Mitä Tempauksen Jälkeen?

Rauhan tervehdys.

Pian tapahtuu seurakunnan tempaus, niin kuin Jeesus sanoi: "toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään" (Lk. 17:34) ja "tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen" (Jh. 14:3). Uskovaiset ja viattomat lapset haetaan pois pahaa näkemästä, niin että miljoonia ihmisiä katoaa silmänräpäyksessä maailmasta.

Maan päällä alkaa hyvin vaikeat ajat.

"Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko." - Matteus 24:21-23

Tällöin esittäytyy Kristuksena - se on messiaana - suuri maailman johtaja, joka on Antikristus, jolla on uusi sanoma (evankeliumi) jaettavana ihmiskunnalle ja hän esiintyy erittäin vakuuttavasti, eksyttäen monet.

Monet ovat pilkanneet tätä sanoma, kuten Raamattu ennusti: "viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: 'Missä on lupaus hänen tulemuksestansa?'" (2.Pt. 3:3-4), mutta heille tulee suuri pettymys, sillä "Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: 'Nyt on rauha, ei hätää mitään', silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon" (1.Ts. 5:2-3), koska he eivät tehneet valmistuksia eivätkä totelleet Jeesuksen neuvoa: "Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on" (Lk. 21:36).

Voi olla, että kun luet tätä, se on jo tapahtunut ja et ollut valmis, niin että jäit tuohon suureen petoksen aikaan tänne. Jos kävi näin, niin tässä on sanoma sinulle siitä, mitä nyt tapahtuu. On tulossa kuitenkin jälkikorjuu ja vielä on mahdollista löytää tie taivaaseen Jeesuksen syntiuhrin kauttaa.
https://youtu.be/DjKhqj89jbk

Siunauksin, MM.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234567---

      KAIKKI vaikeat ajat, vihat, vainot, ahistukset, sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset, KAIKKI ovat, ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.
      KAIKKI, kaikkien kansojen jumalattomat ja pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.

      • herätkää

        Jaa. Mitäs tuhannen vuoden kuluttua tapahtuu?


      • 1234567---
        herätkää kirjoitti:

        Jaa. Mitäs tuhannen vuoden kuluttua tapahtuu?

        Tuhannen vuoden jälkeen herätetään jumalattomat kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa.
        He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio jumalattomille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kulttaa heidät. Tämä on toinen kuolema.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen UUDEN TAIVAAN JA UUDEN MAAN, jossa vanhurskaus asuu.


      • herätkää

        Missä kohtaa se Uusi Jerusaalem laskeutuu?


      • 1234567---
        herätkää kirjoitti:

        Missä kohtaa se Uusi Jerusaalem laskeutuu?

        Ilm.21. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan, sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. 2. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin LASKEUTUVAN ALAS TAIVAASTA JUMALAN TYKÖÄ, valmistettuna niinkuin morsian miehellensä kaunistettuna.
        3. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan : Katso Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja Hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat Hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa. 4. JA HÄN ON PYYHKIVÄ POIS KAIKKI KYYNELEET HEIDÄN SILMISTÄNSÄ, EIKÄ KUOLEMAA OLE ENÄÄ OLEVA, EIKÄ MURHETTA, EIKÄ PARKUA, EIKÄ KIPUA OLE ENÄÄ OLEVA, SILLÄ KAIKKI ENTINEN ON MENNYT.
        5. Ja valtaistuimella istuva sanoi: KATSO UUDEKSI MINÄ TEEN KAIKKI.

        Missä kohtaa kysyit: 1000:nen vuoden jälkeen. Jumala ei korjaile ! Huomioi teksti: KATSO UUDEKSI MINÄ TEEN KAIKKI.


      • herätkää

        Ai jaa. Mitä sillä uudella maalla tehdään? Päätyykö sinne osa porukoista ja osa menee taivaaseen?


      • 1234567---
        herätkää kirjoitti:

        Ai jaa. Mitä sillä uudella maalla tehdään? Päätyykö sinne osa porukoista ja osa menee taivaaseen?

        Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa. 1000:nen vuoden jälkeen kun Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, niin Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien uudessa maassa. Heillä on iankaikkinen elämä.


      • herätkää

        Sinulla taitaa olla vähän adventistimainen näkemys asioista?


      • 1234567---
        herätkää kirjoitti:

        Sinulla taitaa olla vähän adventistimainen näkemys asioista?

        Sinunkin tulee tutkia Raamattua tarkemmin, ja mieluummin eri painoksia, myöskin näitä kaikkein vanhimpia. Minua kiinnostaa totuus asioista.


      • herätkää

        Näistä apokalyptisistä on yhtä paljon tulkintoja kuin Mattilan Maunosta. Ken elää hän näkee


      • Usko.Toivonen

        Eikös tuossa "1234567" näkemyksessä ole melkoinen ristiriita?

        Kirjoituksesi mukaan pyhät olisivat taivaassa ja kuitenkin kirjoitat maan päällä tapahtuvasta pyhien leirin piirityksestä.

        Uusi Jerusalemhan laskeutuu taivaasta, vasta kun uusi taivas ja uusi maa on luotu.


      • 1234567---
        Usko.Toivonen kirjoitti:

        Eikös tuossa "1234567" näkemyksessä ole melkoinen ristiriita?

        Kirjoituksesi mukaan pyhät olisivat taivaassa ja kuitenkin kirjoitat maan päällä tapahtuvasta pyhien leirin piirityksestä.

        Uusi Jerusalemhan laskeutuu taivaasta, vasta kun uusi taivas ja uusi maa on luotu.

        Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa. 1000:nen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan väkäksi aikaa.
        HE NOUSEVAT YLI MAAN AVARUUDEN, JA PIIRITTÄVÄT PYHIEN LEIRIN.
        Viimeinen tuomio jumalattomille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kulutta heidät. Tämä on toinen kuolema jumalattomille.

        Tämän jälkeen Jumala luo uudentaivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu. Helposti ymmärrettävissä, ken haluaa ymmärtää.


    • Sanasoppaa

      Joh.7:34. 7:36. 8:21-22. 13:33 Lapsukaiset, vielä vähän aikaa minä olen teidän kanssanne. Tulette minua etsimään, ja niinkuin sanoi juutalaisille: Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla, niin minä sanon myös teille.

    • kauanuskossa

      Olen samaa mieltä aloituksen kanssa. Ja vaikka ei vielä tempaus tulisi, niin yksilöllinen lähtö iankaikkisuuteen voi kuoleman kautta tulla ihan milloin vain ja on oltava valmis, asiat kunnossa ihmisten ja Jumalan kanssa.

    • 777777777777

      Kannattaisi keskittyä kristittynä elämiseen tempausten odottelun sijaan. Kaikki tulee aikanaan, emmekä me tiedä tarkalleen niistä tahtumista.
      Onkohan meissä uskovissa jokin vika, kun herätystä ei oikein näe? On liian mukavaa. Paastonkin kanssa on niin ja näin. Totista rukoilijaa Herra kuulee. On parannuksen aihetta, eikö? Minulla ainakin.

    • Kirjakääröt

      Job.5:26 Biblia. Ja sinä tulet vanhalla ijällä hautaan, niinkuin elositoma ajallansa korjataan. Kirjoitetaan: iällä.

      • uupps

        Kirjakääröt jatkaa vanhalla iälläänkin uskovan näyttelemistä.


    • >>> Pian tapahtuu seurakunnan tempaus...

      Olen yleensä pirteä, mutta aina kun kuulen jonkun profetoivan "pian" niin alkaa jostain kumman syystä haukotuttaa.

      • Kauanuskossa

        Henki, oli kymmenen morsiusneitoa. Kaikille tuli uni ja he nukkyivat. Viidellä oli öljyä, lampussa ja he pääsivät häihin mutta toiset viisi jäivät. Älä nuku ilman öljyä


      • Kauanuskossa kirjoitti:

        Henki, oli kymmenen morsiusneitoa. Kaikille tuli uni ja he nukkyivat. Viidellä oli öljyä, lampussa ja he pääsivät häihin mutta toiset viisi jäivät. Älä nuku ilman öljyä

        Ihailen joidenkin uskonoppineiden kykyä kertoa copy-pastella liimattuja tarinoita, jotka eivät millään tavalla liity itse asiaan.


    • KaikkiOmansaOttaa

      Jotkut omapäiset selittäjät kertovat että "nyt on Nooan ajat", perustellen että ihmisten teot ovat samanlaisia kuin silloin.( välitöntä asiayhteyttä Luuk.17:20.-37.) Mitä kummaa siinä on?? Aina on ihmisten pahuus ja himot olleet syntiin lankeemuksesta lähtien.( Gal.3: 22. ".Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat..." Room. 11: 32.".. Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.." ( armahtaisi niitä jotka uskovat evankeliumin ).

      Eihän siinä ole mitään sensaatiota jota pitäisi korottaa, nyt (muka) Nooan ajat ( siis uskosta osattomien tekemisillä selittäen?) ? Eihän tekstin asiayhteydessä siitä ole kysymys! Vaan Ihmisen Pojan yllättävästä tulemuksesta! Samalla tavallla oli Nooan ajan vedenpaisumus se yllätti ihmiset jotka eivät Nooan varoituksista , saarnasta vaarin ottaneet !

      ( Luuk.17:20.-37.) Luuk. 17: 6. "..Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: 27. he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. 28. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, 29. mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, 30. samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.........34. Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 35. Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään." 37. Ja he vastasivat ja sanoivat hänelle: "Missä, Herra?" Niin hän sanoi heille: "Missä raato on, sinne myös kotkat kokoontuvat"."

      ( 2.Piet 2: 1.-22 ) 2.Piet.2:5.".. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle..."

      Joutavilla omapäisillä selityksillä unohdetaan tärkein , evankeliumi, ja sen julistaminen ja kehoittaminen sen mukaan ojentautumaaan! Miten? Käytännössä.! Näkymätöntä Jumalaa rakastetaan käytännössä rakastamalla näkyvää lähimmäistä ihmiseen katsomatta! Itsekkyys on lihan teko joka tulee laittaa pois.( 2.Kor.5:12.-17.)

      Room.13:8. "..Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt. 9. Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". 10. Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys. 11. Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme..."

      Eikä Luukas kirjoita että joku jätetään johonkin "Vihanaikaan " ......"toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään..".... Eihän siinä kerrota mistään jonkun ajanmäärän kestävästä "vihan ajasta", vaan muun Ut:n asiyhteyksien mukaan Jumalan vihasta, joka kohtaa tottelemattomia ( evk:lle tottelemattomia ulkopuolisia ) ja valvomattomia uskonnollisia ihmisiä. Niin juuri "uskonnollisia" joilla on "jumalisuuden ulkokuori " mutta he kieltävät sen voiman , siis evk:n joka on Jumalan voima Room.1:16,17.

      Eikä Raamattu myöskään kerro että ( muka?) juutalaiset evankelioisivat täällä "vihan ajassa" kun srk. on "Karitsan häissä tuhat vuotta ! Voi ymmärryksen pimeyttä" Jeesuksen Kristuksen ensi sijainen tehtävä oli tulla " omiensa tykö" (Joh.1:11.) Apostolien tehtävä oli "ensin juutalaisille" evk. Jeesus tulee ja ottaa KAIKKI OMANSA , jotka ovat eläväsäs uskossa evk:n kuultuaan ja sen uskottuaan oli sitten juutalainen tai kreikkalainen. Jumalattomia kohtaa silloin Jumalan viha ja tuomio, ei tänne ketään jätetä "evankelioimaan"!!!! Evk:n kertojahan on ensin itse uskossa,jotta voi toiselle kertoa. sellainenko sitten MUKA JÄTETTÄISIIN JOHONKIN "VIHAN AIKAAN" ?? Taitaa ola valheellista omapäistä selittelyä!

      Ihminen "pelastuu " Jumalan voimasta uskon kautta (siis evk:n uskomalla, ja pysymällä siinä. Room.10 luku) ) 1.Piet.1:3. "..Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta, 4. turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten, 5. jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana..."

    • Ootte.te.hassuja

      Kovin on ennenaikaista pohtia tempauksen jälkeistä aikaa, kun itse tempauksestakaan ei ole minkäänlaista havaintoa. Mikäs siinä, on niitä pahempiakin fetissejä olemassa.

    • kauas.mopot.karkaa

      Ei tule Jeesusta, eikä tule tempaustakaan. Temppeliäkään ei tarvitse rakentaa, kun se jo on. Ja siinä asuu peto nimeltä ihminen.
      Maailmaan ei voi tulla enään yhtää petoa, joka voisi pistää petoudessa pahemmaksi kuin mihin on pystynyt ihminen.
      Sieltä se löytyy vartalopeilistä pedon kuva.

    • Samaatietä

      Mitä tarkoitat kirjoittaessasi "pian" ? Noin niinkuin ajallisesti.

      • Kauanhellari

        Lue Jumalan Sanaa Jeesuksen puhe Matt. 24. luku ja Ilmestyskirja. Jumalan sanan profetiat täyttyvät nyt rivakkaa vauhtia. Evankeliumi saarnataan media avulla ympäri maailmaa, 245 miljoonaa kristittyä kokevat ankaria vainoja, luonnon ja ilmaston saastuminen, Israelin lähihistoria. V. 1948 Israelin valtio perustettiin ja juutalaiset palaavat kansojen seasta takaisin kotimaahansa niin kuon Raamattu on ennustanut, luopumus perinteisissä kristillisissä maissa Jumalasta ja siiryminen ateismiin, moraalittomuus ja riettaus, homoseksualismi ja perhearvojen romuttuminen, sukupuolten hävittäminen, eutanasia ja abortit. Ei tätä enää Jumala kauaa katsele läpi sormien.


      • tulee.myös.tuomio

        Tuo sana "pian" tarkoittaa "pikaisesti", yhtäkkiä.

        Maailmankaikkeuteen nähden, mikä tahansa mikä tapahtuu n. 10 000 vuoden aikana, on ajallisesti "pian"...

        Helluntailaiset ovat jo sadan vuoden ajan Suomessa opettaneet kiliasmia. Maapallolla on aina sotia, järistyksiä.

        Jos Jeesus yhtäkkiä tulee, siihen on kunkin kristityn oltava valmis, mutta rikollista kiliasmi-harhassa on se, että monelta on jäänyt elämä elämättä näistä hellareiden peloitteluista johtuen. Myös itselläni ehkä suurin hengellinen trauma on kiliasmi-harhaoppi. Se on anteeksiantamatonta, sillä siitä johtunutta tapahtunutta ei voi korjata.

        Mutta kiliasmin, tempauksen jälkeen tulee myös tuomio. Tämän nuo ihmisten peloilla rahastaneet huijarit ovat kaiketi unohtaneet, mikäli mitään uskovatkaan. Tuomio varmasti tulee.


      • Samaatietä

        Niinkun Jumalalle tuhat vuotta on kuin yksi päivä.

        Pian voi tarkoittaa tuhatta vuottakin, ymmärtääkseni.


    • tulevaisuus1000

      Ei taivaaseen mene, kuin ne, jotka tulevat hallitsemaan Jeesuksen kanssa. Ilm. 20: 6. Ei kaikista ihmisistä tule hallitsijoita, vaan ne, jotka mainitaan olevan Jeesuksen kanssa taivaallisen Siionin vuorella. Ilm. 14: 1-3.
      He hallitsevat Kristuksen kanssa 1000v. niitä jotka säilytetään elossa yli suuren ahdistuksen ja Harmageddonin. Ilm. 16:16. Imestyskirja nimittää heitä suureksi joukoksi. Ilm.7:9 ja jae 14 mainitsee heidät niiksi, jotka pääsevät elävänä yli suuren ahdistuksen ja Harmageddonin.
      Mitään yleistä tempausta ei Raamattun mukaan tule, vain ne, jotka tulevat Jeesuksen hallitsijaistovereiksi.

      • 1234567---

        Toisessa tulemisessaan Jeesus vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. KAIKKI kaikkien kansojen jumalattomat, pedonkumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään. Tänne ei jää yhtään jumalatonta eloon, ketä täällä tulisi hallita.

        Kaikki sodat ja suuret ahdistukset ovat, ennen Jeesuksen toista tulemista.


    • Summija

      Pian ja pian, ei sieltä mitään tempausta ole tulossa! Sama laulu jo vuosikymmeniä helluntailaisuuden parissa. On varmaan hienoa elää fantasiassa, jossa voi uskotella itselleen ja muille olevansa valaistunut sanansaattaja, varoituksen tuoja ja kohtaloiden tietäjä, joka kaikki on vain sairaan mielen houretta.
      Ei tarvitse paljoakaan kierrellä ja itseään sivistää, kun on selvää, että homma ei toimi tuonne päinkään! Tuommoisista julistuksista loistaa kilometrien päähän vahva eksytys ja valhe. Jokainen voi itse ottaa selvää, nyky-yhteiskunnassa tietämättömyys on valinta.

      • 1234567---

        Ilmestyskirjan sanoma: Kaikkien näiden täytyy ensin tapahtua ja sitten tulee loppu.

        Pian ja pian on kyllä vähän outo. Ennen tempausta, joka tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa, niin ennen sitä on KAIKKI, viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, ahistukset, sodat ja pedon kumartamiset.
        Viimeisin vaino ja suuri ahdistus on, ennen Jeesuksen toista tulemista, kun peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi. Ilm.17:13. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.
        Vainoojina ovat peto ja pedon kumartajat. Näissä viimeisissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista. Vastakkain tulevat olemaan pedonmerkki sunnuntai ja Jumalanmerkki sapatti.

        Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan, kun Jeesus tulee toisen kerran.


    • FaktaaPukkaa

      Jos pysytään tiukasti tunnetuissa faktoissa, niin tempauksen jälkeen tulee työntö.

    • varohapatuksia

      Adventistit tietävät ketkä joutuvat helvettiin ja miloin ylötempaus tapahtuu.
      Kyllä valveutunut kristitty haistaa adventismiapatuksen tällä palstalla.

      Kristinuskoon ei kuulu
      - sapatillaan ja syömisillään kerskaaminen sekä sapattiöyhötys
      - Jeesuksen tutkiva tuomio v. 1844 lähtien aikalaskelmineen
      - sunnuntai pedonmerkki
      - väärä profeetta sapattinäkyineen
      - valheveljeily ja eksytykset adventismin viitekehyksessä

      • tulevaisuus1000

        Enpä kehuisi tempausoppiakaan. Ymmärryksen puutetta. Raamatun opetus on hyvin selvä. Miksi ihmisiä siirreltäisiin paikasta toiseen, taivaaseen ja taivaasta pois. Kyllä lunnaiden tarkoitus on palauttaa ennalleen se, mikä oli Jumalan alkuperäinen tarkoitus. Se ei ollut ihmisten kerääminen taivaaseen. Maa annettiin ihmisten asuinpaikaksi.
        Jumalan valtakunta täyttäisi tuon tarkoituksen, Jeesus kuningastovereineen muodostaa vanhurskaan hallituksen ja tottelevainen suuri joukko, muut lampaat, muodostavat uuden maan. Psalmit 37: 9-11, 29. Se on Jumalan tarkoitus jo alunperin. Joh. 10: 16. Pieni lauma ja muut lampaat, joilla olisi samanlainen palvonta, mutta erilainen toivo. Pieni lauma taivaaseen ja muut lampaat elämään paratiisimaassa. Luonnollista ja selvää.


      • 1234567---
        tulevaisuus1000 kirjoitti:

        Enpä kehuisi tempausoppiakaan. Ymmärryksen puutetta. Raamatun opetus on hyvin selvä. Miksi ihmisiä siirreltäisiin paikasta toiseen, taivaaseen ja taivaasta pois. Kyllä lunnaiden tarkoitus on palauttaa ennalleen se, mikä oli Jumalan alkuperäinen tarkoitus. Se ei ollut ihmisten kerääminen taivaaseen. Maa annettiin ihmisten asuinpaikaksi.
        Jumalan valtakunta täyttäisi tuon tarkoituksen, Jeesus kuningastovereineen muodostaa vanhurskaan hallituksen ja tottelevainen suuri joukko, muut lampaat, muodostavat uuden maan. Psalmit 37: 9-11, 29. Se on Jumalan tarkoitus jo alunperin. Joh. 10: 16. Pieni lauma ja muut lampaat, joilla olisi samanlainen palvonta, mutta erilainen toivo. Pieni lauma taivaaseen ja muut lampaat elämään paratiisimaassa. Luonnollista ja selvää.

        Maa on saastunut asukkaitten alla, sillä he ovat rikkoneet lait muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
        1000-vuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maanpäällä. Jumalattomat kuolleina odottamassa tuomion ylösnousemusta 1000:nen vuoden jälkeen. Tuli tekee heistä lopulta lopun.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uudentaivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.


    • Joonkumma

      Adventistit tietävät ketkä joutuvat helvettiin ja miloin ylötempaus tapahtuu.
      Kyllä valveutunut kristitty haistaa adventismiapatuksen tällä palstalla.

      Kristinuskoon ei kuulu
      - sapatillaan ja syömisillään kerskaaminen sekä sapattiöyhötys
      - Jeesuksen tutkiva tuomio v. 1844 lähtien aikalaskelmineen
      - sunnuntai pedonmerkki
      - väärä profeetta sapattinäkyineen
      - valheveljeily ja eksytykset adventismin viitekehyksessä
      Ko

      • 1234567---

        Herran sana syömisiin: Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.
        Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. Ei tässä mitään viitekehyksiä tarvita.


    • Niin kyllähän täällä katsomopaikoilla kaiketi tilaa on kun rytinä ei ole vielä alkanut , seurakunta on hajallaan ympäri maailmaa eikä "kokoonnu" ennenkuin kuningas saapuu tänne materiaaliseen maailmaan ensiksi meidän kauttamme ja sitten ;)
      Teillähän on jo lahkonne järjestyksineen , se on palkkanne ymmärryksessänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1437
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1141
    3. 37
      822
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      816
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      775
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      762
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      732
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      689
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      642
    Aihe