Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää

Nepalavat

Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.

Matt. 7:19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. >
Luuk. 13:7 Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois; mitä varten se vielä maata laihduttaa?'
Joh. 15:2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
Joh. 15:6 Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat

6

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäniin

      Katsotaan hengenhedelmiin.
      Mitä ne ovat?

      • Herätykseksi

        Ne on niitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Kristuksen Jeesuksen käskyt pitävästä ja täyttävästä, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle vlkeudeksi olevat ja maalle suolaksi" vaikuttavat, siitä Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesta Kristillisyydestä, Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasta ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti rakentavasta, tulevaa hyväksi seuraamukset. Tänä päivän tosi vähäistä!! Kun se Krist. Rakkaus tuli ei pala, eikä tahdo RaamatunUT mukaiseksi syttyä!

        Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuudesta tulee niitä hyväksi seuraamuksia, ja Jumalan Sanan vastaisuudesta niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) kaikille perimmiltään pahaksi / kärsmyksiksi ja turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, = tuomioksi seuraamuksia.

        Jeesuksen nimessä

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


      • Eimistään

        Ei siis harmaata aavistuskaan, että mistä tunnet uskovan.


      • vittusittenvainteilleMÄ

        mitä vittua tämä on kun en ymmärrä sanaakaan, mitä vittua te jauhatte paskaa, seuratkaa munaa niin minä teen kaiken mitä RAKKAUS ...


    • Nuo raamatunpaikat kannattaa muistaa ja pitää mielessä, ne vaan ei ole tarkoitettu meidän KENENKÄÄN tuomiovallan alle julistettavaksi. Älkää siis kukaan tuomitko toinen toistaan, sillä se ei missään nimessä ole kristityn tehtävä, vaan yksin Jumalan.

      • Herätykseksi

        Niin Kritsuksen omat ovat kuitenkin "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavsti rakentaviksi kutsuttuja.

        Josta kuuluu muituttaa joka päivä. Tänä päivänä Krist. uskovat ei ole tällä kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivällä, kaikessa YHTENÄ jäsenistönään täydellisyyteen pyrkimisen, Jumalan sinauksen ja varjeluksen takaavan sisältävällä, Oikein, Raamatun UT mukaisesti elämisen ja toimimisen tiellä.

        Ovat kulkeutunassa tämän pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen / onnettomuuksikseen ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, palvelevan maailman mukana samaan, "piru" vieköön ja paha periköön, muista ja muusta niin väliä itsekyyden, vain OMA puolueellisuuden / tuhoksi, hirmuiseksi maailman touhujen ja politiikan LOPUKSI, hirvittävän LOPULLSISEN tuomion täyttymys. päämäärä kohtaloa kohti!!

        Josta maailman / ihmiskunnan Jumaman Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikaan mukautumisesta / osallisuudessa, nitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pauus) tavalla elämisestä ja toimimisesta ovat ULOS kutsuttuja, sitä kaikille hyväksi, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

        Jeesuksen nikessä... muistuttaen ja valisten, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti ja kaikkiin nähden puolueettomasti, vain kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteella, elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

        "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, etsivä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      413
      8867
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2384
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      37
      1748
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1619
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      86
      1380
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1322
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      359
      1201
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1073
    9. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      125
      1049
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1022
    Aihe