Mikroevoluutiota ei tapahdu

Mikroevoluutio on väärä termi. Eliöiden varioituminen johtuu pääasiassa ravintotyypin aiheuttamasta epigeneettisestä geenisäätelystä, joka saa aikaan sekvenssimuutoksia. Ravintotyypin vaihdokset, heikko ravitsemus, vitamiinipuutokset, virukset ym. tekijät aiheuttavat epätasapainoa ja häiriöitä epigeneettisiin kerroksiin. Mm. oksidatiivisen stressin yhteys geneettisiin mutaatioihin on tieteellinen fakta. Geneettiset mutaatiot ovat virheitä, jotka solu pääsääntöisesti korjaa. Osa jätetään korjaamatta mekanismien takia, osa virheistä syntyy puhtaasti kopiointivirheinä.

Hakusanat: aberrant methylation deamination

Virheellisiä geenejä ei saa päästää tuotantoon. Siksi solu kätkee viallisen geenin pakkaamalla sen histonien metylaatiolla (BMI1). Kromatiini, jossa on paljon viallista, pakattua geeniainesta, kutsutaan heterokromatiiniksi.

Hakusanat: BMI1 heterochromatin

Mitä enemmän eliö on kokenut epigeneettistä varioitumista, sitä enemmän sen genomissa on geenivirheitä. Tämä voidaan havaita kromatiinin pakkautumisena ja kromosomihäviöinä. Kromosomien koko laajenee sitä mukaa, kun geneettistä informaatiota katoaa. Tämä johtuu siitä, että solu pyrkii järjestelemään geneettistä materiaalia siten, että sillä olisi käytössään aina vähintään kaksi versiota samasta geenistä, eli yksi toimiva ja yksi kopio. Laajentuneessa kromosomissa on paljon heterokromatiinia, siis viallista geeniainesta, mutta rekombinaatiomekanismien vuoksi on energiataloudellista, että viallinen geeniaines on pakattua ja lähellä toisiaan, koska solu kykenee yhdistelemään jopa viallisesta geeniaineksesta toimivia kirjastoja.

Käytännön esimerkki on intianmuntjakki, jolla on vain 6 varsin massiivista kromosomia, joissa on paljon heterokromatiinia.

Hakusanat: 5-meC heterochromatic indian muntjac

Tiesitkö muuten, että intianmuntjakki (2n=6) ja kiinanmuntjakki (2n=46) voivat saada elinkelpoisia jälkeläisiä noinkin merkittävästä kromosomierosta huolimatta? Tällaista on tapahtunut mm. eläintarhoissa. Tämä todistaa, että evolutionistien keksimä termi 'lajiutuminen' on pseudotieteellinen termi.

Mikroevoluutio on myös täysin väärä termi, koska varioituminen, jota luonnossa havaitsemme, ei ole evoluutiota. Miten kukaan voi kutsua evoluutioksi sitä, että biologista informaatiota katoaa? Koirarodut eivät ole evoluutiota. Luonnossa havaitsemme saman ilmiön kuin koirien jalostaminen, se vain tapahtuu hitaammin. Lopputulos on sama: devoluutio, joka on osuvampi termi. Mikrodevoluutio. Ajatus mikroevolutiivisesta kumuloitumisesta on täysin järjenvastainen. Se, mitä luonnossa havaitsemme, on juuri päinvastoin verrattuna siihen, miten evoluutioteoria ilmiöt selittää:

- Evoluutioteorian mukaan eliöt ovat kehittyneet asteittain ja informaatiota ja rakenteita on tullut lisää. Todellisuudessa informaatiota vain katoaa.
- Evoluutioteorian mukaan geenimuutokset tapahtuvat sattumalta. Todellisuudessa niitä tapahtuu pääosin mekanismien toimesta, joihin vaikuttavat ravinto, ilmasto, stressi jne.
- Evoluutioteorian mukaan luonnonvalinta karsii haitalliset mutaatiot. Todellisuudessa ihmisen DNA:ssa olevat 10 miljoonaa populaatiotason geenivirhettä, jotka ovat johtaneet kahteensataantuhanteen geneettiseen sairauteen todistavat, että luonnonvalinta ei toimi.
- Evoluutioteorian mukaan kehityksellä ei ole suuntaa, eikä sitä voi ennakoida. Todellisuudessa biologiset muutokset perustuvat mekanismeihin ja muutokset voidaan ennakoida.

Evoluutioteoria on siis täysin todellisuudenvastainen selitysmalli. Siksi se on aikamme vakavin harhaoppi. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.

11

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katoaako informaatiota myös polyploidiassa?

      Mikähän termi kuvailisi sitä että kreationistit yrittävät määritellä ja nimetä uudelleen asioita joilla on vakiintuneet määritelmät ja nimet... hetkinen, sana on aivan kummankin kielenkärkini päällä... ahhahhaa, tosiaan. Epärehellisyyttähän se on.

    • Hörhö näemmä kasvatti tähän liittyvät aiemmat valheensa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14761974/horhoily-200000-geenivirheesta

      Absurdimpaan mittakaavaan:

      "ihmisen DNA:ssa olevat 10 miljoonaa populaatiotason geenivirhettä, jotka ovat johtaneet kahteensataantuhanteen geneettiseen sairauteen"

      Ja yrittää nyt puhua kromosomifuusioista näin sekavasti, ikäänkuin jo puolittain asian myöntäen:

      "Kromosomien koko laajenee sitä mukaa, kun geneettistä informaatiota katoaa"

      Kun ei kykene myöntämään miten esim. tässä kuvassa on konkreettinen esimerkki kromosomifuusiosta:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14754705/nakotesti-rotille

      Kreationismi on kauhea sairaus, kun se saa ihmisen toimimaan noin.

    • ATEISTIT

      Olkaa hyvät ja palatkaa asiaa jos ja kun luominen ja ID kiinnostaa.

      • Fiksu.Kreationisti2

        Ateistit eivät kuulu palstan aihepiiriin.

        Ilmoitettu poistoon.


      • Älä rienaa. Maailma syntyi sotkan munasta.


    • Katsopas hörhö muuten täältä mitä lajiutuminen oikeasti tarkoittaa:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lajiutuminen

      Löydätkö jostain kohtaa kuvitelmasi siitä että kromosomien lukumäärä ratkaisisi lajiutumisen?

      Oikeilla lajin määritelmillä mm. ne moneen kertaan luettelemasi susi- ja kettulajit sen sijaan ovat erillisiä lajeja eli olet myöntänyt sen tieteellisen lajiutumisen moneen kertaan, peräti pakonomaisesti toistellen. Samoinkuin sen miten noiden lajiutumiseen johtanut evoluutio on tuottanut mm. sen kaikkein suurikokoisimman ja laajimmalle levinneen erittäin sopeutumiskykyisen kettulajin. Samalla kun noiden kantalaji on ilmeisestikin kuollut mielestäsi sukupuuttoon, kun ei ole pärjännyt kilpailussa kehittyneemmilleen, kun et kykene sellaista nykyisin elävää kantalajia nimeämään.

      Miltäs tuntuu olla "evolutionisti"?

    • Piltdownista.päivää

      Aloittaja näkyy luovan uutta kaikenteoriaa. Jo oli aikakin, evoluutioteoria ja alkuräjähdysteoria ja painovoimateoria ja suhteellisuusteoria ja muut sellaiset alkavatkin jo haista ummehtuneilta. Peloittaa vain että ne työnnetään tänne kellariin minun seurakseni ja joudun haistamaan tuon ummehtuneen lemun aikojen loppuun tai museon purkamiseen saakka.

    • Universaalista näkökulmasta katsoen eksytys opettaa sisäistämään reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

    • Nobelin palkinto tulossa, henkilökohtaiseen tulkintaan yhden uskontokunnan opeista rakennetu olkiukko pyyhii pöydän mitätöiden luonnonlait. Ei paha.

      Mihin uskontokuntaan/lahkoon/kulttiin kuulut? Pystytkö vastaamaan tähän toisin kuin muut palstan kretut jotka häpeävät uskoaan...

    • DraamattuOnTotuus

      Tuo draamattuhemmo herättää myötähäpeän lisäksi jo sääliä.
      Kun todellisuus lyö pakostakin toisinaan läpi,joutuu hän sen torjuakseen kantamaan mukanaan kretionistista faktankääntäjää ollakseen mieliksi luomalleen vuorijumalalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1956
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1642
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      95
      1318
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      128
      1124
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1082
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      909
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe