Kretut hei voisitteko selittää miksi minulla

Häntäheikkinen

oli syntyessä usean sentin mittainen häntä?, joka kirurgisesti poistettiin. Oliko se teistä rappeutumista vai mitä pölhöt?

20

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SaatananHäntäLapsia

      Häntäsi on tietysti johtunut rappioäidistäsi joka on vehtaillut Saatanan kanssa. Saatana on merkinnyt sinut omakseen antamalla sinulle hännän. Hännän poisto muuta sitä tosiasiaa että olet sielun vihollisen lapsi.

      • muuanmiäs

        Juuri tuon tapaisilla perusteilla kretut olisivat sata vuotta sitten tappaneet ja polttaneet aloittajan sekä tämän äidin. Äidin varmaan olisivat polttaneet elävältä. Ensin kiduttamalla tältä saatuaan tunnustuksen siitä vehtailusta.


    • JC_____

      Kyse oli harmittomasta luonnonoikusta. Ja olet varmasti iloinen, että "häntäsi" kirurgisesti poistettiin.

      Ihmiselle ei tietenkään ole luotu häntää, eikä ihmisellä häntää tule eikä voi olla. Toisaalta vaikkapa hännätön lehmä tai hännätön puissa kiipeilevä apina olisivat kovin vaillinaisia ilman häntiään.

      Kaikille luomakunnan lajeille on annettu se, mitä ne tarvitsevat ja mikä on niille ominaista. Kaikkivaltiaan Luojan käden jälki on nähtävillä kaikissa luomisratkaisuissa. Voimme vain ihmetellä kuinka taitava lentäjä lintu on, kuinka nopeasti jänis juoksee tai kuinka vahvat ovat karhun voimat - ne kaikki todistavat Luojansa erinomaisuutta.

      Ei ole ihmiselle ollenkaan sopivaa ryhtyä esittämään parannusehdotuksia tai jopa moitteita luomistyöstä, se on hybristä tai sitten vain evolutionistista pilkantekoa. Muutama evo on siihen tälläkin palstalla langennut, mielipahakseni jopa Jumalaan uskova moloch.

      • KD__

        Noin "nerokasta" lässytystä voi odottaa ainoastaan idiootilta, joka ei todistetusti ymmärrä todennäköisyyden alkeita.

        Moloch on sentään kristitty siinä missä sinä et.


      • jpjäpj

        >Toisaalta vaikkapa hännätön lehmä tai hännätön puissa kiipeilevä apina olisivat kovin vaillinaisia ilman häntiään.

        Etkö muista vanhoja trollauksiasi joissa sulle selitettiin ettei vaikkapa gibboneilla ole häntää vaikka ne on yksiä parhaista kiipeilijöistä?


      • utti

        "Voimme vain ihmetellä kuinka taitava lentäjä lintu on, kuinka nopeasti jänis juoksee tai kuinka vahvat ovat karhun voimat"

        Mitäs jos sinä lässynlässyntrolli keskittyisit ihmettelemään noita ihan vaikka omalla pihallasi, ja jättäisit lapsellisuutesi kirjoittamatta.

        Kas kun feikkiuskovaisuutesi ja feikkikoulutuksesi lisäksi sinulla näyttäisi olevan myös feikkiaivot. Niiden tuotokset ei jaksa enää edes naurattaa.


      • Hgtyhjuki

        Juu, muistan hyvin sen kuinka Moloc oikein kuvan kanssa esitteli tuollaista selkäranganjatketta evoluutio-atavismin tuotteena, hehe.
        Röntgenkuva kuitenkin paljasti sen ettei kyseessä ollut selkärangan jatke joka oli ihan normaali vaan kyse oli pullistumasta joka ei ole kovinkaan harvinainen kehityshäiriö ja niitä ilmenee pitkin selkärankaa, joskus alempana ja joskus ylempänä.

        Mutta Molohan on tunnetusti palstan herkkäuskoisin mitä evouutisiin tulee, hehe. Sisikyykin meni aivan täydestä.


      • IlkimyksenTeologitäti

        "Voimme vain ihmetellä kuinka taitava lentäjä lintu on..."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Strutsilinnut

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pingviinit

        Joko olet oppinut, että pingviinejä on myös päiväntasaajan tuntumassa ja Afrikan mantereella?

        "Toisaalta vaikkapa hännätön lehmä tai hännätön puissa kiipeilevä apina olisivat kovin vaillinaisia ilman häntiään."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gibbonit

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Simpanssit

        Niin että oikein aurinkoista kirvesvartta sinullekin.


      • "Ihmiselle ei tietenkään ole luotu häntää, eikä ihmisellä häntää tule eikä voi olla. Toisaalta vaikkapa hännätön lehmä tai hännätön puissa kiipeilevä apina olisivat kovin vaillinaisia ilman häntiään."

        Jumalasi ei siis ole luonut mitään sellaista mitä sinä et haluaisi olevan.

        "Kaikille luomakunnan lajeille on annettu se, mitä ne tarvitsevat ja mikä on niille ominaista. Kaikkivaltiaan Luojan käden jälki on nähtävillä kaikissa luomisratkaisuissa. Voimme vain ihmetellä kuinka taitava lentäjä lintu on, kuinka nopeasti jänis juoksee tai kuinka vahvat ovat karhun voimat - ne kaikki todistavat Luojansa erinomaisuutta."

        Jumalasi on siis luonut kaiken juuri sinun ihasteltavaksi.

        "Ei ole ihmiselle ollenkaan sopivaa ryhtyä esittämään parannusehdotuksia tai jopa moitteita luomistyöstä, se on hybristä tai sitten vain evolutionistista pilkantekoa. Muutama evo on siihen tälläkin palstalla langennut, mielipahakseni jopa Jumalaan uskova moloch."

        Koska sinua iljettää ajatus että Jumala olisi luonut jotakin mitä sinä et halua, sinun on pakko verhota tietämättömyytesi suuruudenhulluun ja nihilistiseen besserwisseröintiin. Eikö olisi helpompaa myöntää häviönsä kuin mies ja poistua takavasemmalle - vaikka sitten sitä fantasiaa elätellen että evolutionistit on lyöty?


    • Jyrrrrri

      Olet lähempänä apinaa kuin me muut.
      Ja jos ihan tarkkoja ollaan nii. Olet simpanssiakin apinqmaisempi häntäsi kanssa.
      Olet siis hyvin lähellä paviaania.

    • aiheeton_kysymys

      Kysymyksesi on aivan aiheeton. Te evokkiuskovaiset ette tajua mitään lisääntymisbiologiasta. Onhan tämä jo moneen kertaa todettu, että lisääntymisbiologiaan vaikuttaa sisäiset ja ulkoiset tekijät.
      Ja nämä näkyvät perinnöllisyyslääketieteellisinä virheinä jotka voivat olla korjattavissa tai sitten ei. Kaikki virheitä ei kyetä korjaamaan.

      Voisi olla "onnekas" jos saamansa virheet ovat korjattavissa lääketieteen keinoin, kaikilla tämä ei ole mahdollista. Epäselviksi jääneet kohdat on syytä kysyä hoitavilta lääkäreiltä.

      • utti

        Vastauksesi on aiheeton. Luuletko että puppua tuottamalla onnistut harhauttamaan meitä niin ettemme huomaisi kykenemättömyyttäsi vastata suoraan kysymykseen?


      • oikea_vastaus_oli
        utti kirjoitti:

        Vastauksesi on aiheeton. Luuletko että puppua tuottamalla onnistut harhauttamaan meitä niin ettemme huomaisi kykenemättömyyttäsi vastata suoraan kysymykseen?

        Etkö itse ymmärrä lainkaan perinnöllisyyslääketiedettä? Perimävirheet tulevat lisääntymisbiologian ja ympäristöbiologian virheistä.
        Vastaukseni on täsmällinen ja oikea. Yksittäisiin tapauksiin ei voi ottaa kantaa koska en voi tuntea kaikkia tapauksia. Antamani kehoitus olikin täsmällinen ja hyvä: epäselvyyksistä kannattaa kysyä hoitavilta lääkäreiltä koska he tuntevat tapauksen paremmin tai ainakin pitäisi tuntea paremmin.

        Itse olet puppugeneraattori.


      • kirvesvartta
        oikea_vastaus_oli kirjoitti:

        Etkö itse ymmärrä lainkaan perinnöllisyyslääketiedettä? Perimävirheet tulevat lisääntymisbiologian ja ympäristöbiologian virheistä.
        Vastaukseni on täsmällinen ja oikea. Yksittäisiin tapauksiin ei voi ottaa kantaa koska en voi tuntea kaikkia tapauksia. Antamani kehoitus olikin täsmällinen ja hyvä: epäselvyyksistä kannattaa kysyä hoitavilta lääkäreiltä koska he tuntevat tapauksen paremmin tai ainakin pitäisi tuntea paremmin.

        Itse olet puppugeneraattori.

        "Itse olet puppugeneraattori."

        Sanoo viisivuotias omahyväinen ja tekopyhä ja suuruudenhullu kreationisti-nihilisti.


    • Hgtyhgtyhg

      Äitisi on tainnut käydä Korkeasaaressa.
      Evotieteen mukaan tuo on ihan mahdollista sillä heidän mukaansa ihmiset ovat apinoita.

      Me kristityt emme saa apinajälkeläisiä.

      • Häntäheikkinen

        Nytkö sinä jyri pilkkaat minun edesmennyttä äitiäni?. Jos te kretut saisitte apinajälkeläisiä, teidän keskiverto ÄO tulokset paranisivat huimasti.
        Itseasiassa nykyään toivon että sitä häntää ei olisi poistettu, eroaisi ainakin joukosta:).


    • Jos minulla olisi syntyessäni ollut häntä olisin halunnut pitää sen!

    • "...oli syntyessä usean sentin mittainen häntä?, joka kirurgisesti poistettiin. Oliko se teistä rappeutumista vai mitä pölhöt?"

      Olipa syy "häntääsi" mikä tahansa, niin evoluutiolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Oleellista on tietää, että Jumala on luonut maailmankaikkeuden ja kaikki, mitä siinä on.

      • aito.peltiseppä

        Taas kerran tekopyhä ja omahyväinen ja itserakas ja suuruudenhullu kreationistinen nihilisti nostaa itsensä kuvitellun jumalansa yläpuolelle. Taas huomaa, miten te jumalauskoiset nihilistit ette tiedä lisääntymisbiologiasta ettekä evoluutiosta minkään vertaa, vaikkei se tietenkään ole mitenkään yllättävää, sillä ettehän te tunne edes omaa Raamattuanne. Mene sinäkin pikku piltti takaisin kouluun niin saatat vielä joskus oppia jotakin todellisesta maailmasta, vaikkapa sen että alkiovaiheessasi sinullakin oli häntä.


    • Uusi_olympia_laji

      Sari Essayah on valittu olympiakomitean jäseneksi.
      Seuraavissa olympialaisissa TV7:sta voinee seurata kisoja ja uutta lajia, kun vettenpäällä kävely on kuumimmillaan. Jollekin tapahtuu taatusti konoset, eli ruikulit valuvat pitkin reisiä ja siitä kisa-altaaseen. Kuka pysyy pinnalla maaliin asti ja kenen usko horjuu ja kisa päättyy pinnan alle? :)

      Villi veikkaus: vain tv7:n edustaja kuulemma pääsee maaliin, mutta hän on kokenut ristiin kuoleman jo parisen tuhatta vuotta sitten?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      454
      10164
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2546
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      59
      1997
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1739
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      90
      1462
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1399
    7. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      157
      1331
    8. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      376
      1308
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      23
      1270
    10. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      112
      1185
    Aihe