Suomalaisiin naisiin tympääntynyt

Yx_mies

Olen 45-vuotias eronnut mies. Minusta olisi todella kiva tavata vastakkaista sukupuolta edustavia ihmisiä ensialkuun tutustumisen ja jutustelun merkeissä, koska se on nyt mielestäni perustavanlaatuinen lähtökohta minkä tahansa kaltaisen suhteen kehityskaaressa, jos on kehittyäkseen. Joku on kiinnostava, toinen ei.


Ravintoloissa ja baareissa ei jaksa enää juosta, kun juominen ei kiinnosta eikä känniset ole kivaa seuraa. Eikä sieltä koskaan ole löytynyt mitään järkevää, joten miksi vaivautua edes sinne. Jotenkin näyttää siltä, että tämä ihmisten kohtaaminen on sallittua vain joko netissä, työpaikoilla tai harrastusten yhteydessä mutta ei mitenkään millään muulla tavalla. Elämme kaksoiselämää. Virtuaalimaailmassa olemme rohkeita ja uskaliaita mutta elävässä elämässä arkoja, ujoja, omaan kuoreemme vetäytyneitä ja varautuneita ihmisiä, jotka kuljemme katse maahan tai jonnekin muualle luotuna paikoissa, joissa on paljon ihmisiä ahtaassa tilassa, esim. hississä, bussissa etc. Näin jätämme monta hyvää tilaisuutta väliin elää tässä hetkessä ja Nyt. Sellaisissa tilanteissa voisimme sanoa edes jotain ihmisiä riemastuttavaa mutta useimmin sanomme jotain tyhmää ja piikikästä tai sitten tyydymme puhisemaan itseksemme.

Meitä suomalaisia on niin vähän. Olemme tottuneet asumaan yksin, erillään kaukana toisista ja vaadimme tilaa, oman reviirimme ympärillemme. Me emme ole luonnostamme sosiaalisia ihmisiä, vaan hiljattain luolistaan ulos karanneita alkuasukkaita harvaan asutussa maassa, joita useimpia ohjaa vain primitiiviset tarpeet ja käyttäytymismallit.

Minulla on ollut tällä saitilla pitkään sekä E-kontaktissa oli kuukauden päivät ilmoitus, joihin kumpaankin olen saanut peräti yhden yhteydenoton ja omiini, lukemattomiin yhteydenottoihini ei kukaan ole vaivautunut vastaamaan. Olen 185cm pitkä, kunnollinen, kouluttautunut sekä elämässä koulutettu, huolehtiva, puhelias, hellä ja tunteikas mies. Minulla on työpaikka. Pärjään ihan hyvin. En juo enkä polta. Olen monipuolisesti eri asioista ja tekemisestä kiinnostunut keskustelutaitoinen ihminen. Asun maalla väljästi...
Etsin asiallista seuraa asiallisella ilmoituksella eikä minua lapset haittaa, nehän kuuluvat elämään, eikö? Mutta eipä näytä ketään naisia kiinnostavan. Mitä nämä kaikki naiset näissä seuranhakupalveluissa etsivät?

En ole varmasti ainoa mies, joka näin tuntee ja kokee, joten....

Haluaisin rehellisiä, suoria vastauksia naisilta siitä, millaista ihmemiehen te odotatte löytävänne?

16

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En voi vastata muiden naisten puolesta, mutta silloin kun itse nettideiteissä suunnilleen saman ikäisenä olin, niin hain ihan tavallista suomalaista miestä, joka on työelämässä, koulutettu, samoista asioista kiinnostunut kuin minä, arvosti samanlaisia asioita (en silti käyttänyt hakukriteerinä esimerkiksi poliittista suuntautumista), kirjoitti hauskasti ja oli ulkonäöltään _minun_ silmääni miellyttävä. Ehdoton kriteeri oli, ettei hän halunnut enää lapsia ja oli eronnut tai leski.

      Kun tällaisten miesten profiileja löysin, niin ennen kuin otin yhteyttä, tarkistin täytänkö itse heidän kriteerinsä. Yllättävän monen ikähaarukkaan en mahtunut, vaikka ikäeroa ei olisi ollut kuin pari vuotta. Sellaiset, joilla ikähaarukka alkoi huomattavasti itseään nuoremmasta, ohitin välittömästi. Jos profiilitekstissä luki, että haussa on kaunis, naisellinen, siro, pitkähiuksinen tms, niin ohitin, koska on vaikea tietää kuinka kaunis tai siro pitäisi olla kelvatakseen, tai kuinka pitkiä hiusten pitäisi olla, jotta ne olisivat miehen mielestä pitkät. Samat asiat tarkistin myös silloin, jos mies oli se, joka teki aloitteen

      "Asun maalla väljästi" saattaa olla monelle turnoff, ellet ole halukas mahdollisesti joskus muuttamaan kaupunkiin. Maalle muuttaminen ei ole läheskään kaikille realistinen vaihtoehto. Jos olisit nuorempi niin heräisi myös kysymys, oletko kenties jäänyt asumaan vanhempiesi lähelle (samalle tontille) - vaikka eihän se ole poissuljettu vaihtoehto sinun ikäisellesikään.

      • lässynlässynlää

        Niinpä niin, kriteereitä ja vaatimuksia. Kyllä on elämä rajoitettua.


      • Riiiiiiiiiiiiiiiii

        Kuulostaa tutulta, miehillä on outoja ikärajoja ja kuvaillaan laajasti halutun naisen ulkonäköä. Itse en aikoinaan deittaillessani edes laittanut mitään koulutus- tai työelämärajoituksia koska se ei oikeasti vaikuta mitenkään, sinkkuus ja jonkinlainen kirjoitustaito riitti.


      • lässynlässynlää kirjoitti:

        Niinpä niin, kriteereitä ja vaatimuksia. Kyllä on elämä rajoitettua.

        Sanopa muuta. Aika monta miestä karsiutui siksi, etten mahtunut heidän kriteereihinsä ja/tai he hakivat huomattavasti (yli 10 vuotta) itseään nuorempaa ja/tai edellyttivät naiselta kauneutta, siroutta, naisellisuutta tai esimerkiksi pitkiä hiuksia ;)


      • dfdfdfdfdfdfdfdf

        Ruma ja tyhmä, kas siinäpä herkku!


    • 3plus20

      Jotenkin pitää erottua massasta. Joko ulkonäöllisesti tai kirjallisesti. Jos on ihan tavallinen, naiset ajattelee, että olet tylsä, vaikka osaisit keskustella ja olisit kiinnostunut eri asioista.

      • ollakkovaieiköolla

        Vain idiootti ajattelee, että toinen on tylsä, jos ei edes ole tutustunut toiseen. Miten voi muodostaa aasinsillan tavallisesta tylsään.

        Entäs nämä, itsevarmuus, ylpeys, ylimielisyys, ovatko nämä todellakin samoja luonteenpiirteitä.

        Huh huh, että ihmiset on ihan ulkona siitä, mikä kuuluu ihmisyyteen, inhimillisyys, ihmisenä oleminen ja eläminen toisia kunnioittaen.

        Olette täysin pihalla hetkestänne, nimeltään elämä.


      • ollakkovaieiköolla kirjoitti:

        Vain idiootti ajattelee, että toinen on tylsä, jos ei edes ole tutustunut toiseen. Miten voi muodostaa aasinsillan tavallisesta tylsään.

        Entäs nämä, itsevarmuus, ylpeys, ylimielisyys, ovatko nämä todellakin samoja luonteenpiirteitä.

        Huh huh, että ihmiset on ihan ulkona siitä, mikä kuuluu ihmisyyteen, inhimillisyys, ihmisenä oleminen ja eläminen toisia kunnioittaen.

        Olette täysin pihalla hetkestänne, nimeltään elämä.

        Oletettavasti ainakin iso osa niistä naisista, joille olet kirjoittanut, on ollut samoja joille kirjoittavat kymmenet tai jopa sadat muut miehet. Ihan oikeastiko odotat heidän vastaavan jokaiselle ja vieläpä tapaavan jokaisen? Eihän se ole mitenkään mahdollista.

        Jos haluat herättää kiinnostuksen, sinun on erottauduttava joukosta positiivisesti.


      • eioletodellistakaan

        "sinun on erotuttava joukosta positiivisesti"

        ihanko tosi, onko näin?

        Voi vittu, taas joku asettamassa jotain ehtoja, että mihin muottiin pitäisi itsensä tunkea kelvatekseen jollekin henkilölle jolla on pillu.


    • paradoksi

      paradoksi, sosiaalinen epäsosiaalisuus.

    • plokkaaja

      Toimi, kuten minä sulje profiilisi ja avaa toisella palstall eri nimimerkillä uusi, onhan näitä Plokkaan itseni täältä pois

    • Anni5

      Olen neljääkymppiä lähestyvä eronnut nainen. Olen miettinyt samaa. Ihmiset etsivät bodattua kehoa, extremelajeja, nopeaa sykettä elämään, kaikkea "jännää", kun lopulta haluavat kunnon ihmisen, joka normaalisti huolehtii itsestään ja joka on läsnä ja rakastaisi heitä. Sellaisen ihmisen, joka jakaisi tavallisia arjen asioita pienellä pilkkeellä. Kun joku sanoo harrastavansa jotakin vähän ekroottisempaa, ollaan kulmat kurtussa. Itse olen alkanut luovuttaa. Olisihan se ihana ajatus, että jokaiselle on olemassa omansa, mutta vaikiaa tuntuu olevan hänen kohtaaminen vaikka miten avoimin mielin liikkuu. Ihmisillä on hirveesti valmiita vaatimuslistoja päässään. Jos jollakulla on olevinaan väärällä tavalla leikattu tukka, heti siirrytään seuraavaan.

    • Anni5

      Hei baby, älä luovuta vielä, maailma on sun, maailma on sun, kaikki tää kuuluu meille... ja miten se laulu nyt meneekään.
      En ole rekisteröitynyt, joten jos jossain on jokin muu ilmoituksesi, en valitettavasti näe sitä.
      Olen eronnut nainen 36 ja onnellisen perhe-elämän piti olla edessä päin, kun pikkuhiljaa tajusin että olen naimisissa ihan väärän ihmisen kanssa. Tai ehkä hän oli, kun kaikki oli aina väärinpäin. Pitkä tarina...
      Halusin vain sanoa, että naisilla on ihan sama ongelma. Tai sitten vain minulla. Ilmeisesti se, että haluaa huumorintajusen ja ajattelevaisen miehen, joka on normaalin mukavannäköinen ja lämminsydäminen ihminen on liikaa. Eikä siitä oikein tinkiäkään tahtoisi. Se nyt on ihan sama mitä tekee työkseen, kunhan ei mitään rikollista. Onko hän tumma tai vaalea, niin sekään ei ole se pointti. Olisihan se hirmu ihanaa, jos hän lähtisi kävelemään rannalle kanssani, lähtisi vaikka lätkäpeliin tai potkimaan palloa minun ja lasteni kanssa. Niin, jos valitsee minut, pitää valita myös lapset. Ne tulevat minun mukana joka toinen viikko. En tiedä mistä päin Suomea olet, mutta toivon löytäni elämääni normaalista arjesta nauttivan suomalaisen miehen. Keskustelu suomeksi on helpointa ja toivon niiiin, että toisen kanssa voisi keskustella mistä vain kunnolla. Ei tarvitse samaa mieltä olla, kunhan voidaan keskustella.

      • Yx_mies

        Minulla on ilmoitus tällä saitilla mutta tässä ja nyt olen nimimerkillä siksi, että halusin edustaa tällä keskustelunavauksella kaikkia niitä miehiä, jotka potevat parikumppanin löytämisen vaikeutta.
        Minua ei todellakaan haittaa, mistä päin Suomea parikumppanini löytyisi, etäisyys on minulle aika yhdentekevä, sillä ex-puolisoni hain etelä-amerikasta. Ja se jos mikä on kaukana. Mutta ymmärän, että tässä iässä nainen lapsiensa kanssa ei ehkä ole ole niin halukas muuttamaan toiselle, kaukaiselle paikkakunnalle joko lasten kavereiden, koulunkäynnin, oman vakiintuneen tuttavapiirin tai lasten isän yhteydenpidon takia. Lapsettomat ovat kahleettomampia liikkumaan.

        Se on valitettavaa, että kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut mistään. Itsestämme muotoilemat profiilimme ovat vain pintaraapaisu, kevyt esittely moniulotteisista persoonistamme. Nettideittailu laiskituttaa ihmisen kohtaamaan oikean elämän. Kuvitellaan mielissämme, että onhan toi iha kiva mutta sillä on esim. väärän väriset silmät, vino suu tai omituinen harrastus. Ehkäpä seuraava on parempi? Kukaan ei vaivaudu tutustumaan toiseen kuin sen esittelyn verran ellei sitten satu kohdalle se "massasta erottuva".
        Minusta vain olisi niin kiva päästä ensialkuun juttelemaan tai tekemään yhdessä jotain kivaa(enkä puhu nyt sexistä) livenä toisen ihmisen, jonka kanssa on jotain toisiamme puoliinsavetävää yhteistä kiinnostusta jaettavana. Tutustumalla toisiin ihmisiin tutustut itseesi. Mutta ajatuksien jakaminen/vaihtaminen omissa mietteissä nettituttavan kanssa ei kehitä muuta kuin flirttailu- ja kirjoitustaitoa. Elävässä elämässä pääsee peilaamaan itseään toisen kautta. Nauttimaan ja kokemaan elämää raakana. Livetilanteessa paljastamme ja kerromme itsestämme toiselle enemmän kuin kukaan jaksaa itsestään ikinä deittipalstalle kirjoittaa. Se on elämää se!


      • eihaittaahanneslaittaa

        Aina on jokin syy, miksi sieltä netistä sitä kumppania haetaan. Jos minulla ei olisi lapsia, en epäröisi tutustua naispuolisiin ihmisiin. Nyt tilaisuudet on harvassa ja hiukan erilaista se isänä on. Perhearki on syy, miksi metsästän myös netissä.


    • miesiskiijonosta

      ei siinä auta muuta kuin yrittää uudemman kerran..ja myös avata suutaan sopivan tilaisuuden tullen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe