Rajat kiinni!-kansanliike FB:ssä

JosefMengele88

Mitäs mieltä porukka on Facebookissa olevasta Rajat kiinni! ryhmästä:

https://www.facebook.com/groups/rajat.kiinni.kansanliike

Toiset ovat solvanneet, että on täynnä rasismia ja fasismia, mutta sitten taas toisten mielestä ne on moderoitu hyvin pois. Itse en ainakaan pidä ryhmää mitenkään rasistisena, tosin joskus joku ylilyöntikin saattaa päästä moderoinnin läpi.

Sitten joillekin ongelma tuntuu olevan juttujaan linkittävän Susanna Kaukisen läsnäolo ryhmässä. Silti äänestyksissä suuri enemmistö on ollut Kaukisen kannanottojen puolella. Mitä tunteita se teissä herättää..?

15

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JosefMengele88

      Eikö kellään ole mielipidettä ryhmästä..???

    • KerkkoKuusinen

      Taitaa se olla facebookin suurin maahanmuuttoaiheinen keskusteluryhmä yli 9 tuhannella jäsenellään, perässä tulijoista taitaa olla suurimmillakin puolet vähemmän jäseniä.

    • EiNaamaKirjassa

      Ei osaa sanoa kun ei pääse lukemaan...

    • ex-ryhmäläinen

      Seurasin ryhmää aktiivisesti Pariisin iskujen ajoista lähtien. Keskustelu oli silloin hyvin tolkkua koskien paljolti terrorismia ja paperittomien sekä turvallisesta alueilta saapuvien maahantuloa. Suomen selviäminen taloudellisesti tästä on monen huolen aihe. Ihonväri ei suinkaan ollut monellakaan syy vaatia rajoja kiinni. Ryhmän koon kasvaessa mukaan tuli selkeämmin rasistisia kommentteja.

      Toivomukset, että joku tulisi raiskatuksi ja muut väkivaltaan kehoittavat kommentit (vaikka ovatkin vain suunsoittoa) oli minulle liikaa, enää en ole seurannut.

    • asdfgasdfgsdf

      Olen itsekin jokseenkin selkeästi vastaan hallitsematonta maahanmuuttoa, mutta nuo naamakirjan ryhmät ovat perseestä. Keräävät lähinnä keskikaljalla toimivia, luku- ja kirjoitustaidottomia seminatseja öykkäämään ja mölyämään. Sama koskee näitä Onanin pojat-katupartioita sun muita typeryslaumoja.

      • asdfgasfgsd

        En tarkoita, kuten hyvin (toivoakseni) ymmärsit. Kirjoitustaidostasi, tai sen silmiinpistävästä vajavaisuudesta päätellen voi toki olla ettet ymmärtänyt. Mielestäni yksikään ajatteleva ihminen ei kannata moisia natsirikollislaumoja muka "turvaamassa" naisia.


      • Pokerface
        asdfgasfgsd kirjoitti:

        En tarkoita, kuten hyvin (toivoakseni) ymmärsit. Kirjoitustaidostasi, tai sen silmiinpistävästä vajavaisuudesta päätellen voi toki olla ettet ymmärtänyt. Mielestäni yksikään ajatteleva ihminen ei kannata moisia natsirikollislaumoja muka "turvaamassa" naisia.

        Mistä tuon natsismin tuohon vedit..? Ja rikoksetkin niiden kohdalla, joilla niitä on ollut, on soviteltu jo aikapäivät sitten ja kaverit ovat nykyään puhtaita kuin pulmuset.


    • Rasismi on parempaa kuin monikulttuuri ja islam. Sitä paitsi monikulttuuri on myös rasismia, mutta se on vain rasismia valkoisia ihmisiä vastaan.

    • Pokerface

      Rasismi on taikasana, jolla estetään kaikki järjellinen keskustelu maahanmuuton ympäriltä. Siihen vedotaan viimeistään sitten kun faktat loppuvat. Rasismikorttia heiluttelevat myös isot tekijät, kuten kirkko, SPR ja osa eturivin poliitikoista tehdäkseen maahanmuuttoon liittyviä faktoja mitättömiksi ihmisten silmissä.

    • VaiMitä

      Rasistiksi, fasistksi, natsiksi saa haukkua surutta kaikkia jotka vastustavat tätä holtitonta islamin voittokulkua euroopassa jota suvakit edes auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Siitä mitä tapahtuu seuraavalle sukupolvelle tämän islamilaisten äijien invaasion takia ei kukaan tule ottamaan mitään vastuuta. Ainoa konsti on tässä vaiheessa sulkea rajat tältä islamin voitto marssilta.

      • islami_islami_islami

        Siinäpä meidän ikioma Islam-fobikko.


    • efdgfs

      Ala-arvoinen. ala-tyylinen, moukkamainen kannanotto sataa aina suoraan päättäjien ja suvakkien laariin. Tätä nykymenoa vastustajia on suurin osa suomalaisista, mutta samalla he pelkäävät leimautuvansa "natseiksi ja rasisteiksi". Näin on tietysti Sipilä & kumppanit asian halunneet olevankin. Heille pahinta myrkkyä on, mikäli fiksuimmatkin suomalaiset kääntyvät vastustamaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa ja liitovaltiota.

    • Pokerface

      Juuri tämä, suvakkileiri on rasismi- ja natsileiman avulla pyrkinyt järjestelmällisesti vaientamaan maahanmuuttokriitikoiden leirin ja siinä he ovat ikävä kyllä onnistuneet. Valtaosa kansasta ja hyvin suuri osa päättäjistä pysyttelee hiljaa aina kun keskustellaan haittamaahanmuuttoon liittyvistä asioista. Huolimatta siitä, että heilläkin on vankka mielipide asioista.

      • Aitäh

        Mutta noista solvauksista ei tarvitse välittää, itsekukin saa olla mitä mieltä haluaa ja tuoda sen myös julki. Itse olen saanut niin monennäköistä leimaa otsaani vuosien varrella että ei enää hetkauta suuntaan eikä toiseen. En ole täällä miellyttääkseni kanssakulkijoita vaan elän rehellisesti sen mukaisesti mihin uskon. Onhan se aika kauhiaa jos itselleen alkaa valehdella.


    • Pokerface

      Ei minuakaan hetkauta solvaukset, mutta ongelma on se, että valtaosaa kansasta ne hetkauttavat samoin kuin suurinta osaa päättävissä asemissa olevia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7334
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2214
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1621
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1469
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1176
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1036
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      905
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      893
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      797
    Aihe