Avaruusolennot ovat vaarallisia!

harmaatkurpat

Jos jatkamme tämän planeetan tuhoamista niin he astuvat julkisuuteen. Jos emme silloin usko ja tottele heitä niin harventavat joukkoamme. Tämä planeetta on kuulemma niin erikoinen ettei meitä (homoapinoita) päästetä paskomaan joka paikkaa.

88

827

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nurskunkamut

   Noon niitä Nurmikummun kamuja, sehän näkee niitä ihan nojatuolissa istumalla, ne sähköttää dataa sen silmäluomien alle. Niin soon sanonu.
   Sehän on niitten vakooja numero 888 tai jotain sinnepäin.

  • Kaarlo-tsemppi

   Kumpikaan näistä viesteistä ei ole varmasti hänen kirjoittamansa!

   Puolustamme hänen sananvapauttaa riippumatta omista ufo-mielipiteistä. Anna arvo toisellekin. Avaruutta voi tutkia kaukoputkellakin. Täällä on paljon kirjoituksia, jotka eivät ole Nurmikummun kirjoittamia eivätkä ole kommunistipuolueen mielipiteitä ufoasiat, politiikka on politiikkaa ja harrastus harrastusta.

   Tsemppiä Kaarlolle!

   • otarauhoittavaa

    Oletko ihan täysissä hengen voimissa ?
    Lue vähän mitä kirjoitetaan, miten saat käsityksen noista teksteistä, että kumpikaan edes yrittäisi niissä olla Nurmikumpu ?

    Ennenkin huomannut sen, että Nurmikummun poliittiset komppaajat eivät ole järjen jättiläisiä, vaan jotenkin sekopäisiä, samoja lätinöitään vuodesta toiseen toistavia kummajaisia, mutta ymmärrys on tosiaan hukassa, jos noita tekstejä ei kykene oikein tulkitsemaan.


  • kukaväittänyt

   Nurtsinyppylä kirjoittelee paljon ufoista, kun kerta niitä näkee pitkin päivääkin.
   Kukaan ei ole väittänyt hänen tähän ketjuun kirjoittaneen, mutta häntä voidaan lainata, koska hänellä on hyvin levottomat jutut noista ufoista. Hän on omien sanojen mukaan, jonkinlainen agentti no.888.

   • k.n.888.ufologikemijärvi

    -Tälle palstalle nyt ekakerta kirjoitan noiden lätisijöiden vuoksi.
    -Todellakin olen täydessä sielunvoinnissa kirjoitellut havainto kokemuksistani säännöllisesti helmikuusta 1992 alkaen.--

    -Ensin, en ole heidän agentti, -eli en siis ole mikään vakooja heille....
    -He eivät tarvitse vakoojia, -vaan kykenevät itse tarkkailemaan hyvinkin järjestelmällisesti omien, -korkeatasoisten teknisten välineidensä avulla... -He tarkkailevat, -mutta eivät puutu Maan ihmisten ASIOIHIN, ainakaan ilkeämielisesti...

    -He etsivät ihmiskunnasta yhteyshenkilöitä, -joka olen myös yksi heistä, -eli saan heiltä viestejä, -ja olen aika nuorena päässyt ko. asemaan, -sillä suuresta joukosta olen numero 888.
    -Varsinaisesti kuitenkin alkoi säännölliset yhteydet helmikuussa 1992 - Kemijärven Särkikankaalla, -kerrostalo Korkeakummussa...

    -Normaaleissa askareissa en saa heiltä viestejä, -mutta ollessani lepoasennossa, -niitä saan jopa seiniinkin, mutta kuin tv - kuvaus tulee ummistetun, -oikean silmän yläkulmaan... siis katson kuin televisiota. -Näin esim. Aasiassa - merellä syntyneen tuhoisan tsunamin synnyn, -ja sen seurauksia... tapahtumahetkellä... Paljon muita, -kuten sen yhden Maapalloa uhkaavan komeetan, -jota yksi aika pitkä, -musta raketti työnsi minun puoleisesta päästä, - poispäin minusta, ja se ohitti suhteellisen pitkän ja turvallisen matkan päästä Maapallosta, -että he auttaa ihmiskuntaa säilymään.

    -Siis en ole vakoilija heille, -olen heille yhteyshenkilö 888, -jonka raportit tulisi saada julkisuutta, -vähemmällä lässyn - lässyn vastaanotolla.

    -Toukokuussa 1997 he tajuntakäsittelyllä vapauttivat minun alkoholi riippuvuudesta... eli toukokuun 16 päivä, -äsken tuli jo 19 vuotta ehdotonta raittiuslupaamiani vuosia, - ja siihen olen heiltä kysyttyäni asiasta saanut vahvistuksen, -että tajunmanipulointia se oli, - tosi tehokasta, -jota näin uniprosessina kahdesti, -toukokuussa 1997.

    -Tietenkin taas trolleilla on hihittämistä, -mutta senkin uhalla taas raportoin noin, ja keron, -ei he tarvitse vakoilijoita ihmiskunnan parista, jos yhteyshenkilöitä, ja meitä Maapallolla on suuri useita b satatuhatpäisenä joukkona, -joista olen yksi, -numero 888.

    -Tässä oli tälle palstalle eka raportointi havaintohistoriaa, ja osan havaintoja esitin, -eli he tietää ilman vakoiluani, -miten on asiat Maapallolla.., -jota he tarkkailevat, -ja jopa yksi heidän - pieni osa ASUSTAA TÄLLÄ TELLUSKELLA, -ja esiintyvät lentäen 100 valtion alueella, -myös Suomessa, -ja Kemijärvellä.

    k. n. 888. ufologi. -Kemijärvi...
    -Kaarlo Nurmikumpu...


   • ghgjgjjg

    Vauh, hieno homma, totta tosiaan.


   • spyhard

    Nyt voi laittaa papukaija merkin rinnuksiinsa ja kävellä ylpeänä avaruusvakoojana.


  • k.n.888.ufologikemijärvi

   Eikö Nasa kertonut äsken löytäneen Maapalloa kehittyneemmän planeetan, -ja lupasi siitä tiedottaa.
   -No en tiedotusta nähnyt ja kuullut, -miten lie kertoneet?

   -Kerron teille ilman venkoilua, -että ko. kaltaisia planeettoja on tuolla äärettömässä, loputtomassa avaruudessa, -äärettömän paljon, -joissa on elämää ja korkean älyyn omaaviakin olentoja, -olematta silti -Maapallon ihmisten kaltaisia läheskään kaikki eri älylliset...

   k. n. 888. ufologi -Kemijärvi,
   -Kaarlo Nurmikumpu

   • avaruusolio

    Elämä on äärettömänä tietoisuutena kaikkialla,fyysisenä ja aijallisena se ilmenee planeetoilla jossa ovat kehittyneet olosuhteet, että se voi alkaa ilmetä ajassa ja aineessa.
    Fyysinen elämä on kuitenkin rajallista, joten se ilmenee fyysisten elämien ketjyna joka alkaa esiastaalta, ja kehityy täydellisyyttä kohti.
    Mekin olemme yksi lenkki tuossa syitten ja seurausten ketjussa.

    Ihmisen kohdalla tämä kehitys on mennyt raiteiltaan, materista kehityksen takia syntyneen egon sielun takia, ja ihminen joutuu itse vastaamaan tekemisistään aikoinaan ellei hän ymmärrä oman kehityksenä vinoutumaa.

    Avaruusoliot jotka eivät ole käyneet läpi ihmisen kaltaista prosessia ovat paljon kehittyneepiä ne seuraavat ihmisen kehitystä, eivätkä millään tavalla sen kehitykseen, sillä ne eivät voi puuttua syyn ja seurauksen lain toimintaan, joka on suurin voima ajassa ja aineessa.

    Eivätkä ne ole pahansuopaisia, eikä niitä tarvitse pelätä, ne vain seuraavat,
    mihin ihmiskunta päätyy valintojensa seuraksena.

    On ilmiselvää, että jos tämä kehitys jatkuu, niin sen seurauksena tulee paluu takaisin kivikauteen, aloittamin kaikki alusta


   • avaruusolio

    Eikö kenelläkään ole kommentoitavaa kirjoitukseeni avaruusolioista, ja elämän todellisesta alkuperästä.
    Kn llä on omat yhteydensä henkilökohtaisella tasolla, hänen näkemyksensä edustaa laajempaa näkemystä eivätkä ne ole välttämättä ristiriidassa keskenään.

    Syyn ja seurauksen laki on on korkein sisäänrakentunut voima joka luo kaikille tapahtumille, ja ihmisen tekemille valinnoille.

    AVaruusoliot eivät voi puuttua tuon lain toimintaan koska ovat itsekin sen tulosta
    Ihminen sensijaan on tehnyt kaikkensa kumotakseen tuon lain niimpä se on saanut kärsiä sen mukaiset seurakset, joka on jotanut tämän kärsimysten ja täyttämään kaaosmaiseen yhteiskuntaan


  • mitenkäonTsemppari

   Noh, mitäs tuumaa Kaarlo-tsemppi ?
   Onko taas joku muu asialla, eikö Nurtsinyppylä kirjoita ufoista, vaan joku ilkeämielinen trolli siinä vaan pilailee ?

   • Jepuba

    Copy ja paste

    k.n.888.ufologikemijärvi 17.5.2016 22:36
    Tälle keskustelupalstan avaukselle kirjoitan nyt ekakertaa noiden lätisijöiden vuoksi. Todellakin olen täydessä sielunvoinnissa kirjoitellut havainto kokemuksistani säännöllisesti helmikuusta 1992 alkaen Ensinnäkin, en ole alieneiden agentti, eli en siis ole mikään maapallollemuuttaja.
    UFO:t eivät tarvitse maapallollemuuttajia, vaan kykenevät itse tarkkailemaan hyvinkin järjestelmällisesti omien ja korkeatasoisten teknisten välineidensä avulla ihmiskunnan toimintaa. He tarkkailevat, mutta eivät puutu maan ihmisten arkipäivään, ainakaan ilkeämielisesti.
    Avaruuden muukalaiset etsivät ihmiskunnasta yhteyshenkilöitä, ja jollaiseksi olen myös syntynyt, eli saan heiltä viestejä ja olen aika nuorena päässyt kyseisen asemaan, sillä siinä suuressa joukkiossa olen jäsenenä numero 888.
    Varsinaisesti kuitenkin alkoi säännölliset yhteydenpidot helmikuussa vuonna 1992 Kemijärven Särkikankaalla, kerrostaloasunnossani Korkeakummussa.
    Normaaleissa askareissa en saa heiltä viestejä, mutta ollessani lepoasennossa, niitä viestejä saan jopa seiniinkin, mutta kuin tv-kuva tulee ummistetun oikean silmän yläosaan siis katson muukalaisten viestejä kuin televisiota.
    Tällä tavoin näin esim. Aasiassa merellä syntyneen tuhoisan tsunamin synnyn, ja sen seurauksia tapahtumahetkellä, tv-vastaanottimisesta tulivat samanlaiset kuvat pari päivää myöhemmin ja paljon muita viestejä, kuten sen yhden maapalloa uhkaavan komeetan, jota yksi ja aika pitkä musta raketti työnsi minun puoleisesta päästä, poispäin minusta, ja se ohitti suhteellisen pitkän ja turvallisen matkan päästä maapallon, että ne muukalaiset jaksaakin auttaa ihmiskuntaa säilymään. Siis olen muukalaisille yhteyshenkilö numero 888, jonka raportttien tulisi saada julkisuutta mediassa enemmän ja vähemmällä
    piittaamattomuudella UFO asiaani kohtaan.
    Toukokuussa 1997 avaruuden muukalaiset tajuntaani käsittelemällä vapauttivat minun alkoholismista, eli toukokuun 16 päivä. Muukalaisten armeliaisuuden vuoksi tuli jo 19 vuotta ehdotonta raittiuslupauksestani, *
    myöhemmin kysyessäni asiaa muukalaisilta olen saanut vahvistuksen, että tajunmanipulointia se olikin mutta tosi-tosi tehokasta uniprosessia kahden eri yön aikana.
    Tietenkin taas trolleilla on hihittämistä, mutta senkin uhalla taas raportoin noin ja kerron: Avaruuden muukalaiset eivät tarvitse muita yhteyshenkilöitä ja piikoja ja renkejä ihmiskunnan parista, jos tietämiäni yhteyshenkilöitä maapallolla on jo nyt useita satoja tuhansia ja minä kn. yhtenä niistä..
    Tässä oli tälle palstalle eka raportointi havaintohistoriaa ja osan havaintoja esitin julkisuuteen, muukalaiset tietää ilman kannanottoani miten on asiat maapallolla, jota tarkkailevat ja jopa yksi pieni ryhmä muukalaisista asuu täällä maapallolla, lentäen sadan valtion alueella, myös somessa ja Kemijärvellä.

    tsemppiä!


  • Kaarlo-tsemppi

   Mikään viesteistä ei ole varmasti hänen kirjoittamansa. Nurmikumpu ei kirjoita, höhöhöö viestejä, eikä tuollaisia järjettömyyksiä.
   Hän tutkii avaruutta vain kaukoputkella ja on poliittisesti korrekti kommunisti, hän ei harrasta ryollaista muka 888 ufologiaa.

   • Höhlhööhöhööhhöö

    Kaarlo tsemppaa itseään tai sitten humanoidien ottaneet hänet hallintaan?


   • oikea-Kaarlo-tsemppi

    Tuo Kaarlo-tsemppi ei ole oikea Kaarlo-tsemppi, vaan haluaa esittää "höhlää Kaarlo-fani", että Kaarlon kannattajat näyttäisivät naurettavilta. Oikeasti on pilailijan kirjoittama.

    Kaarlo Nurmikummun avaruusharrastusta emme pilkkaa ja onhan Lapin Kansassakin kerrottu hänen havainnoistaa. Joku bongaa lintuja, toiset valoilmiöitä ym., ne voi tulkita eri tavalla. Nurmikummun nimissä täällä kirjoitetaan ihan höpöjäkin. Nurmikumpu on itse OK, mutta nämä pilailijat eivät.


   • Jepuba

    Copy ja paste

    Oikea-Kaarlo-tsemppi 18.5.2016 15:16

    Tuo Kaarlo-tsemppi on oikea Kaarlo-tsemppaus, keskustelun aloittaja vaan haluaa esittää provona, että Kaarlon aisankannattajat näyttäisivät naurettavilta nyhveröiltä. Oikeasti kirjoitettuna kyse on Kaarlo Nurmikummun avaruusharrastuksesta, sitä emme pilkkaa ja onhan paikallislehdissäkin kerrottu hänen havainnoistaan. Joku bongaa tipuja, toiset sääilmiöitä ja on maailmalla muitakin tornaadon havaitsija harrastuksia. Harrastukset voi tulkita eri tavoilla.
    Nurmikummun nimissä täällä kirjoitetaan ihan höpöjäkin, jotta Kaarlo pikkusen lämpiää nimensä käyttämisen vuoksi, ja kun hän siitä on niin tarkka. Hänhän on itse KTP:n kemijärven osaston ainoa ehdokas, mutta nämä pilailijat eivät ole koskaan kuulleetkaan KTP:stä, trotkilais-leninistisen perinnön päälle
    ja Breshnevin jälkeen muotoutuneesta puolueesta, ja jota nykyinen valtaeliitti simputtaa vuosittain jäsenlappuliuskojen keräyksellä, eliitin tarkoituksena on poistaa puolue puoluerekisteristä niinkuin ennakkotapauksena pönkittääkseen eliitin puolueiden asemaa. Kilpailija-puolue saatava markkinoilta pois keinolle millä hyväänsä.
    Ettäs kehtaavakki, hyi ja yäk! valtaeliitti! välikysymys.


   • pankaasiltäjne

    Myös edellinen kirjoittaja on vain häirikköpelle. Hän haluaa höpöteksteillä luoda väärän kuvan Nurmikummusta. Tuollaisilta demarin sanoin "T**** t******!"


   • Jepuba

    Copy ja paste

    Kaulapankaa sialta 18.5.2016 19:30
    Myös edellinen kirjoittaja on vain vihanen häirikköpellelle. Hän haluaa höpöteksteillä luoda trotkilais-leninistisen kuvan KTP:n Nurmikummusta.
    Tuollaista se on, demarin sanoin "täyttä totuutta!"

    tsemppiä, pöö, sano lippone!


  • kaukoputkinäkötv

   Onkohan siellä avaruudessa kauniita ja isorintaisia naisia? Olisi kiva jos heitä vierailisi täällä kemijärvellä.

   • pehmopornoa

    Kaarlo saa kuulemma heiltä tv-seksiä iltaisin. Varmaankin salkkari tyylistä pehmopornoa.


  • Kaarlo-tsemppi

   Minä olen se oikea Kaarlo-tsemppi. Oikea Kaarlo ei tuollaisia kirjoittele, hän on KTP.n arvostettu jäsen ja avaruustutkija. Avaruustutkija ei näe mitään harhoja, vaan pystyy kaukoputkella katsomalla näkemään asioita, joita tiedelehdissä sitten julkaistaan. Oikea Kaarlo ei mitää höhöö juttuja näe, tai kirjoita. Kaarlolle on ennenkin huudeltu turpaa tukittavaksi, sellainen on törkeää käytöstä, ja sananvapauden halventamista.
   Oikea Kaarlo ei ole mikään höntti, joka näkisi harhoja, vaan on asiallinen ja kohtelias, hän ei ikinä sano olevansa mikään 888 tarkkailija, vaan on kommunisti parhaasta päästä. Oikea Kaarlo jakaa lehtiä S-kaupan kulmilla. Viimeaikojen kiireiden takia ei ole siellä nyt häntä näkynyt.

   • oikeatukiKaarlolle

    edellinen ei ole mikään Kaarlo-tsemppi, vaan pelle, joka haluaa esiintyä muka Nurmikummun tukijana ja kirjoittaa pöljästi, että Nurmikummun tukijat näyttäisivät höhliltä


  • sivustaseuraten

   Heh,heh, on tosi pöljä koko ketju. Että kuka on Nurtsi-Kaapon tukija, tai ei.
   Voi kyllä suoraan sanoa, että jos näkee jotain humanoideja silmäluomiensa alla, niin ei ole kaikki ihan kunnossa, siellä yläpäässä. Asiaa olisi silloin jollekin pään nikkarille, joka osaisi antaa oikeanlaisen lääkityksen asiaan.
   Nämä Nurtsi-Kaapon kompparit näyttää olevan saman tohtorin tarpeessa, ei muuta voi noista todeta.
   Onneksi tuo porukka on yhteiskunnallisesti harmitonta, ei aiheuta muille ihmisille mitään vaaraa.

   • Piineerit

    Älä ole noin kapeakatseinen. Ihan hyvin Kaarlon jutut voivat olla totta. Totuushan on tunnetusti tarua ihmeellisempää. Nykypäivänä muutenkin ollaan menossa virtuaalitodellisuuden juttuihin. Kaarlo on tässä käyttäjien pioneeri.


   • oletteko-hauskoja

    No tämän ketjun tarkoitushan on vain irvailla Kaarlolle ja hänen kannattajilleen. Jotkut esiintyvät muka Kaarlon kannattajina kirjoitellen älyttömyyksiä. Jokainen normaali ihminen tajuaa, että tämä on pelleketju, jossa vääristellään Kaarlon ja hänen kannattajiensa sanoja. Ilmeisesti joku raukka luulee olevansa hauskakin.


   • saaviestejämuka
    oletteko-hauskoja kirjoitti:

    No tämän ketjun tarkoitushan on vain irvailla Kaarlolle ja hänen kannattajilleen. Jotkut esiintyvät muka Kaarlon kannattajina kirjoitellen älyttömyyksiä. Jokainen normaali ihminen tajuaa, että tämä on pelleketju, jossa vääristellään Kaarlon ja hänen kannattajiensa sanoja. Ilmeisesti joku raukka luulee olevansa hauskakin.

    Lueppa ihan ajatuksella Kaarlon kirjoitus tässä ketjussa. Ei hänelle tosiaan tarvitse irvailla, kyllä hän hoitaa asian ihan itse.


  • jepuba

   Avaruusolennot ovat vaarallisia!
   harmaatkurpat 16.5.2016 23:11
   Jos jatkamme tämän planeetan tuhoamista niin he astuvat julkisuuteen. Jos emme silloin usko ja tottele heitä niin harventavat joukkoamme. Tämä planeetta on kuulemma niin erikoinen ettei meitä (homoapinoita) päästetä paskomaan joka paikkaa.

   Ei tuossa aloituksessa sanota Nurmikuukunasta tai KTP:stä yhtään mittään! Aloittajaa vaan pelottaa avaruuden humanoidit ja hän kokee nuo vielä löytymättömät alienit uhkatekijäksi ihmiskunnalle ja maapallo-planeetan erikoisuuksien olemassaololle.
   .
   Siispä se on sama asia kuin 'pelkäisi pimeässä omaa varjoaan' eikä pimeyttä
   käsitettäisi laisinkaan.

  • taidatte_olla

   Jotenkin vain alkaa tuntua? Olisitteko seonneet koko Kemijärven porukka. Puhutte ufoista totena josta mailmassa ei kenelläkään ole fakta tietoa. Sitten kuin ensimmäinen ufo otetaan kiinni ja tuodaan vaikka torille minäkin uskon. Miten Nurmikumpukin viisaana miehenä on tässäkohdin seonnut? Kaipase jokaisella pitää olla jonkinlainen satu johon uskoo, tarkkaan ajateltuna haitanneeko tuo.

   • voiteitävähäuskoisia

    Kemijärveläisillä on konkreettista tietoa ja kokemusta avaruusolennoista. Ongelma on siinä että te ette vain usko.


   • Foliohatut

    Täällä tiedetään millaista on kuulua todelliseen kymppikerhoon!


   • Jepuba

    harmjapää 24.5.2015 17:44 Kiitos, - kiittäjänä Nurmikumpu...

    Tuotan tosin nyt pettymyksen, sillä oikeasti ensikerran otin kantaa mielestäni tosi hyvään puheharjoitteluun. Kun luette ne suomenkielen laatusanat lyhennetysti, ja lopuksi heittää ne esiin, joko pilkullisien paitakankaan, tai anna pannustasi kahvia heitot, niin ei se niin ilkeämielistä ole tässä teeman aiheessa, jonka joku oli aloittanut? En minä, mutta jatkoin noilla kahdella harjoitteella: paitakangas ja pannusta kahvia kansan hokemilla. Minun syy on ko. kahteen hokemaan on, jossa lopuksi ilmaistaan se oli pilkullinen paitakangas, ja toisessa anna pannusta kahvia. Joskus tekee minullakin mieli käydä, kuin aikuiset sanoilla leikkimään ja en silti sano hävyttömyyksiä, joksi nyt asian tiimoilla on aihe nähty, ja suoraan vaadittu jopa mennä: "vihtomaan", ilmeisesti saunaan? tai todettu: "Muurolaan pääkoppahoitoon matkalla". Eka kertaa otin irrottelevan ja nohevan näkökannan vain tähän asiaan nimimerkillä "panlorujaon" ja nyt itse sen ilmiannan, joudunkohan pois tältä foorumilta ikuisiksi ajoiksi? Näillä palstoilla kun on todellisuudessa hyvin paljon sellaista joka joutaisi karsia pois, ja jos nämä antipatiaa aiheuttaneet hokemalorut siihen on syynä niin siitä vain pannaan julistamaan, mutta ugh!, olen puhunut!
    Kaarlo N... Kemijärvi

    Lentoemäntä sano, ettei kymppikerhon listalleottoja ole tehty kohta
    kahteen vuosikymmeneen.


  • ninsemenee

   Aika hauskaa on kyllä. Ne vielä elävät harvat kommunistit joutuvat tahtomatta puolustamaan tätä ufo-havaintoja näkevää hemmoa, koska eivät voi tunnusta kunnon kommunistia täydeksi sekopääksi. Yrittävät erittää aiheet aina, että kommunismi on yksi asia, ja ufojen näkeminen sitten hyvä harrastus ja "avaruuden tutkimista". Siinä vaiheessa onkin lukijalla jo naurussa pitelemistä, koska nojatuolissa näkyvillä harhoilla, nyt ei ole avaruuden kanssa yhtymäkohtaa. Ei myöskään millään ufoilla.
   Avaruus on meitä ympäröivä todellisuus, ja ufot taas mielikuvituksen tuotetta.
   Aihe on siis kiusallinen meidän kommunisteille, koska myöntämällä totuuden, he myös antavat omasta aatteestaan kuvan, kuinka se vetää kaiken maailman sekopäitä puoleensa.
   Heidän pelastus on sitten siellä ihmisen omimmalla osaamisalueella, itsepetos helpotta, kun tuska käy kovaksi. Se on parempi yrittää uskotella ufojen kenties olevan totta, ja oman hörhön olevankin jonkinlainen messias, joka on aikansa edellä.

   • lopetetaanketju

    Pyydän, että te hyvät kommunistit ette osallistu enää keskusteluun, jonka tarkoitus on sekoittaa väärällä tavalla yksityiset harrastuksen ja ideologinen marxismi-leninismi.

    Nurmikumpu OK toveri, nämä pilkkaajat eivät. UFOT eivät ole luokkataistelua! Keskustellaan avaruusjutuista eri ketjussa kuin politiikasta. Stalin ei nähnyt ufoja eikä varmaan Leninkään. Joku silti voi tutkia havaintoja. Siis lopetetaan tämä pelleily! Onko demarit täällä sekoittamassa juttuja. Yksi huusi jo Kemijärvellä kuulemma toverille: Pankaa siltä jne.


   • hankaluuksiulospääsyyn

    Tuohon sanon, ja vahvasti ovat DEMARIT SAANNEET HUUDOLLEEN KANANTUSTA PORVARIMEDIASSA...-TURPA ON LAITETTU "KILTISTI TUKKOON"!


   • k.n.888.ufologikemijärvi

    UFO asioissa en kaipaa puolustelijoita, -sillä se ei ole mikään puoluepoliittinen asia, -vaan tiedotan todellisesta elämästä maailmankaikkeudesta, -josta niin monella taholla vaikenevat.

    Myönnän, -että omaan kaksijakoisesti näitä kirjoituksiani,
    1) - puoluepoliittisesti työväenluokan asioista, -sekä näistä:- 2) ufoasioista, joista eivät kommunistitoverit ole liialti keskustelleet...

    -Jos KTP: n puoluejohto ja jäsenet arvostelevat h.k. a harrastehavaintojen raportointejani, - olisi edessään puoluepolitiikan jättö, ja alkaisin kirjoittamaan ufoista ja niiden havainnoista kirjaa.., -no ei KTP: a ole vielä yhtäkään varoitusta tullut, -joten jos toverit KTP: a tämän havaitsevat ja kuulevat tästä, niin ei kuin ilmaisemaan kannan harrastukeeni bongata
    ufoja.....

    -Olen KTP: m yksi persustavassa kokouksessa olut jäsen, -ja en itse sano irti jäsenyyttä, -ellei puolue, -KTP sitä vaadi!? - Muista ns. "kommunisteista" en atomiakaan välitä, -kumpi pää heistä
    ilmaisee paheksunnan.
    -Luonnosesti KTP: a on oikeus erottakin pahennusta aiheuttavat jäsenensä..., -Käytännössä tietenkin myös kuuntelemalla sellaista jäsentä...

    KTP on ilmaistava paheksunnan, ja silti en harrastustani lopeta, bongaan ja näen sekä koen monenlaista - olisi ainekset kirjaankin, mutta no se jääköön ainakin toistaiseksi... -k. n . 888. ufologi. Kemijärvi...

    Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


  • HailToTheKingBaby

   Kommunismi on SYÖPÄ! Kapitalismi on SYÖPÄ! Kansallissosialismi on PELASTUS!

   • vääräväit

    -Lukittuko on tuo mielipide ainoaksi - "totuudeksi"?


  • tidoksisaadan

   Kiistelijöille oma vastaus: -käytän poliittisissa keskusuteluissa pääasiassa omaa nimeäni allekirjoittajana ja nimimerkkiä - harmajapääkaarlo.

   Taas raportoidessani ufoista, -käytän nimimerkkinä seuraavaa:
   -k. n.888.ufologi.kemijärvi

   Kaarlon N...u, -Kemijärvi

  • nytnauretaan

   Komukoilla jo paskat housuissa, kun täytyy oikein pyytää, että aatetoverit vetäytyisivät keskustelusta. Osui tuo nimimerkki "nisemenee" ihan napakymppiin arveluissaan.
   Niitä hävettää tuo toveri 888 aika lailla, vaikka eivät kehtaa myötää.

  • selvästionsairas

   Tuo ufologi on eittämättä skitsofreenikko, vaikka ei kai saanut asiasta diagnoosia.
   Varmasti auttaisi jos kävisi tutkimuksissa ja saisi lääkkeet tautiinsa. Skitsofreniaa sairastavat näkevät ja kuulevat yleisesti harhoja, mutta sopivalla lääkityksellä asia saadaan usein hallintaan ja potilas jopa työkykyiseksi.

   • k.n.888.ufologi.Kemijärv

    Vain olet "selvästi sairas"?

    Ei minua kaipaa saada enää tätä paremmin työkykyiseksi, -kun jo olen 76 vuotias, -ja olen ns. omaishoitajaa, -K: n - kaupungille veroa maksava palkkarenki... Alkaisitko Sinä enää tässä iässä? Omaishoitajana olen kiinni yötä päivää, -ilman tuurivaihtoa, -kuten yleensä hoitajilla on käytännössä..

    Voin sanoa kehumatta, -että ns. psyyke minulla on edelleen rautainen, ja se merkitsee käytännössä, -etten tarvitse psyykelääkkeitä, - vaikka saan ufohavaintoja, -mitä yllättävimpiä, ja erilaisia.., joista olen avoimesti omalla nimiallekirjoituksella jo yli 24 raportoinut. -Nimimerkkinä käytän:- k. n. 888. ufologi -Kemijärvi

    -Tiedän, -mikä on sairautena -ns. -harhojen kuuleminen ja näkeminen. -EN silti minä kuule ja näe raportomiani ufoja harhoina eli halsionaatioina..
    -En ole ainaoa edes Kemijärvellä ufoja nähneeä, -on tällä - K... llä.

    Kaarlo Numikumpu,
    nimimerkki: k. n.88.ufologi.Kemijärvi


   • k.n.888.ufologikemijärvi

    Täsmennyt, -olen säännöllisesti nähnyt jo yli 24. vuotta ufoja, ym. -siihen kategoriaan liittyvää... Nimimerkissäni on oikeasti kolme 8. - ei kaksi,
    -kuten tuossa lopussa on tullut...

    Kaarlo Nurmikumpu,
    k.n.888.ufologi, kemijärvi


   • niinäjuuhehhe
    k.n.888.ufologi.Kemijärv kirjoitti:

    Vain olet "selvästi sairas"?

    Ei minua kaipaa saada enää tätä paremmin työkykyiseksi, -kun jo olen 76 vuotias, -ja olen ns. omaishoitajaa, -K: n - kaupungille veroa maksava palkkarenki... Alkaisitko Sinä enää tässä iässä? Omaishoitajana olen kiinni yötä päivää, -ilman tuurivaihtoa, -kuten yleensä hoitajilla on käytännössä..

    Voin sanoa kehumatta, -että ns. psyyke minulla on edelleen rautainen, ja se merkitsee käytännössä, -etten tarvitse psyykelääkkeitä, - vaikka saan ufohavaintoja, -mitä yllättävimpiä, ja erilaisia.., joista olen avoimesti omalla nimiallekirjoituksella jo yli 24 raportoinut. -Nimimerkkinä käytän:- k. n. 888. ufologi -Kemijärvi

    -Tiedän, -mikä on sairautena -ns. -harhojen kuuleminen ja näkeminen. -EN silti minä kuule ja näe raportomiani ufoja harhoina eli halsionaatioina..
    -En ole ainaoa edes Kemijärvellä ufoja nähneeä, -on tällä - K... llä.

    Kaarlo Numikumpu,
    nimimerkki: k. n.88.ufologi.Kemijärvi

    Kaikki skitsofreniaa sairastavat kieltävät itse sairautensa, sellainen ihminen ei ole itse kykenevä mielenterveyttään arvioimaan.
    Nuokin jutut antavat selvät viitteet tilanteestasi.


  • mumbassdor

   Mutta onko kukaan oikeasti nähnyt näitä olentoja tai heidän kulkupelejään? Onko edes kemijärven oma Kaarlokaan nähnyt?

  • ufojennäkijät

   Äsken löytyi ne Nurmikummun ufot, Ylen ykköseltä tuli juuri ohjelma, jossa käsiteltiin skitsofreniaa. Varmaan löytyy Yle Areenasta, kannattaisi Nurmikummunkin se katsoa, olisi varmaan ihan hyödyllistä hänenkin nähdä mikä ufot aiheuttaa.

   • TotuudenPasuuna

    Kaarlo on Kemijärven tärkeä yhteisön jäsen ja takuulla ei ole skitsofreenikko eikä mikään hullu. Helppoa on nauraa toisille. Osoitatte vain oman typeryytenne.

    Avaruusolentoja on olemassa! Lyhyesti sanottuna maan ja taivaan välillä on suuri määrä ihmeellisyyksiä. Jokin taho tässä maailmassa ei vain tahdo meidän tietävän tätä. Avaruusolentoja pyritään maalaamaan vihamieliseksi. Totuus voi alkaa valheella mutta se tulee aina julki. Valehtelijoiden palkaksi jää häpeä.


   • enemmänharmajapääkaarlo

    -En ala nyt rasittumaan tällä erää. -Puhelkaa, -saan aineisto tulevaan kirjaani, sikäli mikäli sellaiseen vielä jaksan ryhtyä.., -niin kuin nyt ajattelen vielä ryhtyväni tässä, - ns."UFO" asia teemassa, -sen verran olen ns. ajatellut, -että kirjan on kirjotettava 80 vuotias päivän kunniaksi, - v. 5. 5. 2040 mennessä. k. n.


   • enemmänharmajapääkaarlo
    enemmänharmajapääkaarlo kirjoitti:

    -En ala nyt rasittumaan tällä erää. -Puhelkaa, -saan aineisto tulevaan kirjaani, sikäli mikäli sellaiseen vielä jaksan ryhtyä.., -niin kuin nyt ajattelen vielä ryhtyväni tässä, - ns."UFO" asia teemassa, -sen verran olen ns. ajatellut, -että kirjan on kirjotettava 80 vuotias päivän kunniaksi, - v. 5. 5. 2040 mennessä. k. n.

    -Onneksi ei yksikään ehtinyt trollata, - tarkoitin tietenkin 80. vuotta päivän kunniaksi: -5. 5.. 2020. -(5. 5. 2040. olisin jo 100 vuotias). -k. n.


  • avaruusolio

   Eivät avaruusoliot ole vaarallisia, sillä ne eivät todellisuudessa ole täällä ,mutta voivat olla yhteydessä madon reiän kautta valovuosien päästä ja seurata ihmisen kehitystä
   Tiedemiehet kutsuvat galagsien mustien aukkojen yhteyttä toisiinsa matonreiäksi, joika on ajaton reikä ajassa ja aineessa

   • puhdasrotu

    Kuulostaa homoeroottiselta jutulta.


   • iteharmajapääkaarlo

    Nimimerkin: avaruusolio 6.6.2016...)-

    -Tuokin olettamus asia-aiheessa ehkä voi olla tietellinen yleistysmäärittely,
    -vaan onko ns. idealistitieteen näkökanta?
    -En sillä lailla ole tiedemies, -joten en voi kumota ja en myöskään vahvistaa...
    väitettäsi.

    k. n. 888. ufologi. -
    Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


   • nato-ufot

    Kemijärvellä on kerrottu ufo näkemisistä jo hyvin pitkään, mutta ei ole ollut kovin paljon todisteita asiasta. Ainoastaan henkilötodistuksia, mutta ei esim. valokuvia.

    Silti voi olla käynyt ufoja, mutta ovatko ne avaruudesta vai maan päältä. Kaarlo Nurmikummun pitäisi poliitikkona tietää, että nytkin on Naton joukot harjoittelemassa Itämerellä ja Suomenlahdella, uhittelevat Venäjälle. Tällaisia salaisia Naton sota-aluksia voi lentää Suomen ilmatilassa ja niitä voi näkyä myös Kemijärvelle, tekevät valvontatehtäviä, joista ei kerrota kansalle. Kaarlon pitää muistaa, että Nato jäsenyys olisi Suomelle huono ja vahingollinen asia, mutta sitä ne jotkut ajavat ja varmaan Naton valvonta toimii myös Suomessa. Siis ilmassa yöllä näkyvät valoilmiöt voivat olla sotaliiton aluksia, eivät avaruudesta. Kunnioitan Nurmikummun havainto-oikeutta, mutta muistutan vain, että Suomenkin alueella meitä halutaan saattaa mukaan sota-seikkailupolitiikkaan aktiivisesti ja tämä voi olla myös ufo-havaintojen selitys, ne eivät ole välttämättä avaruudesta, vaan ihan vain Nato-maista, Maan päältä siis, ja ihmiset lentävät tai miehittämättömiä aluksia, mutta ei siellä ole kukaan humanoidi, avaruusolento kuljettajana.


   • iteharmajapääkaarlo

    Nimimerkille: -Nato-ufot!?) -Luin näkökantaviesti asiaan, -josta harvat kertoo tällä palstalla, -ja vielä harvemmat sen julki omalla nimellään sanoo. -Olen vain raportoinut havaintokokemuksia, -jotka olivat selkeästi ns. ufoja, -kun ja koska ne toimi jopa vuokra-asuntoni läheisyydessä ja pihapiirissä.., ja jopa asuinhuoneessa vierailevat, helmikuusta 1992 lähtien.

    -Näillä ufoaiheilla en halua niitä liittää puolueasioihin, -en Nato asioihinkaan.

    -Toki olen Natoasioista aika hyvin tietoinen, -ja olen ns. Natovastainen, -jo arkistoikäinen-, -(76) vuotias ilmavalvonnan alikersantti...

    -Opiskelleena tiedän hyvin laajasti asioista, -mutta en silti väitä edes olevani kaikki tietävä maailmamme asioista.

    -Pidetään ufoasiat omana asioina, -ilman puoluepoliittista
    näpertelyä, -ja taas poliittisesti puhutaan siitä kukin omassa näkökannassaan, -ilman toisten keskustelijoiden häpäisyä.

    -KTP puolueena vaatii: -Irti Suomi EU: a, eurosta ja Natosta, -ja olen yksi k. o, puolueen perustaja, -v. 1988 - perustettiin.

    -Nato on imperialistivoimien, -USA; n johtama 1949 perustettu hyökkäysliitto, -joka nyt EU: n, 1995 kytkettyyn maahamme on tullut liki Venäjän rajaa, "harjoittelemaan". -Venäjän ärsytystä, -kaukana kotimaastaan.

    -Olen raportoinut konkreettisista ufohavainnoista, -ilman keksimättä niitä. -Jos et tiedä, -joka haluaa asiassa huijata, -voi valokuvilla sitä tehdä ihan muuta, -minkä on nähnyt, -kuvat
    ovat todistusvälineenä huono väline, niiden mahdollisen manipuloinnin, -käsittelyn vuoksi.

    .k. n. 888. ufologi.
    -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


   • Anonyymi
    iteharmajapääkaarlo kirjoitti:

    Nimimerkille: -Nato-ufot!?) -Luin näkökantaviesti asiaan, -josta harvat kertoo tällä palstalla, -ja vielä harvemmat sen julki omalla nimellään sanoo. -Olen vain raportoinut havaintokokemuksia, -jotka olivat selkeästi ns. ufoja, -kun ja koska ne toimi jopa vuokra-asuntoni läheisyydessä ja pihapiirissä.., ja jopa asuinhuoneessa vierailevat, helmikuusta 1992 lähtien.

    -Näillä ufoaiheilla en halua niitä liittää puolueasioihin, -en Nato asioihinkaan.

    -Toki olen Natoasioista aika hyvin tietoinen, -ja olen ns. Natovastainen, -jo arkistoikäinen-, -(76) vuotias ilmavalvonnan alikersantti...

    -Opiskelleena tiedän hyvin laajasti asioista, -mutta en silti väitä edes olevani kaikki tietävä maailmamme asioista.

    -Pidetään ufoasiat omana asioina, -ilman puoluepoliittista
    näpertelyä, -ja taas poliittisesti puhutaan siitä kukin omassa näkökannassaan, -ilman toisten keskustelijoiden häpäisyä.

    -KTP puolueena vaatii: -Irti Suomi EU: a, eurosta ja Natosta, -ja olen yksi k. o, puolueen perustaja, -v. 1988 - perustettiin.

    -Nato on imperialistivoimien, -USA; n johtama 1949 perustettu hyökkäysliitto, -joka nyt EU: n, 1995 kytkettyyn maahamme on tullut liki Venäjän rajaa, "harjoittelemaan". -Venäjän ärsytystä, -kaukana kotimaastaan.

    -Olen raportoinut konkreettisista ufohavainnoista, -ilman keksimättä niitä. -Jos et tiedä, -joka haluaa asiassa huijata, -voi valokuvilla sitä tehdä ihan muuta, -minkä on nähnyt, -kuvat
    ovat todistusvälineenä huono väline, niiden mahdollisen manipuloinnin, -käsittelyn vuoksi.

    .k. n. 888. ufologi.
    -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi

    Ei ne valokuvat ole välttämättä käsiteltyjä, paitsi ne jotka on täyin virheettömiä. Todellisiss kuvissa sen vääristymän voi aiheuttaa lämpösäteily joka saa ilman väreilemään ka sen näyn ja kuvan vääristymään


  • kysyväeitieltäeksyile

   Jospa Kaarlo voisi pyytää heiltä kuvaa itsestään tai aluksestaan?

  • kohtarysähtää

   Kaarlolla on luultavasti se heidän laittama antenni takapuolessaan, se pullahtaa esiin, kun tulevat maapallolle. Tämä on nähty jo South Parkissa, siellä Carmanin hanurista tuli se valtava antenni, jonka mukaan ufo suunnisti siihen pellolle viereen.

   • ei-pilkata-kaarloa

    Tajuatteko, että nämä ufo jutut ovat symboliikkaa, vertauskuvallista puhetta Lapin mystisyydestä! Ei tarvitse tulkita sanatarkasti ja suuttua ja alkaa tuolla tavalla pilkata.

    Lapin outoudessa on sen kauneus. UFO elää jokaisessa meissä. Ei se ole avaruuden olento tai joku marsilainen, se on Kemijärven vertauskuva. Ymmärtäkää asia sillä tavalla.


   • ulkopuolinenufo
    ei-pilkata-kaarloa kirjoitti:

    Tajuatteko, että nämä ufo jutut ovat symboliikkaa, vertauskuvallista puhetta Lapin mystisyydestä! Ei tarvitse tulkita sanatarkasti ja suuttua ja alkaa tuolla tavalla pilkata.

    Lapin outoudessa on sen kauneus. UFO elää jokaisessa meissä. Ei se ole avaruuden olento tai joku marsilainen, se on Kemijärven vertauskuva. Ymmärtäkää asia sillä tavalla.

    Koita nyt mennä johonkin hoitoa saamaan, on sun jutut jo ihan ufoja.
    Ei ole Kaarlo 888 mitään mystiikkaa, vaan itse uskoo lujasti harhoihin joissa näkee jos mitä viestejä ufoilta, tai mitä humanoideja ne sitten ovatkaan.

    Tuo sondi anuksessa on minusta hyvä vitsinä, se täydentää täysin järjetöntä keskustelua, jossa joku hullu oikeesti uskoo olevansa joku tarkkailija. Toinen sitten yrittää pyöristellä hullun juttuja mystiikaksi, ja loput vetäöä täysin alta lipan kahjoja.


   • itseharmajapääkaarlo
    ulkopuolinenufo kirjoitti:

    Koita nyt mennä johonkin hoitoa saamaan, on sun jutut jo ihan ufoja.
    Ei ole Kaarlo 888 mitään mystiikkaa, vaan itse uskoo lujasti harhoihin joissa näkee jos mitä viestejä ufoilta, tai mitä humanoideja ne sitten ovatkaan.

    Tuo sondi anuksessa on minusta hyvä vitsinä, se täydentää täysin järjetöntä keskustelua, jossa joku hullu oikeesti uskoo olevansa joku tarkkailija. Toinen sitten yrittää pyöristellä hullun juttuja mystiikaksi, ja loput vetäöä täysin alta lipan kahjoja.

    -Olin äsken hoidossa Rovaniemellä LKS: a viikon sydän kammiossa, menin 26. 5. -16 ja kotituin 1. 6. -16, - seitsemän (7) vuorokautta. Kyseessä on fyysinen hoito. -Harhoja en nähnyt sielläkään...

    -Asiasta raportoiminen on siirtynyt vain terveyteni arvioivien palstoiksi, -joten katson, -että asiasta on tällä erää ollut riittävästi erilaisia näkökantoja.

    -Jään ainakin toistaiseksi ufoasioissa "lomalle". -Eli en kommentoi tämän jälkeen ainakaan lähiaikoina... -ehkä kuukauteen, kahteen... -vuoteen...?

    -Ystävällisesti toivon hyvää kesää jokaiselle lukijalle.
    -Tämän viestin jälkeen en siis kirjoittele nimellä ja en nimimerkillä ufoasioissa.
    -Jos niitä trolli kirjoituksia edelleen tulee, -ne ovat ihan sata varmasti, -ihan toisten kirjoituksia.

    -Kiitos jokaiselle mielenkiinnostanne ufo - raportointeihin. k. n. 888. ufologi...
    Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


   • tsemppikaarlolle

    Nurmikummun ei pidä välittää mielisairaiden jutuista. Nämä hänen ivaajat ovat psyykkisesti sairaita. Tsemppiä Nurmikummulle! Älä välitä näistä


   • PROKAARLO
    itseharmajapääkaarlo kirjoitti:

    -Olin äsken hoidossa Rovaniemellä LKS: a viikon sydän kammiossa, menin 26. 5. -16 ja kotituin 1. 6. -16, - seitsemän (7) vuorokautta. Kyseessä on fyysinen hoito. -Harhoja en nähnyt sielläkään...

    -Asiasta raportoiminen on siirtynyt vain terveyteni arvioivien palstoiksi, -joten katson, -että asiasta on tällä erää ollut riittävästi erilaisia näkökantoja.

    -Jään ainakin toistaiseksi ufoasioissa "lomalle". -Eli en kommentoi tämän jälkeen ainakaan lähiaikoina... -ehkä kuukauteen, kahteen... -vuoteen...?

    -Ystävällisesti toivon hyvää kesää jokaiselle lukijalle.
    -Tämän viestin jälkeen en siis kirjoittele nimellä ja en nimimerkillä ufoasioissa.
    -Jos niitä trolli kirjoituksia edelleen tulee, -ne ovat ihan sata varmasti, -ihan toisten kirjoituksia.

    -Kiitos jokaiselle mielenkiinnostanne ufo - raportointeihin. k. n. 888. ufologi...
    Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi

    Tämä taitaa olla Kaarlo Nurmikummun viimeisiä kirjoituksia tällä palstalla. Hän ilmoitti, että jää lomalle kirjoittelusta toistaiseksi ja ei sitten enää palannutkaan, kun kuoli vuoden lopussa. Tämä on hyvä sentään, että nämä kirjoitukset ovat tallessa. Ne pitäisi koota yhteen paikkaan, että niitä hänen kannattajansa ja muut seuraajat voivat lukea. Hän oli joka tapauksessa IHMINEN. Jos joku ihminen toista auttaa niin siellä myös Nurmikumpu elää, INHIMILLISYYS. Hän oli Kemijärvellä tunnettu ja TONKOPUROLLAKIN asunut.


   • Anonyymi
    PROKAARLO kirjoitti:

    Tämä taitaa olla Kaarlo Nurmikummun viimeisiä kirjoituksia tällä palstalla. Hän ilmoitti, että jää lomalle kirjoittelusta toistaiseksi ja ei sitten enää palannutkaan, kun kuoli vuoden lopussa. Tämä on hyvä sentään, että nämä kirjoitukset ovat tallessa. Ne pitäisi koota yhteen paikkaan, että niitä hänen kannattajansa ja muut seuraajat voivat lukea. Hän oli joka tapauksessa IHMINEN. Jos joku ihminen toista auttaa niin siellä myös Nurmikumpu elää, INHIMILLISYYS. Hän oli Kemijärvellä tunnettu ja TONKOPUROLLAKIN asunut.

    Hän oli mukava ihminen ja muistamme häntä lämpimästi, ilon ja hyvän mielen asialla!

    Kaarlo Nurmikumpu
    5.5.1940 - 27.11.2016


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hän oli mukava ihminen ja muistamme häntä lämpimästi, ilon ja hyvän mielen asialla!

    Kaarlo Nurmikumpu
    5.5.1940 - 27.11.2016

    🕯✌️👽🛸


  • mainosihminen

   Avaruuden salaisuudet, mielenkiintoisia asioita. Suomun matkailuissakin voisi olla huomiota enemmän: Kosminen koskettaa Kemijärvellä, tunne avaruuden syke! (mainos)

   • olevasuomuko

    Miten Suomun matkailuun liittyy avaruus? Katsotaanko siellä esim. revon tulia?


   • Anonyymi
    olevasuomuko kirjoitti:

    Miten Suomun matkailuun liittyy avaruus? Katsotaanko siellä esim. revon tulia?

    Karvakolmioita katsellaan ja räplätään.


  • Tosikomee

   Avaruusolennot tutkivat miten kemijärven naiset voivat olla molemmista päistä niin äärimmäisen rumia.

  • Mörökulli

   Miksi akduktio tapauksista ei keskustella? Mitä ihmiset pelkääväävät? Onko teitä peloteltu mörökölleillä?

  • AjatellaKohmeessa

   Avaruusnaarailla on 69 G pisteettä!!!

   • Anonyymi

    Kommentoikaa asiallisesti.


   • Anonyymi

    Joo tämän vois poistaa, asiaton kommentti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo tämän vois poistaa, asiaton kommentti!

    Kikkeli pyörii kuin helikopterin lapa kun avaruusnaaras työntää lonkeronsa pyllyyn.


  • Anonyymi

   Avaruusnaarailla on kolme erikokoista tussuaah.

  • Anonyymi

   Avaruusolentoja on ollut niin kauas kuin ihmishistoriamme kantaa. Yleisempiä näistä ovat lisko, sirkka, harmaat ja pohjoismaiset rodut. Yleiseen tietoon heidän olemassa olonsa tulee 5-7 vuoden sisällä.

  • Anonyymi

   Huh, huh ja voi nenä. Pitääkö alkaa hamstraamaan peräpään liukuvoiteita, ettei vain joudu kuivalla ottaan vastaan avaruusolentojen vehkeitä. Päähän foliohattu ja metsään puita halailemaan. Kosminen hulluus on POSITIIVISTA. ONNEN Kemijärvi <3

   • Anonyymi

    UFO = tunnistamaton lentävä esine


  • Anonyymi

   Päättäjät kulkevat jälkijunassa kun eivät osaa hyödyntää paikallista ufo havaintoja ja ihmisten mielenkiintoa ufoihin.

   Esim Suomulle voitais perustaa ihan ufokeskus ja rakentaa tunturin huipulle ihan laskeutumispaikka. Ilmeisesti Suomessa ufot ei liiku niinkuin Kemijärvellä. Olisiko kenelläkään tietoa mikä vetää ufoja tänne.

   • Anonyymi

    Onhan se paranormaali keskus haluttu perustaa.


  • Anonyymi

   Kemijärveläiset on niitä avaruusolentoja, he eivät vain tiedä sitä... Vielä. 👽🛸👀

   • Anonyymi

    Mä mikään olento oo, mutta Suomulle isoan ja siellä juoksen onnellisena vielä kerran, eikä kukaan voi mitään ei ystävät, ei hoitajat ei kukaan! Suomulla vaan!


   • Anonyymi

    Olenkin sitä aina epäillyt kun housuista löytyy luonnottoman suuri vehje.


  • Anonyymi

   On teillä ihmeelliset jutut. Paikka vaikuttaa juttujen perusteella omituisen mielenkiintoiselta. Pitää varmaan joskus käydä vierailemassa kun sielläpäin liikun.

   • Anonyymi

    Onko Tonkopurolla nähty ufoja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Tonkopurolla nähty ufoja?

    Verinen wittu lennellyt sikari suussa ja mutissut jotain demareiden kokouksesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Verinen wittu lennellyt sikari suussa ja mutissut jotain demareiden kokouksesta.

    ennenkin kirjoitit tuon ruman tekstisi, etkö häpeä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ennenkin kirjoitit tuon ruman tekstisi, etkö häpeä?

    Miksi on hyvä keskustelu pilattu?


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   120
   2344
  2. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   271
   1982
  3. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   91
   1703
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   131
   1185
  5. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   36
   1171
  6. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   69
   1132
  7. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   61
   1104
  8. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   70
   1051
  9. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   202
   985
  10. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   16
   935
  Aihe