Veroparatiisi Niinistö veti teippiä köyhien suiden eteen ja mediat kiittelivät runsain mitoin

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174517/tampereen-kaupunki-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla#comment-100228735

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16182788/tampereen-ratikka-maksatetaan-koyhyyselakelaisten-hengilla

Veroparatiisiväen, eli mm. eläkeyhtiöiden tuhansilla miljardeilla euroilla, sota- ja aseteollisuuden sijoituksia tehneiden veroparatiisi-äärioikeiston, valtaan ostama ja mainostama Niinistö, piti käytännössä puheen, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisen puolesta.
Mediat tietysti kiittelivät valtavasti, kun ei tarvitse tehdä töitä ensi vuonnakaan, vaan voi jatkaa rahastamista heiltä, joilla ei mitään ole.

"Ministeri meni naimisiin biopolttoainekauppiaan kanssa" - ei ole tiedonvälitystä, vaan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN juoru.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk

Nyt eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, teki VALEKOROTUKSEN, jonka se otti ovelasti silmänkääntötempulla, taka-oven kautta moninkertaisesti pois mm. maksattamalla köyhistä köyhimmillä sairauseläkeläisillä, esim. 400€ kalliimpia bussimaksuja vuodessa Tampereella.

Esim. ns. 2-vyöhykkeellä asuva sairauseläkeläinen, maksaa n. 2000€ neljässä vuodessa siitä, että ei köyhyyteen pakottamisen takia, omista säästöjä, eikä luotollisia pankkikortteja, joilla voisi maksaa erissä, sen rikkaille edullisemman bussin vuosi-matkakortin, tai uimahallimaksut, kun itsekuntouttaa itseään, eli säästää valtion ja kunnan rahoja.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksipuoluejärjestelmästä on lyhyt matka diktatuuriin, joten kyllä tiedotusvälineitten kuuluisi olla jo vakavasti huolissaan.

    • Anonyymi

      Ei se ole mikään "eläkekorotus", että heitetään viiskymppinen ja otetaan se moninkertaisesti toista kautta, eriarvoistavina kalliimpina kaupungin joukkoliikenteen ja uimahallien ym maksuina pois.
      Ei onnistuisi Saksassa tuollainen silmänkääntötemppu, minkä eduskunnan yksipuoluejärjestelmä nyt teki, ja vaatii yhdessä opposition ja veroparatiisipresidentin kanssa, vielä kovempaa sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisiä.

      Suomen rikkaalla valtiolla eläkeyhtiöineen, olisi ollut helposti varaa, asettaa se sama veroton 1 250€/kk minimieläke, kuin Saksassa tuli juuri voimaan, mutta AHNEUS on kovaa, yksipuoluejärjestelmän huipulla - itselle, lähipiireille, veroparatiisisote- ja sotabisneksiin, riittää kyllä tuhansia miljardeja, muttei köyhistä köyhimpien aitoihin eläkekorotuksiin - nyt tehtiin SILMÄNKÄÄNTÖTEMPPU, joka maksatetaan jälleen kalliisti, sairaus- ja kansaneläkeläisköyhillä.

      Olisi tarvittu rahaa mm. hammas- ja silmälääkäriin - ei vieläkään, vaan ojennamme jälleen 400€ rikkaiden vuorineuvosten vapaamatkustamiseen Tampereella. Ratikat maksatetaan heillä, joilla ei mitään ole.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus jatkaa, sen Stubbin hallituksen aloittamaa, perustuslain vastaista 50€:n pääsymaksua "omavastuuta" reseptilääkkeisiin, joka on monelle vanhukselle, vammaiselle ja pitkäaikaissairaalle, se lopullinen niitti, kun ei ole varaa ostaa edes kunnollista ruokaa.

      • Anonyymi

        Sipilän regiimi sen keksi 50€ 📛📛📛


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ei souli tästäkään:
        "Kataisen- jyrki katainen -Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta teki joulukuussa 2013 suomalaisille kalliin virheen, kun se poisti Fortumilta strategisen tehtävän ylläpitää sähköverkkoa. Tämä päätös antoi luvan myydä Fortumin sähköverkot ulkomaalaisten sijoittajien 80-prosenttisesti omistamalle Carunalle."

        https://vasemmisto.fi/caruna-kaupan-salat-julki/

        Siinähän maksetaan ikuisesti pörssipiireille köyhästä suomesta tavallinen kansa pakkomaksuja- fantastista?

        Kannatti äänestää porvaria?

        https://
        keskustelu.suomi24.fi/t/16271223/nain-vasemmisto-pisti-koyhat-kurjuuteen


    • Anonyymi

      Ei ole näkynyt vetäjää.

    • Anonyymi

      "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ruikuttavat medioissa ja kerjäävät sääliä. Erottaa pitäisi koko sakki, sen verran ala-arvoista toimintaa, kun valittavat siitä, mitä itse ovat asemistaan, olleet tekemässä Suomen kansalle.

      http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

    • Anonyymi

      Ensin viedään aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, sen jälkeen sananvapaudet, alisteisiin asemiin pakotetuilta ja sitten kun he eivät hyväksy EK-medioitten äärioikeistopropagandaa, tullaankin "asiantuntijaraadin" kanssa, ehdottelemaan "digipakkoja ja medialukutaitoa" - siellä ovat VeroparatiisiNiinistö runoilijarouvineen, olleet veroparatiisi-äärioikeiston kanssa ideoimassa, kuinka nälkäisiä syväkyykytettyjä, voitaisiin pahoinpidellä vielä vähän lisää, ja entistäkin kierommalla tavalla, digiväkivallalla ja "mediaopetuksella".

      https://yle.fi/uutiset/3-11772468

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Tuonkin oikeistolaisen hyväosais-raadin ruokkimiseen, käytetyt varat,olisi pitänyt antaa köyhyyseläkeläisille. Väkivaltaa hienoihin tavoitteisiin puettuna, sitä eduskunnan korruptoitu yksipuoluejärjestelmä osaa.

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia







      EK-medioitten äärioikeistopropagandan, julkkisjuorut, kuka-kukin-on- ja tekniikan temppuleikit, ovat raakaa väkivaltaa, täysin tarpeettomia lisävaatimuksia heille, jotka ovat äärimmäisessä köyhyydessä, pitkän jatketussa köyhyyteen pahoinpitelemisessä, jo lopen uupuneita ja tarvitsisivat vain, sitä aitoa oikeusturvaa, sellaiset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli jonkinnäköisen oikeusturva, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa on.

    • Anonyymi

      IS-keskustelupalstalla, silloin kun se vielä oli olemassa, kirjoitimme VeroparatiisiNiinistöstä kuinka korruption tulosta, kansalta varastetuilla varoilla, äärioikeiston veroparatiisikeinottelijoiden, valtaan ostama, ek-mediamainonnalla, pahvisauli onkaan - se ihme kyllä hetkeksi julkaistiin, mutta sen jälkeen alkoikin sitten tuo sananvapauksien estäminen, eli rekisteröitymispakko, joka on alisteisiin asemiin köyhyyteen pahoinpidellyille, vakava uhka terveydelle ja hengelle, siis täysin eri asia kuin ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille turvaverkkoineen, eli käytännössä estivät sananvapaudet, koska olemme eri mieltä heidän kanssaan.

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

      https://harto.wordpress.com/2017/08/22/jos-olet-mediakriittinen-ole-kunnolla/

      Korruptio-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, "business finlandeineen", Talvivaara rikoksineen, FinCEN-kansioineen, Nuorisosäätiöineen, ym kupruineen ja valtion, eli kansalaisten ryöstöineen, niihin pakkoihin ja lukutaito-oppeihin kuuluisivat.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

      Vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia miljardien edestä, suoraan verokeitaisiin - kansalaiset äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa. Siinä Suomi 2021.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      https://www.thetimes.co.uk/article/hundreds-of-uk-academics-investigated-over-weapons-links-to-china-bpcks76bv

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe