Norjanlohi on Suomessa EU:n HALVINTA !

NASDAQ-LOHI

169

6165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • norja-ykkönen
      • Anonyymi

        Kovimpia rahastamaan ällöttävälllä rasvalla, Suomessa vihreät haluaa estää kaiken kalankasvatuksen.


    • parasLohi

      Norjan lohen voittokulku on taattu. Se maksaa, mutta laatu maksaa aina.

      • mikämaxaa

        Laatu maksaa, mutta miksi sitten norjalainen höttö-"lohi" maksaa? Kotimaista laadukasta Kirjolohta saa halvemmalla. Eivätkä takuulla ole syöneet ydinjätteitä ja antibiootteja.


      • Anonyymi
        mikämaxaa kirjoitti:

        Laatu maksaa, mutta miksi sitten norjalainen höttö-"lohi" maksaa? Kotimaista laadukasta Kirjolohta saa halvemmalla. Eivätkä takuulla ole syöneet ydinjätteitä ja antibiootteja.

        Kirjolohi ei ole lohi. Suomalainen kirjolohi tarkoittaa Itämeressä kasvanutta kalaa, Itämeri ei ole oikea meri vaan jätevesiallas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjolohi ei ole lohi. Suomalainen kirjolohi tarkoittaa Itämeressä kasvanutta kalaa, Itämeri ei ole oikea meri vaan jätevesiallas.

        Keinotekoisesti antibiooteilla ruokittu kassilohi ei ole lohi, valtavasti tauteja kuten dokumenteista selviää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keinotekoisesti antibiooteilla ruokittu kassilohi ei ole lohi, valtavasti tauteja kuten dokumenteista selviää.

        Kaikki Norjan lohet ovat kassilohia, naurettavaa puhua merilohista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjolohi ei ole lohi. Suomalainen kirjolohi tarkoittaa Itämeressä kasvanutta kalaa, Itämeri ei ole oikea meri vaan jätevesiallas.

        Kirjolohen nimen taisi keksiä UKK sateenkaarenrautu se kait oikeasti on ?


    • 9665

      Kallistuu jatkuvasti. Silti en kirjolohta syö.

      • Anonyymi

        Ostan vain savustettuna tai graavattuna silloin kun on tarjouksessa. Rajahinta minulla 17,00 €/kg. Yhä harvemmin sitä enää löytyy.
        Kukapa kertoisi minulle, mitä kauppojen ylikalliille ruuille tapahtuu? Koskaan en ole nähnyt sellaisten kenenkään kauppakärryyn eksyvän. Koskee siis nykyisiä kalatuotteita ja Lidlin ulkomaanherkkuja. Eivät päädy alannusmyynteihin kuin poikkeustapauksissa eikä kauppiaat itse pysty syömään sellaisia määriä.
        Kertoi muuten yksi kauppiaan rouva, että heillä syödään vain kalleimpia ruokia ja kaikki se merkitään mittatappioiksi ja kelpaa verovirkailijoille. Muutenkin sanoi, että suurin työ on yrittää välttää verotusta ja että rahaa tulee kuin lapiolla kantaen. Keskusliike määrää rajat, missä hinta saa vaihdella, halvemmalla ei saa myydä. Kyseessä oli savolainen pieni K-kauppa. Mutta sen rouvan pillu oli kyllä parasta ikinä saamaani - ja aina käyttövalmis!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostan vain savustettuna tai graavattuna silloin kun on tarjouksessa. Rajahinta minulla 17,00 €/kg. Yhä harvemmin sitä enää löytyy.
        Kukapa kertoisi minulle, mitä kauppojen ylikalliille ruuille tapahtuu? Koskaan en ole nähnyt sellaisten kenenkään kauppakärryyn eksyvän. Koskee siis nykyisiä kalatuotteita ja Lidlin ulkomaanherkkuja. Eivät päädy alannusmyynteihin kuin poikkeustapauksissa eikä kauppiaat itse pysty syömään sellaisia määriä.
        Kertoi muuten yksi kauppiaan rouva, että heillä syödään vain kalleimpia ruokia ja kaikki se merkitään mittatappioiksi ja kelpaa verovirkailijoille. Muutenkin sanoi, että suurin työ on yrittää välttää verotusta ja että rahaa tulee kuin lapiolla kantaen. Keskusliike määrää rajat, missä hinta saa vaihdella, halvemmalla ei saa myydä. Kyseessä oli savolainen pieni K-kauppa. Mutta sen rouvan pillu oli kyllä parasta ikinä saamaani - ja aina käyttövalmis!

        K-kauppias maksaa veroa siitä edusta että omistaa elintarvikeliikkeen, vero peritään otat kaupasta ruokaa itsellesi tai et? Eräs kauppias sanoi että kannattaa syödä hyvää ? Olisihan se tyhmää jos myyt elintarvikkeita ja itse söisit jämiä ?


    • mystistäjoson

      Onpa erikoista. Eihän Norja kuulu edes EU:iin.

    • kansaValitsee

      Norjan lohi myy, vaikka se on kalliimpaa. Kansa haluaa turvallista ja antibioottivapaata lohta. Siksi norjalainen lohi on parasta. Tietysti myös maku.

      • Anonyymi

        Siksi ei kannatakaan ostaa norjalasia kassilohia, otahan selvää miten paljon tauteja niissä on ja siksi pitää syöttää antibiootteja. Ei niissä kasseissa ahtaasti pystykään kasvamaan terveenä.


    • Lohi-indeksi

      Onneksi Norjan lohi on halventunut rajusti! Jo 16 %.
      https://salmonprice.nasdaqomxtrader.com/public/report;jsessionid=9C68A7B06CCB02B04CCB129F740CAAE3?0

      • Anonyymi

        Halventuisi lisää niin saisi hyvää biopolttoainetta!


    • Lidl-lohitarjous

      Johtuu Norjan kruunun ja öljyn heikkenemisestä.

      • kala_le

        annoskala myytiin käsistä seuraava kamppanja keväällä
        htps://im.mtv.fi/image/6772884/landscape16_9/752/.


      • Anonyymi
        kala_le kirjoitti:

        annoskala myytiin käsistä seuraava kamppanja keväällä
        htps://im.mtv.fi/image/6772884/landscape16_9/752/.

        Kassialmat ostaa kassilohia :D


    • JärkevämmätHinnat

      Lidlissä on myyty eilen ja tänään todella paljon lohta. Hinta ja Laatu ratkaisee!

      • Anonyymi

        Ei myy paljon ollenkaan, kerran erehdyin ostamaan ja maistui pilaantuneelta.


    • Noja-Oulu-Eurooppa

      Hätälän pakkaamia kalatuotteta Lidlin kautta Eurooppaan.

    • tarjouskalaa

      9.90€ /kg Norjanlohi Prismassa!

    • TalvilohtaNorjasta

      Iso talvilohi on ehdottomasti parasta. Kirjolohi on kuraa.

    • Sushikalaa
    • Norja-SuperiorSalmon

      Kuluttajaa hemmotellaan.

    • makuerorako

      Nyt kokonaista kirjolohta on myyty 5.99€ kilo. Ei ihme, kun hyvää merilohifilettä saa 12.50 kilo.

      • Anonyymi

        Nyt jo hinta 2-3 kertainen.


    • Lohen-hintakäyrä
    • Kuluttaja-hyötyy
      • Vähänpidemmälle

        Vaikuttaahan ne kuljetuskustannuksetkin... viedäänkö Ouluun vai Roomaan.


      • Anonyymi
        Vähänpidemmälle kirjoitti:

        Vaikuttaahan ne kuljetuskustannuksetkin... viedäänkö Ouluun vai Roomaan.

        Käytetään perkattavana Kiinassa, sitten Suomeen myyntiin. Kuinka vanhana jo heti kauppaan tullessaan? Kahdesti olen pilaantuneen lohen ostanut, kerran S-marketista ja toisen kerran K-marketista. Haisivat jo paketin avatessani. Ja kerran puolimätää silakkaa. Siihen loppui kalan osto marketeista. Kauppahallista olen saanut hyvää, mutta kallista tuoretta kalaa. Kerran satuin paikalle ja ostin kalastajalta vastapyydettyä suoraan veneestä; olipa todella hyvää ja hintakin kohdallaan!


    • ostajan-valinta
    • nyt-on-halpaa

      1-2 kilonen lohi maksaa 4€ kilo.

      https://salmonprice.nasdaqomxtrader.com/public/report?0

    • MidNorge

      Prismassa myytiin pikkulohesta (2kg) fileoitua vakuumifilettä 8.5€ kilo. Se lohi oli lötköä vähärasvaista lohta. Ei kepaa sushiin.

    • kolme-kotiin

      Petikon CM myi Norjan merilohta hintaan 7.95 kg.

    • helppojanopearesepti

      Lohen paistajalle perusohje

      suolan ja mausteiden lisääminen on makuasia,
      lohi on niin mieto ja hyvänmakuinen, että sen maustaminen kannattaa aloittaa varovasti
      Varsinkin suolaa ei saa pois, mutta aina voi lisätä.

      Tässä paisto-ohje aloittelijalle.
      https://www.youtube.com/watch?v=T4GCgk3uyk0

      Kala on terveellistä ja maukasta

      • Kallistuu

    • PonuPate

      Ostakaa kotimaista tuoretta kalaa.
      Muikkua.Siikaa.Ahventa.Haukea.Kuhaa.Silakkaa.
      Norjalainen kassilohi on jo viikon vanhaa,kun se tulee kauppoihin myyntiin.

      Noin 80% suomessa syödystä kalasta / kalajalosteista tulee ulkomailta.

      • Anonyymi

        Kaiki mikä tulee Pohjanlahdesta, Suomenlahdesta tai Itämerestä on myrkyllistä.


    • 12.5-euroa-kg

      Lohi on nyt suurta ja edullista.

    • huonoa-lohta

      Tamperelaisessa Sussi ravintolassa sai kymmenet asiakkaat mahataudin Norjan lohesta.

      • eiuskoisiolevantotta

        Se siitä raaka-ravinnosta - tuli raaka-aine mistä tahansa niin henkilöstön käsien hygieniaan et voi vaikuttaa.

        Kun näkee ihan televisioonissa näiden "tseffien" hygienia-osaamisen niin mitä se on todellisessa tekemisessä - ei hjuva ja silti joku "tseffi" kieltäytyy hygieniapassista vaikka oma osaaminen on kateissa.

        Pahinta tekee näiden "tseffien"ylimielisyys asiakkailleen tehdyn ruoan suhteen - kaikki mikä lähtee keittiöstä tulee olla syötävää ilman Björkin aiheuttamia ruokamyrkytyksiä - ruoan pitää olla hyvää ja riittävästi, mutta tämän totuuden nämä primadonnat ovat unohtaneet ja rahastavat finedining-paskaallaan ja wannabeet komppaa.


    • tseffi
    • qpwjfwq

      Kallistuu joulun lähestyessä.

    • kalaa
    • Norjalaista

      Halpaa ja hyvää.

    • Nakkimamma

      Ajatelkaa lapsia hyvät ihmiset. Ei kala maistu pienille suille. Heille höyrytettyjö nakkeja ja ketsuppia, samoin aikuisille! Juhlat voi alkaa!

      • kalaa

        Kalaa


    • salmon
      • Kallista.on

        EI jatku.


    • Aitolohta
    • Jugran.Bujut

      Lohi on halpaa Suomessa. Ameriikassa se on yli kaksi kertaa sen hintaista.

      Tosinaan tosin saa villilohta ja se on aina hintansa arvoista.

    • Anonyymi

      Kirjolohi on rapaa. Täällä Ruotsissa sitä ei kukaan syö.

    • Anonyymi

      Norjan isoa filettä saa 10.90 €/kg.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjassa puhtaassa valtameressä kasvatettu lohi on kirjolohta maukkaampaa ja ratkaisevasti terveellisempää.
        Se on todistettu . Antibioottien käyttö on Norjassa olematonta. Suomessa se on satakertaista.

        Suomessa saa nyt priima isoa merilohta halvalla.
        Pian alkaa lohien kasvatus avomerellä yli 400m pitkässä aluksessa.

        https://www.maritime-executive.com/article/in-2020-the-world-s-longest-vessel-will-be-a-fish-farm

        Alusta hinataan nyt Kiinasta Norjaan.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjassa puhtaassa valtameressä kasvatettu lohi on kirjolohta maukkaampaa ja ratkaisevasti terveellisempää.
        Se on todistettu . Antibioottien käyttö on Norjassa olematonta. Suomessa se on satakertaista.

        Noinsanotusti "Norjan lohi" ei ole Norjan vesiä nähnytkään. Kasvatetaan Chilessä kala altaissa, syötetään kuolleista pilaantuneista lohista tehdyillä rehuilla, ja antibiooteilla.
        Kuljetetaan rekoilla Thaimaaseen pakattavaksi ja edelleen rahdataan sieltä ostajille. Kannattaa herätä totuuteen. Mainospuheet ja mielikuvien luominen ovat kaukana todellisuudesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinsanotusti "Norjan lohi" ei ole Norjan vesiä nähnytkään. Kasvatetaan Chilessä kala altaissa, syötetään kuolleista pilaantuneista lohista tehdyillä rehuilla, ja antibiooteilla.
        Kuljetetaan rekoilla Thaimaaseen pakattavaksi ja edelleen rahdataan sieltä ostajille. Kannattaa herätä totuuteen. Mainospuheet ja mielikuvien luominen ovat kaukana todellisuudesta

        Chilestä rekoilla Thaimaaseen?
        Haluaisinpa nähdä edes yhden sellaisen rekan!


    • Anonyymi

      Hinnat nousi hetkessä 4 eurosta 10-14€/kg, eipä ole tarvinnut enää ostaa, mutta ei maistukaan kun närästää aivan älyttömästi. Muut kalat paljon paremman makuisiakin ja lihottaa se kalankin keinoruokittu rasva, ekös niille syötetä antibioottejakin.

    • Anonyymi

      Sastamalassa leikatut jättilohen lohipalat ruodottomana on parasta kala sushiin.
      Rasvaista isoa lohta nam....

      • Anonyymi

        Lohi on hyvää, kun se on leikattu 8 kilon kalasta. Tätä herkkua ei ennen Suomessa juuri syöty. Se lennätettiin Aasiaan. Koronasta on nyt hyötyä suomalaiselle herkuttelijalle.
        Hintaan vaikuttaa myös öljyn halpuus . Nyt Norjan kruunu on pohjamudissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lohi on hyvää, kun se on leikattu 8 kilon kalasta. Tätä herkkua ei ennen Suomessa juuri syöty. Se lennätettiin Aasiaan. Koronasta on nyt hyötyä suomalaiselle herkuttelijalle.
        Hintaan vaikuttaa myös öljyn halpuus . Nyt Norjan kruunu on pohjamudissa.

        Kirjolohi menettää. Tavallinen Norjan lohi on paljon parempaa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      On se sitten muualla järjettömän kallista kun Suomessakin on törkeän kallista ja rasvainen Norjan lohi närästää kaikkein eniten, maksaisin korkeintaan 6€/kg.

    • Anonyymi

      Lohi on halpaa.

      • Anonyymi

        Lohi hintaan 10.9 € /kg . Se on järkevä hinta terveydestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lohi hintaan 10.9 € /kg . Se on järkevä hinta terveydestä.

        Totta, sillä rahalla saa vaikka mitä terveellistä, ylikallis lohi jää kauppaan eikä tarvitse ostaa närästyslääkkeitä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Prismassa Hätälän Pohjoisen Norjan LOHIFILE 8.95 € / kg.

      • Anonyymi

        Totta. Kirjolohi jää ostamatta. Mudalle maistuvaa kirjolohta oli liputettuna -30 tarralla. Jäi iltamyyntiin tupla-alennuksella.
        Myymättä jäi.


      • Anonyymi

        5 tonnia myytiin kahdessa päivässä loppuun.


    • Anonyymi

      Norjanlohi on kaikkein puhtainta ja ylivoimaisesti terveellisintä.

    • Anonyymi

      Norjan lohi on kaikkialla aivan liian kallista, tekevät sillä järjettömät voitot, mutta niin on kaikki muukin kala Suomessa, korkeintaan silakkaa ja seitiä viitsii ostaa, joskus muikkua. Niin ja tietysti tonnikalaa purkissa.

      • Anonyymi

        Persun kirjoitus! Seiti on käytännössä syömäkelvotonta. Sitä syötetään runsaasti laitosruokana Suomessa. Perinteisesti sitä on syötetty maitopohjaisena perunalla suurrustetulla keittona kouluissa, vankiloissa, vanhainkodeissa, puollustusvoimissa ja muissa vastaavissa laitoksissa.

        Parempaa on tietysti pakastesilakka. Tuoreena sitä ei voida käyttää laitoksissa...
        Muikun saatavuus on heikko ja hinta tulee vastaan.

        Kirjolohen ongelma on hinta. Sitä myydään suurkeittöiden käyttöön myös edullisena jäännöspalana. Silloin siitä voidaan valmista edullisia "kiusauksia" perunan ja muun täyteaineen kanssa. Usein tarjotaan suomalaisesta venäjauhopastasta ja kasvisrasvajuustosta sävellettyä maitokastikkeella vahvistettua kirjolohikiusausta. Mausteena tilli ja pippuri sekä sipulit.

        Maistuvuus on on ollut hyvää vanhainkodeissa, vankiloissa ja kouluissa.


      • Anonyymi

        Suurkeittiöissä valmistettu laitosruoka,
        Seiti, molva ja kirjolohi profiloituu samaan viitekehykseen.
        Prosessoidut kalapullat, maustetut "paistovalmiit"/ kirjolohi tuotteet kuuluu uusavuttomien ruokapöytään.

        Ruotsissa kirjolohta ei juuri käytetä. Norjassa ei lainkaan.


        https://www.kalankasvatus.fi/suuria-kasvatuslupia-ruotsiin/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurkeittiöissä valmistettu laitosruoka,
        Seiti, molva ja kirjolohi profiloituu samaan viitekehykseen.
        Prosessoidut kalapullat, maustetut "paistovalmiit"/ kirjolohi tuotteet kuuluu uusavuttomien ruokapöytään.

        Ruotsissa kirjolohta ei juuri käytetä. Norjassa ei lainkaan.


        https://www.kalankasvatus.fi/suuria-kasvatuslupia-ruotsiin/

        Norjan lohi on maailman halutuinta ja laadultaan ylivertaista. Paras laatu tulee Altavuonon pohjoispuolelta kokoluokassa 6kg.
        Norjan lohen on oltava täysin neutraalin makuista.
        Mitään sivumakuja ei sallita.

        II-laatua on tuotu myös teollisuuteen. Se on usein etelänorjalaista loppukesän levän maustamaa kalaa...

        Paras iso pohjoisnorjalainen on hieman karkeaa vahvoilla rasvajuovilla.

        Erikoislaatuisen superiorluokan lohille annetaan reilusti kalapohjaista rehua, jossa rasvahpot ovat pääsiassa kalasta. Se tietysti maksaa!
        Teollisuus yrittää korvata kalan soijalla, koska se on paljon halvempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjan lohi on maailman halutuinta ja laadultaan ylivertaista. Paras laatu tulee Altavuonon pohjoispuolelta kokoluokassa 6kg.
        Norjan lohen on oltava täysin neutraalin makuista.
        Mitään sivumakuja ei sallita.

        II-laatua on tuotu myös teollisuuteen. Se on usein etelänorjalaista loppukesän levän maustamaa kalaa...

        Paras iso pohjoisnorjalainen on hieman karkeaa vahvoilla rasvajuovilla.

        Erikoislaatuisen superiorluokan lohille annetaan reilusti kalapohjaista rehua, jossa rasvahpot ovat pääsiassa kalasta. Se tietysti maksaa!
        Teollisuus yrittää korvata kalan soijalla, koska se on paljon halvempaa.

        On itsestään selvää, että suomalainen kirjolohen tuottaja haluaa ajaa omaa etua.
        Suomalainen kuluttaja on vaativa ja osaa valita.
        Kuluttaja osaa valita. Maku ratkaisee.

        Näissä ravintoloissa kannattaa nauttia: Demo ja Natura ovat erinomaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjan lohi on maailman halutuinta ja laadultaan ylivertaista. Paras laatu tulee Altavuonon pohjoispuolelta kokoluokassa 6kg.
        Norjan lohen on oltava täysin neutraalin makuista.
        Mitään sivumakuja ei sallita.

        II-laatua on tuotu myös teollisuuteen. Se on usein etelänorjalaista loppukesän levän maustamaa kalaa...

        Paras iso pohjoisnorjalainen on hieman karkeaa vahvoilla rasvajuovilla.

        Erikoislaatuisen superiorluokan lohille annetaan reilusti kalapohjaista rehua, jossa rasvahpot ovat pääsiassa kalasta. Se tietysti maksaa!
        Teollisuus yrittää korvata kalan soijalla, koska se on paljon halvempaa.

        Eniten yliarvostettua, kassilohit ovat erittäin sairaita ja paljon loisia vaikka syöttävät koko ajan antibiootteja ja yrittävät poistaa loisia. Noita pitäisikin verrata häkkikanoihin ja kieltää kokonaan. Vain idiootit maksaa noista älytöntä ylihintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On itsestään selvää, että suomalainen kirjolohen tuottaja haluaa ajaa omaa etua.
        Suomalainen kuluttaja on vaativa ja osaa valita.
        Kuluttaja osaa valita. Maku ratkaisee.

        Näissä ravintoloissa kannattaa nauttia: Demo ja Natura ovat erinomaisia.

        Ja selvää että vihreät ajaa muiden maiden etua kieltämällä kalankasvatuksen kasseissa Suomessa, ei tosin pitäisi sallia missään, altaissa edes jotenkin luonnollista ja ovat terveempiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eniten yliarvostettua, kassilohit ovat erittäin sairaita ja paljon loisia vaikka syöttävät koko ajan antibiootteja ja yrittävät poistaa loisia. Noita pitäisikin verrata häkkikanoihin ja kieltää kokonaan. Vain idiootit maksaa noista älytöntä ylihintaa.

        Totta! Suomessa käytetään sata kertaa enemmän antibiootteja kalankasvatuksessa.
        Selvä syy!
        Lämmin vesi ja meren mataluus. Tässä tilassa taudinaiheuttajat ovat kalaskasvatuksen ongelma.

        Neitseellisen puhdas hapekas kylmä syvä meri on paljon parempi ympäristö.

        https://www.youtube.com/watch?v=jM3Ugv2u3Sw&t=1s


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta! Suomessa käytetään sata kertaa enemmän antibiootteja kalankasvatuksessa.
        Selvä syy!
        Lämmin vesi ja meren mataluus. Tässä tilassa taudinaiheuttajat ovat kalaskasvatuksen ongelma.

        Neitseellisen puhdas hapekas kylmä syvä meri on paljon parempi ympäristö.

        https://www.youtube.com/watch?v=jM3Ugv2u3Sw&t=1s

        Vihreät eivät aja muiden maiden etuja. Lapsellinen väite.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta! Suomessa käytetään sata kertaa enemmän antibiootteja kalankasvatuksessa.
        Selvä syy!
        Lämmin vesi ja meren mataluus. Tässä tilassa taudinaiheuttajat ovat kalaskasvatuksen ongelma.

        Neitseellisen puhdas hapekas kylmä syvä meri on paljon parempi ympäristö.

        https://www.youtube.com/watch?v=jM3Ugv2u3Sw&t=1s

        Suomessa on tiukimmat säännöt antibioottien käytölle ja kuka uskoo norjalaisia edes urheilussa kun itse valvovat testauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreät eivät aja muiden maiden etuja. Lapsellinen väite.

        Edes nyt ei anneta lupia kotimaiselle kasvatukselle vaikka ruuan hinta noussut, vihreät ovat pahinta myrkkyä joka suhteessa.


      • Anonyymi

        Ainakin tonnikala on älyttömän kallista; laskepa sen kilohinta. Eikä se silti ole kauppanimestään huolimatta oikeaa tonnikalaa kuin poikkeustapauksessa. Muu kala on halvempaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persun kirjoitus! Seiti on käytännössä syömäkelvotonta. Sitä syötetään runsaasti laitosruokana Suomessa. Perinteisesti sitä on syötetty maitopohjaisena perunalla suurrustetulla keittona kouluissa, vankiloissa, vanhainkodeissa, puollustusvoimissa ja muissa vastaavissa laitoksissa.

        Parempaa on tietysti pakastesilakka. Tuoreena sitä ei voida käyttää laitoksissa...
        Muikun saatavuus on heikko ja hinta tulee vastaan.

        Kirjolohen ongelma on hinta. Sitä myydään suurkeittöiden käyttöön myös edullisena jäännöspalana. Silloin siitä voidaan valmista edullisia "kiusauksia" perunan ja muun täyteaineen kanssa. Usein tarjotaan suomalaisesta venäjauhopastasta ja kasvisrasvajuustosta sävellettyä maitokastikkeella vahvistettua kirjolohikiusausta. Mausteena tilli ja pippuri sekä sipulit.

        Maistuvuus on on ollut hyvää vanhainkodeissa, vankiloissa ja kouluissa.

        Kunpa joskus saisikin tuollaista herkkua...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannattaa katsoa MOTista miten tautisia Norjan lohet ovat, suuri osa kuolee jo kasseissa. En ole vielä katsonut, mutta on tallennettuna ja tulee uusintana. Tuollaiset tautilohet saisi maksaa korkeintaan pari euroa per kilo, mutta eihän noita myrkyt kerääviä rasvapommeja kannata syödä ollenkaan.

      • Anonyymi

        Jäämeressä kasvatettu on lähes tautivapaata. Itämeressä joudutaan käyttämään paljon antibiootteja. Lämmin vesi on lohelle myrkkyä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäämeressä kasvatettu on lähes tautivapaata. Itämeressä joudutaan käyttämään paljon antibiootteja. Lämmin vesi on lohelle myrkkyä!

        Norjalainen luomulohi on parasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäämeressä kasvatettu on lähes tautivapaata. Itämeressä joudutaan käyttämään paljon antibiootteja. Lämmin vesi on lohelle myrkkyä!

        Järkesi on jäässä, norjalaisten myrkkylohi on vuonoissa kasseissa kasvatettua ja erittäin saastunutta.

        "Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.

        Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkesi on jäässä, norjalaisten myrkkylohi on vuonoissa kasseissa kasvatettua ja erittäin saastunutta.

        "Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.

        Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Loisia, dioksiinia ja muita myrkkyjä, nam nam!


    • Anonyymi

      Nyt 6kg-7kg painoisen lohen hinta on korkein. Se on myös halutuin laatuluokka.
      Tässä luokassa liha on parasta sushiin. Suuremmassa koossa alkaa kiinteys lisääntyä.

      https://salmonprice.nasdaqomxtrader.com/public/report;jsessionid=530E015199055827C6F77437866FC47C?0

      Hyvin tärkeää on riittävä rasvaisuus yhdistettynä kalan sopivaan pehmeyteen.

      Tämän tiedon kertoi minulle jo edesmennyt Jyväskylässä toiminut japanilainen sushiyrittäjä. Hänellä salaisuutena oli sokerin käyttö lohen maun korostamisessa.
      Tärkeintä oli absoluuttinen tuoreus sekä makuneutraalisuus.

      Hänellä oli vaikeuksia sopivan kalan saannissa. Joutui usein käyttämään Mestarin Herkun kylmätiskin kalaa.
      Syksyllä norjalaisessa kalasssa oli myös laatupoikkeamia....Wasabi oli tällöin tarpeeseen.

      • Anonyymi

        Hän käytti meidän Kuopiossa perattua merilohta.


      • Anonyymi

        Norjalaisessa kassilohessa ei ole laatupoikeamia, kaikki ovat pahinta myrkkyä.

        "Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.

        Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä.!!!

        Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Jopa vuonot pilattu kun pohjassa paksu kerros kalanpaskaa ja keinoruuan tähteitä, lisäksi lohiloiset leviää muihuinkin kaloihin ja karanneet kassilohet tappavat pian risteytyessään villilohenkin sukupuuttoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjalaisessa kassilohessa ei ole laatupoikeamia, kaikki ovat pahinta myrkkyä.

        "Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.

        Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä.!!!

        Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Jopa vuonot pilattu kun pohjassa paksu kerros kalanpaskaa ja keinoruuan tähteitä, lisäksi lohiloiset leviää muihuinkin kaloihin ja karanneet kassilohet tappavat pian risteytyessään villilohenkin sukupuuttoon.

        Kurt Oddekalv.

        https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Kurt_Oddekalv?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp


        https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Green_Warriors_of_Norway?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Katkeroitunut kersantti, joka sai kenkää. itseoppinut toksikologi ja salaliittoteoreetikko.
        Vastusti kaikkea. Manipulaattori, jonka sanoma upposi sivistymättömään kansaan.
        Kurt Oddekalv oli myös norjalainen nationalisti. Hän vastusti myös tuulivoimaa ja maahanmuuttoa. Lohiteollisuudessa rikastuneen vihamiehen menestys katkeroitti hänet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurt Oddekalv.

        https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Kurt_Oddekalv?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp


        https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Green_Warriors_of_Norway?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Katkeroitunut kersantti, joka sai kenkää. itseoppinut toksikologi ja salaliittoteoreetikko.
        Vastusti kaikkea. Manipulaattori, jonka sanoma upposi sivistymättömään kansaan.
        Kurt Oddekalv oli myös norjalainen nationalisti. Hän vastusti myös tuulivoimaa ja maahanmuuttoa. Lohiteollisuudessa rikastuneen vihamiehen menestys katkeroitti hänet.

        Norjassa lohi on maailman parasta ja puhtainta.

        https://blogit.ulkoministerio.fi/oslo/norja-elintarvikkeiden-aarreaitta/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjalaisessa kassilohessa ei ole laatupoikeamia, kaikki ovat pahinta myrkkyä.

        "Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.

        Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä.!!!

        Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Jopa vuonot pilattu kun pohjassa paksu kerros kalanpaskaa ja keinoruuan tähteitä, lisäksi lohiloiset leviää muihuinkin kaloihin ja karanneet kassilohet tappavat pian risteytyessään villilohenkin sukupuuttoon.

        https://pubmed-ncbi-nlm-nih-gov.translate.goog/32008913/

        Rasvainen kala on terveellistä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."

      Kieltäähän tuollainen myrkkytuote pitäisi, ei ihme että syövät ja suolistosairaudet lisääntyy huimaa vauhtia. Itse en edes pysty syömään kun tulee heti hirveä närästys ja kassilohet pitäisi kieltää jo ympäristösyistäkin!

      • Anonyymi

        Miksi kukaan maksaisi toista kymppiä kilo pahanmakuisesta ja helvetin närästävästä myrkkylohesta. Toisten luona joutunut joskus väkisin syömään, mutta itse en ostaisi norjalaista myrkkylohta ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kukaan maksaisi toista kymppiä kilo pahanmakuisesta ja helvetin närästävästä myrkkylohesta. Toisten luona joutunut joskus väkisin syömään, mutta itse en ostaisi norjalaista myrkkylohta ikinä.

        Luulen, että tietosi ja kykysi ymmärtää on rajoittunut.

        Kuulun siihen joukkoon, joka arvostaa puhdasta kalaa ja puhtaita makuja!

        Myös tämä lohi on erinomaista.
        https://www-munchery-com.translate.goog/blog/faroe-island-salmon-the-best-salmon-in-the-world/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Saa Pariisista, Lontoosta ja Kööpenhaminasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulen, että tietosi ja kykysi ymmärtää on rajoittunut.

        Kuulun siihen joukkoon, joka arvostaa puhdasta kalaa ja puhtaita makuja!

        Myös tämä lohi on erinomaista.
        https://www-munchery-com.translate.goog/blog/faroe-island-salmon-the-best-salmon-in-the-world/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Saa Pariisista, Lontoosta ja Kööpenhaminasta.

        Puhdasta myrkkylohta Norjasta, käytännössä kaikki myynnissä oleva norjalainen lohi on erittäiin saastunutta ja saastuttaavaa kassilohta. Onneksi tarjolla on huomattavasti terveellisempää kirjolohta Suomesta ja villikala vielä parempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhdasta myrkkylohta Norjasta, käytännössä kaikki myynnissä oleva norjalainen lohi on erittäiin saastunutta ja saastuttaavaa kassilohta. Onneksi tarjolla on huomattavasti terveellisempää kirjolohta Suomesta ja villikala vielä parempi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15967917/savolaista-kieroilua---vai-jotain-muuta

        Vahvasti mudalle maistuva kirjolohi. Kauppiaana olen saanut lukuisia valituksia asiakkailtani. Tätä tuotetta ei tulla myymään liikkessämme. Harmi, koska konsepti oli taitavasti luotu ja asiakkaat pitivät siitä, mutta tuotteessa on vakava vika.

        He ovat yrittäneet vähentää makuvirhettä paastoaltaissa. Ei se silläkään lähde.
        Mausteilla se kyllä saadaan häipymään. Asiakkaat haluavat maustamatonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15967917/savolaista-kieroilua---vai-jotain-muuta

        Vahvasti mudalle maistuva kirjolohi. Kauppiaana olen saanut lukuisia valituksia asiakkailtani. Tätä tuotetta ei tulla myymään liikkessämme. Harmi, koska konsepti oli taitavasti luotu ja asiakkaat pitivät siitä, mutta tuotteessa on vakava vika.

        He ovat yrittäneet vähentää makuvirhettä paastoaltaissa. Ei se silläkään lähde.
        Mausteilla se kyllä saadaan häipymään. Asiakkaat haluavat maustamatonta.

        https://www.kalankasvatus.fi/vesiviljelyn-innovaatiot/vesiviljelyn-yrittajapaiva-21-3-2018/

        Mudan maku tulee "vikkelään" sekä poistuu "hitaasti".

        Siksi ei kirjolohelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15967917/savolaista-kieroilua---vai-jotain-muuta

        Vahvasti mudalle maistuva kirjolohi. Kauppiaana olen saanut lukuisia valituksia asiakkailtani. Tätä tuotetta ei tulla myymään liikkessämme. Harmi, koska konsepti oli taitavasti luotu ja asiakkaat pitivät siitä, mutta tuotteessa on vakava vika.

        He ovat yrittäneet vähentää makuvirhettä paastoaltaissa. Ei se silläkään lähde.
        Mausteilla se kyllä saadaan häipymään. Asiakkaat haluavat maustamatonta.

        Vai olet norskilohen myrkkykauppias :D:D:D


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kamalan makuista kirjolohta. Ei koskaan enää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kamalan makuista kirjolohta. Ei koskaan enää.

        Norskilohen 30% rasvapitoisuus ja dioksiinit sun muut myrkyt aiheuttaa riippuvuutta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norskilohen 30% rasvapitoisuus ja dioksiinit sun muut myrkyt aiheuttaa riippuvuutta!

        Norjassa kasvatettu lohi on maailman puhtainta kasvatettua kalaa.
        Se on myös laadukkainta. Halpaa se ei ole. Laadusta on maksettava-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Norjassa kasvatettu lohi on maailman puhtainta kasvatettua kalaa.
        Se on myös laadukkainta. Halpaa se ei ole. Laadusta on maksettava-

        Myrkyt ovat kalliita, dioksiinin kilohinta korkealla, siksi Norjan myrkkylohesta pitää maksaa paljon. Hyvä vaan kun rikkaat kuolee syöpään :D


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itämeressä on dioksiinit myrkyttämässä.
        https://blogi.thl.fi/itameren-kalaa-kannattaa-yha-syoda/

        Ei mitään Norjan myrkkyvuonoihin verrattuna ja altaassa kasvatettu kirjolohi on suorastaan terveysruokaa Norjan kassiloheen verrattuna.

        "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään Norjan myrkkyvuonoihin verrattuna ja altaassa kasvatettu kirjolohi on suorastaan terveysruokaa Norjan kassiloheen verrattuna.

        "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Itämeri on yksi saastunein sisämeri maailmassa.

        Atlantti on puhdas. Siellä kasvatettu kala on laadultaan ylivoimaisen parasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itämeri on yksi saastunein sisämeri maailmassa.

        Atlantti on puhdas. Siellä kasvatettu kala on laadultaan ylivoimaisen parasta!

        Kirjolohi on vieraslaji. Se ei kuulu Suomeen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjolohi on vieraslaji. Se ei kuulu Suomeen!

        https://svenska.yle.fi/a/7-715980

        Lämmin vesi on riski kalojen terveydelle. Siksi jäämeren lohi on parasta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään Norjan myrkkyvuonoihin verrattuna ja altaassa kasvatettu kirjolohi on suorastaan terveysruokaa Norjan kassiloheen verrattuna.

        "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        Vuonojen kassilohen kasvatuksessa pilattu pohja on on monin verroin pahempi ja myrkyllisempi kuin mikään mutapohja Suomessa. Eikä kalassa kuulu todellakaan olla yli 30% rasvaa, mikä kerää kaikki myrkyt itseensä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kalamestan keskipala suuresta lohesta on parasta sushikalaa.

      • Anonyymi

        Prismassa oli myytävänä pientä filettä 11.90 kilo. Mukana pyrstö. Silti ihmiset rohmusivat.


    • Anonyymi

      Pientä filettä ei kannata ostaa!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Grillaava_rouva tietää nämä tosiasiat varmasti! Hän on makujen ammattilainen.
        Hän ei syö sumpussa kasvatettua mutaista kirjolohta. Ei edes maustettuna.

        Menee siinä norjalaisessa kalanpaskalla, ruuantähteillä, antibiooteilla, muilla lääkeaineilla, loisilla ja raadoilla pilatussa metrien paksuisessa mutavuonossa mikä kassikala tahansa pilalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee siinä norjalaisessa kalanpaskalla, ruuantähteillä, antibiooteilla, muilla lääkeaineilla, loisilla ja raadoilla pilatussa metrien paksuisessa mutavuonossa mikä kassikala tahansa pilalle.

        Kansa tietää. Maku ratkaisee. Merilohi menee kaupaksi.


        https://yle.fi/a/74-20064425


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansa tietää. Maku ratkaisee. Merilohi menee kaupaksi.


        https://yle.fi/a/74-20064425

        Erikoistutkija ja kalatalouden asiantuntija valitsee shdottomasti norjalaisen lohen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Grillaava_rouva tietää nämä tosiasiat varmasti! Hän on makujen ammattilainen.
        Hän ei syö sumpussa kasvatettua mutaista kirjolohta. Ei edes maustettuna.

        Olen samaa mieltä Grillaavan rouvan kanssa. Kerran erehdyin ostamaan isomman erän kalankasvattamolta kirjolohta, kun oli altaitten tyhjennysaikaan tarjouksessa, en ikinä osta enää. Keitin lohisopan ja ajattelin herkutella, mutta ei sitä mudanmakuista soppaa syönyt edes meidän koira, joten roskiin meni se, ja pakastamani fileet perään.
        Norjan lohta ostan, olkoon sitten miten myrkytettyä tahansa, mutta ei se koskaan ole mudalle maistunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee siinä norjalaisessa kalanpaskalla, ruuantähteillä, antibiooteilla, muilla lääkeaineilla, loisilla ja raadoilla pilatussa metrien paksuisessa mutavuonossa mikä kassikala tahansa pilalle.

        Olen samaa mieltä norjalaisen asiantuntijan ja muiden dokumettien tekijöiden kanssa, tenttumamma ei tiedä hyvän päälle mitään, mutta syö mitä kaupan jäteastiasta löytää.

        Kerran erehdyin ostamaan yhden norjalaisen kassilohen kaupasta, kun oli altaitten tyhjennysaikaan tarjouksessa, en ikinä osta enää. Keitin lohisopan ja ajattelin tarjota naapåurille, mutta ei sitä mudanmakuista soppaa syönyt edes meidän kissa, joten kompostiin meni se, ja pakastamani fileet perään. Onneksi edes naapurin rakki kuoli kun kompostista oli penkonut, niin paljon myrkkyä niissä on.

        Norjan lohta en osta enää ikinä, hirveä närästys tullut aina kun muutkin tarjonneet, mutta kotimaista kirjolohta voi hyvin syödä keitossa, uunikalana tai savustettuna, ei se koskaan ole mudalle maistunut kun en maassa säilytä ja nutiolla käryytä tenttumamman tapaan.


    • Anonyymi

      Saksassakaan ei kelpaa suomalaisten loimuttama Norjan myrkkylohi, fiksua väkeä!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Norjan myrkkylohelle pitäisi tulla iso haittavero.


    • Anonyymi

      Tuo lause " Halvat jäännöserät on usein laadultaan (maku) huonoja." kuvaa hyvin Suomessa myytävää Norjan kassilohta ainakin ns savustettuna. Ei häivähdystäkään savun mausta, vaan mautonta mössöä. Kalan nahkakin saatu jotenkin pehmeäksi, helposti hajoavaksi. Onko pikakuumennettu paineessa vai jo alkujaankin jotenkin pilaantunutta kalaa? Kaksi kalaa ostin enkä enää osta. Olivat jopa Kanadan Pelet-siikaa kehnompaa. Syökööt norskit itse tuottamansa paskan.

    • Anonyymi

      Norjassa kasvatettu merilohi on todistetusti maailman parasta. Sitä haluavat kaikki.

      Esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa kirjolohta ei käytetä. Se koetaan vahingollisena vieraslajina.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Todistetusti maailman myrkyllisintä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todistetusti maailman myrkyllisintä.

        "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike

        30% rasvaa mikä kerää kaikki myrkyt, eihän tuollaista saisi ihmisille syöttää. Lisöksi paljon tauteja, loisia, stressiä...


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ei kassilohta ikinä, hirveää myrkkyä, juuri kertoi TV:ssäkin miten paljon niille syötetään keinotekoisia ravinteita, torjunta-aineita ja antibiootteja etteivät sairastuisi, mutta ovat silti sairaita ja keräävät valtavasti myrkkyjä.

      Niihin verrattuna altaassa kasvatettu kirjolohi on todellista terveysruokaa ja paljon paremman makuistakin ilman ylimääräistä rasvaa. Miksi kukaan haluaisi lihan sijaan yli 30% rasvaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009696674.html

        Siksi kirjolohta myydään alennuksella. Siinä tulee muta-aromit mukana. Tämä on syy miksi myydään myös sitruunalla ja persiljalla maustettuna.

        Todellakin loistavan makuisia kirjolohet, puhdas lohen maku eikä ravaista myrkkyä kuten norjalainen kassilohi, nehän närästääkin älyttömästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin loistavan makuisia kirjolohet, puhdas lohen maku eikä ravaista myrkkyä kuten norjalainen kassilohi, nehän närästääkin älyttömästi.

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009696674.html

        Ulosteen aiheuttama maku. Se sekoittuu rehuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009696674.html

        Ulosteen aiheuttama maku. Se sekoittuu rehuun.

        Norjan vuonoissa on tosiaan monen metrin paksuiset uloste- ja myrkkykerrokset, hirveä määrä torjunta-aineita, antibiootteja ja muita lääkkeitä vaikuttaa varmasti myös yli 30% rasvapitoisuudella pilalle jalostetun kassilohen makuun.

        "Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä."
        https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe