Huhtasaari on täysin oikeassa

Kondie

Huhtasaaren tueksi näkemykselle luomisesta on silmin näkijähavaintoja. Jesuksen TYHJÄ hauta nähtiin eli hän ylös nousi ja Jumala on luonut maailman, tämä on todistettu ihmisten silmin. No kuka sitten on nähny eläimen muuttuvan ihmiseksi? Saa ihan vapaasti ilmoittautua. Olen kauan odottanut mutta ei ole kukaan ateisti saasta ilmoittautunut. Horjuuko uskonne sattumaan ja elämän tarkoituksetomuuteen?

54

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuhtasaariOnKujalla

      Homo heidelbergensisin ja H. sapiensin välimuotoja on löydetty paljon. Toki heidelbergensiskin oli ihmissukuun kuuluva ja muutama kyseisen lajin edeltäjäkin, mutta fossiiliaineistossa kehitys on selvästi nähtävissä.
      Luomisesta ei ole silminnäkijähavaintoja ja tyhjästä haudastakin on vain uskonnollinen kertomus. Uskovien väitteet perustuvat siihen, että esitieteellisen ajan uskomuksia käsittelevä kirja olisi totta. Ei se ole.

      • Huhtasaari ei ainakaan ihminen ole. Se on jäänyt lajin kehityksessä hirmuisesti jälkeen.


    • "Huhtasaaren tueksi näkemykselle luomisesta on silmin näkijähavaintoja. Jesuksen TYHJÄ hauta nähtiin eli hän ylös nousi ja Jumala on luonut maailman, tämä on todistettu ihmisten silmin."

      Se, että hän on lukenut saman kirjan missä näin kerrotaan ei kerro tai todista vielä muusta kuin siitä että olette lukeneet saman kirjan joka on ihmisten kirjoittama. :)

      "No kuka sitten on nähny eläimen muuttuvan ihmiseksi? "
      Ei kukaan, sillä ihminen on yksi monista eläinlajeista. Hyvä kompakysymys tosin :)

    • bottbot2

      "No kuka sitten on nähny eläimen muuttuvan ihmiseksi?"

      Evoluutio nyt ei toimi niin, että lajin yksilö kerralla muuttuu toiseksi lajiksi. Vastauksena kysymykseesi, niin kokeissa evoluutio havaitaan (ja luonnossa tietysti). Esimerkiksi
      https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Lenski

      • Kukaan ei sanonut että lajin yksilön pitäisi kerralla muuttuisi toiseksi lajiksi. Tosiasia on että kukaan ei ole nähnyt eläintä muuttuvan ihmiseksi, ja evoluutio ei ole siis empiiristä tiedettä.


    • Molo-Molo

      Bimboparka Laura tekee Jumala-Jussistansakin pellen.

    • Valtakunnan terävimmät aivot ovat nyt selvästi ryhmittymässa Huhtasaaren taakse. Vaviskaa Sauli ja Pekka!

    • ÄläÄänestäPaholaista

      Laura Hihtasaari haluaa presidentiksi mutta miksi? Onko Laura Huhtasaari oikeasti antikristus?

      Sillä itse kristus oli mies ja vanhurskas, mutta raamatun mukaan antikristus on nainen ja portto. Laura Huhtasaari on antikristus.

    • Epäjumalienkieltäjä

      <<Jesuksen TYHJÄ hauta nähtiin eli hän ylös nousi ja Jumala on luonut maailman>>

      Kuinka tyhmäksi täytyy tekeytyä, että väittää tarinan olevan todiste tarinan todenperäisyydestä, koska tarinassahan kerrotaan juuri se asia mikä siinä kerrotaan? Mikähän tarina on tuolla kriteerillä epätosi?

      Raamatun kertomusten perättömyydestä tosin vihjeen antaa jo Raamattu itse. Pääsiäisen tapahtumat ovat koko kristinuskon ydin, mutta Raamatussa on monta keskenään ristiriitaista kertomusta tapahtumasta.

      Kuinka moni henkilö saapui ensimmäisenä Jeesuksen tyhjälle haudalle? Yksi vai viisi vai jotain siltä väliltä? Riippuu ihan mitä evankeliumia lukee. Oliko kivi vieritetty haudalta, kun vai ei? Riippuu taas evankeliumista. Samoin kuin se oliko paikalla enkeli vai ei? Ja jos enkeli oli paikalla niin istuiko hän haudan sisä- vai ulkopuolella? Molemmat versiot löytyvät taas Raamatusta.

      Puhuivatko tyhjällä haudalla käyneet naiset tapahtuneesta kahdelle, kaikille tai eivät kellekään? Ylösnoussut Jeesus nähtiin ensi kerran kolmessa eri paikassa evankeliumista riippuen ja häneen sai koskea tai ei saanut koskea riippuen versiosta.

      Luulisi, että Raamatun kokoajilla olisi ollut edes sen verran järkeä, että olisivat valinneet mikä versio on "virallinen totuus" eikä kelpuuttanut näin montaa ristiriitaista tarinaa samaan kirjaan.

      • Nämä "silminnäkijöiden" hapitukset eri evankeliumissa on todiste siitä "kuinka saman sovitun näyn ihmiset voivat omassa päässään muodostaa". Ihmisen mielikuvitushan on rajaton, eikä rajallinen kuten uskovat tässä väittäisivät. Raamatun eri evankeliumit ovat siitä hyvä esimerkki kuinka voidaan kertomuksessa saada kertomuksessa olleelle neljälle eri hullulle oma pään sisäinen houreinen tila yhden ihmisen kirjoittamana. Psykoosiahan ei silloin tunnettu, mutta liekö nuo silminnäkijät sairastaneet sitä? Uskovahan väittää että kun sitä ei tunnettu silloin niin sitä ei sairastunut ketään.
        Miksi uskovat eivät väitä että Hobitti tai Sihuhe Egyptiläinen ei ole ihmisen kirjoittama teos tai Tuntemattomasta sotilaasta puhumattakaan? Miksi raamattu ois jokin poikkeus?!


    • Ateisti68

      Onko kukaan kuullut aasin tai käärmeen puhuvan? Onko kukaan nähnyt miehen astuvan valaskalan vatsasta? Onko kukaan nähnyt auringon pysähtyneen taivaalle useiksi tunneiksi?

      • Onko kukaan nainen tullut raskaaksi pyhästä hengestä?!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Onko kukaan nainen tullut raskaaksi pyhästä hengestä?!

        Ilmeisesti Huhtasaari on tullut raskaaksi pyhästä hengestä, kunnei sellaisella naisella miestä voi olla tai sitten sen mieskin on samanlainen typerys?


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Ilmeisesti Huhtasaari on tullut raskaaksi pyhästä hengestä, kunnei sellaisella naisella miestä voi olla tai sitten sen mieskin on samanlainen typerys?

        Voi, kyllä Lauran ulkonäöllä miehiä saa. Saattaahan hänen puolisonsa olla vaikka kuuro.


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Onko kukaan nainen tullut raskaaksi pyhästä hengestä?!

        Emmimarie Jones on esimerkki naisesta joka tuli raskaaksi neitsyinä, ja se todistettiin tieteellisesti: http://davidpratt.info/sex.htm#s4


      • Monet ihmiset Raamatussa näki auringon pysähtyvän taivaalla. Ja se oli nimenomaan aurinko joka pysähtyi, koska Raamattu sanoo myös aika selvästi että maa on litteä ja aurinko pyörii maan pinnalla, eikä sillä tavalla miten nykyajan auringonpalvojat (heliosentristit) sanovat meille.


      • Trexnonar kirjoitti:

        Monet ihmiset Raamatussa näki auringon pysähtyvän taivaalla. Ja se oli nimenomaan aurinko joka pysähtyi, koska Raamattu sanoo myös aika selvästi että maa on litteä ja aurinko pyörii maan pinnalla, eikä sillä tavalla miten nykyajan auringonpalvojat (heliosentristit) sanovat meille.

        Sun järkesi on myöskin pysähtynyt?


      • Trexnonar kirjoitti:

        Emmimarie Jones on esimerkki naisesta joka tuli raskaaksi neitsyinä, ja se todistettiin tieteellisesti: http://davidpratt.info/sex.htm#s4

        Baarireissun vaiko yhden yöjutun jälkeen?!


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Voi, kyllä Lauran ulkonäöllä miehiä saa. Saattaahan hänen puolisonsa olla vaikka kuuro.

        Emmä ulkonäöstä mitään puhunutkaan. Sillä ulkonäöllä ei ole silloin paljon vaikutusta jos nainen on tyhmä kuin saapas!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Sun järkesi on myöskin pysähtynyt?

        Ilmeisesti pysyvästi.


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Emmä ulkonäöstä mitään puhunutkaan. Sillä ulkonäöllä ei ole silloin paljon vaikutusta jos nainen on tyhmä kuin saapas!

        No ei pitemmässä juoksentelussa, mutta hetken hurmiossa voi olla paljonkin.




    • kiitosjatkakaa

      Onhan se verrattain mainiota, että uskovat näyttävät täällä jatkuvasti millaista ääliömäistä idioottimaisuutta kaikkein puhtaimmillaan heidän uskonsa on. Synkeää vihaa, täydellistä yleissivistyksen puutetta ja ummehtunutta löyhkää suoraan varhaiskeskiajan pimeydestä.

      Parempaa mainosta tervejärkisen ateismin puolesta olisi vaikeaa edes keksiä.

    • Huhtasaari on täysin väärässä kaikessa. Huhtasaari on mielisairaalan tarpeessa.

      • Tuottakoon meille nyt viihdettä tammikuuhun saakka. Parhaassa tapauksessa Laura onnistuu sekoilemaan koko persupuolueen alle viiden prosentin kuiluun. Tytsylle pitää antaa reilu mahdollisuus tähän.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Tuottakoon meille nyt viihdettä tammikuuhun saakka. Parhaassa tapauksessa Laura onnistuu sekoilemaan koko persupuolueen alle viiden prosentin kuiluun. Tytsylle pitää antaa reilu mahdollisuus tähän.

        Milloinkohan Huhtasaari yllätetään ottamasta suihin Halla-aholta ja se on lopulta sen viikon Seiskassa? Mitähän silloin moni toinen evoluution kieltäjä ajattelee höpertäessään enää sen muijan pyhyydestä vai puolustaako ne silloinkin vain oman laumansa esikuvaa? "Ihmiseltäkin voi lipsahtaa eläimen asteelle", sanovat? Niin eläimiähän me ollaan, mutta suurin osa evolution kieltäjistä ei sitä lähtökohtaa ja tosiseikkaa hyväksy.


    • Minulle on tullut isona yllätyksenä useiden fundiskristittyjen korostetun negatiivinen asenne pakolaisia kohtaan. Luulisi juuri heidän mielellään vastaanotavan pakolaisia jo "laupiaan samarialaisen" hengessä.
      Toisaalta he saisivat runsaasti uskontoon alkuaankin positiivisesti suhtautuvia käännytettäviä, joiden tavoittaminen heidän alkuperäimaistaan olisi hyvin vaikeaa. Lähetyskäskyä olisi paljon helpompi noudattaa, kun käännytettävät tulisivat kotiovelle.

      Mutta ei. Näissä porukoissa näyttää maahanmuuttovastaisuus olevan selvästi kärjistetympää kuin väestössä keskimäärin. Joillain se ulottuu jopa äärinationalististen ja avoimesti uusnatsististen liikkeiden kannatukseen. Se kristillisyys, jonka itse tunsin, on tuollaisesta ajattelusta kaukana.

      Kommenttini meni tämän aloituksen ulkopuolelle, mutta esiin tuomani asia näkyy Huhtasaaren ympärillä tapahtuneessa kirjoittelussa selvästi. Samaa kirjoittelua on uskissivustoilla toki ollut ennen Huhtasaaren esiintuloa luterilaisista helluntailaisiin.
      Missä se paljon mainostettu uskovien lähimmäisenrakkaus näkyy?

      • >Lähetyskäskyä olisi paljon helpompi noudattaa, kun käännytettävät tulisivat kotiovelle.

        Eikä ympärillä olisi valtiota, jonka koneisto, laki ja usein väestökin suhtautuvat vihamielisesti muslimien käännyttämiseen...

        Tämä on kyllä jännä homma. Toisaalta "uskovat", parhaasta päästä helluntailaiset ja Patmos, ovat järkänneet kristinuskosta kiinnostuneille turvapaikanhakijoille käännytysopetusta näiden omilla kielillä. Ajatus on tietysti se, että tulijat ovat herkimmillään silloin kun eivät paikallisen kielen taidon puuttuessa vielä ymmärrä ympäriltään juuri mitään. Suomea hyvin oppineiden "evankeliointi" on jo paljon vaikeampaa ellei mahdotonta, kun nämä ovat jo hoksanneet että jyrkkä kristillisyys on täällä aivan marginaalitouhua eikä sen tiimoilla vehtautuminen mitenkään edistä maassa pärjäämistä.

        Paras selitys "uskovien" vääränvärisiin ja -uskoisiin (siis ei edelleenkään esim. venäläisiin) kohdistuvalle kiihkeälle maahanmuuttovastaisuudelle onkin se, että "evankelioinnin" tulokset ovat osoittautuneet niiin heikoiksi että palkintoja ei jaeta.


      • Elintasopakolaisissa ei ole mitään lähimmäisrakkauden kanssa tekemistä. Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin.

        Globalismi on baabelismia. Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Lähetyskäskyä olisi paljon helpompi noudattaa, kun käännytettävät tulisivat kotiovelle.

        Eikä ympärillä olisi valtiota, jonka koneisto, laki ja usein väestökin suhtautuvat vihamielisesti muslimien käännyttämiseen...

        Tämä on kyllä jännä homma. Toisaalta "uskovat", parhaasta päästä helluntailaiset ja Patmos, ovat järkänneet kristinuskosta kiinnostuneille turvapaikanhakijoille käännytysopetusta näiden omilla kielillä. Ajatus on tietysti se, että tulijat ovat herkimmillään silloin kun eivät paikallisen kielen taidon puuttuessa vielä ymmärrä ympäriltään juuri mitään. Suomea hyvin oppineiden "evankeliointi" on jo paljon vaikeampaa ellei mahdotonta, kun nämä ovat jo hoksanneet että jyrkkä kristillisyys on täällä aivan marginaalitouhua eikä sen tiimoilla vehtautuminen mitenkään edistä maassa pärjäämistä.

        Paras selitys "uskovien" vääränvärisiin ja -uskoisiin (siis ei edelleenkään esim. venäläisiin) kohdistuvalle kiihkeälle maahanmuuttovastaisuudelle onkin se, että "evankelioinnin" tulokset ovat osoittautuneet niiin heikoiksi että palkintoja ei jaeta.

        Mahtaisikohan maahanmuuttaja heistä saada elinikäisen oleskeluluvan kääntyessään kristinuskoon? Sitä varmaan Patmos ja muut hellarit koittavat saada omasta mielestään aikaan!? Eivät tajua, ettei kristinuskokaan nyt yhtään sen parempi vaihtoehto ole kuin islamikaan. :D


      • Trexnonar kirjoitti:

        Elintasopakolaisissa ei ole mitään lähimmäisrakkauden kanssa tekemistä. Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin.

        Globalismi on baabelismia. Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.

        Elintasopakolainen olet sinä kristitty. Karkoita itsesi tästä minun Suomesta, ole hyvä!


      • Trexnonar kirjoitti:

        Elintasopakolaisissa ei ole mitään lähimmäisrakkauden kanssa tekemistä. Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin.

        Globalismi on baabelismia. Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.

        "Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin. "

        Tuo "auttaminen paikan päällä" on sitä jeesusopilla käännyttämistä. Kuuleppa kun ne ihmiset siellä "paikan päällä" sattuvat olemaan henkihieverissä niin ei siinä paljon teidän markkinoimanne jeesusopit paljon auta vaan ne tarvitsevat ihan oikeesti apua eli niiden on parasta tulla sieltä tänne.

        Tuskin sinne "paikan päälle" menee yksikään täältä Suomesta pahemmin auttelemaan, kunnei sinne paljon uskalla ketään mennä jos kerran siellä on sotatila! Lopeta nuo paskapuheesi niiden auttamisesta paikan päällä!


      • Trexnonar kirjoitti:

        Elintasopakolaisissa ei ole mitään lähimmäisrakkauden kanssa tekemistä. Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin.

        Globalismi on baabelismia. Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.

        >Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä

        Sinä mennä sinne sodan keskelle auttamaan, rohkea mies! Moni muu ei kyllä uskaltaisi!


      • Trexnonar kirjoitti:

        Elintasopakolaisissa ei ole mitään lähimmäisrakkauden kanssa tekemistä. Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin.

        Globalismi on baabelismia. Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.

        >Jumala rankaisi ihmisiä siitä aikoinaan kun ihmiset yrittivät rakentaa globalistisen yhteiskunnan maailmassa, jossa kaikki puhuvat samaa kieltä.

        Kielitieteilijät(kin) ovat todistaneet että tuo on pelkkää satua.

        >Konservatiivisuus liittyy myös kristinuskoon, ja se on toinen syy miksi kristityt usein on pakolaisia ja ulkomaalaisia vastaan.

        Jos tällä oli tarkoitus herättää myönteistä ymmärrystä sinun kristinuskokäsitystäsi kohtaan, taisit epäonnistua pahan kerran.


      • ateisti1982 kirjoitti:

        "Ihmisiä autetaan paljon paremmin paikan päällä, sen sijaan että niitä ja heidän vieraita kulttuureja ja ihmisiä raahattaisiin toisiin maihin. "

        Tuo "auttaminen paikan päällä" on sitä jeesusopilla käännyttämistä. Kuuleppa kun ne ihmiset siellä "paikan päällä" sattuvat olemaan henkihieverissä niin ei siinä paljon teidän markkinoimanne jeesusopit paljon auta vaan ne tarvitsevat ihan oikeesti apua eli niiden on parasta tulla sieltä tänne.

        Tuskin sinne "paikan päälle" menee yksikään täältä Suomesta pahemmin auttelemaan, kunnei sinne paljon uskalla ketään mennä jos kerran siellä on sotatila! Lopeta nuo paskapuheesi niiden auttamisesta paikan päällä!

        Paras olisi tietysti jos sotamaita ei auteta ollenkaan, mutta tarkoitin vain että JOS autetaan, on parempi auttaa paikan päällä. Ja en ole kristitty muuten.


      • Trexnonar kirjoitti:

        Paras olisi tietysti jos sotamaita ei auteta ollenkaan, mutta tarkoitin vain että JOS autetaan, on parempi auttaa paikan päällä. Ja en ole kristitty muuten.

        Sotamaita ei auteta vaan siellä eläviä ihmisiä on autettava vai missä sulla uskovainen on se "lähimmäisen rakkaus"? Oletko hukannut sen johonkin kenties heti uskoontulosi jälkeen?


      • Trexnonar kirjoitti:

        Paras olisi tietysti jos sotamaita ei auteta ollenkaan, mutta tarkoitin vain että JOS autetaan, on parempi auttaa paikan päällä. Ja en ole kristitty muuten.

        "Ja en ole kristitty muuten."

        Samanlainen tumpelo vaan?!


      • messiaaninenelvisti
        Trexnonar kirjoitti:

        Paras olisi tietysti jos sotamaita ei auteta ollenkaan, mutta tarkoitin vain että JOS autetaan, on parempi auttaa paikan päällä. Ja en ole kristitty muuten.

        Jos et ole kristitty, mikä on uskontosi?


      • messiaaninenelvisti kirjoitti:

        Jos et ole kristitty, mikä on uskontosi?

        Minulla ei ole uskontoa. Uskominen on turhaa, tietäminen on parempaa.


    • Eksyttäjäksikin_nimetty

      Vai silmin näkijä, hyvä ettei selvännäkijä.
      Siinä olet kyllä täysin oikeassa, että Huhtasaari tosiaankin tarvitsee 'tukea'.

      On hämmentävää huomata, että vielä nykyäänkin annamme vallan ja vastuun yhteisten asioittemme hoitoon näille ihmisille, jotka aivan kirkkain silmin ovat valmiita julistamaan tosiasioitten vastaisia käsityksiään aivan perustavanlaatuisista seikoista.

      Reaalimaailman poissulkevat käsitykset mielipiteenmuodostuksen pohjana 'valtiolaivan' ruorissa olevilla - kammottavaa, mutta valitettavaa nykytodellisuutta.

      Vaatii tällaiselta 'ajattelijalta' suurta harkintaa, jottei tulisi huudelleeksi outoja mietteitään julkisuuteen. Tarkoitan tällä sitä esim. kreationismia julistavan on erittäin vaikea saada rakennettua itselleen sellaista julkisuuskuvaa, joka antaisi mahdollisuuden laajemman kannattajajoukon muodostumiselle.

      Nykyisellään vaikuttaa vähintäänkin arveluttavalta tarjoutuminen ehdokkaaksi korkeaan virkaan...
      Siinäpä tämä jo niin 'ansioitunut' puolue tulee taas töhrineeksi omaa kilpeään, mikäpä siinä jos niin tosiaankin haluavat.

      • Töriset täyttä asiaa. Valitettavasti.


    • Temppelinasukit

      Siis joku on nähnyt haudanryöstön jälkeisen tilanteen... siinä sitä uskolle vahvistusta.
      Eikös ne siellä Intian nurkilla usko myös toisinpäin eli ihminen voi päätyä vaikka pyhäksi lehmäksi tai rotaksi, tiede ei ole kyllä osannut selittää erilaista DNAta.

    • Tyhjä hauta - mikä sen vakuuttavampaa. Minulla on keittiössä tyhjä uuni, joka on todiste siitä, että eilen siellä paistui viiden kilon yksisarvispaisti.

      • Mistä sinä niin isoja yksisarvispaisteja löysit? Meidän lähimarketista ei löydy juuri 2-3 kilon yksisarvispaisteja, mikä tietysti on todiste jostain sekin...


    • uskonwiisaus

      Luulevien todisteet omalle uskolleen jaksavat aina sekä hämmästyttää että riemastuttaa. Hyvänä esimerkkinä tästä vaikkapa Jeesuksen esinahka. Näitähän oli yhtä aikaa näytillä noin 20:ssä eri kirkossa ja luostarissa ympäri Eurooppaa, sen lisäksi että Pyhä Katariina Sienalainen käytti Jeesuksen esinahkaa sormuksena.

      Eikä luulevia yhtään hämmästyttänyt sekään, että kuuluisia Pyhän Paavalin kallojakin oli näytillä kaksi kappaletta samassa paikassa. Toinen kun oli Paavalin kallo nuorena ja toinen Paavalin kallo aikuisena hänen kuollessaan, joten asiassa ei tietenkään ollut mitään epäilyttävää, siis uskovan aivoilla ajateltuna.

      Aivan loistava todiste on myös erittäin kuuluisa Longinuksen keihäs. Kyseessähän on keihäs, jolla roomalainen sotilas puhkaisi ristillä riippuneen Jeesuksen kyljen varmistaakseen tämän kuolleen. Ja legendan mukaan armeija jolla on hallussaan tämä keihäs on voittamaton. Nykyään näitä keihäitä, siis niitä kolmea aitoa ja oikeaa, säilytetään Vatikaanissa, Wienissä ja Armeniassa.

      Monet tunnetut ja arvostetut pyhimykset, kuten Mustanaamio, Indiana Jones ja Hellboy ovat lähetysmatkoillaan joutuneet keihään kanssa tekemisiin ja keihäästä kerrotaankin faktoja sellaisissa historiallisissa dokumenteissa kuten Indiana Jones ja kohtalon keihäs sekä Mustanaamio ja kohtalon keihäs ja Hellboy-dokumenttifilmissä.

      https://teknokekko.vuodatus.net/lue/2009/02/7-ekr-1983-jeesuksen-esinahan-ihmeelliset-seikkailut

    • Totta kai Huhtasaarin on oikeassa. Kyse on vain siitä, että samassa ryhmässä on myös reinikaismellereitä ja vastaavia.
      Siinä mielessä on hyvä juttu,että LH harjoittaa politiikkaa eikä opetustointa.

      https://yle.fi/uutiset/3-9772447

    • lkhäö

      Sattuma on suurin kaikivaltias, ei nykyihminen enää jumalaa mihinkään selitykseen tarvitse.

      • haudan_ryöstäjät

        Huhtasaari on oikeassa siinä, että Jeesuksen hauta oli ryöstetty. Mihin juutalaiset olivat dumpanneet Jeesuksen kropan?


    • tyjät_haudat

      Tyhjiä ryöstettyjä hautoja on kyllä nähty, ei se ole todiste ylösnousemuksesta, vaan haudanryöstöstä.
      Britit ovat erityisesti kunnostautuneet haudanryöstö touhuissa. Eikös Isossa Britanniassakin ole lähi-idän haudoista ryötettyjä saaliita ja muumioita oikein museoisa nähtävillä. Myös Israelilaiset ovat olleet tekemässä hauta"löydöksiä". Myös USA:ssa on paljon lähi-idästä sotasaaliina vietyjä "löydöksiä".

      "Kuninkaiden laakso (arab. وادي الملوك‎ Wādī al-Mulūk) on muinaisen Egyptin Uuden valtakunnan ajan faaraoiden ja muiden korkea-arvoisten henkilöiden hautojen sijoituspaikka. Laakso sijaitsee Theban (nyk. Luxor) lähellä aavikon laidalla suuressa kalliolaaksossa Niilin länsirannalla. Laaksossa on kaksi osaa, itäinen ja läntinen; suurin osa haudoista on itäisessä laaksossa. Kuninkaiden laaksosta on löydetty vuoteen 2008 mennessä yhteensä 65 hautaa[1], joiden koko vaihtelee yksikammioisesta haudasta yli 120-kammioiseen hautakompleksiin. Tähän mennessä löydetyt haudat on suurimmaksi osaksi ryöstetty"

      "British Museumia sanotaan maailman merkittävimmäksi historialliseksi museoksi. Se onkin brittien mielestä maan tärkein museo. British Museumissa voi tutustua kaikkiin maailman suuriin muinaiskulttuureihin yhden katon alla. Valtavassa museossa on miljoonia esineitä, esimerkiksi egyptiläisiä muumioita, hieroglyfien sanakirja Rosettan kivi, Pantheonin marmoriveistoksia, inkojen ja mayojen aarteita sekä Pääsiäissaarten moai-patsas."

    • gyth

      Onko joku väittänyt jonkun muun lajin yksilön synnyttäneen ihmisen? Sinä taidat kuvitella, että joku niin väittäisi tapahtuneen?

      Kaikki kolme Hgin piispaehdokasta muuten sanoivat kuin yhdestä suusta, että evoluutioteoria on paras olemassa oleva selitys eliöiden kehitykselle.

    • yhloy

      Mitä tyhjä hauta luomisesta todistaa?

    • q.v

      Ei ole mitään tyhjää hautaa.

      Sellainen mielenkiintoinen piirre Raamatun kuvauksesta, että siinä kerrotaan hautakiven vierityksestä.

      Ajanlaskun alun haudoissa oli yleensä suorakulmion malliset kivet hautojen edustoilla mutta pyöreät kivet yleistyivät vasta myöhemmin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1775
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1385
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1222
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1187
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      85
      1008
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      987
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      923
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      839
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      808
    10. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      185
      736
    Aihe