Näky - Jeesus on saapuva pilvissä.

sinettisormus1

21.4.Tänään aamunäyssä näin Jeesuksen valkoisissa vaatteissa pilven keskellä...
”Vanhurskauden polulla on elämä, ja sen tien kulku ei ole kuolemaksi. (Sl.12:28)
Pieni rukous Jeesukselle meiltä kaikilta henkolökohtaisella tasolla:

Rakas Jeesus Kristus,
Sinun todistuksesi ovat minun ikuinen perintöosani,
sillä ne ovat minun sydämeni ilo.
Minä olen taivuttanut sydämeni pitämään sinun käskysi,
aina ja loppuun asti.
Aamen.

Jeesus Tule Pian!

200

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1

      LAINAUS PELTOLALTA:
      Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta. Luuk. 13:24.

      Mikä muu onkaan hengellisen pyrkimyksemme, tutkimisemme ja lukemisemme päätarkoitus kuin autuaiksi tulemisemme, että ajassa olisimme sovinnossa Jumalan kanssa ja kuollessa pääsisimme kotiin Jumalan luokse ja olisimme alati kerran Herran luona? Eikö meidän siis olisi pysähdyttävä ajattelemaan ja tarkkaamaan, onko hengellinen pyrintömme sitä laatua, että se todellakin johtaa siihen autuaalliseen päämäärään, jotta emme »juoksisi umpimähkään tai taistelisi niin kuin ilmaan huitoen».

      Useiden on siis tarpeellista ensin tutkia, johtaako kaikki hengellinen pyrkimys perille? Onko jokainen, joka jollakin tavalla etsii Jumalan valtakuntaa, todella sinne pääsevä? Vai onko päinvastoin olemassa vain yksi ainoa elämäntie? Ja sitten tulee tutkia, olemmeko tällä ainoalla autuuden tiellä, niin että ilolla voimme nähdä vuosien kiitävän. Vai onko meidän vielä muutettava toisenlaiseen elämään, ennen kuin voimme autuaallisesti kuolla. Onnetonta, kauheaa, jollemme saa armoa sellaiseen tutkimiseen! Onnetonta, kauheaa, jos lihallisen suruttomuuden kevytmielisyydellä itse ratkaisemme asian tutkistelematta sitä Herran edessä.

      Mutta tutkimisen armon ja mielen vilpittömyyden saanut varokoon visusti etsimästä kysymystensä vastausta ilmasta, asettumasta vain istumaan ja miettimään tai odottamaan välitöntä vastausta sydämessään. Et myöskään näin tärkeissä kysymyksissä saa tyytyä jonkun ihmisen mielipiteeseen, vaan tiedustele tässä sen Herran sanaa, joka on tuomitseva viimeisenä päivänä. Siinä mielessä esitämme muutamia Kristuksen omia ajateltavia sanoja. Jumala antakoon armoa huomataksemme, mitä hän puhuu!

      »Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta, sillä monet, sanon teille, pyrkivät päästäkseen sisälle, mutta eivät voi.» Tässä on nyt tärkein kysymys: Mitä tämä merkitsee? Mitä merkitsee, että sellaisetkin, jotka pyrkivät päästäkseen sisälle ahtaasta ovesta, eivät kuitenkaan voi? Onneksi Herra on tämänkin selittänyt. Raamatussa on tähän kaksi selitystä.

      Toinen kuuluu näin: Monet etsivät Jumalan valtakuntaa, mutta eivät tee sitä sellaisella vakavuudella, että voisivat ahtaasta ovesta päästä sisälle. He ovat osaksi, mutta ei kokonaan heränneitä. He halajavat Jumalaa ja hänen armoaan, mutta myös maailmaa ja sen ystävyyttä. He tahtovat palvella kahta herraa. He tahtovat luopua muutamista synneistä, mutta säilyttää toisia, joita ne eivät tahdo syntinä pitääkään, vaan puolustavat niitä. Kristus sanoi: »Jos joku tulee minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa sieluaankin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.» Hän on sen miehen kaltainen, joka ryhtyi rakentamaan, mutta ei kyennyt loppuun saattamaan. Hän on siis uhrannut siihen työtä ja varoja mutta ei hänellä ole mitään hyötyä siitä. Oli rikas nuorukainen, joka mielellään tahtoi seurata Jeesusta. mutta se ei käynyt päinsä säilyttämällä rikkautta. Kuultuaan, että hänen piti siitä luopua, hän meni murheellisena pois. Niin käy monelle.

      Tähdellinen seikka: he menevät murheellisina pois! He olivat niin likellä taivaan ovea! He näkivät Herran ja rakastivat tavallaan, mutta heidän täytyi luopua hänestä, sillä he eivät voineet hyljätä kaikkea hänen tähtensä. Nämä koettivat siis mennä sisälle, vaan eivät voineet. Mutta toiset menevät tietämättöminä pois Herran luota väärässä toivossa luullen olevansa hänen, vaikka uuden syntymisen ja uuden luomuksen tuntomerkit kokonaan puuttuvat heiltä.

      Vielä on toisia, jotka eivät millään muotoa tahdo luopua etsimisestä, eivät myöskään väitä asiansa jo olevan hyvällä tolalla, mutta viivyttävät aina menemistään oven läpi. He tutkivat parannusta ja uskoa, mutta itse asiaan ryhtymistä, ryhtymistä siihen parannukseen, jota he tutkivat tai etsimään armoa ja sovintoa Jumalan kanssa, etsimään uskon lahjaa, uskon elämää ja rauhaa, sitä ei synny, vaan he viipyvät ja odottavat, kunnes on liian myöhäistä. He viipyvät viipymistään vuoden toisensa jälkeen ja luulevat, että Herra aina on heitä odottava, ettei hän saata sulkea ovea, ennen kuin he ovat sisään päässeet ja pettyvät niin, etteivät viimein voi mennä sisälle.

      Toinen syy on paljon vaikeampi käsittää. Se on itse »loukkauskivi ja pahennuksen kallio.» Sitä voidaan selittää tähän tapaan: Monet koettavat niin vilpittömästi mennä ahtaasta ovesta sisälle, että voivat sen takia luopua isästä, äidistä, veljistään, vieläpä hengestään, mutta eivät kuitenkaan voi mennä sisälle vain sen vuoksi, etteivät tahdo luopua jostakin, jossa vielä lujemmin riippuvat kuin hengessään, nimittäin omasta mielestään ja oman parannuksensa ja itsekieltämyksensä ansiosta.

      jatkuu ...

      • sinettisormus1

        jatkuu...
        Toisin sanoen: He koettavat mennä sisälle ahtaasta ovesta, mutta eivät ota vaaria, missä ahdas ovi on, vaan lyövät päänsä seinään, missä ei mitään ovea ole. Näitä ihmisiä Kristus nähtävästi tarkoittaa, kun hän kuvaa häämiehessä, jolla ei ollut häävaatteita ja neitsyitä häissä, jotka lamput käsissä kulkivat ylkää vastaan, mutta joilla ei ollut öljyä lampuissaan. Heillä on tosin Kristus ja usko opissa, järjessä ja puheessa. Mutta sydämessään heillä on toinen tie, toinen perustus, se näet, mitä he itse Jumalan avulla ovat ja tekevät.


    • Tuulah

      lohduttava näky sinulla sinetti. siunausta elämääsi.

      • sinettisormus1

        Siunausta ja Herran rauhaa myös sinulle Tuulah, Herra antoi tämän meille lohdutukseksi, näin hän kertoo lähestyvästä paluustaan, sillä totisesti niin hän tulee kuin lähtikin....
        Aika on paha, niinkuin on sen lopunpäivinä luvattu olevankin, siksi ja juuri siksi, on hyvin tärkeää kilvoitella uskossaan, henkilökohtaisella tasolla, karsia pois vielä sitä mikä ei uskon tielle kuulu, puhdistautua näistä maailman tomuista, mutta se vaatii voimaa ja Jeesuksen avulla me siihen pystymme, askel askeleelta, jätämme pois sen mitä maailma halajaa ja elämme kuuliaisina Herramme tahdon mukaisesti. Olkaa anteeksiantavia mutta kääntykää pois sen pahan luota joka teitä luoksenne päästä, siellä tuollainen paha voi kääntyä omaksi turmioksemme.
        Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!


    • Kiitos Sinetti ihanasta näystä. Tuota minä toivon ja rukoilen jatkuvasti tapahtuvaksi.
      Amen!
      Tule Herra Jeesus!

      • sinettisormus1

        .. ja se täyttyy... mikään minkä Herra ilmoittaa ei jää täyttymättä, eikä hän jätä ilmoittamatta sitä palvelijoilleen, Siunausta ja Herran Rauhaa sinulle Jarmo!
        Aamen.


    • stigmatisoituneet

      Olen jo tullut. En pilvistä. Enkä ole nimeltäni Jeesus. Mutta olen just se, jota niin on odotettu.

    • sejasma

      Sekaville ei Jeesus tule. T: minä

    • ateisti666

      Oletko nyt aivan sekaisin? JEESUS ON PUPPUA! Eihän tässä ole mitään järkeä että joku jeppe hengaa pilven päällä joku valkoinen pöytäliina päällään... Kerätkää itsenne hyvät ihmiset...

      • sittenLoppuuAika

        Ehkä se on pelottavaa sinulle. Toisaalta en ihmettele, että kohtaat realiteetin tuossa. Se on nimittäin pelottavaa niille, ketkä eivät kuulu oikeaan joukkoon.
        Itse valitset mitä itsellesi saat. Se tuomio joka tulee, tulee vain oikeudenmukaisesti niin, kuten olet halunnutkin.
        Paha saa palkkansa, niin hyväkin.


    • Tuulah

      voi kun oltaisiinkin sekaisin, mutta kun ei. Jeesus on totta ja todemmaksi ei voi muuttua. luepas ateisti faktat ja koeta ymmärtää se kaikenlisäksi.

    • sinettisormus1

      Jeesus on totisinta totta ja samalla niin iloista totta, uskoa ei voi järjellä selittää se kumpuuaa sydämen kautta ja tänään on jo tiedekkin todistanut ja todistaa Jeesuksen olleen olemassa...Hengessä nöyrät saavat todistaa Jeesuksen olemassa olosta, ylpeille hän on vieras.

      • sinettisormus1

        Usko on elävä yhteys Jeesukseen, hän tulee ja asustaa sydämessämme, kun annamme sen tapahtua, saamme tuntea hänen rakkaudellista läsnäoloaan ja yhteyttä. Meidän tulee tehdä tilaa tuonne sydämeen jossa Jeesus voi asustaa tuo lihasydän tulee puhdistaa että Jeesus voi tulla asumaan sinne. Poistaa sieltä kaikki maailman pahuus. Mitä enempi saat poistettua tuota maailman antamaa sitä vahvempana Jeesus pääsee toteuttamaan itseään sinussa .... Tehkää siis suursiivous sydämiinne ja avatkaa Jeesukselle ovi, teihin asumaan ja hän tekee eteesi pöydän jossa voit syödä hänen kanssaan, vihollistesi edessä.
        Aamen.


    • Ilman uskoa ei henki todista mitään; vain Jumalan teot saattavat näkyä ateistille kummallisina tapahtumina, joille ei löydy selitystä, siksi ateistin on niin vaikea käsittää miksi uskovat toimii ja puhuu, kuten puhuvat. Mutta uskoon tultuasi sinulle paljastetaan kaikki totuutena ja usko muuttuu yhtäkkiä todeksi. Siksi vain uudestisyntynyt uskova ymmärtää raamatunlauseen "henki todistaa että Jeesus on Jumalan poika ja hän elää meissä". Ja tästä samasta syystä yksikään uudestisyntynyt ei enää halua pois siitä minkä on saanut, päin vastoin, toimii kuten Paavali kirjoittaa: Älkääkä saattako murheelliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka.

    • sinettisormus1

      MISSÄ JUMALA ASUU?
      by David Wilkerson | June 8, 2010
      [May 19, 1931 – April 27, 2011]




      Sen jälkeen, kun Jeesus otettiin taivaaseen, apostoli Johannes sai valtavan kirkkauden ilmestyksen. Hän sanoi: ”Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa… ja sen lamppu on Karitsa” (Ilm.21:22-23). Toisin sanoen, ainoa temppeli taivaassa on Jeesus itse.

      Nyt kun Jumalan temppeli on kirkkaudessa, istuu hänen oikealla puolellaan, missä Herra asuukaan maan päällä? Niin kuin Jumala itse kysyy:” Minkä rakennuksen rakentaisitte minulle? Missä minun nimeni asuisi?” Me tiedämme, ettei Jumala mahdu mihinkään rakennukseen. Hän ei ole Pietarin kirkossa, Vatikaanissa. Ei hän ole Pyhän Patrikin kirkossa New Yorkissa. Ei hän ole missään Euroopan suurista kirkoista. Ei, vaan niin kuin Paavali julistaa Marsin kukkulalla Ateenassa: ”Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä” (Ap. t. 17:24). Yksinkertaisesti sanoen, jos etsimme Jumalan asuinsijaa jostakin rakennuksesta, emme löydä sitä.

      Herra on löytänyt asuinpaikkansa – hän elää ja lepää luomansa ihmiskunnan ruumiissa. Paavali sanoo, että Jumalan temppeli on nyt ihmisruumiissa: ”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1 Kor. 3:16).

      Kun panemme toivomme Jeesukseen, meistä tulee temppeleitä, Jumalan tosi asuinsijoja. Tämä kävi ilmi erityisen selvästi Yläsalissa. Pyhä Henki laskeutui opetuslapsien päälle täyttäen heidät itsellään. Hän julisti heidän pyhitetyt ruumiinsa Jumalan temppeleiksi, joihin Isä saattoi tulla asumaan. Pyhä Henki auttaisi heitä kuolettamaan ja tuhoamaan heidän syntisen lihansa teot. Hän antaisi heille voiman elää voittoisasti. Heidän ruumiistaan tuli Jumalan temppeli, asuinsija, jota ei ole käsin tehty.

      Jeesus sanoo: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan” (Joh. 14:23). Asuinsija on asuinpaikka,
      johon jäädään asumaan.

      Paavali sanoo: ”Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne”(1 Kor.6:20). Toisin sanoen, te kuulutte Jumalalle ja hän haluaa teidän olevan hänen asuinsijansa. Avatkaa nyt sydämenne totuudelle ja antakaa hänelle kunnia ottamalla se vastaan.

      • sinettisormus1

        AAMEN!!! Kiitos ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen.


    • sinettisormus1

      PSALMIT 18
      1. Veisuunjohtajalle; Herran palvelijan Daavidin virsi, jonka sanat hän
      puhui Herralle sinä päivänä, jona Herra oli pelastanut hänet kaikkien hänen vihollistensa vallasta ja Saulin kädestä.
      2. Hän sanoi: Sydämestäni minä rakastan sinua, Herra, minun voimani,
      3. Herra, minun kallioni, linnani ja pelastajani, minun Jumalani, vuoreni, jonka turviin minä pakenen, minun kilpeni, autuuteni sarvi ja varustukseni.
      4. Ylistetty olkoon Herra! - niin minä huudan, ja vihollisistani minä pelastun.
      5. Kuoleman paulat piirittivät minut, turmion virrat peljästyttivät minut.
      6. Tuonelan paulat kietoivat minut, kuoleman ansat yllättivät minut.
      7. Ahdistuksessani minä rukoilin Herraa ja huusin avuksi Jumalaani; hän kuuli minun ääneni temppelistänsä, ja minun huutoni hänen edessään kohosi hänen korviinsa.
      8. Silloin maa huojui ja järisi, vuorten perustukset järkkyivät; ne horjuivat, sillä hänen vihansa syttyi.
      9. Savu suitsusi hänen sieraimistaan, kuluttava tuli hänen suustansa, palavat hiilet hehkuivat hänestä.
      10. Hän notkisti taivaat ja astui alas, synkkä pilvi jalkojensa alla.
      11. Ja hän ajoi kerubin kannattamana ja lensi, ja hän liiti tuulen siivillä;
      12. hän pani pimeyden verhoksensa, majaksensa yltympäri: mustat vedet, paksut pilvet.
      13. Hohteesta, joka kävi hänen edellänsä, purkautuivat pilvet rakeiksi ja palaviksi hiiliksi.
      14. Ja Herra jylisi taivaassa, Korkein antoi äänensä kaikua, tulla rakeita ja palavia hiiliä.
      15. Hän lennätti nuolensa ja hajotti heidät, paljon salamoita ja kauhistutti heidät.
      16. Silloin vetten syvyydet tulivat näkyviin, ja maanpiirin perustukset paljastuivat sinun nuhtelustasi, Herra, sinun vihasi hengen puuskauksesta.
      17. Hän ojensi kätensä korkeudesta ja tarttui minuun, veti minut ylös suurista vesistä;
      18. hän pelasti minut voimallisesta vihollisestani, minun vihamiehistäni, sillä he olivat minua väkevämmät.
      19. He hyökkäsivät minun kimppuuni hätäni päivänä, mutta Herra tuli minun tuekseni.
      20. Hän toi minut avaraan paikkaan, hän vapautti minut, sillä hän oli mielistynyt minuun.
      21. Herra tekee minulle minun vanhurskauteni mukaan, minun kätteni puhtauden mukaan hän minulle maksaa.
      22. Sillä minä olen noudattanut Herran teitä enkä ole luopunut pois Jumalastani, jumalattomuuteen.
      23. Kaikki hänen oikeutensa ovat minun silmieni edessä, enkä minä hänen käskyjänsä syrjään sysää.
      24. Minä olen vilpitön häntä kohtaan ja varon itseni pahoista teoista.
      25. Sentähden Herra palkitsee minulle minun vanhurskauteni mukaan, sen mukaan kuin käteni ovat puhtaat hänen silmiensä edessä.
      26. Hurskasta kohtaan sinä olet hurskas, nuhteetonta kohtaan nuhteeton;
      27. puhdasta kohtaan sinä olet puhdas, mutta kieroa kohtaan nurja.
      28. Sillä sinä pelastat nöyrän kansan, mutta ylpeät silmät sinä painat alas.
      29. Sillä sinä annat minun lamppuni loistaa; Herra, minun Jumalani, valaisee minun pimeyteni.
      30. Sinun avullasi minä hyökkään rosvojoukkoa vastaan; Jumalani avulla minä ryntään ylitse muurin.
      31. Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat.
      32. Sillä kuka muu on Jumala kuin Herra, ja kuka pelastuksen kallio, paitsi meidän Jumalamme -
      33. se Jumala, joka minut voimalla vyöttää ja tekee minun tieni nuhteettomaksi,
      34. tekee minun jalkani nopeiksi niinkuin peurat ja asettaa minut kukkuloilleni,
      35. joka opettaa minun käteni sotimaan ja käsivarteni vaskijousta jännittämään!
      36. Sinä annat minulle pelastuksen kilven, ja sinun oikea kätesi minua tukee; sinun laupeutesi tekee minut suureksi.
      37. Sinä annat minun askeleilleni avaran tilan, ja minun jalkani eivät horju.
      38. Minä ajan vihollisiani takaa ja saavutan heidät enkä palaja, ennenkuin teen heistä lopun;
      39. minä murskaan heidät, niin etteivät voi nousta, he sortuvat minun jalkojeni alle.
      40. Sinä vyötät minut voimalla sotaan, sinä painat vastustajani minun alleni.
      41. Sinä ajat minun viholliseni pakoon, ja vihamieheni minä hukutan.
      42. He huutavat, mutta pelastajaa ei ole, huutavat Herraa, mutta hän ei heille vastaa.
      43. Minä survon heidät tomuksi tuuleen, viskaan heidät niinkuin loan kadulle.
      44. Sinä pelastat minut kansan riidoista, sinä asetat minut pakanain pääksi, kansat, joita minä en tunne, palvelevat minua.
      45. Jo korvan kuulemalta he minua tottelevat; muukalaiset matelevat minun edessäni.
      46. Muukalaiset masentuvat ja tulevat vavisten varustuksistansa.
      47. Herra elää! Kiitetty olkoon minun kallioni ja ylistetty minun pelastukseni Jumala,
      48. Jumala, joka hankkii minulle koston ja saattaa kansat minun valtani alle;
      49. sinä, joka pelastat minut vihollisistani ja korotat minut vastustajaini ylitse ja päästät minut väkivaltaisesta miehestä.
      50. Sentähden minä ylistän sinua, Herra, kansojen keskuudessa ja veisaan sinun nimesi kiitosta,
      51. sinun, joka annat kuninkaallesi suuren avun ja teet laupeuden voidellullesi, Daavidille ja hänen jälkeläisilleen, iankaikkisesti.

      Tämän sanan pyysin juuri äsken, painamalla Raamatun sydämeni päälle, että hän antaa sanoman tämänpäivän aiheeseen . Kiitos!

      • sinettisormus1

        10. Hän notkisti taivaat ja astui alas, synkkä pilvi jalkojensa alla.
        Kiitos ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen!
        Aamen.


    • sinettisormus1

      LAINAUS:
      Hannu Lehtonen, pastori, Soini

      Jeesus tulee

      Raamattu opettaa monin kohdin Jeesuksen toisesta tulemisesta. Tästä tapahtumasta ennustetaan jo VT:ssa. Danielin kirjan 7. luvussa kerrotaan näystä, jonka Daniel näki: ”Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.” (Dan. 7:13) Kun Jeesus oli ylipappien edessä kuulusteltavana, hän viittasi tähän ennustukseen: ”Niin ylimmäinen pappi sanoi hänelle: ’Minä vannotan sinua elävän Jumalan kautta, että sanot meille, oletko sinä Kristus, Jumalan Poika’. Jeesus sanoi hänelle: ’Sinäpä sen sanoit. Mutta minä sanon teille: tästedes te saatte nähdä Ihmisen Pojan istuvan Voiman oikealla puolella ja tulevan taivaan pilvien päällä.’” (Matt. 26:63–64) Kun Jeesus oli astunut ylös taivaaseen, enkelit sanoivat Jeesuksen perään katseleville opetuslapsille: ”Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.” (Ap. t. 1:11)

      Hän, joka tulee, on Ihmisen Poika, tosi ihminen, joka sikisi Pyhästä Hengestä ja syntyi neitsyt Mariasta. Mutta hän on samassa persoonassa myös tosi Jumala, Herra. 1. Tessalonikalaiskirjeessä apostoli Paavali sanoo opettaessaan Kristuksen toisesta tulemisesta: ”Itse Herra on tuleva alas taivaasta…” (1. Tess. 4:16)

      Raamatun alkukielessä käytetään Kristuksen toisesta tulemisesta puhuttaessa usein sanaa paruusia, johon sisältyy ajatus kuninkaan vierailusta. Tämä sana sopii erinomaisesti kuvaamaan Kristus-kuninkaan toista tulemista. Toisaalta monissa kohdissa käytetään myös sanaa ’ilmestyä’. Esimerkiksi apostoli Johannes sanoo: ”Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on.” (1. Joh. 3:2) Vastaavasti apostoli Paavali kirjoittaa: ”kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.” (Kol. 3:4)

      Aina on ollut epäuskoisia pilkkaajia, jotka haluavat tehdä kristityt naurunalaisiksi. Apostoli Pietari ennustaa: ”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: ’Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niin kuin se on ollut luomakunnan alusta.’” (2. Piet. 3:3–4) ”Viimeisinä päivinä tulee pilkkaajia, irvailijoita, juuri ennen tuomiopäivää. Nämä miehet, joista monet ovat hyvin älykkäitä ja oppineita, tunnetaan siitä, että he pilkaten kieltävät tuomion tulemisen. Sellaiset henkilöt todistelevat kirjoilla, artikkeleilla ja luennoilla tyynesti ja hyvin viisailta näyttäen, että on vastoin tiedettä ja järkeä uskoa tuomiopäivän tulemiseen. He kohtelevat pilkaten ja ivaten itse sitä ajatustakin, että Raamattu voisi olla totta. Mitä lähemmäksi viimeinen päivä tulee, sitä nopeammin näiden pilkkaajien määrä kasvaa ja sitä röyhkeämmiksi he tulevat väitteissään. – – Kristittyjen tulisi panna merkille syy tähän asenteeseen, nimittäin se, että sellaiset ihmiset vaeltavat omien halujensa ja himojensa mukaan. Jumalasta ja Hänen pyhästä tahdostaan he eivät tahdo tietää mitään. Heidän ainoa päämääränsä elämässä on nauttia täysin voimin lihan himosta, silmien pyynnöstä ja elämän korskeudesta. Ja koska ajatus Herran paluusta tuomiolle häiritsee heitä heidän elämässään synnissä ja häpeässä, he koettavat tehdä naurunalaiseksi ajatuksen viimeisestä päivästä. Heidän omatuntonsa kertoo heille – riippumatta siitä, minkä muodon heidän itsekkyytensä ottaa – että heidän täytyy tehdä tili Herralle.” (Paul Kretzmann, The Popular Commentary of the Bible, suom. HL)

    • sinettisormus1

      Hyvä kysymys. Olemmeko valmiit? Mietittäväksi.
      LAINAUS:

      Raamatun profetiat toteutumassa, Jeesuksen toinen tuleminen lähestyy
      Aloittaja: Levanteri Uskonto 30.4.2014 21:02


      Tämän maailman meno myötäilee hyvin pitkälle raamatun ennustuksia. Epävakaudet kasautuvat, ihmiset rypevät synneissään ja uskovaisia pilkataan ja vainotaan. Pian on siis käsillä ennustettu Jeesuksen toisen tulemisen aika ja sitten elämänkirja avataan ja kukin saa ansionsa mukaan sen perusteella, mitä kirjaan on merkitty. Jos olisit todistamassa tätä tapahtumaa, olisitko huojentunein mielin, vai lankeaisitko polvillesi epätoivoisena ja paniikissa?

    • Seurailija1

      Kiitoksia sinetille, saat niin paljon aikaseksi.. Minä en saa mitään kirjoitettua olen aivan lukossa, kuin passissa odottelisin.. Eilen käväsin Patric Tiaisen rukousillassa, siellä oli eräs mies parantunut parantumattomasta syövästä, Jeesukselle sellainen ei ole parantumaton, Hän kykenee parantamaan toivottomatkin tapaukset. Mies tuli uskoon samaten hänen läheisensäkkin, eikä hän ole ainut joka noissa illoissa on parantunut ja uskoon tullut. Ihmeitä tarvitaankin, niitä käytti Jeesuskin kalastaessaan ihmisiä Jumalan valtakuntaan. Ihmeitten vaikutus on suuri, monen silmät aukeaa kohdatessaan tuollaisen tapahtuman ja se laajenee lähiympäristöönkin. Eihän parantumiset sairauksista tietenkään tärkeintä ole, tärkeintä on tulla uskoon, antaa elämänsä Jeesukselle ja saada syntinsä anteeksi ja periä iankaikkinen elämä. Ihmeet ovat kuitenkin suuri avitus uskoontulolle. Voisi sanoa että tehokkain tapa tälle sukupolvelle joka elää ilman Jumalaa omassa viisaudessaan, ilman iäisyyttä Isän luona. Nykymaailma pyrkii mitätöimään kaiken mikä viittaa Jumalaan.. Aamen

      • näkymätön-ninni

        Kiitos Jeesukselle tuosta syövän parantumisesta! Tärkeintä on kuitenkin, että Jeesus on tullut tämän miehen elämään ja mies on lähtenyt kulkemaan tätä maallista vaellusta uskossa Jeesukseen. Sillä mikä voisi olla suurempi ilo kuin kadonneen lampaan paluu paimenen tykö. Kiitos ja kunnia Herralle Jeesukselle Kristukselle.

        Ihmeet ovatkin tärkeä osa uskon vahvistamisessa, mutta ne eivät saa tulla keskipisteeksi elämässä, niin että uskova alkaa juosta vain ihmeiden ja merkkien perässä.

        Siunausta sinulle seurailija1


      • Seurailija1
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Kiitos Jeesukselle tuosta syövän parantumisesta! Tärkeintä on kuitenkin, että Jeesus on tullut tämän miehen elämään ja mies on lähtenyt kulkemaan tätä maallista vaellusta uskossa Jeesukseen. Sillä mikä voisi olla suurempi ilo kuin kadonneen lampaan paluu paimenen tykö. Kiitos ja kunnia Herralle Jeesukselle Kristukselle.

        Ihmeet ovatkin tärkeä osa uskon vahvistamisessa, mutta ne eivät saa tulla keskipisteeksi elämässä, niin että uskova alkaa juosta vain ihmeiden ja merkkien perässä.

        Siunausta sinulle seurailija1

        Juri niin.. Siunausta ninnillekkin ja kaikille muillekkin tähän päivään.


      • sinettisormus1

        Huomenta teille rakkaat siskot ja veljet, niinkuin myös ninni ja Seurailija, on niin ihanaa nähdä teidänkin viestejänne täällä, sillä täällä kaikki on käynyt pahaksi ja kuvastaa hyvn meidän lopunaikojamme, paholaisella on kiire .... Kiitos seurailija että toit tuon parantumis todistuksen, ehkä täällä on vielä joku taho joka haluaa lukea näitä. Olen ollut valtavan hyökkäyksen kohteena ja nimimerkkiänikin on käytetty väärin, on sanottu että tuota rekisteröityä nimmariakin voi käyttää väärin joten on turha kirjautuakkaan. Olen rukoillut Jeesukselle, mitä tehdä, tuleeko minun jo täältä poistua, mutta hän antoi näyn joka kehoitti jatkamaan, tuo näky kertoi hengellisestä sodan käynnistä ja nyt on kovat piipussa, siitä sen enempää, sillä se oli henkilökohtaisella tasolla oleva näky, jota varmasti vääristeltäisiin, tärkein on se että itse tuon ymmärsin. En siis vieläkään poistu, eräiden harmiksi.
        Olen rukoillut jatkuvasti Suomelle herätystä, sellaista valtavaa herätytä, joka nähtäisiin muissakin maissa ja he alkaisivat haluamaan samaa. Ajattelin että tänään en laita viestiä tänne, mutta teidän viestinne sai minut kirjoittamaan. Seurailija ja ninni, olkaat Siunatut Jeesuksen Kristuksen nimeen, tulkoon hän käyttämään teitä vahvasti työssään.
        Aamen.


      • sinettisormus1

        "Herra, saakoon Sinun tuulesi puhaltaa ihmisten elämään
        ja synnyttää heissä hengellistä elämää!"
        "Herra, ota pois peite ihmisten silmiltä, että he ymmärtäisivät evankeliumin sanan!"
        "Herra, herätkööt ne, jotka nukkuvat, että Kristus saisi heitä valaista!"
        "Herra, tulkoon ihmisten elämään se kirkkaus, joka säteilee Kristuksen kasvoilta!"


      • Jeesusyksin
        sinettisormus1 kirjoitti:

        "Herra, saakoon Sinun tuulesi puhaltaa ihmisten elämään
        ja synnyttää heissä hengellistä elämää!"
        "Herra, ota pois peite ihmisten silmiltä, että he ymmärtäisivät evankeliumin sanan!"
        "Herra, herätkööt ne, jotka nukkuvat, että Kristus saisi heitä valaista!"
        "Herra, tulkoon ihmisten elämään se kirkkaus, joka säteilee Kristuksen kasvoilta!"

        Samoin minä olen puhunut Herralle, että en katsele enää pahuutta silmissäni yhtään, sillä niin täysi olen, mutta se vastaus on aina sama..
        Kestä vielä vähänaikaa.. Niinpä poistumme vasta kun luvan saamme. Tuli mitä tuli.
        Kunnia Herralle.


      • sinettisormus1

        Kiitos sinulle Jeesusyksin... tämän on käynyt niin likaiseksi ja sen olen Herralle sanonutkin ja kyllähän hän sen näkee ja tietää.... huusin rukouksessa: "Sinä näet tämän kaiken, onko järkeä jatkaa, ryvettää itseään ja sinun nimeäsi....?"
        Mutta Jeesus on toista mieltä, hän ei ajattele niinkuin me, Jeesus ajattelee niin, että joku vielä voi pelastua, tämänkin kautta, sillä niin alhaalla ei kulje kukaan, josta Jeesus häntä pelastaa ei vois. Siis työmme jatkuu, Herran Rauhaa ja Siunausta sinulle! Herramme voimassa ja pitäkäämme yllä nuo hengelliset sota-asut. Kunnia Herralle!
        Aamen.


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Huomenta teille rakkaat siskot ja veljet, niinkuin myös ninni ja Seurailija, on niin ihanaa nähdä teidänkin viestejänne täällä, sillä täällä kaikki on käynyt pahaksi ja kuvastaa hyvn meidän lopunaikojamme, paholaisella on kiire .... Kiitos seurailija että toit tuon parantumis todistuksen, ehkä täällä on vielä joku taho joka haluaa lukea näitä. Olen ollut valtavan hyökkäyksen kohteena ja nimimerkkiänikin on käytetty väärin, on sanottu että tuota rekisteröityä nimmariakin voi käyttää väärin joten on turha kirjautuakkaan. Olen rukoillut Jeesukselle, mitä tehdä, tuleeko minun jo täältä poistua, mutta hän antoi näyn joka kehoitti jatkamaan, tuo näky kertoi hengellisestä sodan käynnistä ja nyt on kovat piipussa, siitä sen enempää, sillä se oli henkilökohtaisella tasolla oleva näky, jota varmasti vääristeltäisiin, tärkein on se että itse tuon ymmärsin. En siis vieläkään poistu, eräiden harmiksi.
        Olen rukoillut jatkuvasti Suomelle herätystä, sellaista valtavaa herätytä, joka nähtäisiin muissakin maissa ja he alkaisivat haluamaan samaa. Ajattelin että tänään en laita viestiä tänne, mutta teidän viestinne sai minut kirjoittamaan. Seurailija ja ninni, olkaat Siunatut Jeesuksen Kristuksen nimeen, tulkoon hän käyttämään teitä vahvasti työssään.
        Aamen.

        Ei kannata vilkuilla sivuille eikä taakse, täällä on paljon hyökkäilijöitä mutta puhukoot mitä puhuvat. Kirjoita sinetti niin kuin tähänkin asti, ne on kuitenkin niin tärkeitä nuo raamattuun täysin pohjautuvat kirjoituksesi ja muutkin jotka täällä kirjoitatte, jatkakaa.. Käy täällä sellaisiakin jotka etsivät Jeesusta, he ovat tärkeitä ja heille kannattaa kirjoittaa, monella on elämässään kovia paineita ja seinä vastassa, heille kannattaa kirjoittaa ja kaikki mkitä raamatussa lukee, ne auttaa koska niissä on niin paljon rakkautta.


      • sinettisormus1
        Seurailija1 kirjoitti:

        Ei kannata vilkuilla sivuille eikä taakse, täällä on paljon hyökkäilijöitä mutta puhukoot mitä puhuvat. Kirjoita sinetti niin kuin tähänkin asti, ne on kuitenkin niin tärkeitä nuo raamattuun täysin pohjautuvat kirjoituksesi ja muutkin jotka täällä kirjoitatte, jatkakaa.. Käy täällä sellaisiakin jotka etsivät Jeesusta, he ovat tärkeitä ja heille kannattaa kirjoittaa, monella on elämässään kovia paineita ja seinä vastassa, heille kannattaa kirjoittaa ja kaikki mkitä raamatussa lukee, ne auttaa koska niissä on niin paljon rakkautta.

        ... niin totta viestität seurailija ja kiitos tuestasi, sitä kaivataan ... juuri viikonloppuna veljeni ja hänen vaimonsa kanssa keskustelimme asiasta, onko enää mieltä tällaisessa keskustelussa? Tulimme siihen tulokseen, että täällä on niitä hiljaisia, jotka eivät ota kantaa, minun ystäväni, josta olen puhunut on juuri sellainen, hän lukee näitä muttei halua itse kirjoittaa ja on niitä jotka ovat aina täällä, heillä ei ole juuri "muuta elämää". Heitä ei näy kujilla eikä kylillä ... näin saamme heihin yhteyden. Veljeni kertoi että on muutama vuosi sitten myös kirjoitellut täällä ja sanoi että silloinkin tuli pahoja hyökkäyksiä ja miksei tulisi sillä tämä paikka jos mikä edustaa maailmaa... tänään veljen opiskelee sielunhoitajaksi ja vain vähän aika sitten saimme käydä hengellisen taistelun hänen uskostaan kun hänelle tuli avioero. Mutta siinä tuli suuri VOITTO JEESUKSELLE ja tänään saamme yhdessä kulkea tätä Jeesuksen meille esimerkillään osoittamaa tietä, ja se ei ole ruusuilla tanssimista, mutta sitä vähemmän se sitä oli Jeesuksellakaan. Mutta hänen voimassaan saamme kulkea eteenpäin, katsomatta sivuillemme, katsomalla vain Jeesuksen kasvoja sillä noita olosuhteita ja kompastuskiviä kyllä riittää jos niitä jäämme tuijottamaan. Pidetään siis yhtä ja tämä kaikille meille uskoville jotka Jeesuksen tunnustavat. Älkäämme riidelkö, pois se meistä, sillä se syö meidän luotettavuuttamme, meillä tulee olla tuo hengellinen sota-asu, pelastuksen kypärä, alttiuden kengät rauhan evankeliumille, olkaamme totuuteen vyötettyinä ja vanhurskauden haarniskassa, edessämme uskon kilpi ja totuuden miekka joka on Jumalan sana.
        Mennään rukouksessa eteenpäin....


      • Seurailija1
        Jeesusyksin kirjoitti:

        Samoin minä olen puhunut Herralle, että en katsele enää pahuutta silmissäni yhtään, sillä niin täysi olen, mutta se vastaus on aina sama..
        Kestä vielä vähänaikaa.. Niinpä poistumme vasta kun luvan saamme. Tuli mitä tuli.
        Kunnia Herralle.

        Hyvä Jeesusyksin, ei välitetä hyökkäilijöistä, höpiskööt mitä haluavat.


    • sinettisormus1

      Tämä aukaiskoot teille tämän aamun sanomaa Herralta:

      10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
      11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
      12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
      13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
      14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
      15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
      16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
      17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
      18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
      19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,

    • LEEVI--

      Alloittajalle Koloss 2.18-19

    • LEEVI---

      Hesekiel 13.luku

    • LEEVI---

      Aloittajalle 1 piet 1:22, 1 Joh 3:11-12

    • sinettisormus1

      Profeettoja on ollut kautta aikojen, ja profetaalisia sanomia, unia ja näkyjä Herralta, mutta noissa kohdissa puhutaan ennustaja eukoista ja taikojen tekijöistä, joita löytyy tänäkin päivänä tv:t pullollaan ja näkyy niiden mainoksia täälläkin, on wikkoja ja muita jotka tekevät työtään väärille hengille. Paholainen ei ilmoittelisi tällaisia näkyjä, jotka kertovat Jeesuksen tulemuksesta, mutta sen vallassa olevat kyllä yrittävät tehdä tyhjäksi tällaiset näyt ....

      • Seurailija1

        MTV:llä menee huonosti, ei ihmekkään se on keskittynyt puolipornoon ja homomielisyyteen. Siunaus on poissa.


      • LEEVI---

        2 Kor 11:13-15, matt 7:21-23


      • LEEVI---

        Jeremia 23: 14, 16-22, 25-32.


    • 22042015

      Amen

    • 22042015

      Profeetat Sidkia & Miika

      Olipa muinoin kuningas joka unelmoi sotamenestyksestä. Hän oli utelias tuloksesta, niinkuin ihmiset ylipäätään ovat uteliaita? Moni menee maate ja kyselee: Näytä minulle oi Jumala jotakin tulevasta... ei pahaa... vaan sellaista suloista unta...Ihanaa unta!

      No niin. Tämä kuningas (Ahab) kutsutti eteensä silloisen profeetta-kollegion, 400 miestä. - Onko meidän lähdettävä sotaan? - Lähde, Jumala antaa voiton! Julistivat kaikki 400...

      Toinen kuningas (Joosafat) jonka piti olla sotakaverina ”haistoi” ehkä jotakin noiden 400 profeetan ennustuksesta? Kysyi: - Eikö täällä ole enää ketään muuta Herran profeettaa? - On kyllä yksi... mutta minä vihaan häntä, sanoi Ahab. Ja sitten kutsuttiin profeetta Miika esille.

      Kuninkaat olivat sonnustautuneet parhaimpiinsa, näyttelivät valtaa ja kunniaa. Profeettajoukkio paistatteli siinä glamourissa. Tietenkin hurmoksessa. Yksi ylitse muiden profeettojen ryhtyi tekemään demonstraatiota (tulevasta voitosta?) ja puuhasi itselleen rautasarvet päähänsä. - Hoo, näin kuningas puskee viholliset! - ärisi profeettajoukon kunkku, Sidkia.

      Sitten kutsuttiin profeetta Miika. Jo sanansaattaja koetti manipuloida Miikaa:
      - Olkoon sinunkin sanasi kuninkaalle ihan samaa kuin 400 muun profeetan... Mitä Miika? - Niin totta kuin Herra elää, sen minä puhun, minkä minun Jumalani sanoo! Ja niin hän myös teki. Hän ei ennustellut oman päänsä näkyjä, eikä hän ollut valheen henkien viekoittelema (kuten nuo 400). Hän kertoi, mitä Jumala näytti. Se ei tiennyt hyvää sotaonnea... Kun Miika ei myötäillyt profeettajoukon ääntä, nousi kollegion etumies Sidkia ja löi Miikaa poskelle. Vieläpä moitti tätä sanoen:

      - Mitä tietä Herran henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi? Miika vastasi. Lukekaa. Miten kävi? Toteutuiko 400 profeetan ennustus sotamenestyksestä? Ei. Sota hävittiin, ja kuningas Ahab kuoli illalla, auringonlaskun aikaan.

      On monesti kohtalokasta luottaa joukkovoimaan, hurmokseen. Tässä yhteydessä Jumala oli sallinut, että valheen henki (väärän profetian henki) oli sitonut koko 400 hengen joukon. Kannattaa olla tarkkana. Vaikka Jumalan lähettämien raittiden profeettojen sanat eivät maistuisi makealle, moni voi säästää henkensä, kun ei ryhdy kapinoimaan. Tämä historian esimerkki on myös tätä päivää. Profeettojen (?) kilta koettaa savustaa sarvillaan.

      Tapaus on VT:n 2.Aikak. 18. luvussa

      • sinettisormus1

        ... niinpä,... ei kai tässä voi muuta kuin sen minkä Jeesuskin kehoitti, kääntää toinenkin poski .... ja aika punaset nuo alkaa ollakkin. Herran Rauhaa ja Siunausta teille toivottelen..


    • Tarpeenon

      Kyllä. Jumala puhdistaa.

    • Westsider-

      Jumalalle klltos, että "Sinetti" jaksaa tänne kirjoitella, niin paljon. Ilman hänen kirjoituksia en tulisi enää profetiapalstalle. Niin oudoksi on kaikki muuttunut.
      Siunausta arvokkaalle työllesi "Sinetti"

      • sinettisormus1

        Kiitos Westsider-, kiitos!
        Tämä tuli niin sopivaan saumaan. Tulin juuri saunasta ja olin siellä Herran kanssa rukouksessa ja sitä olen tehnyt kokoillan. olen pyytänyt häntä avaamaan tämän tilanteen tavalla tai toisella. Tämä on todella outoa ja sanoinkin Jeesukselle että itsessäni olisin valmis luovuttamaan , mutta se mitä hän aamulla minulle näytti, kertoo että minun tulee pysyä aloillani ja onhan hän minun voimani. Tämä on nyt hengensotaa ja kovat on piipussa, näin hän minulle näytti...
        Ole Siunattu Westsider-, ja Herran Rauhaa, jään edelleen Herran yhteyteen. Teen sen minkä koen hänen minulle antavan, haluan olla kuuliainen Jeesukselle, en ihmiselle, enkä maailmalle ....


      • näkymätön-ninni

        Aamen sinetti ja westsider!!!
        Siunausta!


      • Seurailija1

        Onnea toivotan minäkin Westsiderille merkkipäivänsä johdosta.. Enkä minäkään kävisi näillä sivuilla jos sinetti olisi poissa, sivut ovat muuttuneet niin paljon. Sinetti tekee arvokasta Herran työtä väsymättömästi, Siunausta hänelle, Westsiderille ja kaikille muillekkin..


      • sinettisormus1

        ... kyllä te olette ihania, te autatte jaksamaan, kiitos sinulle Seurailija ja ole Siunattu Jeesuksen nimeen!


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... kyllä te olette ihania, te autatte jaksamaan, kiitos sinulle Seurailija ja ole Siunattu Jeesuksen nimeen!

        Jos se avittaa jaksamaan niin hyvä.. ja joo o, itekki olet ihana.. Kiitos itsellesi ja ole myös Siunattu Jeesuksen nimeen!


      • sinettisormus1

        .... jooo-o! Voi kuinka monesti olen toivonut että pääsisi tapaamaan teidät kaikki ihnat veljet ja siskot jossakin tilaisuudessa, peittämättömin kasvoin ... mutta viimeistään siellä Taivaan Kodissa, siellä saamme iloita yhdessä ....


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        .... jooo-o! Voi kuinka monesti olen toivonut että pääsisi tapaamaan teidät kaikki ihnat veljet ja siskot jossakin tilaisuudessa, peittämättömin kasvoin ... mutta viimeistään siellä Taivaan Kodissa, siellä saamme iloita yhdessä ....

        Jos vähän ennenkin, joku tilaisuus on sellanen mihin pitää kaikkien mennä..


    • Westsider-

      Testi: Kuka sen Kestää? Koettelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, ette kestä koetusta.
      Minä toivon teidän tulevan tuntemaan,, että me emme ole niitä, jotka eivät koetusta kestä.
      2. Kor 13;5, 6,

      • sinettisormus1

        Westsider-, kiitos tuosta sanasta, se osui ja upposi, luin sen kokonaan ja tuntui niin hyvälle, kyyneleet kihosivat silmiin, joten laitan sen tähän kokonaan, niin hyvää se on .... kun sen oikein ymmärtää ...

        Toinen kirje korinttilaisille 13
        1. Kolmannen kerran minä nyt tulen teidän tykönne. Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.
        2. Olen edeltäpäin sanonut ja sanon edeltäpäin niille, jotka ennen ovat syntiä tehneet, ja kaikille muille - niinkuin silloin sanoin, kun olin toista kertaa tykönänne, samoin nytkin, kun olen poissa - etten, kun taas tulen, ole teitä säästävä,
        3. koska te etsitte todistetta siitä, että minussa puhuu Kristus, joka ei ole heikko teitä kohtaan, vaan on teissä voimallinen.
        4. Sillä vaikka hänet ristiinnaulittiin, kun hän oli heikko, elää hän kuitenkin Jumalan voimasta; olemmehan mekin hänessä heikot, mutta me elämme hänen kanssaan Jumalan voimasta teitä kohtaan.
        5. Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.
        6. Minä toivon teidän tulevan tuntemaan, että me emme ole niitä, jotka eivät koetusta kestä.
        7. Mutta me rukoilemme Jumalaa, ettette tekisi mitään pahaa, emme sitä varten, että näyttäisi siltä, kuin me olisimme koetuksen kestäviä, vaan että te tekisitte hyvää ja me olisimme ikäänkuin ne, jotka eivät koetusta kestä.
        8. Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta.
        9. Sillä me iloitsemme, kun me olemme heikot, mutta te olette voimalliset; sitä me rukoilemmekin, että te täydellisiksi tulisitte.
        10. Sentähden minä kirjoitan tämän poissa ollessani, ettei minun teidän luonanne ollessani tarvitsisi käyttää ankaruutta sen vallan nojalla, minkä Herra on minulle antanut rakentamiseksi, ei kukistamiseksi.
        11. Lopuksi, veljet, iloitkaa, tulkaa täydellisiksi, ottakaa vastaan kehoituksia, olkaa yhtä mieltä, eläkää sovussa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.
        12. Tervehtikää toisianne pyhällä suunannolla. Kaikki pyhät lähettävät teille tervehdyksen.
        13. Herran Jeesuksen Kristuksen armo ja Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne.


    • Tuulah

      autuaita ovat he,jotka uskovat, vaikka eivät näe. aamulla näin unessa: olin jossain kaupungissa. kuulin laulun siinä unessa ei maan päällä ole tehty vielä tänä päivänäkään. sen siinä unessa ymmärsin, että se on uniikki kappale, eikä sitä ole olemassakaan. hengellinen laulu se oli sanoista päätellen. yhtäkkiä eteeni tuli voimakas valo. en nähnyt mitään muuta, kun sen valon. se lähti vetämään minua voimakkaasti puoleensa. tunsin liikkuvani tuota valoa kohden. uninäkyni sopii aloitukseen.

      • sinettisormus1

        ... kiitos Tuula unestasi, minäkin näin ihmeellisen unen, nyt en jaksa sitä kirjoittaa, mutta katsotaan jos saan huomenna aikaiseksi, väsyttää työpäivän jälkeen.... ja huomenna on vapaata ....


      • sinettisormus1

        ... ja niin tietysti, siunausta teille, Westsider-, ninni ja Tuulah, Herran Rauhaa , Jumala olkoon kanssanne!


      • sinettisormus1

        Tämän Ilm.14. sananpaikan koen Tuula uneesi...

        2. Ja minä kuulin äänen taivaasta ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän, ja ääni, jonka minä kuulin, oli ikäänkuin kanteleensoittajain, kun he kanteleitaan soittavat.
        3. Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.


      • sinettisormus1

        ... ja vielä nämä psalmin sanat ...

        Psalmi 33

        Virittäkää Herralle uusi laulu!
        1 Riemuitkaa Herrasta, te vanhurskaat,
        oikeamieliset, ylistäkää häntä!
        2 Kiittäkää Herraa lyyran sävelillä,
        näppäilkää harppujen kymmentä kieltä.
        3 Virittäkää hänelle uusi laulu, soittakaa kauniisti, huutakaa riemunne julki.

        4 Herran sana on tosi ja varma.
        Hän on uskollinen
        ja osoittaa sen teoissaan.
        5 Hän tahtoo oikeutta ja vanhurskautta,
        hänen uskollisuutensa täyttää maan.
        6 Herra on sanallaan luonut taivaat,
        suunsa henkäyksellä tähtien joukot.
        7 Kuin leiliin hän on koonnut merien vedet ja varastoihinsa syvyyden virrat.

        8 Vaviskoon Herran edessä kaikki maa,
        koko maanpiiri pelätköön häntä.
        9 Mitä hän sanoi, se tapahtui,
        mitä hän käski, se pysyi.
        10 Herra on kumonnut kansojen päätökset
        ja tehnyt tyhjiksi ihmisten aikeet.
        11 Mutta Herran päätökset pysyvät iäti,
        hänen ajatuksensa polvesta polveen.
        12 Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra, kansa, jonka Herra on omakseen valinnut.

        13 Taivaastaan Herra katsoo meitä,
        hän näkee kaikki ihmislapset.
        14 Korkeudestaan hän valvoo maata,
        kaikkia jotka siinä asuvat,
        15 joiden sydämen hän itse on luonut, joiden teot hän kaikki tuntee.

        16 Ei voita kuningas väkensä voimalla,
        ei sankari selviydy omin avuin.
        17 Pettävä on hevonen pelastajaksi,
        sen voima ei vie turvaan.
        18 Mutta Herran silmä on niiden yllä,
        jotka palvelevat häntä
        ja luottavat hänen uskollisuuteensa.
        19 Hän pelastaa heidät kuoleman vaaroista ja auttaa nälkävuosien yli.

        20 Me odotamme hartaasti Herraa,
        hän on meidän turvamme ja kilpemme.
        21 Hän on meidän sydämemme ilo,
        hänen pyhään nimeensä me luotamme.
        22 Herra, tue meitä uskollisesti, kun me panemme toivomme sinuun.


      • Tuulah

        kiitos Sinetti sananpaikoista. sitä laulua en osaa laulaa, mutta siinä unessa sanoin jollekkin toiselle, että tuo laulu on Jumala antanut minulle, että tekisin sen julki. ja se laulu on jossain minun päässäni, mutta en osaa sitä laulaa enkä sanoa sanoja, joista siinä laulettiin.ja tuo uni päätyi siihen, kun se valo veti voimakkaasti puoleensa. heräsin siihen ja olin herätessäni tuon valon vallassa ja luulin sen olevan totta.


      • sinettisormus1

        .... me laulamme tuota uutta laulua kun Jeesus tulee pian meidät hakemaan...
        Kiitos ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen!


    • Tuulah

      meni huonommaksi tämä palsta. ei saa kirjoitettua juuri mitään tänne, kun niin hidas saada tekstiä näytölle ja jää kirjaimia uupumaan sanoista. ymmärrän sinua sinetti. hoitoalan työt ovat raskaita ja niitä vähäisiä vapaita, joita saa viettää, niin myös ne haluaa käyttää levähtämiseen. onneksi meillä uskovilla on Herra, joka virkistää myös levossa. siunausta sinetti sekä muutkin uskovat.

    • Westsider-

      Kiitos Sinetti, kun jaksoit auttaa minua 2. Kor 13: koko luvun kirjoittamisessa, jonka halusinkin jonkun kirjoittavan, kun omat sormeni on jo niin hitaiksi kangistuneet kun täyttävät jo 85 v. sunnuntaina. Mutta jotain pitää vielä yrittää Jumalan asian eteen.
      Siunausta teille kaikille: Sinetti, ja kaikki uskonveljet ja sisaret.

      • Uskonsisar

        Westsider-
        Onnittelumme merkkipäivän johdosta!
        Jumalan rauhaa ja väkevää siunausta sinulle tuleviksi päiviksi!


      • sinettisormus1

        Ihana viesti sinulta Westsider-, siellä onkin elämää kokeneempi ihminen ja olen pitänyt sinua yhtenä veljistäni, olenko oikeassa? Olen otettu että sinun ikäisesi jaksaa lukea näitä viestejänii ja sanomaa Herralta, sillä itse en niitä keksi, ne todella annetaan ja Herra usein myös ohjaa muussakin kirjoittamisessa, hänen johdatuksensa on täällä niin useasti näkynyt ja iloisesti hän on meitä täällä yllättänyt, kunhan osaa katsella näitä avoimesti, avointa mieltä uskossa tarvitaan. Olen aina peräänkuuluttanut rehellisyyttä, vaikka monesti siitä olen kovan hinnan saanut maksaa ...samoin on tuo rakkauden kutsumus sydämessäni, joka Jeesuksen rakkautta on, siitäkin on minulle sanottu että olen tekohurskas, mutta jos muuksi yrittäisin ihmisen mieliksi muuttua, silloin valehtelisin ja olisi itseni kanssa paha olla,, siis olkaamme vain täällä ominamme.
        Tuo sanan tuonti oli helppoa ja kiitos että toit noin osuvan paikan, taidanpa tietää että Herralla oli sormensa pelissä ja sinulle sen nostatti. Veljeni tässä kerran opetti minua linkittämään ja kopioimaan tekstiä ja se on helpottanut kovin, nytkin vain hain sivun mistä tuon raamatun paikan sain kopioitua tänne, säästyy noi sorminivelet ....
        Vai sunnuntaina on se suuri päivä, joten jätänpä onnittelut oikealle päivälle, mutta iloiseksi sait minut viestilläsi.


    • Tuulah

      lähetänpä minäkin merkkipäivä onnittelut westsiderille. ja siunausta sekä itselleen, että läheisilleen.

    • Mukavaa kun Westsider kirjoittaa pitkästä aikaa... vähän on sua kaipaillu.

    • sinettisormus1

      Tässä tämän aamun näky: näyssä oli koivun tuohesta tehty sytyke ... ajattelin tuota kuvaa ja syvempää merkitystä ja ymmärsin että tulta siinä ei vielä ollut mutta sytyke oli otettu jo esiin ja valmistettu se hyvin syttyväksi ja revityksi moneen liuskaiseen osaan...
      Tämänhän me kaikki ymmärrämme ja niistä on täällä paljon profetoitukkin ja sitä olen läheisilleni ja koko Suomen kansalle rukoillutkin, että syttyisi koko Suomen ylle valtava herätyksen Tuli!!! Herra vuodata se kansamme ylle!
      Siunausta myös kaikille uskon siskoille ja veljille, yhdessä tätä tietämme kuljemme, Herran rauha sydämessä ja hän kulkee voimanamme vierellämme.
      Aamen.

      • Seurailija1

        Kuin suoraan elämästäni tuo sinetin näky, olen tuskaillut koivuhalkojeni kanssa, viimeksi eilen kun niistä ei tahdo saada millään tuohta irti!.. saa nykiä sormet miltei verillä että saa pesälliseenkään tulet, niin suuri ero haloissa ja noita huonosti irtoavia on miltei kymmenen metriä jäljellä huh huh. Mutta saa tuohet irti kun aikansa taistelee ja kun repii irtoavat liuskiksi niin hyvin syttyy.. Kuvastaa tämän hetken hengellistä tilaakin, seurakunnillakin on huonot sytykkeet mutta kyllä se vielä roihahtaa, se suuri palo, herätyksen tuli!

        Eilen tuntui hyvältä.. Kävin marketissa(prismassa) ostoksilla ja lähtiessäni törmäsin käytävällä erääseen naiseen, hän oli liikkeellä neljän tyttärensä kanssa.. Huvitti kun kaikki 5 olivat niin saman näköisiä, sanoinkin sen heille, tulleet äitiinsä, kaikki yhtä iloisia ja uskossa ovat niinkuin on koko 9 henkinen perhe on!.. He pitivät rukoushuonetta vanhassa autotallissa joka on talon yhteydessä..

        Tuo nainen ilmoitti että he aikovat avata uudestaan tuon rukoushuoneen, lapset vaatii ja ovat itsekkin sitä mieltä.. Kaikki ovat sitä mieltä jotka ovat siinä huoneessa käyneet!, Romanitkin kyselevät jatkuvasti että milloinkahan se rukoushuone avataan jälleen?.. Avaamisesta ei ole ollut tietoakaan sillä se lopetettiin vaikeana pitää koska perhe-elämä kärsi siitä niin paljon mutta nyt on ajatukset muuttuneet... Tuolit he olivat jo ostaneet 1€ kappalehintaan jostain seurakunnasta joka uudistaa tilojaan..

        Kaikki viihtyivät niissä alkeellisissa tiloissa ja julistajia tuli monelta suunnalta vierailemaan ja puhumaan sinne... Aivan mielettömän ihanalta tuntuu että se avataan jälleen, nyt on mukava kertoa Romaneillekkin että kohta päästään sinne talliin taas!.. Pidetäänkin kunnon juhlat, avajaiset.. Pyhänhengen ilmapiiri oli oikein käsin kosketeltavaa ja tulee jälleen olemaan, Kiitos Jumalalle siitä. Eikä haittaa vaikka lähtisi uusi herätysliikekkin, sellanen Suuri Tuli sieltä tallista liikkeelle OIKEIN ROIHAHTAS!!!!!. Jeesuskin syntyi tallissa, ei puitteilla ole rajoituksia.. Aamen.


      • sinettisormus1

        ... Juuri niin, ei puiteissa ole rajoituksia. Tuo tapahtukoon! Tärkeintä on se oikea Henki, Jeesuksen läsnäolo, me olemme hänen seurakuntansa, hän on meidän päämme ja tämä seurakunta ei ole ihmiskäsin rakennettu eikä valmistettu, on se sitten vaikka taivasalla, niinkuin Jeesuskin piti Vuorisaarnaa ....


    • sinettisormus1

      Tässä se eilinen uneni jonka Tuulalle lupasin tänään tuoda:

      23.4. Aamuyöstä näin ihmeellisen unen, mietin olisiko sillä merkitystä sillä tämäntyyppiset unet ovat ennenkin tuoneet sanomaansa ja uskon että niin on tämänkin unen laita : - Olin jossakin suuressa tapahtumassa ja näin siellä paljon vanhoja työkavereitanikin. Ne olivat kuin hautajaiset ja alue oli kuin kirkkoalue ja sen pihapiiri oli suuri ja väkeä paljon, joillain oli käsissään kukkavihkoja ja tiesin että meiltäkin oli jossain kukkaviho valkoisin kukin, mutten tiennyt missä? Mieheni tiesi mihin meidän kukkamme oli viety, mutten ymmärtänyt mihin mieheni oli kadonnut? Kirkko oli kuin ordodoksikirkko ja sen papit hääräilivä ulkona upeissa juhlavaatteissaan. Sitten papit tuli luokseni ja kerroin heille etten löytänyt miestäni mistään. Kävelimme ja keskustelimme pihamaalla ja heidän kanssaan oli iloista keskustelua kanssaoloa. Ihmettelin heille sitä kauneutta mikä siellä oli. Sitten he sanoivat että oli eräs rakennus ja siinä huone jossa oli mies jota he eivät tienneet kuka tuo mies on? He veivät minut sinne ja sanoivat minua jollakin nimityksellä, että tuon vuoksi minulla oli oikeus mennä tuonne huoneeseen. Huoneessa oli vuode ja näin että vuoteella makasi joku ja hänen yllään oli pään yli vedetty peitto. Papit alkoivat vetää tuota peittoa pois jalkopäästä alkaen ja näin että sen alta ilmestyi täysin alaston mies, vanha mies ja kun lopulta näin kasvotkin ja vaaleat pitkiksi kasvaneet hiukset, hämmästyneenä tunnistin hänet isäkseni ( isäni kuoli 2011.) Papit taputtivat isää poskelle ja käsivarteen ja oli siitä ihmeissäni mutta he vastasivat minulle: - Hän ei ole kuollut, mutta jostakin syystä hän ei herää...” ( Isä oli kuollessaan uskossa) Siihen uni loppui. Mietin myöhemmin hereillä ollessani josko olinkin jossain taivaallisessa temppelissä/ rakennuksessa jossa jo isänikin oli ja nämä Papit ehkä olivatkin jotain taivaan Pyhiä? Oliko tullut oma aikani lähteä, oliko aika jolloin me kaikki Jeesukseen uskovat, saamme kokoontua noihin taivaallisiin puutarhoihin?

      • sinettisormus1

        Tämä sana tuli eilen minua vastaan ja se säväytti, koin sen niin tuohon uneeni sopivaksi ...

        Minun lähtöni hetki on lähellä. Minä olen nyt menossa sitä tietä, jota meidän kaikkien on mentävä. Älkää koskaan unohtako, että Herra, teidän Jumalanne, ei ole jättänyt täyttämättä ainoatakaan teille antamaansa lupausta. Ne ovat kaikki täyttyneet.

        Joos. 23:14


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Tämä sana tuli eilen minua vastaan ja se säväytti, koin sen niin tuohon uneeni sopivaksi ...

        Minun lähtöni hetki on lähellä. Minä olen nyt menossa sitä tietä, jota meidän kaikkien on mentävä. Älkää koskaan unohtako, että Herra, teidän Jumalanne, ei ole jättänyt täyttämättä ainoatakaan teille antamaansa lupausta. Ne ovat kaikki täyttyneet.

        Joos. 23:14

        Toivotaan että meidän kaikkien lähtö on lähellä, että Jeesus tulee hakemaan omansa ja saamme viettää aikamme hänen luonaan ilossa ja sovussa noissa taivaallisissa puutarhoissa. Ei me kuolla jotka uskomme, ei isäsikään ole kuollut. Emme halua herätäkkään tämän maailman rientoihin vaan maailman täytyy herätä mielettömästä elämästään Jeesuksen yhteyteen, aikaa on vain vähän enää.. Siunausta kaikille, (sinetin ihanalle kaverillekkin)..


      • sinettisormus1

        ... tätä odotellessa, voi Herra, Jeesus, tule pian! Tiedätkös Seurailija että tuo ystäväni ilosta pompaa koneensa takana kun tuon lukee, harmi ettei hän halua täällä kirjoitella, hänkin on hyvin rakastava ihminen,meidän siskomme ... joten HERÄTYS! Niin , siellä mäen takana, juuri sinä, siskoseni, yllätä meidät ja heitäppäs kommenttia, ihan itsenäsi ... :D


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... tätä odotellessa, voi Herra, Jeesus, tule pian! Tiedätkös Seurailija että tuo ystäväni ilosta pompaa koneensa takana kun tuon lukee, harmi ettei hän halua täällä kirjoitella, hänkin on hyvin rakastava ihminen,meidän siskomme ... joten HERÄTYS! Niin , siellä mäen takana, juuri sinä, siskoseni, yllätä meidät ja heitäppäs kommenttia, ihan itsenäsi ... :D

        Aina jää nuo vastaukseni tuonne ylös mutta löytyyhän ne sielä, tuo pitempikin tuohesta tehty.. No varmaan on rakastava henkilö tuo ystäväsi. Kyllä hän varmaan jotain ilmoittelee jossain vaiheessa..


      • sinettisormus1
        Seurailija1 kirjoitti:

        Aina jää nuo vastaukseni tuonne ylös mutta löytyyhän ne sielä, tuo pitempikin tuohesta tehty.. No varmaan on rakastava henkilö tuo ystäväsi. Kyllä hän varmaan jotain ilmoittelee jossain vaiheessa..

        ... siinäs kuulit, siellä mäen takana ..... :D


      • sinettisormus1

        ... silloin kerran ihmettelit seurailija mitä sinusta keskustelemme, näitä vain, kun meillä keskenämme on Jeesuksen kautta ollut hyvä yhteys, ihmeitä on tapahtunut, silläkin on tarkoituksensa....


      • sinettisormus1

        ... vielä tuosta unestani kun etsin siinä miestäni enkä löytänyt ... mieheni ei ole uskova, joten me emme ole tuolla taivaassa samalla paikalla .... ehkä siksi en häntä löytänyt ...


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... silloin kerran ihmettelit seurailija mitä sinusta keskustelemme, näitä vain, kun meillä keskenämme on Jeesuksen kautta ollut hyvä yhteys, ihmeitä on tapahtunut, silläkin on tarkoituksensa....

        Jummarran.. kaikella on tarkoituksensa..


      • sinettisormus1

        ... totta kaikella tarkoituksensa, sama yhteys... ja sama kello aika (12:00)


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... totta kaikella tarkoituksensa, sama yhteys... ja sama kello aika (12:00)

        Ihmeellistä.


    • raitistukaa

      Lopettakaa se huumeiden käyttö!

      • sinettisormus1

        Meidän huumeemme on JEESUS! Sitä emme lopeta koskaan, sen parempaa huumetta ei ole!!!


      • Seurailija1

        Ei voi lopettaa(eikä haluakkaan) kun on niin pahoin koukussa, se näkyy vain taivaallisissa testeissä, laitetaan nimi oikein kansioon ja sillä on sellainen taipumus että jotka sitä käyttää eivät kuole koskaan, vaan saavat viettää iäisyyden taivaan iloissa.


      • sinettisormus1

        AAMEN! Kiitos ja KUNNIA Jeesuksen Kristuksen!!!


    • Tuulah

      hei sinetti. no olipa todellakin merkillinen tuo unesi. selitys oli kyllä sopiva sinulla myös siihen. kyllä nuo taivaalliset hääjuhlat ovat lähellä, koska niin moni uskova näkee Jeesuksen tulosta unia ja näkyjä. siunausta sinulle ja muillekin uskoville

      • sinettisormus1

        ... ja minusta tuo sinun unesi Tuula, sopii samaan katekoriaan, kuin myös ovat nämä meidän unet yhteen sopivia alotuksen näyn kanssa, Jeesus on saapuva pilvissä ... Siunausta sinulle Tuula siskoni, ehkäpä pian nähdään, peittämättömin kasvoin.


      • Seurailija1

        Kaunis hengellinen laulu pojilta, saisivat tehdä lisää noita. Tuo cd minulta löytyykin..
        Ajoin muuten heidän rivitalonsa ohi viikko sitten turunreissullani, käytiin vanhimman tyttären luona, asuu siellä..


    • sinettisormus1

      Eilen illalla kun kävin nukkumaan näin näyn jossa oli multaa jollakin pinnalla ja pienen pieni hämähäkkikin käveli siinä mullan seassa, ihmettelin miksi tätä näytettiin ja kun aamulla olimme käyneet kaupassa ja tulimme ostoksien kanssa kotiin, olin ostanut siemeniä ja muutaman kukkamukulan, niitä siinä istutellessa huomasin kuinka olin sotkenut pöydän pinnan multaan ja samalla muistin tuon iltaisen näkyni. Hymyillen sanoin Herralle: - Totta tosiaan, ....Kiitos jeesus".
      Hän näytti taas kuinka hän meitä johdattaa....
      Kiitos ja Kunnia Jeesuksen!
      Herran Rauhaa ja Siunausta teille!

      • sinettisormus1

        Käväisin äsken ulkona laittamassa kukkapenkkiä terassin seinustalle joka on talomme päässä, siinä touhuillessa ja multaa myllätessä sitten näin kuinka nuo pienen pienet hämähäkit juoksentelivat seinällä, samanlaisia kuin näyssä ja taas kiitin: - Kiitos Jeesus!


    • Sinullekin

      Minäkin odotan Häntä pian palaavaksi!!:))
      Näin kerran unen, jossa olimme perheen kanssa lomamatkalla jossain Ranskan suunnalla.
      Siinä unessa sanoin miehelleni, että haluaisin käydä Israelissa ja mieheni suostui ja matka jatkui kohti Israelia. Tässä kohti uni alkoi olemaan hieman sekava. Sillä siellä oli joku tauluntapainen, jossa oli joitain kohteita ja joku nainen selosti vierellä. Muistan vain sanan Öljymäki ja sen kuinka sinne yrtitimme päästä. Minulle Öljymäki oli tuttu nimi Raamatusta,mutta en tiennyt oikein, mitä kaikkea se pitää sisällään. Aamulla tarkensin itselleni asioita ja ymmörsin, että on luvattu Jeesuksen palaavan Öljymäelle, eikös?:)

      • sinettisormus1

        Aamen. Hän palaa takaisin samanlailla kuin aikoinaan lähtikin, Öljymäelle! :)
        Tule Herra Jeesus! Tule pian!


    • Sinullekin

      Sinettisormus, haluan kertoa nyt tässä samalla sinulle ja muille uskon siskoille ja -veljille erään hyvin oudon uneni, josta sain myöhemmin luotettavalta uskon mieheltä selityksenkin ja hän sanoi sen olevan uni-ilmestys, jossa oli Herran henki voimakkaasti läsnä, koska en pelännyt.

      Näin se meni....Olin hyvin yksinkertaisessa huoneessa, jossa oli vain sänky ja kirjoituspöytä. Yhtäkkiä näin oudon valon taivalla, katselin sitä ikkunasta, kun huomasin,että valo alkoi lähestyä. Näin sen oleva UFOn , jonka kohdevalo lähestyi minua. Pelästyin, ja menin kyyryyn sängyn nurkkaan, silti se UFOsta tuleva valo lähestyi minua, silloin huusin EIII!! Heräsin unesta kovasti säpsähtäen. Samalla näin lähelläni kuin pölyhiukkasista muodostuneet oudot, ivalliset kasvot. Tuijotin niitä vain tiukasti, että mikä se on ja olenko hereillä. En pelännyt. Pikkuhiljaa kasvot katosivat makuuhuoneemme nurkkaan. Silloin sanoin hiljaa ääneen monta kertaa Yahushua, Jeesus. Seuraavana aamuna katsoin netistä jotain ja yllättäen törmäsin noihin hyvinkin samanlaisiin kasvoihin, demonin kasvoihin. Sanon vielä, etten todellakaan ole uskonut UFOihin ja miettinyt niitä! Olen uskossa ollut n. viisi vuotta. Sitä ennen ns. lapsen uskossa. Tämä luotettava uskon mies selitti vielä minulle, että minulle avattiin näkyvän ja näkymättömän maailman todellisuutta. Ja uskovia olisi hyvä varoittaa tulevista. UFOT ovat siis demonisia ilmestyksiä. Olen nyt kertonut uneni, jos se auttaa myöhemmin uskovia.

      • sinettisormus1

        Vau! olipa vahva uni. Mutta sinä olit onneksi Jeesuksessa niin vaha ettet pelännyt ja toistit Herrasi nimeä jolloin tuon olion oli poistuttava, minuakin on aikanaan näin koeteltu tuolta henkimaailmasta, mutta opin ettei minun tarvitse Jeesuksessa niitä pelätä, sitä kesti noin vuoden ja olen sanonutkin että silloin olin eräänlaisessa pelko koulussa .... Näitä ei pidä vähätellä sillä henkimaailma on olemassa ja se todistetaan myös Raamatun kautta.


      • Seurailija1

        "Emmehän me taistele verta ja lihaa vastaan vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailman valtiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkivaltoja vastaan." Efes.6:12 ... Koko ajan taistellaan, esim. sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan jota ohallitus väkisin ajaa.. Ufot ovat avaruuden pahoja henkivaltoja, tiedä mitä nämä demonit vielä yrittävät, loppua kohti tiivistyen..."Sinullekkin" näky on oikea, raamatun mukainen, olemme syvällä pimeydessä mutta pysykäämme lujina ja rohkeina Hänen nimessään...


      • Sinullekin

        Kiitos teille ♥ -ja Tuulah, hieno laulu!♥
        Hyvää yötä ja Taivaan Isän siunausta ihan jokaiselle!♥


      • Näkökulmaa

        Samasta asiasta olen lukenut netin kautta varoituksia ulkomaita myöten.Ufot ovat ilmavaltojen joukkojen kulkuvälineitä.Tai ovat niitä itse.
        Profetian mukaan langenneet enkelit tulevat esiintymään avaruusolentoina.
        Suurvaltojen väitetään olleen jo pitkään,lukuisia vuosia yhteydessä humanoideihin.
        Pian he ilmestyvät koko maailmalle.

        Saapuuko antikristus ja hänen sotilaansa ufolla?Uskon,että voisi olla hyvinkin mahdollista,ja siitä on profetia ollutkin,mutta ei ole linkkiä siihen tallessa.
        Varmaa kuitenkin on,että maailma ottaa antikristuksen vastaan vapahtajanaan.

        Johannes 5 jae 43. Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.


      • sinettisormus1

        Aamen.


    • Seurailija1

      Jeesus tulee pilvissä mutta sitä ennen Hän pitää omistaan huolen ja tietenkin sinä tulon hetkellä myös.. Pienissä yksityis kohdissakin, huomasin sen tänäänkin elävästi, tiesin heti mistä on kyse:

      Olimme Bilteemassa ostamassa pyörää tyttäreni kolmevuotiaalle tyttölapselle.. 12 tuuman kooot olivat loppuneet, vain esittely pyörä oli jäljellä ja siitäkin oli kumi puhjennut ja muutenkin se näytti kärsineeltä vaikka oli uusi.. No koppaasin sen kainalooni ja marssin kassaa kohti kysymään jos myyvät sen ja saako siitä alennusta kun on noin murjottu..

      En päässyt kuin muutaman metrin kassan suuntaan kun vastaan tuli paikallisen pyöräliikkeen omistajan vaimo, tunnen hänet hyvin.. No hän tietysti moitti heti Bilteeman pyörät ettei niihin saa edes ilmaa renkaisiin, heilläkin on niitä jatkuvasti korjattavana.. Hän sanoi että hakekaa heiltä käytetty, siellä on yksi oikein hyvä Jupiter 12" pyörä, siinä on apurattaat ja työntötankokin valmiina, miehensä on vielä liikkeessä, käykää hakemassa hintaan 35€.. puolta halvempi kuin tuo bilteeman "uusi"... Käytiin hakemassa ja pyörä oli tosiaan kuin uusi!.. Jeesus järjesti tuon tapahtuman! ymmärsin sen heti..

      Miten hän sattui juuri täsmälleen oikealla hetkellä eteeni? ja mitä ihmettä hän teki Bilteeman pyöräosastolla juuri sillä hetkellä?.. En ole ikinä häntä siellä nähnyt ja nyt näin juuri oikealla hetkellä!.. Ei nämä mitään sattumia ole, sattumaa ei ole edes olemassa!.. Säästy yli 40€ euroa ja tytär sain nätin pinkinvärisen pyörän jossa on kauniita kuvioita.. Ja kaikenlisäksi pinkki on Idan mieliväri, vaikka on vasta 3 vuotias niin hän tuntee värit hyvin ja kaikki pitää olla pinkkiä!.. Bilteeman pyörä ei olisi ollut pinkki!.. Jeesus oli mukana tapahtumassa niin kuin on kaikissa tapahtumissa, hän järjesti värin mistä Ida tykkää! Ja ajatteli vielä hintaakin!.. Kiitos Jeesus.

    • sinettisormus1

      Tänään Herra on osoittanut kuinka hän on meidän kanssa myös arjessa, johdattaen ja ohjaten, niissä askareissa mitä teemmekään ja hän pitää meidät turvassaan myös levossa....
      Kiitos ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen!

      • sinettisormus1

        Kiitos Jeesus näistä ihanista siskoista ja veljistä, joista on tullut ihania ja rakkaita ystäviä,
        Siunaa heidän untaan! Hyvää yötä!


    • sinettisormus1

      Westsider-,
      Rakkaat 85 Vuotis onnittelut sinulle tänäpäivänä, 26.4. 2015!

      22. Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua.
      23. Iankaikkisuudesta minä olen asetettu olemaan, alusta asti, hamasta maan ikiajoista.
      24. Ennenkuin syvyyksiä oli, synnyin minä, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita.
      25. Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, synnyin minä,
      26. kun hän ei vielä ollut tehnyt maata, ei mantua, ei maanpiirin tomujen alkuakaan.
      27. Kun hän taivaat valmisti, olin minä siinä, kun hän veti piirin syvyyden pinnalle,
      28. kun hän teki vahvoiksi pilvet korkeudessa, kun syvyyden lähteet saivat voiman,
      29. kun hän merelle asetti sen rajat, että vedet eivät kävisi hänen käskynsä yli, kun hän vahvisti maan perustukset,
      30. silloin minä hänen sivullansa hoidokkina olin, ihastuksissani olin päivästä päivään ja leikitsin hänen edessänsä kaikin ajoin;
      31. leikitsin hänen maanpiirinsä päällä, ja ihastukseni olivat ihmislapset.
      32. Siis te, lapset, kuulkaa minua; autuaat ne, jotka noudattavat minun teitäni!
      33. Kuritusta kuulkaa, niin viisastutte; älkää sen antako mennä menojaan.
      34. Autuas se ihminen, joka minua kuulee, valvoo minun ovillani päivästä päivään, vartioitsee minun ovieni pieliä!
      35. Sillä joka minut löytää, löytää elämän ja saa Herran mielisuosion.
      (Sanalaskut 8)

      T: siskosi, sinettisormus1.

      • sinettisormus1

        ps. tuo sananpaikka, sitä pyysin Herralta, että hän avaisi sanansa sinulle, Westsider-, näin syntymäpäivänäsi ja tämä sananlasku, osui silmiini ja sydämeeni kun tuon Raamatun avasin.


    • sinettisormus1

      Huomenta, te kaikki rakkaat siskot ja veljet, te kaikki ystäväni ... tässä tämän aamun näky:
      26.4. Aamu näky, jossa näin maan olevan kylmän kuuran peitossa, tuo kuura oli kuin ristikko maan yllä, ja maassa lojui risti hyljättynä ja pian huomasin että tuli jokin näkymätön ja otti tuon ristin maasta, taivutti sen istuma asentoon ja istutti sen vierellä olevalle kummulle … Koin näyn maailman kylmyytenä ja välinpitämättömyytenä tuon ristin sanomaa kohtaan.
      Herran Rauhaa ja Siunausta teille.

      • Seurailija1

        Hengellisesti kylmät ajat, ristikin on taivutettu omien mieltymysten mukaisesti.


      • sinettisormus1

        Aamen, seurailija, noin minäkin sen ajattelin .....


    • sinettisormus1

      PSALMIT 22
      1. Veisuunjohtajalle; veisataan kuin: "Aamuruskon peura"; Daavidin
      virsi.
      2. Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Miksi olet kaukana, et auta minua, et kuule valitukseni sanoja?
      3. Jumalani, minä huudan päivällä, mutta sinä et vastaa, ja yöllä, enkä voi vaieta.
      4. Ja kuitenkin sinä olet Pyhä, jonka istuin on Israelin kiitosvirtten keskellä.
      5. Meidän isämme luottivat sinuun, he luottivat, ja sinä pelastit heidät.
      6. He huusivat sinua ja pelastuivat; he luottivat sinuun eivätkä tulleet häpeään.
      7. Mutta minä olen mato enkä ihminen, ihmisten pilkka ja kansan hylky.
      8. Kaikki, jotka minut näkevät, pilkkaavat minua, levittelevät suutansa, nyökyttävät ilkkuen päätään:
      9. "Jätä asiasi Herran haltuun. Hän vapahtakoon hänet, hän pelastakoon hänet, koska on häneen mielistynyt."
      10. Sinähän vedit minut äitini kohdusta, sinä annoit minun olla turvassa äitini rinnoilla;
      11. sinun huomaasi minä olen jätetty syntymästäni saakka, sinä olet minun Jumalani hamasta äitini kohdusta.
      12. Älä ole minusta kaukana, sillä ahdistus on läsnä, eikä auttajaa ole.
      13. Minua saartavat väkevät sonnit, Baasanin härät piirittävät minut,
      14. avaavat kitansa minua vastaan, niinkuin raatelevat, kiljuvat leijonat.
      15. Niinkuin vesi minä olen maahan vuodatettu; kaikki minun luuni ovat irti toisistansa; minun sydämeni on niinkuin vaha, se on sulanut minun rinnassani.
      16. Minun voimani on kuivettunut kuin saviastian siru, ja kieleni tarttuu suuni lakeen, ja sinä lasket minut alas kuoleman tomuun.
      17. Sillä koirat minua piirittävät, pahain parvi saartaa minut, minun käteni ja jalkani, niinkuin jalopeurat.
      18. Minä voin lukea kaikki luuni; he katselevat minua ilkkuen;
      19. he jakavat keskenänsä minun vaatteeni ja heittävät minun puvustani arpaa.
      20. Mutta sinä, Herra, älä ole kaukana, sinä, minun väkevyyteni, riennä avukseni.
      21. Vapahda minun sieluni miekasta, minun ainokaiseni koirain kynsistä.
      22. Pelasta minut jalopeuran kidasta, villihärkäin sarvista - vastaa minulle.
      23. Minä julistan sinun nimeäsi veljilleni, ylistän sinua seurakunnan keskellä.
      24. Te, jotka pelkäätte Herraa, ylistäkää häntä. Kunnioittakaa häntä, kaikki Jaakobin siemen, kaikki Israelin siemen, peljätkää häntä.
      25. Sillä hän ei halveksi kurjan kärsimystä, ei katso sitä ylen, eikä kätke häneltä kasvojansa, vaan kuulee hänen avuksihuutonsa.
      26. Sinusta on minun ylistyslauluni suuressa seurakunnassa; minä täytän lupaukseni häntä pelkääväisten edessä.
      27. Nöyrät saavat syödä ja tulevat ravituiksi; ne, jotka etsivät Herraa, ylistävät häntä. Teidän sydämenne on elävä iankaikkisesti.
      28. Kaikki maan ääret muistavat tämän ja palajavat Herran tykö; kaikki pakanain sukukunnat kumartavat häntä;
      29. sillä Herran on kuninkuus, ja hän on hallitseva pakanoita.
      30. Kaikki maan mahtavat syövät ja kumartavat; hänen edessään polvistuvat kaikki, jotka mullan alle astuvat eivätkä voi elossa pysyä.
      31. Jälkeentulevaiset palvelevat häntä, tuleville polville kerrotaan Herrasta.
      32. He tulevat ja julistavat vastedes syntyvälle kansalle hänen vanhurskauttaan, että hän on tämän tehnyt.

      Tämä psalmi on profetaalinen kuvaus Jeesuksesta ristillä. Pyysin Herralta sanaa näkyyni ja tämän psalmin 22 hän avasi ...

    • Westsider-

      Kiitos "Sinetti sisko hyvästä Raamatun sanasta ja sp onnittelustasi. Siunaan arvokasta työtäsi.

      • sinettisormus1

        Kiitos myös itsellesi "Westsider veli, ole Siunattu Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeen, olkoon Hän kanssasi missä oletkin ja missä liikutkin.
        ps. oliko isot juhlat? ..... :)


      • näkymätön-ninni

        Voi hyvä ihme! Nyt vasta hokasin, että Westsider on täyttänyt 85-vuotta! Olen aina kuvitellut sinut paljon paljon nuoremmaksi, jotain saman ikäiseksi kuin itsekkin olen. Mutta kyllä elämän kokemus ja Jumalan antama viisaus huokuu sinun kirjoituksistasi ihan eri tavalla kuin meikeläisellä :). Ihanaa että olet täällä...

        Myöhästyneet onnittelut: Paljon onnea ja siunausta sinulle Westsider rakas veljeni Jeesuksessa Kristuksessa!!! (niin olethan veli??? - ainakin olen aina kuvitellut sinut mieheksi...)


      • Westsider-
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Voi hyvä ihme! Nyt vasta hokasin, että Westsider on täyttänyt 85-vuotta! Olen aina kuvitellut sinut paljon paljon nuoremmaksi, jotain saman ikäiseksi kuin itsekkin olen. Mutta kyllä elämän kokemus ja Jumalan antama viisaus huokuu sinun kirjoituksistasi ihan eri tavalla kuin meikeläisellä :). Ihanaa että olet täällä...

        Myöhästyneet onnittelut: Paljon onnea ja siunausta sinulle Westsider rakas veljeni Jeesuksessa Kristuksessa!!! (niin olethan veli??? - ainakin olen aina kuvitellut sinut mieheksi...)

        Vejjenne olen teille siskot ja veljet Jeesuksessa Kristuksessa. Matkaa yhdessä tehden, Mestarin jalanjälkiä seuraten, Kun voimamme loppuu, Hän voimaa antaa ja perille kantaa,


    • Apatia

      En tiedä miten voisin miellyttää Jumalaa.
      Teen sitten mitä tahansa,niin aina se on Jumalan silmissä väärin.En todellakaan tiedä.
      Kannattaako minun enään rukoillakaan.Luulen ettei rukouksia kuule kukaan.Pikkupojasta asti on elämässäni ollut vain onnettomuutta,ja pahoja ihmisiä.
      Maailmasta on tullut entistäkin kylmempi.Tuntuukin siltä kuin ihmiset oli hylätty selviytymään yksin kaikesta,ja kaikkialla,
      Ennen rauhallinen kotinikin on muuttunut.Naapuriini muutti juomareita joista on haittaa.
      Muutaman vuoden sain asua rauhallisessa ympäristössä.

      Alan saada tarpeekseni elämästä.En vaan jaksa enään.Minun olisi pitänyt surmata itseni kun olin 12 v silloin aioin niin tehdä,mutta en tehnyt.Jos olisin silloin tiennyt,mitä elämässäni tulee eteen,en kirjoittaisi tätä viestiä.Uskon kyllä Jeesukseen,mutta hän tuntuu olevan niin etäällä.Kun rukoilen en saa vastausta,vain hiljaisuus.Niin on ollut aina.

      • sinettisormus1

        Älä lopeta veliseni rukoustasi. Jeesus rakastaa sinua, olet hänen silmäteränsä. Muista, että olemme pettyneitä maailmaan ja masentuneita maailman olosuhteiden tähden. Kun Jeesus jotain rukoili, rukoiliko hän koskaan pyytäen, ei, vaan hän käski pahan poistumaan, mekin voimme siis käskeä noita olosuhteita poistumaan, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kun luin kirjoitustasi mietin mitä vastaisin, sillä olet minulle tuntematon, mutta Jeesus tuntee sinut läpikotaisin, nousi mieleeni psalmi 139. Sen ääressä olen usein rukoillut itkien ja ollut vain hiljaa Jeesuksen läsnäolossa. Ei aina tarvita sanoja, voimme vain jättäytyä tuohon rakkauden läsnäoloon ja ottaa vastaan . Kuuntele sydäntäsi, sillä sieltä Jeesuksen Pyhä Henki sinua puhuttaa, ei pään järjellä, vaan sydämen rakkauden kautta, laita kätesi sydämesi päälle ja ole hiljaa ja kuuntele, ota vastaan. Pyysin Herralta sanaa sinulle ja se avautui Jesaja 38. Lue sitä ja mieti sitä, ime sen ajatusta itseesi, sillä siinä Herra puhuu sinulle.
        Herran Rauhaa ja Siunausta. Jään rukoukseen puolestasi. Äläkä anna periksi, sillä meillä ei ole kuin kaksi herraa, kumman valitset? Jos annat periksi on sielun vihollinen ottanut voiton. Ei anneta sen tapahtua, JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ; POISTU SIELUNVIHOLLINEN TÄMÄN NUOREN MIEHEN ELÄMÄSTÄ!!! JEESUS ON HERRA!!!
        Aamen.


      • sinettisormus1

        ... maailma on paha ja tulee vain pahenemaan ja siinä tullaan koettelemaa meidän kaikkien usko. Mutta meidän tulee olla vahvoja Jeesuksessa Kristuksessa, ettei kohdaltamme hänen sovitustyönsä mene hukkaan .... mitä hän joutuikaan kärsimään meidän vuoksemme, meidän, syntisten, voiko olla suurempaa rakkautta?


    • sinettisormus1

      PSALMIT 139
      1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. Herra, sinä tutkit minua ja tunnet
      minut.
      2. Istunpa minä tahi nousen, sinä sen tiedät; sinä ymmärrät minun ajatukseni kaukaa.
      3. Käynpä tahi makaan, sinä sen havaitset, ja kaikki minun tieni ovat sinulle tutut.
      4. Sillä, katso, ei ole sanaa minun kielelläni, jota sinä, Herra, et täysin tunne.
      5. Sinä olet saartanut minut edestä ja takaa ja laskenut kätesi minun päälleni.
      6. Senkaltainen tieto on minulle ylen ihmeellinen, ylen korkea käsittääkseni sen.
      7. Minne minä voisin mennä, kussa ei sinun Henkesi olisi, minne paeta sinun kasvojesi edestä?
      8. Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä.
      9. Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin,
      10. sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun.
      11. Ja jos minä sanoisin: "Peittäköön minut pimeys, ja valkeus minun ympärilläni tulkoon yöksi",
      12. niin ei pimeyskään olisi sinulle pimeä: yö valaisisi niinkuin päivä, pimeys olisi niinkuin valkeus.
      13. Sillä sinä olet luonut minun munaskuuni, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa.
      14. Minä kiitän sinua siitä, että olen tehty ylen ihmeellisesti; ihmeelliset ovat sinun tekosi, sen minun sieluni kyllä tietää.
      15. Minun luuni eivät olleet sinulta salatut, kun minut salassa valmistettiin, kun minut taiten tehtiin maan syvyyksissä.
      16. Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.
      17. Mutta kuinka kalliit ovat minulle sinun ajatuksesi, Jumala, kuinka suuri on niitten luku!
      18. Jos minä tahtoisin ne lukea, olisi niitä enemmän kuin hiekan jyväsiä. - Minä herään ja olen vielä sinun tykönäsi.
      19. Jumala, jospa sinä surmaisit jumalattomat! Ja te murhamiehet, väistykää minusta pois!
      20. Sillä he puhuvat sinusta petollisesti ja lausuvat turhaan sinun nimesi - nuo sinun vihollisesi.
      21. Herra, enkö minä vihaisi niitä, jotka sinua vihaavat, enkö inhoaisi niitä, jotka sinua vastustavat?
      22. Kaikella vihalla minä heitä vihaan, he ovat minun omia vihollisiani.
      23. Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni.
      24. Ja katso: jos minun tieni on vaivaan vievä, niin johdata minut iankaikkiselle tielle.

    • sinettisormus1

      JESAJA 38
      1. Niihin aikoihin sairastui Hiskia ja oli kuolemaisillaan; ja profeetta
      Jesaja, Aamoksen poika, tuli hänen tykönsä ja sanoi hänelle: "Näin sanoo Herra: Toimita talosi; sillä sinä kuolet etkä enää parane".
      2. Niin Hiskia käänsi kasvonsa seinään päin ja rukoili Herraa
      3. ja sanoi: "Oi Herra, muista, kuinka minä olen vaeltanut sinun edessäsi uskollisesti ja ehyellä sydämellä ja tehnyt sitä, mikä on hyvää sinun silmissäsi!" Ja Hiskia itki katkerasti.
      4. Mutta Jesajalle tuli tämä Herran sana:
      5. "Mene ja sano Hiskialle: 'Näin sanoo Herra, sinun isäsi Daavidin Jumala: Minä olen kuullut sinun rukouksesi, olen nähnyt sinun kyyneleesi. Katso, minä lisään sinulle ikää viisitoista vuotta;
      6. ja minä pelastan sinut ja tämän kaupungin Assurin kuninkaan käsistä ja varjelen tätä kaupunkia.
      7. Ja tämä on oleva sinulle merkkinä Herralta siitä, että Herra tekee, mitä on sanonut:
      8. katso, minä annan aurinkokellon varjon siirtyä takaisin kymmenen astetta, jotka se jo on auringon mukana laskeutunut Aahaan aurinkokellossa.'" Ja aurinko siirtyi aurinkokellossa takaisin kymmenen astetta, jotka se jo oli laskeutunut.
      9. Hiskian, Juudan kuninkaan, kirjoittama laulu, kun hän oli ollut sairaana ja toipunut taudistansa:
      10. "Minä sanoin: Kesken rauhallisten päivieni minun on mentävä tuonelan porteista; jäljellä olevat vuoteni on minulta riistetty pois.
      11. Minä sanoin: En saa minä enää nähdä Herraa, Herraa elävien maassa, en enää ihmisiä katsella manalan asukasten joukossa.
      12. Minun majani puretaan ja viedään minulta pois niinkuin paimenen teltta; olen kutonut loppuun elämäni, niinkuin kankuri kankaansa, minut leikataan irti loimentutkaimista. Ennenkuin päivä yöksi muuttuu, sinä teet minusta lopun.
      13. Minä viihdyttelin itseäni aamuun asti - niinkuin leijona hän murskaa kaikki minun luuni; ennenkuin päivä yöksi muuttuu, sinä teet minusta lopun.
      14. Niinkuin pääskynen, niinkuin kurki minä kuikutan, minä kujerran kuin kyyhkynen; hiueten katsovat minun silmäni korkeuteen: Herra, minulla on ahdistus, puolusta minua.
      15. Mitä nyt sanonkaan? Hän lupasi minulle ja täytti myös: minä vaellan hiljaisesti kaikki elämäni vuodet sieluni murheen tähden.
      16. Herra, tämänkaltaiset ovat elämäksi, ja niissä on koko minun henkeni elämä. Sinä teet minut terveeksi; anna minun elää.
      17. Katso, onneksi muuttui minulle katkera murhe: sinä rakastit minun sieluani, nostit sen kadotuksen kuopasta, sillä sinä heitit kaikki minun syntini selkäsi taa.
      18. Sillä ei tuonela sinua kiitä, ei kuolema sinua ylistä; eivät hautaan vaipuneet pane sinun totuuteesi toivoansa.
      19. Elävät, elävät sinua kiittävät, niinkuin minä tänä päivänä; isä ilmoittaa lapsillensa sinun totuutesi.
      20. Herra on minun auttajani. Minun kanteleeni soittoja soittakaamme kaikkina elinpäivinämme Herran temppelissä."
      21. Ja Jesaja käski tuoda viikunakakkua ja hautoa paisetta, että hän tulisi terveeksi.
      22. Niin Hiskia sanoi: "Mikä on merkkinä siitä, että minä voin mennä Herran temppeliin?"

      • Omaisenhoitaja

        Tuosta ylläolevasta Jesajan 38 luvusta osa yhdestä jakeesta, 5:nestä: "Katso, minä lisään sinulle ikää viisitoista vuotta", annettiin lupauksena läheiselleni vajaa yhdeksän vuotta sitten; toisen läheiseni sitä rukoillessa.

        Nyt hän sairastaa syöpää. On sairastanut jo yli viisi vuotta, eikä sitä ole mitenkään muuten hoidettu, kuin rukouksella. Tässä on jollakin tavoin Jumalan lupaus testissä.

        Päivittäin vierelläkulkijan rukoukset helpottavat oloa, lievittävät kipuja (mitään kipulääkkeitä ei käytetä), hillitsevät verenvuotoja, hidastavat etäpesäkkeiden kasvua, auttavat eteenpäin.


      • sinettisormus1

        ... uskon ja koen että tuossa sanassa on Herralta paikka, jonka vain nämä kaksi tietää, paikka joka pysäyttää vastaan ottajansa, sillä Herra hänelle sanassaan puhuu...


    • Vakituinentäällä

      Sinetille. Tämä on keskustelupalsta, ei sitä varten että kopioidaan pitkiä raamatunpaikkoja.
      Palaa palstan sääntöihin. Kopiot eivät ole keskustelu, eivätkä mainostuksi sääntöjen mukaisia.

      • sinettisormus1

        ... ihan kuin olisin ainut joka sitä tekee, katsoppa tarkemmin tuota etusivua ...


    • sinettisormus1

      Näin jokin aika sitten unen: - Armonkallio.
      29.3. Aamuyöstä näin unta jossa olin rakennuksissa jossa oli paljon ihmisiä. Joku nainen piti poikaani piilossa, eikä halunnut luovuttaa häntä minulle. Minä näin tämän naisen tyttären ja otin hänet vastineeksi pojastani, eli hän ei saa tytärtään jos minä en saa poikaani, mutta väkeä oli niin paljon että minua tönittiin ja menetin otteeni tuosta tytöstä ja hetkessä tämä hävisi väen paljouteen. Näin kuinka kaupungin yllä lenteli sotilas koneita, etenkin suurten rakennusten ja tornien ympärillä ja rakennusten katoilla oli sotilaita. 29.3. Aamuyöstä näin unta jossa olin rakennuksissa jossa oli paljon ihmisiä. Joku nainen piti poikaani piilossa, eikä halunnut luovuttaa häntä minulle. Minä näin tämän naisen tyttären ja otin hänet vastineeksi pojastani, eli hän ei saa tytärtään jos minä en saa poikaani, mutta väkeä oli niin paljon että minua tönittiin ja menetin otteeni tuosta tytöstä ja hetkessä tämä hävisi väen paljouteen. Näin kuinka kaupungin yllä lenteli sotilas koneita, etenkin suurten rakennusten ja tornien ympärillä ja rakennusten katoilla oli sotilaita. Välillä olin kuin mökillä kainuussa, ja vihollis koneita lensi mökkimme yllä. Sitten tuli pommistusta ja painauduin kanssa olijoiden kanssa matalaksi maahan. Painoin tiukasti silmäni kiinni ja ajattelin osuisiko meihin ja hetkessä tilanne oli ohi. Näin edessämme olevien puiden kaatuavan ja eteen ilmestyi valtava aukko kun puut oli nurin maassa, mutta huomasin kuitenkin jotain muuta, jotain mielestäni tärkeämpää ja sanoin muille:

      - ” Näettekö, tuon kaatuneen metsän takaa ilmestyi sellainen näkymä, jota koskaan ennen emme olleet nähnyt. Siinä on kaunis pyöreä ja iso kallio, jonka ympärillä kasvaa kauniisti puita...”

      Sitten uni loppui tai en enempää muista, mutta tässä päivemmällä sitä mietittyäni, että oliko siinä sanomaa, koin että oli, se oli tuo sota, oliko se maallinen vaara josta meille ilmoitetaan, vai hengellinen sodankäynti, mutta kaikenkaikkiaan lopussa, hädänkeskellä saamme nähdä tuon armonkallion, joka on Jeesus Kristus!

      - Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, joka meidät on Vapauttava, kunhan otamme tuon vapauden vastaan.”
      Sitten uni loppui tai en enempää muista, mutta tässä päivemmällä sitä mietittyäni, että oliko siinä sanomaa, koin että oli, se oli tuo sota, oliko se maallinen vaara josta meille ilmoitetaan, vai hengellinen sodankäynti, mutta kaikenkaikkiaan lopussa, hädänkeskellä saamme nähdä tuon armonkallion, joka on Jeesus Kristus!

      - Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, joka meidät on Vapauttava, kunhan otamme tuon vapauden vastaan.”
      Tuo uni alkoi toteutua täällä keskusteluissa, hengellinen sota oli käynnistynyt. Lopussa oli näin: - Välillä olin kuin mökillä kainuussa, ja vihollis koneita lensi mökkimme yllä. Sitten tuli pommistusta ja painauduin kanssa olijoiden kanssa matalaksi maahan. Painoin tiukasti silmäni kiinni ja ajattelin osuisiko meihin ja hetkessä tilanne oli ohi. Näin edessämme olevien puiden kaatuavan ja eteen ilmestyi valtava aukko kun puut oli nurin maassa, mutta huomasin kuitenkin jotain muuta, jotain mielestäni tärkeämpää ja sanoin muille:

      - ” Näettekö, tuon kaatuneen metsän takaa ilmestyi sellainen näkymä, jota koskaan ennen emme olleet nähnyt. Siinä on kaunis pyöreä ja iso kallio, jonka ympärillä kasvaa kauniisti puita...”
      Reilun viikon päästä lähden tuonne kainuuseen ja pidän täältä pienen tauon. Mielessäni on pyörinyt, että onko se tuon unen loppurysäyksen aika? Toteutuuko se nyt kun menen kainuuseen mökille? Ja lopussa kun huomaan jääneeni eloon, näen tuon kauniin armonkallion ystävieni kanssa .... Kyselin tätä Herralta ja sitä tulisiko minun teille nämä ajatukseni ilmoittaa ja Herra vastasi minulle, koko viime yön hän näytti minulle tuota armonkallio keskustelua, aamuun asti, unessa ja tiesin että minun tulee kertoa tästä myös teille, te ystäväni, jotka avoimesti osaatte ottaa vastaan, me olemme pian tuon kallion edessä, joka on Jeesus Kristus! Tulee mielenkiintoinen mökki reissu ...
      Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle. Ilman häntä emme olisi mitään....

      • sinettisormus1

        ... anteeksi, noi virhe näpyt, tuli tuol keskel lisättyä kaksi kertaa tota unen loppua ... :)


      • Seurailija1

        Aamen.


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... anteeksi, noi virhe näpyt, tuli tuol keskel lisättyä kaksi kertaa tota unen loppua ... :)

        Aamen.


    • sinettisormus1

      3.5. Illalla kun kävin nukkumaan, jossakin vaiheessa rukouksieni jälkeen sain näyn tuosta sinettisormuksesta, joka minulle jo vuosia sitten näytettiin ja annettiin, tuo sormus on kultainen ja sen kanta on neliön muotoinen kulmat, ylös alas ja sivuille, niinkuin salmiakki neliö ja sen keskellä on tuo kaunis sininen kivi, illalla näytetyssä kuvassa tuo kivi oli nyt suurempi ja tuon sormuksen vierellä oli samanlainen sormus punaisella kivellä. Tuolle Herran antamalle näylle olen ollut kuuliainen ja siitä tämä nimimerkkinikin jonka hän vahvisti myös sanansa kautta. Näin Herra antaa siunauksensa meille palvelijoilleen. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
      Herran Rauhaa ja Siunausta teille, te Jeesuksen Kristuksen omat.

      • amankmaataFSDfd

    • asdrqjwrgq

      Huomautus/nosto,,,,,, he-malle on tuossa ylhäällä vastaus,, ,,,, ,, ,,,,,

    • sinettisormus1

      Tänä aamuna kun heräsin, koin että minut hellästi herätettiin. Olin puoliunessa kun tunsin että jokin puhalsi minun kasvojani hellästi. Kokeilin että puhalsinko itse peiton reunaan, mutta tulos ei ollut sama ... hellä puhallus herätti minut, ja nousin hymyillen alkavaan päivään....
      Kiitos ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen!

      • sinettisormus1

        ... ps. mieheni oli jo mennyt töihin ja olin silloin yksin kotona .... tai en yksin, vaan Herrani kanssa ... :)


    • Seurailija1

      Pitkän kirjoituksen tein mutta se häippäs johonkin, en jaksa nyt uudestaan(harmittaa).. Käsitteli näkyäni siitä turvakalliosta/vuoresta josta olen joskus kirjoittanut ja joka myötäili tuota rakkaan uskon sisareni sinetin armonkallion näkyä.. "Terveiset sinne mäen taka" ja kaikille muilekkin Siunausta kaikille Aamen.

      • näkymätön-ninni

        Siunausta Jeesuksen Kristuksen nimessä myös sinulle Seurailija1 ja kaikille muillekkin.

        Harmistus kun kirjoituksesi hävisi... On tosi ärsyttävää, kun kirjoittaa pitkät pätkät ja sitten ne häviää bittimaailman tuuliin... :(


    • näkymätön-ninni

      Rukous löytö tähän alkavaan päivään:

      Rakas Herra Jeesus! Anna Pyhän Henkesi voimaa sinussa niin kiinni riippumaan, ettei kukaan voi minua sinusta erottaa. Anna pyhän, kalliin tahtosi olla sydämeni ainoana lakina. Tee minussa usko, toivo ja rakkaus eläväksi, että minä sinua vilpittömästi seuraisin kaidalla tiellä. Anna sinä minulle, rakas Herra, voimaa heikkoudessa, turvaa ahdistuksessa, niin että Pyhän Hengen armon kautta joka hetki pysyisin sinun kalliissa liitossasi. Amen.
      (Rosenius)

      • sinettisormus1

        ... ihku ihana laulu onkin tuo, nousta sain aamuun ... tuli virkeä ja valoisa olo sitä kuunnellessa, toivottavasti kukaan ei sitä poista, sillä jollain on ollut näinäpäivinä poistaa näistä ketjuistani hyviä hengellisiä kappaleita, joilla me ylistämme Herraa.
        Kiitos ja Kunnia Jeeskselle Kristukselle, me haluamme näin sinua ylistää!


    • sinettisormus1

      Huomenta, rakkaat siskot ja veljet!
      Tänään näin näyssä lampun, kynttilä/ öljylampun. Katselin sitä ylhäältä päin ja huomasin että tuossa lampussa ei ollut valoa...
      Pyysin Herralta sanaa tähän näkyyn ja se avautui psalmi 119. Katselin sitä tekstiä, niinkö siitä löytyisi tuohon lamppuun sopivaa ja mietin miksi katselin sitä ylhäältä päin ja samassa tuli jae joka tämän selitti:
      105. Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu
      ja valkeus minun tielläni.

      Tämä selitti sen miksi katsoin tuota lamppua alaspäin, sillä se on "minun jalkaini lamppu"
      Harmi että sinun tekstisi hävisi, Seurailija. Ehkä vielä jossain kohtaa jaksat ja toivottavasti muistat kirjoittaa uudelleen tuon näkysi meille. Siunausta sinulle Seurailija ja ninni ja myös teille muille, Herra olkoon kanssanne. ..... Niin ja täällä ollaan odoteltu sieltä mäentakaa jotain viestiä .... :)

      • sinettisormus1

        Jumalan sana antaa ohjeet elämämme kulkuun ettemme pimeässä kompastuisi.
        Aamen.


      • sinettisormus1

        ... hän VALAISEE SANANSA kautta elämän tiemme.


      • sinettisormus1

        ... lukekaa psalmi 119 kokonaisuudessaan, sen sanoma on: Jumalan sanassa on turva ja lohdutus.


    • sinettisormus1

      LAINAUS:

      Sinun usko perustuu Sanaan tarttumalla Sanaan, tartut samalla Kristukseenkin.


      Kun sinä uskoontullessaan uudestisynnyit, niin itseasiassa Jumala avasi sinun sydämesi vastaanottamaan iankaikkisen uskon siemenen sinun kuullessasi tai lukiessasi Jumalan Sanaa, niin Jumala vaikutti Sanan kautta sinun sydämessäsi Pyhän Hengen voimavaikutuksesta, näin tällä tavalla sinä sait Jumalan aikaansaama usko sydämeesi. Se on Jumalan työtä ja uskonlahja Jumalalta.

      Ei millään keinolla voi synnyttää ihmiseen Jumalan aikaansaama usko, kuin vain ainoastaan Jumalan Sanan kautta. Ei mikään muu, vain Jumalan Sana, joka saa aikaan ihmisen sydämessä. Kun Ihmisen Poika tulee maan päälle; löytäneekö Hän uskoa maan päältä, sanoo Raamattu. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee perustaa oman uskosi Jumalan Sanaan, josta sait jo Jumalan aikaansaama usko sisimpääsi.


      Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Room. 10:17


      Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" Luuk. 18:8


      Koska usko perustuu Jumalan voimaan, joka on Jumalan Sanassa. Ja Sana on itse Jeesus lihaksitulleena. Kun tartut Sanaan kiinni, tartut samalla Kristukseenkin. Voima, joka on Jumalan Sanassa, kantaa sinua, kunhan sinun usko perustuu Sanaan ja sinä pysyt Sanassa. Ole sellainen uskova, jonka usko perustuu yksin Jumalan Sanaan. Katso aina koetellen ja tarkastellen Sanalla, pohjautuuko sinun kuulemasi tai lukemasi sanat Raamattuun, mutta sinun uskon kohteena ja keskipisteenä on aina Jumalan Sana Raamatussa. Niin tällä tavalla et eksy, etkä joudu häpeään.

      Eli sinun uskon kohteena ja keskipisteenä on Jumalan Sana Raamatussa. Sanan haltuun turvautuessaan Jumala on voimallinen rakentamaan sinua. Pitäydy yksin Sanaan sellaisena, kuin se on meille ilmoitettu, sillä Sana on meidän jalkaimme lamppu, joka näyttää valoa uskontielle ja se vie meidät perille pelastukseen.

      Ei mikään muu ole ikuista, paitsi yksin Jumalan Sana. Kaikki opilliset materiaalit katoavat, kuten hengelliset kirjat ja muut kirjalliset, mikäli tätä Raamattu tarkoittaa, kun se sanoo; 'maa ja taivas katoaa, eikä Jumalan Sana koskaan katoa'. Pyhät kirjoitukset tekevät sinut viisaaksi, kunhan sinun usko perustuu Sanaan eli Pyhiin Kirjoituksiin, niin pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Jumalan Sana vaikuttaa teissä, kun pidät Sanaa Jumalan Sanana.


      Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta. Joh. 1:1-2, 14


      Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; Joh. 8:31


      vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus. Ef. 4:15


      Ja nyt minä uskon teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, hänen, joka on voimallinen rakentamaan teitä ja antamaan teille perintöosan kaikkien pyhittyjen joukossa. Apo 20:32


      Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni. Psa 119:105


      Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Matt. 24:35


      ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, 2Tim. 3:15-16


      Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte. 1Tess. 2:13




      Lähettänyt Pieni tutkimusmatkailija ~tutkimusmatkalla 6th January

      • näkymätön-ninni

        Aamen!


    • Pettynyt_taas

      Heräsin yöllä kolmen aikka tuntiessani kovan paineen pakaroitteni takana . Ajattelin et nyt se jesse tulee. Selällään makasin jalat levällään ja valmistauduin ottamaan kaverista kopin. Kovan paukahduksen ja rikin hajun saattelemana nyrkkiin kiinni jotakin sainkin.

      Mutta se olikin vaan pieru. Käänsin kylkeä ja jatkoin kuorsaamista.

    • Aamukankea

      Kerran Jeesus tuli alasti Hämeen sanoman välistä, kun avasin lehden.
      Annoin sille vaimon yöpaidan ja se lähti loikkimaan lammen poikki, eikä ole sen jälkeen näkynyt.

      • sinettisormus1

        .... Molemissa tapauksissa, Pettynyt_taas ja Aamukankea, on ollut kyseessä väärähenki, ensimmäisessä vihtahousu on ujuttautunut vääriin pöksyihin ja toisessa tapauksessakin tuo vihtis on ollut sanomalehden välissä, sillä Jeesus löytyy Raamatun sivuilta, käykääpä tutkimassa, sieltä löytyy oivallisia ohjeita elämäänne.... :)


    • Seurailija1

      Täytyy rukoilla ettei tämä häivy bittimaailmaan(täytyy lyhentää varmuuden vuoks..)... Niin tuosta sinetin armonkallio näystä tuli palavasti mieleen se näky jonka näin muutama vuosi sitten ja josta olen kirjottanut tännekkin: Sinetti näki kauniin pyöreän ja ison kallion(armonkallio),,, kiveä oli sekin mitä minä näin mutta se oli korkea vuori, sellanen kuin maisema kuvissa on. Näytettiin tapahtumia, en tiedä kuka oli esittelijä mutta vierellä hän kulki ja ohjasi..

      Oli sota, hengellinen ja fyysinen.. Pauketta kuului.. menimme alaspäin vuorenrinnettä, siellä ihmisiä vietiin johonkin?.. huusivat sydäntä raastaen, tuntui pahalta..
      Sotatila oli päällä.. Sitten katsoin vuoren suuntaan, iso komea vuori, yhtäkkiä se meni poikki keskeltä!.. yläosa nousi kuin hydraulisesti/hallitusti ylös.. Kysyin saanko mennä tuonne vuorelle?, hän ohjas minut sinne, nousimme vuoren juurelle ja kysyin voiko mennä sisälle?.

      Lupa tuli, vuori nousi äänettömästi keskikohdastaan auki, siitä oli helppo mennä sisälle, siitä suuresta aukosta mahtuis suuret ihmismäärät yhtaikaa sisälle, mittasuhteet olivat valtavat.. Oli paljon huoneita ja ikkunoitakin oli paljon, ne eivät näkyneet ulos!.. Huoneet olivat valmiita mutta loppusiivous oli tekemättä(nyt on tehty siivouskin).. Oli vaikuttavaa katsella sitä kokonaisuutta.. Jatkuu.....

      • Seurailija1

        Ainakin tuo lähti, rukous auttoi!... Armon kallio, pelastus vuori.. Annettiin ymmärtää että tuosta vuoresta löytyy tilat minullekkin, kaikille jotka uskovat ja huutavat Hänen nimeään avukseen hädän päivänä "Koska hän on kiintynyt minuun, minä pelastan hänet. Minä vien hänet turvaan, koska hän tuntee minun nimeni."" Psalmi 91:14.. "Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Room. 10:13.. Herra antaa vielä viime hetkelläkin mahdollisuuden.. Kaikki on valmista suureen tapahtumaan.. Olkaamme valmiita, mitä vain voi tapahtua, näkee maailman menosta että jotain tulee tapahtumaan lähiaikoina, ja Jumala tietää sen, siksi hänen omilleen on tehty turvapaikat valmiiksi, vain tapahtumat puuttuvat enää, kaikki muu on valmista.. Kiitos Jumalalle!..

        Vaimoni sisko ei ole uskossa, mutta lukee raamattua, on tosi kiinnostunut!.. Tapahtumat etenee.. Tuo vaimoni sisko oli tuolla näkemälläni vuorella työntekijänä!.. Näin hänet siellä!, ja puhuinkin muutaman sanan hänen kanssaan.. Hänen miehensä eli vaimoni siskonmies sairastui äskettäin Altzhaimerin tautiin(varmaan kirjoitin väärin?) hänellä on muistisairaus joka pahenee.. Tuota miestä on kutsuttu, Jumala kutsui häntä jo -70 luvulla nimeltä yhteyteensä, samallalailla kuin minuakin ja suurinpiirtein samoihin aikoihin(kutsuttiin nimeltä useaan kertaan, ketään ei ollut lähellä, ihmettelin sitä silloin, en ihmettele enää. Samoin tuo sairatunut mies kertoi minulle että hän kuuli nimeään kutsuttavan mutta ketään ei ollut lähellä!.. Minä vastasin kutsuun vasta vuonna 2009..hän ei ole vastannut vieläkään, ilmeiseti ei nykytilassa edes muista vastata..

        Olen rukoillut että Jumala antaisi hänelle vielä yhden mahdollisuuden ja hän saisi vaimonsa kanssa olla yhdessä noitten tapahtumien työntekijöitä, viimehetkien evankelistoja.. Lääkärien mukaan tuota muisti tautia voi vain hidastaa, ei parantaa mutta Jeesus voi parantaa!.. Että he saisivat yhdessä viedä sanomaa, olla Jumalan työntekijöitä.. Jumala voi tehdä saman mitä teki minullekkin!.. lähetti Poikansa luokseni rukoillen ja Jumala ojensi vielä kouransa muutaman viikon kuluttua, että tule, Poikansa pyyntö, rukous oli kuultu jahyväksytty.. Minulle piti kaikki vääntää rautalangasta ennen kuin uskoin.. Samallalailla tuolle miehellekkin, Jumalalle on kaikki mahdollista.. Kaikkien kannattaa kääntyä nyt eikä 15 päivä Jeesuksen puoleen ja saada syntinsä anteeksi.. Nuo tapahtumat ovat niin lähellä ettei noin tärkeää asiaa ei saa enää jättää huomiseen, elämän tärkein asia!.. Hän saapuu kuin varas yöllä, mitä silloin on enää tehtävissä?kerkeääkö enää edes huutaa Herran nimeä?.. Ei kannata nukkua enää.. Aamen.


      • näkymätön-ninni

        Aamen! Seurailija1.
        Aamen!


      • Seurailija1
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Aamen! Seurailija1.
        Aamen!

        Näkyvä ninni on käynyt.. Aamen.


      • sinettisormus1

        .... Kiitos Seurailija että toit tuon näkysi tänne, siinä on paljon samoja elementtejä kuin armonkallio unessani, monissa unissa ja näyissä on tänäpäivänä tuo sama tunnelma joten hyvin tärkeää tulee tapahtumaan pian ja se tärkeä on Jeesuksen toinen tulemus. Tule Jeesus pian!
        Kiitos ja kunnia Herrallemme!


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        .... Kiitos Seurailija että toit tuon näkysi tänne, siinä on paljon samoja elementtejä kuin armonkallio unessani, monissa unissa ja näyissä on tänäpäivänä tuo sama tunnelma joten hyvin tärkeää tulee tapahtumaan pian ja se tärkeä on Jeesuksen toinen tulemus. Tule Jeesus pian!
        Kiitos ja kunnia Herrallemme!

        Aamen.


    • Ateisti

      Mielenkiintoinen juttu! Olen nimittäin nähnyt sanakaltaista unta, mutta siinä vuoren tilalla oli valtavan kokoinen ikäänkuin laiva johon ihmiset asettuivat matkaamaan. Mutta tässä unessa EI MISSÄÄN vaiheessa ollut kyse Jeesuksesta tahi minkäänlaisesta Jumalan tai muuhun uskoon/uskontoon liittyvästä tapahtumasta. Ehkä lähinnä ihmiskunnan pelastumisesta katastrofilta. Tämän saman unen olen nähnyt kolme kertaa vuoden sisään ja se on erittäin todentuntuinen. En ole uskossa, mutta lukenut kyllä raamattua varsinkin vanhaa testamenttia.

      • näkymätön-ninni

        Koen että Herra Jeesus Kristus on antanut sinulle tuon unen ja vahvistanut sen sinulle kolme kertaa. Näin Hän haluaa herätellä sinua kääntymään Hänen puoleensa. Olethan jo tarttunut raamattuun ja lukenut vanhaa testamenttia. :) Siitä iloitsen!!!

        Herra kutsuu ihmistä hänen eläessään kaksi tai kolme kertaa! Ota kutsu vastaan ja lähde kulkemaan loppumatka Jeesuksen kanssa. Jumala antaa meille mahdollisuuden valita... Ketään ei pakoteta!

        job.33

        12 Katso, sinä et ole oikeassa-niin minä vastaan sinulle-sillä Jumala on suurempi kuin ihminen.


        13 Miksi olet riidellyt häntä vastaan, jos hän ei vastaa kaikkiin ihmisen sanoihin?


        14 Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata.


        15 Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa,


        16 silloin hän avaa ihmisten korvat ja sinetillä vahvistaa heidän saamansa kurituksen,


        17 kääntääkseen ihmisen pois pahasta teosta ja varjellakseen miestä ylpeydestä,


        18 säästääkseen hänen sielunsa haudasta ja hänen henkensä syöksymästä peitsiin.


        19 Myös kuritetaan häntä tuskalla vuoteessansa, kun hänen luissaan on lakkaamaton kapina,


        20 ja hänen henkensä inhoaa leipää ja hänen sielunsa herkkuruokaa.


        21 Hänen lihansa kuihtuu näkymättömiin, ja hänen luunsa, ennen näkymättömät, paljastuvat.


        22 Näin lähenee hänen sielunsa hautaa ja hänen henkensä kuolonvaltoja.


        23 Jos silloin on hänen puolellansa enkeli, välittäjä, yksi tuhansista, todistamassa ihmisen puolesta hänen vilpittömyyttään,


        24 niin Jumala armahtaa häntä ja sanoo: 'Vapauta hänet, ettei hän mene hautaan; minä olen saanut lunastusmaksun'.


        25 Silloin hänen ruumiinsa taas uhkuu nuoruuden voimaa, hän palajaa takaisin nuoruutensa päiviin.


        26 Hän rukoilee Jumalaa, ja Jumala mielistyy häneen ja antaa hänen riemuiten katsella hänen kasvojaan; niin hän palauttaa ihmiselle hänen vanhurskautensa.


        27 Hänpä nyt laulaa muille ihmisille ja sanoo: 'Minä olin tehnyt syntiä ja vääristänyt oikean, mutta ei sitä kostettu minulle;


        28 hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'.


        29 Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle,


        30 palauttaakseen hänen sielunsa haudasta ja antaakseen elämän valkeuden hänelle loistaa.

        Siunausta ja varjelusta sinulle ateisti Herramme Jeesuksen nimessä!


      • näkymätön-ninni

        Matteus.7
        7 Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
        8 Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.

        Luukas.11

        9 Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
        10 Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.


      • näkymätön-ninni

        Siksi me voimme entistä lujemmin luottaa profeetalliseen sanaan. Ja hyvin teette tekin, jos kiinnitätte katseenne siihen kuin pimeässä loistavaan lamppuun, kunnes päivä sarastaa ja kointähti syttyy teidän sydämessänne.

        2 Piet. 1:19

        Aikamme ihminen luottaa näkemiseen ja kokemiseen, mutta Jumala ohjaa kiinnittämään katseen sanaansa kuin pimeässä loistavaan lamppuun. Katse siis pois sydämestä ja mieli omasta viisaudesta. Kun keskitytään kokemuksiin tai omaan järkeen, on vaarana kadottaa Kristus. Kun keskitytään sanaan ja evankeliumiin, voivat kokemuksetkin elää raittiissa rajoissa. Uskon perusta on aina oman sydämen ulkopuolella. Jumalan sanaan voi luottaa jopa tunteittensa

        vastaisesti. Keskeisin lupaus on se, että Jeesus ei heitä pois ketään, joka häneen turvaa. Lupaus on totta silloinkin, kun sydän vakuuttaa, ettei meistä ole armon omistajiksi, että näin syntistä ja epäuskoista ihmistä ei voi Jumalakaan enää armahtaa. Jeesus lupaa sanassa, että sitä, joka hänen luokseen tulee, ei ajeta pois, vaan hänet armahdetaan. Kuka ikinä tahtoo uskoa Kristukseen pelastuakseen, myös pelastuu.

        Vähäsarja.

        2.Piet.1:
        16 Sillä me emme seuranneet viekkaasti sommiteltuja taruja tehdessämme teille tiettäväksi Herramme Jeesuksen Kristuksen voimaa ja tulemusta, vaan me olimme omin silmin nähneet hänen valtasuuruutensa.


        17 Sillä hän sai Isältä Jumalalta kunnian ja kirkkauden, kun tältä ylhäisimmältä kirkkaudelta tuli hänelle tämä ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt".


        18 Ja tämän äänen me kuulimme tulevan taivaasta, kun olimme hänen kanssaan pyhällä vuorella.


        19 Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.


        20 Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä;


        21 sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.


    • Ateisti

      Krhm, tuota, miksi lainaatte Raamattua tänne yleiselle keskustelupalstalle? Eikö täällä pitäisi ihmisten keskustella, eikä kauan sitten kirjoitettujen kirjojen? Yksi syy miksi en ole kiinnostunut "uskovaisista" enkä uskosta on se, koska he eivät yleensä ikinä kerro omista ajatuksistaan, vaan aina turvautuvat Raamattuun.

      • dgfgfdgh

        Mene pois! Palsta on tarkoitettu uskonnollisesti ajatteleville!! Te ateistit haluatte aina kertoa alati muuttuvasta ja sinne tänne hapuilevasta tieteestä, ja kaikesta, mistä olette tieteellisistä julkaisuista lukeneet, koskaan ette oikeastaan kerro syvimmästä vakaumuksestanne. Voisit siirtyä muualle!


      • näkymätön-ninni

        Raamattu on puhdasta profetiaa! Onhan tämä palsta joka käsittelee profetioita!

        "Profetia on suomen kielessä jumalallinen ilmoitus tai ennustus. Profetia-sanaperhe on alkujaan peräisin klassisesta kreikan kielestä, missä sen käyttö painottui jumalalliselle alueelle. Profetia on jumalien tahdon tulkintaa, profetoiminen on jumalien tulkkina toimimista ja profeetta on siihen erikoistunut henkilö. Raamattu esittää profetoimisen yhtenä Pyhän Hengen armolahjoista (esim. Room. 12:6)."


      • kiittäkääjarukoilkaa
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Raamattu on puhdasta profetiaa! Onhan tämä palsta joka käsittelee profetioita!

        "Profetia on suomen kielessä jumalallinen ilmoitus tai ennustus. Profetia-sanaperhe on alkujaan peräisin klassisesta kreikan kielestä, missä sen käyttö painottui jumalalliselle alueelle. Profetia on jumalien tahdon tulkintaa, profetoiminen on jumalien tulkkina toimimista ja profeetta on siihen erikoistunut henkilö. Raamattu esittää profetoimisen yhtenä Pyhän Hengen armolahjoista (esim. Room. 12:6)."

        Näin on. Ja Sanassa nimenomaan kehoitetaan koettelemaan profetiat ja sanotaan lopun aikoina monen tulevan Jeesuksen nimessä, mutta onkin valhetta.

        Parhaimmillaan tämä palsta onkin, kun moni saa arvioida profetioiden ja näkyjen sisältöä sen mukaan, mitä itse kokee saavansa selitystä Pyhän Hengen kautta. Profetia on silloin erittäin tärkeä, kun se koskee koko kansaamme ja jopa maailman kansoja. Jumala on luonut luonnolliselle ihmiselle ns. vaiston ja se ohjaa ja suojelee ja pelastaa monilta vaaroilta niin, että nykyään suomalaisetkin jo viettävät 100-vuotispäiviään. Esirukous on tärkeää omistaan huolehtimisessa ja sitten lähimmäisten puolesta. Rukouksen kautta Jumala lähettää enkelinsä ja ns. vaiston voimistumisen. Kuten itselläni nopea havahdus, jotta auto vasempaan reunaan ja tulihan sieltä mäen takaa kovalla vauhdilla auto. Ei kolaria, koska nopea vaistomainen havahdus sen esti kiitos Jumalalle.


      • Näkökulmaa

        En ole uskovien kanssa keskustellessa monestikaan laittanut raamatunkohtia.
        Kerran sain siitä moitetta ja moite tuli ateistilta.
        En laita usein raamatunkohtia,sillä oletan uskovan raamattunsa tuntevan.
        Ehkä oletus on väärä joidenkin kohdalla,mutta yleisesti,toivon,ainakin oletan heidän tuntevan sanaa.


    • Tuulah

      koska uskovalle on annettu evankeliumi vietäväksi maailman loppuun saakka. niin Jeesus sanoi, kun jätti golgatan ristin kuoleman jälkeen maan.siksi uskova ei puhu omista tunnoistaan.

      • ateisti

        Kiitos asiallisesta vastuksesta. Olenkin sitä jo lähes 50v ihmetellyt. P.s kyllä ateistikin voi nähdä enne unia ja profetioita.


    • sinettisormus1

      Viime yönä näin ihanaa unta, tosin nyt hereillä en siitä muista paljoa ja on vaikeaa laittaa sitä järjestykseen, mutta se oleellisin siitä on mielessäni:
      - " Ylleni ilmestyi kauniit puhtaan valkoiset vaatteet ja tuo vaate ylettyi maahan asti. Se oli todella kaunis puku. Olin jossakin isossa kaupungissa, oli ehkä ilta aika kun oli niin pimeää. Erään suuren kauppakeskuksen edessä, yhtäkkiä, itsenikin hämmästykseksi, levitin käteni ja huusin valtavalla voimalla: - "TAIVASTEN VALTAKUNTA ON TÄÄLLÄ, TAIVASTEN VALTAKUNTA ON TÄÄLLÄ ... !""
      Huomasin että tuo huuto ei lähtenyt omasta voimastani, vaan Jeesus minussa huusi. Oma lihani ujosteli itsessäni tuota huutoa joka minusta lähti, mutta Jeesus minussa oli niin voimakas, että siihen kykenin. Kuljin kaduilla noissa valkoisissa vaatteissa ja kyselin voisinko rukoilla ihmisten puolesta ja siunata heitä. Eräässä kadun kulmassa makaili kaksi väsynyttä miestä ja rukoilin myös heidän pulestaan ja siunasin heitä. Missä kuljinkin rukoillen ja siunaten ihmisiä, huusin myös kovaan ääneen: - "TAIVASTEN VALTAKUNTA ON TÄÄLLÄ!" Ja julistin Jeesuksen pian saapuvaksi pian. Välillä huusin: TAIVAS AUKENE!" Siellä oli toinenkin nainen joka julisti, mutta mietin, millä voimalla hän julisti? Tiesin, että se voima mikä minussa huusi, oli Jeesukselta Kristukselta tulevaa.
      Tuo oli mahtipontinen uni.
      Herra olkoon vahvana tänäpäivänä kanssanne; sillä Taivasten valtakunta on täällä! Olkaa Siunattuja Jeesuksessa Kristuksessa joka olkoot teidän vahvuutenne!
      Aamen.

      • näkymätön-ninni

        Valtavan unen olet saanut sinetti! Kiitos Herralle Jeesukselle Kristukselle unestasi!

        Aamen.


      • sinettisormus1

        Taivaan valtakunta on täällä, ninni, se on täällä, läsnä! Ole Siunattu, siskoni!


      • Seurailija1

        Ei ole yhtään lähellä!.. Märkänä ja vilusena joelta just tulin, satoi kaatamalla.


      • sinettisormus1

        ... on se lähellä, kuuntele sydäntäsi, siellä Jeesuksen rakkaus mukavasti sinua lämmittää, ja Hän pian lämmittää ja kuivaa myös sinun ulkoisen olemuksesi. :)
        Huusinhan unessa välillä: - "TAIVAS AUKENE!" Totisesti kohdallasi oli taivas avoin.
        Aamen.


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... on se lähellä, kuuntele sydäntäsi, siellä Jeesuksen rakkaus mukavasti sinua lämmittää, ja Hän pian lämmittää ja kuivaa myös sinun ulkoisen olemuksesi. :)
        Huusinhan unessa välillä: - "TAIVAS AUKENE!" Totisesti kohdallasi oli taivas avoin.
        Aamen.

        Jaaha sinäkö sen vesisateen sait aikaseks huudollasi?..Joo o ja vettä tuli! ..Anna sade Jumala "Taivas aukene!" ja Taivas aukeni! ja sitä vettä todella tuli! Taivas oli ihan auki!!!...............Nyt on olo jo hyvä, kävin saunassa ja laitoin kuivaa päälleni.. Hän lämmitti ja kuivas! Oikeassa olit sinetti!!! ja näkysi osui kohdalleen.. Näin me elämme turvallisesti, ihmeellisen Jeesuksen Kristuksen kainalossa, me heikot, aina enmme nää sitä, emme ymmärrä, tänään se muuttui eläväksi kohdallani Aamen.


    • sinettisormus1

      LAINAUS:
      Jumalan Valtakunta on lähellä !
      Jeesus puhui paljon Taivasten Valtakunnasta.
      Hän kuvasi sitä vertauksissa, Matt. 13: vehnä ja rikkavilja, sinapinsiemen, taikina ja hapate, peltoon kätketty aarre, kallisarvoinen helmi sekä nuotta, joka laskettiin mereen.
      Jumala kutsuu tänäkin päivänä ihmisiä Valtakuntansa kansalaisiksi armon evankeliumin kautta.
      Nyt on vielä armon aika! Kiitos siitä Herralle.
      Jumalan armon evankeliumi on osa Valtakunnan evankeliumia.
      On olemassa vain yksi evankeliumi, ja se on sekä armon että Valtakunnan evankeliumi.
      Mar. 1:14-15: Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"
      Jumalan valtakunta on jo nyt keskellämme, mutta se on vielä fyysisille silmillemme näkymätön.
      Luuk 17:20-21: Kun fariseukset kysyivät Jeesukselta, milloin Jumalan valtakunta tulee, hän vastasi: "Ei Jumalan valtakunta tule niin, että sen tulemista voidaan tarkkailla. Eikä voida sanoa: 'Se on täällä', tai: 'Se on tuolla.' Katsokaa: Jumalan valtakunta on teidän keskellänne."
      Joh.3:3 Jeesus sanoi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa."
      Täytyy siis olla Jumalan valtakunnan syntyperäinen kansalainen voidakseen kokea sen todellisuuden.
      Joh.3:5: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan."
      Apostoli Paavali kirjoitti Jumalan Valtakunnasta: Room.14:17: "Ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä."

      • Ihanaohjelmakuuntele

        Tv7:ssä parhaillaan uusinta eilisestä suorasta rukousohjelmasta. Tämän koskettavan Sananpaikan kuultuani kirjoitan myös tänne.

        5. Mooseksen kirja 28

        1 "Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.
        2 Ja kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut, jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä.
        3 Siunattu olet sinä kaupungissa ja siunattu olet kedolla.
        4 Siunattu on sinun kohtusi hedelmä ja maasi hedelmä ja sinun karjasi hedelmä, raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat.
        5 Siunattu on sinun korisi ja sinun taikinakaukalosi.
        6 Siunattu olet tullessasi ja siunattu olet lähtiessäsi.
        7 Herra antaa sinun voittaa vihollisesi, jotka nousevat sinua vastaan; yhtä tietä he lähtevät sinua vastaan, mutta seitsemää tietä he sinua pakenevat.
        8 Herra käskee siunauksen seurata sinua jyväaitoissasi ja kaikessa, mihin ryhdyt; hän siunaa sinua siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.
        9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.
        10 Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua.
        11 Ja Herra antaa sinulle ylen runsaasti hyvää, tekee sinun kohtusi hedelmän, karjasi hedelmän ja maasi hedelmän ylen runsaaksi siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi vannotulla valalla on luvannut antaa sinulle.
        12 Herra avaa sinulle rikkaan aarrekammionsa, taivaan, antaakseen sinun maallesi sateen aikanansa ja siunatakseen kaikki sinun kättesi työt; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun itsesi ei tarvitse lainaa ottaa.
        13 Ja Herra tekee sinut pääksi eikä hännäksi; sinä aina vain ylenet etkä koskaan alene, jos tottelet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, että ne tarkoin pitäisit,
        14 etkä poikkea oikealle etkä vasemmalle yhdestäkään niistä sanoista, jotka minä tänä päivänä teille annan, et seuraa muita jumalia etkä palvele niitä.

        Ja 15. jae jatkuu kirouksesta.


    • arvelondissa

      Onko lääkkeet jääny ottamatta? Toki uskoa voi ketä mihinkin tahtoo mutta älä lietso omaa uskomusta muille.

      • Seurailija1

        Minä pääsin lääkkeistä eroon, nestemäisistä ja kiinteistä.. Ja ne jää tulevassa ajassakin ottamatta.. Näkee että uskomuksia on paljon, äskettäinkin joku julkku kääntyi palvomaan jotai tantraa ja joogailemaan mutta hän joutuu ottamaan lääkkeitä, koska nuo voimat eivät pelasta eikä sydän saa sellaisesta lohtua. Tulee vain ristiriitaisuuksia. Ihmisen täytyy nöyrtyä ristin juurelle päästäkseen vapauteen. Ei nuo sinetin, ninnin, tuulahin jne. kirjoitukset ole uskomuksia vaan uskoa!..(uskomusten lietsominen on väärin, sellaista he eivät harrasta!).. Uskoa Jeesukseen Kristukseen.. Tuo yksi nimi on ylitse muiden, vain se pelastaa ja tuo lohtua.."Eikä ole pelastusta kenessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla ihmiselle annettu muuta nimeä, jossa meidän tulisi pelastua." Apt. 4:12.. Jeesus on: Yksi nimi ylitse muiden, yksi nimi muuttumaton, nimi kaunein alla auringon. Aamen.. Voisko joku tuoda tuon Pekka Simojoen kauniin laulun tänne "Yksi nimi ylitse muiden".. Kirjoitus toi sen niin kauniina mieleeni ja eteeni, kirjoitus johti tuohon, kirjoitus kääntyi siihen, alkoi myötäileen laulua kuin itsestään. Aamen


      • Seurailija1

        Kiitos sinetti, siunattu sisareni!


      • MaatAnkh

        Äläpä sitten sinäkään "arvelondissa" lietso sillä yhtä lailla nekin lääkkeet josta jutustelet perustuvat siihen uskomukseen että joku niitä tarvitsisi. Se jumala jota kumarrat on ihmisen luoma sairaus, sellaisen ihmisen joka on itsekkin tuon sairauden orja, orja siten, että hän menestyäkseen tarvitsee sen kohteen - muissa. Tässä on ymmärtämisen siemen siihen mikä saasta maailmassa vallitsee. Se saasta vaikka suuri onkin, ei ole kuitenkaan ole voittamaton, tiedän sen itse. Niinpä se mitä kumarrat ei tietysti ole edes Jumala, vaan itseaisassa juuri se vanha käärme, jonka kristinusko on kopioinut itselleen...


    • satunnainenlukija

      Tällä palstalla on jotain hyvin aitoa. Olen itse uskovainen (vaikka jaankin saman unen ateisti-nimimerkin kanssa!). Uskoni on välillä huojuva. Tuntuu, että nykymaailmassa on välillä vaikeaa pitää kiinni omasta vakaumuksesta. Toivottavasti Jumala pitää kiinni minusta, vaikka itse välillä epäilenkin.
      Jaan silti monien muiden tuskan maailman menon edessä. Onneksi olen löytänyt Raamatusta helpotusta kaipaukseen.

      • lkiiissooa

        Saat esittää kysymyksesi, vastaamme mielellämme. Epäily ei ole synti, vaan epäilyssä pysyminen. Raamattu on vastaus kysymyksiisi. Hakeudu seurakuntaan.


    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe