehen genitaaliin törmätä, etsiessään uutta ruumista.... Astraaliselle ektoplasma-aavelle ei kannata tehdä mitään pahaa lakia, koska silloin se vain vajoaa sinne maan magmaan..... Jos sen teette, niin minä en sitä lakia noudata, sen voi luvata jo etukäteen....


    • siitä niin

      > Olisikohan niin, että kreationistit ovat toivottavasti katoavaa kulttuuria? <

      Jos ovat miikanaahumin kaltaisia mesoajia, vastaus on kyllä. Sopii minulle

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      301
      3321
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1808
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe