Yksi ulkomaalainen pummi maksaa noin miljoonan!

Anonyymi

Ja sinä duunari sen maksat!

12

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikään hinta ei ole liian kova että näkee iloisesti minkkiturkissaan hymyilevän Afrikan sarvelaisen.

    • Anonyymi

      Suomalainen duunari saadaan näyttämään ahkeralta amnattimieheltä noiden rinnalla.

    • Anonyymi

      Halvoiksi ne tulee omiin poliitikkoihin verrattuna.

    • Anonyymi

      lasku olisi huomattavasti halvenpi jos pelattaisiin suomalaisten mallin mukaan jossa aktivoidaan velvoitteet työn tai koulutuksen saamiseksi sosilaalisen tujen saamiseksi elämiseen,

    • Anonyymi

      Itse ainakin olen oppinut katsomaan vierasmaalaisia, varsinkin tummaihoisia katukuvassa sillä silmällä, että tuokin loisii tältä yhteiskunnalta elinaikanaan miljoona euroa, eikä siitä ole vastavuoroisesti mitään hyötyä koskaan!

      Kenen ihmeen mielestä se voi olla oikein?

      • Anonyymi

        Stadissa pääsee nopeasti miljardiin.


    • Anonyymi

      Älä muuta sano,mutta duunarit ei sitä itse tajua.
      Miten ne työnsä tekee,kun noin pieni asia tuottaa vaikeuksia tajunnassa?
      Onko niin, työväki haluaa mamuttaa itsensä töistä pois,mutta silti aluaa maksaa PAKKOMAKSUMAMUTUKSEN?

    • Anonyymi

      Suomi on pala palalta antanut periksi tänne tulleille ulkomaalaisille. He tulevat vaatimaan lisää, koska he saavat haluamansa – korkeintaan siihen tulee viivettä, koska aina ei voida antaa kaikki tänne ja heti.

      Verohallinnon ohjeet on kymmenellä kielellä. Se on loogista, koska tänne on tullut niitä huippukoodareita, jotka pärjäävät työssään englanniksi. Oleskeluluvan saanut turvapaikan hakija voi tehdä työtä ja maksaa siitä veroa, vaikkei suomea osaakaan. Infopankissa verotusohjeistus on englannin lisäksi arabiaksi, espanjaksi, farsiksi, kiinaksi, ranskaksi, somaliksi, turkiksi, venäjäksi ja viroksi. Yksittäisiä ohjeita ja lomakkeita on mm. thaiksi, valko-venäjäksi ja venäjäksi (marjanpoimijat!).

      KELA ohjeistaa eri kielillä ulkomaalaisia. Sillä oleskeluluvan saatuaan ulkomaalaisella on samat sosiaalitukioikeudet kuin suomalaisilla. Senkin jotenkin ymmärtäisi, jos ohjeet olisi rajattu näkymään vain Suomessa. Nyt tulijat voivat kotimaassa selvittää, mistä maasta saa parhaat edut ja mitä kaikkea Suomesta saa. Ohjeita on mm. arabiaksi, farsiksi, kurdiksi (sorani), somaliksi, venäjäksi ja viroksi. Vieraskielisiä ohjeita onkin luettu enemmän Suomen ulkopuolella kuin Suomessa.

      Mutta miksi vaaliohjeet ovat suomen ja ruotsin lisäksi 21 eri kielellä. Oikeus äänestää on Suomen kansalaisilla. Kansalaisuuden saaminen edellyttää suomen tai ruotsin kielen taitoa. Silti eduskuntavaaleissa äänestysohjeet on annettu mm. albaniaksi, arabiaksi (mm. Irak, Syyria), farsiksi (Afganistan, Iran), kiinaksi, saksaksi, somaliksi, soraniksi (kurdin kielen murre), thaiksi, turkiksi, venäjäksi ja vietnamiksi. Miten muuten lukutaidoton saa tietoa äänestyksestä. Suomen kansalaisuuden voi saada luku- ja kirjoitustaidoton, joka ei osaa sanaakaan suomea eikä ruotsia. No hänellä on oikeus tulkin käyttöön.

      Ohjeistus annetaan myös Suomen vähemmistökielille romani sekä kolmelle saamen murteelle (inari-, koltta- ja pohjoissaameksi).

      En tällä kertaa laske, mitä maksaa. Mutta mukavasti ohjeiden laatiminen työllistää virkamiehiä ja vähemmistöjen edustajia.

      Oikeus osallistua ehdokkaana Suomen vaaleihin tulisi kieltää kaksoiskansalaisilta, joille Suomen kansalaisuus on järjestyksessä myöhemmin annettu. SDP tosin haluaa presidentiksikin oikeuden ulkomailta tulleelle. Se aika voi olla lähellä, kun Suomi vähitellen vallataan pois suomalaisilta.

      Emme tiedä useimmista tulijoista mitään. He esiintyvät eri nimillä, valehtelevat ikänsä, nimensä ja jopa lähtömaansa. Suomen kansalaisuuden saadessaan he eivät menetä kotimaansa kansalaisuutta. Passi toki voi vanhentua, mutta sen voi kätevästi uusia lomamatkalla.

      SUPO tekee turvallisuusselvityksiä, mutta ulkomaalaisille ne ovat yhtä tyhjän kanssa. Tämä nähtiin raadollisesti eduskuntaan SDP:n listoilta valitun irakilaisen arvopohjasta. Juutalaiset ja homot ovat hänelle roskasakkia. Suomalaiset olisivat moisista puheista käräjillä alta aikayksikön.

      Kaksoiskansalainen voi matkustaa Afganistanin/Irakin/Somalian ja Suomen välillä vapaammin kuin Suomen kansalainen. Hänellä ei ole edes moraalista ongelmaa mennä kotimaahansa, josta hän on henkensä uhalla paennut Suomeen.

      Eikä tässä vielä kaikki. Suomalainen ei voi muuttaa Helsinkiin eikä pääkaupunkiseudulle, ellei hän ole itse järjestänyt itselleen asuntoa. Mutta jonnekin Lieksaan sijoitettu ulkomaalainen, jolla ei ole edes Suomen kansalaisuutta, voi ykskaks päättää, että nyt lähden Helsinkiin. Ja sosiaalitoimisto järjestää hänelle/perheelle asunnon ja vielä maksaa vuokran.

      Suomalainen ei voi saada asiaansa valitusoikeutta kuin kerran ja silloinkin siitä on maksettava. Ulkomaalainen voi valittaa samasta asiasta uudestaan ja uudestaan ja hän voi elää Suomessa vuosikausia tekemällä uusia turvapaikkahakemuksia kun edelliset on hylätty. Mitään rajaa tälle oikeudelle ei ole määrätty. Kaiken lisäksi Suomi maksaa tämän prosessin uudestaan ja uudestaan, eikä ulkomaalaisella ole edes mitään omavastuuta omassa asiassaan.

      Että näin. Päättäjillemme suomalaiset ovat vain maksajia. Ulkomaalaiset ovat kunniakansalaisia, joille pitää antaa vastikkeetta kaikki ja vieläkin enemmän.




      Pauli Vahtera

      • Anonyymi

        Joo, paljon asiaa, siksi äänestin demareita, jotta saadaan edes jotain rotia asiaan.


    • Anonyymi

      Pöljä pölvästi. Ei maksa.
      Ei kenelläkään duunarilla ole varaa maksaa noin paljoa yhdestä pummista.
      Missä niitä edes myydään? Nuoret tytöt voisi mennä kaupaksi.

    • Ja sinä duunari äänestäjä , sinä olet sen myös sallinutkin äänestämällä päättäjät jotka suosivat tuollaista linjaa.
      Eli jäljet johtavat duunariin kuitenkin joten jatka duunia vaan , valtion orja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe