Vaalit tulossa!

valetta-pukkaa

Perussuomalaiset ihmettelevät, miksi muut puolueet, kuten SDP, heräävät maahanmuuttajien seksuaalirikosuhkaan vasta nyt.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on tänään ilmoittanut haluavansa kaikki eduskuntaryhmän koolle miettimään keinoja seksuaalirikosten ehkäisemiseksi. Keskustelu on lähtenyt liikkeelle muun muassa Oulun rikosvyyhdistä, jossa maahanmuuttajat ovat epäiltynä lukuisista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri on valmis istumaan alas ja esittämään koviakin keinoja rikosten ehkäisemiseksi, mutta ihmettelee, miksi SDP ei kuitenkaan lähtenyt mukaan perussuomalaisten välikysymykseen aiheesta. Perussuomalaiset haastoivat joulukuun alussa muut oppositioryhmät välikysymykseen siitä, onko hallitus onnistunut turvapaikkapolitiikassa, kotoutuksessa, kansalaisten suojelussa, yhteiskuntarauhan säilyttämisessä ja erityisesti lasten suojelussa.

– Keskusrikospoliisi on jo paljon aikaisemmin sanonut, että Oulun vyyhti on vain jäävuoren huippu. Toki on hyvä, että demaritkin vihdoin heräävät totuuteen, mutta ihmettelen, miksi vasta nyt. Vaalit ovat ovella, Meri huomauttaa.

– Jo 2014 Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tekemässä selvityksessä todetaan, että Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleet miehet ovat jopa 16-kertaisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa, Meri jatkaa.

Perussuomalaiset ovat esittäneet lukuisia toimenpiteitä seksuaalirikosten kitkemiseksi. Eduskuntaryhmä haluaa ministereiltä pikaisia toimia, ja ryhmä huomauttaakin, etteivät kaikki päätökset edes tarvitse eduskunnan päätöstä.

– Ministereillä tässä on suurin vastuu, koska perussuomalaisten ollessa vielä hallituksessa joulukuussa 2015 tehtyä turvapaikkapoliittista toimenpideohjelmaa ei ole noudatettu. Suomessa on edelleen Pohjoismaiden löysin turvapaikkapolitiikka. Olemme ainoa ryhmä, joka haluaa muuttaa tämän faktan. Näin suojelemme konkreettisesti kansalaisiamme.

– Haastankin kaikki ryhmät näihin konkreettisiin toimenpiteisiin mukaan tyhjien puheiden sijaan, Meri päättää.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perässähiihtäjille

      – Ulkomaalaisten rikollisuus edellyttää konkreettisia toimia, toteaa perussuomalaisten Ville Tavio.

      Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio peräänkuuluttaa puheiden sijaan konkreettisia esityksiä hallitsemattoman turvapaikanhakijatilanteen ja ulkomaalaisten rikollisuuden kitkemiseksi.

      – Johtavat poliitikot esittävät kriiseihin yleensä ratkaisukeinoinaan julkisuudessa aina jotain näennäisiä kiristyksiä tai typeriä työryhmiä pohtimaan toimenpiteitä. He hyvesignaloivat ja pelaavat vähän aikaa, kunnes asia on unohtunut suuren yleisön mielestä, Tavio moittii.

      – Esitin aiemmin lakialoitteella ulkomaalaisten rikollisten karkotusautomaattia, mutta Sipilän hallitus ei tahtonut toteuttaa sitä. Olisikohan automaattinen karkotus mahdollista toteuttaa seuraavan hallituksen toimesta? Tavio pohtii.

      Perussuomalaiset ovat esittäneet maahanmuuttopolitiikkaan useita konkreettisia muutoksia, kuten laittomasti maassa olevien välitöntä säilöönottoa.

      Hallitsematon siirtolaisuus voidaan Tavion mukaan ottaa hallintaan esimerkiksi asettamalla kiintiöt turvapaikanhakijoille tai rajaamalla näiden sosiaaliturvaa Suomen houkuttelevuuden vähentämiseksi.

    • sivusta-seurannut

      Sipilä kehui kuinka meille tulee työvoimaa ,mitä tilastot kertoo niin ei ole kehuttavaa. Oulussakin päivät norkoilevat ostoskeskuksien sisä ja ulkotiloissa. Kahviloissa ja bubeissa elvistelevät eikä näy olevan rahasta puutetta.

    • olisipersuilleoikein

      Antaa persuen ihmetellä, niillähän ei muita aiheita olekaan kuin tuo maahanmuutto. Persuilla kävi taas hirmu munkki, kun asian tiimoilta paljastui sopivasti vaalien alla nämä lasten hyväksikäytöt.

      Persuille tekisi gutaa joutua puheistaan vastuuseen, hehän aina ölisevät milloin rajoja kiinni, milloin jo olevia maahanmuuttajia pihalle jne. Ei paljoa ole heidän huuteluissa mietitty, kuinka heidän mielipiteet menisivät perustuslain ja kansainvälisten sopimusten kanssa yhteen.

      Toivottavasti saavat taas jytkynsä ja että joku ottaisi hallitusvastuuseen vielä, niin alkaisi tyhjän huutelu hiljenemään. Niin hän siinä kävi viimeksikin ja sitten puolue hajosi.

      • ei.älyä

        Raiskaajan puolesta puhuja varmaan raiskaisi itsekkin mutta älyää seuraamukset jos älyää.


      • hehhee

        Rääpäle ei taas tiedä millä puolen seisoo.


      • Oulussa-
        hehhee kirjoitti:

        Rääpäle ei taas tiedä millä puolen seisoo.

        Se on vielä joulua viettämässä.


      • Suomen perustuslain pitäisi suojella suomalaisia, eikä olla heitä vastaan.Sitä pitäisi käsittääkseni tulkita aina ensiksi, varsinkin jos kansainvälinen laki on ristiriidassa perustuslain kanssa.


    • kuhnu-

      Asiat ovat tärkeitä ei hillotolppa.

    • Suomen-vankilassako

      Raiskaajat Suomessa, Irakkilaiset , Afgaanit , Iranilaiset ja VIROLAISET?

    • Matu-bisneksessä liikkuvat niin isot rahat, ettei sen tuomista lieveilmiöistä haluta paljon rummuttaa.Bisnesmiehiä/naisia ei taida paljon kiinnostaa, jos muutama pikkupimu menettää neitsyensä, ehkä vasta siinä vaiheessa alkaa älämölö, kun omaan nilkkaan kolahtaa.

    • eipersuille

      Vuoden 2015 vaaleissa ei kerennyt muste kuivua hallitussopimuksessa kun persut olivat jo maahan-
      muuttomyönteisiä ja pakolaisia alkoi tulla ovista ja ikkunoista ja muka työväen puolue oli kokoomuk-
      sen kanssa joka asiassa samaa mieltä. Halla-Ahon tullessa puheenjohtajaksi hän lupautui jatkamaan
      hallitusyhteistyötä Soinin linjan mukaisesti joten tuskinpa se linja muuttuisi vaikka Halla-Aho olisi
      pääministeri.

      • fakta-asia

        Tutustu paremmin neuvottelutulokseen jonka Halla-aho piirsi, sitten tuli loikkarit jotka vesitti sen.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1696
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1196
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1183
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1076
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1007
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      874
    Aihe