Jumala ja kreationismi voittamaton!

Jumala on antanut ihmiselle tietoisuuden, että Hän on olemassa ja että Hän on kaiken luoja. Edelleen Jumala on antanut ihmiselle tietoisuuden, että Raamattu on Jumalan sanaa ja totuus. Nämä ovat asioita, joita kukaan ei voi koskaan kumota. Kaikki "todisteet", jotka ovat ristiriidassa näiden asioiden kanssa, ovat vääriä, olivatpa ne kuinka tieteellisiä tahansa ja olipa niiden takana kuinka monta tiedemiestä tahansa.

Jumalan antamat todisteet näistä asioista pysyvät aina voimassa, eivätkä ailahtele sinne ja tänne kuten maallisten tiedemiesten näkemykset. On hieno asia, että on jotain, mikä on pysyvää ja johon voimme aina luottaa ja katsoa. Ihmisten mielipiteet tulevat ja menevät, mutta Jumala pysyy muuttumattomana. Kaikki, jotka Häneen turvaavat, ovat aina Voittajan puolella. Kreationismi on voittamaton!

"Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!" (1.Kor.15:57)

13

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet sinä säälittävä aivopierijä.

      Jeesus on aivoja syövä ameeba.

      • Eipä olisi yllätys, jos Mark5 joku päivä kertoisi myös, että pikkulasten hiplaaminen on oikein, koska ei kai Jumala niitä muuten niin viekoitteleviksi olisi luonut.


      • marathustra kirjoitti:

        Eipä olisi yllätys, jos Mark5 joku päivä kertoisi myös, että pikkulasten hiplaaminen on oikein, koska ei kai Jumala niitä muuten niin viekoitteleviksi olisi luonut.

        Mark5:n hokemilla periaatteilla ilman jumalaa ei olisi pikkulasten hiplaajiakaan. Tosin aika vähissä ne taitaisivat olla jo ilman jumalaan uskoviakin, joilla on vähintäänkin vahva edustus sillä alalla.


    • Mark5ilaisuus, tuo voittamaton oppi.

    • KazuKa

      Voiko olla mahdollista, että kysessä ei ole Saatanan huijaus?

      Jos tämä ei ole mielestäsi mahdollista niin miksi luulet näin?

    • HÄNMIESON

      HÄN HÄN ON HÄN!

    • hehehehehehe

      Sinä Mark 5 olet ehdottomasti palstan huonoin kirjoittaja. Pois luettuna Jyrki Soini, joka vain sotkee palstaa. Sinä et vaan osaa. Et vakuuta ketään, olet säälittävä. Menisit leikkimään leegoilla, se on sinun älykkyystasollesi sopivaa puuhaa.

      • "Menisit leikkimään leegoilla"

        Eikös tuo nyt ole aika vastuuton ohje? Legoissa on kuitenkin pieniä osia ja terävähköjä kulmia.

        Uskoakseni Mark5 ei tosiaan ole trolli, vaan ihan oikeasti niin idiootti miltä vaikuttaa. Tällä palstallakin näkyy hyvin miten uskovien kehäpäättelyllä on tapana vain pahentua aikaa myöden. Mark5:n päättelykehä taitaa olla kutistunut jo hyvin lähelle singulariteettia.


    • Kiitos monista vastauksista aloitukseeni. Kaikille vastauksille on yhteistä se, että mikään niistä ei kumoa aloituksessani esitettyjä näkemyksiä. Vastauksissa on vain pyritty solvaamaan minua. Ilmeisesti solvaajat kuvittelevat, että sillä tavoin voidaan kumota kreationismi.

      "Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi Hänen tuntemisensa tuoksun." (2.Kor.2:14)

      • hehehehehehe

        Kuules Mark5, kun sinun solkkauksissasi ei ole päätä eikä häntää, eikä niin ollen kumottavaakaan. Olet pelkästään säälinsekaisen naureskelun arvoinen täällä. Menisit niiden leegopalikoiden pariin. Ei sinusta vaan ole tänne keskustelemaan.


      • tieteenharrastaja

        Vastaa nyt sitten vaikka tähän:

        "Edelleen Jumala on antanut ihmiselle tietoisuuden, että Raamattu on Jumalan sanaa ja totuus."

        Miksi tuo "tietoisuus " ei koske kuin vajaata kolmannesta ihmiskunnasta ja enkin joukossa absoluuttisena vähempää kuin kolmannesta. n Eikö sen pitäisi vakuuttaa jokainen.


    • Tanekoz

      Niin Jumalan luomaa on kaikki mutta onko se sinun tulkitsemasi tavalla. Ei Jumalan maailma ole yksiselitteistä järjellemme. Totuus on moninainen, niin myöskin Jumalan totuus, se esiintyy monella eri tavalla meille ihmisille. Se ei johdu totuudesta vaan meistä ihmisistä rajallisina persoonina, meillä ei ole Jumalan kykyä nähdä kokonaisuuksia ja todellisuutta kuten Hän näkee. Me olemme muurahaisia tietomme kanssa Hänen edessänsä, eikä meillä rajallisuutemme tähden voi olla.

    • FiksuKreationisti2

      Mark5 on evokkitrolli ja hänen Jumalaksi kuvittelemansa on epäjumala.

      Aloitus ilmoitettu poistoon ja Mark5:n ip-osoite ilmoitettu sekä ylläpidolle että KRP:lle jatkuvan evokkitrollihäiriköinnin takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      248
      3599
    2. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      65
      1362
    3. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      39
      1121
    4. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      67
      1086
    5. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      1041
    6. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      1000
    7. Mitä muka hyvää kaivatussasi on?

      Kysymys otsikossa
      Ikävä
      42
      809
    8. Onko kaivattusi

      ressukka? Miten on?
      Ikävä
      37
      788
    9. Vuoden loppuun asti kaipaan

      Enkä katso sinä aikana muihin suuntiin. Jos tämä juttu ei etene mihinkään nykyisestä, niin unohdan sinut. En päätä ystäv
      Ikävä
      68
      775
    10. Koko maailma elää valhetta

      Lähestulkoon koko maailma elää valhetta. Tietomme on valhetta, luulomme arvailuja ja pahuus jokaisessa sydämessä, jos ei
      Uskonnot ja uskomukset
      356
      760
    Aihe