Tieteellinen vai poliittinen ilmastonmuutos?

Anonyymi

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valitsen usko nollisen ilmastonmuutoksen

    • Anonyymi

      On itsestään selvää, että kun tämä tieteellinen näkökulma tulee suurten ihmisjoukkojen (meidän tavan kansalaisten) tietoisuuteen) niin poliittinen ilmastonmuutos, jota meille on syötetty, tulee tiensä päähän.

      Maamme poliitikot ovat syöttäneet tätä valheellista pajunköyttä meille jo pitkään, mutta nyt pää on tulossa vetäjän käteen.

      Kansalalaisina meidän tulee olla aktiivisia, käyttää facebookia ja vastaavia tiedon levittämiseen. Kuten näkyy, nämä ilmastokokouksen youtube-videot ovat saaneet lyhyessä ajassa paljon katselukertoja

    • Anonyymi

      Videolla osassa 10 kerrotaan että Grönlannissa ja Islannissa on ollut maanviljelystä ja kaikiialla Englannissa on kasvatettu viinirypäleitä

    • Anonyymi

      Näitä ilmastokokouksista laaditaan loppuraportti

      Ilmastokokouksien loppuraportissa kerrotaan päätöksen olevan poliittinen, EI TIETEELINEN JA SE LUKEE SIELLÄ.
      1,5 asteen nousu on poliittinen päätös.

      Olen varmaan ainut palstalaisista joka on viimesimmän raportin lukenut.

      Nyt uutisia ilmaston muutoksesta

      LAINAUS
      Jo 1970-luvun lopussa arveltiin että aurinkokuntamme on ajautumassa tähtienvälisen kaasupilven sisään, ja nyt tuon pilven olemassa olo on jo varmistettukin. Jo tuolloin -70 luvulla nähtiin viittauksia tuon kaasupilven olemassa olosta ja mietittiin sen vaikutuksia aurinkokuntamme ilmastoon.

      1978 Astrophysical Journal:issa julkaistu tutkimus sanoo lopuksi että Maa-palloja ja Mars planeetalla samaan aikaan tapahtuva ilmastonmuutos olisi merkki että aurinkokuntamme on todella liikkumassa tuohon kaasupilveen. Vielä tutkimuksen julkaisu aikaan ei avaruusluotain Vikingin tuloksia Mars planeetasta oltu vielä saatu, mutta sittemmin on selvinnyt että Mars planeetalla alkoi tuolloin -70 luvulla ilmastonmuutos ..juuri samaan aikaan kun Maa-pallolla alkoi ilmasto lämmitä.

      Eli saako aurinkokuntamme lisä energiaa tuosta kaasupilvestä, ja näin selittää usean aurinkokuntamme taivaan kappaleen ilmastonmuutoksen?


      OTSIKOITA
      Ilmastonmuutos Mars planeetalla
      Muutoksia Jupiter planeetalla
      Muutoksia Merkuriuksella
      Ilmastonmuutos Neptunuksella
      jne

      http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38196-ilmastonmuutos-johtuu-suurimmaksi-osaksi-aurinkokunnan-sisaisista-muutoksista

      • Anonyymi

        "1,5 asteen nousu on poliittinen päätös."

        Rajoittaa ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen 1.5 asteeseen on tavoite ja tietenkin tavoitteet ovat poliittisia päätöksiä.


    • Anonyymi

      Katsoin tuon ensimmäisen osion ja yllätyksenä tuli, että skeptisten parissa parjattu IPCC on aidosti tuonut raportissaan esille kaikki ilmastoon vaikuttavat tekijät, mutta lehdistö on vain huomioinut ihmisen mahdollisen vaikutuksen. Tuo lehdistön toiminta ei yllätä, mutta tieteentekijät eivät siis ole politisoituneet niin pahasti kuin olen luullut.

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutos on globaali korruptio kiinalaisille innovaatioille. Globaalin objektiivisen tutkimusryhmän mukaan hiilidioksidia on vähemmän kuin lähes koskaan ihmiskunnan aikana. Aasiassa on jo käyttökelvotonta maata hiilidioksidipuutteen takia.


    • Anonyymi

      Sadat tiedemiehet tutkii asiaa kymmeniä vuosia - mitä välii?
      Jouni kirjoittaa blogin - no senhän täytyy olla totta!

      • Anonyymi

        En oikein ymmärrä mitä yritit sanoa, mutta sen kai ymmärrän, että blogin kirjoittaja on ainoastaan koonnut videot yhteen. Ja auttanut tämän asian tietoisuuteen tulemista. Eihän blogin kirjoittaja ole väittänyt tutkineen tätä asiaa. Hyvä että on tuonut nämä näytille kuten muitakin ilmastoon liittyviä blogikirjoituksia. Hyviä ajatuksia on tullut myös tämän otsikon alle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En oikein ymmärrä mitä yritit sanoa, mutta sen kai ymmärrän, että blogin kirjoittaja on ainoastaan koonnut videot yhteen. Ja auttanut tämän asian tietoisuuteen tulemista. Eihän blogin kirjoittaja ole väittänyt tutkineen tätä asiaa. Hyvä että on tuonut nämä näytille kuten muitakin ilmastoon liittyviä blogikirjoituksia. Hyviä ajatuksia on tullut myös tämän otsikon alle

        Öljyfirmat maksaa ja populistit on muka kansan puolella kun saarnaavat heidän agendaansa. Salaliittoöyhöt ovat itse osa salaliittoa - tahallaan tai tyhmyyttään. Tällä kertaa ihan oikeaa.

        Öyhöjen kaikki kyky kriittiseen ajatteluun katoaa, kun joku kertoo, että aja vaan helvetin isolla katumaastorilla ja vedä pihviä niin kauan kun sepelvaltimossa virtaa edes vähän verta. Ja nythän saa tosi hyvin vaatteita myös XXXL -koossa.

        Esimerkki Jouni-blogin jounimaisuuksista:
        Ennen teollista vallankumousta ilmakehän hiilidioksipitoisuus oli 280 ppm. Se kasvoi vuoteen 1980 mennessä 340 ppm:ään. Nyt ollaan hyvin lähellä sitä, että 400 ppm menee rikki. Mutta kun Jouni kirjoittaa Jouni-blogissaan, että ihmisen, joka on polttanut miljardeja tonneja hiiltä ja öljyä sekä raivannut miljoonia neliökilometrejä metsää laitumiksi ja pelloiksi on aiheuttanut vain 19 ppm:n muutoksen vaikka kokonaismuutos on ollut 120 ppm, niin ÖYHÖ USKOO!Tarviiko sanoa enempää?


    • Anonyymi

      Ilmastonmuutoshysterian voisi pistää naftaliiniin muuten, mutta EU-vaaleissa sitä taas tarvitaan peittämään tärkeämpiä keskustelunaiheita ja lisäämään vihreiden ääniä

    • Luoja antaa ihmisille mahdollisuuden muuttua kohtuullisiksi kulkijoiksi jotka eivät ryve kulutushysterioissaan eli synneissään.

      Kieltäjät/rypijät tuhoutuvat taistellessaan itsekkäiden aatteidensa puolesta ja Jumalan valtakunta perustetaan Jumalan tahdon mukaisesti jonne todellisen ihmisyyden oivaltaneet (Jumalan armosta) pääsevät asumaan.

      Eli uskonnollinen ilmastonmuutos tässä tajunnassa.

    • Anonyymi

      Ilmankos vihreät ovat aina tuntuneet hyvin vastenmielisiltä, kaikki mihin he ovat näppinsä puuttaneet, on menny täysinpäin petolinnun persettä.
      Varmaan väittävät noita tieteellisen analyysin tuloksia ilmastosta epätieteelliseksi. Kaikissa kouluissa lapsille pitää näyttää tuo tutkimus, etteivät joutuisi vihreitten joukkopsykoosin valheisiin mukaan!
      HALLA-AHO ON OLLUT TÄYSIN OIKEASSA vihreitten vouhotuksen laittamiseksi kuriin, ja TOTUUDEN NUHTELUUN.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Korjaus: Halla-aho ei kiistä ilmastonmuutosta. Ei ainkaan kiistänyt vaalikeskusteluissa. Hän oli vain sitä mieltä että muut tehkööt jotain, meidän ei tarvitse, kun ei haluta.


    • Anonyymi

      Ei ole tiedettä ilman politiikkaa, eikä politiikkaa ilman tiedettä.
      Sopimuksenvaraisia molemmat!

    • Anonyymi

      Kosmologinen tiedemies ilmoitti juuri, että ihminen syntyy ei-mistään ja kuollessaan palaa ei-mihinkään. Mitä tämä ”ei-mistään ei mihinkään” -maa pitää sisällään. Millainen ilmasto siellä mahtaa olla.

      Tällaista populismia meille syötetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe