Talvivaara työllistää suoraan 1000 henkilöä

Homo.vinkui.Tv-ssä

Siihen lisäksi muut siihen liittyvät, tai liittyviä myös paljon.

Miksi pitäisi suurilaitos perkaa vihreät HÄH !
Mitä te itkette ? homot.

30

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YormaEgghair

      Työllistämistä vasemmistovihreätkin vaativat mutta kun ne ei itse osaa eikä pysty siihen niin Sipilän hallituskaan ei saisi onnistua.

      Pysykööt mulukussa ja erityisesti percereijässä.

    • Hetikiini

      Liian kalliita työpaikkoja.. Miljardeja ekuja ja vesistöt saastutetaan.

    • Osaa porukasta ajetaan ilmaisuun töihin, pientä porukkaa jossain jumalan seläntakana, Sipilän etupihalla äänestäjinä, heille ylläpidetään ympäristöä paskoavaa työpaikkaa sadoilla miljoonilla veroeuroilla.

      Hiukka haisee ja ja pahasti !

    • jotainjärkeäpeliin

      Kovin ovat kalliita työpaikkoja meille veronmaksajille.

      Jos hallitus laittaa 100 000 000 euroa rahaa Talvivaaraan, tarkoittaa se sitä, että jokainen tuhannesta työpaikasta maksaa meille veronmaksajille 100 000 euroa. Puhumattakaan niistä sadoista miljoonista, jotka valtio on jo aiemmin hukannut Talvivaaraan. Aika helevetin kallista tukityöllistämistä. Ja kuka tämän kepulaisen älyttömyyden maksaa? Enimmäkseen Etelä-Suomen kasvukeskusten veronmaksajat.

    • A-Celle

      Laitos on niellyt 100 miljoonaa vuodessa. Aika kallista työllistämistä kun maksaa vuodessa 100.000e per tukityöllistetty.

      • kepupettää

        Se on sitä umpikieroa kepulaista aluepolitiikkaa. Eipä löydy Sipilältä vastaavia rahasummia Etelä-Suomen kaupunkien työttömiksi jääneiden työllistämiseen.


    • kepu_on_rosvo

      Talvivaara tai Terrafame ei työllistä ketään, kaikki työpaikat maksetaan veronmaksajien tukiaisilla, yli 10 000€/kk työpaikkaa kohden.

      Hölmöläisten hommaa

      • kepu_pettää_aina

        Halvemmaksi tulisi meille kaikille, jos valtio maksaisi suoraan jokaiselle Talvivaaran työntekijälle 5000/kk kotona makoilusta...


    • jotainjärkeänyt

      Eipä tarvitsisi leikata koulutuksesta ja vanhusten hoidosta, jos valtio olisi kolme viimeistä hallituskautta ollut lappamatta veroeuroja Talvivaaran pohjattomaan kuiluun. Ja jäisi vielä pussin pohjallekin. Sipilä jatkaa samaa idioottimaista linjaa edellisen hallituksen jalanjäljissä.

      • Turhaa_työtä

        Kaivureilla pörrätään ja siirrellään rapakiveä paikasta toiseen.
        Ennemmin pitäisi alkaa tekemään kaivureita ja myydä niitä ympäri maailmaa.


    • Lottovoittokaivos

      Ja pahoin jo pelkään et tätä jo alusta asti ja ajat sitten Suomalaisten mokaksi mennyttä taas koitetaan lobata eli myydä ulkomais omistukseen hinnalla millä tahansa joka taas tarkoittaa sitä et varsinaiset voitot ja verot meneekin oikeesti verovajaasti ulkolaisiin veroparatiiseihin jolloin Suomalainen vero karju jää nuolemaan peffaansa, se o aika marginaalinen summa mitä joku vaikkapa 1000 noin tuollatavoin suojatyöllistettyä maksaa veroina sen jälkeen jos yksi työpaikka maksaa verovaroista n.100 000E vuues veronjaksajille ja ulkomaiset vie voitot lähes verovapaasti koko pisnesestä ja pakenevat paikkakunnalta sitte lopulta kokonaan.

      Esimerkiksi rakkaassa Ruotsissa kaivosteollisuus kannattaa kuningaskuntaa nii et kuninkaan holvi on täys kultaa,,Suomes kaikki o myynnis pilkkahinnalla ulkomaisille keinottelijoille kun ei oikein osata,,muuta kun? MOKAILLA ties keitte "yhteisillä" vero tai muilla rahoilla ja arpoa kui seuraavaks saattaa sattua sekä tapahtuu.

      • kapiainenk

        Sinua majuria alkaa näköjään dementia vaivata.


    • Kyllä se on tullut maksamaankin, ja tulee !

      • S24uomlaineN

        Demarin kateus hohtaa katkeruutta. Kyllä naurattaa.


      • S24uomlaineN kirjoitti:

        Demarin kateus hohtaa katkeruutta. Kyllä naurattaa.

        Demarista en tiedä, mutta näillä veroilla kyllä enemmän kuin hiukan vituttaa.

        Ne jotka eivät veroja juurikaan muutenkaan maksa, heitä varmastikin naurattaa.


    • Funlandiankansalainen

      Talviraaran porukan työllistäminen on kallimpaa 250000-400000 euroa/ työntekijä kuin maataloudessa 100000 euroa/jussi. Kun siihen lisätään kepulaisten tuulivoimatuet, jotka nostaa sähkön hintaa 80 eurolla/MWh ja paskalaki 10000 euroa /mummonmökki niin kalliksi tulee tämä kepusosialismi.

      • S.24uomlaineN

        Keskustalaista elinkeinopolitiikkaa.
        Veronmaksajat maksavat, "lestadiolaiset liikemiehet" keräävät potin.


      • meinaavaa
        S.24uomlaineN kirjoitti:

        Keskustalaista elinkeinopolitiikkaa.
        Veronmaksajat maksavat, "lestadiolaiset liikemiehet" keräävät potin.

        Onko siellä sotkamossa lestadiolaisia, suurimmat hihhulit taitaa siellä olla hellareita.


    • S24uomlaineN

      Talvivaaran verotulot tekevät tuen kannattavaksi yhteiskunnalle.

      • Mitkä verotulot?


      • Nuorinkokoroska

        Ei tappiollinen konkurssipesä maksa veroja.


    • Jos homma alkaa pyöriä niin itte vihreämyönteisenä annan Talvivaaralle vielä mahdollisuuden.
      Jos ei vielä jatkossakaan onnistu, niin sitten se pitää tuhota.

      • S.24uomlaineN

        Pistää siis vähintäänkin miljardi lisää veronmaksajien rahoja sen paskaläjän sulkemiseksi ja paikkojen kunnostamiseen. Sillä ei ole mitään mahdollisuutta nousta tuottavaksi - koskaan !


      • A-Celle

        Talvivaaran kaivos saadaan kannattavaksi jos sinkin hinta kolminkertaistuu, ei tule liian sateisia vuosia ja bioliuotusmenetelmä toimii kuten on unelmoitu.

        Tämä olisi oikea ihme toisin kun Sipilän markkinoima "ihme", joka oli lähinnä se, että kun on vähäsateinen syksy, niin kaivos ei levitä paskavesiä ympäristöön enempää kuin lupaehdot sallii.

        Koko kaivoshanke on valheiden käärmeenpesä. Kukaan ei tiedä minne tarkkaan ottaen kaivokseen kipatut rahat menevät. Paljonko saa Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj ja paljonko rahoista valuu monialajätti Nyrstarille?

        Puhutaan "bioliuotusmenetelmästä" - miksi sitä käytetään? Sen tarkoitus oli tehdä kannattamattoman köyhästä malmiosta kannattava. Talvivaaran malmi on liian köyhää jolostettavaksi perinteisillä menetelmillä. Talvivaarassa muhii 20 miljoonaa tonnia malmia bioliuotuskasoissa. Kauanko kestää että niistä saadaan talteen 75% niiden sisältämästä metallista? Se kestää neljä tai todennäköisimmin viisi vuotta. Viisi vuotta tarkoittaa nykytaloudella 500 miljoonan lisäsatsausta ja tuloksena on nykyhinnoilla korkeintaan 280 miljoonan edestä nikkeliä. Ei kuulosta liiketoiminnalta.

        Kaiken lisäksi Terrafame ei taloustietojensa valossa edes tuota nikkeliä, vaan jotain rikastetta, joka jalostetaan jossain muualla puhtaaksi metalliksi. Terrafame myy tonneissa 25% enemmän kuin mitä euromääräinen liikevaihto antaa ymmärtää.


    • Funlandiankansalainen

      Jos pyöritys maksaa 400000 euro/ duunari ja verotulot ovat max 10000-15000 euroa/ duunari, niin ei tuo kovin kannattavaa voi olla edes siltä kantilta laskettua vakka käyttäsi Sipilän kiertotaulua. Perälauta Ihalainen menetti muuten arvovaltansa hukatessan perälaudan. Nolo ukko, vaikka on sossu.

      • kenenpuurojasyöt

        Juuu juu mut et sä tajuu et ulkomaat tossa voittaa he vie suomalisten rötösherrojen voitot verovajaasti paratiisiin site et tavis veronmaksajat ei maha mittää ku ei he tajuukkaa yhtikäs paljookaan..ja viellä vähempi tietävät mistään kun ei oo kerrottu eikä opetettu kotona töissä yliopistossa gallupissa taikka koulussa tahikka mediassa kaikkee salasutta ei nää ees vaalimainonnassa ei ennen eikä jälkeen kunnalisvaalien,,


      • Funlandiankansalainen

        Et taida itse olevan ihan maanpinnalla. Tuosta 400000 Euro/duunari menee suurin osa kankkulan kaivoon. Tulisi paljon edullisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi, jos nämä 1000 duunaria pistettäisiin kantamaan säkillä valoa kepulaisten tupiin. Silloin kulut jäisivät palkka- ja sosiaalikuluinin sekä muutamaan säkkiin.


      • kuulunna
        Funlandiankansalainen kirjoitti:

        Et taida itse olevan ihan maanpinnalla. Tuosta 400000 Euro/duunari menee suurin osa kankkulan kaivoon. Tulisi paljon edullisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi, jos nämä 1000 duunaria pistettäisiin kantamaan säkillä valoa kepulaisten tupiin. Silloin kulut jäisivät palkka- ja sosiaalikuluinin sekä muutamaan säkkiin.

        Tukijussien kakaroita siellä on muutenkin töissä, tämä tieto on varma.


    • vaimutesemenikää

      Ja Sotkamon tukijussit ostaa edelleen neljän euron tuntipalkalla satojentuhansien eurojen laitteita.

    • Funlandiankansalainen

      Halvemmaksi tulisi jokaiselle jussille antaa muutama duunari kantaan valoa tupaan kuin pitää niitä louhimassa kaivoksessa. Työkin olisi sisäsiistiä ja ei kai nuo mustat jätesäkit hirveitä maksa. En kyllä tiedä onnistuuko valon kantaminen mustalla säkillä vai pitäiskä sen olla läpinäkyvä. Läpinäkyvästä säkistä valo varmaa karkaa helpommin, joten umpimusta sen täytyy olla että valo tulee tupaan asti kuin kepulaisten mieli.

      Näitä kepun busineksä 10 v sitten oli myös vaatimus nettikaapelin vetämisestä jokaiseen tupaan. Mitähän tuli maksamaan liitymänhinnoissa sekin kepubusiness. Kun oma lankaliitymän hinta nousi, kysyin kilpailijoilta tarjousta. Nauroivat, että ei kai kukaan enään kaapeliliittymällä toimi vaan langaton mukkula sen pitää olla. On nopeampi ja tehokaampi. Kepulla on impivaaralaisia ideoita. Keksiikö ne niitä tupailloissa vai missä. Kallis kuohari tuo kepu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe