Juutalaiset islamin vihan kohteena Ruotsissa

Nykypäivän_realismia

15

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokaisen_hyvä

      ymmärtää islamin väkivaltainen luonne, kun tahtovat tuomioita olla jakamassa maan päällä.

      Libanonissa pääministerin murhamysteeri on selvinnyt, mutta syytetyt hizbollahin henkilöt sen järjestön johtajan suojeluksessa ja näin islamissa toimitaan ihan täysin sen valheen ja murhan isän opissa:

      http://yle.fi/uutiset/vuosikymmenen_murhamysteeri_lahi-idassa_kuka_murhasi_paaministerin/7805655

      Hizbollahin kannattajien kaltaisille ei riitä pelkästään pääkohteensa murhat vaan myös asiaa tutkivia tahtovat surmata kun pääsevät totuudellisille jäljille, ja tietysti pahaa tekevät vihaavat totuuden esilletulemista.

      Vain Jeesuksessa voi valheita ja murhia tekevät ihmiset saada parannuksen ja anteeksiantamuksen ja näin osallisuuden Jumalan valtakuntaan.

    • Näitä_islamin

      terrori-iskuja voisi alkaa luettelemaan ihan mielettömästi, kun esitettäisiin noissa maissa, missä hallitsevat tapahtuvaa vainoa toisiaan ja kristittyjä ja muita tahoja kohtaan. Vain äärimmäisen pieni jäävuoren huippu esitetään tiedotusvälineissä ja näin ihmisillä Suomessa ja muualla ei synny todellista käsitystä islam-uskoisten ihmisten mielenlaadusta käyttää sitä uskontoaan oman valta-asemansa ja taloudellisen hyödyn tavoittelemisessa, ja kiristykset ja lunnaat ja varkaudet ja väkivalta ovat sallittua, puhumattakaan lievemmistä herjauksista ja uhkailuista ja muista huonoista asiosta.

      Tietysti on hyvä ymmärtää että eroja on islamissakin ihmisten keskuudessa, mutta jokaisen asiaan perehtyvän kannattaa tutustua Muhamedin omaan elämään ja siihen mitä hyväksyi ja kuinka toimi:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Muhammad

      Tämä asia liittyy juutalaisuuteen sillä Israelin juutalaiset joutuvat aina olemaan varautuneita islamin terroristijärjestöjen iskujen kohteina, ja samoin kristityt ja myös islamin uskoiset, kuten nähdään tätä keskinäistä vihaa paljonkin Lähi-idässä.

    • Mitä_mieltä

      Mitä mieltä olet siitä, tuleeko näistä asioista tiedottaa avoimesti ja selvästi vai olla tiedottamatta ja ajatella että tiedottaminen voi lisätä tätä huonoa terrorismia?

      Kun natsit alkoivat juutalaisvastaisuutta harjoittaa niin olisiko tullut olla hiljaa vai tuoda se esille kaikkialla hyvin selvästi? Jos ei tiedoteta selvästi niin pahat saavat toimia vapaasti ja salaa tehdä pahuuden tekojaan olivat sitten pienempiä tai suurempia.

      Mielestäni kaikki vääryyden teot on hyvä tuoda esille ja tekijät kaikkien tietoon että voisivat hävetä niitä huonoja tekojaan ihan julkisesti ja näin tehdä parannusta ja lakata huonosta. Tietysti tulee ottaa huomioon, että myös vääriä ja valheellisia syytöksiä voidaan esittää ja islamissa tätä tehdään jatkuvasti ja kohteena Israel ja juutalaiset ja USA ja Israelia tukevat kristityt.

      Moninaisia valheellisia salaliittoteorioita levittävät islamin harjoittajat ja myös kristillisissä piireissä on tätä samaa antisemitismiä ja myös vasemmistolaisuuteen liittyy tällainen valheellisten salaliittoteorioiden levittäminen juutalaisista rikkaista, jotka muka hallitsevat maailmaa.

      Tietysti juutalaisten on hyvä hallita Israelin luvattua maata ja muuallakin on hyvä että voivat toimia vapaasti ja yhteiskunnassa hyvää edistäen ja täydellisessä uskonnon vapaudesta. Näin myös islamin uskoisille voidaan sallia, mutta ei siten että pyrkimyksensä on kommunistien tapaan vallankumoustaan ja vastustajiensa nujertamista ja terroria ja valheita käyttäen levittää sitä omaa huonoa ideologiaansa, ja natseilla oli tätä samaa huonoa ja kaikilla, jotka eivät ymmärrä eroa hyvän ja huonon välillä.

      Jumala itse Jeesuksessa antoi esimerkin hyvästä palvelijastaan ja kuinka Herra ja Kuningas pesi apostoliensa jalat ja teki vain hyvää elämässään ja siihen liittyi myös totuudelliset parannuskehotukset vastustajilleen ja hyvä opetus kaikille ja teot myös Jumalalta. Tässä on hyvä esimerkki jokaiselle ihmiselle kuinka voi kantaa ristinsä Jumalassa ja tehdä hyvää ja palvella Jumalaa. Islamissa Muhamedin elämä on täysin erilainen ja seuraajillaan myös ja Israelin juutalaiset ovat joutuneet puolustautumaan ettei se Jumalan lupausten täyttyminen omassa luvatussa maassa olisi tuhoutunut heti alkuunsa, ja nykyäänkin islamin terroristeilla Israelia vastaan on sen tuhoaminen tärkeää, ja Jerusalemin valtaaminen omilleen ja toiset alisteisina heille sitten. Näin ei juutalaiset toimi ja paljon parempaa kuin islam. Raamatun juutalaisuus on sitä parasta Jeesuksessa ja profeetoissa ja apostoleissa ja pyhissä lupauksen lapsissa.

    • Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

      Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan;
      36. ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'.
      37. Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; Jeesus Matteus..

      Islamista löytyy samankaltaista, Allahia pitää rakastaa enemmän kuin sukulaisia tai ketään.

      • Tärkeä_erottaa_hyvä

        Tärkeä erottaa hyvä ja huono toisistaan ja samoin totuus ja valhe. Jeesus on totuutta ja islam valhetta sillä Muhamed korotettu Jeesuksen yläpuolelle. Jeesus on juutalaisuudesta ja Muhamed muualta. Vain Jeesuksen kautta voi juutalainen ja ihminen kaikialla päästä Jumalan valtakuntaan ja Jeesus tämän on totuudellisesti esilletuonut eikä valheita esittänyt ja Jumala tahtoo totuutta aina. Muhamedin elämä osoittaa huonoa ja joukkoineen surmasi myös juutalaisia sillä oli valheen ja murhan isän seuraajana tässä asiassa.

        Jeesuksessa pelastumista voi vastustaa juutalainen tai yleensä ihmiset laajemminkin, ja näin voivat tulla niiden vastustajiksi perheessä, jotka tahtovat pelastua Jeesuksessa Jumalan valtakuntaan ja myös sitä hyvää evankeliumia toisille perheessä esillä pitää ja tietysti viisautta on hyvä olla tässä kaikessa ja opetettu Raamatussa kuinka on hyvä toimia. Tietysti voi pelastumattomat alkaa syyttämään Jeesuksen uskovaa juutalaista tai ketä tahansa, jos syntyy vihaa sydämessään tästä asiasta, ja hengelliset asiat ovat todellistuutta myös, ja näinhän Jeesuksen apostoleja syytettiin Israelissakin ihan johtavien juutalaisten taholta ja vankeuteenkin pistettiin ja tahdottiin surmatakin ihan viranomaisten hyväksyminä ja myös salamurhien kautta.

        Jeesus opetti totuudellisesti, että parempi ihmisen kuolla Jumalassa kuin luopua toisten ihmisten painostuksessa tai vainoissa tai samoin taloudellisten murheidenkaan ei tullut estää hyvää uskoa ja rakkautta Jeesukseen, eikä muidenkaan sydämen halujen sitä estää, ja Jumala antaa omilleen ja kaikille ihan tarpeellisen ihmisen elämässä, eikä tarvita mitään ylimääräistä lainkaan välttämättä mutta jos sitäkin kertyy niin sydämen on tärkeintä rakastaa Israelin Herraa Jeesusta ja samoin lähimmäisiään perheissäkin vaikka eivät vielä uskoisi Jeesuksen totuuteen eli evankeliumiin.

        Jeesuksen seuraaminen on aina rakkautta lähimmäisiään kohtaan, ja islamissa nähdään vihaa niitä kohtaan, joiden toiminta on mielestään huonoa tai ketkä sitten vain vastustaa sen islamin leviämistä, ja näin ei Jeesuksessa koskaan todellisuudessa vaikka ihmisten uskonnollisuudessa tietysti voi harhaan osua ja vahinkoa tehdä kun ei ymmärrä Jumalan tahtoa, mutta ei Jeesus tunnusta tällaisia vääriä tekoja koskaan eivätkä olekaan Jumalasta jos ovat valheen ja murhan eli vihan isästä. Jeesuksen opetukset ovat totuudelliset ja tiukat myös omilleen ja kaikille, eikä mitään huonoa missään todellisuudessa.


    • Pelastus_ihmisille

      Pelastus ihmisille on mahdollista vain juutalaisen Jeesuksen kautta, ja tästä syystä valheen ja vihan isä eli Saa-tana vihaa myös juutalaisia niin paljon ja natsit ja islamin jihadistit ovat pimentyneet sydämissään tässä asiassa, eikä enää mitään hyvää totuudelisuutta ja laupeutta ole juutalaisia kohtaan näillä ihmisillä tehdessään sitä pahuutta, kuten nähdään historiasta ja nykyisyydestä.

      Israelin ympärillä on islam-uskoisilla vaikka miten suuret alueet käytettävissään ja asuttavinaan ja tärkeimmmät uskontonsa kaupungit myös ovat noissa Lähi-idän ympärysmaissa vaikka myös Jerusalemissa on islamin uskoisilla omat rakennuksensa ja ihan Moorian vuorella myös.

      Jumala on luvannut Israelin luvatun maan Aabrhamin ja Iisakin ja Jaakobin ja Mooseksen kautta jälkeläisilleen eikä ole peruuttanut lupauksiaan vaan nähdään täyttyneeksi tässä ajassa nämä, ja tätä vihaa tietysti valheen ja vihan isän lapset jotka seuraavat pahuuden henkivaltojen tottelemattomuutta todellisuudessa, ja natsit ja islamin jihadin vihaa ja terroria tahtovat juutalaisia kohtaan ovat tätä joukkoa, mutta voivat parannuksen tehdä ja silloin todellinen rauha myös Israeliin voidaan saada ja laajemmallekin Lähi-idään, jos lakkaavat valtaa tavoittelemasta aseineen islamin eri ryhmittymät ja toinen toisiaan vastaan sotimasta. Pystyvätkö tällaisen islamin hengellisessä ideologiassa, sitä voi jokainen itse arvioida.

      Jokaiselle ihmiselle Jeesuksessa tarjotaan hyvää hengellistä ja totuudellista rakkautta myös Jumalalta ja Jeesuksen nimi ja persoona on ihan keskeinen sillä on Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas, kuten Jerusalem on Jumalan silmäterä ja Uusi Jerusalem vielä taivaassa ja pian vasta alas laskeutuu mutta vasta hyvin vaikean ajanjakson jälkeen, ja ensin evankeliumi julistetaan kaikille kansoille, ja sitten pahuuden valtakunta saa sen oman aikansa, ja vasta sitten Jeesus tulee ja sapatin rauha saavuttaa Jumalan lupauksen lapset, ja autuaa uskovat Jumalan hyvän evankeliumin ja pelastuvat Herran valtakuntaan. Tämä on ihmisten elämän tarkoitus, kun Jumala hyvänä tahtoo hyvään Jeesuksen valtakuntaan jokaisen ihmisen pääsevän, mutta ihmiset voivat eksyä moninaisiin hapatuksiin ja erossa näin pysyen Jeesuksen armosta ja totuudesta eivät voi myöskään Paratiisiin päästä, kuten Jumala sen tahtoisi antaa monille ihmisille ja kaikille myös.

    • Ei mitään vihaa, voitte ihan hyvin valmistautua jumalan valtakuntaan keskenänne, ei tule kaipuuta, mutta paska-juttu tässä on se, että teidän pitää kiusata ja tappaa juutalaisia, he kun haluavat elää tässä maailmassa ja toivossa, että se muuttuisi ihan tiedon kautta paremmaksi.

      Minäkin rakastan elämää, en ole kiinnostunut tuonpuoleisista paratiiseista, enkä kuolleiden palvonnasta.

      • Jeesus_on_elämä

        Jeesus on elämä ja Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas ja ainoa tie Jumalan valtakuntaan.


    • Jani1

      Kaikki tiedämme ettei oikeisto tee näitä viha iskuja vaan muslimit.
      Ja lisää pitää heitä rahdata jonkinmoisen hölympöly pakolais statuksen alla

      Tämä ei koske pelkästään juutalaisia vaan kaikki muita ei islam uskoisia, juutalaiset vaan ovat ensimmäinen kohde

      Ensin lauantai sitten sunnuntai ihmiset kuuluu sanonta.
      Ja muistatteko kuinka rauhallinen eurooppa oli vielä 20 v sitten, käsittämätöntä millaiseksi islamilaiseksi likakaivoksi se on muuttunut.

      Joku kehtaa vielä arvostella esim pegidaa rasistiseksi mitä se ei ole, vaan se juuri vastustaa tälläistä muutosta jossa mm juutalaiset eivät voi olla juutalaisia kaduilla vaan joutuvat peittämään identiteettinsä

    • ' Ensin lauantai, sitten sunnuntai....'

      Nyt on sitten alkanut pitkä Perjantai.
      Vähän mystistä... siksikö he puhuvat valmistautumisesta tuonpuoleiseen.

    • Netanjahun_kehotus
    • zelenwaq

      Juuri näin. Sekä islamin että kristinuskon vihkiihotuksen juutalaisia ja juutalaisuutta vastaan. Allah,Jeesus ja Mohammed eivät kuulu tälle palstalle millään tavalla.

    • RaamatussaTotuus

      Raamatussa totuus Jeesuksesta ja täyttä juutalaisuutta alusta loppuun tietysti. Kun asioita esitetään keskustelupalstoilla ja muutenkin kannattaa aina ihmisten pysyä totuudessa. Juutalaiset ovat meille kaikille tuonneet uuden liiton juutalaisuuden ja todistuksen Jeesuksesta, ja tietysti on Jumalalta ja Aabrhamin ja Iisakin ja Jaakobin Siunaajalta tämä kaikki. Jumalan armoa ja totuutta Jeesus on tuonut Israelille ja kaikille, jotka vain tahtovat sitä vastaanottaa ja hyvää varmuudella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2356
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      108
      1403
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      334
      1140
    4. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      111
      1104
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1077
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      975
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      710
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      699
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      690
    10. 50
      674
    Aihe