Mitä on Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD

OPISTOPALVELUMESTARIT007

PUUTARHAMESTARIT049

Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

P= E/c
P= valomomentti
E= valon energiasisältö
P= mc
E/c= mc
c= fotonin eli valon nopeus
m= fotonin massa
P= mc
P= E/c
E/c= mc
E= mc2

Kuten nyt yllä tarinoinusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA).

Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit sekä Kaikkien Erikoisalojen Erikoisasiantuntijat ja Vastaavat?

Mikä nyt todella voisi olla MARXISMUS-LENINISMUS rs:n takana oleva Lausepuun Peruslause, kun se ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, koska LD perustuu Kolmiulotteinen GEOMETRIA rs:ään, kun taas MarxismiLeninismiFilosofia rs perustuu NELIULOTTEINEN GEOMETRIA ja AIKA-AVARUUS sekä SUHTEELLISUUSTEORIA rs:ään? Onko Teillä Teräsmiehet ja Aatetaistelijat ehdotuksia?

PS Nyt kysyisin Teiltä Porvarit ja Toverit sitä asiaa, että tiedättekö Te sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa tässä ja nyt Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD, Marxilainen Arkeologia ja Politologia LD ja Marxilainen Filosofia ja SEMOLOGIA LD. Onko nyt todella Marxilainen Revisionismi LD rs niin kauhea asia kuin nyt Te kuten Herra Paroni Extyökkäri ja Vastaavat rs julistatte ja väitätte? Mitä mieltä nyt Marxilainen Revisionismi LD rs:n asiastamme yllä tarinoidun perusteella olette Te Herra EXTYÖKKÄRI? Jos Te EXTYÖKKÄRI ja Vastaavat rs tiedätte jotain Uusi Teknologia ja Uusi Politologia rs:stä, niin nyt kysyisin sitä Teiltä, että mitä kaikkea TE haluatte tarinoida jostain sellaisesta asiasta kuin KAAVA E=mc2 rs:stä.

Kun Te Extyökkäri nyt näitte kaava E=mc2 rs:n todistuksen, niin haluaisin nyt kysyä sitä, että onko Teistä Extyökkäri Kaava E=mc2 rs:n todistus suoritettu oikein Logiikkamielessä arvioiden? Jos nyt Kaava E=mc2 rs:n todistus on suoritettu oikein, niin Me voimme kai myös kysyä sitä asiaa, että onko todella Valon perusosanen FOTONI rs MASSATON vai MASSALLINEN. Jos nyt FOTONI on Massaton, niin mitä kaikkea tämä voisi tarkoittaa? Jos Fotoni on Massaton, niin minkälainen voisi olla Massaton FOTONI? Niin ja millä tavalla täysin Massaton Fotoniryväs voisi pitää sisällään esimerkiksi sellaisen Energiamäärän, että meidän nahkamme voi kärähtää kesällä Auringon paisteessa? Minua ainakin ns. Massaton Fotoniryväs herättää ihmettelyä ja kummastelu, joten nyt kysyn sitä, että osaavatko jotkut kuten Porvarit ja Toverit sekä vielä erikoisesti Henkilö EXTYÖKKÄRI kertoa meille Revareille sen, että miten todella pitää Massaton Fotoni tai Massaton Fotoniryväs ymmärtää.
KommentoiIlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI

97

1139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hallaahon.äänestäjä

      m= fotonin massa

      yksityisellä fotonilla ei ole massaa (fotonikimpulla on massa)

      P= mc

      Kaava on mahdoton. Liikemäärä P massahiukkasella riippuu pisteestä jonka suhteen se lasketaan esim. liikemäärä maan ( lattia) suhteen on eri kuin ohi liikkuvan auton suhteen koska auto liikkuu ja auringon suhteen (koska maa (lattia) liikku ja nopeasti auringon suhteen)
      silloin massa riippuisi siitä minkä suhteen se lasketaan jne. mikä on hölmöä koska massa on invariantti suhteellisuusteoriassa

      • ASEMAVERKKOMESTARIT007

        Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

        Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
        Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

        Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

        Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

        PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

        PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut nyt myös Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin siihen, että Vallankumousaatekin on pantu perustumaan todella voimalla Äärimmäinen OIKEISTO rs:n ympäristöön?
        Komment


      • TUTKIJAKOULUMESTARIT007
        ASEMAVERKKOMESTARIT007 kirjoitti:

        Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

        Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
        Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

        Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

        Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

        PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

        PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut nyt myös Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin siihen, että Vallankumousaatekin on pantu perustumaan todella voimalla Äärimmäinen OIKEISTO rs:n ympäristöön?
        Komment

        Nyt on hyvä huomata se asia, että ei todella VIHREÄT rs vie SUOMI-VALTIO rs:ää täydelliseen tuhoon vaan todellakin RIVITYÖVÄESTÖ rs:n niin sanotut RYÖSTÖPALKAT.

        Me voimme kai todeta sen asian, että SUOMI-VALTIO rs:n yritykset eivät lähde todellakaan YMPÄRISTÖASIA rs:n vuoksi KIINA, INTIA ja BRASILIA sekä Vastaavat rs:ään, koska YMPÄRISTÖASIAT rs:stä voi todella tehdä erinomaisen LIIKETOIMIASIA rs:n vaan todellakin sen vuoksi, kun esimerkiksi SUOMI-VALTIO ja Vastaavat rs:ssä Omistajat ja Yrittäjät joutuvat todella maksamaan jopa epämääräiselle RIVITYÖVÄESTÖ rs:lle rajusti näiden Tuottavuustason yrittäviä palkkoja AY-MAFIA rs:n Turjan Piirin Seitikki ja Tuorlan Piirin Seitikki rs:n toiminnan tuloksena. Meidän pitää vielä muistaa nyt se asia Arvoisa J HALLA-AHO SEURA rs, että nyt SUOMI-VALTIO ja Vastaavat rs:ssä Omistajat ja Yrittäjät joutuvat maksamaan kaiken tasoiselle Rivityösankarille jopa yli 10 euron tuntipalkkoja, kun nyt taas KIINA, INTIA ja BRASILIA ja Vastaavat rs:ssä Omistajat ja Yrittäjät rs:n ei tarvitse maksaa RIVITYÖVÄESTÖ rs:n jäsenille kuin korkeintaan 4 tai 5 euroa koko 12-tuntinen työpäivä rs:stä.

        Nyt toivon vielä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että Te PERSUNEROT muistatte sen kuviokellunta-asia rs:n, että Ympäristö- ja Luontosuojelu on todella HYVÄ LIIKETOIMI, mutta on todella HYVÄ KYSYMYS se asia, että onko SUOMI-VALTIO rs:n tämän hetken AY-MAFIA rs totisesti HYVÄ LIIKEKUVIO. Mehän nyt voimme todeta sen asian, että jos ME annamme AY-MAFIA rs:n retestellä siten kuin nyt tällä hetkellä tapahtuu, niin viimeistään 20-30 vuoden kuluttua SUOMI-VALTIO rs.ssä ei ole enää jäljellä minkäänlaista Teollisuustoimintaa vaan korkeintaan ehkä jonkinlaista Käsityöpajatoimintaa. Niin ja nyt pitää lopultakin panna ainakin SAK rs:n Seitikkiremmi hiljaiseksi ja ymmärtäväiseksi ja joka tarkoittaa sitä, että kaikenlainen AY-MAFIA rs:ään jotenkin liitettävissä oleva kansalaistoiminta pitää panna erittäin kovan tason OMISTAJAVALVONTA rs:n pihteihin, jos ei muusta syystä niin ainakin siitä, että Me voimme saada säilytettyä SUOMI-VALTIO rs:ssä edes jonkinlainen KILPAILU- ja TOIMINTAKYKY sekä vielä TEOLLISUUSTOIMINTA rs:n.


      • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

        Nyt on kysytty sitä asiaa, että kuka tai ketkä johtavat SUOMI-VALTIO ja Vastaavat rs:n tuhon kierteeseen. Olisiko oikea vastaus se asia, että kaikki He, jotka korostavat sitä asiaa, että TYÖ on ITSEISARVO ja että Huoltoturvarahastojen antamat etuudet kuuluvat ryhmään LUXUS? Olenko nyt ymmärtänyt J HALLA-AHO SEURA rs:n Johtajien ajatuskuviot oikein siis sellaiset, joissa Te korostatte sitä, että HUOLTOTURVA kuten Työttömyys- ja Eläketurva sekä Vastaavat kuuluvat ryhmään LUXUS siis ovat täysiä turhakkeita? Niin ja nyt Teidän PERSUNEROT mielestänne Sosiaalipoliittisten Rahastojen antamat etuudet eivät vie SUOMI-VALTIO rs:n Elinkeinoelämää eteenpäin kohti yhä parempaa kasvua ja hyvinvointia vaan todellakin lisäävät KOMULOISKAARTI rs:n siipiveikkojen ja loiseläjien määrää.


    • PUNAMUSTAT-OPISTO0070

      HEI! Kaava on mahdoton. Liikemäärä P massahiukkasella riippuu pisteestä jonka suhteen se lasketaan esim. liikemäärä maan ( lattia) suhteen on eri kuin ohi liikkuvan auton suhteen koska auto liikkuu ja auringon suhteen (koska maa (lattia) liikku ja nopeasti auringon suhteen)
      silloin massa riippuisi siitä minkä suhteen se lasketaan jne. mikä on hölmöä koska massa on invariantti suhteellisuusteoriassa


      PS Miten Liikemäärä P massahiukkasella riippuu siitä pisteesta, jonka suhteen se siis Liikemäärä lasketaan? Miksi nyt Liikemäärä on eri auton suhteen? Mitä Te haluatte tuoda kehiin, kun kirjoitatte esimerkiksi siten, että Liikemäärä maan tai lattian suhteen on eri kuin ohi liikkuvan auton suhteen, koska auto liikkuu? Niin ja mitä Te tarkoitatte, kun kirjoititte, että silloin massa riippuisi siitä, minkä suhteen se siis massa lasketaan jne ja mikä on hölmöä, koska massa on invariantti suhteellisuusteoriassa?


      PS Onko Teille tullut mieleenne se asia, että Klassinen Fysiikka rs:ssä esimerkiksi jonkun kappaleen liikemäärä lasketaan suhteessa johonkin, mutta kuitenkin siten, että jonkin kappaleen Liikemääräksi ei lasketa myös sitä Liikemäärää, jonka se kappale tuottaa, johon joku kappale liitetään eli suhteutetaan. Voimme nyt jonkun kappaleen liikemääräksi laskea myös sen kappaleen Liikemäärä, johon jokin kappale liitetään, mutta tälöin tämä mainitaan erikseen.


      PS Minulle nyt tuottaa ongelmia se, että en tahdo yksi yhteen tajuta sitä asiaa, että mitä Te toitte kehiin, joten olisin kiitollinen, jos Te selventäisitte kirjoitustanne edes vähän. Haluan myös sanoa sen, että Se Teoriakehikko, jonka toin kuvioihin, niin perustuu Kolmiulotteinen Geometria rs:ään, kun taas Teidän Teoriakehikko SUHTEELLISUUSTEORIA rs:stä johtuen pohjautuu ns. Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään.

    • Kun meillä tässä maailmassa on oikeitakin ongelmia niin minkä niistä ajattelette neliulotteisen geometrian ratkaisevan? Eikö olisi jo aika alkaa miettimään oikeita asioita noiden ehkä "viisaidenkin" sijaan koska vain oikeat asiat hyödyttävät yhteiskuntaa eli meitä kaikkia.

      Kun keksitte miten ay mafia saadaan järkiinsä ja muuttamaan sopimuksensa tähän päivään ja globaaliin maailmaan sopiviksi niin se on ainakin lähes Nobelin arvoinen idea! Yrittäkää!

      • SINIMUSTAT-OPISTO0070

        Mitä tarkoittaa todellakin ns. OIKEA ONGELMA, jos nyt ei sellainen asia, joka on liitettävissä edes jotenkin Klassinen Fysiikka eli PHYSICA CLASSICUM rs:ään, ei ole ns. todellakaan aito ja oikea ongelma?


      • SINIMUSTAT-OPISTO0070 kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa todellakin ns. OIKEA ONGELMA, jos nyt ei sellainen asia, joka on liitettävissä edes jotenkin Klassinen Fysiikka eli PHYSICA CLASSICUM rs:ään, ei ole ns. todellakaan aito ja oikea ongelma?

        Niinpä, siinä on sinulle miettimistä! Minä en viitsi vaivautua ellei tule oiketa ongelmaa!


      • VERKKOKOULUMESTARIT0070
        SINIMUSTAT-OPISTO0070 kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa todellakin ns. OIKEA ONGELMA, jos nyt ei sellainen asia, joka on liitettävissä edes jotenkin Klassinen Fysiikka eli PHYSICA CLASSICUM rs:ään, ei ole ns. todellakaan aito ja oikea ongelma?

        OPISTOVERKKOMESTARIT0070
        13.2.2019 0:13

        UUSI
        Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitää muistaa nyt se asia, että EUROOPPA- ja AMERIKKA sekä AASIA ja AFRIKKA rs:ssä kuten nyt myös erityisesti Pohjois-Eurooppa rs:n valtioissa kuten esimerkiksi RUOTSI, NORJA, TANSKA ja vielä VIRO LATVIA LIETTUA sekä vielä PUOLA, TSHEKKOSLOVAKIA, UNKARI, ITÄVALTA, BULGARIA ja ROMANIA sekä Vastaavat on ollut jo pitemmän aikaa voimissaan todella Kovan Linjan Äärimmäinen OIKEISTO siis vallassa ja nyt myös todella vallan sisäpiirissä. Oletteko Te Toverit ja Porvarit nyt onnellisia, kun todennäköisesti nyt myös SUOMI-valtiossa on vuoden 2019 Eduskuntavaalien jälkeen Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n ihannoimat IKL AKS KOKOOMUS rs vallassa? Niin ja oletteko Te Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat lukeneet Sanomalehdistä tai katsoneet ja kuulleet TV ja RADIO rs:stä jotain siitä asiasta, että miten on käynyt nyt ISO BRITANNIA rs:ssä myös YRITTÄJÄT-yhteisön LIIKETOIMINTAKUVIO rs:n Ostovoimaiselle Kysyntäkuvio rs:lle, kun on oikein voimalla tehty niin kuin esimerkiksi Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitävät oikeana siis leikattu oikein voimalla RIVITYÖVÄESTÖ ja Vastaavat rs Palkkoja ja Huoltoturvaetuuksia? Onko nyt todella Ostovoimainen KYSYNTÄTEKIJÄ rs mennyt niin alas ISO BRITANNIA rs:ssä, että Iso Britannia rs:n ns. Pienet ja Keskisuuret Yrittäjät eivät pysty keskimäärin myymään tuottamiaan Hyödykkeitä siten, että Perustuotantokustannukset tulisivat Iso Britannia rs:n yrittäjien ja omistajien Kassakirstuun? Me KOMUT ja SOSSUT voimme kai nyt kysyä sitä asiaa, että kannattaako Teidän Porvarit ja Paronit mennä oikein voimalla ihan samalle tielle, jossa jo vaikertaa Teidän IKL AKS KOKOOMUS rs:n Iso Britannia rs:n aatetoverit siis Brittiläiset Omistajat ja Yrittäjät sekä Äärimmäinen Oikeisto?


      • VERKKOKOULUMESTARIT0070 kirjoitti:

        OPISTOVERKKOMESTARIT0070
        13.2.2019 0:13

        UUSI
        Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitää muistaa nyt se asia, että EUROOPPA- ja AMERIKKA sekä AASIA ja AFRIKKA rs:ssä kuten nyt myös erityisesti Pohjois-Eurooppa rs:n valtioissa kuten esimerkiksi RUOTSI, NORJA, TANSKA ja vielä VIRO LATVIA LIETTUA sekä vielä PUOLA, TSHEKKOSLOVAKIA, UNKARI, ITÄVALTA, BULGARIA ja ROMANIA sekä Vastaavat on ollut jo pitemmän aikaa voimissaan todella Kovan Linjan Äärimmäinen OIKEISTO siis vallassa ja nyt myös todella vallan sisäpiirissä. Oletteko Te Toverit ja Porvarit nyt onnellisia, kun todennäköisesti nyt myös SUOMI-valtiossa on vuoden 2019 Eduskuntavaalien jälkeen Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n ihannoimat IKL AKS KOKOOMUS rs vallassa? Niin ja oletteko Te Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat lukeneet Sanomalehdistä tai katsoneet ja kuulleet TV ja RADIO rs:stä jotain siitä asiasta, että miten on käynyt nyt ISO BRITANNIA rs:ssä myös YRITTÄJÄT-yhteisön LIIKETOIMINTAKUVIO rs:n Ostovoimaiselle Kysyntäkuvio rs:lle, kun on oikein voimalla tehty niin kuin esimerkiksi Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitävät oikeana siis leikattu oikein voimalla RIVITYÖVÄESTÖ ja Vastaavat rs Palkkoja ja Huoltoturvaetuuksia? Onko nyt todella Ostovoimainen KYSYNTÄTEKIJÄ rs mennyt niin alas ISO BRITANNIA rs:ssä, että Iso Britannia rs:n ns. Pienet ja Keskisuuret Yrittäjät eivät pysty keskimäärin myymään tuottamiaan Hyödykkeitä siten, että Perustuotantokustannukset tulisivat Iso Britannia rs:n yrittäjien ja omistajien Kassakirstuun? Me KOMUT ja SOSSUT voimme kai nyt kysyä sitä asiaa, että kannattaako Teidän Porvarit ja Paronit mennä oikein voimalla ihan samalle tielle, jossa jo vaikertaa Teidän IKL AKS KOKOOMUS rs:n Iso Britannia rs:n aatetoverit siis Brittiläiset Omistajat ja Yrittäjät sekä Äärimmäinen Oikeisto?

        Parempihan IKL ja AKS ovat kuin KGB ja NKVD!

        Huom! Työeläkeläinen Extyökkäri! Ota opiksi!


      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

        Nyt ainakin minusta Te Arvoisat PERSUNEROT olette sitä mieltä, että kaikenlainen Valtiollisten Huoltoturvarahastojen antama Rahallinen Tuki kuuluu nyt sellaiseen asiaan kuin LUXUS. Koska nyt Yhteiskunnallinen Huoltoturvarahastojen antama tuki on LUXUS eli täyttä turhaketta ja jonka turhakkeen ainoa vaikutus on Teidän PERSUT rs:n mielestä vain se, että siipiveikkojen ja kaikenlaisten Komuloisten määrä kasvaa, niin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI pitää tukea sellaista kuin KOMULOISKAARTI rs:n toimintaa. Me KOMUT voimme nyt kysyä vielä sitä asiaa, että onko nyt Teidän PERSUT mielestänne oikein noin yleisesti arvioiden Teidän PERSUT-yhteisön edustamanne suorastaan Äärimmäinen ITSEKKYYS. Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että oletteko Te PERSUT todella sitä mieltä, että HYVÄ LÄNSI rs:n Kansakunnat eivät voi joutua koskaan ongelmiin. Onko Teiltä PERSUT unohtunut nyt Ne Ongelmat, jotka olivat 1990-luvulla myös Suomalaisen Pieneläjän edessä, kun Äärimmäisen kovan Keinottelun ja Kasinopelin tuloksena HYVÄ LÄNSI rs:n yrityksiä me nurin kuin siimaa ja samalla Työttömien MÄÄRÄ kasvoi oikein kohisten. Nyt on hyvä huomata vielä ne asiat Elinkeinoelämän ympäristössä, jotka iskivät nyt myös Pieneläjän silmille vielä vuonna 2008. Niin ja nyt tämä vuosi 2008 tarkoittaa sitä, että vielä tällöin yrityksiä meni nurin oikein kovalla tavalla ja kun nyt vuoden 1990 ja kun nyt vuoden 2008 tapahtumat yhdistää, niin ME voimme puhua paljon kovemmasta ja karummasta lamasta kuin oli konsanaan TELLUS-planeetalla 1930-luvulla. Niin ja me tiedämme vielä sen, että 1930-luvun LAMA alkoi vuonna 1929, kun tällöin USA rs:ssä tapahtui SUURI PÖRSSIROMAHDUS siis todella SUURI.


      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070 kirjoitti:

        Nyt ainakin minusta Te Arvoisat PERSUNEROT olette sitä mieltä, että kaikenlainen Valtiollisten Huoltoturvarahastojen antama Rahallinen Tuki kuuluu nyt sellaiseen asiaan kuin LUXUS. Koska nyt Yhteiskunnallinen Huoltoturvarahastojen antama tuki on LUXUS eli täyttä turhaketta ja jonka turhakkeen ainoa vaikutus on Teidän PERSUT rs:n mielestä vain se, että siipiveikkojen ja kaikenlaisten Komuloisten määrä kasvaa, niin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI pitää tukea sellaista kuin KOMULOISKAARTI rs:n toimintaa. Me KOMUT voimme nyt kysyä vielä sitä asiaa, että onko nyt Teidän PERSUT mielestänne oikein noin yleisesti arvioiden Teidän PERSUT-yhteisön edustamanne suorastaan Äärimmäinen ITSEKKYYS. Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että oletteko Te PERSUT todella sitä mieltä, että HYVÄ LÄNSI rs:n Kansakunnat eivät voi joutua koskaan ongelmiin. Onko Teiltä PERSUT unohtunut nyt Ne Ongelmat, jotka olivat 1990-luvulla myös Suomalaisen Pieneläjän edessä, kun Äärimmäisen kovan Keinottelun ja Kasinopelin tuloksena HYVÄ LÄNSI rs:n yrityksiä me nurin kuin siimaa ja samalla Työttömien MÄÄRÄ kasvoi oikein kohisten. Nyt on hyvä huomata vielä ne asiat Elinkeinoelämän ympäristössä, jotka iskivät nyt myös Pieneläjän silmille vielä vuonna 2008. Niin ja nyt tämä vuosi 2008 tarkoittaa sitä, että vielä tällöin yrityksiä meni nurin oikein kovalla tavalla ja kun nyt vuoden 1990 ja kun nyt vuoden 2008 tapahtumat yhdistää, niin ME voimme puhua paljon kovemmasta ja karummasta lamasta kuin oli konsanaan TELLUS-planeetalla 1930-luvulla. Niin ja me tiedämme vielä sen, että 1930-luvun LAMA alkoi vuonna 1929, kun tällöin USA rs:ssä tapahtui SUURI PÖRSSIROMAHDUS siis todella SUURI.

        Väärä media! Mene noine satuinesi persujen palstalle!


    • ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

      PS Kun keksitte miten ay mafia saadaan järkiinsä ja muuttamaan sopimuksensa tähän päivään ja globaaliin maailmaan sopiviksi niin se on ainakin lähes Nobelin arvoinen idea! Yrittäkää!

      PS Eikö olisi jo aika alkaa miettimään oikeita asioita noiden ehkä "viisaidenkin" sijaan koska vain oikeat asiat hyödyttävät yhteiskuntaa eli meitä kaikkia.

      PS Ovatko Teidän EXTYÖKKÄRI mielestänne FILOSOFIA ja KOULUSOSIOLOGIA rs täysiä Turhakkeita? Onko Teoriakehikko ja siten esimerkiksi Ekonometria ja Makroteoria sekä Mikroteoria rs:t täysiä Höpöhöpöjuttuja kuten myös NATUROLOGIA eli LUONTO-OPPI siis Mathematica, Classicum Physicum, Chemia, Philosophia Biologia, Ostheologia, Geologia, ASA? Niin ja mitkä nyt todella ovat täysiä höpöhöpöjuttuja Arvoisa Herra EXTYÖKKÄRI? Voiko todella Filosofia rs:n tutkimisesta olla myös jotain Hyödyn perustaakin? Onko todella pelkällä VAISTO, TAHTO ja TUNNE rs:n pohjalta mahdollista viedä Elinkeinoasiat rs:ää eteenpäin? Niin ja jos voi, niin eikö vain todella sellaisista Teoriakuvioista ole todellista hyötyä Talous- ja Yhteiskuntaelämässä, jotka kestävät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit kuten esimerkiksi Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD sekä vielä Marxilainen Realismi LD?

      • Filosofia sopii täytteeksi jos ei ole parempaa tekemistä. Nuo sinun juttusi (oma termisi) ovat varmaan mielenkiintoisia mutta kun kyse on tänään tämän palstan porukan huonosta selviämisestä työelämässä niin miten ajattelet noiden sinun filosofioidesi lisäävän mahdollisuuksia työpaikan saamiseen?

        Jos et keksi hyvää selitystä niin ala käyttämään mietiskelymyssyäsi johonkin hyödylliseen jahkailusi sijaan.

        VAISTO, TAHTO JA TUNNE rs. on jotain mikä ei ole tätä päivää vaan sinun mielikuvituksesi tuotetta. Jos pystyt kehittämään ajatuksen jolla myyt tuon mainitun rs.:n hyvään hintaan jollekin niin ei moitteen sijaa mutta silti väitän jonkin hyvän markkinoitavan uutuuden miettimisen olevan ennemmän paikallaan kun maan ja kansan menestyksestä elintaso mukaan luettuna keskustellaan.


      • KIRJASTOKOULUMESTARIT007

        Nyt sitten voin sanoa, että kirjoitelmani vain toi toivottavasti sen asian esille, että mitä pitää sisällään Materialistinen Filosofia LD:ssä ja myös sen asian, että mitä tarkoittaa tässä ja nyt KM PÄÄOMA 1,2,3. Te tulitte varmaankin huomaamaan vielä sen, että Pääomakirja on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten ihmeessä LUONTAISTALOUS muuttui VAIHDANTATALOUS eli PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rp:ksi.
        Niin ja nyt sitten LUONTO-OPPI rs:n teoriat, mallit ja kaavat kehiteltiin DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA rs:n kuvioissa. Nyt sitten näistä Teoriat, Malli ja Kaavat rs:stä keskeinen on Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
        DN LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, KIeltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        On nyt myös HYVÄ huomata se asia, että me emme tiedä sitä, että mitä todella tarkoittaa Arkimaailmailmiönä se, että mitä muuta kuin VALTIOSOSIALISMI eli Päivitetty Keskiaikainen LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI rp:tä pitää sisällään Anarkistien eli Vallankumousiskureiden PARATIISI eli Sosialismi ja Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelminä. Tehän tiedätte sen, että keskiaikana KRUUNU eli VALTIO omisti kaiken Tuotanto- ja Kiinteistöomaisuuden, ja jota omaisuutta hallitsi täysin itsevaltaisesti KUNINGAS tai KEISARI. Nyt sitten Kuningas tai Keisari jakoi Läänityksinä Valtio-omaisuuden lähimpien alaistensa eli Ylemmän Aateliston hallintaan eli eräänlaiseen vuokrasuhteeseen, ja sitten Ylempi Aatelisto jakoi Läänityksensä Kartanoina ja vastaavina Alemman Aateliston eli Paronikaartin hallintaan. Kun nyt Paronikaarti oli saanut vuokraomaisuutensa hallintaansa, niin tämän jälkeen Paronit ottivat töihinsä tarvitsemansa Työläiset, Käsityömestarit, ORJAT ja VENEORJAT.

        Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä eroa me voimme löytää Keskiaikaisen Läänityslaitos eli FEODALISMI ja NEUVOSTOSOSIALISMI rp:n välillä. Onko mitään muuta suoranaista erottavaa tekijää kuin Aikajanan piste? Nyt myös Neuvostososialismissa VALTIO omisti kaiken Tuotanto- ja Kiinteistöomaisuuden ja valtiota hallitsi täysin itsevaltaisesti Kuningasta tai Keisaria vastaavasti PRESIDENTTI. Itsevaltaisesti hallitseva Presidentti jakoi Maakunta- eli Läänitysosiot lähimmille alaisilleen ja kun nämä lähimmät alaiset olivat saaneet hallintaansa Maakunta- eli Läänitysalueensa, niin tämän jälkeen nämä Maakunta- eli Läänitysalueet jaettiin pienempiin osiin Maakunta- ja Läänitysjohtajien toimesta. Nyt sitten nämä pienemmät osiot annettiin Maakunta- ja Läänitysjohtajien lähimmille alaisille elinkeinotoiminnan harjoittamista varten ja samalla nämä Lähimmät Alaiset saivat oikeuden palkata palvelukseensa tarvitsemansa henkilökunnan.

        Me voimme nyt sanoa sen, että nämä Ökyhenkilöiden lähimpien alaisten palkkaamat työläiset olivat hyvin lähellä Veneorjan asemaa ja parhaimmillaankin Orjan, ei siis kovin kehuttava tilanne. On kai syytä kysyä sitä, että kannattaako SOSIALISMI missään muodossa, kun se parhaimmillaankin on yksi yhteen VALTIOSOSIALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rp:tä?

        PS Nyt toivon myös sitä, että Te Toveri KW luette yllätarinoidun tasan tarkkaan ja mietitte samalla myös sitä asiaa, että onko todella olemassa minkään muunlaista Sosialismia ja Kommunismia kuin ns. VALTIOSOSIALISMI siis Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Onko meillä mahdollista toteuttaa SOSIALISMI ja KOMMUNISMI vain ja ainoastaan Mielikuvitusmaailma rp:ssä? Onko todellakin syytä unohtaa kaikki se, josta käytämme nimeä Vallankumoustaistelu sekä Sosialismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä, jos jopa voitollisen Luokka- ja Vallankumoustaistelun lopputuloksena on uudelleen henkiin herätetty LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI siis VALTIOSOSIALISMI rp:n nimissä?

        PS Nyt ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että ei kannata kehitellä sellaisia Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmiä ei ainakaan PARATIISI rs:n nimissä, jotka johtavat todellakin Takuuvarmasti siihen asiaan, että syntyy voimakas sekä kova ja karu MUSTA PÖRSSI. Mehän nyt ilmeisesti tiedämme myös sen, että jossain vaiheessa MUSTA PÖRSSI ottaa hallintaansa Valtiollisen Koneiston ja joka haltuunotto nyt myös tarkoittaa sitä asiaa, että silloin kun MUSTA PÖRSSI on yhtä kuin VALTIO ja VALTIOVALTA, niin on ennallistettu jälleen kerran uudestaan Hallinta- ja Omistusmuotona LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMUS rs. Ollaanko nyt Työläisten PARATIISI muutettu jopa Työväen Johtajisto rs:n suosiollisella avustuksella Työväestön TINAHELVETTI rs:ksi? Kannattiko todella lähteä Vallankumoustaistelun tielle, kun taistelun lopputuloksena oli todellakin ainakin Rivityöväestön kohdalla Äärimmäin Kurjuus ja myös jopa VENEORJUUS?


      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070
        KIRJASTOKOULUMESTARIT007 kirjoitti:

        Nyt sitten voin sanoa, että kirjoitelmani vain toi toivottavasti sen asian esille, että mitä pitää sisällään Materialistinen Filosofia LD:ssä ja myös sen asian, että mitä tarkoittaa tässä ja nyt KM PÄÄOMA 1,2,3. Te tulitte varmaankin huomaamaan vielä sen, että Pääomakirja on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten ihmeessä LUONTAISTALOUS muuttui VAIHDANTATALOUS eli PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rp:ksi.
        Niin ja nyt sitten LUONTO-OPPI rs:n teoriat, mallit ja kaavat kehiteltiin DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA rs:n kuvioissa. Nyt sitten näistä Teoriat, Malli ja Kaavat rs:stä keskeinen on Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
        DN LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, KIeltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        On nyt myös HYVÄ huomata se asia, että me emme tiedä sitä, että mitä todella tarkoittaa Arkimaailmailmiönä se, että mitä muuta kuin VALTIOSOSIALISMI eli Päivitetty Keskiaikainen LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI rp:tä pitää sisällään Anarkistien eli Vallankumousiskureiden PARATIISI eli Sosialismi ja Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelminä. Tehän tiedätte sen, että keskiaikana KRUUNU eli VALTIO omisti kaiken Tuotanto- ja Kiinteistöomaisuuden, ja jota omaisuutta hallitsi täysin itsevaltaisesti KUNINGAS tai KEISARI. Nyt sitten Kuningas tai Keisari jakoi Läänityksinä Valtio-omaisuuden lähimpien alaistensa eli Ylemmän Aateliston hallintaan eli eräänlaiseen vuokrasuhteeseen, ja sitten Ylempi Aatelisto jakoi Läänityksensä Kartanoina ja vastaavina Alemman Aateliston eli Paronikaartin hallintaan. Kun nyt Paronikaarti oli saanut vuokraomaisuutensa hallintaansa, niin tämän jälkeen Paronit ottivat töihinsä tarvitsemansa Työläiset, Käsityömestarit, ORJAT ja VENEORJAT.

        Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä eroa me voimme löytää Keskiaikaisen Läänityslaitos eli FEODALISMI ja NEUVOSTOSOSIALISMI rp:n välillä. Onko mitään muuta suoranaista erottavaa tekijää kuin Aikajanan piste? Nyt myös Neuvostososialismissa VALTIO omisti kaiken Tuotanto- ja Kiinteistöomaisuuden ja valtiota hallitsi täysin itsevaltaisesti Kuningasta tai Keisaria vastaavasti PRESIDENTTI. Itsevaltaisesti hallitseva Presidentti jakoi Maakunta- eli Läänitysosiot lähimmille alaisilleen ja kun nämä lähimmät alaiset olivat saaneet hallintaansa Maakunta- eli Läänitysalueensa, niin tämän jälkeen nämä Maakunta- eli Läänitysalueet jaettiin pienempiin osiin Maakunta- ja Läänitysjohtajien toimesta. Nyt sitten nämä pienemmät osiot annettiin Maakunta- ja Läänitysjohtajien lähimmille alaisille elinkeinotoiminnan harjoittamista varten ja samalla nämä Lähimmät Alaiset saivat oikeuden palkata palvelukseensa tarvitsemansa henkilökunnan.

        Me voimme nyt sanoa sen, että nämä Ökyhenkilöiden lähimpien alaisten palkkaamat työläiset olivat hyvin lähellä Veneorjan asemaa ja parhaimmillaankin Orjan, ei siis kovin kehuttava tilanne. On kai syytä kysyä sitä, että kannattaako SOSIALISMI missään muodossa, kun se parhaimmillaankin on yksi yhteen VALTIOSOSIALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rp:tä?

        PS Nyt toivon myös sitä, että Te Toveri KW luette yllätarinoidun tasan tarkkaan ja mietitte samalla myös sitä asiaa, että onko todella olemassa minkään muunlaista Sosialismia ja Kommunismia kuin ns. VALTIOSOSIALISMI siis Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Onko meillä mahdollista toteuttaa SOSIALISMI ja KOMMUNISMI vain ja ainoastaan Mielikuvitusmaailma rp:ssä? Onko todellakin syytä unohtaa kaikki se, josta käytämme nimeä Vallankumoustaistelu sekä Sosialismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä, jos jopa voitollisen Luokka- ja Vallankumoustaistelun lopputuloksena on uudelleen henkiin herätetty LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI siis VALTIOSOSIALISMI rp:n nimissä?

        PS Nyt ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että ei kannata kehitellä sellaisia Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmiä ei ainakaan PARATIISI rs:n nimissä, jotka johtavat todellakin Takuuvarmasti siihen asiaan, että syntyy voimakas sekä kova ja karu MUSTA PÖRSSI. Mehän nyt ilmeisesti tiedämme myös sen, että jossain vaiheessa MUSTA PÖRSSI ottaa hallintaansa Valtiollisen Koneiston ja joka haltuunotto nyt myös tarkoittaa sitä asiaa, että silloin kun MUSTA PÖRSSI on yhtä kuin VALTIO ja VALTIOVALTA, niin on ennallistettu jälleen kerran uudestaan Hallinta- ja Omistusmuotona LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMUS rs. Ollaanko nyt Työläisten PARATIISI muutettu jopa Työväen Johtajisto rs:n suosiollisella avustuksella Työväestön TINAHELVETTI rs:ksi? Kannattiko todella lähteä Vallankumoustaistelun tielle, kun taistelun lopputuloksena oli todellakin ainakin Rivityöväestön kohdalla Äärimmäin Kurjuus ja myös jopa VENEORJUUS?

        Onko Teille Arvoisat Toverit ja Porvatit selvillä se asia, että kaikki maksaa siis kaikella on hintansa? Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit selvillä vielä siitä asiasta, että nyt kaikenlaisessa KASINO-PELI rs:ssä ovat mukana todellakin KAIKKI siis KAIKKI niin Äärivasemmistosta Äärimmäiseen Oikeistoon kuin nyt myös KAIKKI tässä välilläkin olevat? Kun nyt tilanne täällä SUOMI-VALTIO rs:ssä on se mikä on eli MUSTA PÖRSSI kukoistaa oikein voimalla todella kaikkialla siis myös VASEMMISTO ja VIHREÄT rs:ssä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että kuka todella valvoo, kun nyt myös sekä Poliittiset että Tekniset Valvojat ovat mukana kaikessa ainakin sellaisessa, jossa liikkuu RAHA tavalla tai toisella. Voimmeko ME todella elää siinä toivossa, että Vanhusten ja Vammaisten HOITO paranee nykyisestä? Jos vastaan siten, että ME emme voi todellakaan, sillä KYLLÄ nyt RAHA on todella kaikkein voimallisin Moraalinen Tekijä MYÖS niin SUOMI-VALTIO rs:ssä kuten nyt myös HYVÄ LÄNSI rs:ssä. Me voimme kai todeta vielä sen asian, että heti kun MONOPOLIKUVIOT saavat vallan siis MUSTA PÖRSSI rs:n toimijat ottavat vallan VALTIO- ja PUOLUEPOLITIIKKAKUVIOT rs:ssä, niin KYLLÄ tällöin unohtuu HYVÄSYDÄMMISYYS ja tilalle tulevat VALTA ja RAHA sekä OMISTAJAVALTA siis nyt myös VASEMMISTOYMPÄRISTÖ rs:ssä Oikeistosta kuten PERSUT ja Vastaavat nyt puhumattakaan.


      • OPINTOVERKKOMESTARIT007
        OPISTOVERKKOMESTARIT0070 kirjoitti:

        Onko Teille Arvoisat Toverit ja Porvatit selvillä se asia, että kaikki maksaa siis kaikella on hintansa? Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit selvillä vielä siitä asiasta, että nyt kaikenlaisessa KASINO-PELI rs:ssä ovat mukana todellakin KAIKKI siis KAIKKI niin Äärivasemmistosta Äärimmäiseen Oikeistoon kuin nyt myös KAIKKI tässä välilläkin olevat? Kun nyt tilanne täällä SUOMI-VALTIO rs:ssä on se mikä on eli MUSTA PÖRSSI kukoistaa oikein voimalla todella kaikkialla siis myös VASEMMISTO ja VIHREÄT rs:ssä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että kuka todella valvoo, kun nyt myös sekä Poliittiset että Tekniset Valvojat ovat mukana kaikessa ainakin sellaisessa, jossa liikkuu RAHA tavalla tai toisella. Voimmeko ME todella elää siinä toivossa, että Vanhusten ja Vammaisten HOITO paranee nykyisestä? Jos vastaan siten, että ME emme voi todellakaan, sillä KYLLÄ nyt RAHA on todella kaikkein voimallisin Moraalinen Tekijä MYÖS niin SUOMI-VALTIO rs:ssä kuten nyt myös HYVÄ LÄNSI rs:ssä. Me voimme kai todeta vielä sen asian, että heti kun MONOPOLIKUVIOT saavat vallan siis MUSTA PÖRSSI rs:n toimijat ottavat vallan VALTIO- ja PUOLUEPOLITIIKKAKUVIOT rs:ssä, niin KYLLÄ tällöin unohtuu HYVÄSYDÄMMISYYS ja tilalle tulevat VALTA ja RAHA sekä OMISTAJAVALTA siis nyt myös VASEMMISTOYMPÄRISTÖ rs:ssä Oikeistosta kuten PERSUT ja Vastaavat nyt puhumattakaan.

        Onko olemassa kovempaa ja todella korkeampaa Moraalista Velvoitetta Hoivayritykset-ryhmissä kuin tuottaa voittoa kaikilla mahdollisilla säästö- ja toimintakeinoilla? Onhan se asia HYVÄ, että riittää nyt pieni osuus myös VASURIT-ryhmä rs:lle kuten vielä todellakin TERÄSMIEHET ja LENINISTIT rs:lle? Onhan se nyt Hyvä Asia, jos esimerkiksi Osuustoiminnallinen Seura TRADEKA rs:n RAHAKIRSTU rs:ään tulee niin paljon sellaista Hyvinvointituote rs:ää kuin esimerkiksi LEHVÄ ja todella tuhti RAHAKASA. Niin ja kysyisin nyt vielä Vasurit, Teräsmiehet ja Leninistit rs:ltä sitä asiaa, että mitä kaikkea voisi todellakin tarkoittaa seuraavat sanonnat: PUHU YHTÄ, TEE TOISTA, TOIMI KOLMATTA ja AJATTELE NELJÄTTÄ.


    • SINIVALKOISET-OPISTO0070

      HEI! Onko Teidän Arvoisa EXTYÖKKÄRI Filosofia ja Sosiologia todellakin täyttä höpöhöpöjuttua? Olenko nyt oikeassa vai väärässä, jos sanon siten, että KYLLÄ työllistymisasiassa on keskeisenä myös omistajankin mielstä se, että mitä kaikkea töihin pyrkijä osaa tai sitten ei? Onhan se totta, että teoriakuviossa INSINÖÖRI ja EKONOMISTI rs:n pitää varmaankin tietää esimerkiksi TIEDERINTAMA rs:ltä enemmän kuin RIVI- tai SEKATYÖMIES, mutta kuitenkin Hyvä Tietotaitotaso ei ole varmaankaan pahitteeksi kenkään töihin pyrkivän kohdalla. Jos nyt eräs Kulkuri ja Katunarri tulisi Teidän Arvoisa EXTYÖKKÄRI rs:n omistamaanne yritykseen pyrkimään Insinöörin töihin, niin olisiko se nyt todella paha asia, että hän TEKNOLOGIA rs:n taitojen lisäksi osaisi ainakin jotain esimerkiksi FILOSOFIA ja POLITOLOGIA sekä SOSIOLOGIA rs:stä?

      • Sen kaltaisessa insinöörin työssä jota olisin aikoinaan tarjota sinulle ei varmaankaan olisi ollut hyötyä noista mainostamistasi ajattelumalleista. Olisi pitänyt miettiä mittausketjujen problematiikkaa ja soveltaa niiden elektroniikkaan uusien innovaatioiden tuomia mahdollisuuksia.

        Etuna olisi ollut elektroniikan osaaminen, sähkötekninen osaaminen, ohjelmointikyky, mekaaniseen suunnitteluun mittapiirrosten laatimiskyky jne. Filosofiaa ja sosiologiaa olisit saanut harjoittaa omalla ajallasi. Oikean työn rinnalla, kun jotain oikeasti halutaan saada aikaan on filosofointi jaarittelua joka kannattaa uhontaa. Sitä varten on kesälomat!


    • Partacus

      Filosofia on todellisuuden kuvaamista mahdollisimman yleisessä muodossa. Tiede tutkii seikkoja ja asianhaaroja yksityiskohtaisemmin.
      Materialistinen filosofia perustaa näkemyksensä tieteiden tuloksiin.
      Kun sanotaan, että universum koostuu galakseista niin tiede tutkii galakseja, kaikenlaisia puolia mitä galakseissa on.

      Työvoima valitettavasti ei tule nykyaikana toimeen ilman tiettyjä perustietoja. Perustietojen hankkiminen on poissa kapitalistin tulopussista.
      Humanistiset tieteenalat eivät välittömästi tuo kapitalistille voittoja mutta ovat ihmiskunnan olemassaololle välttämättömiä. Valitettavasti.

      Materialistinen filosofia: Opiskele, tutustu, hanki tietoa, älä lannistu, tutki ihmissuhteita niin yksilöiden kuin suurten joukkojen välillä. Tutki niitä sellaisena kuin ne ovat. Mieti miten olisi paremmin.

      • Jos filosofia on s.p todellisuudenm kuvaamista niin miten se kuvaa todellisuutta työttömän kannalta? Miten sen todellisuus luo hänelle uusia työpaikkoja?

        Se mitä sinä galakseista löydät tuskin vähääkään kiinnostaa kaveria joka on työtön ja tarvitsee uuden työpaikan mutta olemassa oleva sinun puolesi sopimusmalli estää hänen työllistämisensä. Miten galaksit siinä auttavat kun niitä örkkejäkään niiltä ei ole viimeaikoina viljalti näkynyt meitä auttamassa.

        Minä tein juuri niin kuin neuvoit, minä opiskelin, tutkistelin, hankin tietoa alalta jolla työskentelin ja pysyin pinnalla mainiosti. Kun työn tulosta tarvitaan niin siinä menee hukkaan jos alkaa katselemaan miten joukot käyttäytyvät. Se ei auta suunnittelet sitten veturin pyörää, vesihanaa tai vaikka metrimittaa.

        Silloin kun joku on pulassa olisi syytä miettiä miten pitää toimia jotta pula helpottaa mutta sinä et mieti sitä eikä ay mafiakaan koska se ei suostu myöntämään olevansa väärässä kommunismin yleiseen tapaan. Komuloinenhan aina näkee muiden olevan väärässä ja siksi oikeassa olevat komuloiset kaasivat koko suuren ja mahtavankin.


    • Hallaahon.äänestäjä

      Palvelumestari
      PS Minulle nyt tuottaa ongelmia se, että en tahdo yksi yhteen tajuta sitä asiaa, että mitä Te toitte kehiin, joten olisin kiitollinen, jos Te selventäisitte kirjoitustanne edes vähän. Haluan myös sanoa sen, että Se Teoriakehikko, jonka toin kuvioihin, niin perustuu Kolmiulotteinen Geometria rs:ään, kun taas Teidän Teoriakehikko SUHTEELLISUUSTEORIA rs:stä johtuen pohjautuu ns. Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      Hyvä palvelumestari, tässä voidaan palata myös siihen miksi on tärkeää oppia perusasiat suomeksi eikä esim. englanniksi niin kuin hörhöpoliitikot joskus tarjoavat perusopetusta pakkoruotsiksi tai englanniksi

      sisältöaineet kuten suhteellisuusteoria on opeteltava ensin omalla kielellä. Vieraat kielet kuten ranska on aloitettava ensivuodet suomalaisen opettajan kanssa jne. Sitten kun mennään tohtoritasolle kielellä ei ole merkitystä jopa kyrilliset aukeavat kun niissä on yhtälöitä ja kuvia
      vaikkei osaisi yhtään serbiaa

      esim. opetusmestari on lukenut oppinsa englantilaisista lehdistä ja kertoo
      P= valomomentti
      P= mc

      eli käytä siitä nimeä liikemäärä mieluummin ja niin edelleen

      Massahiukkasen m liikemäärä on todellisuudessa
      P = mc kertaa nopeudesta riippuva kerroin
      ja tämä kerroin menee äärettömäksi kun hiukkasen nopeus lähestyy valon nopeutta

      Jos P olisi pelkkä mc massahiukkaselle ilman tätä kerrointa, liikemäärällä olisi YLÄRAJA. Jos liikemäärällä olisi yläraja kuten NOPEUDELLA (nopeuden yläraja on c)

      (nyt OLETETAAN tässä että valon nopeus on yläraja, tätä oletusta ei tarvita suht. teoriassa eikä suht. teoria kaadu siihen jos ylivalonnopeus esiintyy)

      niin jos liikemäärälläkin (ja liike-energiallakin) olisi YLÄRAJA

      ja kun tiedetään että hiukkasten liikkeestä johtuu LÄMPÖTILA, mitä korkeampi sitä enemmän energiaa

      niin LÄMPÖTILALLA olisi yläraja

      mutta sillä on VAIN ALARAJA ei ylärajaa

      joten

      P massahiukkaselle ei voi olla mc sen kulkiessa melkein valon nopeutta
      vaan ääretön vaikka nopeudella on yläraja c

      • Nyt kysyisinkin teiltä kaikilta höpömestareilta, vaikka nuo fysiikan asiat ovat jollekin tärkeitä niin miten ne yhdistyvät palstan aiheeseen SKP ja kommunismi vai onko oletuksenne jotta viimeinenkin komu on kiitämässä valonnopeudella lähimmälle tähdelle paistumaan?

        Luonnossa ei ehkä aina ole ihmisen ymmärtämää rajaa mutta ihmisellä on ja niiden pohdiskelu kienee aiheeseen sopivampaa, kuin Zölnerin ajattelu minkä hyvänsä asian puitteissa jos se ei keskity työn tuottavuuden lisäämiseen.


      • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

        HEI! Miten Valon Nopeus voi olla ehdoton yläraja, kun Valon Nopeus on etsitty Havaintomatriisien avulla. Kun nyt Te Arvoisa kirjoittaja perustatte kaiken Neliulotteinen Geometria, Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään, niin onko Teille tullut mielenne se asia, että Suhteellisuusteoria on samanlainen kehitelmä kuin Uusklassinen Talousoppi ja molemmista Me voimme helposti löytää Epäloogisuutta ja Erärealismia. Minkälainen voisi olla Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria? Voisitteko Te kuvitella mielessänne edes jollain tavalla sen, että mitä kaikkea pitää sisällään Neliulotteinen Luontoavaruus?


        Meille ei todennäköisesti tuota minkäänlaista ongelmaa sen Tajuaminen, että minkälainen on Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS. Niin ja kun tähän Kolmiulotteinen Geometria rs:ään lisätään vielä AINE-MATERIA(MASSA), niin tullaan Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause rs:ään.


        Niin ja mikä ongelma on nyt Yhteiskunta- ja Taloustiede rs:n VALTAVIRTATEORIA Uusklassinen Talousoppi rs:ssä? Mehän tiedämme sen, että Klassikkomalli rs:n toinen nimi on Täydellisen Kilpailun Malli ja kun tähän lisätään mukaan vielä ODOTUKSET, niin tullaan tähän VALTAVIRTA eli Uusklassinen talousoppi rs:ään. Mehän voimme nyt kysyä sitä asiaa, että mitä kaikkea tarkoittaa tai pitää sisällään se, kun TÄYDELLISYYS rs:ään lisätään mukaan Epätäydellisyyttä osoittava kuvio ODOTUKSET. Jos nyt Klassikkomalli rs:ssä kestää edes joten kuten Logiikkakuvio, vaikka Realismiasia romahtaa jo heti kättelyssä, niin nyt Uusklassinen Talousoppi rs:n kohdalla voimme kysyä jotain sellaista, että kestääkö nyt tässä Uusklassinen Talousoppi rs:n kohdalla enää edes Logiikkakuvio. Jos kestää, niin MIKSI, ja jos ei kestä, niin MIKSI todella?


        Nyt ilmeisesti me voimme todeta sen asian, kun pyörimme Suhteellisuusteoria ja Uusklassinen Talousoppi rs:n ympäristössä, että mitä ongelmia käytännön asioiden hoidon kannalta me voimme huomata silloin, kun me joudumme Luonto- ja Yhteiskuntatutkimus rs:n kohdalla ratkaisumallimme etsimään äärimmäisen epärealististen ja epäloogisten tiedekehikkojen avulla. Nyt Uusklassinen Talousoppi rs:n pahin ongelma tulee eteemme silloin, kun me joudumme etsimään ratkaisuja siihen, että miten me voimme esimerkiksi työttömyyttä alentaa tai poistamaan sen kokonaan.


        Varmaankin nyt työttömyysasian kohdalla ratkaisuja etsitään Klassikkomallin Oletusten avulla, ja jotka oletukset ovat seuraavat: IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten ne ottavat markkinahinnat annettuina, ´Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat keskenään täysin homogeenisia eli yhteneväisiä ja Elinkeinoelämässä vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten jokainen, joka haluaa tehdä työtä, niin saa sitä siis työtä. Jos me nyt mietimme TYÖTTÖMYYSASIA rs:ää, niin kehiin on syytä ottaa se Klassikkomallin Oletus, jossa todetaan siten, että Elinkeinoelämässä vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten jokainen, joka haluaa tehdä työtä, niin saa sitä. Nyt ilmeisesti Heidän kuten esimerkiksi PERSUT-yhteisön mielestä TYÖTTÖMYYS johtuu vain siitä syystä, kun esimerkiksi SUOMI on ns. Hyvinvointivaltio ja joka tarkoittaa sitä asiaa, että Huoltoturvarahastojen avulla jaetaan Työttömille niin suuria Avustuksia, että heitä siis työttömiä ei kiinnosta työnteko vaan ns. LOISIMINEN.


        Tässä me voimme vielä huomioida sen, että esimerkiksi Nykyhallituksen Talouspolitiikka onnistuisi täysin, jos Klassikkomallin oletusten mukainen tilanne vallitsisi SUOMI-valtiossa, mutta nyt käytännön tilanne on se, että ei yksikään Klassikkomallin oletus ole realistinen. Kun nyt Uusklassinen Talousoppi määrää koko TELLUS-planeetan Yhteiskunta- ja Talousoppi rs:n, niin ei kai ole mikään IHMEKUVIO se, että esimerkiksi HYVÄ LÄNSI kuten EU-NATO-USA rs:n kohdalla ei tunnu onnistuvan yhtään mikään. Nyt pitäisi ottaa kehiin Materialistinen Historiakäsitys ja Filosofia LD rs, jos haluamme edes sitä, että meillä olisi käytössämme realistinen ja looginen teoriakehikko.


        Nyt LUONTOTUTKIMUS rs:n kohdalla taas Neliulotteinen Geometria, Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs tuottaa ongelmia ainakin siinä, että koska me joudumme toimimaan ainakin tällä hetkellä Äärimmäisen Epärealistisen ja Epäloogisen Teoriakehikon puitteistaa, niin ainakin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä todella on tämän hetken LUONTOTIETO rs:n TOTUUSARVO. Onko mahdollinen TOTUUS vain pelkkä USKONTOASIA? Niin ja jos jotain TOTUUS rs:ää tulee esiin, niin se on vain puhdasta sattumaa, ja ongelmana vielä se, että miten me voimme löytää mahdollisen TOTUUSTIETO rs:n, kun käyttämämme TEORIAT, MALLIT ja KAAVAT perustuvat näihin mainitsemiimme Äärimmäisen Epärealistisiin ja Epäloogisiin TIEDEKUVIOT-ympäristöihin.


    • Partacus

      "Se mitä sinä galakseista löydät tuskin vähääkään kiinnostaa kaveria joka on työtön"

      Tässä tiivistyy perussuomalaisen ideologian tyhmyys. Sori persuille, tyhmyyden ylistys yleensä kuuluu oikeistolaisen taantumusporvarin teoriakehikkoon. Työssä oleva työläinen ei saisi omata mitään muuta kuin työtehtävien hallitseminen. Kapitalistille on myrkkyä yleisen humanismin taitaja. Yhteiskunnan huipulla heille olisi herrarotu, joka harrastaa ropojen jakamista kurjille ja herrarotu sepittelisi ideologioita almujen jakamisesta "saamattomille nahjuksille".

      Marxilainen sosiaologia edellyttää mahdollisimman korkeatasoista inhimillisen tietoisuuden tasoa. Marxilaisuudelle on myrkkyä tietävän ihmisen halveksuminen. Opiskele ja vielä kerran opiskele. Opiskele vielä kuolinvuoteellasikin. Tutustu kaikkeen myös porvarillisten teorioiden sisältöön äläkä valehtele niistä vaan arvostele vääriä näkemyksiä siitä mikä niissä on väärää.
      Yhteiskunnallisen ihmisen perustila aikuisiässä on olla työtä tekevä ihminen, kukin kykyjensä ja taitojensa mukaan.
      Kapitalismissa kapitalisti katsoo vain omaan napaansa, omaan voittoonsa. Se on ensisijaista. On luotava valtio, joka varmistaa jokaiselle kynnelle kykenevälle työtä tai opiskelua vallitsevien työehtojen mukaisesti. Kapitalismi historiallisena tuotantotapana elää työttömien turvin. Kapitalisti tarvitsee työläisten vara-armeijaa, josta se voi valikoida ja ammentaa. Työttömyys on kapitalistisen tuotannon väistämätön seuralainen sen taloudellisten lakien seurauksena ja jotka ovat ihmisen tahdosta riippumattomia. Siksi tarvitaan sosialistinen vallankumous, mieluummin rauhanomainen, muuttamaan tuotantotapa sellaiseksi, joka takaa ihmisarvon kaikille.
      Tässä nyt tuli materialismin filosofian lisäksi kansantaloustiedettä ja sosialogiaa.
      Paljon myöhemmin maailmaan ilmestyvä "kommunistinen tuotantotapa" on korkeasti koulutetun väestön kansalaisyhteiskunta, jossa välttämätön työaika on lyhyt ja työläinen on monen ammatin taitaja, tieteilijä ja taiteilija yhtäaikaa. Sotaa ja väkivaltaa inhotaan. Romaaneja kirjoitetaan barbaarisen kapitalismin sotaihannoimisesta ja surkutellaan ihmisten silloisesta tyhmyydestä.

    • Hallaahon.äänestäjä

      Työkkäri-ex: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15144175/mita-on-materialistinen-filosofia-ja-sosiologia-ld#comment-92489420 fysiikan asiat ovat jollekin tärkeitä niin miten ne yhdistyvät palstan aiheeseen SKP ja kommunismi

      vastaus:

      Aivan kuin Puutarhamestari ja Parta Cus uumoilevat - vaikka eivät aivan osaa asiaa selittää - marxismileninistisen ML -materialismin korkeimman tason tietäjä on Lenin eli ML-materialismin äiti Lenin

      Gorbatshov on suorittanut sen ja hänen vaimonsa Raisa, Marxilaisleninistisen filosofian professori Moskovan yliopistossa
      ja tietenkin Putin on suorittanut sen esikuntineen eli MINKÄ ovat suorittaneet

      kirjan

      Materializm i empiriokrititsizm
      Materialismi ja empiriokritisismi
      Lenin

      Kirja on KOKO MARXILAISLENINILÄISEN MATERIALISMIN YDIN JA SITEN ML-MAAILMANKATSOMUKSEN YDIN

      Se on suunnattu Ernst Mach:ia vastaan JA ILMENEE YLEENSÄ MAALLIKKOKOMMUNISTIEN jatkuvana jauhamisena esim. EDELLEEN UUDESSA SUOMESSA VIELÄ TÄNÄÄN
      http://heikkimannikko111.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188988-dialektinen-ja-historiallinen-materialismi-oppi-materiasta

      LENININ HYÖKKÄYS ERNST MACHIA VASTAAN TÖRMÄÄ SEINÄÄN

      Moraalinen tiedeongelma - josta maallikkokommunisti vaikenee - on se, että yleinen suhteellisuusteoria a la Albert Einstein lähti siitä, että Einstein tutustui Machin filosofiaan

      Jo Newton mietti asiaa, mutta ei pystynyt ratkaisemaan. Aristoteles mietti asiaa ja loi käsitteen ensimmäinen liikuttaja
      Newton mietti onko maailmankaikkeudessa piste, joka on paikallaan

      Hän esitti sen toisin. Esitän kysymyksen tässä vähän toisin kuin Newton mutta saman asian

      Jos tähdet olisivat paikallaan (oletus) ja alat pyöriä, ns. keskipakovoima (jota ei siis oikeasti ole) vaikuttaa, eli ensinnäkin tähdet näyttävät lähtevän pyörimään vastakkaisesti koska itse pyörit, voit selittää tämän näennäisyydellä mutta sitten tulee konkreettinen ongelma

      MUTTA KONKREETTISESTI KÄTESI NOUSEVAT ERILLEEN ns keskipakovoiman takia

      miksi, mikä ihme sinuun vaikuttaa pimeässä avaruudessa joka on melkein tyhjä?

      Tyhjä avaruus ei aivan ole. Sinun lisäksesi siellä on mielettömän kaukana valovuosien päässä sinusta pieniä pisteitä tähtiä

      miten ihmeessä ne saavat kätesi nousemaan?

      Miten on mahdollista että pyörivät pikkuruiset kaukaiset tähdet vetävät kätesi erilleen? Minkä suhteen pyörit? Onko olemassa piste joka on paikallaan jonka suhteen pyörit?

      Mach ratkaisi tämän probleeman
      Einstein hyväksyi sen
      mutta siinä ratkaisussa on ongelma

      Kommunisti a la Lenin eli SKP taistelee Machia vastaan

      tässä on tämän filosofian pelikenttä
      tervetuloa pelaamaan

      Mikä ongelma on Machin teoriassa tämä on Einsteinin keksimä nimi, Machin otaksuma

    • Partacus

      "Se mitä sinä galakseista löydät tuskin vähääkään kiinnostaa kaveria joka on työtön"

      On syytä palata vielä taantumusporvareiden tyhmyyden ylistämisen oppiin.
      Työttömän tulee nimenomaan käyttää joutoaikansa hyödyksi liikuntatoimen lisäksi lukemiseen. Eikä vain pelkästään kaunokirjallisuutta vaan myös tietokirjallisuutta. Tarjolla on ilmaiseksi kirjastoissa tieteestä kansanomaista kirjallisuutta. Omaa ammattitaitoa voi kehittää opiskelemalla.
      Filosofia on erittäin tärkeä tieteenala. Kunnon ateisti lukee raamatun ja koraanin kannesta kanteen ja vertaa niitä materialismin filosofian sanomaan. Vielä parempi ateisti lukee raamatun kahdesti ja voi väitellä yliopistokoulutuksen saaneiden pappien kanssa tasavertaisena. Tieteiden tiede, materialistinen filosofia, avaa tuhat kertaa monimutkaisemman ja mielenkiintoisemman maailmankuvan kuin uskonnolliset ihmisten jaotteluun perustuvat väkivaltaopit.
      Marxilainen sosiologia asettaa ihmiset syntyperästä riippumatta yhdevertaisiksi. Heillä on oltava oikeus saada valtion toimesta niin korkea koulutus kuin vain on mahdollista. Täysin päinvastoin kuin siteerauksen taantumusporvari esittää. Hallituksen leikkaukset koulutuksesta tukevat vain kapitalistien voittojen lisääntymistä mutta vastaavasti edistävät yhteisön kuihtumista.

      Kapitalisti ei ole tyhmä vaatiessaan rivityöläiselle tyhmyyttä. Kapitalistille on edullista sellainen työläinen, joka osaa ammattinsa mutta ei ymmärrä mitään muuta sen ulkopuolelta. Työläinen ei saisi olla yhteiskunnallisesti aktiivinen ja tietoinen.
      Marxilaisuuden peruskäsitys on mahdollisimman korkean tietotason omaava kansakunta.

      Miksi filosofista materialismia yritetään kieltää?
      1 930 luvulla sellaisia kirjoja porvari poltti ja pisti omistajan vankilaan. Materialismin dialektiikkaosa kuvailee materian olemuksen ja sen yleiset liikelait, itseliikunnan lait ja sellaisen omaava pääsee irti uskonnon kahleista jännittävään, mielenkiintoiseen ja reaaliseen maailmaan sisälle. Ihminen vapautuu alistavista opeista, tulee itsensä herraksi ja sukeltaa suurenmoisiin seikkailuihin todellisen materiaalisen maailman sisälle.
      Television luonto-ohjelmat, historialliset ohjelmat, kosmologian koukerot, ajan ja materian ikuisuuden probleemat ja paradoksit ym. ym. ovat hyvä alku.

      • Hallaahon.äänestäjä

        Ei materialismia kukaan halua kieltää
        mutta sensori poisti vastauksen leninin pääteoksesta enkä viitsi sitä uudestaan tänne kopioida vaikka se on tallella

        miettikää itse tätä suomi24 -keskustelua jossa ei ole päätä eikä häntää sensorin takia joka ei ymmärrä vastauksia

        sensorilla on heikot tiedot muusta paitsi pissapäisyydestään


      • Onko filosofia tärkeä tieteenala? Mitä saavutuksia sillä on esim. laitevalmistuksen puolella, ravinnon tuottamisen tehostamisessa, kuumatkailun edistämisessä tai missään mistä on konkreettista hyötyä ihmisille esim sinulle s.p? Paljonko noiden asioiden pohdiskelu tuottaa sinulle vuositasolla euroja tai ruplia?

        Eikö matematiikka sivujuonteineen, lujuuslaskenta, koneenrakennusopit ja muut asiat joilla voit rakentaa yhteiskuntaa eli sitä maailmaa jossa elät olisi fiksumpi tapa käyttää joutoaikaansa?

        Yksikään kapitalisti, mitä ne nyt sitten ovat muuta kuin kommunismin vastapuolia joita ei paljoa ole kumpiakaan, ei halua tyhmää työläistä tänä päivänä. Joskus saattoi olla hyväkin jos ei ajatellut kun sanottiin tuosta tuonne metrin syvä ja kahden leveä oja ja saat taas päivällisen niin se oli silloin mutta tänään työntekijän pitää ollakin fiksu jotta hän kykenee sopeutumaan yrityksen tuotannon osaksi.

        Marxilaisuutesi sen sijaan ei ole missään osoittanut hyödyllisyyttään vaan aina on ollut johdattamassa kansoja turmioon vai onko sinulla jo edes yksi esimerkki marxilaisesta kansakunnasta jossa olisi edes köyhän Suomen vertaista hyvinvointia kansan keskuudessa? Olen kysynyt aiemminkin vaan et ole vastannut!! Vai myönnätkö suoraan jotta marxilaisuus ei tuo hyvinvointia kenellekään vaan päinvastoin vie kurjuuteen!

        Kirjoja on tuhottu monen uskonnon/uskomuksen vuoksi, en usko komuloistenkaan olevan siinä asiassa viattomia. Tuppaa vaan teillä olevan suurta sokeutta omaan uskontoonne nähden! Liian suurta!!


    • Partacus

      Materialistisellä filosofialla samoin kuin muillakin tieteillä on oma tutkimuskohteensa.
      Lyhyesti sanottuna niissä tutkitaan materiaalisia olioita ja niiden synnyttämiä ilmiöitä. Filosofia yleisellä tasolla ja tieteet yksityiskohtaisesti.
      Tiede alkoi filosofiana. Antiikin aikoina ympäri maailmaa valtiollisen kehityksen maissa syntyi aistinvaraisia oppeja maailman olemuksesta. Lääketide kehittyi. Rakenteet vaativat lujuusopillisia seikkoja. Avaruustutkimus oli tähtitaivaan seuraamista ja ilmiöiden säännönmukaisuuksia löytyi - johtopäätökset syistä saattoivat olla mitä sattuu.
      Syysuhde nousi väistämättä esille, aine, avaruus ja niiden suhde. Aikaa ja liikettä verrattiin jokeen. "Kaikki virtaa mikään ei pysy ennallaan".

      Antiikissa nousi esiin filosofian peruskysymys uskonnollisen maailman ideologian lomassa suhteesta, kumpi oli ensin; Materia vai henki tai oleminen vai tajunta.
      Vastaus peruskysymykseen on jakanut filosofit kahteen pääleiriin; idealismiin ja materialismiin. Materialismin mukaan oleminen määrää tajunnan ja materia on ensisijainen. Ilman materiaa ei ole henkisiä ominaisuuksia omaavaa oliota. Materialismi ei kiistä henkisiä ominaisuuksia vaikka niin väitetään. Oleminen on määräävässä asemassa henkisen toiminnoissa. Seikka on sinänsä yksinkertainen - ilman olemista, materiaa, ei voi olla ympäristön ja itsensä tiedostajaa. Tajunta on henkistä toimintaa edustava (ajatukset, tunteet, elämykset jne.).

      Toinen tärkeä seikka on on tiedostusprosessi. Voiko ihminen tiedostaa ja kuinka totuudellista saatu tieto on. Idealismin muunnoksissa on erilaisia sepityksiä kuinka ajattelu loisi maailmaa tai se mistä ei tiedetä sitä ei olisi olemassa eli tajunta loisi materiaa.
      Tajunta heijastaa aivoissa siitä riippumatonta objektiivisesti olemassa olevaa todellisuutta mutta luo päässään niistä subjektiivisen kuvan. Tieteet tutkimusvälineillä löytävät paljon tarkemmin todellisuuden luonteen kuin aivot pelkkien aistien välityksellä.
      Tajunnalla on tietty suhteellinen itsenäisyys olemiseen nähden. Tajunta voi muovata satuja, tarinoita ja esittää tosina tieteiden vastaisia näkemyksiä jne. jne..
      Henkisyys on materian ominaísuus mutta ei itse materiaa. Henkisyys ei ole mikään itsenäinen olio kuten esim. uskonnollinen sieluolio. Henkisyys syntyy tajunnan omaavan ihmisen ilmestyessä ja katoaa ihmisen kuoltua mutta jatkuu sukupolvien jatkumona perimätietona.

      Vaikka materialismin näkemys on sangen yksinkertainen, se avaa valtavan laajan kirjon olemisen ja henkisen tutkimukselle ja tuo ihmisen eteen salaperäisen ja monimutkaisen materiaalisen olemisen "salaisuuksia".
      Ei tarvitse keksiä tai alistua keksityille henkiolennoille ja niiden ympärille laadittujen jopa sadististen määräysten alle.

    • PUNAKAARTIMESTARIT007000

      SINIVALKOISET-OPISTO0070
      17.1.2018 19:44

      UUSI
      Kiinalaisen verkkokauppa Alibaban ja Microsoftin kehittämät tekoälyt ovat päihittäneet luetun tekstin ymmärtämisen testissä ihmisen ensimmäistä kertaa ikinä, kertoo CNN.

      Tekoälyjä testattiin Stanfordin yliopistossa.

      Stanfordin testissä osanottajille tuotettiin kysymyksiä Wikipedia-artikkeleihin perustuen.

      Tekoäly – tai ihminen – voisi lukea esimerkiksi tekstin koskien Doctor Who -tv-sarjaa, minkä jälkeen häneltä kysyttäisiin kysymys "mikä on Doctor Who'n avaruusaluksen nimi?" (Vastaus: Tardis).

      Verkkokaupan tekoäly sai viime viikolla testissä tulokseksi 82.44, kun ihmiskilpailijan tulos oli 82.304. Päivää myöhemmin Microsoftin tekoäly saavutti vielä paremman tuloksen 82.650.

      Alibaba oli mittausten ensimmäinen tekoäly, joka saavutti rajapyykin.

      Yhtiön päätutkija Luo Si kutsui saavutusta "suureksi kunniaksi", mutta totesi samaan hengenvetoon, että kehittyneen tekniikan myötä suuri joukko työntekijöitä menettää todennäköisesti työnsä.

      Hänen mukaansa tekoälyä voisi soveltaa esimerkiksi asiakaspalvelussa, museoiden kiertokäynneissä sekä e-lääkärien potilaiden kyselyissä.

      Alibaba on jo käyttänyt tekniikkaansa esimerkiksi omien asiakkaidensa kyselyihin vastaamisessa.

    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      HEI! Nyt Dialectica on suomeksi MURTEELLISUUS, joten Dialektinen Materialismi on toisin sanoin MURTEELLINEN tai LIIKKEESSÄ OLEVA AINEELLISUUS. Voin nyt sanoa kuitenkin siten, että en tiedä sitä, että mitä sellaiset henkilöt, jotka vannovat tulisesti MarxismiLeninismiFilosofia rs:n nimeen, niin tarkoittavat sanalla Dialektiikka tai Dialektinen Materialismi.


      Nyt taas HE, jotka vannovat Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n nimeen, niin perustavat tulkintansa DIALEKTIIKKA-sanasta DIALECTICA NATURALIS eli Dialectics of Nature eli Luonnon Dialektiikka LD rs:ään. Tehän varmaankin tiedätte sen, että Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus.


      Te varmaankin tiedätte nyt myös sen, että VALTAVIRTA Talous- ja Yhteiskuntatieteen kohdalla on ns. Uusklassinen Talousoppi eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI. Niin ja nyt ilmeisesti Luonnontieteet rs:n kohdalla ei ole VALTAVIRTA kuten ei myöskään MarxismiLeninismiFilosofia rs:n kohdalla VALTAVIRTA ei ole Luonnon Dialektiikka LD vaan Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Nelulotteinen Geometria.


      Mehän voimme nyt kysyä sitä, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi olla Luonnon Dialektiikka LD. Olisikohan oikea arvaus MarxismiLeninismiFilosofia rs:n kohdalla sama kuin on Objektiivinen Idealismi rs:n kohdalla siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.


      Niin ja kysyn vielä Teiltä sitä, että onko MarxismiLeninismiFilosofia rs sellainen, joka kuuluu Materialistinen Filosofia rs:ään vai vain ja ainoastaan Objektiivinen Idealismi rs:n kuvioihin. Mitäs Te voitte sanoa nyt MarxismiLeninismiFilosofia rs:stä, että jos Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on sama lausepuun peruslause, niin onko enää olemassa sellaista Filosofiasuuntausta kuin Materialistinen Filosofia? Jos me nyt uskomme siten, että ainoa oikea Materialistinen Filosofia on MarxismiLeninismiFilosofia rs, niin on kai pakko sanoa siten, että nyt täten on vahvistunut se Porvariremmi rs:n mielipide, että Materialistinen Filosofia on puhdasta sekoilua. Me voimme kuitenkin nyt myös sanoa siten, että onhan olemassa Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN.

    • Partacus

      MESTARI
      Toistatte jatkuvasti muutama vuosi sitten omaksumianne noin kymmentä artikkelia pienin muunnoksin. Toistatte niissä materialismin käsitteitä teräsmieshöpinän sisällä mutta ette kerro mitään mitä olemisen yleiset käsitteet sisältävät.
      Suurin puutteenne mielestäni on siinä, että samaistatte materiaalisen ja henkisen. Materialla on toki ominaisuus synnyttää olio, jolla on henkisiä ominaisuuksia. Materialismi ei kiellä henkisen olemassaoloa vaikka se ei materiaa olekaan. Henkinen on materian ominaisuus.
      Olette jämähtänyt aika-käsitteen sisällä solmuun, jota ette kykene omaksumaan.

      Avaruus toki voi olla moniulotteinen vaikka se on hyvin epätodennäköistä. Toistaiseksi tiede tuntee ja tunnustaa 4 ulottuvuutta ja jota sanotaan aika-avaruudeksi.
      Hiukkastason fysikaaliset lainalaisuudet ovat erilaisia kuin atomitasolla. Hiukkastasoa ei kuitenkaan sanota erilliseksi ulottuvuudeksi. Syynä lienee se, että hiukkastason bosonit ja muut vipeltäjät lainalaisuuksineen ovat atomitason peruspalikoita.

      Uskonnot esittävät omaksi ulottuvuudeksi tuonpuoleisen mitä se sitten tarkoittaakin. Uskovat olettavat saavansa rukouksilla ja palvonnalla yhteyden tuonpuoleiseen. Spritistiuskovat olettavat saavansa yhteyden kuolleisiin, jotka jatkaisivat elämää aineettomina henkinä. Spiritismi on jatkoa alkuperäisille henkiuskomuksille, joiden mukaan uhrin ja rukouksen avulla voisi olla monenlaisessa yhteydessä henkien maailmaan. Nykyiset ns. kirjauskonnot jatkavat alkuperäisten henkiuskomusten, luonnonuskomusten, aatetta.
      Tiede on irtisanoutunut henkien maailmasta. Jos jokin ilmiö tapahtuu, sen perustana on aina materia. Joko aivojen ulkopuolella tai sen sisällä.

    • LUONTOKOULUMESTARIT007

      PS: "Tiede on irtisanoutunut henkien maailmasta. Jos jokin ilmiö tapahtuu, sen perustana on aina materia. Joko aivojen ulkopuolella tai sen sisällä."


      Voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteen VALTAVIRTA on tasan tarkkaan tällä hetkellä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.
      Nyt kai Te Don Spartacus ehkä tiedätte sen, että F. Engels Luonnon Dialektiikka -kirjan keskeinen siis keskeinen Punainen Lanka on todellakin se, että arvostellaan todella voimallisesti tätä ns. Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää siis sitä Teidän Leninistien ja Teräsmiehet rs:n ylistämää Neliulotteista Avaruuskäsitystä kuten myös sellaista ilmiötä epäsuorasti kuin AIKA-AVARUUS rs:ää.


      Nyt toivon sitä asiaa, että Te Toveri Spartacus kerrotte lopultakin meille Marxilainen Revisionismi LD rs:n kannattajille siis REVARIT-ryhmään kuuluville sen, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n takana olevan Tietoteorian Lausepuun peruslause. Niin ja nyt Teidän Toveri Spartacus pitää muistaa se asia, että on olemassa Käytännöllinen Filosofia rs:ssä seuraavat osa-alueet: SYSTEEMITEORIA, PELITEORIA, SOSIAALIFILOSOFIA, KIELITIEDE eli LINGVISTIIKKA, MORAALIFILOSOFIA, KIRJALLISUUSTIEDE, POLITOLOGIA NOVA.
      Niin ja nyt Teoreettinen Filosofia rs.ssä on seuraavat osa-alueet: ONTHOLOGIA, ONTHOLOGIA FORMALIS, COSMOLOGIA, THEORIA INFORMALIS, PHILOSOPHIA HISTORICA, PHILOSOPHIA NATURALIS, PHILOSOPHIA SCHIENTICA.


      Nyt olisi hyvä tietää se, että onko Teille tuttu asia se, että Akateeminen Filosofia rs:ssä on kaksi osa-aluetta siis Teoreettinen ja Käytännöllinen Filosofia rs. Niin ja Akateeminen Filosofia rs:ssä on nyt molemmissa siis Käytännöllinen Filosofia ja Teoreettinen Filosofia rs:ssä kaksi Osa-aluetta siis Idealistinen Filosofia eli Subjektiivinen ja Objektiivnen IDEALISMI sekä vielä Materialistinen Filosofia rs. Me nyt voimme vielä kysyä sitä asiaa, että onko todella olemassa Leninistien ja Teräsmiehet-yhteisön jäsenten mielestä loogisesti ja reaalisesti enää mitään muuta kuin Objektiivinen IDEALISMI rs, koska nämä Leninistit kuten Toveri Spartacus korostaa sitä, että on olemassa Luontokuvioissa ainakin NELJÄ ULOTTUVUUS rs:ää sekä he korostavat vielä erityisesti, että myös MarxismiLeninismiFilosofia rs pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs.


      Me REVARIT voimme vielä kysyä sitä, että jos Materialistinen Filosofia on todellakin sama asia kuin MarxismiLeninismiFilosofia rs ja että nämä Leninistit korostavat vielä sitä, että ei ole minkään muunlaista Materialistinen Filosofia rs:ää kuin tämä MarxismiLeninismi, niin ihan hyvin ME REVARIT voimme vielä kysyä sitä, että miten pitää todella tulkita tämä F. Engels Luonnon Dialektiikka -kirjan Teoriakehikko, sillä Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.


      Teidän Don Spartacus pitää ilmeisesti tajuta sen, että onhan Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA) rs varmasti täysin eri asia kuin on Teidän Leninistien ja Teräsmiehet-yhteisön Neliulotteinen Geometria, AIKA-AVARUUS ja Suhteellisuusteoria rs. Me REVARIT ainakin olemme sitä mieltä, että Kolmiulotteinen Luontoavaruus siis VIIVA, PINTA-ALA, TILAVUUS on varmasti täysin eri asia kuin Teidän Leninistien ja Teräsmiesten Neliulotteinen Luontoavaruus.

    • Partacus

      MESTARI:
      Voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteen VALTAVIRTA on tasan tarkkaan tällä hetkellä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.

      Te kehtaatte jatkaa valehteluanne. Jo peruskoulussa opetetaan, että geometria on kolmiulotteinen. Se on ollut sitä jo 1 800 luvulla ja peräti antiikin aikoina.
      Engels ei arvostele Zöllnerin neliulotteista goemetriaa, koska sellaista ei koskaan ole ollutkaan. Engels arvostelee prof. Zöllnerin spiritismiä, hänen yrityksiään väittää ajan ja materian tuolla puolen olevaa henkimaailmaa todelliseksi. Engels arvostelee epäsuorasti myöhemmin elänyttä isänmaanpetturia Risto Rytiä uskomuksistaan Zöllnerin esittämiin henkitemppuihin ajan sisällä.

      Saksalainen sosiaalidemokraatti Eduard Bernstein Engelsin kirjallisen jäämistön hallinnoijana
      yritti pimittää LD kirjan ilmestymisen siksi, koska Engels tyrmäsi idealismin ja sijoitti ajan käsitteen yhteen materian itseliikunnan kanssa.
      Engelsin LD kirja on alusta loppuun saakka materian, avaruuden ja ajan sitomista yhteen. Mitään noista ei voi ottaa pois aiheuttamatta materialismille tuhoa.

      Antaapa nykyisen luonnontieteen olla "teräsmiesten" ja marxisti-leninistien käsissä. Ne ovat oikeassa. Aika-avaruus on se olotila, jossa materia häärää, eikä tee mitään Zöllnerin tai Rytin olettamia ihmetekoja.
      Materia toimivuudesta ja erillisten olioiden syysuhteista voidaan saada tietoa ja yleiskäsityksiä tieteen keinoilla kuin houkuttelemalla "henkiä" esiintymään.

    • Partacus

      Engels. LUONNON DIALEKTIIKKA
      Johdanto, sivut 23 - 59
      Aika-avaruus.

      Engels ei sattumoisin aloita analyysiä luonnontieteiden historiallisen kehityksen esittelystä.
      Hän asettaa vastakkain vanhan luutuneen käsityksen kerralla luodusta avaruudesta, jossa planeetat ja auringot ovat olleet ja tulevat olemaan ikuisesti niillä sijoillaan (vaikka liikkuvatkin toisiinsa nähden), kaikki luonto olisi kasveineen, eläimineen, maanosineen, jokineen,. merineen olisivat olleet ikuisesti ja jatkaisivat samaan tahtiin. Niin ei ole vaan kaikki mainitut ovat toisista materian olomuodoista kehittyneet ja myös katovat. Jokin olio saattaa syntyä ja kadota lyhyemmässä ajassa, toiset säilyvät kauemmin mutta katoavat vääjäämättä.

      Engels asetti sekä elottomalle että elolliselle luonnolle kehitysopin.
      Kun olio on olemassa, se on syntynyt ja väistämättä katova. Mikään olio ei säily sellaisenaan ikuisesti. Syntymä ja kuolema ovat vastakohtia ja uuden kehityksen alkuja. Kullakin oliolla on ajallinen historia. Oliolla ei tarkoiteta pelkästään aineellisia olioita. Itse luonnontutkimus on dialektisessa muodossa on tietty olio, joka syntyy, kehittyy ja väistämättä katoaa ihmiskunnan keskuudesta ihmiskunnan kuoltua.
      Kaikkinaisesta materiaolioiden sekamelskasta voidaan löytää yleisiä lainalaisuuksia filosofisesti ja yksityiskohtaisia ominaisuuksia tieteiden avulla.
      Engels haluaa tuoda esiin materian olevan jatkuvassa liiketilassa, jossa oliot ovat keskenään vuorovaikutuksessa, syntyvät ja kuolevat. Jokaisella oliolla on oma historiallinen aikansa.
      Uskonnollinen tiedostus on historiallisesti kehittynyt - ensin kehiteltiin henkiuskomukset ja jumaluskomukset ja jotka sitten jalostuivat tuhansien mutkien kautta nykyaikaisiksi uskonnoiksi ja kehitystrendi jatkuu uskomusten täydelliseksi syrjäytymiseksi tieteessä ja ihmisten arkielämässä. Kulttuuritarve tarvitsee mielikuvitusta, satuja ja tarinoita mutta niiden palvottavuusluonne katoaa.

      Engels asetti, Hegeliltä saadun dialektiikan avulla, materiaalisen olevaisen kehityskulun raitelleen. Ei annettuna pysyvänä vaan jatkuvan muutoksen alaisena ja josta voidaan löytää syy-yhteyksiä - ei materian ulkopuolelta vaan materiasta itsestään , sen sisäisestä ristiriitaisuudesta.

      Jätän lukijan arvoitavaksi, tarkoittiko Engels olioiden ikuisuuden pysyvyyden kieltämisellä sitä, että olioiden kehitysprosessit eivät tapahtuisi historiallisesti eli ajallisesti.

      ps. Mielestäni Engels vahvistaa ajan, avaruuden, materian ja materian itseliikunnan ykseyden.
      1 800 luvulla aika-avaruutta ei tunnettu sanana vaikka esim. Engels yhdistää ajan ja materian liikemuodon.Nykyinen tiede tuntee.

      • VERKKOPALVELUMESTARIT007

        MITÄ EROA ON TODELLAKIN OBJEKTIIVINEN IDEALISMI ja MATERIALISTINEN FILOSOFIA DN RS:N VÄLILLÄ?

        MIKSI SUHTEELLISUUSTEORIA, AIKA-AVARUUS JA NELIULOTTEINEN GEOMETRIA EI SOVELLU YHTÄÄN MILLÄÄN TAVALLA YHTEEN LUONNON DIALEKTIIKKA RS:N LAUSEPUUN PERUSLAUSEEN KANSSA SIIS A)AINE-MATERIA(MASSA) SEKÄ B)KOLMIULOTTEINEN LUONTOAVARUUS ELI GEOMETRIA RS.

        Kysyisin vielä sitä Teiltä Teräsmiehet ja Leninistit sekä Iskurit, että MKSI nyt ihmeessä Te olette hylänneet todella täysin sellaiset KIRJAT kuin nyt LUONNON DIALEKTIIKKA eli FE DIALECTICA NATURALIS sekä vielä KM PÄÄOMAKIRJA rs:n. MIKSI NYT TODELLA?



        Kysyisin vielä sitä asiaa, että mitä todella on jäänyt jäljelle Teidän NATSIKOMUT eli Kansalliskommunismi rs:stä siis ts NEUVOSTOKOMMUNISMI rs:stä. Miksi nyt Te NEUKKUKOMUT eli NATSIKOMUT haluatte pyöriä sellaisissa kuvioissa kuin TÄYDELLINEN PARATIISI ja vielä sellaisen oppijärjestelmän piirissä kuin TÄYDELLINEN TIETEELLINEN TEORIA rs?


        Onko nyt Teille PUNIKKINEROT selvinnyt jo se asia, että jos jossain Filosofiakehitelmässä ei ole Lausepuuta Peruslauseineen, niin tällöin tämä Filosofiakehitelmä ei kuulu ryhmään HISTORIA ET PHILOSPHIA DN rs:ään vaan se on pelkkä Uskon Lahko eli Puhdas USKONTO?


        Miksi Te Leninistit ja Teräsmiehet ette halua hyväksyä sitä asiaa, että KOULUFILOSOFIA pitää jakaa ensin kahteen osa-alueeseen siis Idealistinen Filosofia sekä tämän alaosastoihin siis OBJEKTIIVINEN IDEALISMI ja SUBJEKTIIVINEN IDEALISMI ja vielä Materialistinen Filosofia sekä vielä tämän alaosastoihin DIALEKTINEN MATERIALISMI DN ja MATERIALISTINEN HISTORIAKÄSITYS DN sekä vielä DIALECTICA NATURALIS, DIALECTICS OF NATURE, LUONNON DIALEKTIIKKA rs:n?


        PS Eräs Katunarri ja Kulkuri haluaa kysyä vielä sitä asiaa, että MIKSI Te Teräsmiehet ja Leninistit haluatte pitää kiinni siitä asiasta, että todella nyt myös Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään? Niin ja nyt taas Me Kulkurit ja Katunarrit haluamme kysyä Teiltä Teräsmiehet ja Leninistit sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että miksi Te Iskurit sekä Teräsmiehet ja Leninistit haluatte unohtaa täysin sen asian, joka tulee esiin sellaisessa kirjassa kuin FE LUONNON DIALEKTIIKKA.


        PS Kirja nimeltä FE LUONNON DIALEKTIIKKA rs perustaa sellaisen asian kuin Materialistinen Filosofia DN rs:n sellaiseen tietoteorian lausepuun peruslauseeseen kuin A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        PS DN LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        PS DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet ; Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. LISÄARVO on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet; Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. LISÄARVO on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on taas Julkistalousasia. Nyt Yritystalous tarkoittaa erilaisia Liikeyrityksi, kun taas Julkistalous tarkoittaa erilaisia yhteiskuntia kuten Valtiot, Kunnat ja Vastaavat.


        PS Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että miksi Te Vallankumousiskurit kuten Leninistit ja Teräsmiehet oletta hylänneet täysin sellaisten kirjojen kuin Karl Marx PÄÄOMA 1,2,3 ja vieä Friedrich Engels DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA rs:n. Meidän on Arvoisat Iskurit syytä muistaa se asia, että LUONTO-OPPI rs:n osalta PÄÄOMAKIRJA rs perustuu takuuvarmasti FE LUONNON DIALEKTIIKKA rs:ään, ei siis todellakaan OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n lausepuun peruslauseeseen A) HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria eli LAATUAVARUUS sekä ei nyt myöskään Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS, Neliulotteinen Geometria rs:ään.


        PS Jos nyt Te Iskurit, Leninistit ja Teräsmiehet haluatte perustaa ja pohjustaa Materialistinen Filosofia rs:n todellakin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään ,niin nyt kysyisin sitä erityisesti Teiltä Teräsmiehet ja Leninistit, että mikä nyt voisi olla Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla LUONNON DIALEKTIIKKA rs:n lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.


    • LUONTOKOULUMESTARIT0070

      PS1: Voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteen VALTAVIRTA on tasan tarkkaan tällä hetkellä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.
      PS2: Mielestäni Engels vahvistaa ajan, avaruuden, materian ja materian itseliikunnan ykseyden.
      1 800 luvulla aika-avaruutta ei tunnettu sanana vaikka esim. Engels yhdistää ajan ja materian liikemuodon. Nykyinen tiede tuntee.


      Miksi Te Don Spartacus unohdatte sen asian, että Professori Zöllner tutki sellaista Matematiikka rs:n osa-aluetta kuin EPÄEUKLIDINEN GEOMETRIA, kun taas Friedrich Engels ja Karl Marx tutkivat vain ja ainoastaan Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja AINE-MATERIA(MASSA) rs:ää?


      Niin ja nyt F. Engels rs:n käyttämä GEOMETRIA ei ollut sellaista kuin Epäeuklidinen Geometria vaan todellakin sellaista Geometria rs:ää, joka lausepuun peruslauseen osalta pohjautui sellaiseen kuin Paralleeniaksiooma rs:ään. Niin ja nyt F. Engels ja K. Marx rs:n Geometria rs:stä voimme käyttää myös nimeä Euklidinen Geometria rs:ää. Tämä Euklidinen Geometria perustuu sellaiseen kuin VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä Paralleeniaksioma rs:ään. Me voimme nyt kysyä sitä asiaa, että mihin Teidän Don Spartacus ja Kumppanit rs Geometria-asianne pohjautuvat.


      Nyt kysyn vielä sitä asiaa, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia eli MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n takana olevan Tieototeorian Lausepuun Peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.


      Onko todella STALINISMUS ja LENINISMUS eli MarxismiLeninismiFilosofia rs:n takana olevan Tietoteoria rs:n lausepuun peruslause sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?
      Onkohan nyt tilanne se, että jos me hyväksymme ainoaksi ja oikeaksi Materialistinen Filosofia rs:ksi vain ja ainoastaan MarxismiLeninismiFilosofia ja MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n, niin ja nyt Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause on myös sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?


      Miten meidän nyt pitäisi suhtautua siihen, että Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:llä on sama lausepuun peruslause? Onkohan nyt tilanteemme se, että MarxismiLeninismiFilosofia rs on pystynyt kumoamaan täysin sellaisen kuin Materialistinen Filosofia rs:n ja että jäljelle on jäänyt vain todellakin Idealistinen Filosofia ja erityisesti vielä OBJEKTIIVINEN IDEALISMI? Nyt Subjektiivinen Idealismi ei voi olla minkäänlaisen Tietoteoria rs:n perusta, sillä Subjektiivinen Idealismi rs:ssä on kaikki vain ja ainoastaan havaituksi tulemista ja TÄMÄ myös tarkoittaa sitä asiaa, että Moraalisilla Arvoilla ei voida perustella yhtään mitään, ei siis ainakaan yleisesti.


      PS Toivon nyt sitä asiaa, että Te Leninistit ja Teräsmiehet kerrotte meille sen asian, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia eli MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n takana olevan TIETOTEORIA rs:n lausepuun peruslause, kun se voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n. Jos Te Leninistit ja Teräsmiehet ette pysty kertomaan meille sitä, että mikä on MarxismiLeninismiFilosofia eli MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n takana oleva Lausepuun Peruslause, niin tällöin ME voimme todeta sen asian olevan totta, MarxismiLeninismi rs ei ole FILOSOFIA millään osa-alueellaan vaan vain ja ainoastaan puhdas ja pelkkä USKONTO siis todellakin vain USKONTO, ja joka vielä tarkoittaa sitä asiaa, että jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos uskot, että ei ole totta, niin on ERHE eli VALE.

    • Partacus

      MESTARI
      "PS1: Voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteen VALTAVIRTA on tasan tarkkaan tällä hetkellä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria."
      Ei voida. Geometria on kolmiulotteinen. Kertakaikkiaan kolmiulotteinen. Aika käsitteenä ei edusta geometriaa vaan tapahtumien peräkkäistä liikettä. Tämän voimme todeta.

      Epäeuklidinen geometria.
      Sikäli kuin tiedän asiaa, niin se on geometriaa suhteessa siihen että jokaisella "voimavaikutuksella" on vastavoima = statiikan perusssääntö.
      Matematiikassa tunnetaan negatiiviset luvut. Geometriassa tunnetaan epäeuklidinen geometria ja jossa käsittääkseni mennään negatiivisiin tiloihin.
      Fysiikassa tunnetaan materia ja antimateria. Antimateriaa on jopa tehty ja se on paradoksaalisesti vain materiaa erilaisessa olomuodossa.
      Kosmologiassa tunnetaan käsitteet näkyvä ja näkymätön aine ja energia ja joita kutsutaan pimeäksi aineeksi ja anergiaksi.

      Ajassa ei tahdu mitään muuta kuin materiaolioiden liikehdintää. Kun tutkitaan aikaa, tulee tutkia olioiden elinikää yms. aikaa. Sieltää löytyy kaikenlaista. Jos ajanlasku perustetaan bakteerin elinikään se on erilainen kuin maapallon pyörähdysliikkeeseen tai ihmisen ihmisen keski-ikään tai maapallon vuotuiseen kiertoon auringon ympäri. Aika on ilmöiden keston suhde toisen ilmiön ajalliseen pituuteen.

      "Miksi Te Don Spartacus unohdatte sen asian, että Professori Zöllner tutki sellaista Matematiikka rs:n osa-aluetta kuin EPÄEUKLIDINEN GEOMETRIA, kun taas Friedrich Engels ja Karl Marx tutkivat vain ja ainoastaan Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja AINE-MATERIA(MASSA) rs:ää?"

      Oletan että puhutte totta Marxin ja Engelsin osuudesta kun siihen lisätään aika-käsite. Sehän on esillä jo toverusten varhaisissa kirjoituksissa mm. "Pyhä Perhe" (1 845).
      Tosiasia: Engels kritisoi LD:ssa Zöllnerin uskonnollis-spiritistisiä näkemyksiä. Niitä näkemyksiä jotka edelleenkin ovat todistamattomia. Ajasta ei ole löydetty sellaisia ominaisuuksia, jotka rikkoisivat tunnetun fysiikan tai kemian lakeja. Miksi?
      Aika on ainoastaan materiaolioiden peräkkäisen liikkeen ilmaus.

      Gnostikko, epäilijä, voi ainoa sanoa "sellaista voi olla vaikka ei vielä ole todettukaan". Jumala ja vieläpä Jeesuksena voisi olla olemassa vaikka se ei vastaan ole tullutkaan.
      Väittämässä on puolet totta ja toinen puoli valhetta. Tieteelle on jatkuvasti seuraava askel tuntematon mutta jonka tutkimukseen pureudutaan mahdollisuksien mukaan. Tiedon rajan tuolle puolen voi asettaa mielivaltaisesti mitä vain.

    • LUONTOKOULUMESTARIT0070

      PS1: "Epäeuklidinen geometria.
      Sikäli kuin tiedän asiaa, niin se on geometriaa suhteessa siihen että jokaisella "voimavaikutuksella" on vastavoima = statiikan perusssääntö.
      Matematiikassa tunnetaan negatiiviset luvut. Geometriassa tunnetaan epäeuklidinen geometria ja jossa käsittääkseni mennään negatiivisiin tiloihin.
      Fysiikassa tunnetaan materia ja antimateria. Antimateriaa on jopa tehty ja se on paradoksaalisesti vain materiaa erilaisessa olomuodossa. Kosmologiassa tunnetaan käsitteet näkyvä ja näkymätön aine ja energia ja joita kutsutaan pimeäksi aineeksi ja anergiaksi."
      APN: "Minun tietojeni siis sen, joka on kirjassa nimeltään F. Engels Luonnon Dialektiikka, niin Epäeuklidinen Geometria tarkoitti sellaisten Geometristen järjestelmien tutkimusta, joissa on ulottuvuuksia enemmän kuin KOLME siis NELJÄ tai enemmän. Mehän tiedäämme sen asian, että Professori Zöllner tutki juuri esimerkiksi Neliulotteinen Geometria rs:ää. Niin ja myös Erään Kulkurin ja Katunarrin saamien tietojen perusteella arvioiden, niin me voimme sanoa, että erityisesti VENÄJÄ ja vielä NL eli Neuvostoliitto rs:ssä suorastaan keskitetysti tutkittiin juuri näitä ns. Epäeuklidinen Geometria rs:tä. Olisimme kai voineet luulla, että koska NL:ssä keskityttiin juuri PerusMarxismi rs:ään, niin tutkimustoiminta olisi keskittynyt juuri DIALECTICA NATURALIS DN eli Luonnon Dialektiikka LD rs:ään varsinkin, kun meidän on tavattoman vaikeata, jos ei suorastaan mahdotonta hahmottaa jo Neliulotteinen Luontoavaruus rs:ää ja nyt suuremmista ulottuvuuksista kuten VIISI, KUUSI, SEITSEMÄN, KAHDEKSAN rs:tä nyt puhumattakaan."




      PS2: "Ajassa ei tahdu mitään muuta kuin materiaolioiden liikehdintää. Kun tutkitaan aikaa, tulee tutkia olioiden elinikää yms. aikaa. Sieltää löytyy kaikenlaista. Jos ajanlasku perustetaan bakteerin elinikään se on erilainen kuin maapallon pyörähdysliikkeeseen tai ihmisen ihmisen keski-ikään tai maapallon vuotuiseen kiertoon auringon ympäri. Aika on ilmöiden keston suhde toisen ilmiön ajalliseen pituuteen."
      APN: "Oletteko Te Don Spartacus sitä mieltä, että AIKA pitää sisällään välttämättä jotain sellaista kuin erilaisten kappaleiden liikehdintää? Ainakin minusta AIKA-KÄSITE on nyt myös voimissaan sellaisessakin ympäristössä, jossa ei ole yhtään AINE-MATERIA(MASSA) rs:ää siis ei hitustaa, joten voimme kai todeta sen, että AIKA ja myös AVARUUS erillisinä käsitteinä on olemassa, mutta me voimme takuuvarmasti nyt sanoa, että sellaista kuin AIKA-AVARUUS-käsitettä ei ole olemassa, sillä AVARUUS perustuu ja pohjautuu Geometria rs:ään, kun taas AIKA eli s on fysikaalinen suure. Me voimme nyt varmeksi vakuudeksi kysyä sitä, että miten on mahdollista loogisesti ja reaalisesti yhdistää Geometrinen Suure ja myös Fysikaalinen Suure."




      PS3: "Miksi Te Don Spartacus unohdatte sen asian, että Professori Zöllner tutki sellaista Matematiikka rs:n osa-aluetta kuin EPÄEUKLIDINEN GEOMETRIA, kun taas Friedrich Engels ja Karl Marx tutkivat vain ja ainoastaan Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja AINE-MATERIA(MASSA) rs:ää?"
      APN: "Nyt me varmaankin voimme todeta sen, että jos me liitämme Materialistinen Filosofia rs:ään Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:n, niin me emme voi enää puhua sellaisesta FILOSOFIA rs:stä kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:stä. Miksi on näin näreet ja aidan seipäät? Niin ja nyt tämän siis Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n Tietoteorian Lauseouun peruslause on sama kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus, ja joka tasan tarkkaan tarkoittaa sitä asiaa, että LUONTOILMIÖT-ryhmään kuuluvia asioita pitää tutkia tasan tarkkaan vain ja ainoastaan AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs:ään perustuvien TEORIA, MALLI ja KAAVA rs:ään perustuen, ei siis esimerkiksi Neliulotteinen Geometria rs.ään pohjautuen kuten ei myöskään nyt SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:ään."




      PS4: "Oletan että puhutte totta Marxin ja Engelsin osuudesta kun siihen lisätään aika-käsite. Sehän on esillä jo toverusten varhaisissa kirjoituksissa mm. "Pyhä Perhe" (1 845).
      Tosiasia: Engels kritisoi LD:ssa Zöllnerin uskonnollis-spiritistisiä näkemyksiä. Niitä näkemyksiä jotka edelleenkin ovat todistamattomia. Ajasta ei ole löydetty sellaisia ominaisuuksia, jotka rikkoisivat tunnetun fysiikan tai kemian lakeja. Miksi?
      Aika on ainoastaan materiaolioiden peräkkäisen liikkeen ilmaus."
      APN: "Nyt meidän pitää huomata se asia, että FE Kirjassa Luonnon Dialektiikka LD ei nyt ensikädessä arvostellut Professori Zöllnerin Uskonnollis-spiritistisia kirjoitelmia vaan todellakin Neliulotteinen Geometria rs:ää ja vielä niitä tulkintoja, joihin Professori Zöllner päätyi Epäeuklidinen Geometria rs:ään siis esimerkiksi Neliulotteinen Geometria rs:ään liittyvissä tutkimuksissaan. "

    • Partacus

      Epäeuklidinen geometria on nykypäivänäkin tutkimuskohteena sekä myös realismia.
      http://math.tut.fi/~ruohonen/MJOS2/NE.pdf
      Se on geometrian osa-alue eikä sisällä lähtökohtanaan mitään mystistä.
      Katsaus netin kirjoituksiin aiheesta osoittaa ettei matematiikka kumoa perusgeometriaa eikä vastaavasti tee epäeuklidisestä uutta geometriaa.
      Epäeuklidisessä ei oleteta olevan satumaailmoita.
      Esimerkiksi jokin universum voisi olla satulamainen niin kuin maassa esiintyvät elolliset voivat olla tai monen muun muotoisia.
      Epäeuklidinen geometria ei tuo siis esiin laadullisesti uuttaa fysiikkaa tai matematiikkaa.


      "APN: "Oletteko Te Don Spartacus sitä mieltä, että AIKA pitää sisällään välttämättä jotain sellaista kuin erilaisten kappaleiden liikehdintää? "
      Olen kerran vastannut. Vastaan nytkin.
      Aika ei pidä sisällään mitään. Aika on ideaalinen käsite. Aika on materiaolioiden liikkeen ilmaus. Materiaoliot ovat liikkumattomia vain suhteellisesti toistensa suhteen.
      Aika ei luo liikettä. Liike synnyttää ajan peräkkäisten tapahtumien ketjuna. Aika on pelkästään luonnossa ilmenevä materiaolioiden liiketapahtuma.

    • Partacus

      Engels, Luonnon Dialektiikka.
      Liikkeen perusmuodot, s. 84 - 106
      Joitain huomioita.

      Engels hahmottelee liikkeen muotoja alkaen paikanvaihdoksesta eri energiamuotojen liiketapahtumiin. Nykyisissä materialismin teoksissa seikka eritellään paljon selkeämmin.
      Liikkeen suhde olioiden välisiin vuorovaikutussuhteisiin. Liike on vuorovaikutustuhdetta.
      Koska materia on luomaton ja katomaton niin liikekin on vailla luomista ja lakkaamista.
      Liike ei tapahdu ajassa (oliossa aika) vaan aika syntyy ilmaisemaan tapahtumien peräkkäisyyttä.
      Kaikki liike tapahtuu vetovoiman ja poistovoiman vuorottaisuutena. Toinen voima korvautuu jossakin toisen vastavoimana. Mikäli näin ei olisi, voimavaikutukset kasautuisivat hiljalleen yhteen kohtaan ja liike lakkaisi. Nykyaikainen kosmologia tukee näkemystä.
      Materian sisäinen ristiriitaisuus siis estää liikkeen lakkaamisen ja liike on käsitettävä paitsi paikanvaihdokseksi myös materiaolioiden kehittymistrendiksi. Liikkuva materia synnyttää kaikenlaisia järjestelmiä, elollista ja lopulta myös tajunnan omaavan materiaolion.

      Sanottakoon, ettei materialla ole mitään tarkoitusta toimia siten kuin toimii tai että joku ulkopuolinen ohjailisi liikelakeja. Ihmiskuntaa tuntee suuren joukon luonnonlakeja ja jotka riittävät asettumaan materian itseliikunnan kannattajaksi. Tietyissöä vuorovaiktussuhteissa syntyy tai on syntymättä jotain, koska sattumakin kummittelee ja voi estää mahdollisen kehitystrendin.

      • TuolViisii

      • Partacus
        TuolViisii kirjoitti:

        "Koska materia on luomaton ja katomaton niin liikekin on vailla luomista ja lakkaamista."

        Höpsismiä.

        Friedrich Engelsin elinaikaan ei tunnettu maailmankaikkeuden syntyprosessia > Alkuräjähdys.

        "Tyhjästä syntynyt"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Alkuräjähdys

        Tai sitten "Luojan" simulaatio.

        https://yle.fi/uutiset/3-8808895

        Niin sanottu alkuräjähdys ei ollut materian luomisen alkuhetki. Materiaa ei ole luotu lainkaan. Luomistapahtuma on uskontojen aikakaudella syntynyt mutu-käsite paremman tiedon puitteissa.
        Niin sanotussa alkupaukussa vain tiheästi tuppautunut materia ei voinut enää tihentyä ja alkoi vastareaktio. Materian paine alkoi hellittää ja alkoi laajentuminen.
        On vain ajan kysymys, kun havaitaan muiden universumien olemassaolo. Kreationismin uskonto on hakoteillä asettaessaan jeesuksellisen luomisen tapahtuneen universumin alkupaukussa.
        Einstein: Materiaa ja energiaa ei voida luoda eikä hävittää. Ajaton ja rajaton materia muuttaa alituiseen olomuotoaan.


      • TuolViisii
        Partacus kirjoitti:

        Niin sanottu alkuräjähdys ei ollut materian luomisen alkuhetki. Materiaa ei ole luotu lainkaan. Luomistapahtuma on uskontojen aikakaudella syntynyt mutu-käsite paremman tiedon puitteissa.
        Niin sanotussa alkupaukussa vain tiheästi tuppautunut materia ei voinut enää tihentyä ja alkoi vastareaktio. Materian paine alkoi hellittää ja alkoi laajentuminen.
        On vain ajan kysymys, kun havaitaan muiden universumien olemassaolo. Kreationismin uskonto on hakoteillä asettaessaan jeesuksellisen luomisen tapahtuneen universumin alkupaukussa.
        Einstein: Materiaa ja energiaa ei voida luoda eikä hävittää. Ajaton ja rajaton materia muuttaa alituiseen olomuotoaan.

        "Niin sanottu alkuräjähdys ei ollut materian luomisen alkuhetki."

        Höpsismiä.

        Luonnon lainalaisuudet olivat olemassa jo alun "räjähtäessä".

        Se ottaa ja tutustuu asioihin, jottei jatkossa tartte.

        https://peda.net/p/Mari.petrelius/gad/msjr


      • Partacus
        TuolViisii kirjoitti:

        "Niin sanottu alkuräjähdys ei ollut materian luomisen alkuhetki."

        Höpsismiä.

        Luonnon lainalaisuudet olivat olemassa jo alun "räjähtäessä".

        Se ottaa ja tutustuu asioihin, jottei jatkossa tartte.

        https://peda.net/p/Mari.petrelius/gad/msjr

        Kaikki se oli potentiaalisesti olemassa 13.8 mrd vuotta sitten mikä nyt laajenevassa universumissa on. Ei tietysti sellaisenaan vaan syysuhteen perusteella tapahtumat johtivat tähän missä universumin kehitystrendi on.

        "Maailmankaikkeuden synty selitetään alkuräjähdysteorialla eli ns. "Big bang"-teorialla. Tyhjästä tilasta ns. singulariteetista syntyi alkuräjähdyksessä kaikki materia, aika, tila ja tämä meidän jatkuvasti laajeneva maailmankaikkeus".
        https://peda.net/p/Mari.petrelius/gad/msjr

        Näin todella uskonnot selittävät materian syntytapahtuman. Raamattu on viskattu mereen aatameineen, jotka ilmaantuivat tyhjästä n. 6100 vuotta sitten. Jeesus huseerasikin 13.8 mrd vuotta sitten!!
        Moni rehti kosmologikin kreationisteista puhumattakaan erehtyy tunnustamaan tyhjästä syntyneen universumin ja että materia ja aika syntyivät alkupaukun jälkeen.
        Tyhjästä ei synny mitään. Se on mahdottomuus.

        Materiaolioita syntyy ja kuoleutuu lakkaamatta materian siitä katoamatta. se on silmin nähtävissä ja todettavissa. Universum on yksi materiaolio äärettömässä materiaolioiden joukossa.
        Kari Enqvist suhtautuu kielteisesti materialistiseen filosofiaan mutta ei myöskään kirjassaan "Ensimmäinen sekunti" väitä tyhjästä syntymisen puolesta.
        Kosmologiassa esitetään erilaisia vaihtoehtoja, mistä materian olomuodosta universum alkoi laajeta ja miten. Viimeiseen seikkaan Engvist antaa valistuneen arvauksen mutta kuitenkin todellisuutta tavoitellen. Erittäin hyvä kansantajuinen kuvaus mat.filosofian halveksunnasta riippumatta.

        Avaruudellisen tiedon raja on tällä hetkellä laajeneva universum ja joka alkoi laajeta 13.8 mrd vuotta sitten. Sen ulkopuolelta ei tiedetä mitään. Siksi kosmologia ei voi sanoa tieteenä mitään varmaa universumin ulkoupolelta ja ajasta ennen alkupaukkua.
        Kosmologia esittää kuitenkin valistuneita arvauksia avaruudesta, jossa on (äärettömästi) universumeja ja että meidän universmin ainesoosat ovat olleet olemassa jossain tilassa aikaisemmin.
        Materialismin filosofia olettaa avaruutta olioineen ja aikaa olleen rajattomasti ennen alkupaukkua ja sen jälkeenkin. Tätä ei koskaan voi tieteellisesti vahvistaa mutta perustuu todellisuuteen siinä kuin tyhjästä syntymiset ovat humpuukia.
        Uskonnot, tietämättömyys, asettaa luomistapahtumia aina tiedon rajaan. Siksi luomiskertomusta on hissattu aina kauemmas menneisyyteen eli nykyisin 13.8 mrd vuoden päähän.

        Uskonto rajoittaa tiedostusta. Materialismi avaa kaikki ikkunat: tutkikaa nenä savessa kaikkea ennakkoluulottomasti.
        Enqvist sanoo tieteilijänä: Emme tiedä mitään ajasta ja avaruudesta ennen alkupaukkua, siksi kosmologeina emme voi varmaksi sanoa siitä mitään.
        Ihmiskunta on maapallolla miljardeissa tapauksissa tiedon rajan kynnyksellä. Objektiivinen olevainen on silti olemassa ja sitä voidaan tutkia.

        ps. Miehen ja naisen sukusolussa on jo ihmisen ainekset olemassa. Aikaisemmissa suurissa räjähtäneissä auringoissa oli olemassa jopa satojen aurinkokuntien ainekset. Syy ja seuraus, välttämättömyys ja sattuma muokkaavat tulevaa.
        Materia käsitteenä sisältää kaksi suurta osaa; aineen ja energian. Jaottelu on tieteen asettama. Nykyisin tunnetaan pimeä aine ja pimeä energia, jotka ovat kuitenkin jotain materiaa mutta joita ei vielä mittareilla havaita.


    • LUONTOKOULUMESTARIT00700

      HEI! Mitä nyt Hyvät Punikkisankarit tarkoittaa se, kun joku tai jotkut haluavat kertoa, että SKP rs:ää hallitsevat ja johtavat SKP-Marakatit? Mitä nyt Marakattiasiasta myös Punikkinerot haluavat sanoa ja kertoa siis HE, jotka ovat sitä mieltä, että Täydellinen Tieteellinen Teoria on ainoa oikea uskomusympäristö SKP rs:ssä?



      Mitä mieltä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit olette siitä asiasta ja ympäristöstä, jos kysyy sitä, että pitääkö nyt VASEMMISTO ja SKP rs:ssä ajaa Perusjärjestötaso alas niin pahasti kuin on tapahtunut? Oletteko te Tanukapojen TOIVO- ja KORVA-remmi ja Patukapojen TOIVO- ja KORVAremmi rs sitä mieltä todella, että NYKY-SUOMI rs:n Lehdistö ja muut Tiedotusvälineet kuten TV ja RADIO tukevat tasapuolisesti OIKEISTO ja VASEMMISTO rs:ää vai onko tilanne se, että VASEMMISTO ja SKP rs ovat melkein täysin unohdettu ja samalla työnnetty sivuraiteille?



      Olenkohan nyt oikeassa, jos väitän jotain sellaista, että koska myös Vasemmisto ja SKP rs tarvitsevat toimintaansa rahaa, niin ainoa paikka, josta rahaa voisi saada, niin ovat RAHAMIEHET ja samalla ÖKYOMISTAJAT? Nyt on sitten HYVÄ KYSYMYS se, että miten ja millä keinoin ME Komut ja Sossut saisimme aikaan sellaisen tilanteen, että myös RAHAKIRSUT rs:n haltijat antaisivat näistä rahakirstuistaan myös Vasurikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:lle jotain. Nyt kuitenkin VASURIT rs:lle on käynyt hullusti ja ilmeisesti siitä syystä, kun He lähtivät nöyrästi ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs:n kanssa kelkkaan. Tulikohan nyt rahaa edes hippusen verran PUNIKIT rs:lle vai kävikö siten, että 1980 ja 1990 lukujen Kasinopelissä menivät todellakin tuhkatkin pesästä? Mitä nyt meille KOMUT ja SOSSUT rs:lle haluavat tarinoida sellaiset TOVERIT ja PORVARIT kuin Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin ja Don Victor Lenin.



      PSN: Nyt kysyn sitä asiaa, että MIKSI TE Arvoisat Toveerit olette hylänneet täysin LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS DN LD rs:n ja että miksi TE olette menneet tukemaan täysin MarxismiLeninismiFilosofia rs:ää ja joka nyt myös tarkoittaa sitä, että Teidän mielestänne myös Materialistinen Filosofia rs perustuu täysin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään.



      PSN: TE Hyvät Toverit ette ilmeisesti halua nyt myöntää sitä asiaa, että AVARUUS käsitteenä on sellainen, joka teoriamielessä voidaan liittää Geometria-ympäristöön, mutta nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että mihin me voimme liittää AIKA-käsitteen. Nyt Te Toverit olette ilmeisesti sitä mieltä Filosofisessa ja Luonnontieteelisessä mielessä, että Avaruus ja Aika ilmentävät LUONTO rs:n kuvioissa täysin erilaisia ympäristöjä. Nyt AVARUUS voidaan ymmärtää täysin paikallaan pysyvä asiana, kun taas AIKA käsitteenä Luonnontieteellisessä mielessä on sellainen, joka on aina vakioisena liikkeessä siis tasaisessa liikkeessä ja ei siis koskaan täysin paikallaan pysyvänä.



      PSN: Niin ja on kai nyt ainakin Materialistinen Filosofia LD rs:ssä pakko hylätä täysin sellainen ns. Materialismi, joka perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään. Me Materialistinen Filosofia LD rs.ssä haluamme toimia täysin AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ssä.



      PSN: Voimme kai todeta sen, että ihan hyvin myös Me voimme tutkia kaikkea sellaista kuin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria kuten myös laajemmin EPÄEUKLIDINEN GEOMETRIA rs:ää.
      Niin ja muistaen nyt kuitenkin sen, että jos me haluamme toimia Luonnon Dialektiikka eli Marxilainen Revisionismi LD rs:ssä, niin kaiken pitää perustua Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostullaatti.
      LD rs:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      • Et sitten näköjään pääse tähän päivään epäeukliidisesi yläpuolelle? Montako työpaikkaa saat aikaan tuolla geometrialla joka varmaan on hyvä asia ymmärtää mutta politiikasta kuten kommunismista ja SKP:stä keskusteltaessa se taitaa olla hieman asian viereen lankeamista.

        Selvitä mieluummin vaikka miten persujen ehdokas Laura sai enemmän ääniä kuin koko vasemmisto? Onko se viesti siitä minkä kokoinen on vasemmiston peruskannatus kun liikkuvat ovat siirtyneet Kokoomuksen ehdokkaan taakse kansanryhmän siivittämänä? Sekö on vasemmiston kohtako, SKP:n kohtalo?


    • Partacus

      MESTARI

      "Mitä nyt Marakattiasiasta myös Punikkinerot haluavat sanoa ja kertoa siis HE, jotka ovat sitä mieltä, että Täydellinen Tieteellinen Teoria on ainoa oikea uskomusympäristö SKP rs:ssä?"

      Tämä ja koko viestinne oli pelkkää parjausta, hölynpölyä asian vierestä. Pelkkiä järjettömyyksiä.

      Väittelyn aihe on ollut filosofinen materian olemuksesta ja siinä erityisesti avaruuskäsitteestä, jossa materia "asuu".
      Materian olotila on olla aika-avaruudessa. Aika-avaruus koostuu kolmesta geometrisestä ulottuvuudesta ja ajasta. Aika ei ole geometrinen ulottuvuus. Kolmiulotteisessa avaruudessa materiaoliot ovat jatkuvassa ajallisessa liikkeessä.
      Materialistisessa filosofiassa materiakäsite on aika-avaruus. Materiaoliot ovat avaruudessa ja
      jatkuvassa liikemuodossa.

      Teidän on aivan turha yrittää saada aikakäsitteen sisälle muuta materiaalista (tai poliittista) sisältöä kuin materiaolioiden liikemuoto.
      Marxilais-leninläisen filosofian perusoppikirja kertoo oikein kun kertoo aika-avaruudesta.
      Lenin kertoi oikein kun tyrmäsi fyysikko Machin väitteen materian katoamista sen jälkeen kun fysiikka löysi atomista osasia; protonit, neutronit ja elektronit. Myöhemmin on löydetty näidenkin jakautuneen pienemmiksi hiukkasiksi ja silti materia ei ole kadonnut mihinkään.
      Lenin kehitteli materian ehtymättömyyden käsitteen. Se on yleisesti tieteessä hyväksytty.
      Sana "atomi" eli jakautumaton pienin ainesosa syntyi antiikan aikana ennen ajanlaskun alkua ja atomia pidettiin virheellisesti fyysisen aineen pienimpänä yksikkönä 1800 luvun lopulle saakka. Fysiikassa oletettiin jonkinlainen materian kokoluokan pienin ainesosa.

    • PALVELUKOULUMESTARIT0070

      "Mitä nyt Marakattiasiasta myös Punikkinerot haluavat sanoa ja kertoa siis HE, jotka ovat sitä mieltä, että Täydellinen Tieteellinen Teoria on ainoa oikea uskomusympäristö SKP rs:ssä?"
      APN: Onko yllä oleva pelkkää järjettömyyttä?


      PS2: Väittelyn aihe on ollut filosofinen keskustelu materian olemuksesta ja siinä erityisesti avaruuskäsitteestä, jossa materia "asuu".
      PS3: "Materian olotila on olla aika-avaruudessa. Aika-avaruus koostuu kolmesta geometrisestä ulottuvuudesta ja ajasta. Aika ei ole geometrinen ulottuvuus. Kolmiulotteisessa avaruudessa materiaoliot ovat jatkuvassa ajallisessa liikkeessä."

      APN: Miksi Teille Toveri Spartacus on kovin täkeätä se, että Materialistinen Filosofia rs:n perustaksi Me hyväksymme AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria sekä vielä ilmeisesti Suhteellisuusteoria rs:n? Niin ja miksi nyt Te haluatte kumota kaiken sen, että Karl Marx Lodge rs:n tutkijayhteisöt kuten K. Marx ja F. Engels sekä myös muut Tutkijatoverit ovat kehitelleet omissa tutkijan kammioissaan? Niin ja olen myös ihmetellyt sitä asiaa, että MIKSI todella Don Josif Stalin ja Dn Victor Lenin ovat muuttaneet Materialistinen Filosofia rs:n sellaiseksi, että sen Tietoteorian lausepuun peruslauseeksi ei enää käy tai sovellu Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus vaan olette siirtyneet kannattamaan AIKA-AVARUUS ja Neliulottinen Geometria eli Epäeuklidinen Geometria rs:ää.


      PS4: "Materialistisessa filosofiassa materiakäsite on aika-avaruus. Materiaoliot ovat avaruudessa ja jatkuvassa liikemuodossa."
      APN: Nyt tiedustelisin Teiltä Hyvät Toverit ja Porvarit sekä vielä Don Spartacus, Don Lazarus ja Don Leonidas sitä, että jos Teidän mielestänne Materialistisen Filosofian Materiakäsite on aika-avaruus, niin miten Teidän mielestänne pitäisi nyt määritellä Materiakäsite, jos se on vain AIKA-AVARUUS siis puhtaasti vain ja ainoastaan käsitteellinen? Nyt Aika ja Avaruus ovat vain käsitteitä ja jossa AIKA on ehdoitta käsitteelinen, mutta myös AVARUUS voi olla sellainen, jossa ei ole AINE-MATERIA(MASSA) rs:ää yhtään hitusta ei edes minkäänlaista hiukkassäteilyä. Haluan vielä korostaa sitä, että KYLLÄ nyt Luontokuvioissa on olemassa AIKA ja myös Avaruus mutta täysin erillisinä ja jossa AVARUUS käsitteenä edustaa Geometriasuuretta ja AIKA on taas Fysikaalinen MITTASUURE.


      PS5: "Teidän on aivan turha yrittää saada aikakäsitteen sisälle muuta materiaalista (tai poliittista) sisältöä kuin materiaolioiden liikemuoto."
      PS6: "Marxilais-leninläisen filosofian perusoppikirja kertoo oikein kun kertoo aika-avaruudesta."

      APN: Onko Teille Arvoisat Toverit ja Porvarit tullut mieleenne se asia, että kun Teräsmiehet ja Leninistit ottivat kehiin mukaan sellaisen käsitteen kuin AINE-MATERIA, niin He samalla varmaankin halusivat ja samalla pystyivätkin kumoamaan ja tuhoamaan täysin sellaisen Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n, joka Lausepuun peruslauseen osalta pohjautui Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Jos nyt Te Teräsmiehet ja Leninistit pystyitte ainakin omasta mieelstänne kumoamaan täysin Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseen siis AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, niin nyt ainakin on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä nyt voisi olla MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n Tietoteorian lausepuun peruslause, kun se ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n. Jos nyt Te Teräsmiehet ja Leninistit ette pysty kertomaan meille Revareille sitä, että mikä voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n tietoteorian Lausepuun Peruslause, niin alan pitämään tasan tarkkaan MarxismiLeninismiFilosofia rs:ää vain ja ainoastaan Puhtaasti USKONTOASIA rs:nä siis ei millään tavalla Filosofia ja TIEDE rs:nä. Mikälainen todella vain sellainen Teoriakehikko, joka on totta vain periaatteella, että jos uskot, että on totta, niin on totta, ja jos uskot, että ei ole totta. niin on VALE tai ERHE.


      PS7: "Lenin kertoi oikein kun tyrmäsi fyysikko Machin väitteen materian katoamista sen jälkeen kun fysiikka löysi atomista osasia; protonit, neutronit ja elektronit. Myöhemmin on löydetty näidenkin jakautuneen pienemmiksi hiukkasiksi ja silti materia ei ole kadonnut mihinkään.
      Lenin kehitteli materian ehtymättömyyden käsitteen. Se on yleisesti tieteessä hyväksytty.
      Sana "atomi" eli jakautumaton pienin ainesosa syntyi antiikan aikana ennen ajanlaskun alkua ja atomia pidettiin virheellisesti fyysisen aineen pienimpänä yksikkönä 1800 luvun lopulle saakka. Fysiikassa oletettiin jonkinlainen materian kokoluokan pienin ainesosa."

      APN: Mikä nyt voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n tietoteorian lausepuun peruslause, kun se ei voi olla sama kuin LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n?

    • Partacus

      MESTARI
      "APN: Mikä nyt voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n tietoteorian lausepuun peruslause, kun se ei voi olla sama kuin LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n? "

      Samaa höpötystä. Kertakaikkiaan ei mitään uutta. Samat valheelliset perusnäkemykset materialismin filosofian peruskysymyksistä, mm. olemattomasta neliulotteisesta geometriasta ja sitten sen varjolla olemattomuuksiin.
      En halua loukata. Porvarin normaali tyyli on ensin valehdella materialismin sisällöstä ja sitten korjailla omia virheellisiä näkemyksiä.

      Materia asuu rajattomassa ja ajattomassa avaruudessa ja on jatkuvassa muutoksen tilasssa. Muutoksen tilasta voidaan havaita säännönmukaisuuksia ja niitä on esitetty dialektiikan (oppi olevaisesta yleisissä yhteyksissään) laeissa ja kategorioissa. Avaruudessa ei ole mitään muuta kuin liiketilassa olevaa materiaa.
      Henkinen on materian ominaisuus ja siitä erinomainen esimerkki on materiaolion, ihmisen, tajunta.

      Stalin ei ole luonut ylipäänsä mitään uutta marxilaisuuden, työväenluokan maailmankatsomuksen, teoriaan joten tässä yhteydessä mainitulla herralla ei ole osaa eikä arpaa. Lenin ja sadat muut ovat kehittäneet mm. materialistista filosofiaa. Materialismi on kehittyvä oppi ja se kehittyy tieteiden kehityksen mukana mutta antaa omastaan myös tieteille.
      Neliulotteinen geometria on sentään liikaa. Sellaisesta Engels ja Marx eivät maininneet sanaakaan eikä kukaan muukaan ei edes nykyaikana. Tässä seikassa Marxin ja Engelsin tekeminen tolloiksi on epäonnistunut täysin.
      Epäeuklidinen geometria on suunnilleen samaa sarjaa kuin suhteellisuusteorian ajan paradoksit. Perusasia ei ole muuttunut mutta ilmenee poikkeuksellisella tavalla.

    • ASEMAKOULUMESTARIT007

      Hei! Mitä nyt Toveri HR mielestänne tarkoittaa Aikasarja-analyysi? Onko kyseessä Hyvä Toveri HR Tilastotiedekuvioon liittyvä tutkimusmenetelmä vai MIKÄ todella?


      Nyt Te Hyvät Toverit kuten HR olette unohtaneet sen, että jos TE kysytte jotain jostain erityisestä käsitteestä, niin TE olette ainakin tähän asti aina unohtaneet määritellä käyttämänne käsitteet.


      Miksi nyt Kuvauksen lisäksi on MÄÄRITTELY tärkeä asia niin MIKSI todella? Nyt erään kulkurin ja katunarrin vastaus on se, että myös eri filosofiset ja tieteelliset käsitteet voidaan määritellä ainakin kahdelle eri tavalla siis Objektiivinen Idealismi rl:ään perustuen kuten myös Materialistinen Filosofia LD:hen perustuen.

      Nyt Luonnon Dialektiikka eli LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      LD:n kategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


      Niin ja nyt meidän pitää vielä tajuta ja myös huomioida se asia ainakin Materialistinen Filosofia LD:ssä rs:n kuvioissa, että Maailmankaikkeus on ÄÄRETÖN, joten sillä ei ole alkua eikä loppua, vaikka Marxismi-Leninismi-Aateryväs sekä Suhteellisuusteoria jotain muuta väittävätkin.
      Onko Toveri HR Maailmankaikkeus ÄÄRETÖN vai Äärellinen? Niin miten ovat nyt asiat ja asian haarat sekä näreet ja erilaiset viritykset Hyvät Toverit ja myös Yrittäjäneuvos HR?


      Toivotaan nyt sitä, että ei kukaan Teräsmiesaate rs:n kannattaja halua hylätä ylläolevaa tarinaa pelkkänä sekoiluna. Olisi tietysti hyvä asia, että hekin siis TERÄSMIEHET haluaisivat tutkia sitä, että sopiiko Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ään sellainen Filosofiakehitelmä, joka perustuu Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:ään sekä vielä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään vai ei. Jos toteamme siten, että ei sovellu, niin olemmeko oikeassa siinä, että ei sovellu?


      Niin ja jos nyt Materialistinen Filosofia ei voi perustua Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mihin Kuviokelluntaympäristöön todella. Mehän voimme kysyä myös siten, että jos me pohjustamme Materialistinen Filosofia rs:n Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, että mikä voisi nyt olla Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteoria rs:n Lausepuun Peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n.


      Mehän tiedämme vielä sen, että Suhteellisuusteoria rs perustuu Geometria-osion kohdalla Neliulotteinen Geometria rs:ään, kun taas Luonnon Dialektiikka LD rs perustuu Kolmiulotteinen Geometria ja AINE-MATERIA(MASSA) rs:ään.


      Niin ja meille on vielä ilmeisesti selvillä se asia, että jos nyt Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:llä on sama Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Nyt tällöin meidän ongelmaksi Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit muodostuu vielä se asia, että miten meidän pitäisi nyt tajuta ja ymmärtää se, että kun Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:llä on todella sama Tietoteorian Lausepuun Peruslause. Onko meidän nyt todettava se asia oikeaksi, että Materialistinen Filosofia rs on puhdasta sekoilua, kun taas Objektiivinen Idealismi on todella todistetusti pätevä Tieteellinen ja Filosofinen Teoriakehikko? Mitä nyt Teräsmiehet ja Leninistit sekä NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT haluavat vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin?


      Voimme kai todeta sen, että jos ME haluamme hylätä puhtaana sekoiluna DIALECTICA NATURALIS eli Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n, niin ei nyt tällöin jää jäljelle mitään muuta kuin Objektiiivnen Idealismi eli LOOGINEN POSITIVISMI rs. Jos me haluamme hylätä täytenä sekoiluna Luonnon Dialektiikka LD rs:n eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n, niin meidän pitää kai nyt yrittää etsiä MITÄ- ja MITEN-kysymysten lisäksi myös vastausta MIKSI-kysymykseen siis SYY ja SEURAUS rs:ää siis Kovan Linjan Perusteluja sille asialle, että Luonnon Dialektiikka LD rs on vain ja ainoastaan puhdasta sekoilua. Me KOMUT ja SOSSUT ei siis NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT voimme kysyä vielä sitä, että mikä Filosofinen ja Tieteellinen Todisteaineisto tukee sitä väitettä, että Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS DN LD rs on vain ja ainoastaan puhdasta sekoilua, kun taas Teräsmiesaate ja LENINISMUS on looginen ja reaalinen siis PUHDAS TOTUUS. Mitä Leninistit eli Teräsmiehet haluavat vastata erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin? Voisiko sellainen Kuviokellunta olla mahdollinen, että LENINISMUS eli TERÄSMIESAATE Materialistinen Filosofia rs:nä romahtaa jo heti kättelyssä? Miten ovat asiat?
      Hallitse
      2 v · TykkääNäytä lisää reaktioita
      Hallitse
      TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · 1 pv

    • Partacus

      MESTARI
      Miksi levitätte väärää tietoa?

      "Niin ja nyt meidän pitää vielä tajuta ja myös huomioida se asia ainakin Materialistinen Filosofia LD:ssä rs:n kuvioissa, että Maailmankaikkeus on ÄÄRETÖN, joten sillä ei ole alkua eikä loppua, vaikka Marxismi-Leninismi-Aateryväs sekä Suhteellisuusteoria jotain muuta väittävätkin."

      Materialistinen filosofia sekä NL:ssa painetussa "Marxismi-Leninismin perusteet" opus ei väitä noin.
      Molemmissa oletetaan materian ja ajan olemassaolo rajattomaksi.Marxismi-Leninismin perusteet teoksessa on muuta höttöä kuin mainittu. Se muu on mm. että NL.ssa toteutettaisiin niitä näitä seikkoja tinkimimättästi ja muuta ns. itsekehua mutta jotka asiat eivät kuulu teorian alaan.
      Einsteinen suhteellisuusteoria lähtee rajattoman ja ajattoman materian olemassaolosta. Suhteellisuusteorian erikoisuus on avaruuden kaareutumisen käsite sekä aikaan liittyvät paradoksit. MESTARI tekee korvaamattoman munauksen yrittämällä kuvata Einstein höhläksi.

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      ("MESTARI
      Miksi levitätte väärää tietoa?

      "Niin ja nyt meidän pitää vielä tajuta ja myös huomioida se asia ainakin Materialistinen Filosofia LD:ssä rs:n kuvioissa, että Maailmankaikkeus on ÄÄRETÖN, joten sillä ei ole alkua eikä loppua, vaikka Marxismi-Leninismi-Aateryväs sekä Suhteellisuusteoria jotain muuta väittävätkin."

      Materialistinen filosofia sekä NL:ssa painetussa "Marxismi-Leninismin perusteet" opus ei väitä noin.")

      APS: "Molemmissa oletetaan materian ja ajan olemassaolo rajattomaksi. Marxismi-Leninismin perusteet teoksessa on muuta höttöä kuin mainittu. Se muu on mm. että NL.ssa toteutettaisiin niitä näitä seikkoja tinkimimättä ja muuta ns. itsekehua mutta jotka asiat eivät kuulu teorian alaan."

      PS (Mitä höttöä on nyt MarxismiLeninismiFilosofia rs:ssä? Onhan MarxismiLeninismi rs epämääräistä silloin, jos uskotaan MarxismiLeninismiFilosofia rs:n kuuluvan osana Luonnon Dialektiikka LD rs:ään perustuvaan Materialistinen Filosofia rs:ään, sillä nyt LD rs:n Tietoteorian perusta Lausepuun Peruslauseen osalta on seuraava: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Mehän nyt tiedämme ilmeisesti vielä sen, että Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS taas pohjautuu Neliulotteinen Geometria ja vielä myös Objektiiivnen Idealismi rs:n lausepuun peruslauseeseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)Nulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.)

      APS: "Einsteinen suhteellisuusteoria lähtee rajattoman ja ajattoman materian olemassaolosta. Suhteellisuusteorian erikoisuus on avaruuden kaareutumisen käsite sekä aikaan liittyvät paradoksit. MESTARI tekee korvaamattoman munauksen yrittämällä kuvata Einstein höhläksi."

      PS Te nyt kirjoititte siten, että Suhteellisuusteoria rs:n erikoisuus on Avaruuden Kaareutumisen Käsite sekä Aikaan liittyvät paradoksit. Mehän voimme nyt Avaruuden kaareutumisen selittää Ihmisyksilön Näköhaavintoon perustuen sekä Näköhavaintokuvion siten, että Fotonit eivät ole Suhteellisuusteoria rs:n määräämällä tavalla Massattomia vaan Massallisia ja nyt näihin Massallisiin Fotoneihin vaikuttavat Taivaan Kappaleiden erilaiset voimat kuten esimerkiksi Gravitaatiovoimat tai Vastaavat. Niin ja muistan nyt myös Teidän kirjoittaneen siten, että ei ole olemassa kuin Kolmiulotteinen Geometria siis Euklidinen Geometria, mutta on nyt myös olemassa sellainen asia kuin Epäeuklidinen Geometria, jossa ulottuvuuksia voi periaatteessa N-1 Avaruuksia. On nyt hyvä myös huomata se, että N-ulotteinen eli ÄÄRETÖN ei voi olla olemassa käytännössä, joten meidän pitää Epäeukliden Geometria rs:n kiinnittää aina johonkin N-ulotteisen Aliavaruuteen kuten esimerkiksi Suhteellisuusteoria rs:n tapauksessa Neliulotteinen Geometria rs:ään. Niin ja haluan vielä korostaa sitä asiaa, että yhtä hyvin me voimme Epäeukliden Geometria rs:n ulottuvuudet kiinnittää ihan mihin tahansa alle N-1 rs:n. On vielä syytä tuoda kehiin se, että jonkin Luontoteoria rs:n mukaan kaikki sellaiset ulottuvuudet, jotka ovat 10 tai korkeammat johtavat aina tasan tarkkaan HENKIMAAILMA rs:ään. Niin ja nyt pitää Suhteellisuusteoria rs:n yhteydessä muistaa se, että Suhteellisuusteoria rs:n takana ole Geometriakehitelmä siis metri metri metri s on epäsymmetrinen, vaikka Geometriakehitelmät pitäisivät olla aina tasan tarkkaan Symmetrisiä eli Yhteneväisiä, joten nyt kävisi sellainen kuin metri metri metri metri tai sekuntti sekuntti sekuntti sekuntti mutta ei todellakaan metri metri metri sekuntti.
      AIKA käsitteenä on nyt myös sellainen, että se pitää aina määritellä nopeudeltaan täysin vakioiseksi ei siis sellaiseksi, jossa aikakuvion nopeus voisi vaihdella, vaikka Suhteellisuusteoria jotain muuta ilmeisesti väittääkin.

      PS Voin sanoa nyt tasan tarkkaan sen, että en halua kuvata EINSTEIN rs:ää höhläksi, mutta kuitenkin ihmettelen sitä asiaa, että MIKSI todella Leninistit ja Teräsmiehet ovat unohtaneet ilmeisesti täysin NE opit ja opetukset, joita toivat kehiin KARL MARX LODGE eli Karl Marx -Loosi rs:n Luontotutkijat eli Fyysikot ja Kemistit sekä Filosofit. Mitä nyt Hyvät Toverit ja Porvarit haluavat ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin?

    • Partacus

      "Mitä nyt Hyvät Toverit ja xxxxxxxx haluavat ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin? "

      Mestari on löytänyt osia materialistisesta filosofiasta. Hyvin merkittäviä osia, jopa perustavanlaatuisia.
      MESTARI yrittää normaalia porvarillista menetelmää, jossa materialistisen filosofian kehittäjät asetetaan vastakkain toistensa kanssa. Näin synnytetään lukijassa epätietoisuus että mistä mahtaakaan olla kysymys.
      MESTARI yrittää lyödä materialismia asettamalla keinotekoisesti vastakkain materialistit ja leninistit. Hän käyttää röyhkeästi Einsteinia kumoamaan ajan merkityksen materialistisessa filosofiassa eli materian olemassaolon käsitteessä.

      Materia esiintyy ajassa ja avaruudessa eikä tätä peruskäsitettä voi muuttaa. Jos muutetaan, samalla kertaa kumotaan materialismin filosofia.

      Jo muinaiset filosofit asettivat kysymyksen konkreettisesti. He istuivat puron reunalla ja pähkäilivät mikä puro on. Vesi virtasi. Puro ei ollut hetkeäkään sama.
      Idealismin filosofia vastaisi, ettei puroa, veden muodossa olevaa materiaa, ole olemassakaan. Samalla tavalla Ernst Mach 1 800 luvun lopulla meni halpaan kun atomi huomattiin koostuvaksi pienemmistä hiukkasista ja alkoi huuto: Materia on kadonnut !!

      Puro on olemassa ja se muodostuu liikkuvasta vesimassasta. Puro itsessään voi kuivua ja siten kadota mutta siinä virtaava veden muodossa oleva materia ei katoa kuten ei atominkaan materia katoa osiksi hajotettuna.

      Toinen materialismin perusväittämä: Liike on ikuinen, kappaleiden olipa ne missä muodossa tahansa lepotila on suhteellinen.
      Kolmas perusväittämä: Tiedostus kulkee yleisestä yksityiseen. Tiedostuksessa havaitaan tietty olio ja sen tutkimuksessa mennään yhä enemmän pintaa syvemmälle.

      Materialistien ja leninistien välistä ristiriitaa ei ole. Se on keinotekoisesti keksitty väite ja jolla on tiettyjä poliittisia päämääriä.

    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      APS1: "Toinen materialismin perusväittämä: Liike on ikuinen, kappaleiden olipa ne missä muodossa tahansa lepotila on suhteellinen".
      PS1 Mitä Te halauatte tuoda kehiin APS-kirjoituksellanne?


      APS2: "Kolmas perusväittämä: Tiedostus kulkee yleisestä yksityiseen. Tiedostuksessa havaitaan tietty olio ja sen tutkimuksessa mennään yhä enemmän pintaa syvemmälle."

      PS2 Mitenhän se nyt on, että kulkeeko tiedostus aina Yleisestä Yksityiseen vai voiko myös olla mahdollista, että tiedostus kulkeekin yksityisestä yleiseen? Miten ovat asiat todella? Millä tavalla tieteellinen päättely etenee vai eteneeseekö se todella? Nyt päättelytapoja on KAKSI siis Deduktiivinen eli Yleisestä Ykityiseen ja Induktiivinen eli Yksityisestä Yleiseen. Niin ja kysyisin nyt Teiltä, että kummalla tavalla tieteellinen päättely tapahtuu. Nyt Tilastotieteellinen Päättely tapahtuu aina Havaintomatriisien avulla, ja joka päättely on myös ns. Luonnontieteellinen Päättely.


      PS3 Me voimme sanoa tasan tarkkaan myös sen asian, että KAIKKI todella kaikki YLIOPISTOFYSIIKKA rs:n kaavat on löydetty Tilastotieteellisten Päättelyjen eli Havintomatrien avulla siis Induktiivisen päättelyn keinoin. Nyt erikseen Me voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteellisesti Arvioiden ei voi olla totta se, että nykyinen Valon Nopeus eli n300000km/s on ns. Absoluuttinen eli Ehdoton Vakio, sillä Tilastotieteen keinoin löydetty Havaintomatriisi rs voi vaihdella, sillä havaintotietojen TOTUUS ja PÄTEVYYS riippuu ainakin todella voimallisesti esimerkiksi siitä, että kuka tai ketkä on havainnot kerännyt ja erikoisesti siitä, että miten HYVÄT eli TARKAT ovat haavintovälineet olleet.


      PS4 Niin ja myös sellainen käsite kuin METRI ja myös sellainen käsite kuin SEKUNTI ovat jonkun Tiedeyhteisön määräämiä. Nyt sitten ajan mittaamisen tarkkuun riippuu siitä asiasta ainakin, että kuinka tarkka mittauskello tai mittauskellot ovat olleet ja että ihan samaa voimme sanoa myös käsitteestä METRI ja pituuden mittamisen välineestä eli Metrin Mitasta. Toivoisin sitä, että TE S'partacus miettisitte ylläolevaa tarinaa.

      APS3 "Materialistien ja leninistien välistä ristiriitaa ei ole. Se on keinotekoisesti keksitty väite ja jolla on tiettyjä poliittisia päämääriä."


      PS5 Niin ja nyt meillä on ainakin ensi alkuun ongelmana se, että mitä meille tuo kehiin eli mitä tarkoittaa MATERIALISMUS ja myös LENINISMUS. Jos me olemme sitä mieltä, että myös Materialismi rs:n kuvioihin kuuluvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA, niin me olemme ainakin minusta ongelmissa silloin, jos me olemme sitä mieltä todella, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs perustuu ja pohjautuu DIALECTICA NATURALIS DN eli Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.


      PS6 Jos me olemme nyt sitä mieltä, että LENINISMUS rs:n perusta on Materialistinen Filosofia, ja jos me olemme myös sitä mieltä, että Leninismin Materialismi rs:n ns. TIETOTEORIAPERUSTA on myös Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria, niin ME emme ole Materialismus rs kannattajia ainakaan siinä mielessä, joka on liitettävissä Luonnon Dialektiikka LD rs:ään, sillä LD vaatii ymmärtääkseni ehdoitta sen, että Teoriakehikko Lausepuun peruslauseen osalta on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.


      PS7 Onhan nyt myös se totta, että AINE-MATERIA(MASSA) voi muuttaa muotoaan, mutta se ei voi kadota siis on voimassa ns. Häviättömyyden Laki.


      PS8 Haluan nyt kysyä vielä sitä, että mikä on Teidän Leninistien kannattaman Materialismi rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n.

      PS9 Nyt tiedustelisin sitä asiaa vielä, että MIKSI VASEMMISTOLIITTO rp:n aktiivit eivät siedä ymmärtääkseni ollenkaan Marxilainen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ää. Niin ja miksi todella ns. Vasemmistolainen Puolue kuten Vasemmistoliitto rp on hylännyt täysin ainakin PERUSMARXISMI rs:ä?

      PS10 Olisin nyt iloinen siitä, että Te S'paratcus sietäisitte edes pikkasen sitä Filosofia ja Sosiologia LD rs:ää, joka on liitettävissä sellaiseen asiaan kuin KARL MARX LODGE ja KARL MARX LOOSI rs:ään. Nyt korostan vielä sitä, että todella siis siihen Marxismus rs:ään, joka oli olemassa tasan tarkkaan silloin, kun Vallankumoukselliset eli Anarkistit ja Anarkosyndikalistit eivät olleet ottaneet vielä hallintaansa Communistic Labour Moviment rs:n yhteisöä siis Kommunistinen Työläisliike rs:ää.

    • Partacus

      Mestarilla on hyvin mielenkiintoisia kysymyksiä. Totean aluksi, että lausun mielipiteitä dialektisesta ja historiallisesta materialismista. En leninismistä, stalinismista, persuismista tai mistäkään muusta.
      Materialistinen filosofia voi pohjautua vain luonnontieteisiin. Luonnontieteet tutkivat, filosofia yleistää. Sitä yleistämistä tekee myös idealismin filosofia ja sen alalahkot mm. uskonnot.

      Puhdasta materiatonta henkeä tai tajuntaa ilman materiaalista kuosia ei voi olla olemassa. Tajunta on materiaalinen prosessi aivoissa. Materia on ensisijainen. Tajunta on yksi materian monista ominaisuuksista. Väite ei mitenkään halvenna tajunnan merkitystä ajattelevien olioiden reaalisessa elämässä. Maapallo oli olemassa kutakuinkin 4.5 mrd vuotta ennenkuin se synnytti olion, ihmisen, joka alkoi tutkia kotiplaneettansa ja myös itseään. Mikään luonnonlaki ei ennalta määrännyt maapallon olemista universumissa. Maapallo aurinkokunnan kiertolaisena sattui vain olemaan sellaisissa riippuvuussuhteissa, että sen pinnalla syntyi mahdollisuus tajunnan omaavan oliolajin syntymiselle. Marsissa ja kuussa sellaisia olosuhteita ei ollut.
      Materia synnyttää suotuissa olosuhteissa tajunnan omaavan lajin.

      Kommentoin kirjoitustasi.

      - APS1.
      Materia on alituisessa liikemuodossa. Lepotila on suhteellinen olotila olioiden olemisessa toisiinsa nähden. Esim. aurinkokunta yhtenä oliokokonaisuutena avaruudessa on ensi näkemältä yhtenäinen ja muuttumaton olio muista ympräillä olevista olioista riippumatta. Aurinkokunta kuitenkin liikkuu Linnunradassa. Se liikkuu universumissa. Aurinkokunnan sisällä käy aikamoinen kuhina. Kaikki liikkuu, kaikki muuttuu. Aurinkokunta oliona hajoaa ennenpitkää toisenlaiseksi. Universumkaan ei ole havaittavassa muodossa olevana oliona ikuinen.

      -APS2.
      Tiedostus kulkee yleisestä yksityiseen. Se on pääsääntö. Toki se voi kulkea toisinkin päin.
      Otan esimerkiksi kiven tiedostuksen historian. Sen historiankulku on tiedostusta yleisestä yksityiseen. Jos alkuun havaittiin sillä olevan ominaisuuksia kovan kuoren särkemiseksi tai heittoaseena niin vuosituhansien aikana kiven ominaisuuksia on tiedostettu atomi- ja hiukkastasolle saakka. Aikojen saatossa on löydetty jotain uutta, pureudettu tiedossa yhä syvemmälle. Maasta löydettyä kiveä hyvin vähän käytetään enää lyömätarvikkeena ruoan laittamisessa, jos ollenkaan.
      Ei voitu löytää kiveä ensin atomikasana. Se oli kivi, tarvittaessa työkaluna ja myöhemmin tiedostus löysi sen materiaalisen rakenteen sellaisena kuin sen nyt tunnemme.
      Tiedostus kulkee pääsääntöisesti yleisestä yksityiseen.

      Laatukäsitteet: kilo, painovoima. aika, kitka, tilavuus yms ovat ihmisten asettamia suureita. Painovoima maapallolla on erilainen kuin Marsissa tai kuussa. Jos muulla olisi ajattelevia oliota hekin kehittäisivät oman planeettansa näkökulmasta laatu- sekä määrälliset käsitteet. Jossain maan kilo voisi olla 1.2 kiloa tai muuta. Olio korkeassa painovoimassa on painavampi kuin maassa.
      Ongelmaa ei ole. Laatukäsitteet esittävät suhteita tai erilaisia olion ominaisuuksia. Matematiikan täytyisi olla samanlainen. Yhteen- ja vähennyslaksu, kerto- ja jakolasku ovat unversaalisia kaikelle tajunnalle.
      Universum on olemassa ajassa ja avaruudessa. Se on siis luontoavaruudessa. Sitä luonnontieteet tutkivat ei

      - APS3.
      Fyysikko Ernst Mach yritti "kadottaa" materian. Atomia pidettiin vuoden 1900 kieppeille materian pienimpänä jakamattomana oliona. Mach yritti polemisoida materialismin olemassaoloa olemattomaksi kun protonit, neutronit ja elektronit läydettiin. Lähinnä mielteiksi ja mielikuviksi. Tässä Mach toisti 1700 luvulla elänyttä piispa Berkeleytä, joka yritti todistaa materian olemassaolon olemattomuutta. Nykytermein molemmat loivat olevaisesta kuvan ns. virtuaalisena todellisuutena. Jotain olisi kun nähdään mutta sitä ei ole kun aivokoppa ei luo siitä mielikuvaa.

      Lenin: Materialismi ja empiriokritisimi (1914)
      Pitkässä vaikeaselkoisessa kirjassa Lenin tuo esiin materian ehtymättömyyden käsitteen materian olemassaololle. Dialektiikan mukaan kaikki muutoksen kourissa, olevat materiaoliot ovat ns. jakautuvia, ehtymättömiä rakenteeltaan. Materia ei voi kadota vaikka universum jakautuu yhä pienempiin osasiin tai löytyy rinnakkaisia universumeja. Suuntaan tai toiseen niin materia on perusprinsiippi, katoamaton, rajaton, ajaton.
      Nykyään Machin ja Berkelyn teorioille nauretaan.
      Osassa kristillisiä teologeja esitetään näkemystä alkupaukkua jumaluuden toimesta tehtynä materian luojana. Sen edustajat, kreationistit, tosin ovat tiedepiireissä tappiolla.
      Leninin esitys materian ehtymättömyydestä on nykyvalossa itsestään selvyys mutta 100 vuotta sitten sillä oli suuri merkitys materialismille.

      Jos aika materian olemassaolon ominaisuutena on vastenmielinen, sen voi unohtaa.
      Materia on kuitenkin jatkuvassa liiketilassa avaruuden keittoliemessä. Liiketilan kestoa sanotaan ajan "virraksi". Kun materian olemassaolon yhteydessä liikketila on olemassa niin aika on kaikelle materialle yhteinen laatuominaisuus.

      • ASEMAVERKKOMESTARIT007

        Onhan nyt VALTIOKUVIO rs:ssä KUSTANNUSTEKIJÄ yhtä tärkeä kuin YKSITYISYRITYKSET rs:n kohdalla. Jos nyt YKSITYISYRITYKSET rs:n kohdalla KUSTANNUSASIA vaikuttaa siihen, että kuinka paljon jää tuloa yli Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n siis LISÄARVO rs:n osuutta, niin nyt taas YHTEISKUNTA- ja VATIOKUVIO rs:n kohdalla on VEROTUS se, joka vaikuttaa siihen, että kuinka paljon jää rahaa Työn Sankarien Pankkitilille ja eri Yritysten Kassakirstuun. Onhan nyt se asia ymmärtääkseni todella selvä, että nyt sekä YRITYKSET että TYÖVÄESTÖ rs haluaa mahdollisimman paljon omaan käyttöön, joten kaikki ylimääräiset kustannukset kuten Omistajien mielestä liian suuri Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n OSUUS on PAHA ja KAMALA sekä vielä liian korkea VEROTUS. Nyt me voimme sanoa sen, että kaikki se, mikä alentaa TYÖVÄESTÖ rs:n tulokertymää, niin nyt on TYÖVÄESTÖ rs:n mielestä Paha ja Kamala Asia. Me voimme vielä kysyä sitä, että jos kaikki haluaa alentaa tuotantokustannuksia kuten nyt myös Valtion ja Kuntien Verokertymää, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se asia, että kuka tai ketkä todella haluavat hoitaa SUOMI-VALTIO rs:n Vanhusten ja Vammaisten tarvitsemat hoitopalvelut, koska nämä hoidot, jos todella ne hoidetaan hyvin, niin ne siis HOITOT maksavat todella paljon ja voimme kai todeta suorastaan maltaita.
        Muokkaa tätä tai poista tämä
        Tykkää
        · Vastaa · 1 min · Muokattu


    • KIRJASTOKOULUMESTARIT007

      Miksi Te Don Spartacus ette nyt voi hyväksyä sitä, että FILOSOFIA rs:ssä on KAKSI PÄÄSUUNTAUS rs:ää siis Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia DN-LD rs?

      Nyt Don Spartacus pitää muistaa vielä se, että YLIOPISTOYMPÄRISTÖ rs:stä Materialistinen Filosofia rs on todella kaukana, koska siellä YLIOPISTOKUVIOT rs:ssä siis Materialistinen Filosofia on vain ja ainoastaan pelkkä KIROSANA. Nyt sitten Materialistinen Filosofia on vielä sellainen asiakuvio, että jos jopa YLIOPISTO-OPISKELIJA nyt Maisterista ja Tohtorista puhumattakaan, niin mainitsee edes jotain sellaisesta asiasta kuin MATERIALISMUS eli Materialistinen Filosofia rs:stä, niin HÄN joutuu takuuvarmasti todella pahoihin ongelmiin, vaikka siis OPISKELIJA, MAISTERI tai TOHTORI olisi miten LAHJAKAS ja ÄLYKÄS todella.

      Kun me muistamme sen, että Akateeminen Maailma on sellainen, että sielä ei pidetä yhtään minkäänlaisessa arvossa sellaista asiaa kuin Materialistinen Filosofia, niin eräs Kulkuri ja Katunarri nyt ihmettelee ainakin sitä, että MIKSI Te väitätte todella innokkasti jotain sellaista, että nyt myös Akateeminen Maailma perustaa Opetus- ja Tutkimustoiminta rs:n Materialistinen Filosofia rs:ään. Onko nyt Teille Don Spartacus tullut mieleenne se, että on olemassa ainakin jossain sellainen kuviokellunta kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN-LD rs, mutta tieteellisen tutkimuksen VALTAVIRTA on todella erilaiset OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n sovellukset kuten esimerkiksi LUONTOTIEDE rs:n kuvioissa Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS, Neliulotteinen GEOMETRIA sekä YHTEISKUNTA- ja TALOUSTIEDE rs:n kuvioissa MONETARISMUS eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI? Niin ja onhan nyt vielä olemassa sellainen OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n sovellus kuten STALINISMUS et LENINISMUS eli MarxilaisLeninilainen Filosofia ja Yhteiskuntatiede siis toisin sanoin LENINILÄINEN MATERIALISTINEN FILOSOFIA rs.

      Nyt OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n sovelluksen eli Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun PERUSLAUSE on A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Mehän voimme vielä Teräsmiehet ja Leninistit rs:n harmiksi todeta sen asian, että on olemassa todellakin vielä sellainen FILOSOFIAKUVIO kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs ja jonka siis DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Lausepuun Peruslause on todella seuraava siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli LAATUAVARUUS.

      PS Me voimme vielä todeta sen, että Teidän Don Spartacus rs:n ylistämä Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs ei voi millään tavalla olla osana Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:ssä, sillä Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus, kun taas Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n lausepuun peruslause on aina seuraava siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      PS Toivoisin sitä, että Te Teräsmiehet ja Leninistit ette menettäisi Mielen Rauhaanne, vaikka todistettavasti me voimme todeta sen, että Leniniläinen Materialistinen Filosofia eli MarxilaisLeniniläinen Filosofia ja Yhteiskuntatiede ei voi olla osana ainakaan sellaisessa Materialistinen Filosofia rs:ssä, jonka Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      PS Toivon sitä, että olisi HYVÄ tehdä selvä ero Idealistinen Filosofia siis Objektiivinen Idealismi rs:n ja Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n välillä. Nyt Luontoavaruus rs:n osalta Objektiivinen Idealismi ja tämän sovellukset MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia sekä Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs perustuvat Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään, kun taas Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs pohjautuu Luontoavaruus rs:n osalta KOLMIULOTTEINEN GEOMETRIA eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS rs:ään.

      PS Nyt Kulkuri ja Katunarri ihmettelee sitä, että MIKSI Neuvostokommunistit hylkäsivät DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n ja siirtyivät samalla tukemaan sellaista LUONTOTIEDE rs:ää, joka perustui Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Miksi Te Teräsmiehet ja Leninistit hylkäsitte täysin DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Lausepuun Peruslauseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:n? Kun Te Teräsmiehet ja Leninistit hylkäsitte DN LD rs:n, niin samalla Te teitte sellaisen temppun, että jos Materialistinen Filosofia rs on ollut joskun MATERIALISMUS rs, niin nyt siitä tuli täysi USKONTO, siis jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos uskot, että ei ole totta, niin on ERHE eli VALE.

    • VERKKOKOULUMESTARIT0070

      Nyt me voimme kai todeta sen, että Marxilainen Filosofia ei ymmärtääkseni väitä siten, että kaikki yhteiskuntailmiöt ovat deterministisiä siis, että ne johtavat todennäköisyydellä YKSI johonkin kuten esimerkiksi sellaiseen talous- ja yhteiskuntajärjestelmä kuin SOSIALISMI tai KOMMUNISMI. Niin ja nyt ainakin se tieto, joka eräällä kulkurilla on, niin kertoo sen asian, että kun Kommunistinen Liitto ja Sosialistinen Liitto rs:n kuvioihin tulivat mukaan sellaiset Aatesuunnat kuin Anarkismi tai Anarkosyndikalismi, niin tällöin alettiin korostamaan sitä, että NE lainalaisuudet, jotka Yhteiskunta- ja Talouselämäkuvioissa ovat olemassa, niin NE vievät deterministisellä varmuudella johonkin kuten Sosialismi tai Kommunismi rs.ään. Jos nyt yhteiskunnalliset lainalaisuudet ovat deterministisiä, niin ihan hyvin me voimme kysyä sitä asiaa, että MIKSI todella tarvitaan sellaista subjektiivista liikettä kuin Vallankumouksellinen Taistelujärjestö, jos kuitenkin deterministinen Yhteiskuntaliikelaki vie todennäköisyydellä YKSI johonkin Ihantolasuuntaan kuten esimerkiksi Sosialismi tai Kommunismi.

      Niin ja meidän pitää vielä tutkia sitä asiaa, että mitä tarkoittaa Marxilais-Leniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia. Marxismi-Leninismin Sosiologia on toiselta nimeltään ns. KORKKIRUUVITEORIA, ja joka tarkoittaa seuraavaa: Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi, Kommunismi1 sekä jatkumona seuraavaa Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi3. Onhan nyt KORKKIRUUVITEORIA rs:n Totuusarvoa tutkittu myös Filosofisesti eikä vain korostettu sen erinomaisuutta uskonkiihko silmissä. Nyt ainakin eräs ihmettelyn aihe on ollut Kommunismi2:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä3. Onhan Vallankumousliikkeen piirissä paljon korostettu sitä asiaa, että Työväenluokan ETU on se, kun Riistojärjestelmästä nimeltä KAPITALISMI päästään Työväenluokan Ihantolaan nimeltä SOSIALISMI ja myöhemmin KOMMUNISMI rs:ään. Nyt sitten on Hyvä Kysymys se, että miten Vallankumoukselliset haluavat tulkita sitä Korkkiruuvikuviota, jonka mukaan jatkumona seuraa esimerkiksi Kommunismi1:n jälkeen Orjanomistusjärjestelmä2 jne. Ainakin minä ihmettelen sitä asiaa, että jos jo Kommunismi1 on Työväenluokan lähes täydellinen Ihantola, niin mitä Työväenluokan kannalta arvioiden tarkoittaa Orjanomistusjärjestelmä2. Onko nyt Orjanomistusjärjestelmä2 Työväenluokan OMA ETU vai mitä todella.

      On myös Marxilainen Filosofia rs:n kuvioissa eräs toinenkin ihmettelyn aihe nimittäin se, että kun väitetään jotain sellaista, että PÄÄOMAKIRJA rs on ns. Toisin päin käännettyä Klassinen Talousoppi rs:ää siis jotenkin perustuen Adam Smith Kansakuntain Varallisuus -kirjaan, vaikka tilanne jo Terminologia-kuvioissa on kokonaan toinen. Jos on lukenut KM PÄÄOMA 1,2,3, niin huomaa ainakin sen, että Pääomakirjan Taloustieteellinen käsitteistö on kokonaan toisenlainen kuin vastavan Klassikkomallin siis Yliopistotaloustiede rs:n. Pääomakäsite Pääomakirja rs:ssä on täysin omansa siis poikkeaa täysin Klassikkomallin eli Yliopistotaloustiede rs:n vastaavasta. Pääomakirjassa on monenlaista Pääomakäsitettä kuten esimerkiksi Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R’, Kauppapääoma R-T-R’ ja Tuotantopääoma R-T…P…T’-R’ sekä vielä Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä Lisäarvo sekä Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä Lisäarvo. Nyt sitten Yliopistotaloustiede ei tunne kuin yhden pääomakäsitteen siis sen, joka pitää sisällään ns. Tuotantovälineet. Niin ja nyt Yliopistotaloustiede ei tunne myöskään sellaista asiaa kuin Rahapääoma eikä myöskään sellaista kuin Yrittäjän VOITTO. Me voimme todeta sen asian olevan totta, että Yliopistotaloustiede eroaa jo perustaltaan kuten Metodologia ja Terminologia rs:n osa-alueilla täysin siitä, mikä on Pääomakirja rs:n Terminologia eli Käsitteistö ja Metodologia eli Teoria, Malli ja Kaava rs:än ympäristö.

      On nyt myös hyvä huomata se, että Pääomakirja perustuu, vaikka on kyseessä Yhteiskuntatiedekuvio, niin Luonnon Dialektiikka eli LD siis DIALECTICA NATURALIS rs:ään. Niin ja nyt LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. LD:n kategoriat eli laatumuuttujat ovat Yksityinen, Erityinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti. LD:n liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Me voimme kysyä sitä asiaa todella, että mitä tarkoittaa Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia. Nyt Marxismi-Leninismin tukijat ja kannattajat väittävät siten, että Heidän tukemansa FILOSOFIA-kuvio on toiselta nimeltään ns. Materialistinen Filosofia. Me voimme nyt ihan hyvin kysyä, että onko Marxismi-Leninismi sama asia kuin Materialistinen Filosofia, sillä Marxismi-Leninismin kannattajat hyväksyvät omaan Tietoteoriakuvioonsa myös SUHTEELLISUUSTEORIA, AIKA-AVARUUS ja NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:n.

    • Partacus

      Arvoisa MESTARI.
      Nyt taas haksahditte vanhojen prosyyreidenne keskelle. Luulin että olisimme päässeet eteenpäin. Esitätte niissä sekasotkua, jotka eivät ole mistään kotoisin. Olette varmaan humannut itsekin.
      Kommentoin paria juttua.

      "Miksi Te Don Spartacus ette nyt voi hyväksyä sitä, että FILOSOFIA rs:ssä on KAKSI PÄÄSUUNTAUS rs:ää siis Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia DN-LD rs?"

      Filosofiassa on todella kaksi pääsuuntausta; Materialistinen filosofia ja idealistinen filosofia. Vain pöllö sen kieltäisi.
      Idealismin filosofiaa esiintyy monissa kuosissa, joissa osittain on oikeaa että väärää. Materialismissa samoin suuntauksia. Hyväksytään yksiä puolia mutta ei toisia.
      Pääero on seuraava. Idealismi tarkastelee ympäristöä siten että henkinen olisi olevaisessa ensisijainen ja materia toissijainen. Materialismi näkee asian päinvastoin. Henkinen, ajattelu, tajunta syntyy materiasta. Henkistä voi olla olemassa vain materian yhteydessä kun idealismi olettaa henkistä esiintyvän materiasta riippumatta.
      Materialismi: Tajunnasta riippumatta ja sen ulkopuolella on objektiivinen materiaalinen maailma; olevainen, joka on ajaton, rajaton, ehtymätön ja sen osaset alituisessa liiketilassa.

      " MIKSI Te väitätte todella innokkasti jotain sellaista, että nyt myös Akateeminen Maailma perustaa Opetus- ja Tutkimustoiminta rs:n Materialistinen Filosofia rs:ään."

      Kaikki luonnontieteellinen tutkimus tutkii todellisia asioita ympäröivästä luonnosta ja avaruudesta. Se myös laatii johtopäätökset tosiasioiden pohjalle. Tutkijan ei tarvitse ymmärtää materialismista sanan sanaa mutta laatiessaan johtopäätöksiä ja riippuvuusuhteita hän esiintyy tiedostamattaan materialistina. Ensimmäiset suuret luonnontieteilijät olivat pääsääntöisesti kristinuskovaisia. Newton, Kopernicus ja Galileo omistivat tutkimuksensa Jeesukselle. Se harha ei poista heidän tieteellistä arvoaan lainkaan. Päinvastoin luonnon parempi tuntemus edisti materialismia
      Yhteiskuntatieteissä ja sosiologiassa tilanne on epäselvempi. Poliittiset intohimot voivat vaikuttaa asioihin. Mutta niissäkin tulee kansakunnan, ihmiskunnan tila sellaisena kuin se on. Yhteiskuntakehityksessä johtopäätösten teko on pulmallisempaa ja varsinkin tulevaisuuden arviointi. Suuria linjoja voidaan nähdä niin menneisyydestä kuin tulevaisuudestakin.
      Todellisessa tieteessä materialismin tuntemus auttaisi tutkijaa. Ilman sitäkin mm. luonnontieteissä ilmiöillä on joko tai ei tiettyjä laatuominaisuuksia ja esim, teollisuustuotanto tarvitsee tositietoa kuvitelmien sijasta.
      Otetaan vielä yksi tarina. Esimerkiksi kristinuskon kritiikki tarvitsee ehdottomasti sen perusoppikirjan raamatun tuntemusta ja vertailevaa tietoa luonnon- ja yhteiskuntatieteistä sekä ihmiskunnan historiallisesta kehityksestä. Huulta voi heittää yksityiskohdista mutta uskonnon kehityskulku on monimutkaisempi. Materialistinen katsontakanta edesauttaa ymmärtämään uskontojen historiallisen vaikutusvallan ja toisaalta sen katoamisen tendenssin.

      "PS Me voimme vielä todeta sen, että Teidän Don Spartacus rs:n ylistämä Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs ei voi millään tavalla olla osana Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:ssä,"

      Tämäkin turhake on käsitelty aikaisemmin.
      Leniniläistä materialistista filosofiaa ei ole olemassa. NL:ssa muinoin käytetty termi marxilais-leniniläinen filosofia on sekin väärä termi. Marxilainen filosofia on yhtä väärä.

      Työväenluokan maailmaankatsomukseen osana kuuluva filosofia on "Materialistinen filosofia". Laajemmin sitä nimitetään "Dialektinen ja historiallinen materialismi."
      Dialektiikka on ikäänkuin shapluuna sille, miten luonto ja siinä elolliset ja elottomat toimivat.
      Historiallinen materialismi tutkii ihmiskunnan historiaan vaikuttavia päälinjauksia dialektiikan lait apunaan.
      Marx ja Lenin esittävät samalla tavalla, että dialektiikka on yhtä kuin logiikka.
      Kumpikaan ei ole laittanut materialismin filosofiaa alulle. Materialismin suuntaus on laskettu yli 2000 vuotta sitten suunnilleen yhtä aikaa kuin idealismikin.

      ps.
      Hupaisa juttu. Raamattu on idealismin suunnan uskonnollien oppikirja. Se sisältää kuitenkin useita materialistisia näkemyksiä. Siellä on syysuhde ja kieltämisen kieltämisen laki kaiken kehityksen ehtona. Molemmat on myös perusteltu. Nämä ovat UT:n puolella ja kreikkalaisten oppineiden teksteihin laittamia.
      Sitten toisaalla Jeesuksen väitetään olevan jumala ihmishahmossa, joka tuomitsee karitsat paratiisiin ja ja hänen jumaluutensa kieltävät persoonat helvettiin. Pelkkä väite, ei mitään todisteita.

    • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

      Jos nyt Teillä Don Spartacus on käytössänne sellainen kehikko, josta me voimme nyt käyttää nimeä Materialistinen Filosofia mutta kuitenkin siten, että Teidän Materialistinen Filosofia rs pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS sekä NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:ään, niin nyt kuitenkin me voimme ihmetellä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että MIKSI todella nyt myös Materialistinen FILOSOFIA voi lausepuun peruslauseen osalta perustua Neliulotteinen GEOMETRIA, AIKA-AVARUUS ja Suhteellisuusteoria rs:ään. Nyt sitten Teidän Arvoisat Porvarit ja Toverit rs:n pitää muistaa se, että nyt Materalistinen Teoriakehikko perustuu taas moneen kuvioon ymmärtääkseni, vaikka sanotaankin Materialistinen Filosofia, niin kuitenkin tämän Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause on A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

      Niin ja nyt meidän pitää vielä yrittää miettiä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että mitä kaikkea tarkoittaa FILOSOFIA ja TIEDE rs. Niin ja nyt on olemassa vielä jotain sellaista, että mitä kaikkea todellakin tarkoittaa tässä ja nyt sellainen asia kuin Neliulotteinen Luontoavaruus. Me voimme vielä kysyä sitä, että miten ihmeessä me voisimme tässä ja nyt todella tajuta sen, että mitä kaikkea voisikaan nyt tarkoittaa NELIULOTTEISUUS siis Sivu1, Sivu2, Sivu3 ja Sivu4. Minkälainen nyt voisi olla todella NELIULOTTEISUUS Luomakuntakuviona?

      Meidän on nyt todella helppo tajuta se, että minkälainen on KOLMIULOTTEISUUS ja samalla Kolmiulotteinen Luontoavaruus siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS, kun nyt taas todellakin NELIULOTTEISUUS rs:n tajuaminen on todella vaikeaa. Jos nyt VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS rs on Kolmiulotteisen LUONTOAVARUUS rs:n perusta, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että minkälainen voisi olla nyt Neliulotteinen Luontoavaruus siis Sivu1, Sivu2, Sivu3 ja Sivu4. Me voimme nyt ymmärtää sen, että minkälainen on sellaisen kuvio kuin VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS, mutta nyt on olemassa vielä sellainen HYVÄ KYSYMYS, että minkälainen on todella Neliulotteinen Luontoavaruus. Voin nyt sanoa ainakin omasta puolestani sen, että en todellakkaan tiedä sitä, että mikä voisi olla se NELJÄS KUVIO, joka voisi nyt tulla VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS rs:n lisäksi ja että miten tämä NELJÄS ULOTTUVUUS voisi todellakin näkyä tässä ja nyt meidän Arkimaailman Kuvioissa.

      "Filosofiassa on todella kaksi pääsuuntausta; Materialistinen filosofia ja Idealistinen filosofia. Vain pöllö sen kieltäisi."

      Idealismin filosofiaa esiintyy monessa kuosissa, joissa osittain on oikeaa että väärää. Materialismissa on samoin ilmeisesti eri suuntauksia. Hyväksytään yksiä puolia mutta ei toisia.
      Pääero on seuraava. Idealismi tarkastelee ympäristöä siten että henkinen olisi olevaisessa ensisijainen ja materia toissijainen. Materialismi näkee asian päinvastoin. Henkinen, ajattelu, tajunta syntyy materiasta. Henkistä voi olla olemassa vain materian yhteydessä, kun idealismi taas olettaa henkistä esiintyvän materiasta riippumatta."

      "Materialismi: Tajunnasta riippumatta ja sen ulkopuolella on objektiivinen materiaalinen maailma; olevainen, joka on ajaton, rajaton, ehtymätön ja sen osaset alituisessa liiketilassa."

      Haluaisin nyt kysyä Teiltä Don Spartacus sitä asiaa, että miten ihmeessä TE saatte Filosofiakuviot sellaisiksi, että NE perustuvat todellakin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään, vaikka TE Don Spartacus väitätte siten, että Teidän siis Don Spartacus rs:n ajattelunne perustuu Materialistinen Filosofia rs:ään.

      Meidän pitää nyt muistaa ja huomata se, että paras tämän hetken Materialistinen Filosofia rs on todellakin DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs. Niin ja nyt meidän pitää muistaa ja huomata se asia, että DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n lausepuun perusluause on aina muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

      DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      DN LD rs:n Liikelaki on nyt muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI ja Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      "Raamattu on idealismin suunnan uskonnollinen oppikirja, mutta ei ainoa. Se sisältää kuitenkin useita materialistisia näkemyksiä. Siellä on syysuhde ja kieltämisen kieltämisen laki kaiken kehityksen ehtona. Molemmat on myös perusteltu. Nämä ovat UT:n puolella ja kreikkalaisten oppineiden teksteihin laittamia.
      Sitten toisaalla Jeesuksen väitetään olevan jumala ihmishahmossa, joka tuomitsee karitsat paratiisiin ja ja hänen jumaluutensa kieltävät persoonat helvettiin. Pelkkä väite, ei mitään todisteita."

      PS Niin ja miten ihmeessä voisivat sellaiset FILOSOFIT väittää olevansa MATERIALISMUS rs:n tukijoita, joiden OPPI perustuu siis Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään?

    • Partacus

      MESTARI

      "Jos nyt Teillä Don Spartacus on käytössänne ..............Teidän Materialistinen Filosofia rs pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS sekä NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:ään"

      Pitkä viestinne sisältää tämän asiakokonaisuuden. Ei tarvitse mennä edes filosofiaan kun huomataan periaatteellinen virhe käsityksessänne aika-avaruudesta.
      Saanen korjata näkemystänne. Matemaattisesti avaruus on kolmiulotteinen. Geometria ei sisällä aikakäsitettä. Geometria on yksipuolisesti tilavuuksien ja pinta-alojen tutkimuksen kenttä. Kosmologiassa aika tulee keskeisenä käsitteenä esiin maailmankaikkeuden ymmärtämisessä siksi, että universum ei ole paikalleen jähmettynyt olio. Universumissa käy kaiken aikaa valtavassa luujuudessa monenlainen olioiden liikekuhina. Olioiden liiketilaa ei kerta kaikkiaan voi sivuuttaa.
      Materialistiseen filosofiaan puolestaan kuuluu paitana pepun päällä aika-käsite. Siihen on yksinkertainen syy. Materiaoliot ovat alituisessa liiketilassa. Siis - mitä ja miten.

      Dialektiikka on karkeasti sanottuna vastakohta metafysiikalle. Dialektiikka edustaa olioita itsenään materian osasina sekä vuorovaikutuksessa keskenään ts. niiden liikelakeja. Olioiden liikemuoto tuottaa ilmiöitä jua liike on vastaisen kehityksen ehto. Jos oltaisiin uskonnollisia niin liike olisi sama kuin jumaluus. Materiaoliota kuitenkaan ei mikään jumaluus liikuta vaan se ohjautuu materian itseliikunnan kautta Dialektiikan kolme liikelakia ovat yleisimpiä liikemuotojen ilmaisuja.

      Engelsin ajatusten linjausta "Luonnon Dialektiikka" kirjassa
      Luonnonilmiöiden dialektiikka edellyttää tutkimuskohteena olevien materian liikemuotojen keskinäisten yhteyksien (vuorovaiktus!) selvillesaamista.
      Itse tutkimus saattaa olla loogista (tosiasiat ilmiöstä) sekä historiallista (luonnontieteiden historiallinen kehitystrendi).
      Liikemuotojen kehitys ilmentyy vastakohtien taistelun, veto- ja poistovoimien kautta. Niiden keskinäinen suhde määrää kehittyvän kappaleen tai kappalejärjestelmän liikkeen ja tasapainotilan.

      Se persoona, joka väittää ajan kuuluvan geometriaan, johtaa harhaan lukijoita harhaan. Engels arvosteli jyrkästi aika-käsitteen sisälle asetettavia materiaalishenkisiä olioita. Aika ei sisällä yhtään mitään. Se mittaa olioiden peräkkäistä liikettä ja jota sanotaan kestoksi.
      Aika on siten kuin makeaa marmelaardia materialismin leivän päällä. Geometria ei sisällä aikaa.
      Aika-käsite kuuluu dialektiikkaan ehdottomana perusosana.

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      "Aika-käsite kuuluu dialektiikkaan ehdottomana perusosana". Nyt kysyisin sitä asiaa, että MIKSI Te Korostatte aikaa siten, että se on aina XYZW-kuviossa mukana. Niin ja kysyn vielä sitä asiaa, että MIKSI Te Teräsmiehet ja Leninistit hylkäsitte FE LUONNON DIALEKTIIKKA -kirjan Punainen Lanka rs:n eli sen, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN tai vain Materialistinen Filosofia rs perustuu ja pohjautuu sellaiseen Lausepuun Peruslausee, joka on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus siis vain VIIVA, PINTA-ALA, TILAVUUS.

      Nyt haluan tietoa siitä asiasta, että mikä voisi olla Teidän Materialistinen Filosofia rs:n Lausepuun Peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs:n. Niin ja nyt sitten DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Geometria rs:ään. kun taas sellainen Materilaistinen Filosofia rs, joka perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin ilmeisesti perustuu Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja nyt LUONNON DIALEKTIIKKA DN rs ei ole sellainen asiakokonaisuus, joka sopii silloin kuvioihin, kun kaikki korostan KAIKKI perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      Kysyisin nyt sitä asiaa todella tarkkaan, että MIKSI Te ette voisi tulla pimennosta kannattamaan sitä samaa Lausepuun Peruslausetta, joka oli arkipäivää silloin, kun Kommunistinen TyöläisLiike rs oli täysin sellaisten henkilöiden hallinnassa, jotka pitävät ainoana oikeana sellaista Materialistinen Filosofia rs:ää, jonka Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      Nyt ME voimme ilmeisesti todeta vielä sen asian, että jo silloin kun V.I.LENIN vaikutti Neuvosto-Venäjä rs:ssä, niin todettiin jotain sellaista, että niin sanottu Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs ei sopinut yksi yhteen sellaisen FILOSOFIAKUVIO rs:n kanssa, jonka perusta loogisessa mielessä olisi sopusoinnussa LUONTOTIEDE rs:n Objektiivinen IDEALISMI rs:n Lausepuun peruslauseen kanssa, joka Lausepuun Peruslaise oli todellakin A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus siis vielä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA.

      Haluan kysyä vielä Teiltä Teräsmiehet ja Leninistit sitä asiaa, että MIKSI Te halusitte sekoittaa ainakin Käsitteistön osalta Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen IDEALISMI rs:n. Niin ja MIKSI Te ette todellakaan halunneet pitää erillään Materialistinen Filosofia DN rs:ää ja Objektiivinen IDEALISMI rs:ää, sillä ymmärtääksemme MarxilaisLeniniläin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:ssä nämä molemmat on sekoitettu todella kovalla tavalla. Nyt sitten Materialistinen Filosofa rs:stä on tullut suorastaan Irvistelyjen ja naurun remakoiden kohde.

      Me voimme ilmeisesti sanoa vielä sen, että ehkä Te ette halunneet sitä, mutta tosiasiassa Te pystyitte tuhoamaan todella pahasti Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs:n. Te ette todella tarvinneet PERUSMARXISMI eli Materialistinen Filosofia DN rs:n tuhoamiseen Henkitietäjiä ja Oikeistolaisia Pappeja vaan Te suorititte Tuhoamistyön ihan itse siis Te Leninistit ja Teräsmiehet.

    • Partacus

      ARVOISA MESTARI

      Te pyritte kumoamaan materiaolioiden liikemuodon. Mistään muusta ei voi olla kysymys. Siksi jankaatte epätieteellistä teesiä neliulotteisesta avaruudesta kun se on vain kolmiulotteinen.

      "MIKSI Te Korostatte aikaa siten, että se on aina XYZW-kuviossa mukana."
      Eikö se ole ilmeistä. Aivan tavallinen rahvaanmiehen järkikin ymmärtää. Materiaoliot ovat alituisessa liiketilassa. Tajunnasta riippumatonta ja sen ulkopuolella olevaa tutkitaan aineellisena ja liikkuvana.
      En usko Engels ja Marx olivat sen kummempia neropatteja kuin nykyihminen. He oivalsivat vanhan materialismin puutteen dialektiikan puutteena. Idealistifilosofi Hegel kehitti materian itseliikunnan lakeja ja kun toverukset riisuivat Hegelin teorioista maailmanhengen (spiritismin) niin materiaolioiden itseliikunta sai lihaa luiden päälle. Itseliikunta puolestaan.....dialektiikan syysuhdelait ja käsitteet, voima ja poistovoima....kuvio ei tarvitse muuta.
      Sanotaan nyt selvästi. Aika-avaruus on alunperin kosmologinen käsite, fysikaalinen käsite.
      Se sopii materian itseliikunnan käsitteeseen kuin voi leivän päälle. Ajan kulkua miettivät jo antiikin kreikkalaiset filosofit yhdistäen sen kaikkialla paljailla aisteilla havaittavaan olioiden liikemuotoon.

      Uskonnollinen idealismi sanoo: Jumaluus on liikkeen perussyy. Kaikkivoipa ohjaa kaikkea.
      Idealismille on ominaista pyrkiä haluamaan yleistä ilman erityistä, henkeä ilman materiaa (taivaassa ja taivaallisessa paratiisissa oliot olisivat materiattomia), voimaa ilman ainetta, tiedettä ilman kokemusta eli ilman aineistoa, absoluuttista ilman suhteellista, liikkeen irrottamista materiasta, ajatuksen erottamisesta aivoista.
      Idealisti sanoo: Voimaa ei voi nähdä, makea tai karvas ei ole materiaa, mitä on materia kun se miljoonasosasekunnissa on jo erilaista. Idealisti ei siis ymmärrä materiaalisen ja henkisen eroa. Siitä piispa Berkelytä morkaten tullaan pahimpaan; materiaa ei olisi olemassakaan. Olisi vain mielikuvia ja mielteitä ja jotka liihottelevat ympäriinsä ja muodostavat uusia mielikuvia. Mielikuva muodostaisi mielikuvia eikä mitään muuta olisi. Tietokone jolla naputtelen tätä tekstiä, olisi vain jonkun mielíkuvan tuote minun mielikuvassani.
      Tällaiseen voidaan päätyä jos luovutaan ankarasta dialektisesta logiikasta

      Liiikettä ilman materiaa tai materiaa ilman liikettä ei voi olla olemassa. Avaruus on geometrisesti kolmiulotteinen.

      ps. Idealismi pahimmillaan.
      Avonaisessa viivassa, olipa se miten mutkikas tahansa, on aina alku ja loppu. Idealismi tunnustaa tämän.
      Suljetussa piirissä, olipa se pyöreä tai miten mutkikas tahansa on, jos nähdään mistä aloitettiin ja suljetaan alkupisteeseen, on alku ja loppu. Idealismi hyväksyy tämän.
      Mutta jos suljettu piiri on ennalta tehty havainnoijan näkemättä on esim. muotilla tehty, vaikkapa juomalasilla hiekkaan, niin idealismi levittää liperit: Alkua ja loppua ei ole, suljettua piiriä ei ole.
      Tässä on käsittääkseni dialektiikan ja metafysiikan ero.

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      Mikä on nyt Teidän Don Spartacus rs kannattamanne MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?
      Nyt toivoisin vielä sitä asiaa oikein todella voimallisesti, että Te Teräsmiehet ja Leninistit vastaisitte myös MITÄ- ja MITEN-kysymysten lisäksi vielä MIKSI-kysymykseen. Olisiko nyt myös liikaa pyydetty se asia, että Te Leninistit ja Stalinistit muistaisitte sen asian, että ainoastaa Looginen ja Reaalistinen Teoriakehikko vie todella asiaamme eteenpäin, kun nyt taas Äärimmäisen Epärealistinen ja Äärimmäisen Epälooginen on takuuvarmasti tuhon tie? Onko nyt Teillä Teräsmiehet ja Leninistit olemassa jonkinlainen arvio siitä, että MIKSI todella HENKIMAAILMA rs vie ainakin Reaalisessa ja Loogisessa Kuviokelluntaympäristössä Täydellisen Tuhon Tielle, niin MIKSI todella?

    • Partacus

      MESTARI
      Keskustelu menee tolkuttomaksi. Voisitteko luopua vuosikymmenen takaisista kymmenestä perusbrosuurista ja siirtyä aiheen käsittelyyn oikeilla nimillään.
      Ainakin viisi kertaa on käyty läpi melkoinen joukko materialismin filosofian sisällöstä. Ei huvittaisi palata jatkuvasti samaan. Toisaalta vanhan kertaus ei ole sekään vahingollista. Vastattuun kysymykseen uudelleen perääminen tuntuu jokseenkin omituiselta.

      Materialistinen filosofia (dialektinen ja historiallinen) on osa työväenluokan maailmankatsomusta. Se on sopusoinnussa luonnontieteiden kanssa. Materialismin perusteiden tuntemus tulisi olla jokaisen työläisen mielessä. Materialismi ei ole tolkuttomuuksien toistamista vaan oppia kuinka tajunnan ulkopuolista maailmaa tulee tutkia ja ymmärtää kehkeytyvänä, alituisessa liikemuodossa olevana.
      Dialektiikka on pelkkä sana. D:n käsitteiden sisältö auttaa sekasortoiselta näyttävän todellisuuden hahmottamista. Dialektiikka on siis metodi totuuden etsimisessä.

      Engels: Anti-Dyhringistä (1876).
      "Marx ja minä olimme kaiketi ainoat, jotka asetimme tehtäväksemme pelastaa tietoinen dialektiikka idealistisesta saksalaisesta filosofiasta (Hegelistä/P) ja johtaa se materialistiseen luonnon- ja historiankäsitykseen. Mutta dialektinen ja ja samalla materialistinen luonnonkäsitys vaatii samalla matematiikan ja luonnontieteen tuntemusta. Marx oli perin pohjin selvillä matematiikasta, mutta luonnontieteitä me kykenimme seuraamaan vain paloittain, katkonaisesti hajanaisesti. Niinpä minä......aloin tutustua matematiikkaan ja luonnontieteisiin jne jne."
      Tämä kirjoitus 19 vuotta aikaisemmin kuin Engelsillä oli pitkällä Luonnon Dialektiikan kirjoitukset.

      Marx ja Engels kehittelivät materialismin perusteita huimasti eteenpäin silloisesta "mekaanisesta " materialismista. Nykyään kuka tahansa saa peruskoulusta perusnäkemykset luonnontieteistä.

      Kaiken filosofian lähtökohta lienee se, mikä ja mitä on se missä olemme vai olemmeko todella olemassa vai vainko tuotamme mielteiden avulla aivojen ulkopuolella olevaa. Jos jotain olisi tajunnan ulkopuolella niin olisiko se tiedostettavissa ja miten.
      Simppeli lähtökohta, jota ei tarvitsi miettiä lainkaan. Tajunnan ulkopuolella on jotain tajunnasta riippumatta. Se jotain olemassaoleva on ehdoton edellytys tajunnan olemiselle. Se mitä tajunnan ulkopuolella on, on ajassa ja avaruudessa ikuisesti liikkuvaa materiaa eikä mitään muuta.
      Toinen peräkkäinen kysymys on, jos jotain on olemassa niin onko se tiedostettavissa. Ellei tajunnan omaava omaisi ympäristön tiedostamisen taitoa niin ihmislajia ei koskaan olisi ilmaantunut. Kaikkien elollisten on tiedostettava ympäristöään voidakseen elää.
      Näistä saadan filosofian peruskysymykselle vastaus, kumpi on ensisijainen; materia vai tajunta. Vastauskin on helppo. Materia on olemassa ilman tajuntaa. Tajunta ei voi olla olemassa ilman materiaa.
      Yleisen ja erityisen problematiikka peruskysymyksen osalta on selvä. Materia on yleistä, tajunta on erityistä.


      Idealismi muunnoksineen esittää kaikenlaista

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      "Idealismi muunnoksineen esittää kaikenlaista."

      Olen aina ihmetellyt sitä asiaa, että miksi Te Teräsmiehet ja Leninistit todella haluatte sekoittaaa jonkinlaisen VALTAKUNTAKIIHKO rs:n nimissä Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia rs:n toinen toiseensa ja kaiken lisäksi vielä siten, että jäljelle ei jää mitään muuta kuin sellainen Objektiivinen IDEALISMI ja LOOGINEN EMPIRISMI rs:n alaosasto kuin STALINISMUS ET LENINISMUS eli STALINISMILENINISMIAATE rs.

      Olisiko nyt Arvoisa Don Sparacus syytä muistaa ja huomata se asia, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs on varmasti täysin eri asia kuin esimerkiksi MarxilaisLeniniläinen Filosofia ja Yhteiskuntatiede tai nyt STALINISMILENINISMIUSKONTO rs. Nyt ymmärtääkseni Teidän Leninistit ja Teräsmiehet rs:n oppinne ei ole ainakaan Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, joten kysyisin nyt jotain sellaista asiaa todellakin tasan tarkkaan, että mikä Teidän Teräsmiehet ja Leninistit FILOSOFIAKUVIO rs:nne voisi olla, kun se ei ole ainakaan Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs.

      Onko nyt totta se asia, että Te Leninistit ja Teräsmiehet olette mutkan kautta siirtyneet tukemaan ja kannattamaan sellaista asiaa kuin HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus eli THEOLOGIA NOVA ja UUSI JUMALUUSOPPI rs:ää siis erittäin kovan linjan Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:ää?

      Mehän nyt ilmeisesti tiedämme sen asian olevan todella totta, että AITO ja OIKEA Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs ei voi Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta olla mikään muu kuin A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS. On nyt Arvoisa DON SPARTACUS rs:n syytä huomata jotain sellaista, että kaikki ne kuviot, jotka perustuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin eivät voi loogisesti ja reaalisesti olla ainakaan sellaisia Materialistinen Filosofia rs:n piiriin kuuluvia, joiden lausepuun peruslause on AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARRUUS, jos ei muusta syystä niin ainakin siitä, kun nyt sellaisen Materialistisen Filosofia rs:n lausepuun peruslause pitää GEOMETRIAKUVIO rs:n kohdalla perustua Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään, kun nyt taas DN LD rs:n kohdalla GEOMETRIAKUVIO on todellakin KOLMIULOTTEINEN siis EUKLIDINEN GEOMETRIA ei siis EPÄEUKLIDINEN GEOMETRIA.

    • Partacus

      MESTARI

      Henkinen on materian ominaisuus. Henkinen ei ole materiaa. Materia synnyttää tajunnan ja sen yhteydessä ns. henkiset toiminnot.
      Näin se vaan on. Materia on yleistä, henkiset toiminnot erityistä. Tiedostusprosessi on henkistä toimintaa.
      On aivan totta, että materialismi tunnustaa tajunnan omaavan ihmisen henkiset toiminnot. Laulaapa uskova virsiä tai punapoika työväenlauluja, molemmat edustavat henkisiä toimintoja. Henkisiä toimintoja ei ole ilman materiaa. Materia on ensisijainen.
      Tulipa toistoa edellisestä viestistä. Jos dialektiikka käsitetään teräsmiesten filosofiaksi, niin tunnustaudun teräsmieheksi ellen ole nainen.

    • OPINTOVERKKOMESTARIT007

      Mitä Teidän Don Spartacus mielestänne tarkkaan ottaen tarkoittaa ns. HENKINEN tai ts Henkinen Toiminta? Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n kannattaja ei koskaan puhu ja kirjoita jostain sellaisessta asiasta kuin HENKINEN, sillä HÄN Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n kannattaja puhuu vain ja ainoastaan jostain sellaisesta asiasta kuin LIIKE tai LIIKETILA tai LIIKKEESSÄ OLEVA, sillä ei nyt myöskään AJATTELU ole ns. HENKINEN rs:ään kuuluva vaan todellakin LIIKETILA tai Liikkeessä Olevaa TOIMINTO rs:ää. Nyt ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri rs on sitä mieltä, että ei todellakaan esimerkiksi Yksityisen Henkilön AJATTELU rs ole todellakaan Henkistä vaan vain ja ainoastaan AIVOELIN rs:n toimintaa ja joka vielä perustuu sellaiseen asiaan kuin KIELI ja Me voimme vielä todeta sen asian, että todellakin ihan siihen samaan kuin on esimerkiksi erilaiset ATK-kielet. Niin ja nyt myös Ihmiskielet ovat sellaisia, että näiden siis IHMISKIELET rs:n avulla jokainen pystyy toimimaan siten, josta ME voimme käyttää sanaa AJATTELU.
      PS Mitä Te Toveri Don SPARTACUS ehkä haluatte sanoa yllätarinoidusta? Nyt AJATTELU on LIIKEMUOTO ei siis mitään sellaista kuin ns. HENKINEN.

      • SINIVALKOISET-OPISTO0070

        ASEMAVERKKOMESTARIT007
        9.2.2019 20:16

        UUSI
        Partakusi on s24:n maksama provokaattori.
        Kyllä-kansa-tietää
        9.2.2019 18:23

        Tähän olen päätynyt...

        Eihän tuollaisia voi olla enää olemnassa oikeassa elämässä.

        Minkälainen Porvarinero on omasta mielestään sellainen Kokkare ja Pökäle, joka todella takuuvarmasti ymmärtää, tajuaa sekä vielä tietää sen asian, että mitä kaikkea totisesti Kansa ja Porvarinerot todella tietävät?

        Minä kysyisin sitä asiaa, että koska PorvariSankarit ovat omasta mielestään PUOLUENEROT-ryhmään kuuluvia, niin nyt ainakin on kai parasta kysyä sitä, että minkälaisiä henkilöitä ovat sellaiset Teräsmiehet ja Leninistit, jotka ovat omasta mielestään keksineet ns. TÄYDELLINEN TIETEELLINEN TEORIA rs:n.

        Onkohan nyt Teräsmiehet-yhteisölle selvinnyt se, että ei sellainen TEORIAKEHIKKO voi kuulua Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:ään, joka todella perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria sekä vielä väittää jotain sellaista, että SUBJEKTIVISMI on takuuvarmasti ennen OBJEKTIVISMI rs:ää?

        Niin ja me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että minkälainen on Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:n tietoteorian lausepuun peruslause, kun se siis Lausepuun Peruslause ei voi olla sama kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS. Olisikohan nyt oikea arvaus se, kun sanoo siten, että Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:n tietoteorian Lausepuun Peruslause on se sama, joka nyt on myös Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:n lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kaegoria- eli LAATUAVARUUS?

        Jos nyt Leniniläinen Materialistinen Filosofia sekä Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:llä on todellakin sama Lausepuun Peruslause, niin me voimme ihan hyvin kysyä myös sitä asiaa, että onko todella ollut, on ja tuleekokaan koskaan olemaan sellaista asiaa kuin Materialistinen Filosofia rs:ää. Mitä mieltä Toveri Don Spartacus on nyt asiastamme? Onko todella totta se, että Materialistinen Filosofia rs on vain ja ainoastaan STALINISMUS ET LENINISMUS rs:ään liitettävissä olevaa Sekoilua ja EPÄTIETO rs:ää?


    • Partacus

      MESTARI
      Ellette osaa erottaa henkisiä ominaisuuksia materiasta niin olkoon.

      Dialektiikan käsitteet kuvaavat materiaolioiden yleisiä liikelakeja tai muita puolia ts. ominaisuuksia.
      En lähde "antipunikin" lanseeraamaan "tajunta on materiaa" höpötykseen.

      Materia ajattelee itseään. Kun materia ajattelee itseään, silloin oliolla on tajunta.

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      Henkiset Ominaisuudet ovat Arvoisa Don Spartacus aina ja kaikkialla niin sanotusti Uskonnollisia Ominaisuuksia, kun taas niin sanottu Älyllinen Toiminta on todellakin verratissa ihan samaan kuin ATK-kielioppi siis Itseohjautuvaan Takaisinkytkentäoppi rs:ään.

      Niin ja nyt HENKISET OMINAISUUDET rs ovat Arvoisat Porvarit ja Toverit niin sanotusti USKONTOJÄRJESTELMÄ rs:ään liitettävissä olevia asioita, kun nyt taas Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs lähtee siitä asiasta, että ei ole olemassa mitään sellaista kuin ns. HENKISET OMINAISUUDET, vaan on todellakin olemassa AIVOT ja HERMOSTOJÄRJESTELMÄ, niin ja jotta nyt AIVOT ja HERMOSTOJÄRJESTELMÄ rs toimisi kunnolla, niin tarvitaan sellainen asia kuin KIELI ja toisin sanoin vielä ATK-KIELI.

      Nyt IHMISKIELI on periaatteessa ihan samanlainen asia kuin TIETOJENKÄSITTELYOPPI rs:n tarvitsemat ATK-KIELET, sillä ymmärtääksemme eivät nyt myöskään IHMISOLIOT ilman KIELIOPPI eli KIELI rs:ää pysty ajattelemaan, joten jos jollain oliolla on AJATTELUKYKY, niin hänellä pitää nyt myös olla käytössään ainakin jonkinasteinen KIELIOPPI ja KIELIVARANTO.

      PS Onko todella vaikea asia tajuta se, että Käsite HENKISYYS ja HENKINEN on USKONTO rs:ään liittyvä Ilmiökenttä, kun taas AJATTELU ja PÄÄTTELYKYKY edellyttää sellaista Ilmentymää kuin KIELI ja KIELIOPPI rs:ää?

      PS Kyllä nyt eräs Kulkuri ja Katunarri uskoo ymmärtävänsä se asian, että MIKSI todella Leninistit ja Teräsmiehet haluavat käyttää käsitettä HENKISYYS tai HENKINEN. Niin ja nyt syynä on se asia todella tasan tarkkaan, että koska MarxilaisLeniniläinen Filosofia ja Yhteiskuntatiede ei ole TIEDE ja Materialistinen Filosofia DN LD rs vaan todellakin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään liitettävissä oleva USKONTO ja vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

      PS Nyt Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on aina muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoaavruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli LAATUAVARUUS.
      DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      DN LD rs:n Liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI ja Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      • OPINTOKERHOPALVELU007

        Miksi Te PUNIKKINEROT ette kannata jotain sellaista, että pitää todella olla voimallisesti yhteistoiminnassa sekä SKP SKDL että ESPERI CARE rs:n sekä vielä Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö sekä vielä PERSUNEROT rs:n kanssa? Todella PUNAPÄÄOMA kannattaa ja tuo voittoa voimallisesti. Nyt pitää muistaa Arvoisat PUNIKKINEROT vielä se asia, että jotta Liitto ESPERI CARE ja TRADEKA rs:n kanssa kannattaa hyvin, niin täytyy kai pitää siitä asiasta huolta todella perusteellisesti, että otetaan SAK ja STTK rs:ltä kaikki Ammattiliitto- ja Työehtosopimusoikeudet pois. Onhan nyt se asia EK-MAFIA rs:n kannalta todella PAHA KUVIO, kun on sellainen yhteisö kuin SAK ja AY-MAFIA rs olemassa ja vielä kaiken lisäksi sellaisena, joka on riistämässä ja sortamassa todella voimallisesti sellaisia edistyksellisiä yrityksiä kuten ATTENDO, MEHILÄINEN, ESPERI CARE jne.


    • OPINTOVERKKOMESTARIT0070

      Materia ja tajunta.
      Tiedostusprosessi.
      Tajunta materian ominaisuutena.
      Tajunta psyykkisenä toimintona.
      Määrän muuttuminen laaduksi.
      Mitä on henkisyys.

      "Korkeampien eläinten psyykkinen toiminta muuttuu ehdottomasti niiden hermoston, aivojen määrätyssä kehitysvaiheessa laadullisesti uudeksi todellisuuden heijastamisen muodoksi, tajunnaksi."
      "Tajunta syntyy hermoston, aivojen kehityksen pohjalla. Niiden kehitys ei silti ole lähimainkaan riittävä tajunnan muodostamiseksi. Tajunnan syntyy liittyy tekijöihin, jotka ovat korkeamman hermotoiminnan fysiologian ulkopuolella. Väite kaipaa perusteluja.
      Korkeasti järjestyneen materian ominaisuutena tajunta on samalla myös ihmisten työtoiminnan seuraus, yhteiskuntakehityksen tulos. Korkealle kehittynyt hermosto luo vain reaalisen mahdollisuuden tajunnan ilmaantumiselle; tämän mahdollisuuden toteutuminen liittyy työtoimintaan, työhön. Nimenomaan työn vaikutuksesta ihmisen eläinkuntaan kuuluneille esivanhemmille ominainen psyykkinen heijastusmuoto kehittyi vähitellen tajunnaksi, todellisuuden tiedostetuksi heijastamiseksi."

      (Nyt me voimme puhua myös sellaisesta asiasta kuin ÄLYKKYYS, kun liikumme HERMOSTO- ja AIVOTOIMINTO rs:n ympäristössä. Mitä muuta nyt Korkeasti järjestäytynyt AINEKUVIO voisi olla kuin sitä, että sellaisella oliolla, jolla on nyt hyvin kehittyneet AIVOT ja samalla HERMOSTO, niin Hänellä on nyt myös Erittäin Korkea ÄLYKKYYSTASO? Nyt on sitten HYVÄ KYSYMYS se asia, että mitä pitää sisällään kaikki se, josta Me voimme käyttää sanaa Erittäin Korkea ÄLYKKYYSTASO. Nyt sitten pelkät ns. Määrälliset Muutokset eivät riitä, joten tarvitaan nyt myös ÄLYKKYYSKUVIO rs:ssä ns Laadulliset Muutokset. Niin ja me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että miten ihmeessä voisi tapahtua niin sanottuja Laadullisia Muutoksia, jos YKSILÖ rs:n hengissä pysysymiseen ja jopa meenstymiseen riittää jopa melko alhainenkin ÄLYKKYYSTASO.)

      (Haluan nyt kysyä Teiltä Don Spartacus sitä asiaa, että onko Teille AINE ja MATERIA sama vai eri asia, sillä on ollut keskustelussa nyt myös jotain sellaista, että AINE on Luonnontieteellinen SUURE, kun taas MATERIA kuvaa yhteiskunnallisia ja valtiollisia heijasteita siis jotain pelkästään YHTEISKUNTATOIMINTO rs:ää.)


      Teoarian kehittelyn jatko vaatii;
      Tajunta ja itsevieraantuminen.
      Tajunta ei ole materiaa.
      Tajuntaa ei voi olla ilman materiaa.
      Tajunta ja tiedostusprosessi.

      (Miten TAJUNTA voi toimia ilman KIELI, KIELIOPPI ja TIETOVARANTO rs:ää? Nyt se elin, joka ihmisolennon Aistien antamaa TIETOVARANTO rs:ää käsittelee, on AIVOT, mutta kuitenkin AIVOT toimiakseen kunnolla tarvitsee ATK-KIELI rs:ään verrattavissa olevan kielen siis ns. PUHUTTU KIELI rs:ään. Mehän voimme vielä sanoa jotain sellaista, että esimerkiksi TAJUNTA ja Vastaavat toiminnot tarkoittavat vain sitä asiaa, josta ME voimme käyttää sanontatapaa, että AIVOT ei ole kuollut vaan AIVOT ovat elossa ja toiminnassa.)

      "Tajunnan ulkopuolisen luonnon heijastuminen aivoihin. Tiedostusprosessin osana aivoissa olevat mekanismit käsittelevät saatua aineistoa ja työtoiminnon kautta siirtyvät takaisin luonnon siksi tai täksi muokkaamiseksi tai tutkimustyöksi (mm. kosmologia, teoreettinen tiede yms.)
      Mitään henkisiä (romaanin kirjoittaminen, iskelmän sanoittaminen tai sävellys) tai psyykkisiä toimintoja ei voi itsenäisesti olla olemassa."

      (Nyt haluan korostaa sitä asiaa, että ilman sellaista asiaa kuin KIELI ja KIELIOPPI, niin ei nyt myöskään kukaan ihmisolento pysty sanomaan yhtään mitään siitä asiasta, että mikä on totta ja mikä taas ei ole. Jos ihmisolento voi pelkästään VAISTO, TAHTO ja TUNNE rs:n pohjalta tarinoida jotain TODELLISUUSASIA rs:stä, niin kysyisin nyt kuitenkin sitä, että miten ihmeessä todella.)

      "Todellisuuden tiedotuksen ongelmista. Marxin ja Engelsin kehittelemä itsevieraantumisen käsite ja jonka seurauksen ihminen ei välttämättä tietoisesti valehtele mutta käsittää ilmiön kuitenkin väärin."

      (Miten Te Don Spartacus määrittelisitte sanat HENKISYYS ja HENKINEN jotenkin muulla tavalla kuin USKONNOLLINEN tai USKONTO rs? Mitä nyt myös tarkoittaa käsite ITSEVIERAANTUMINEN ja miten Itsevieraantuminen voisi olla jonkinlainen VALHE ja VIRHE rs?)

      "Arvostelun kohteena olevana "teräsmiehenä" tuen tajunnan olemusta materian ominaisuutena mutta en itse materiana."
      (Nyt pitää muistaa se, että on olemassa STALINISMUS ET LENINISMUS eli Teräsmiehet ja Leninistit.)

      Onko Teille Toveri Don Spartacus tullut mieleenne se, että mistä ihmeestä on tullut Kommunistinen Puolue rs:n kuvioihin sellaiset KÄSITTEET kuin TIEDOSTAMINEN ja VIERAANTUMINEN? Nyt ainakin PERUSMARXISMI lähti sellaisista asioista kuin YHTEISKUNTA- ja TALOUSTIEDE sekä LUONTO-OPPI. Nyt Käsitteet Tiedostaminen ja Vieraantuminen korostavat voimakkaasti Subjektiivisen Tekijän ensisijaisuutta. Me voimme sanoa sen, että Käsitteet Vieraantuminen ja Tiedostaminen korostavat MINUUSASIA rs:n voimallista korostamista, joten SUBJEKTI ratkaisee ja OBJEKTI on toissijainen. Onko OBJEKTIVISMI todella toissijainen ja SUBJEKTIVISMI ensisijainen asia?

    • Partacus

      MESTARI
      Olette etevä muuttamaan aloittamaanne teemaa. Haitanneko tuo silti mitään. Käsittääkseni henkiset toiminnot alias psyykkiset toiminnot ovat materialismin filosofiassa tasan eri asioita kuin uskonnollisen idealismin hengellisyys. En käy toistamaan perusteluja.

      Vuorovaikutus
      Määrän ja laadun toisikseen muuttuminen. Määrän ja laadun kehityksen yhteenpunoutuminen ja sen seuralaisena väistämättä vastakohdat ja ristiriita.
      Aurinkokunnallinen aika-avaruus.
      Tiedostusprosessin kehitys - aivojen kehitys.
      Karl Marx: "Tietyssä mielessä voidaan sanoa, että työ loi ihmisen." Seikka on yhdistettävä luonnonvalintateoriaan.


      "Nyt sitten pelkät ns. Määrälliset Muutokset eivät riitä, joten tarvitaan nyt myös ÄLYKKYYSKUVIO rs:ssä ns Laadulliset Muutokset."

      Aivan totta. Määrä muuttuu laaduksi mutta myös laatu määräksi. Kun tarkastelemme elävän elämän tapahtumia (se tapahtuu ajan virratessa!) niin dialektiikka on kaukana metafysiikasta.
      Kehitys ihmisen ja apinan yhteisestä esilajista nykyihmiseksi on kestänyt joidenkin arvioiden mukaan n. 15 miljoonaa vuotta (Tieteen Kuvalehti). Prosessissa määrä ja laatu etenevät, muuttuvat toisikseen ja lopulta homo Sapiens putkahtaa Tellukselle ja jatkaa omana lajinaan kehitystrendiään. Tässä näpyttelemme tuotannollisesti tietotekniikan yhteiskunnan alkuaskelien tahdissa.
      Kehitystrendi: Eläimen/ihmisen täytyy syödä elääkseen. Ravinnon hankinta on työtoimintaa. Ravinnon hankintaan tarvitaan työkalua. Silloin eläin alkaa kulkea ihmisen suuntaan. Moni eläin käyttää työkaluja mutta niille ei ole kehittynyt tajuntaa. Työkalujen käyttö varmentaa ravinnon saantia. Samalla se on alku tuotannolle, joka häämöttää vasta miljoonien vuosien kuluttua. Työkalut paranevat, alkaa metsästys ja yhteistoiminta, puhekieli kehittyy, pystykävely vapauttaa etukäpälät työntekoon, anatomia muuttuu, parempi ja riittävämpi ravinto ravinto muuttaa sekä aivoja että kroppaa. Tulen keksiminen vie kehitystä eteenpäin. Puhekieli edistää abstraktista ajattelua. Iltanuotiolla rupatellaan paitsi välttämättömistä asioista myös höpötetään joutavia. Tiiraillaan tähtitaivaalle ja todetaan taivaan valopilkkujen kiertävän maata! Maapallosta ei ole lainkaan hajua. Elinpiiri on maa ja sen yläpuolella ilmaa, jonne jos hyppää putoaa aina alas.
      Luonnonvalinnan tärkein aineosa on, sanoisin, ihmislajin ilmaantumiselle se on työ.
      Anatomia, aivot, puhekieli, yhteistoiminta, yksilön erottuminen joukosta. Monimutkainen dialektinen prosessi tuottaa n. 200 000 vuotta sitten Maapallolle Homo Sapiens lajin.
      Määrän ja laadun muutokset vaihtelevat ja kehittävät eläintä ihmismäiseksi. Kehitysprosessi jatkuu edelleen, Käsityö muuttui teolliseksi tuotannoksi. Teollisuudessa on menossa tieteellis-tekninen vallankumous. Tietoteknikka marssii pitkin askelin maailman kanslaisten koteihin. Maailman alkuperäinen hajoaminen valtioiksi on suuntautumassa kohti ihmiskunnan ykseyttä.

      "AINE on Luonnontieteellinen SUURE, kun taas MATERIA kuvaa yhteiskunnallisia ja valtiollisia heijasteita siis jotain pelkästään YHTEISKUNTATOIMINTO rs:ää.)"

      Narraatko vai....?
      Väitteessäsi ei ole päätä eikä häntää.
      Materia on se, joka on olemassa rajattomassa ja ajattomassa avaruudessa. Sitä ei voi synnyttää eikä tuhota. Erilliset materiaoliot syntyvät, kehittyvät, muuttuvat ja kuoleutuvat ainesosiksi toisiin oliomuotoihin.
      Tämähän on käyty useat kerrat läpi. Teitä odottaa luokalle jääminen.
      Materia sisältää kaksi suurta lohkoa; aine ja energia. Molemmat voivat muuttua toisikseen. Kummassakin osiossa on tuhottomasti alalajeja. Niin sanotut pimeä aine ja energia ovat materiaa, jos sellaista löydetään, joita ei nykyisillä kojeilla havaita.
      Materia ei kuvaa lainkaan yhteiskunnallisia suhteita. Materiaaliset tajunnan omaavat ihmiset tekevät historiaa ollessaan vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Se on aivan muuta kuin elottomassa luonnossa tapahtuvat liikemuodot.

      Pariin juttuun palaan seuraavassa viestissä.

    • SINIMUSTAT-OPISTO007

      Miksi nyt SKP rp:n kannatus on niin tavattoman matala, vaikka Te SKP-komut olette kannattaneet aina kaikkia hienoja hyviä asioita ja ajatuksia? Onkohan tilanteemme se, että ei nyt ainakaan tällä hetkellä juuri kukaan usko siihen, että SKP-komut puhuisivat totta siis asiaa? Miksi nyt tilanne on se, että meitä SKP-komuja ei juuri kukaan ota vakavasti, sillä meistä lasketaan vain pilaa ja irvistellään jotain sellaista, että eiväthän nyt Puoluekomut osaa hoitaa edes omia asioitaan, sillä kuulemma SKP-komut ovat erilaisissa vararikoissa menettäneet kaiken siis Tuhkatkin Pesästä? Onkohan tilanne näin synkkä SKP-SKDL rp:n kohdalla?

      • OPINTOVERKKOMESTARIT007

        Oletteko Te Toverit ja Porvarit selvillä siitä asiasta, että Devalvaatio on käytännössä erittäin kovan tason tulonsiirto Työväestöltä Omistavalle Luokalla?

        Mitä todella oma valuutta auttaa silloin, jos Kaikki Todella KAIKKI devalvoivat?

        Onhan hyvä huomata myös se asia, että jos esimerkiksi SUOMI-valtiossa ei ole olemassa sellaista tuotantotoimintaa, jonka tuotteet olisivat teknisesti ja taidollisesti sellaisia, että kansainvälisillä markkinoilla Kuluttajaväestö siis sekä Peruskuluttajat että myös Investointikuluttajat olisivat valmiitta ostamaan niitä tarvitessaan, niin Hyvä Kysymys on nyt se, että mitä hyötyä olisi tällöin Teikäläisten korostamasta ja kannattamasta EU- ja EURO-erostakaan.

        Nyt on hyvä huomata myös Hyvät Toverit ja Porvarit se asia, että tällä hetkellä SUOMI-valtio on jotenkin romahtanut siihen tilaan ja tilanteeseen, että Yksityinen Yrittäjyys myy omia tuotantoyhtiöitään kaukomaille ja että myös Valtiomaisuutta yksityistetään jostain syystä ns. myyntikuntotilaan siis ilmeisesti siitä syystä, että saataisiin ainakin hetkellisesti viivan alle jotain muutakin kuin vain pelkkää mielikuvitusta.

        Toivoisin nyt ainakin sitä, että Te Porvarit ja Toverit muistelisitte sitä, että mitä tapahtui, kun 1980-luvulla SUOMI-valtiossa oli vallalla erittäin kovan tason KASINO-PELI. Mitä jäi jäljelle SDP-OTK-kasinosta eli Punapääomasta? Menivätkö nurin HAKA-yhtiöt, Osuustukkuliike OTK ja kaikki tähän liittyvä toiminta sekä vielä SKP-SKDL-KASINO?

        Oletteko Te Toverit ja Porvarit tietoisia siitä asiasta, että OTK-TRADEKA muuttui ensin Suomen Lähikauppa OY rs:ksi ja sitten tämän omistaja TRITON myi kaikki omistamansa SIWA ja VALINTATALO rs:t KESKO OY rs:lle, joten onko enää PUNAPÄÄOMA rs.stä jäljellä kuin vain ja ainoastaan KULTTUURIHISTORIA, jos edes sitäkään?

        Niin ja nyt ainakin eräs katunarri ja kulkuri on sitä mieltä, että pienissä kansallisvaltioissa kuten SUOMI ja vastaavat on ns. KASINOPELI helppo asia käytännössä toteuttaa esimerkiksi Hyväveliverkoston avulla, kun taas suurissa yhteisöissä kuten EU ja vastaavat niin KASINOPELI on paljon vaikeammin käytännössä toteutettavissa, jos ei muusta syystä, niin ainakin siitä, kun Kasinopelin tarvitsemat rahavarat ovat paljon suuremmat. Onhan nyt hyvä huomata vielä se asia, että KYLLÄ suurissakin yksiköissä kuten EU, USA, VENÄJÄ ja Vastaavat on mahdollista kehitellä jonkinnäköinen Mafiaverkosto, mutta kuitenkin tarvittavat rahavarat ovat varmasti paljon suuremmat kuin jossain pienessä kansallisvaltiossa kuten SUOMI, RUOTSI, NORJA jne.

        Meidän pitää vielä muistaa se, että on olemassa POLITOLOGIA rs:ssä seuraavat alaosastot AVOIN RENGAS eli POLIPOLI, PUOLIAVOIN RENGAS eli OLIGOPOLI ja SULJETTU RENGAS eli MONOPOLI. Nyt Avoin Rengas eli Polipoli vaatii sitä, että Elinkeinoelämässä vallitsee Klassikkomallin mukainen tilanne siis ainakin IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen on arkipäivää sekä vielä ainakin Täydellinen INFORMAATIO, Puoliavoin Rengas eli Oligopoli tarkoittaa sitä asiaa, että ei ole enää Elinkeinoelämässä voimassa Klassikkomallin mukainen tilanne siis kaikki yritykset ovat Epäidenttisiä ja että Suljettu Rengas eli Monopoli tarkoittaa taas sitä asiaa, että Elinkeinoelämässä vallitsee sellainen tilanne, että eivät enää erilaiset yritysryppäät taistele keskenään, vaan ne ovat löytäneet keskuudestaan Pomojen Pomon asioitaan hoitamaan.

        PS Nyt kysyisin sellaisilta Työn Sankarit rs:ään kuuluvilta, jotka ovat sitä mieltä, että ainoa oikea Materialistinen Filosofia on Stalininismus et Leninismus, että minkäläinen pitäisi nyt olla ns. Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:n Lausepuun Peruslause, kun se ei voi Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:stä johtuen olla muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS. Onko ainoa oikea vaihtoehto sellainen, joka on muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS?

        Jos nyt olisi Materialistinen Filosofia sekä Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:llä sama lausepuun peruslause, niin Me voimme nyt esittää sellaisen Kysymyksen, että onko enää olemassa aitoa Materialistinen Filosofia rs:ää, kun nyt myös Materialistinen Filosofia sekä Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:llä on sama lausepuun peruslause siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Me voimme ilmeisesti vielä esittää sellaisen kysymyksen, että onko Materialistinen Filosofia rs ollut tosiasiassa vain Teräsmiesten ja Leninistien Henkimaailmasekoilua.

        PS Mitä mieltä nyt Teräsmiehet ja Leninistit ovat todellakin FILOSOFIA- ja TIEDEASIA rs:stä? Kannattaako nyt enää kiihkoilla jostain sellaisesta asiasta kuin Leniniläinen Materialistinen Filosofia sekä SOSIALISMI- ja KOMMUNISMIASIA rs:stä? Jos Teräsmiehet ja Leninistit haluavat toteuttaa SOSIALISMI rs:n, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten todellakin.


      • Partacus

        Katselepa Suomea ja maailmaa vapaasti omilla silmillä. Marxilaisuuden periaatteet etenevät kaikilla yhteiskunnan aloilla. Metafysiikka kokee historiansa suurinta vararikkoa. Työn merkitys yhteiskuntaelämän perustana ymmärretään paremmin kuin koskaan.
        Yhteisöllisyys ja kulttuuri-ihmisen kehitystrendi kulkee nenä pystyssä. Pienessäkin kylässä ihmiset harrastavat yhdessä erilaisia toimia, perustavat näytelmäkerhoja, kutovat sukkia pakolaisille, keräävät avustuksia ulkomailla katastrofien uhreille jne. yms.
        Hyvin harvassa elelee extyökkäreitä, jotka ottaisivat maksun hymystään muille. Heidän itsekkyyteen perustuva elämänmuoto on katoava luonnonvara ja hyvä niin.
        Kuka poliittisessa elämässä ihannoi harvainvaltaisen oligarkian esiinmarssia. Ei kuuri kukaan. Kuitenkin harvainvalta tekee esiintuloa. Edessä odottaa suuret ottelot yhteisöllisyyden ja oligarkian välillä. Oligarkkieliitin moraalioppiin ei missään tapauksessa sisälly marxilainen sosiologia. Kamppailu yhteisöllisyyden ja itsekkyyden välillä kiristyy väistämättä. Oligarkian etu on kumota yhteisöllisyys. Marxilaisuus haluaa kehittää yhteisöllisyyttä.
        Marxilaisuus on vahvasti voiton puolella. Oligarkialla on varat. Ristiriita on asettunut paikoilleen. Oligarkia edustaa sotien ikuista jatkuvuutta. Marxilaisuus haluaa hävittää luokkaristiriidat ja sen mukana sodat.
        Marxilaisuus perii maapallon.


    • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

      Mitä Teidän Don Spartacus mielestänne MARXISMI rs voisi nyt tarkoittaa? Onko se sama asia kuin STALINISMUS et LENINISMUS vai mitä kaikkea todella?

      Niin ja mitä Te Teräsmiehet ja Leninistit sanotte silla asialle, että on olemassa ainakin kahdenlaista Materialismi rs:ää? Onhan nyt olemassa Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs ja joka perustuu jotenkin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, ja että on olemassa vielä Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs ja jonka Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.


      PS Mikähän nyt voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Lausepuun Peruslause, joka pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään? Onko nyt olemassa muita vaihtoehtoja Tietoteorian Lausepuun Peruslause rs:ksi kuin se sama, joka on myös Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:n Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      PS Jos nyt Materialistinen Filosofia sekä Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:llä on sama Tietoteorian Lausepuun Peruslause, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se asia todella tasan tarkkaan, että mitä eroa voisi nyt todella olla esimerkiksi Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:n välillä. Mehän nyt ilmeisesti voimme sanoa jotain sellaista, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs ovat yksi ja sama asia. Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Toverit ja Porvarit?

    • Partacus

      MESTARI
      Palaan eiliseen filosofiakirjoitukseenne lisähuomautuksilla. Ette tosin palanneet kommentiini vaan siirryitte muhin tarinoihin.

      "(Miten TAJUNTA voi toimia ilman KIELI, KIELIOPPI ja TIETOVARANTO rs:ää?"

      Ei mitenkään. Tuon seikan olettaisi olevan jokaiselle selvä asia.
      Homininidien lajin kehitystrendi osaltaan on keskinäisessä vuorovaikutuksessa, työtoiminnossa, uusien sanojen ja käsitteiden väistämätöntä syntymistä. Ilmiöitä kuvaaman tavitaan sanoja. Hominidin ei tarvitse sormella osoittaa, että sataa vettä. Hän ilmaisee sen sanoilla. Eiks niin! Työtoimintojen kehittymisen mukana väistämättä tulee uusia sanoja. Yhteisön elämä mullistuu vaikkakin alussa hitaasti ja sekin lisää puhumista, uusia sanoa ja käsitteitä yms.. Kielen kehityksen mukana kehittyy kielioppi. Yhteisölle syntyy väistämättä keskinäisiä sääntöjä.
      Luonnonvalinta.
      Työn merkitys ihmislajin kehitystrendissä.
      Tiedostusprosessin kehittyminen.
      Kulttuurikehitys alemmasta ylemmälle tasolle.
      Fyysisen anatomian kehitystrendi.
      Aivojen kehitys - tajunnan kehitys.
      Kulttuurinen luonnonvalinta alias kulttuurievoluutio.
      Biologian tieteenala.

      "mistä ihmeestä on tullut Kommunistinen Puolue rs:n kuvioihin sellaiset KÄSITTEET kuin TIEDOSTAMINEN ja VIERAANTUMINEN"

      Kaikessa filosofiassa on tietoteoria. Kuinka ihminen tieodostaa ympäristöään (itseäänkin) ja miten prosessi kulkee. Toinen puoli asiaa on, millainen ympärillä oleva todellisuus vallitsee luonnossa sekä erikseen ihmiskunnassa.
      Materialismin filosofian perusoppikirjoissa tiedostaminen on alkulehdillä. Olet varmaan niitä lueskellut!
      Ensin käsitellään materia ja sen olemus, avaruus jossa materia esiintyy. Tajunnan ulkopuolella olevan olevaisen tiedostamisen "välineet" eli tietoteoria.
      Sen jälkeen siirrytään siihen millainen todellisuus on ja löytyykö siitä lainalaisuuksia ja kun löytyy niin millaisia (dialektiikan lait ja kategoriat (käsitteet). Vastaavat seikat tulevat esiin idealismin filosofiassa.
      Ihmiskunnan historian kulkuun vaikuttavat seikat ovat erikseen mutta yleiset seikat voivat olla samassa perusteoksessa.
      Olette, MESTARI varmaankin perehtynyt materialismia tutkiessanne tietoteoriaan!
      Tietoteoriahan on ollut tieteellisen tutkimuksen parissa pitkiä aikoja. Aivoja, hermojärjestelmää ja kaikkea tutkitaan sillä silmällä miten subjektin ja objektin välinen vuorovaikutus toimii.

      "Vieraantumisesta."
      Teesisana on ikivanha ja filosofiassa pohdiskelun kohde.
      Lyhyt yleistys: Tajuntaa vailla olevat elolliset luonnossa elävät luonnonehtojen mukaisesti pohtimatta syntyjä syviä. Tajunnan kehittyessä ihmislajille, sen yksilöt pohtivat asioita ja tekivät mm. auringon kiertämisestä maata tosiasian. Tutkimuksen perusta oli pelkkä näköhavainto. Toinen seikka. Idealismin filosofiaan juurtui käsitys, että materiaton henki loi materian, ihmiset, eläimet ja avaruuden kappaleet ym. ym... Maallinen kuningaskunta käytännössä siirrettiin taivaisiin samoine vikoineen mutta että rukoiltaessa sieltä tulisi enemmän apua kuin maalliselta vallalta. Ihminen vieraantui todellisuudesta, koska ihminen keksi maailmanselityksenä olemattoman luojaksi ja vieraantui todellisuudesta.
      http://users.utu.fi/rakahu/jkl/marx.html
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Vuosien_1857–1858_taloudelliset_käsikirjoitukset

      Marxin käsikirjoitukset, Grundgrisse (1857 - 1858) on omistettu Hegelin dialektiikan ja filosofian analysoinnille ja arvostelulle. Marxin ja Engelsin varhaisteos "Pyhä Perhe" (1845) sisältää uskontokritiikin vieraantumisen käsitteen avulla
      Idealisti Hegelin puhui ihmisen itsetajunnan vieraantumisesta ja Ludwig Feuerbachin pohtiessa ”historian ja luokkien ulkopuolella olevan abstraktin ihmisen” vieraantumista, Marx puolestaan puhuu työläisen vieraantumisesta ja itsevieraantumisesta.
      Marxin päällimmäinen lähtökohta omalle kehitykselleen oli alkaa Hegelin idealismin arvostelusta Hegelin mukaan yhteiskuntaa johtaa absoluuttinen idea eli henki. Hegelin mukaan absoluuttinen idea oli olemassa jo ennen luontoa ja yhteiskuntaa, jotka ovat syntyneet absoluuttisen idean itsevieraantumisen tuloksena!!!
      Vertaa raamatulliseen luomiskeromukseen. Jahve tuli olemattomuudessa yksinäiseksi ja päätti luoda materian ja ihmisen ts. miehen.
      Marxin mukaan Hegelin puhe absoluuttisen idean autonomiasta on idealistista tai uskonnollista spekulaatiota. Marxin kuuluisa fraasi on, että Hegel täytyy kääntää jaloilleen. Ideat ja inhimillinen kulttuuri ovat yhteiskunnan tuottamia eikä päinvastoin.
      Vieraantumiskäsite sisältää osin filosofian persukysymyksen: Kumpi oli ensin, materia vai henkinen ja että voiko tajunnan ulkopuolista maailmaa tiedostaa.

      Hyvä lähdekirja myös.
      Engels: Herra Eugen Dyhring tieteen mullistajana (1857)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Engels

    • ASEMAVERKKOMESTARIT007

      Onko Tuotantoa Suomessa 20. vuoden jälkeen?
      Oletteko Te Toveri Vasuri unohtanut sen asian, että Työväen ja Pieneläjän asiaa ei aja yhtään eteenpäin pelkästään se, että kertoo kuinka kurjaa ja kamalaa Työväestön elämä on ja että miten tilanne tuntuu pahenevan pahenemisesta päästyäänkin? Jos työväestön asiaa voisi ajaa eteenpäin siten, että puhuu vain, että LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, niin Hyvä Kysymys on se, että miten ihmeessä. Niin ja nyt tällöin voimme vielä kysyä, että miten ihmeessä me voimme edistää omaa asiaamme pelkästään kertomalla sitä, että kuinka kamala ja kauhea tilanteemme on todella.

      Olisiko nyt todella HYVÄ alkaa tutkia Yhteiskunta- ja Luontoasiaa, jotta voitaisiin saada selville sen, että missä me menemme? Onko myös Teille selvinnyt se, että jos me emme tunne niitä Teknisiä ja Taloudellisia Liikelakeja ja Liikevoimia, jossa me toimimme Yhteiskuntaympäristössä, niin on kai täysin mahdotonta löytää toimiva parannuskeino? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi tietoinen siitä asiasta, että jos me emme tunne sitä, että miten Elinkeinoelämä toimii, niin meidän hyvinä pitämämme parannuskeinotkin voivat kääntyä omaksi irvikuvakseen?

      Jos me esimerkiksi sanomme, että lyhennetään työaika kuuteen tuntiin ja korotetaan työpalkka entiseen verrattuna suorastaan kaksinkertaiseksi, niin onko Teille Hyvät Vasurit tullut mieleenne se, että mitä kaikkea tästä voisi seurata? Jos esimerkiksi Suomen Tuotantokustannukset nousevat kaksinkertaisiksi ja että muualla TELLUS-planeetalla tuotantokustannukset ovat ehkä Yksi Kahdeskymmenes osa siitä, mitä ne ovat täällä Suomenmaassa, niin mitä kaikkea tästä voisi seurata? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi sitä mieltä, että Työnantaja siis Pieni, Keskisuuri, Suuri ja Jättisuuri Työnantaja haluaa ja kykenee hoitamaan Harjoittelijatason Opastustyöt kannattavasti muun puuhan ja työn lomassa?

      Nyt on ainakin Hyvä Kysymys se, että voiko Suomalainen Työnantaja olla sellainen käytännössä, että se voi isänmaallisuuden nimissä teetättää työtä Suomessa, vaikka suomaiset työvoimakustannukset olisivat 20-30 kertaiset verrattuna Kaukomaihin? Kun nyt tilanne on se, mikä on, niin olisi kai syytä ottaa käyttöön ainakin Ruumiillisen Työn piirissä Palkkahajonta, siis HARJOITTELIJATASO, KISÄLLITASO ja MESTARITASO. Jos me emme Palkkahajontaa hyväksy, niin ME voimme nyt kysyä sitä, että kuinka paljon on Suomessa Tehdasteollisuutta tai vastaavaa jäljellä 20-30 vuoden kuluttua.

      Nyt Teidän Hyvät Toverit on syytä muistaa se asia, että jotta tuotanto tai kaupankäynti voisi jatkua huomenna ja ylihuomenna, niin pitää myös käytännössä toteutua Tuotantopääoman Kaava R-T...P...T'-R' sekä vielä Kauppapääoman Kaava R-T-R- ja Pankkipääoman Kaava R-R-R'. Mitä Te tämän palstan Vasurit ja SINIMUSTAT haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun?

      Jaa

      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

        VALKOMUSTAT-OPISTO007
        11.2.2019 0:40

        Extyökkäri kirjoitti:
        On sitä idiotilla toinenkin kutsumanimi, kommunisti!
        Onko nyt olemassa ainakin yksi YLINERO siis Paroni Extyökkäri ja Vastaavat Kokkareet ja Pökäleet? Onko nyt Pökäleneroille selvinnyt se asia, että ei todellakaan Kommunisti-sana tarkoita sellaista sanaa kuin Idiootti eli KAHELI vaan todellakin sanaa Kuntalainen? Onko nyt Kokkare- ja PökäleKapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö rs:lle selvillä se asia, että on olemassa myös sellainen kuvio kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI, SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI, NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUOMAKUNTAOPPI ts UUSI LUONTO-OPPI?


      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070
        OPISTOVERKKOMESTARIT0070 kirjoitti:

        VALKOMUSTAT-OPISTO007
        11.2.2019 0:40

        Extyökkäri kirjoitti:
        On sitä idiotilla toinenkin kutsumanimi, kommunisti!
        Onko nyt olemassa ainakin yksi YLINERO siis Paroni Extyökkäri ja Vastaavat Kokkareet ja Pökäleet? Onko nyt Pökäleneroille selvinnyt se asia, että ei todellakaan Kommunisti-sana tarkoita sellaista sanaa kuin Idiootti eli KAHELI vaan todellakin sanaa Kuntalainen? Onko nyt Kokkare- ja PökäleKapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö rs:lle selvillä se asia, että on olemassa myös sellainen kuvio kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI, SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI, NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUOMAKUNTAOPPI ts UUSI LUONTO-OPPI?

        Voimme kai todeta sen, että KYLLÄ kaikki WAFFEN-SS rs:n sotilaat upseeriensa johdolla takuuvarmasti osallistuivat ihan kaikkeen siihen, joka katsottiin kuuluvan WAFFEN-SS rs:n tehtäväkuvaan jonkinlaisena Sotapoliisiosasto rs:ssänä. Olivathan nyt Saksalaiset NATSIT kuuluisia ainakin siitä asiasta, että heidän mielestään pitää poistaa muonavahvuudesta Kaikki ALI-IHMISET sekä Loiseläjät ja Vastaavat. Nyt varmaankin Te Arvoisat Porvarit ja Toverit tiedätte sen asian todella tasan tarkkaan, että eivät Armeijat siedä yhtään missään sellaisia Rivimiehet ja Vastaavat rs:ään kuuluvia, jotka edes jotenkin pyrkivät vastustamaan Upseerit-ryhmään kuuluvien käskytystä. Me voimme kai nyt todeta sen asian, että jos Suomalaiset SS-sotilaat eivät olisi osallistuneet Korkea Saksalainen UPSEERISTO rs:n käskystä ALI-IHMISET sekä vielä ns. LOISSAKIT rs:n tuhoamiseen, niin tämä olisi ollut suorastaan Jättisuuri IHME siis IHMEKUVIO rs todellakin.
        Muokkaa tätä tai poista tämä
        Tykkää
        · Vastaa · 9 min · Muokattu


    • Partacus

      Mitä on Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD ?

      Se on akateemisen sivistyksen saaneiden loruilukerhojen ajatappohöpinää. Filosofiaa voisi ymmärtää vain akateemisesti koulutetut. Työläiselle riittäisi vain oman työtehtävänsä kiitettävä suorittaminen.
      Esitetyt väittämät ovat vääriä vaikka itsekin kiersin kaukaa filosofian kaksikymppiseksi saakka juuri mainittujen seikkojen perusteella. Väitän, nimenomaan työläisen tulee tutustua filosofiaan, koska se kaikkien tieteiden yhdistelmä ns. tieteiden yleistysoppi. Eikä se edes ole vaikea tieteen ala kaikista ongelmavyyhdeistä riippumatta. Filosofian kautta ja nimenomaan materialistisen sellaisen kansalainen saa kokonaiskuvan siitä todellisuudesta missä elämme, siitämme lapsia ja kuolemme.
      Itse sain kipinän helppotajuisesta materialismin historiallisesta kehitystrendistä Tuure Lehenin teoksesta "Materialisteja ja idealisteja".


      Materialismin perusoppikirjoissa juoni etenee tyvestä latvaan. Trendi eri filosofeilla on samansuuntainen.
      Ensin tulee todellisuuden perusolemus materia ja mitä se on. Ajassa ja avaruudessa vellovat materiaosaset jatkuvassa liiketilassa kuten puuro kattilassa. Sen yhteys tajuntaan ja niiden keskinäinen suhde.
      Usein seuraavaksi esitetään lyhyt tieteiden ja filosofian historiallinen kehitystrendi. Kritiikki idealismin filosofiaan selventää todellisuuden olemusta.
      On muistettava se seikka, ettei idealismissa kaikki asettamukset ole väärin. Ei läheskään. Idealismin objektiivisen haaran muunnos yhtyy suuresti materialismin ajatuskulkuun.
      Seuraavaksi mennään materiasosasia liikutteleviin lainalaisuuksiin eli yleisiin liikelakeihin alias dialektiikkaan. Esiin tulee dialektiikan lait ja katergoriat (yleisimmät liikelait), joissa punaisena lankana on vastakohdat ja ristiriita kehityksen lähteenä. Dialektiikka esittää rajattoman ja ajattoman materian olemusta liikkuvana ja kehittyvänä, itseliikuntana, ilman henkimaailmojen oletettuja liikuttajia.

      Historiallinen materialismi kuvaa ihmisyhteiskunnan yleisiä kehitystrendejä.
      Mistä työ sai alkunsa. Ehdottomasti ensisijaista on hankkia ravintoa. Ellei sitä ole, ihmiskunta lakkaa olemasta. Ravinnon hankinnasta alkaa työkalujen kehitystrendi ja vastaava kulttuurinen luonnonvalinta.
      Työn, tuotannon, työkalujen ykseys.
      Kulttuurin ja tieteiden kehitystrendi.
      Yhteiskunnallinen tajunta.
      Sodat sivuseikkana ihmiskuntaa tuhoavana toimena.
      Tuotannon kehityksessä talousmuotojen vaihtuminen vastaamaan korkeampia tuotantovoimia.
      Aineellisen tuotannon ja kulttuurikehityksen yhteisvaikutus.
      Taloudellinen perusta ja yhteiskunnan päällysrakenne, niiden yhteenkietoutuminen ja vaihtuminen.
      Eduiltaan vastakkaisten luokkien syntyminen ja luokkataistelu tahdosta riippumattomana.
      Kansajoukkojen ja yksilöiden suhde toisiinsa ja merkitys historiassa.
      Tuotantotapojen toteutuneet muutokset.

      Materialistinen filosofia avaa siis portit todellisuuden tutkimiseksi ja toimimiseksi siten kuin se toimii. Kunhan vain ei mielletä asiaa siten että materialismi olisi kaikkitietävä. Materialismi antaa osviitat kuinka, miten ja miksi asiat ovat siten kuin ovat.
      Absoluuttisen tiedon saaminen on mahdottomuus. Käytäntö on totuuden kriteeri. Objektiivinen maailma heijastuu ihmisen tajuntaan ja muodostaa siellä subjektiivisia kuvia ja mielteitä.








      Materialismin filosofian perusoppikirjoissa tiedostaminen on alkulehdillä. Olet varmaan niitä lueskellut!
      jos me emme tunne sitä, että miten Elinkeinoelämä toimii, niin meidän hyvinä pitämämme parannuskeinotkin voivat kääntyä omaksi irvikuvakseen?

      • ASEMAVERKKOMESTARIT007

        Onko todella Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs vain ja ainoastaan sekoilua Arvoisat Kommunistinen Työläisliike eli Communistic Labour Moviment rs:n Vallankumoustaistelijat sekä AATERITARIT?

        Nyt kysyisin vielä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että MIKSI todella Te Teräsmiehet ja Leninistit halveksitte kiihkeän voimallisesti MUOTOILUAKATEMIA rs:ää, niin MIKSI todella? Niin ja haluan vielä painokkaasti todeta sen asian, että esimerkiksi Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs ei ole todellakaan mikään sekoilu- ja loruiluyhteisö vaan mitä pätevintä Tutkimus- ja Kehitysasiaa eteenpäin vielä TUTKIMUSTYÖPAJA Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit sekä Vastaavat kuten esimerkiksi Paroni ja Porvari ExTyökkäri ja Vastaavat.

        Se siis Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs on Teräsmiehet ja Leninistit rs:n mielestä akateemisen sivistyksen saaneiden loruilukerhojen ajantappohöpinää. Filosofiaa voisi ymmärtää vain akateemisesti koulutetut. Työläiselle riittäisi vain oman työtehtävänsä kiitettävä suorittaminen.


    • TUTKIMUSPALVELUMESTARIT

      HEI! Nyt toivon sitä asiaa, että TE Paroni ExTyökkäri perustelisitte sen väitteenne, jossa sanotte siten, että ainoa todellinen työttömiä aikaansaava tahohan on ay mafia, joka ei ymmärrä sovittaa vaatimuksiaan kulloiseenkin taloustilanteeseen, johon yritykset joutuvat sopeutumaan tai kaatumaan. Yrityksille ei ole edes kaatumiskassaa, josta sille maksettaisiin kaatumiskorvauksia kuten työttömille.

      Oletteko Te Paroni ExTyökkäri unohtanyt RENGASTEORIA rs:n siis R-T...P...T'-R' ja myös sen asian, että mitä kaikkea RENGASTEORIA rs pitää todellakin sisällään? Meidän pitää nyt Arvoisat Toverit ja Porvarit muistaa se asia, että Yksittäisen Työläisen PALKKA vaikuttaa kahdella tavalla Elinkeinoelämä rs:n kuvioissa nimittäin Kustannustekijänä siinä yrityksessä, jossa HÄN siis Työläinen on täissä ja myös Ostovoimaisena Kysyntätekijänä laajemmin Talous- ja Elinkeinoelämän kuvioissa. Oletteko Te Paronit ja Porvarit unohtaneet Työn Sankarin Palkan Kaksijakoisuuden?

      Niin ja nyt kysyisin sitä asiaa, että mihin todella Teidän Paroni ExTyökkäri se väitteenne perustuu, jossa TE kirjoititte siten, että ainoana AY-MAFIA on sellainen, joka saa aikaan työttömyyttä. Oletteko Te Paroni ExTyökkäri sitä mieltä, että Työn Sankarit selviäisivät TyöttömyysKirous rs:ltä siten, että HE suostuisivat Alentamaan Palkkojaan aina silloin, kun Yksittäistä Yritystä kohtaisi ns. KYSYNTÄLASKU?

      Nyt Me voimme siis kysyä vielä sitä asiaa, että mitä kaikkea todella tarkoittaa se, kun jonkin Asianomaisen Yrityksen Markkinakysyntä laskisi todella paljon. Me voimme nyt myös kysyä sitä asiaa, että onko todella Markkinakysynnän laskuun pääasiallinen syyllinen AY-MAFIA vai jokin muu kuten esimerkiksi KOKKAREMAFIA. Niin ja me voimme kysyä myöskin sitä asiaa, että onko todella Yrityksen, jotta se selviäisi Talousongelmistaan, niin ainoa mahdollinen vaihtoehto se, että sen pitäisi alkaa Lomauttamaan ja jopa irtisanomaan Työläisiään. Nythän myös Te Paroni Extyökkäri kirjoititte siten, että YRITYS pyrkii pitämään palveluksessaan aina ns. HYVÄT TYÖLÄISET, mutta ME voimme nyt myös kysyä sitä, että MITÄ kaikkea tarkoittaa HYVÄ TYÖLÄINEN ja että mitä kaikkea pitää nyt sisällään HUONO TYÖLÄINEN.
      KommentoiIlmiannaJaa

      • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

        VALKOMUSTAT-OPISTO007
        11.2.2019 17:30

        UUSI
        Miksi Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat eivät mene oikeisiin töihin, vaikka ikinuorena PORVARIT-yhteisöön kuuluvana Paroni ExTyökkäri voisi nyt myös saada oikein aitoja Työ- ja PalveluVirka rs:ää siis Puoluetyötä Kokkare- ja Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö rs:n piirissä siis IKL-AKS-KOKOOMUS rs:stä?


    • Partacus

      Eräitä huomioita lähinnä historiallisen materialismin ja sosiologian puolelta.

      Ihmiskunnan historiassa on nähtävissä pidempia ajanjaksoja vallinneita yhteiskuntataloudellisia muodostumia. Ne muodostavat tietyn tuotantotavan, jonka uumenissa nousee tekijät, jotka tuotantovoimien kasvun seurauksena muuttavat taloudellispoliittista tuotantotapaa.
      Kysymys ei rajoitu yksistään siihen millaiset työyhteisöt vallitsevat vaan lisäksi yhteisön poliittis-kulttuurinen päällysrakenne.

      Lisäarvoteoria selittää mistä tuotantokapitalistin saama voitto syntyy ja samoin kauppiaan voitto, pääomakorko (pankkipääoman voitto). Voiton lähde perustuu palkkatyöläisen tekemään maksamattomaan lisätyöhön.

      Kapitalismi perustuu siten järjestelmään, jossa pieni vähemmistö käyttää ihmiskunnan suurta enemmistöä hyväksi.

      Surkeimpia porvarillisia selityksiä yhteiskunnan vaurauden luojista on se, että pääoma ja sen omistajat ovat kaikki kaikessa ja he elättävät tolloja palkkatyöläisiä. "Ei muuta luojaa kuin raha kaikkivaltias".
      Akateemisissa piireissä asia muotoillaan fiksusti esittämällä pääoma itsenäiseksi, itsestään syntyneeksi ja omistajien ahkeran raadannan tulokseksi.

      Marxin suurin ansio vallitsee käytännössä. Hän kehottaa työläisiä, sorrettuja ja sivistyneistöä pistämään hanttiin pääoman poliittiselle vallalle. Työläisten ja demokraattien tulee yhtyä rajojen sisällä ja niiden ylikin maailmanlaajuisesti kumoamaan riistojärjestelmä.

      Idealistifilosofi Hegel loi dialektiikassa välineet uuden historiallisen ajattelutavan tarpeisiin. Dialektiikassa mainitut ristiriidat ovat kehityksen lähde.
      Marx sananmukaisesti nykäisi Hegelin dialektiikan perussyystä jumaluuden pois, käänsi ristiriidan materian sisäisestä ristiriidasta johtuvaksi. Näin dialektiikasta tuli suunsoiton sijasta materian itseliikunnan oppi ja jossa on havaittavissa yleisiä lainalaisuuksia ja joista tärkeimpiä jo Hegel havaitsi.

    • romp_painen

      Historiallinen materialismi.
      US-blogit: Veikko Huuska 14.2.2019 18:06

      "Kummallinen ajatussilmukka tulee siitä, kun mr. Soros pelottelee Neuvostoliiton ja sen toimintakyvyttömän politbyroon lopulla Euroopan Unionia, joka alkoi laajentua terhakasti siinä vaiheessa kun Neuvosto Unioni sortui.
      Historiallisessa perspektiivissä Euroopan - ja samoin koko teollisen maailman ("Lännen") - keskeinen ongelma, finanssivallan haltuunsa ottama ylivaltainen asema, kuristaa kansakuntia ja kansalaisia, kehkeytyi nykyiseen määräävään asemaansa juuri tuolloin, Neuvostoliiton sortumisen aikoihin.
      Kun Lännen liberaalilta vapauksien maailmalta katosi vastapooli, sparraaja ja pelottava uhka, karkasi Lännen poliittinen ratio ja hallinta tuhkana tuuleen.
      Syntyi vapauksien sijasta kahleista raskain, rahan ja finanssien valta."

      Huusko on normaali porvarillinen kirjoittaja, blogeissa toistaa usein vanhaa sotaisänmaallisuutta.
      Huusko mittailee oligarkki Sorosin ajatuksia ja osuu ihmeteltävän oikeaan.
      NL kaatui, kun NKP:n johtoelimet olivat ulalla maan todellisesta tilanteesta. Kapitalismi näytti suvereenilta voittajalta mutta synnyttikin oligarkkien kapitalismin. Se puolestaan antoi aineksia äärioikeistolle, jopa suoraan fasistisille aatteille. Jos EU hajoaa lähiaikoina, sen syy ylätasolla on komission siirtyminen vanhojen ukkojen hourukerhoksi.
      Yksi vika analyysissä voi olla. Niin sanotusti demokraattinen kapitalismi tietää kuoleutuvansa. Siksi se synnyttää äärioikeistoa oligarkkien tueksi aivan samoin kuin Euroopassa 1930 luvulla.
      Mittaa miten tahansa niin maailman tulevaisuus tarvitsee työläisten kansainvälisyyttä. Maailman yhtynyt työväenluokka kykenee kumoamaan oligarkkien vallan. Vasemmalla olevien liikkeiden on uskallettava haastaa porvarit todellisten sosiaalisten rakenteiden pystyttämiseen.
      Sipilän hallituksen toimet tukevat monta kertaa enemmän kuin aikaisemmat hallitukset oligarkian valtaannousua.

    • ASEMAVERKKOMESTARIT007

      VERKKOPALVELUMESTARIT007

      HEI! Tietääkö nyt Herra Hallaahon.äänestäjä rs jotain siitä asiasta, että mitä kaikkea tarkoittaa Työnarvoteoria?

      Olen nyt kuullut jostain sellaisesta asiasta kuin ARVOLAKI. Meidän pitää muistaa nyt vielä se asia, että olemassa sellainen kirja kuin KM PÄÄOMA 1,2,3 sekä vielä FE LUONNON DIALEKTIIKKA DN rs.

      Luonnon Dialektiikka DN rs:n perusta on se, että kaikki LUONTO- ja YHTEISKUNTATUKIMUS ja erikoisesti LUONTOTUKIMUS perustuu ja pohjautuu sellaiseen asian kuin DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs.

      DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      DN LD rs:n Peruskategoriat ovat seuraavat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      DN LD rs:n Liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI,

      PÄÄOMAKIRJA DN LD

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteen, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluksista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on taas Julkistalousasia.

      Kun nyt ylläolevaa tarkastelee, niin ei nyt ainakaan Eräs Kulkuri ja Katunarri näe mitään sellaista, jonka perusteella PERUSMARXISMI DN LD rs pitäisi työntää pois johonkin sellaiseen kuin KAATOPAIKKA tai ns TÖPPÖVARASTO rs:ään. Mehän, kun tutkimme asiaa ennakkoluutottomasti, niin on meidän ymmärtääkseni todella pakko myöntää se asia, että jos todella Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN olisi puhdasta sekoilua, niin samalla myös Matematiikka sekä vielä ALGEBRA ja Kolmiulotteinen GEOMETRIA olisivat täyttä sekoilua. Nyt on sitten olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että onko todella MATEMATIIKKA kuten Todennäköisyyslaskenta, ALGEBRA, GEOMETRIA sekä vielä Klassinen FYSIIKKA ja Vastaavat Puhdasta ja Ympyräistä sekoilua ja samalla VALETIEDE rs:ää. Mitä mieltä Te PERSUT kuten J HALLA-AHO SEURA rs todella olette?

      Nyt kysyisin vielä Teidän PERSUT arviointianne siitä asiasta, että kestääkö nyt Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA täysin Logiikka- ja Realismitestit. Jos eivät kestä, niin MIKSI, ja jos kestävät, niin MIKSI?
      Voisivatko nyt J HALLA-AHO SEURA rs:n Tutkijat vastata edes jotain ylläoleviin uteluihin tai jopa kysymyksiin.
      PS Nyt todella J HAVUKKA-AHO SEURA rs odoittaa mitä nöyrimmin Teidän PERSUT vastauksianne.

    • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

      OPISTOVERKKOMESTARIT0070
      24.2.2019 15:41

      UUSI
      HEI! Voimme kai todeta sen asian, että eivät Karl Marx Lodge rs:n jäsenet käyttäneet Taloustieteellinen Tutkimus rs:ssä koskaan sanaa RIISTO vaan nyt sana RIISTO tuli käyttöön silloin, kun Kommunistinen Työläisliike rs meni lähes täysin Vallankumousiskurien hallintaan ja valtaan.

      Kyllä nyt pitää vielä huomata se asia, että ilmeisesti Te Arvoisat Persut uskotte sellaiseen talousteoria rs:ään kuin Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI.

      Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI rs perustuu niin sanottuun ADAM SMITH rs:n kirjaan nimeltään KANSAKUNTIEN VARALLISUUS ja tämän kirjan teoriakehikkoon ns. KLASSIKKOMALLI rs:ään. Jos nyt me uskonne siihen asiaan, jota tuo esiin kirja nimeltään Kansakuntien Varallisuus rs ja tässä kirjassa esitetty ns Täydellisen Kilpailun MALLI, niin olemme tasan tarkkaan vähintään ongelmissa. Nyt Täydellisen Kilpailun Malli ollakseen arkipäivää Elinkeinoelämässä edellyttää sitä asia, että vallitsee Elinkeinoelämässä Täydellinen IDENTTISYYS C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee Täydellinen INFORMAATIO, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin PISARA meressä, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat täysin Yhteneväisiä eli Homogeenisia, Vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO, joten KAIKKI, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä siis työtä.

      Nyt Arvoisat PERSUT pitää huomata se asia, että ns PALVELUELINKEINOT kuuluvat niin sanotun Uusjaon piiriin. Onhan nyt myös PALVELUYRITYKSET rs:sä löydettävissä Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO tai nyt myös Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO. Onhan nyt myös Palveluyrityksissä olemassa väline- ja apuainekustannukset sekä vielä työvoimakustannukset kuten nyt myös mahdollinen LISÄARVO. Niin ja nyt Yritysten VOITTO on sellainen LISÄARVO, josta on otettu pois niin sanotut LAINANHOITOKULUT.

      Olenhan nyt sanonut myös jotain sellaista, että KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista ja että VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksiskkö- ja Työtuntimääräinen. Olen ollut huomaavinani myös jotain sellaista, että Kansalliskommunistit ja myös Kansallissosialistit korostavat Työkuviossa vain Työtuntimäärää, mutta ymmärtääkseni pitää huomioida nyt myös Rahayksikkömäärä. Mehän nyt Arvoisat Persut tiedämme sen asian, että Rahayksikkömäärä eli Tuotteen tai Palvelun Rahallinen HINTA joustaa lähes täysin vapaasti, kun taas Työtuntimäärä on erittäin jäykkä, koska Tuotteen tai Palvelun valmistaminen on täysin kiinni siitä TEKNOLOGIA rs:stä, joka on meidän käytössämme.

      Kun nyt on puhuttu paljon HOIVAKOTIASIA rs:stä ja samalla sanottu, että esimerkiksi ESPERI CARE, ATTENDO ja MEHILÄINEN hoitaa Palvelukotiensa asiakkaat eli potilaat huonosti tai voi kai sanoa, että todella huonosti, niin pitää nyt huomata Arvoisat Kriitikot jopa se asia, että kyllä YRITYS rs:n pitää saada ainakin Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma tai Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä pitää vielä saada ainakin pienen Lisäarvo-osuuden.

      Kun nyt oikein voimalla arvostellaan HOIVAKOTIYRITTÄJÄT rs:ää, niin nyt ARVOSTELIJAT ovat unohtaneet sen asian, että kaikki asiakassuhteet ratkaistaan täysin kilpailutuksen avulla ja nyt yleensä KILPAILUTUS suoritetaan 2-3 vuoden välillä ja yleensä halvin tarjous voittaa. Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että kuinka alas nyt Hoivakotien saama ASIAKASHINTA menee tai laskee, jos esimerkiksi on suoritettu viisi kilpailutusta ja aina halvin tarjous on voittanut.

      Niin ja Me voimme nyt todeta sen asian, että HOIVAKOTIPALVELUT rs:n ostajana on aina sama YKSI TAHO eli KUNTA tai KAUPUNKI, joten OSTAJA on monopoliasemassa ja Palvelujen tarjoajat ainakin Oligopolisen Kilpailutilanteen piirissä. Voimme kai todeta jotain sellaista, että tämä NYKYMENO tuo todella paljon ongelmia HOIVAKOTIASIA rs:n piirissä. Niin ja me voimme nyt kysyä sellainen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että miten ihmeessä me voisimme purkaa Julkishallinnon Lähes Täydellisen Monopoliaseman tai voi sanoa jopa siten, että Täydellisen monopoliaseman. Miten Te PERSUT voisitte ratkaista JULKISHALLINTOASIAT, niin miten todella?

    • Partacus

      "Voimme kai todeta sen asian, että eivät Karl Marx Lodge rs:n jäsenet käyttäneet Taloustieteellinen Tutkimus rs:ssä koskaan sanaa RIISTO vaan nyt sana RIISTO tuli käyttöön silloin, kun Kommunistinen Työläisliike rs meni lähes täysin Vallankumousiskurien hallintaan ja valtaan. "

      Marx ratkaisi Pääomassa lisäarvon syntymisen salaisuuden.
      Lisäarvo on se osa, jonka työläinen tuottaa mutta se menee kapitalistille voittona. Lisäarvo syntyy työläiselle maksamattoman työn osasta. Se tarkoittaa työläisen riistoa, sanottiin se niin tai ei.
      Kapitalisti ostaa työvoimaa mutta ei maksa sen tuotosta työläiselle täyttä hintaa.

      Tuotannossa työläisen työ tuottaa tuotantovälineiden uusimisen, oman työvoimansa uusimisen ja lisätuotteen. Toki lisätuotetta ei tarvitse välttämättä syntyä mutta silloin tuotanto ei laajene.
      Lisätuote on arvonlisäyksen ilmaisu.Tässä yhteydessä ei tarvitse käsitellä miten lisätuotteen synnyttämä lisäarvo käytetään.
      Mikäli lisätuote lisäarvona menisi kokonaan yhteiskunnan haltuun ja sen elinten päätettäväksi käytön suhteen riistoa ei tapahtuisi. Yhteiskunta, valtiolliset elimet voisivat esim. antaa yhteiskunnallisen yhtiön kysymättä laajentaa tuotantoa ja jolloin lisäarvo menisi hyödylliseen käyttöön tai siirtää varoja yleisiin yhteiskunnallisiin tarpeisiin.
      Kapitalistisessa yhtiössä osa lisäarvosta muuttuu pääomaksi. Pääoman kehitystrendin selvästi näkyvä osa on pääomien kasantuminen yhä harvempien käsiin. Se puolestaan merkitsee poliittisen vallan keskittymistä yhä harvempien käsiin.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      "Marx ratkaisi Pääomassa lisäarvon syntymisen salaisuuden"

      joo voimme jankuttaa eipäs juupas maailman loppuun

      mutta Marx ei keksinyt työnarvoa ja käytti sitä väärin
      Kun lähtökohta on väärä siitä laskettu lisäsuure
      lisäarvo
      on myöksin väärä

      Kun lisäarvo on väärä
      siitä lasekttu riiston suhdeluku on väärä

      PS. Marxismi-leninismin professorilla Raisa Gorbatshovalla
      Moskovan yliopisto

      oli KAIKKI Nliiton resurssit - matemaatikot tietokoneet - käytettävissä miehensä takia

      Raisa Gorbatshova ei pystynyt laskemaan kansainvälisistä taloustilastoista YK EU USA IMF ...

      saatavilla luvuilla
      MIKÄ ON RIISTOSUHDE ERI MAISSA joista pitäisi näkyä
      missä seuraavaksi tapahtuu vallankumous (= suurin riistosuhde)

      JOS
      tällaisia laskuja olisi tehty
      oli vaarana että

      johtavat MARXILAISEN TEORIAN mukaiset - riippumatta onko teoria oikea vai ei -
      johtavat riistosuhteen maat
      jossa työläisen palkasta puristetaan siis kaikki eliitin rellestyskäyttöön

      olisivat olleet
      pKorea Nliitto Kiina Kuuba itäSaksa ...

      joissa vallankumous oli kärjistymässä

      Työnarvoa ja siitä laskettuja suureita lisäarvo, riistosuhde ...
      ei voida käyttää kapitalismissa koska hinnoittelu ei tapahdu työnarvosta laskemalla
      vaan tuotekehittelystä ja kilpailusta
      MUTTA ALKEELLISISSA MAISSA KUTEN KIVIKAUDESSA JA SOSIALISMISSA JOSSA
      on rajoituksia toiminnan tuhkahduttamiseksi
      TYÖNARVO VOI JOLLAIN TASOLLA ANTAA VIITTEITÄ
      SIKSI MARX SITÄ EREHTYIKIN KÄYTTÄMÄÄN
      koska ei voinut aavistaa mitä nykymarkkinatalous on

      Marx ei ole tyhmä
      Marxin seuraajat ovat oikeasti pudonneita kehityksestä
      Siksi niitä ei paljon olekaan - vrt. vaalit 2019 huhtikuussa

    • Hallaahon.äänestäjä44

      FIDELILLÄ ON JOTAIN JOHON KUUBALAISELLA KIRURGILLAKAAN EI OLE VARAA

      Riiston olemus lisäarvo ja
      voiton suhdeluvun laskutendenssi eli sen käänteisarvon riiston kasvutendenssi kapitalismissa

      Paljon puhetta mutta vähän villoja: Nliiton tiedeakatemia ei laskenut ja seurannut voiton suhdeluvun laskutendenssiä (riiston kasvua) kapitalistisissa maissa mutta akateemikot ja niiden mukana marxismi-leninismin professori Raisa Gorbatshova Moskovan yliopistosta

      lausuivat mantraa sosialismin voimasta ja kapitalismin ristiriitojen kärjistymisestä
      mutta eivät laskeneet, käykö niin

      Voiton suhdeluku ja sen seuraukset Kuubassa

      SOSIALISMISSA EI OLLUT VEROJA EIKÄ VEROILMOITUKSIA joten jos joku pääsi turistien kanssa tekemisiin kuten hotellisiivoojat käymään kauppaa HE SAIVAT KOVEMPAA PALKKAA KUIN HUIPPUPROFESSORI, moninkkertaisesti kovempaa

      Fidelin vanhoilla päivillä nostettiin palkkoja rajusti Kuubassa ja loppupuolella sairaanhoitaja sai noin 20 euroa kuukaudessa ja huippukirurgi noin 50 euroa kuukaudessa palkkaa veroja ei tunnet eikä veroilmoituksia

      Selvää, ettei kirurgi pystynyt ostamaan esim. länsimaisia urheilukenkiä tai -vaatteita näillä palkoilla

      Fidel rakasti Adidas-asuja jotka olivat hänelle melkein virka-asuja
      Tässä sinivalkoisissa Fidel ottaa vastaan Paavin siunauksen (Fidelin maku on konservatiivinen myös huonekaluissa jotka tunnistan, joten

      tämä kuva on Fidelin kotoa
      - harvinainen koska koti on piilossa jotta ei tehdä murhayrityksiä)

      https://secure.i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03448/pope-cuba-fidel-ca_3448075k.jpg


      Timo sinivalkoisissa ottaa vastaan Paavin siunauksen julkistilassa Paavin talossa
      ja Paavilla on hauskaa
      http://timosoini.fi/wp-content/uploads/2019/02/soinijapaavi.jpg

    • KAUPPAPALVELUMESTARIT007

      Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

      Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

      Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
      Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
      DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA DN

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

      Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

      Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

      PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

      PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

      PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut nyt myös Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin siihen, että Vallankumousaatekin on pantu perustumaan todella voimalla Äärimmäinen OIKEISTO rs:n ympäristöön?
      Komment

    • Anonyymi

      Miksi nyt Eräs Kulkuri ja Katunarri ei saa vastata Teidän kirjoitukiinne?

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe