MITÄ ON MORMONISMIUSKONTO?

Anonyymi

Se on saatanallista eksyttämistä !
Uskokaa Raamatun sanaan, älkää saatanallisia puheita ja selityksiä !!!

Koronavirus tule tuhoamaan myös mormonit, heitä ei tule olemaan yhtään paratiisissa !

Karttakaa siis mormoneja, muuten tuhoudutte heidän mukanaan !

218

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se on sitä, kun uskonnolliset järjestöt ovat verovapaita. He voivat kerätä koko maailmasta rahaa, että jäsenten on maksettava kymmenykset tai muuten varastavat Jumalalta. Mormonien kirja on taitavasti tehty väärennös on ristiriidassa heidän oppi ja liitto kirjan kanssa. Kumpi sitten on oikeassa? He kuvittelevat olevansa ainoa oikea uskonto maan päällä. Esim. kaste on heillä ainoastaan pätevä, että kaste pitää uusia, vaikka olisi kastettu ensin Luterilaisella kasteella ja myöhemmin helluntalaisella upotuskasteella. Silti pitää heillä kastaa uudestaan, koska heillä vain on oikeat papit.

      • Anonyymi

        Amen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amen.

        MuTu .muTu.muTu. sillä periaatteellakos toimit muissakin asioissa.


      • Me uskomme Jumalaan, iankaikkiseen Isään, ja hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen.

        Alkuun näyttää hyvältä, kun asiaa tarkastelee tarkemmin, että on eri asioita eri Jumalia.

        Me olemme nähneet Jumalan-- Hän oli ihmeellinen persoona jolla oli lihaa ja luuta. Hänen henkeänsä ja ruumiinsa erottamattomasti yhteen liitettyinä ja Hänen ruumiinsa oli aurinkoa kirkkaampi.

        Siksi on ruumista ja lihaa ,koska Jumala on ollut ennen ihminen on korotettu ihminen.

        Pyhällä Hengellä on vain henki ruumis.

        Me uskomme, että Raamattu on Jumalan sanaa, sikäli kuin se on oikein käännetty me uskomme, että mormonien kirja on Jumalan sanaa.

        Raamatun arvo Jumalan sanana riippuu siitä onko se oikein käännetty.

        Eli koko Raamatun arvo on mormoneille arvoton, koska sitä on väärin käännetty.

        Mormonien kirjaa ei voi sanoa että onko oikein tai väärin, koska ei ole lähdettä. Ensin käännettiin 116 sivua Smith lainasi ne Martin Harrisille ja katosi saman tien.


      • Anonyymi

        Tai sitten niin, että kastetaan mormonikirkon uskoon. Muistaakseni ihmisen pitää itse päättää liittymisestä mormoniuskontoon, ja sellaistahan luterilainen pikkulasten kastaminen ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai sitten niin, että kastetaan mormonikirkon uskoon. Muistaakseni ihmisen pitää itse päättää liittymisestä mormoniuskontoon, ja sellaistahan luterilainen pikkulasten kastaminen ei ole.

        Eipä 8-vuotiaan kastaminen paljon poikkea vauvan kastamisesta. Vapaaehtoisuus on hyvin kyseenalaista tuossa iässä.


      • Ja kuulemma luopunut mormoni mikä palaa takaisin kastetaan uudesti. Kuinkahan monta kastetta saattaa joillakin mormoneilla olla?


    • Ei ole. Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Muut kirkot eivät hyväksy Mormonin kirjaa, Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta. Eivätkä jatkuvaa ilmoitusta oikeana oppina. Eikä niillä ole pappeuden valtuutta ainakaan temppelitoimituksiin.

      Pieniä lapsia ei kirkossa kasteta, mikä on oikein. Ei ole valtiokirkko. Evankeliumi opetetaan niinkuin se on. Jeesuksen oppi. Joka uskoo ja kastetaan, pelastuu.

      Tulkaa kasteelle veljet ja siskot! Täällä ainakin on valtuus.

      • Mormonien kirjan hyväksyminen ei ole yhtä kuin, että uskoo Jeesukseen. Lapset ovat perisynninalaisia ja erossa Jumalassa silloin he kuuluvat saatanalle.

        JOB.14:4. Syntyisikö saastaisesta puhdasta? Ei yhden yhtäkään.

        PS.51: 7. Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt

        1MOOS. 8:21. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt.

        EF.2: 3. joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;

        ROOM.3: 10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.

        ROOM.5: 18. Niinpä siis, samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi;

        JOH.3: 6. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

        Lapsikaste on myös Raamatussa JOH.3: 5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. APT. 2: 39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

        Kasteesta on paljon väitelty. Onko lapsikaste oikea tai pitääkö olla uskovien kaste? Pitääkö kaste suorittaa upottamalla tai valelukasteena. Minä itse olen lapsikasteen ja valelukasteen kannattaja. Upotuskasteesta ei ole muuta todsitetta, kuin että olivat vedessä ja että vettä oli paljon, mutta tämä on vain että vesi oli puhdasta. Missään ei kerrota märistä vaatteista ja siitä, että köyhillä ei ollut kuin yksi vaate kerta. Kuinka tämä olisi onnistunut talvella? Ensimmäisenä helluntaina kastettiin Jerusalemissa n.3000 ihmistä ja tämä ei olisi ollut mahdollista Jerusalemissa suorittaa kaste upottamalla. Jerusalemista Gazan välillä ei ole kuin joku kevätpuro missä upottamiseen tarvittaisiin todella joku fakiiri. Filippus ei voinut kastaa Etiopian hoviherraa upottamalla. Filipin vankinvartian kodissa tuskin oli mitään uima-allasta missä oltaisiin voitu kastaa kaikki omaiset yöllä upottamalla vaan kaste suoritettiin valelemalla samoilla vesillä, millä pestiin Paavalin ja Silaan haavat. Ja tuskin Damaskossakaan missä Ananias kastoi Paavalin oli muuta kuin suorittaa kaste valeluna. 1 KOR.10: 1 Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi
        2. ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä
        3. ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa
        4. ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus.

        Juutalaisia ei upotettu vaan saivat kasteen pilvestä valeluna, myös lapset. Egyptiläiset upotettiin ja he hukkuivat. Olisiko helluntalaiset ja mormonit ym. jättänyt lapsensa egyptiläisille, kun eivä usko pelastuksestaan.


        Se ei pelasta ihmistä, että kuuluu johonkin määrättyyn seurakuntaan kuten esim. mormoneihin vaan usko Jeesukseen on se mikä pelastaa.

        ROOM. 10: 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".
        12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu

        Että tervetuloa meidän seurakuntaan
        Kokoonnumme messuun joka sunnuntai klo 11 osoitteessa Ilomäentie 5 (Tampereen Adventtikirkolta vuokratut tilat).

        Tosin nyt on tauko. Johtuen korona viruksesta.

        https://www.lhpk.fi/tampere/
        Johanneksen seurakunta on osa Suomen Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöjen verkostoa Suomessa. Siten työnäkynämme on rakentaa kirkon sisällä raamatullista luterilaista jumalanpalvelusyhteisöä, jossa saamme virvoitusta sanan saarnassa ja ehtoollisen sakramentissa. Koska Kristus kohdataan näissä armonvälineissä, jumalanpalvelus on hengellisen elämämme keskus. Siellä ylösnoussut ja läsnä oleva Kristus palvelee ja ravitsee meitä.


      • "Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta"

        Toista todistusta ei tarvita. Riittää yksi todistus. Pyhä Henki ilmoittaa kaikille muille seurakuntien jäsenille.


      • "Joka uskoo ja kastetaan, pelastuu."

        Tämä on väärin käännetty suomenkieliseen Raamattuun. Pitäisi olla, joka kastettuna uskoo pelastuu.

        MARK. 16: 16. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

        Muissa käännöksissä on imberfekti muodossa 16. He that believes and is baptized shall be saved; but he that believes not shall be damned.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta"

        Toista todistusta ei tarvita. Riittää yksi todistus. Pyhä Henki ilmoittaa kaikille muille seurakuntien jäsenille.

        Ja vaan Raamatun Evankeliumi on oikea, mitä Paavali julisti. GAL. 1: 7. joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

        Toista ilmoitusta ei tule, että mormonien kirja on huijausta.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mormonien kirjan hyväksyminen ei ole yhtä kuin, että uskoo Jeesukseen. Lapset ovat perisynninalaisia ja erossa Jumalassa silloin he kuuluvat saatanalle.

        JOB.14:4. Syntyisikö saastaisesta puhdasta? Ei yhden yhtäkään.

        PS.51: 7. Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt

        1MOOS. 8:21. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt.

        EF.2: 3. joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;

        ROOM.3: 10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.

        ROOM.5: 18. Niinpä siis, samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi;

        JOH.3: 6. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

        Lapsikaste on myös Raamatussa JOH.3: 5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. APT. 2: 39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

        Kasteesta on paljon väitelty. Onko lapsikaste oikea tai pitääkö olla uskovien kaste? Pitääkö kaste suorittaa upottamalla tai valelukasteena. Minä itse olen lapsikasteen ja valelukasteen kannattaja. Upotuskasteesta ei ole muuta todsitetta, kuin että olivat vedessä ja että vettä oli paljon, mutta tämä on vain että vesi oli puhdasta. Missään ei kerrota märistä vaatteista ja siitä, että köyhillä ei ollut kuin yksi vaate kerta. Kuinka tämä olisi onnistunut talvella? Ensimmäisenä helluntaina kastettiin Jerusalemissa n.3000 ihmistä ja tämä ei olisi ollut mahdollista Jerusalemissa suorittaa kaste upottamalla. Jerusalemista Gazan välillä ei ole kuin joku kevätpuro missä upottamiseen tarvittaisiin todella joku fakiiri. Filippus ei voinut kastaa Etiopian hoviherraa upottamalla. Filipin vankinvartian kodissa tuskin oli mitään uima-allasta missä oltaisiin voitu kastaa kaikki omaiset yöllä upottamalla vaan kaste suoritettiin valelemalla samoilla vesillä, millä pestiin Paavalin ja Silaan haavat. Ja tuskin Damaskossakaan missä Ananias kastoi Paavalin oli muuta kuin suorittaa kaste valeluna. 1 KOR.10: 1 Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi
        2. ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä
        3. ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa
        4. ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus.

        Juutalaisia ei upotettu vaan saivat kasteen pilvestä valeluna, myös lapset. Egyptiläiset upotettiin ja he hukkuivat. Olisiko helluntalaiset ja mormonit ym. jättänyt lapsensa egyptiläisille, kun eivä usko pelastuksestaan.


        Se ei pelasta ihmistä, että kuuluu johonkin määrättyyn seurakuntaan kuten esim. mormoneihin vaan usko Jeesukseen on se mikä pelastaa.

        ROOM. 10: 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".
        12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu

        Että tervetuloa meidän seurakuntaan
        Kokoonnumme messuun joka sunnuntai klo 11 osoitteessa Ilomäentie 5 (Tampereen Adventtikirkolta vuokratut tilat).

        Tosin nyt on tauko. Johtuen korona viruksesta.

        https://www.lhpk.fi/tampere/
        Johanneksen seurakunta on osa Suomen Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöjen verkostoa Suomessa. Siten työnäkynämme on rakentaa kirkon sisällä raamatullista luterilaista jumalanpalvelusyhteisöä, jossa saamme virvoitusta sanan saarnassa ja ehtoollisen sakramentissa. Koska Kristus kohdataan näissä armonvälineissä, jumalanpalvelus on hengellisen elämämme keskus. Siellä ylösnoussut ja läsnä oleva Kristus palvelee ja ravitsee meitä.

        On tarve selittää, kun ei haluta tehdä parannusta. Lopettakaa vaan se lapsikaste ja sillä siisti. Jos ei asiaa ymmärrä, niin luterilainen voi ottaa kasteensa vastaaan konfirmaatiossa, niin asia on varmaankin ihan hyvin Jumalan edessä. Mutteivät ne ymmärrä sitä silloinkaan. Se on vaan muotouskovaista. Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan. Vapaakirkko on vain uskoville, mutta ehtoolliselle siellä saa mennä kuka tahansa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta"

        Toista todistusta ei tarvita. Riittää yksi todistus. Pyhä Henki ilmoittaa kaikille muille seurakuntien jäsenille.

        Se tarkoittaa tietysti sitä, että se vahvistaa evankeliumien todistuksen, pöhkö veli!


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Ja vaan Raamatun Evankeliumi on oikea, mitä Paavali julisti. GAL. 1: 7. joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

        Toista ilmoitusta ei tule, että mormonien kirja on huijausta.

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        On tarve selittää, kun ei haluta tehdä parannusta. Lopettakaa vaan se lapsikaste ja sillä siisti. Jos ei asiaa ymmärrä, niin luterilainen voi ottaa kasteensa vastaaan konfirmaatiossa, niin asia on varmaankin ihan hyvin Jumalan edessä. Mutteivät ne ymmärrä sitä silloinkaan. Se on vaan muotouskovaista. Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan. Vapaakirkko on vain uskoville, mutta ehtoolliselle siellä saa mennä kuka tahansa.

        Muut kastaavat vauvoja, te kastatte LAPSIA! Lapskaste on aivan väärin kun valehdellaan 8-vuotiaan lapsen olevan uskonnollisesti vastuullinen. Todellisuudessa sen ikäinen ja paljon vanhempikin on täysin vanhempiensa aivopestävissä.

        > Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan.

        Aivan. Ei 8-vuotiaan alapsena!

        Miksi Olli et halua tehdä parannusta?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se tarkoittaa tietysti sitä, että se vahvistaa evankeliumien todistuksen, pöhkö veli!

        Smithin opilla ei ole mitään tekemistä evkeliumin kanssa.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Smith on vääristellyt todella pahasti. Evankeliumi ei tdellakaan takoita pikkutyttöjen moninaintia, polyteismiä, rotusortoa, taika-alusvaatteita, kymmenysten maksamista kirkon johtajien bisneksiin, ym, ym.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Ja vaan Raamatun Evankeliumi on oikea, mitä Paavali julisti. GAL. 1: 7. joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

        Toista ilmoitusta ei tule, että mormonien kirja on huijausta.

        Vain Raamatun evankeliumi on oikea. Kun löytyy uusia kirjoja, niissä pitää olla sama evankeliumi kuin Raamatussa. Mormonin kirjassa on. Se on Jumalalta tullut toinen todistus evankeliumien totuudesta.

        Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Jeesus tekee tämän ja kaikki muutkin, vaikka pappisvaltaiset kirkot ym vääräoppiset kuinka yrittäisivät vääristellä hänen oppiaan, joka on, joka uskoo ja kastetaan jne ... 3. Nefi. Jeesuksen omat sanat. Ei huijausta, ei vääristelyä. Kristallinkirkas Jeesuksen oppi, sama kuin Uudessa Testamentissa ja koko Raamatussa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muut kastaavat vauvoja, te kastatte LAPSIA! Lapskaste on aivan väärin kun valehdellaan 8-vuotiaan lapsen olevan uskonnollisesti vastuullinen. Todellisuudessa sen ikäinen ja paljon vanhempikin on täysin vanhempiensa aivopestävissä.

        > Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan.

        Aivan. Ei 8-vuotiaan alapsena!

        Miksi Olli et halua tehdä parannusta?

        Mee ny ensin itsekin kasteelle takaisin ja unohda tuo ateismi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Smith on vääristellyt todella pahasti. Evankeliumi ei tdellakaan takoita pikkutyttöjen moninaintia, polyteismiä, rotusortoa, taika-alusvaatteita, kymmenysten maksamista kirkon johtajien bisneksiin, ym, ym.

        Olkiukkoja.


      • Olli.S kirjoitti:

        On tarve selittää, kun ei haluta tehdä parannusta. Lopettakaa vaan se lapsikaste ja sillä siisti. Jos ei asiaa ymmärrä, niin luterilainen voi ottaa kasteensa vastaaan konfirmaatiossa, niin asia on varmaankin ihan hyvin Jumalan edessä. Mutteivät ne ymmärrä sitä silloinkaan. Se on vaan muotouskovaista. Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan. Vapaakirkko on vain uskoville, mutta ehtoolliselle siellä saa mennä kuka tahansa.

        Parannusta ei tarvitse tehdä, kun kastaa lapset. Jo Pietari käskee kastamaan myös lapset APT.2: 38. Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

        HUOM. TEIDÄN LAPSILLE!!! Ei yli 8 vuotiaille.

        Konfirmaation tarkoitus on toinen.

        Uskon saa lapsi jo kasteessa, mutta hän voi luopua ja tulla taas takaisin tuhlaajapojan tavoin.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se tarkoittaa tietysti sitä, että se vahvistaa evankeliumien todistuksen, pöhkö veli!

        Yksi todistus riittää Jeesuksesta. Ei tarvitse muuta. Muuta Evankeliumia ei ole kuin on Raamattu. GAL.1: 8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

        Mormoneillla on toinen Evankeliumi kuin mitä on se mitä esim. Paavali julisti.
        uskotte tekojen mukaan pääsevän eri taivaaseen. Eli teidän mielestä on Jeesus turhaan kuollut ristillä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Ei ole vääristelty. Vanha Testamentti on Juutalaisilla sama ollut kokoajan. Ja Raamatun alkuperäis kirjoitukset ovat olemassa mitkä on Uudessa Testamentissa. Sen sijaan mormonien kirjan alkuperäiskirjoituksia ei ole olemassakaan. Mihin sitten verrata? Kun sitä on useaan kertaan korjattu. Viimeksi vuonna 1981.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Yksi todistus riittää Jeesuksesta. Ei tarvitse muuta. Muuta Evankeliumia ei ole kuin on Raamattu. GAL.1: 8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

        Mormoneillla on toinen Evankeliumi kuin mitä on se mitä esim. Paavali julisti.
        uskotte tekojen mukaan pääsevän eri taivaaseen. Eli teidän mielestä on Jeesus turhaan kuollut ristillä.

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Ei ole vääristelty. Vanha Testamentti on Juutalaisilla sama ollut kokoajan. Ja Raamatun alkuperäis kirjoitukset ovat olemassa mitkä on Uudessa Testamentissa. Sen sijaan mormonien kirjan alkuperäiskirjoituksia ei ole olemassakaan. Mihin sitten verrata? Kun sitä on useaan kertaan korjattu. Viimeksi vuonna 1981.

        Ei Ramattu niin kauheasti vääristelty ole, mutta se oppi minkä kirkot siitä on rakentanut on vääristely alkuseurakunnan opista. Se on tiisenlainen evankeliumi.


      • Anonyymi
        totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta"

        Toista todistusta ei tarvita. Riittää yksi todistus. Pyhä Henki ilmoittaa kaikille muille seurakuntien jäsenille.

        Juuri näin !!!!!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Vain Raamatun evankeliumi on oikea. Kun löytyy uusia kirjoja, niissä pitää olla sama evankeliumi kuin Raamatussa. Mormonin kirjassa on. Se on Jumalalta tullut toinen todistus evankeliumien totuudesta.

        Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Jeesus tekee tämän ja kaikki muutkin, vaikka pappisvaltaiset kirkot ym vääräoppiset kuinka yrittäisivät vääristellä hänen oppiaan, joka on, joka uskoo ja kastetaan jne ... 3. Nefi. Jeesuksen omat sanat. Ei huijausta, ei vääristelyä. Kristallinkirkas Jeesuksen oppi, sama kuin Uudessa Testamentissa ja koko Raamatussa.

        Kirjoitat, että vain Raamatun evankeliumi on oikea. No silloinhan Raamatun evankeliumista huomattavasti poikkeava Smithin "evankeliumi"on väärä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Mee ny ensin itsekin kasteelle takaisin ja unohda tuo ateismi.

        Itse moitit lapsikastetta ja kun siitä huomautin kirkkosi osalta, et vastaa, vaan käännät huomion minuun.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Olkiukkoja.

        Kaikki on totta mitä kirjoitin.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.

        Aitoa kristillisyyttäon lähimmäisenrakkaus ja vähäosaisten auttaminen. Smithin kirkossa on pikkutyttöjen pakkonainti, pakkokastraatio (Snow), kymmenysten antaminen johdon bisneksiin todellisten avuntarvitsijoiden sijasta,...


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ei Ramattu niin kauheasti vääristelty ole, mutta se oppi minkä kirkot siitä on rakentanut on vääristely alkuseurakunnan opista. Se on tiisenlainen evankeliumi.

        Aivan. Smithin oppi on toisenlainen evankeliumi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat, että vain Raamatun evankeliumi on oikea. No silloinhan Raamatun evankeliumista huomattavasti poikkeava Smithin "evankeliumi"on väärä.

        Se poikkeaa vain vallitsevasta tulkinnasta Raamatusta, ei itse Raamatun sanasta. Se on Raamatun mukainen. Muilla ei aina ole. Meillä on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Itse moitit lapsikastetta ja kun siitä huomautin kirkkosi osalta, et vastaa, vaan käännät huomion minuun.

        Minusta se on Jumalan sana että 8- vuotiaana. Ympärileikkaus 8 päivän iässä on sen symboli ja ilmoitus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aitoa kristillisyyttäon lähimmäisenrakkaus ja vähäosaisten auttaminen. Smithin kirkossa on pikkutyttöjen pakkonainti, pakkokastraatio (Snow), kymmenysten antaminen johdon bisneksiin todellisten avuntarvitsijoiden sijasta,...

        Olkiukko taas, taas, taas.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aivan. Smithin oppi on toisenlainen evankeliumi.

        Toisenlainen kirkkojen evankeliumin tulkintaan, ei Raamatun evankeliumiin, ei alkukirkkoon.

        Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se poikkeaa vain vallitsevasta tulkinnasta Raamatusta, ei itse Raamatun sanasta. Se on Raamatun mukainen. Muilla ei aina ole. Meillä on.

        Smithin oppi pikkutyttöjen moninainteineen, polyteismeineen, taika-alusvaatteineen, rotusortoineen, kymmenysten käyttäminen johdon bisneksiin ym, ym. eivät todellakaan ole Raamatun mukaisia asioita!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Minusta se on Jumalan sana että 8- vuotiaana. Ympärileikkaus 8 päivän iässä on sen symboli ja ilmoitus.

        No ei vamasti ole Jumalan sanaa vaan Smithin. Jumala tietää psykologiasta enemmän kuin Smith ja tämän seuraajat.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Olkiukko taas, taas, taas.

        Noin asia vain on, vaikka et myönnä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Toisenlainen kirkkojen evankeliumin tulkintaan, ei Raamatun evankeliumiin, ei alkukirkkoon.

        Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo.

        Hyvä että myönnät, että ette kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo. Hän ei käske antamaan kymmenyksiä ökyrikkaan mormonikirkon johdolle, moninaimaan pikkutyttöjä,...


      • "Muut kirkot eivät hyväksy Mormonin kirjaa,""

        Emme hyväksy emmekä koskaan tule hyväksymäänkään. Kirjaa mikä on tehty jo vanhalla ajalla Israelissa kultalevyihin uudella egyptiläiskielellä ja kertoo Jeesuksesta vaikka ei Jeesusta silloin edes ollut. Sitten nämä levyt on kadonneet johonkin, ettei todenperäisyyttä pääsisi kukaan varmistamaan.


      • Olli.S kirjoitti:

        On tarve selittää, kun ei haluta tehdä parannusta. Lopettakaa vaan se lapsikaste ja sillä siisti. Jos ei asiaa ymmärrä, niin luterilainen voi ottaa kasteensa vastaaan konfirmaatiossa, niin asia on varmaankin ihan hyvin Jumalan edessä. Mutteivät ne ymmärrä sitä silloinkaan. Se on vaan muotouskovaista. Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan. Vapaakirkko on vain uskoville, mutta ehtoolliselle siellä saa mennä kuka tahansa.

        Parannusta ei ole se, että alkaa uskoa kirjaan mikä ei ole totta. Meillä otetaan kaste jo pienenä, joten lapsi ei ole erossa Jumalasta eikä ole perisynninalainen ei ole saatanan oma. Konfirmaatio on kokonaan eri asia kuin kaste ei siinä ketään kasteta vaan saa ensi kertaa ehtoollisen.

        Vapaakirkon ja helluntalaiseten ja mormonien ejhtollisella ei saa Jeesuksen ruumista ja verta eikä ole syntien anteeksiantamusta ja mormoneilla on pulla ja vesi ja vaapailla ja helluntalaisilla on pulla ja mehu. Joten pitäköön pullansa ja mehunsa ja vetensä. Minä pysyn sieltä poissa ja menen sinne missä on oikea ehtoollinen.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se tarkoittaa tietysti sitä, että se vahvistaa evankeliumien todistuksen, pöhkö veli!

        Vahvistaa Jeesuksen Evankeliumia??? Ja on kirjoitettu jo paljon ennen Kristusta Israelissa uudella egyptiläisellä kielellä. Sitten on hävitetty ettei olisi todisteita.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Kyllä Luther ja Kalvin ja muut teki jo täydellisen ja Raamatun mukaisen uskonpuhdistuksen ettei mitään mormonien kirjoja tarvita eikä heidän Raamatusta poikkeavaa oppia tarvita


      • Olli.S kirjoitti:

        Mee ny ensin itsekin kasteelle takaisin ja unohda tuo ateismi.

        Me ollaan jo oltu kasteella joten emme ole pakanoita.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.

        Mitä vikaa on valtiokirkossa? Sekö ettette mormonit ole päässyt USA:n valtiokirkoksi?

        Pappienkin pitää elää ja heidän perheensä, joten papin tulee saada palkka. Meidän papeilla on työtä myös viikolla, joten ei voi käydä muussa työssä ja vain sunnuntaina olla kirkossa pappina.


        Äläkä aina syytä yhden ajan katolisen kirkon tekemisiä julmuuksia, kun he ristiin naulitsivat Juutalaisia ja oli miekkalähetys. Kyllä nyt katolinen kirkko on myös Kristillinen vaikka on harhaoppinen. Mutta ovat lähempänä Jeesusta kuin mormonit. He tekevät suurta avustustyötä heillä oli esim. äiti Teresa.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei Ramattu niin kauheasti vääristelty ole, mutta se oppi minkä kirkot siitä on rakentanut on vääristely alkuseurakunnan opista. Se on tiisenlainen evankeliumi.

        Alkuperäisten kirjoitusten mukaan on Raamattu käännetty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat, että vain Raamatun evankeliumi on oikea. No silloinhan Raamatun evankeliumista huomattavasti poikkeava Smithin "evankeliumi"on väärä.

        Juuri näin. Kun mormonien kirja poikkeaa Raamatusta silloinhan se on pielessä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se poikkeaa vain vallitsevasta tulkinnasta Raamatusta, ei itse Raamatun sanasta. Se on Raamatun mukainen. Muilla ei aina ole. Meillä on.

        Se ettei Raamattuun kirjoitettu 8 vuotiasta kaste kelpoiseksi ja ei mainita upotuskastetta.

        Mitä muuta mormonien kirja kertoo ehtoollisesta kuin että pitää olla pulla ja vesi.


      • Olli.S kirjoitti:

        Minusta se on Jumalan sana että 8- vuotiaana. Ympärileikkaus 8 päivän iässä on sen symboli ja ilmoitus.

        8 päivällä ja 8 vuodella on iso ero. 8 vuotta pitää olla erossa Jumalasta


      • Olli.S kirjoitti:

        Toisenlainen kirkkojen evankeliumin tulkintaan, ei Raamatun evankeliumiin, ei alkukirkkoon.

        Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo.

        "Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo."

        Ette kuuntele mitä Jeesus sanoo, kun teidän ei tarvitse noudattaa "perinnäissääntöjä"


        Olisiko näin että jatkuvat ilmoitukset tulee teille vainaja ja tietäjähengiltä? Kun kastattekin vainajien puolesta.


      • "Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko"
        Vain teidänkö kirkko on ainoastaan Kristuksen kirkko? Se joka itsensä korottaa se alennetaan, mutta joka itsensä alentaa se korotetaan. Näin käy mormoneillekin kun kuvittelevat olevansa ainoa oikea kirkko maan päällä.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Toista todistusta Jeesuksesta Kristuksesta"

        Toista todistusta ei tarvita. Riittää yksi todistus. Pyhä Henki ilmoittaa kaikille muille seurakuntien jäsenille.

        Raamattu on ainoa ja oikea. Siinä Jeesus sanoo palaavansa pian. Ei Jeesuksen palaamisen ja Raamatun synnyn väliin mahdu mitään muuta kirjaa eikä toista Evankeliumia.

        GAL. 1: 7. joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu


        Mormonien jatkuvat ilmoitukset tulevat vainaja ja tietäjähengiltä, koska he kastavat vanajien puolesta. 3MOOS. 20: 6. Ja jos joku kääntyy vainaja- tai tietäjähenkien puoleen, lähtien haureudessa kulkemaan heidän jäljessänsä, sitä ihmistä vastaan minä käännän kasvoni ja hävitän hänet hänen kansastansa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muut kastaavat vauvoja, te kastatte LAPSIA! Lapskaste on aivan väärin kun valehdellaan 8-vuotiaan lapsen olevan uskonnollisesti vastuullinen. Todellisuudessa sen ikäinen ja paljon vanhempikin on täysin vanhempiensa aivopestävissä.

        > Uskoon tullaan sitten joskus jos tullaan.

        Aivan. Ei 8-vuotiaan alapsena!

        Miksi Olli et halua tehdä parannusta?

        Lapsia kastettiin jo Raamatussa. 1KOR. 10: 1 Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi
        2. ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä
        3. ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa
        4. ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus.

        Tässä Paavali vertaa kastetta Jeesuksen kasteeseen ja kaikki kastettiin myös lapset eikä heitä upotettu vaan egyptiläiset upotettiin ja he hukkuivat.

        APT. 16: 33. Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.

        KAIKKI kastettiin myös lapset. Ei puhuta mistään 8 vuoden ikärajasta.

        APT.2: 38. Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

        Myös LAPSILLE. Ei puhuta mistään 8 vuoden ikärajasta. 41. Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua

        Ei Jerusalemissa olisi voitu kastaa upottamalla 3000 ihmistä myös lapsia. Vaan on pitänyt olla valelukaste.

        Jos Olli sanoo uskovansa Raamattuun pitäisi hänen ottaa nämä kohdat todesta.


      • Olli.S kirjoitti:

        Vain Raamatun evankeliumi on oikea. Kun löytyy uusia kirjoja, niissä pitää olla sama evankeliumi kuin Raamatussa. Mormonin kirjassa on. Se on Jumalalta tullut toinen todistus evankeliumien totuudesta.

        Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Jeesus tekee tämän ja kaikki muutkin, vaikka pappisvaltaiset kirkot ym vääräoppiset kuinka yrittäisivät vääristellä hänen oppiaan, joka on, joka uskoo ja kastetaan jne ... 3. Nefi. Jeesuksen omat sanat. Ei huijausta, ei vääristelyä. Kristallinkirkas Jeesuksen oppi, sama kuin Uudessa Testamentissa ja koko Raamatussa.

        Mormonien kirjassa on eri Evankeliumi kuin mitä on Raamatussa.

        GAL. 1: 8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mee ny ensin itsekin kasteelle takaisin ja unohda tuo ateismi.

        Vain jos sinua ei ole kastettu. Mene sitten kasteelle.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mitä vikaa on valtiokirkossa? Sekö ettette mormonit ole päässyt USA:n valtiokirkoksi?

        Pappienkin pitää elää ja heidän perheensä, joten papin tulee saada palkka. Meidän papeilla on työtä myös viikolla, joten ei voi käydä muussa työssä ja vain sunnuntaina olla kirkossa pappina.


        Äläkä aina syytä yhden ajan katolisen kirkon tekemisiä julmuuksia, kun he ristiin naulitsivat Juutalaisia ja oli miekkalähetys. Kyllä nyt katolinen kirkko on myös Kristillinen vaikka on harhaoppinen. Mutta ovat lähempänä Jeesusta kuin mormonit. He tekevät suurta avustustyötä heillä oli esim. äiti Teresa.

        Menisitkö Olli sellaiselle lääkärille, jolla on yliopistokoulutus ja lääketieteen lisensiaatin tutkimus? Tai menisitkö puoskarille, jolla on joku epämääräinen kirja missä on ohjeet joka tautiin ja vaivaan?


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo."

        Ette kuuntele mitä Jeesus sanoo, kun teidän ei tarvitse noudattaa "perinnäissääntöjä"


        Olisiko näin että jatkuvat ilmoitukset tulee teille vainaja ja tietäjähengiltä? Kun kastattekin vainajien puolesta.

        Se vaara todellakin on aina. Saatana se vasta kova poika on kielilläkin puhumaan, sanoi Joseph Smith.

        Perinnäistiedot karisee hyvin kauniisti, nopeasti ja oikealla tavalla, kun sisäistää Mormonin kirjan opetukset. Se on tullut Jumalalta, ei vainajahengiltä.

        Jumala pitää huolta, että kaikki ihmiset kastetaan ja saavat kaikki muutkin toimitukset temppelissä tuhatvuotisen valtakunnan aikana. Sen saa sitten henkimaailmassa ottaa vastaan tai olla ottamatta, ihan niinkuin nytkin. Täällä ei kaikilla ole siihen mahdollisuutta, siellä on.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se vaara todellakin on aina. Saatana se vasta kova poika on kielilläkin puhumaan, sanoi Joseph Smith.

        Perinnäistiedot karisee hyvin kauniisti, nopeasti ja oikealla tavalla, kun sisäistää Mormonin kirjan opetukset. Se on tullut Jumalalta, ei vainajahengiltä.

        Jumala pitää huolta, että kaikki ihmiset kastetaan ja saavat kaikki muutkin toimitukset temppelissä tuhatvuotisen valtakunnan aikana. Sen saa sitten henkimaailmassa ottaa vastaan tai olla ottamatta, ihan niinkuin nytkin. Täällä ei kaikilla ole siihen mahdollisuutta, siellä on.

        Joo, Joseph ei itsekään tiennyt, että tulevatko ilmoitukset Jumalalta, saatanalta vaiko ihmisimielestä. Noin hän itse myönsi epäonnistuttuaan MK:n tekijänoikeuksien myyntiä koskevan ilmoituksen suhteen.

        Ei siis ole mitään syytä uskoa, että moninainti-ilmoituskaan olisi tullut Jumalalta.


      • Mormonien kirja ei tuo Jeesusta kirkkoon. Jeesus on siellä missä nöyrästi Jeesusta rukoillaan ja kiitetään.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Paavi otti pois ja lisäsi mormonien kirjan verran Raamatusta pois????

        Uskokoon kuka uskoo.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mee ny ensin itsekin kasteelle takaisin ja unohda tuo ateismi.

        " kasteelle takaisin"

        Eli uudesti kasteelle. Myönnät siis että on jo ennen kastettu?


      • Olli.S kirjoitti:

        Minusta se on Jumalan sana että 8- vuotiaana. Ympärileikkaus 8 päivän iässä on sen symboli ja ilmoitus.

        Pitäisi olla, että jo 8 päivän ikäisenä kastettaisiin.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se vaara todellakin on aina. Saatana se vasta kova poika on kielilläkin puhumaan, sanoi Joseph Smith.

        Perinnäistiedot karisee hyvin kauniisti, nopeasti ja oikealla tavalla, kun sisäistää Mormonin kirjan opetukset. Se on tullut Jumalalta, ei vainajahengiltä.

        Jumala pitää huolta, että kaikki ihmiset kastetaan ja saavat kaikki muutkin toimitukset temppelissä tuhatvuotisen valtakunnan aikana. Sen saa sitten henkimaailmassa ottaa vastaan tai olla ottamatta, ihan niinkuin nytkin. Täällä ei kaikilla ole siihen mahdollisuutta, siellä on.

        Kyllä saatanakin tekeytyy valkeuden enkeliksi. Me elämme jo nyt tuhatvuotista ajanjaksoa , koska Jeesus voitti saatanan golgatan ristillä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Paavin kirkko ei voinut vääristellä Uutta Testamenttia, koska idän uskolla Konstanttinopolin kirkolla on sama Uusi Testamentti ja he olivat riidoissa keskenään. Ainoa mikä on väärennetty on mormonien kirja ja oppi ja liitot ja kallisarvoinen helmi. Näiden kirjojen tuonti kirkoon ei tuo Jeesusta niiden mukana kirkkoon.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.

        Kristittyjen vainot vasta loppui 300 luvulla. 300 luvulla oli Nikean kokous missä torjuttiin Areios (silloinen Jehovan todistaja) hänen oppinsa.


      • Olli.S kirjoitti:

        Toisenlainen kirkkojen evankeliumin tulkintaan, ei Raamatun evankeliumiin, ei alkukirkkoon.

        Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo.

        Toisenlainen Evankeliumi on se mikä poikkeaa Raamatusta. Paavali julisti juuri Raamatun mukaista oppia.


      • Olli.S kirjoitti:

        Vain Raamatun evankeliumi on oikea. Kun löytyy uusia kirjoja, niissä pitää olla sama evankeliumi kuin Raamatussa. Mormonin kirjassa on. Se on Jumalalta tullut toinen todistus evankeliumien totuudesta.

        Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Jeesus tekee tämän ja kaikki muutkin, vaikka pappisvaltaiset kirkot ym vääräoppiset kuinka yrittäisivät vääristellä hänen oppiaan, joka on, joka uskoo ja kastetaan jne ... 3. Nefi. Jeesuksen omat sanat. Ei huijausta, ei vääristelyä. Kristallinkirkas Jeesuksen oppi, sama kuin Uudessa Testamentissa ja koko Raamatussa.

        "Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

        Pitäisikö muuttaa muotoon?

        Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi mormonien kirjansa, ettei yksikään joka siihen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.

        Pyhä Marcellinus muutti Raamattua?
        Pyhä Marcellinus oli roomalaissyntyinen Katolisen kirkon 29. paavi, joka toimi paavina 30. kesäkuuta 296 – 25. lokakuuta 304,[1] jolloin hän koki marttyyrikuoleman Roomassa. Hänen muistopäivänsä on 26. huhtikuuta.[2]

        Hän oli keisari Diocletianuksen vainojen uhri siinä määrin, että hän luopui jopa uskostaan pelastaakseen henkensä

        Tai Pyhä Marcellus I
        Siirry navigaatioonSiirry hakuun

        Paavi Marcellus I
        Pyhä Marcellus I (k. 309)[1] oli Katolisen kirkon 30. paavi. Hänen paaviutta edeltäneestä elämästään ei ole säilynyt minkäänlaisia tietoja. Pyhän Marcellus I:n paavius kesti ainoastaan vuoden ja hänet haudattiin Roomaan vuonna 309. Myöhemmin hänen reliikkinsä on siirretty Pyhän Marcello al Corson kirkon alttariin, jossa ne ovat yhä tallella.

        Eusebius (paavi)
        (Ohjattu sivulta Pyhä Eusebius)
        Siirry navigaatioonSiirry hakuun

        Pyhä Eusebius
        Pyhä Eusebius (k. 310)[1] oli kreikkalaissyntyinen katolisen kirkon 31. paavina 18. huhtikuuta 309 –17. elokuuta 309.[2] Hänen paaviutensa kesti ainoastaan neljä kuukautta, josta ajasta suurimman osan hän vietti maanpaossa Sisiliassa.
        Pyhä Miltiades
        Siirry navigaatioonSiirry hakuun

        Pyhä Miltiades ikonissa
        Pyhä Miltiades (k. 314)[1] oli berberitaustainen[2] africalaissyntyinenn katolisen kirkon paavi ja toimi paavina 2. heinäkuuta 311 – 10. tammikuuta 314.[3] Kirkkoisä Augustinus mainitsi hänet usein kirjoituksissaan.

        Aika vähän he olisivat voineet muuttaa Raamattua, kun kokivat marttyyri kuoleman.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei Ramattu niin kauheasti vääristelty ole, mutta se oppi minkä kirkot siitä on rakentanut on vääristely alkuseurakunnan opista. Se on tiisenlainen evankeliumi.

        Mitä Raamatusta on vääristelty tee lista?


      • Olli.S kirjoitti:

        Toisenlainen kirkkojen evankeliumin tulkintaan, ei Raamatun evankeliumiin, ei alkukirkkoon.

        Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo.

        "Me olemme niin kahleissa perinnäistietoihin, ettemme kuuntele mitä Jeesus tänään sanoo."

        Meitä ei ole kahlehdittu, vaan olemme vapaat lukemaan Raamatusta mitä Jeesus sanoo.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se vaara todellakin on aina. Saatana se vasta kova poika on kielilläkin puhumaan, sanoi Joseph Smith.

        Perinnäistiedot karisee hyvin kauniisti, nopeasti ja oikealla tavalla, kun sisäistää Mormonin kirjan opetukset. Se on tullut Jumalalta, ei vainajahengiltä.

        Jumala pitää huolta, että kaikki ihmiset kastetaan ja saavat kaikki muutkin toimitukset temppelissä tuhatvuotisen valtakunnan aikana. Sen saa sitten henkimaailmassa ottaa vastaan tai olla ottamatta, ihan niinkuin nytkin. Täällä ei kaikilla ole siihen mahdollisuutta, siellä on.

        Onko tuhatvuotinen valtakunta, että on tuhat vuotta aikaa tehdä parannus? Silloin on mormoneilla aikaa polttaa kirjansa.

        Nyt olemme tuhatvuotisessa (täydellisessä) ajassa, koska Jeesus voitti saatanan Golgatan ristillä.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        " kasteelle takaisin"

        Eli uudesti kasteelle. Myönnät siis että on jo ennen kastettu?

        Se anonyymi on yksi meidän luopioita, tuntee tyylistä. Jos kirkkoon tulee takaisin, täytyy mennä uudestaan kasteelle.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Paavin kirkko ei voinut vääristellä Uutta Testamenttia, koska idän uskolla Konstanttinopolin kirkolla on sama Uusi Testamentti ja he olivat riidoissa keskenään. Ainoa mikä on väärennetty on mormonien kirja ja oppi ja liitot ja kallisarvoinen helmi. Näiden kirjojen tuonti kirkoon ei tuo Jeesusta niiden mukana kirkkoon.

        Silloin kun skisma tuli, niillä oli jo sama Raamattu.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Toisenlainen Evankeliumi on se mikä poikkeaa Raamatusta. Paavali julisti juuri Raamatun mukaista oppia.

        Me emme tunne Paavalin ja apostolien opetusta kokonaan. Missään tapauksessa valtakirkot eivätkä helluntailaiset tunne sitä eivätkä opeta sitä. Se ei ole kokonaan Raamatussa, ja kirkkojen oppi on väärä.

        Siksi tarvittiin tämä palautus.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mitä Raamatusta on vääristelty tee lista?

        Puuttuu miten kastetaan ja miten kirkko järjestetään ja monia muita asioita. Ne on lueteltu kirkon kirjoituksissa luopumisesta. Sapatti sunnuntaiksi. Vauvakaste. Voitelukaste. Apostolin virat. Paavin erehtymättömyys. Raamattu vain papeilla. Raamatun kaanon, siihen kuuluisi muutakin. Vanhasta Testamentista ennustukset Jeesuksesta olivat olemassa joka profeetalta tarkemminkin.

        Uskonpuhdistus palautti osan. 1830 lähtien kaikki vähitellen.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se anonyymi on yksi meidän luopioita, tuntee tyylistä. Jos kirkkoon tulee takaisin, täytyy mennä uudestaan kasteelle.

        Jos minua tarkoitat, en todellakaan ole koskaan haksahtanut Smithin oppiin. Minut on kastettu vain kerran ja sitäkään en muista, koska olin pikkuvauva. Aikuisena erosin myös tuosta luterilaisesta kirkosta. En aio koskaan mennä minkään kirkon kasteelle, en varsinkaan mormonien.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Me emme tunne Paavalin ja apostolien opetusta kokonaan. Missään tapauksessa valtakirkot eivätkä helluntailaiset tunne sitä eivätkä opeta sitä. Se ei ole kokonaan Raamatussa, ja kirkkojen oppi on väärä.

        Siksi tarvittiin tämä palautus.

        Se on aivan päivänselvää, että Paavali ja muut apostolit eivät opettaneet Smithin oppia! Pavali mm. sanoi, että on parempi olla naimatta. AIka kaukaa haettua, että hän olisi käskenyt moninaida pikkutyttöjä!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Puuttuu miten kastetaan ja miten kirkko järjestetään ja monia muita asioita. Ne on lueteltu kirkon kirjoituksissa luopumisesta. Sapatti sunnuntaiksi. Vauvakaste. Voitelukaste. Apostolin virat. Paavin erehtymättömyys. Raamattu vain papeilla. Raamatun kaanon, siihen kuuluisi muutakin. Vanhasta Testamentista ennustukset Jeesuksesta olivat olemassa joka profeetalta tarkemminkin.

        Uskonpuhdistus palautti osan. 1830 lähtien kaikki vähitellen.

        Miksi jätit mainitsematta, että puuttuu pikkutyttöjen moninainti, polyteismi, taika-alusvaatteet, rotusorto ja kymmenysten käyttö kirkon johtajien bisneksiin?


      • Olli.S kirjoitti:

        Mormonin kirja on sama evankeliumi. Paavin kirkko vääristeli sen Uuden Testamentin sanoman jo 300- luvulla, niinkuin hyvin tiedät. Uskonpuhdistus aloitti palautuksen, mutta uskonnonvapautta ei ollut. Palautus jatkui herätyksissä. Koita ajatella niinkuin asia on, äläkä käytä lahjojasi väärän opin puolustamiseen!

        Jaa katolinen kirkko vääristi Raamatun? Miksi mormonit ei tee korjattua versiota Raamatusta? Kai siksi, että se voitaisiin tarkistaa alkuperäis kirjoituksista, mutta mormonien kirjaa ei kukaan voi tarkistaa mistään. Se joka uskoo uskokoon.

        Muuttiko katolinen kirkko myös sen että Jumala oli ensin ihminen ja nyt on ruumiillinen olento? Vaikka JOH. 4: 24. Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

        Ettei Jumala ole täydellisesti luonut maailmankaikkeutta vaan osittain. Että Maria tuli raskaaksi fyysisellä kontaktilla ettei Jeesus syntynyt neitseestä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ne enkelit tuli jo paaville 300- luvulla. Valtakirkkojen kristinusko ei ole ollut oikeaa kristinuskoa. Jeesuksen kirkko kidutettiin ja tapettiin ja meni maan alle , erämaahan. Kerettiläisinä. Tämä on totuus, ja kyllä kirkkohistoria sen tietää. Selittävät vaan ja saavat rahaa siitä.

        Palkkapapit. Mutta paljon aitoa kristillisyyttä on aina ollut. Rakkautta. Pitää noita maksettuja puheenvuoroja suoltaviakin kunnioittaa ja rakastaa. Parempia ne ovat kuin nuo meidän luopiot.

        Kenelle paaville? Siihen aikaan oli monta paavia, koska he kokivat marttyyrikuoleman.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei Ramattu niin kauheasti vääristelty ole, mutta se oppi minkä kirkot siitä on rakentanut on vääristely alkuseurakunnan opista. Se on tiisenlainen evankeliumi.

        Senkö että Jumala oli ensin ihminen? Ovat muuttaneet.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se poikkeaa vain vallitsevasta tulkinnasta Raamatusta, ei itse Raamatun sanasta. Se on Raamatun mukainen. Muilla ei aina ole. Meillä on.

        Kuinka teidän kokouksissa on? Mollaatteko ja moititteko ihmisiä tai ylistätte ja kehutte ihmisiä?


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko"
        Vain teidänkö kirkko on ainoastaan Kristuksen kirkko? Se joka itsensä korottaa se alennetaan, mutta joka itsensä alentaa se korotetaan. Näin käy mormoneillekin kun kuvittelevat olevansa ainoa oikea kirkko maan päällä.

        Molemmat sanovat että he ovat vain Kristuksen kirkko ja Kristus on perustanut vain heidän kirkkonsa ja ne ovat katoliset ja mormonit. Katolisen kirkon perusti keisari ja mormonit perusti joku Smith.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se anonyymi on yksi meidän luopioita, tuntee tyylistä. Jos kirkkoon tulee takaisin, täytyy mennä uudestaan kasteelle.

        Eli sekin joka on luopunut mormoneista ja palaa takaisin kastetaan uudesti!!!!! HALLOOTA!

        Montakohan kastetta sitten on joillakin mormoneilla?

        Ainakin on tuhlaajapoika vertauksesta kaukana teidän usko.


      • Olli.S kirjoitti:

        Me emme tunne Paavalin ja apostolien opetusta kokonaan. Missään tapauksessa valtakirkot eivätkä helluntailaiset tunne sitä eivätkä opeta sitä. Se ei ole kokonaan Raamatussa, ja kirkkojen oppi on väärä.

        Siksi tarvittiin tämä palautus.

        Helluntalaiset ovat tulleet myöhemmin kuin mitä mormonit oli. Raamatusta löytää kyllä aina palautuksen.


      • Olli.S kirjoitti:

        Puuttuu miten kastetaan ja miten kirkko järjestetään ja monia muita asioita. Ne on lueteltu kirkon kirjoituksissa luopumisesta. Sapatti sunnuntaiksi. Vauvakaste. Voitelukaste. Apostolin virat. Paavin erehtymättömyys. Raamattu vain papeilla. Raamatun kaanon, siihen kuuluisi muutakin. Vanhasta Testamentista ennustukset Jeesuksesta olivat olemassa joka profeetalta tarkemminkin.

        Uskonpuhdistus palautti osan. 1830 lähtien kaikki vähitellen.

        Kaste on ihan selvästi kerrottuna Raamatussa. Onhan teilläkin sapatti sunnuntaina vain adventisteillä on lauantaina ja tietenkin Juutalaisilla. Vauva kaste on oikea siitä olen jo paljon kertonutkin. Apostolit nimittää Jeesus. Kaikilla on Raamattu. Vanha testamentti on kokonaisuutena nähtävissä Juutalaisilla ja on sama kuin meillä on. 1830 muutettiin Raamatun sana.


      • Olli.S kirjoitti:

        Puuttuu miten kastetaan ja miten kirkko järjestetään ja monia muita asioita. Ne on lueteltu kirkon kirjoituksissa luopumisesta. Sapatti sunnuntaiksi. Vauvakaste. Voitelukaste. Apostolin virat. Paavin erehtymättömyys. Raamattu vain papeilla. Raamatun kaanon, siihen kuuluisi muutakin. Vanhasta Testamentista ennustukset Jeesuksesta olivat olemassa joka profeetalta tarkemminkin.

        Uskonpuhdistus palautti osan. 1830 lähtien kaikki vähitellen.

        "Sapatti sunnuntaiksi." Jeesus nousi kuolleista viikon ensimmäisenä päivänä ja siitä lähtien on alkuseurakunta viettänyt sapattia viikon ensimmäisenä. Jeesus o nsapatin Herra. Apostolien teoissa mainitaan monessa kohtaa, että he mursivat leipää viikon ensimmäisenä. Miksi juuri mainitsee tuon viikon ensimmäisen? APT.20: 7. Ja kun viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, joka seuraavana päivänä aikoi matkustaa pois, keskusteli heidän kanssansa ja pitkitti puhettaan puoliyöhön saakka.

        1KOR. 16: 2. Kunkin viikon ensimmäisenä päivänä pankoon jokainen teistä kotonaan jotakin talteen, säästäen menestymisensä mukaan, ettei keräyksiä tehtäisi vasta minun tultua


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Sapatti sunnuntaiksi." Jeesus nousi kuolleista viikon ensimmäisenä päivänä ja siitä lähtien on alkuseurakunta viettänyt sapattia viikon ensimmäisenä. Jeesus o nsapatin Herra. Apostolien teoissa mainitaan monessa kohtaa, että he mursivat leipää viikon ensimmäisenä. Miksi juuri mainitsee tuon viikon ensimmäisen? APT.20: 7. Ja kun viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, joka seuraavana päivänä aikoi matkustaa pois, keskusteli heidän kanssansa ja pitkitti puhettaan puoliyöhön saakka.

        1KOR. 16: 2. Kunkin viikon ensimmäisenä päivänä pankoon jokainen teistä kotonaan jotakin talteen, säästäen menestymisensä mukaan, ettei keräyksiä tehtäisi vasta minun tultua

        Jeesus on sapatin Herra.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Sapatti sunnuntaiksi." Jeesus nousi kuolleista viikon ensimmäisenä päivänä ja siitä lähtien on alkuseurakunta viettänyt sapattia viikon ensimmäisenä. Jeesus o nsapatin Herra. Apostolien teoissa mainitaan monessa kohtaa, että he mursivat leipää viikon ensimmäisenä. Miksi juuri mainitsee tuon viikon ensimmäisen? APT.20: 7. Ja kun viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, joka seuraavana päivänä aikoi matkustaa pois, keskusteli heidän kanssansa ja pitkitti puhettaan puoliyöhön saakka.

        1KOR. 16: 2. Kunkin viikon ensimmäisenä päivänä pankoon jokainen teistä kotonaan jotakin talteen, säästäen menestymisensä mukaan, ettei keräyksiä tehtäisi vasta minun tultua

        Mutta juutalaisilla se oli lauantaina ja Rooman kirkko sen sunnuntaiksi muutti. Kyllä se vielä tullaan palauttamaan lauantaiksi. Se nyt ei ole sikäli tärkeä, että voihan sitä viettää minä viikonpäivänä vaan, kunhan viettää. Siinähän on yksi asia mistä on luisteltu. Ei työtä. Pyhitetään Jumalalle ja levolle. Ei sitä noudateta valtakirkoissa. Luistellaan monella tavalla.


    • Mitä on uskoon tulo? Se on Pyhän Hengen tuli ja kaste, joka myös kuuluu asiaan.

      Kirkossamme on Pyhän Hengen lahjan antamisen toimitus pappeuden valtuudella, joka tulee Jeesuksen Kristuksen jäseneksi konfirmoimisen yhteydessä. Siinä toimituksessa on nämä kaksi asiaa.

      Kirkkomme on toimituspainotteinen. Toimitukset pätevät tuntemuksista riippumatta. Kaikki on aina vain alku johonkin, ja sitten opetuslapsena olemista opetellaan ja harjoitellaan joka asiassa ja tuntemukset tulevat Jumalan ajalla ja tavalla.

      Tärkein toimitus on kaste. Se edellyttää uskoa ja parannusta. Se on portti pelastukseen. Jeesus Kristus on se portti. Hän ratkaisee onko kaikki oikein.

      Temppelitoimitukset ovat korotusta varten taas.

      • Anonyymi

        Teillä ei ole Jeesuksen kanssa mitään muuta tekemistä kuin kirkkonne nimeen varastettu nimi. Siinäkin Smith sekoili ensin. Vasta kolmas nimi tuli käyttöön.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Teillä ei ole Jeesuksen kanssa mitään muuta tekemistä kuin kirkkonne nimeen varastettu nimi. Siinäkin Smith sekoili ensin. Vasta kolmas nimi tuli käyttöön.

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?

        Olli:
        Suurin virheesi on usko Raamatun ulkopuolisiin selityksiin, jota Mormooninkirja on kokonaisuudessaan.
        Sinulla, eikä muillakaan mormooneilla ole mitään asiaa Paratiisiin.
        Se mitä sepitätte Jumalasta, on kamalaa pilkantekoa Luojastamme, hävetkää saatanallinen sakki


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?

        Ei todellakaan kadehdita. Nimivarkaus ei ole mitenkään ylevää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olli:
        Suurin virheesi on usko Raamatun ulkopuolisiin selityksiin, jota Mormooninkirja on kokonaisuudessaan.
        Sinulla, eikä muillakaan mormooneilla ole mitään asiaa Paratiisiin.
        Se mitä sepitätte Jumalasta, on kamalaa pilkantekoa Luojastamme, hävetkää saatanallinen sakki

        Pyhän Hengen pilkasta varoitetaan Raamatussa. Etkö huomaa, että meissä vaikuttaa Pyhä Henki?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei todellakaan kadehdita. Nimivarkaus ei ole mitenkään ylevää.

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Pyhän Hengen pilkasta varoitetaan Raamatussa. Etkö huomaa, että meissä vaikuttaa Pyhä Henki?

        Pyhä Henki ei todellakaan vaikuta teissä! Ajattele Smithin tekosia ja oppeja!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.

        Hyvin olette pystyneet varastamaan. Jeesuksen ja Kristuksen nimi esiintyy monen muunkin uskonnollisen yhteisön nimessä. Varkaus ei todista mistään muusta kuin varkaudesta. Jeesus itsekin sanoi, että hänen nimeään tullaan käyttämään väärin.


      • Pyhä Henki johdattaa yliopistoon lukemaan teologiaa ja valmistumaan papiksi. Ja saa tietoa paljon esim. alkukielien tuntemiseen.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?

        Kun sanot että vain teidän kirkko on Jeesuksen kirkko. on se näin että joka itsensä ylentää se alennetaan joka itsensä alentaa se ylennetään.


      • "Temppelitoimitukset ovat korotusta varten taas."

        Niihin pääsee vain harvat ja valitut ei Espoon temppeliin pääse kuin muutama mormoni. Eikä kukaan tiedä mitä rituaaleja siellä harjoitetaan.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?

        Älä sano vain omaa kirkkoasi Jeesuksen Kristuksen kirkoksi.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.

        "Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle"

        MATT. 16:16. Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika".
        17. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa.
        18. Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle(1) minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita

        Älä sano ,että vain mormoonien kirkko on ainoa oikea. Te olette kauempana oikeasta Evankeliumista kuin on Jehovan todistajat Jumaluus opista.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle"

        MATT. 16:16. Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika".
        17. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa.
        18. Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle(1) minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita

        Älä sano ,että vain mormoonien kirkko on ainoa oikea. Te olette kauempana oikeasta Evankeliumista kuin on Jehovan todistajat Jumaluus opista.

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Temppelitoimitukset ovat korotusta varten taas."

        Niihin pääsee vain harvat ja valitut ei Espoon temppeliin pääse kuin muutama mormoni. Eikä kukaan tiedä mitä rituaaleja siellä harjoitetaan.

        Minä tiedän. Ihan pyhiä ja oikeita. Mitään ei vannota Jumalan nimeen eikä sellaista. Salaseura se ei ole.

        Jokaiselle avoin samalla tavalla kuin kaste. Kasteen edellytys on parannus ja usko.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.

        Joo, vikaan meni. Hienoa, että nyt jo huomaat sen mahdollisuuden.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Minä tiedän. Ihan pyhiä ja oikeita. Mitään ei vannota Jumalan nimeen eikä sellaista. Salaseura se ei ole.

        Jokaiselle avoin samalla tavalla kuin kaste. Kasteen edellytys on parannus ja usko.

        Onhan se salaseura, kun kurkun katkaisun uhalla luvataan olla paljastamatta temppelirituaaleja. Tosin tuo kurkunkatkaisurituaali ei enää ole imagosyistä käytössä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se salaseura, kun kurkun katkaisun uhalla luvataan olla paljastamatta temppelirituaaleja. Tosin tuo kurkunkatkaisurituaali ei enää ole imagosyistä käytössä.

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.

        Juuri väitit, että ei ole salaseura, mutta nyt myönnätpuolella suulla, että on. Tuo kurkunkatkaisurituaali on muutettu muistaakseni 1970-luvulla, mutta sinulla mormonina on varmasti tarkka tieto ajankohdasta. Jos olet rehellinen sinähän varmasti kerrot sen. Joo, samaa mieltä, että melkoista sikailuahan se oli.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.

        Tämän palstan entinen nestori oli tehnyt itse nuo kurkunkatkaisu- ja vatsanaukiviiltämisrituaalit. Sinäkin Olli olet sen verran vanha, että vaikka et itse ehkä ole kyseisiä rituaaleja siinä muodossa tehnytkään, sinulla on varmasti niistä tietoa.


      • Pyhä Henki saadaan kasteessa. Ei vaan ainoastaan mormonien kirkossa saada Pyhää Henkeä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Pyhän Hengen pilkasta varoitetaan Raamatussa. Etkö huomaa, että meissä vaikuttaa Pyhä Henki?

        En todellakaan huomaa. Sitä joka tuo toisenlaisen Evankeliumin ei voi saada Pyhää Henkeä.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.

        Raamattu todistaa Jeesuksesta ei mormonien kirja.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.

        Kaikkeen on syyllinen vain katolinen kirkko??? Kyllä muitakin seurakuntia on perustettu mitä paavi vihasi. Ei se vaan tapahtunut vasta 1830 vaan jo paljon aikaisemmin.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.

        Mikä tahansa voi olla jollekin hihhulilahkolle pyhää, jopa moninainti. Ulkopuolisille ei ole. Niinpä ei ole mitään ero sillä, että käyttääkö sanaa pyhä vai salainen. Ulkopuolisilta suljettu on aina salainen.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Pyhä Henki johdattaa yliopistoon lukemaan teologiaa ja valmistumaan papiksi. Ja saa tietoa paljon esim. alkukielien tuntemiseen.

        Myös kultuurillisen ja maantieteelisen ja historiallisen opin


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Myös kultuurillisen ja maantieteelisen ja historiallisen opin

        Ei ne pahitteeksi ole. Täytyy vaan tarkkaan katsoa millä puolella oikein on, kun meidän kirkkoa kehtaa haukkua tuntematta sitä kunnolla.

        Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko, sekä nimeltään että oikeasti. Jokainen saa siitä todistuksen rukoilemalla, suoraan Pyhältä Hengeltä, kun tutkii rehellisesti ja rukoilee avoimin mielin.

        Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ei ne pahitteeksi ole. Täytyy vaan tarkkaan katsoa millä puolella oikein on, kun meidän kirkkoa kehtaa haukkua tuntematta sitä kunnolla.

        Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko, sekä nimeltään että oikeasti. Jokainen saa siitä todistuksen rukoilemalla, suoraan Pyhältä Hengeltä, kun tutkii rehellisesti ja rukoilee avoimin mielin.

        Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

        Jokainen mormonikirkkoa rehellisesti tutkiva huomaa sen eksytykSEKSI. Vain itsepetokseen syyllistyvät uskovat Smithin oppeihin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen mormonikirkkoa rehellisesti tutkiva huomaa sen eksytykSEKSI. Vain itsepetokseen syyllistyvät uskovat Smithin oppeihin.

        Höpölöpsis vauhdissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tahansa voi olla jollekin hihhulilahkolle pyhää, jopa moninainti. Ulkopuolisille ei ole. Niinpä ei ole mitään ero sillä, että käyttääkö sanaa pyhä vai salainen. Ulkopuolisilta suljettu on aina salainen.

        On monia ulkopuolisilta suljettuja asioita, jotka eivät ole varsinaisesti salaisia eivätkä salaliittoja. Temppelitoimitukset ovat sellaisia, vain pyhyyden tähden salaisia, tarkoitettu vain niille, jotka ovat kelvollisia ne saamaan ja haluavat ne ottaa vastaan.

        Esim Rotareihin pääsee vain miehiä, naisilta suljettu. Samoin naisten kerhot miehiltä. Ei ne silti salaisia salaliittoja ole.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Raamattu todistaa Jeesuksesta ei mormonien kirja.

        Molemmat todistavat Jeesuksesta. Mormonin kirjan todistus on täysin Raamatun todistuksen mukainen. Lisää vaan siihen tärkeitä asioita, jotka Raamatussa ovat vain implisiittisesti, erityisesti kasteen täysin täsmällisen ja oikean tavan. Selityksille ei jää tilaa. Samoin korjaa joitakin käännösvirheitä ja vääriä asioita.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Kadehdittaako?

        Älä sano, että vain teidän kirkkonne on Jeesuksen Kristuksen kirkko. Voi pian käydä että olettekin saatanan kirkko.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.

        Maan päällä pitäisi olla vaan yksi Jeesuksen seurakunta. Mikä sitten on jakautunut useisiin lahkoihin ja lähes kaikki sanovat, että vain meillä on oikea kirkko, kuten mormonit sanovat.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.

        Joo molemmilla on näitä profetioita. Jehovan todistajat ovat tehneet oman Raamatun uuden maailman käännöksen ja mormonit mormonien kirjan.


      • Olli.S kirjoitti:

        Molemmat todistavat Jeesuksesta. Mormonin kirjan todistus on täysin Raamatun todistuksen mukainen. Lisää vaan siihen tärkeitä asioita, jotka Raamatussa ovat vain implisiittisesti, erityisesti kasteen täysin täsmällisen ja oikean tavan. Selityksille ei jää tilaa. Samoin korjaa joitakin käännösvirheitä ja vääriä asioita.

        Miksi sitten poikkeaa Raamatusta? Miksi hyväksytte Raamatun, jos se ei kokonaisuudessa pidä paikkaansa. Miksi ette tee omaa käännöstä kuten Jehovan todistajat? Siksi ette tee koska ne pääsee tarkistamaan alkuperäiskirjoituksista. Mormonien kirjaa ei pääse mistään tarkistamaan, että onko oikea tai väärä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        On monia ulkopuolisilta suljettuja asioita, jotka eivät ole varsinaisesti salaisia eivätkä salaliittoja. Temppelitoimitukset ovat sellaisia, vain pyhyyden tähden salaisia, tarkoitettu vain niille, jotka ovat kelvollisia ne saamaan ja haluavat ne ottaa vastaan.

        Esim Rotareihin pääsee vain miehiä, naisilta suljettu. Samoin naisten kerhot miehiltä. Ei ne silti salaisia salaliittoja ole.

        Ei kurkunkatkaisurituaalissa ole mitään pyhää. Kuten sanoin, pyhyys on vain oma määritelmänne. Sinähän pidät jopa moniaintia pyhänä asiana, minä ja useimmat muut eivät pidä. Kun salaatte jotain, kyse on nimenomaan salaisista rituaaleista.

        Jos naiset eivät näe jotain Rotarien touhuja, kyllähän ne silloin naisille (ja Rotareihin kuulumattomille miehille) ovat salaisia.

        Ompeluseurojen ja vastaavien touhut ovat harvoin suljettuja tilaisuuksia.

        Huomaan, että suljetun tilaisuuden määritelmä ei ole yksiselitteinen. Laissa sanotaan mm., että suljetuissa tilaisuuksissa voidaan tarjoilla alkoholia. Esim. häät voivat olla suljettu tilaisuus, jos niissä on vain kutsuttuja henkilöitä. Kuitenkin kerran eräiden viisaiden ihmisten ja minun kokoontuessa patenttiasiantuntija kysyi meiltä, että onko tämä suljettu tilaisuus ja vastasi sitten itse, että ei ole, koska verhoja ei ole vedetty ikkunoiden eteen. Mutta kyllä se minusta oli salainen tilaisuus, koska me emme halunneet antaa helmiä sioille eli ulkopuolislle ja keskenämmekin puhuttiin vain niistä asioista, joista me asianosaiset itse halusimme puhua.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Molemmat todistavat Jeesuksesta. Mormonin kirjan todistus on täysin Raamatun todistuksen mukainen. Lisää vaan siihen tärkeitä asioita, jotka Raamatussa ovat vain implisiittisesti, erityisesti kasteen täysin täsmällisen ja oikean tavan. Selityksille ei jää tilaa. Samoin korjaa joitakin käännösvirheitä ja vääriä asioita.

        Pikkutyttöjen moninaintia ei ole Raamatussa edes imponenttisesti, saatikka implisiittisesti, ei myöskään polyteismiä, taika-alusvaatteita eikä muita vastaavia oppejanne.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.

        Mitä yhteistä on katolisella kirkolla ja mormoneilla? Molemmat sanovat olevansa Jeesuksen perustamia kirkkoja. Toisen perusti keisari ja tätä toista en lähde edes kertomaankaan, mutta ei ainakaan Jeesus perustanut.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei sitä pysty varastamaan. Jeesus Kristus ei nimeään anna millekään toiselle kirkolle. Mormonin kirja on Jeesuksen Kristuksen todistus itsestään ja kansastaan Israelista. Niinkuin Raamattukin.

        Uskominen tähän on vapaaehtoista. Ei usko ole joka miehen.

        Katolisetkin sanovat noin, että vain heillä on Jeesuksen Kristuksen antama kirkko.

        Me Luterilaiset emme koskaan sano ,että vain meillä on oikea Jeesuksen kirkko. Sanomme vain kuinka asia on meillä ja kerromme sen Raamatusta. Ja muut saa sitten päätellä onko oikein tai ei.


      • Olli.S kirjoitti:

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.

        Ei kenelläkään ulkopuolisella ole pääsyä Espoon temppeliin.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei ne pahitteeksi ole. Täytyy vaan tarkkaan katsoa millä puolella oikein on, kun meidän kirkkoa kehtaa haukkua tuntematta sitä kunnolla.

        Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko, sekä nimeltään että oikeasti. Jokainen saa siitä todistuksen rukoilemalla, suoraan Pyhältä Hengeltä, kun tutkii rehellisesti ja rukoilee avoimin mielin.

        Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

        Kaikki Amerikan mantereella syntyneet kirkot ovat harhaoppisia. Onko Amerikka sitten Ilmestyskirjan peto väärine oppineen ja juovuttaneet koko maailman opeillaan ja väkivalta filmeillä ja muulla.


      • Olli.S kirjoitti:

        Molemmat todistavat Jeesuksesta. Mormonin kirjan todistus on täysin Raamatun todistuksen mukainen. Lisää vaan siihen tärkeitä asioita, jotka Raamatussa ovat vain implisiittisesti, erityisesti kasteen täysin täsmällisen ja oikean tavan. Selityksille ei jää tilaa. Samoin korjaa joitakin käännösvirheitä ja vääriä asioita.

        Mihin tarvitaan mormonien kirjaa jos se on yhtäläinen kuin on Raamattu?


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Maan päällä pitäisi olla vaan yksi Jeesuksen seurakunta. Mikä sitten on jakautunut useisiin lahkoihin ja lähes kaikki sanovat, että vain meillä on oikea kirkko, kuten mormonit sanovat.

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Miksi sitten poikkeaa Raamatusta? Miksi hyväksytte Raamatun, jos se ei kokonaisuudessa pidä paikkaansa. Miksi ette tee omaa käännöstä kuten Jehovan todistajat? Siksi ette tee koska ne pääsee tarkistamaan alkuperäiskirjoituksista. Mormonien kirjaa ei pääse mistään tarkistamaan, että onko oikea tai väärä.

        Käytetään joka maassa maan käännöstä. Espanjaksi on oma käännös. Ja on Joseph Smithin käännös. Mutta sitä ei käytetä, koska se jäi keskeneräiseksi, eikä se ole tarpeen, kun sen sisältö on muussa kaanonissa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mihin tarvitaan mormonien kirjaa jos se on yhtäläinen kuin on Raamattu?

        Juuri siihen, ettei Raamattua sitten tulkittaisi väärin. Sitähän joka kirkko ja lahko tulkitsee eri tavalla. Mikä on oikea tulkinta?


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Kaikki Amerikan mantereella syntyneet kirkot ovat harhaoppisia. Onko Amerikka sitten Ilmestyskirjan peto väärine oppineen ja juovuttaneet koko maailman opeillaan ja väkivalta filmeillä ja muulla.

        Amerikassa oli uskonnonvapaus 1830. Muualla ei. Ei kaikkialla vieläkään.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.

        Mormonilahkoja on lähemmäs kaksisataa. Mikähän niistä mahtaa olla se oikea? Olsiikose, jolla on Smithin Raamatunkäännöksen tekijänoikeudet?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Käytetään joka maassa maan käännöstä. Espanjaksi on oma käännös. Ja on Joseph Smithin käännös. Mutta sitä ei käytetä, koska se jäi keskeneräiseksi, eikä se ole tarpeen, kun sen sisältö on muussa kaanonissa.

        Niin, sen Smithin käännöksen tekijänoikeudet ovat aidolla mormonikirkolla, eivät teillä... Kyllä he tiettävästi sitä niiltä osin käyttävät kuin se on käännetty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sen Smithin käännöksen tekijänoikeudet ovat aidolla mormonikirkolla, eivät teillä... Kyllä he tiettävästi sitä niiltä osin käyttävät kuin se on käännetty.

        Sieltä voi sen ostaa. Sitä ei lueta kaanoniin, koska se on keskeneräinen. Tärkeät asiat siitä ovat tiedossa ja liitetty kaanoniin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mormonilahkoja on lähemmäs kaksisataa. Mikähän niistä mahtaa olla se oikea? Olsiikose, jolla on Smithin Raamatunkäännöksen tekijänoikeudet?

        Kristillisiä lahkoja on tuhansia. Mikä kirkoista on oikea, on ikuinen kysymys. Siitä valinnastahan juuri on uskonnossa kysymys.

        Pyhä Henki sen todistaa, johtaa jokaisen omaan hengelliseen kotiinsa.

        Siksi ja muutenkin, yhteiskunnassa uskonnon suhteen on tärkeintä uskonnonvapaus.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Ei kenelläkään ulkopuolisella ole pääsyä Espoon temppeliin.

        Ei ole kasteellekaan. Edellytykset täytyy olla. Siellä oli avoimet ovet ennen vihkimistä, jolloin kävi 50.000 ihmistä. Valokuvia on ja täysin riittävät tiedot siitä, mitä ne temppeliseremoniat ovat.

        Temppeli on tarkoitettu kaikille. Kaikki ihmiset tullaan kastamaan siellä, saa ottaa vastaan tai olla ottamatta. Samoin kaikki ihmiset nousevat ylös viimeiselle tuomiolle ja tuomitaan kuka mihinkin. Joko taivaaseen tai kadotukseen.

        Myös kuollessa kaikki menevät ensin Isän luokse. Sitten joko henkimaailman vankilaan tai henkimaailman Paratiisiin.

        Ihmiset eivät aina tajua, että lopullinen tuomio on vasta silloin kun luodaan uusi taivas ja uusi maa, joskus tuhannen vuoden päästä.

        Kaikki tämä on täysin Raasmatun mukaista, mutta Raamatusta on monenlaisia muitakin tulkintoja. Eikä Raamatussa ole kaikkea sitä mitä on modernissa ilmoituksessa.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Sieltä voi sen ostaa. Sitä ei lueta kaanoniin, koska se on keskeneräinen. Tärkeät asiat siitä ovat tiedossa ja liitetty kaanoniin.

        Voitteko todellakin tukea väärää mormonikirkkoa ostamalla sieltä kirjoja? Tosin se taitaa olla oikea SMithin perillinen, koska sillä on tekijänoikeudetkin Smithin kirjaan.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Kristillisiä lahkoja on tuhansia. Mikä kirkoista on oikea, on ikuinen kysymys. Siitä valinnastahan juuri on uskonnossa kysymys.

        Pyhä Henki sen todistaa, johtaa jokaisen omaan hengelliseen kotiinsa.

        Siksi ja muutenkin, yhteiskunnassa uskonnon suhteen on tärkeintä uskonnonvapaus.

        Kristillisiä suuntauksia taitaa olla kolmisenkymmentätuhatta. Suhdeuku suunnilleen sama aikahaitari huomioonottaen kuin mormoneilla. Hajaannuus siis yhtä suurta.

        Pyhiä Henkiä on siis noin 30 000 tai sitten sama Pyhä Henki käskee toisten liittyä moninaintikirkkoon ja toisten ei.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ei ole kasteellekaan. Edellytykset täytyy olla. Siellä oli avoimet ovet ennen vihkimistä, jolloin kävi 50.000 ihmistä. Valokuvia on ja täysin riittävät tiedot siitä, mitä ne temppeliseremoniat ovat.

        Temppeli on tarkoitettu kaikille. Kaikki ihmiset tullaan kastamaan siellä, saa ottaa vastaan tai olla ottamatta. Samoin kaikki ihmiset nousevat ylös viimeiselle tuomiolle ja tuomitaan kuka mihinkin. Joko taivaaseen tai kadotukseen.

        Myös kuollessa kaikki menevät ensin Isän luokse. Sitten joko henkimaailman vankilaan tai henkimaailman Paratiisiin.

        Ihmiset eivät aina tajua, että lopullinen tuomio on vasta silloin kun luodaan uusi taivas ja uusi maa, joskus tuhannen vuoden päästä.

        Kaikki tämä on täysin Raasmatun mukaista, mutta Raamatusta on monenlaisia muitakin tulkintoja. Eikä Raamatussa ole kaikkea sitä mitä on modernissa ilmoituksessa.

        Temppelinne ei ole tarkoitettu kaikille. Vain Smithiin uskovat voivat sinne mennä.


      • Olli.S kirjoitti:

        On monia ulkopuolisilta suljettuja asioita, jotka eivät ole varsinaisesti salaisia eivätkä salaliittoja. Temppelitoimitukset ovat sellaisia, vain pyhyyden tähden salaisia, tarkoitettu vain niille, jotka ovat kelvollisia ne saamaan ja haluavat ne ottaa vastaan.

        Esim Rotareihin pääsee vain miehiä, naisilta suljettu. Samoin naisten kerhot miehiltä. Ei ne silti salaisia salaliittoja ole.

        Miksi niitä temppeli toimituksia ei pääse muut katsomaan?


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Miksi sitten poikkeaa Raamatusta? Miksi hyväksytte Raamatun, jos se ei kokonaisuudessa pidä paikkaansa. Miksi ette tee omaa käännöstä kuten Jehovan todistajat? Siksi ette tee koska ne pääsee tarkistamaan alkuperäiskirjoituksista. Mormonien kirjaa ei pääse mistään tarkistamaan, että onko oikea tai väärä.

        Ei katolinen kirkko muuttanut Raamattua, vaan tulkintaa. Vanhurskauttamisen he ottivat kokonaan pois tilalle tuli tekojen kautta anteeksi antaminen ja aneet (sama kuin kymmenykset) Pyhimysten palvonta ja Marian ikuinen neitsyys ja taivaaseen ottaminen ja Marian kautta rukoileminen. Paavin erehtymättömyys ja Jumalan Pojan sijaisuus. ym.

        Raamattu säylyi samana, mutta oppi ei.


      • Olli.S kirjoitti:

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.

        Nyt jäi, että mormonit on ainoa Jeesuksen kirkko


      • Olli.S kirjoitti:

        Käytetään joka maassa maan käännöstä. Espanjaksi on oma käännös. Ja on Joseph Smithin käännös. Mutta sitä ei käytetä, koska se jäi keskeneräiseksi, eikä se ole tarpeen, kun sen sisältö on muussa kaanonissa.

        Koska tulee Suomeksi?


      • Olli.S kirjoitti:

        Amerikassa oli uskonnonvapaus 1830. Muualla ei. Ei kaikkialla vieläkään.

        Suomi kuului silloin venäjälle. Kun Suomi itsenäistyi tuli uskonnonvapaus myös meille. Joskus 1920 luvun alussa.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei ole kasteellekaan. Edellytykset täytyy olla. Siellä oli avoimet ovet ennen vihkimistä, jolloin kävi 50.000 ihmistä. Valokuvia on ja täysin riittävät tiedot siitä, mitä ne temppeliseremoniat ovat.

        Temppeli on tarkoitettu kaikille. Kaikki ihmiset tullaan kastamaan siellä, saa ottaa vastaan tai olla ottamatta. Samoin kaikki ihmiset nousevat ylös viimeiselle tuomiolle ja tuomitaan kuka mihinkin. Joko taivaaseen tai kadotukseen.

        Myös kuollessa kaikki menevät ensin Isän luokse. Sitten joko henkimaailman vankilaan tai henkimaailman Paratiisiin.

        Ihmiset eivät aina tajua, että lopullinen tuomio on vasta silloin kun luodaan uusi taivas ja uusi maa, joskus tuhannen vuoden päästä.

        Kaikki tämä on täysin Raasmatun mukaista, mutta Raamatusta on monenlaisia muitakin tulkintoja. Eikä Raamatussa ole kaikkea sitä mitä on modernissa ilmoituksessa.

        Jeesus käski kastaa kaikki.

        MATT.28: 19. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
        20. ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

        Ensin kastetaan ja sitten opetetaan.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei ole kasteellekaan. Edellytykset täytyy olla. Siellä oli avoimet ovet ennen vihkimistä, jolloin kävi 50.000 ihmistä. Valokuvia on ja täysin riittävät tiedot siitä, mitä ne temppeliseremoniat ovat.

        Temppeli on tarkoitettu kaikille. Kaikki ihmiset tullaan kastamaan siellä, saa ottaa vastaan tai olla ottamatta. Samoin kaikki ihmiset nousevat ylös viimeiselle tuomiolle ja tuomitaan kuka mihinkin. Joko taivaaseen tai kadotukseen.

        Myös kuollessa kaikki menevät ensin Isän luokse. Sitten joko henkimaailman vankilaan tai henkimaailman Paratiisiin.

        Ihmiset eivät aina tajua, että lopullinen tuomio on vasta silloin kun luodaan uusi taivas ja uusi maa, joskus tuhannen vuoden päästä.

        Kaikki tämä on täysin Raasmatun mukaista, mutta Raamatusta on monenlaisia muitakin tulkintoja. Eikä Raamatussa ole kaikkea sitä mitä on modernissa ilmoituksessa.

        Mitä toimituksia siellä oikein tehdään, kun on salaisia.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mitä toimituksia siellä oikein tehdään, kun on salaisia.

        Siellä näytetään luomiskertomus, saa siunauksia ja tehdään liittoja. Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa. Pelastuksen edellytykset ovat täyttyneet jo kasteessa.

        Lisäksi on avioliittoja solmittavissa siellä. Jolloin ne ovat ikuisia avioliittoja.

        Ja tehdään kasteita ja näitä kaikkia toimituksia kuolleille esivanhemmille ja tuntemattomille.

        Kaikki tapahtuu hiljaisesti, rauhassa ja pyhässä tunnelmassa ja valkoisissa vaatteissa. Ja mietiskellen ja rukoillen. Kauniissa ympäristössä, Jumalan temppelissä. Herran huoneessa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Nyt jäi, että mormonit on ainoa Jeesuksen kirkko

        Ainoa kirkko- organisaatio. Eihän muut hyväksy jatkuvaa ilmoitusta. Eikä muilla ole pappeuden valtuutta suksession kautta. Pyhän Hengen kautta, kutsumuksena monella kyllä on.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Koska tulee Suomeksi?

        Suomeksi on koko kaanoni. Raamattu, sen suomalainen käännös kelpaa, Mormonin kirja, Opin ja Liittojen kirja, Kallisarvoinen Helmi. Niihin sisältyy kaikki korjaukset Raamattuun.

        Tämä ei ole suljettu kaanoni, vaan lisää tulee. Aikojen lopulla kaikki kirjoitukset tulevat vähitellen esiin, ja ne yhdistetään yhdeksi suureksi Pyhien Kirjoitusten kokoelmaksi.

        Moni Raamatussa mainittu Pyhä Kirjoitus vielä löydetään uudestaan ja tulee muitakin. Ja lisää ilmoituksia.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ainoa kirkko- organisaatio. Eihän muut hyväksy jatkuvaa ilmoitusta. Eikä muilla ole pappeuden valtuutta suksession kautta. Pyhän Hengen kautta, kutsumuksena monella kyllä on.

        Eihän teilläkään ole mitään jatkuvaa ilmoitusta. Smith itse keksi ystäviensä avustamana jäätyään housut nilkoissa kiinni vaimonsa pettämisestä, että Jumala muka antoi moninainti-ilmoituksen. Kun se alkoi olla rasite, kirkon johto päätti laittaa sen hyllylle. Samaa skoilua oli mustien pappeuden kanssa. Ei AINUTTAKAAN oikeaa ilmoitusta. Eikä teillä mitään pappeuden valtuuttakaan ole.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei ne pahitteeksi ole. Täytyy vaan tarkkaan katsoa millä puolella oikein on, kun meidän kirkkoa kehtaa haukkua tuntematta sitä kunnolla.

        Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko, sekä nimeltään että oikeasti. Jokainen saa siitä todistuksen rukoilemalla, suoraan Pyhältä Hengeltä, kun tutkii rehellisesti ja rukoilee avoimin mielin.

        Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

        "Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä."

        Todistat, että kaikki väitteesi on totta????


      • Olli.S kirjoitti:

        Molemmat todistavat Jeesuksesta. Mormonin kirjan todistus on täysin Raamatun todistuksen mukainen. Lisää vaan siihen tärkeitä asioita, jotka Raamatussa ovat vain implisiittisesti, erityisesti kasteen täysin täsmällisen ja oikean tavan. Selityksille ei jää tilaa. Samoin korjaa joitakin käännösvirheitä ja vääriä asioita.

        Jos mormonien kirja on täysin Raamatun mukainen. Mihin sitä sitten tarvitaan? Jos ei Raamattu olekkaan puutteellinen ja lisäyksillä varustettu?


      • Olli.S kirjoitti:

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.

        Vain yksi kirkkoko voisi olla oikeassa ja Jeesuksen kirkko.


      • Olli.S kirjoitti:

        Siellä näytetään luomiskertomus, saa siunauksia ja tehdään liittoja. Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa. Pelastuksen edellytykset ovat täyttyneet jo kasteessa.

        Lisäksi on avioliittoja solmittavissa siellä. Jolloin ne ovat ikuisia avioliittoja.

        Ja tehdään kasteita ja näitä kaikkia toimituksia kuolleille esivanhemmille ja tuntemattomille.

        Kaikki tapahtuu hiljaisesti, rauhassa ja pyhässä tunnelmassa ja valkoisissa vaatteissa. Ja mietiskellen ja rukoillen. Kauniissa ympäristössä, Jumalan temppelissä. Herran huoneessa.

        Kuinka luomiskertomus voidaan näyttää? Eikö se lue Raamatussa. Miksi ei kaikki saa mennä katsomaan?


      • Olli.S kirjoitti:

        Ainoa kirkko- organisaatio. Eihän muut hyväksy jatkuvaa ilmoitusta. Eikä muilla ole pappeuden valtuutta suksession kautta. Pyhän Hengen kautta, kutsumuksena monella kyllä on.

        Pyhä Henki meille kertoo kaikesta ei tarvita mitään epämääräisiä jatkuvia ilmoituksia joiden alkuperä on hämärän peitossa.

        1.
        Totuuden Henki, johda sinä meitä
        etsiessämme valkeuden teitä.
        Työtämme ohjaa, meitä älä heitä,
        tietomme siunaa.

        2.
        Kaikessa näytä käsiala Luojan,
        mahtavan, viisaan, kaiken hyvän suojan.
        Kristuksen luokse, rakkauden tuojan,
        johdata meidät.

        3.
        Kristus on tiemme, valo sydäntemme,
        toivomme ainut, pyhä totuutemme.
        Armosi, Jeesus, anna voimaksemme,
        uudista meidät.

        4.
        Anna nyt, Kristus, valos meille hohtaa,
        anna sen meitä Isän kotiin johtaa.
        Jos mikä murhe meitä täällä kohtaa,
        voittamaan auta.



        Zachris Topelius 1869. Suom. Martti Ruuth 1902. Virsikirjaan 1938. | Sävelmä: Saksassa 1507.

        https://www.youtube.com/watch?v=RWawnxcJlDI

        Pappeuden valtuudet on kyllä meillä. Perustele miksi ei ole.


      • Olli.S kirjoitti:

        Suomeksi on koko kaanoni. Raamattu, sen suomalainen käännös kelpaa, Mormonin kirja, Opin ja Liittojen kirja, Kallisarvoinen Helmi. Niihin sisältyy kaikki korjaukset Raamattuun.

        Tämä ei ole suljettu kaanoni, vaan lisää tulee. Aikojen lopulla kaikki kirjoitukset tulevat vähitellen esiin, ja ne yhdistetään yhdeksi suureksi Pyhien Kirjoitusten kokoelmaksi.

        Moni Raamatussa mainittu Pyhä Kirjoitus vielä löydetään uudestaan ja tulee muitakin. Ja lisää ilmoituksia.

        Mormonien oppiin sopivia muutoksia on tehty. Aivan kuin Jehovan todistajat ovat tehneet heidän uuden maailman väännökseensä

        2TIM. 3: 16. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Pyhä Henki meille kertoo kaikesta ei tarvita mitään epämääräisiä jatkuvia ilmoituksia joiden alkuperä on hämärän peitossa.

        1.
        Totuuden Henki, johda sinä meitä
        etsiessämme valkeuden teitä.
        Työtämme ohjaa, meitä älä heitä,
        tietomme siunaa.

        2.
        Kaikessa näytä käsiala Luojan,
        mahtavan, viisaan, kaiken hyvän suojan.
        Kristuksen luokse, rakkauden tuojan,
        johdata meidät.

        3.
        Kristus on tiemme, valo sydäntemme,
        toivomme ainut, pyhä totuutemme.
        Armosi, Jeesus, anna voimaksemme,
        uudista meidät.

        4.
        Anna nyt, Kristus, valos meille hohtaa,
        anna sen meitä Isän kotiin johtaa.
        Jos mikä murhe meitä täällä kohtaa,
        voittamaan auta.



        Zachris Topelius 1869. Suom. Martti Ruuth 1902. Virsikirjaan 1938. | Sävelmä: Saksassa 1507.

        https://www.youtube.com/watch?v=RWawnxcJlDI

        Pappeuden valtuudet on kyllä meillä. Perustele miksi ei ole.

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Kuinka luomiskertomus voidaan näyttää? Eikö se lue Raamatussa. Miksi ei kaikki saa mennä katsomaan?

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.

        Riittävä usko tässä tarkoittaa että suostuu maksamaan vähintään 10% kaikista tuloistaan mormonikirkolle ja käyttää rahat miten haluaa eivätkä jäsenet saa rahan käytöstä mitään tietoa. Myös piispan eli seurakunnanjohtajan tunketteleva haastattelu tulee läpäistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Riittävä usko tässä tarkoittaa että suostuu maksamaan vähintään 10% kaikista tuloistaan mormonikirkolle ja käyttää rahat miten haluaa eivätkä jäsenet saa rahan käytöstä mitään tietoa. Myös piispan eli seurakunnanjohtajan tunketteleva haastattelu tulee läpäistä.

        Niin ajattelee maallinen ihminen, kirkkomme aiheeton kriitikko ja luopio. Uskova maksaa kymmenykset mielellään ja iloisesti, kirkkonsa sääntöjen mukaisesti, uskoo, toivoo ja vaatii niitä käytettävän Jumalan tahdon mukaisesti, ja saa niistä siunauksia: raha- asiat ovat aina kunnossa arkipäivän ihmeenä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Niin ajattelee maallinen ihminen, kirkkomme aiheeton kriitikko ja luopio. Uskova maksaa kymmenykset mielellään ja iloisesti, kirkkonsa sääntöjen mukaisesti, uskoo, toivoo ja vaatii niitä käytettävän Jumalan tahdon mukaisesti, ja saa niistä siunauksia: raha- asiat ovat aina kunnossa arkipäivän ihmeenä.

        Juuri noin ihmiset on kusetettu maksamaan kymmenykset kirkolle. Rahahan on vain maallista, joten sitä pitää pystyä antamaan pois Jumalalle. Tosiasiassa Jumala ei rahaa tarvitse vaan kirkon johto käyttää rahat varsin maallisesti. Jumalalle voi antaa vain antamalla köyhille. Se on sanottu erittäin selvästi Raamatussa.

        No vaaditko sinä Olli kirkkoa käyttämään maksamasi kymmenykset Jumalan tahdon mukaisesti eli köyhen auttamiseen vai tyydytkö siihen, että kirkon johto käyttää niitä ominen bisneksiensä pyörttämiseen?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        Ai että pitäisi liittyä teidän kirkkoonne saamaan tietoa mm. moninainnista ja polyteismistä? Ja saamaan valtuutta moninainnin harjoittamiseen?

        > Ei ole oikein lasten kaste

        Siitä olemme täysin samaa mieltä! Lapsi ei ole kykenevä tekemään päätöstä liittyä Smithin kirkkoon, varsinkaan kun hänelle tuskin on kerrottu lainkaan monia keskeisiä oppeja kuten ikuista moninaintioppia.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jehovan todistajat on meidän matkijasieni. Muut kirkot ovat perinnäistietojen kahleissa, Rooman synkretidtisen valtiokirkon lapsia ja rönsyilevä. Koko parannus on vain kokonaan uudella akulla 1830 Jumalan itsensä toimesta. Siinä oli Isä ja Poika, Johannes Kastaja, Elia, Pietari, Jaakob ja Johannes, ym ja Joseph Smith.

        Voihan se olla väärin ja Saatanasta, ja mennä vikaan, mutta Jeesus tulee pian, antaako hän enää sen mennä vikaan? Taas pitäisi rakentaa uusi kirkko. Eiköhän hän vaan korjaa ja uudista tätä.

        Muissa kirkoissa on hyviä seurakuntia ja uskovaisia. Siinä mielessä tämä ei lle ainoa. Hyviä on jopa muissa uskonnoissa.

        Mormoneilla on mennyt asiat väärin päin. He uskovat, että Jumala on ollut ennen ihminen ja sitten ylennetty Jumalaksi. Eli Jumala on ihmisen kuva. Liha ruumis. Ei toisinpäin kuinka asia on Raamatussa. 1MOOS. 1: 26. Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat".

        Ettei Jumala ole luonut maailmaa vaan asettanut osat paikalleen. Maria on tullut raskaaksi fyysisestä kontaktista Jeesus ei ole syntynyt neitseestä. Ihminen voi omilla teoilla päästä vaikka Jumalaksi. Ei pelastua Jeesuksen ristinkuolemasta.

        Mormonit eivät ole Kristinusko


      • Olli.S kirjoitti:

        Niin, ei ole semmoista rituaalia. Toimitukset vaan ovat niin pyhiä ettei niistä sen takia puhuta temppelin ulkopuolella. Kyllä sinä näistä nykyisistäkin osaistit sikailuja vääntää. Ei helkiä sioille. Eihän kastetoimituksesta kappelissakaan saa ottaa kuvia, muttei se silti mikään salaseuran jäsenyysrituaali ole.

        Mikä tekee Jumalan sanan salaiseksi ettei voi muille puhua. Onko se täydellistä Raamatun vääristelyä, kun ei voida puhua eikä kirjoittaa?

        Myös rahan kerääminen on salaista. Ei kukaan mormoni saa mennä katsomaan kirjanpitoa.

        Täydellinen salaseura.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juuri väitit, että ei ole salaseura, mutta nyt myönnätpuolella suulla, että on. Tuo kurkunkatkaisurituaali on muutettu muistaakseni 1970-luvulla, mutta sinulla mormonina on varmasti tarkka tieto ajankohdasta. Jos olet rehellinen sinähän varmasti kerrot sen. Joo, samaa mieltä, että melkoista sikailuahan se oli.

        Katkaistiinko ihmisen kurkku tai kasvi nimeltä kurkku?


        Kello kaksitoista yöllä. Lattia narisee joku kävelee. Veitsi vilahtaa kurkku katkeaa. Mies tekee kurkku voileipää


      • Olli.S kirjoitti:

        Ei ne pahitteeksi ole. Täytyy vaan tarkkaan katsoa millä puolella oikein on, kun meidän kirkkoa kehtaa haukkua tuntematta sitä kunnolla.

        Tämä on Jeesuksen Kristuksen Kirkko, sekä nimeltään että oikeasti. Jokainen saa siitä todistuksen rukoilemalla, suoraan Pyhältä Hengeltä, kun tutkii rehellisesti ja rukoilee avoimin mielin.

        Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

        Myöhempien aikojen Jeesuksen kirkko = Myöhästyneiden Jeesuksen kirkko


      • Olli.S kirjoitti:

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.

        Jeesus nousi kuolleista ruumiillisesti ja otettiin taivaaseen taivaaseen ja istuu Isän oikealla puolella.

        Jeesu voi olla samassa paikassa samaan aikaan, MATT.18: 20. Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä

        Taitaa olla että Jeesus ei ole läsnä missä mormonit kokoontuu, kun sanovat Jumalan olleen ennen ihmisen. Eli Jumala on heille ihmisen kuva.


      • Olli.S kirjoitti:

        Juuri siihen, ettei Raamattua sitten tulkittaisi väärin. Sitähän joka kirkko ja lahko tulkitsee eri tavalla. Mikä on oikea tulkinta?

        Ei ainakaan teidän tulkinta ole oikea


      • Olli.S kirjoitti:

        Amerikassa oli uskonnonvapaus 1830. Muualla ei. Ei kaikkialla vieläkään.

        Se antoi mahdollisuuden harhaoppisten lahkojen syntyyn.


      • Olli.S kirjoitti:

        Kristillisiä lahkoja on tuhansia. Mikä kirkoista on oikea, on ikuinen kysymys. Siitä valinnastahan juuri on uskonnossa kysymys.

        Pyhä Henki sen todistaa, johtaa jokaisen omaan hengelliseen kotiinsa.

        Siksi ja muutenkin, yhteiskunnassa uskonnon suhteen on tärkeintä uskonnonvapaus.

        Mormonit sanovat olevansa ainoa oikea uskonto maanpäällä. Samaa mieltä ovat katoliset ja Jehovan todistajat ja muut...


      • Olli.S kirjoitti:

        Kristillisiä lahkoja on tuhansia. Mikä kirkoista on oikea, on ikuinen kysymys. Siitä valinnastahan juuri on uskonnossa kysymys.

        Pyhä Henki sen todistaa, johtaa jokaisen omaan hengelliseen kotiinsa.

        Siksi ja muutenkin, yhteiskunnassa uskonnon suhteen on tärkeintä uskonnonvapaus.

        Katoliset ovat vihaisia, kun kirkko pirstaloitunut moneen osaan. Pitäisi olla vain heidän uskonto koko maailmassa. Paavin pitäisi hallita Jumalan Pojan sijaisena koko maailmaa ja olla erehtymätön.


      • Olli.S kirjoitti:

        Siellä näytetään luomiskertomus, saa siunauksia ja tehdään liittoja. Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa. Pelastuksen edellytykset ovat täyttyneet jo kasteessa.

        Lisäksi on avioliittoja solmittavissa siellä. Jolloin ne ovat ikuisia avioliittoja.

        Ja tehdään kasteita ja näitä kaikkia toimituksia kuolleille esivanhemmille ja tuntemattomille.

        Kaikki tapahtuu hiljaisesti, rauhassa ja pyhässä tunnelmassa ja valkoisissa vaatteissa. Ja mietiskellen ja rukoillen. Kauniissa ympäristössä, Jumalan temppelissä. Herran huoneessa.

        "Lisäksi on avioliittoja solmittavissa siellä"

        En minä pääsisi edes tämän syyn vuoksi sinne, kun en voi mennä eron jälkeen naimisiin ei voi olla kahden vaimon mies. Enkä tietysti ole mormoni.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Todistan tästä Jeesuksen Kristuksen nimessä."

        Todistat, että kaikki väitteesi on totta????

        Senkin että Jumala on ollut ennen ihminen. Taivaita o n7.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        En minä pystykkään vaan meidän pastorit.

        Lapsikaste on Raamatullinen ja upotuskastetta ei ole vaan on valelukaste.

        Olli väittää, että Raamattu on puutteellinen ja vajavainen eikä ole enään tosi. Tietääkö Olli, että Raamattu on syntynyt Pyhässä Hengessä ja Pyhä Henki on säilyttänyt meille tämän Raamatun salaisuuden. Jos Olli väittää toista on silloin Pyhän Hengen pilkka lähellä. Ja seuraamukset tiedämme. Raamattu ei ole esim. kaste asiassa puutteellinen. Ikää 8 vuotta ei ole laitettu, kun sitä ei ole. Iäksi olisi voinut laittaa 0 vuotta, mutta se on tarpeeton, sillä ei kukaan syntymättömiä kasta. Kun ikää ei ole asetettu on lapsikaste oikea. Myöskään upotuskastetta ei ole Raamatussa on vain valelukaste. 1KOR.10: 2. ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä .

        Eli valelulla. Egyptiläiset upotettiin ja he hukkuivat. Oliko siinä talossa missä Paavali kastettiin Damaskossa iso allas? Ei vaan valelukasteella. Damaskossa oli vesi muutenkin vähissä. Koko Israelissa oli vesivarat niukat ei edes juomavettä aina saanut. Upotuskaste olisi ollut mahdollinen ainoastaan meressä, Gennesadetinjärvessä ja Jordanvirran yläjuoksulla ei alajuoksulla missä Johannes kastoi eikä Kuolleessameressä varmasti kastettu. Jerusalemissa ei oltaisi voitu kastaa 3000 upottamalla ensimmäisenä helluntaina. Eikä Filipin vankinvartian kodissa olisi voitu kastaa koko perhettä yöllä upottamalla. Ihmisillä ei ollut varaa kuin yhteen vaate kertaan. Millä he tekivät töitä pitivät vapaa aikana ja nukkuessaankin päällä. Missä ei kerrota märistä vaatteista. Ei silloin ollut mormonien kastepukuja. Eikä uimapukua ja alasti kastaminen ei olisi tullut kyseeseen. Raamattu ei ole puutteellinen kasteen osalta. Lapsi tulee kastaa, koska pelastusta ei ole yhdessäkään muuten kuin Jeesuksessa JOH. 3: 5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan

        APT. 2: 38. Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

        APT.16: 33. Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.

        Ei lapsi ole synnitön, sillä vain Jeesus oli maanpäällä synnitön ja perisynti on meissä kaikissa. Ihmisellä on taipumus pahaa tekemään. PS. 51 : 7. Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt 1MOOS. 8: 21. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt

        ROOM. 3: 10 niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.

        ROOM 5 : 18. Niinpä siis, samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi;

        JOH. 3: 6. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

        Eli lopputulos on että lapset on kastettava eikä sille ole asetettu mitään ikärajaa.


        Eihän teillä ole edes ehtoollista. Sehän on kasteen uusiminen tai vahvistaminen

        Mormonien ehtoollinen ei ole oikea.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        Mormonien ehtoollinen


        Olen pyytänyt Ollia selittämään minkälainen on heillä ehtoollinen (sakramentti), kun Olli sitä syystä tai syystä ei ole tehnyt kerron tässä sen minkä itse tiedän. Korjatkaa jos olen väärässä.

        He ei lausu ehtoollisen asettamis sanoja mitkä Paavali oli saanut 1KOR. 11: 23. Sillä minä olen saanut Herralta sen, minkä myös olen teille tiedoksi antanut, että Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän,
        24. kiitti, mursi ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan; tehkää tämä minun muistokseni".
        25. Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni".
        26. Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee.
        27. Sentähden, joka kelvottomasti syö tätä leipää tai juo Herran maljan, hän on oleva vikapää Herran ruumiiseen ja vereen.

        Tämä sakramentti on Jeesus asettanut MATT. 26: 26. Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini".
        27. Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki;
        28. sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
        29. Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."

        Mormonit viettävät sitä näin. Leipä ja vesi on liinan alla piilossa ja sitten rukoillaan vähän ei lausuta asetus sanoja. Sitten otetaan käteen leipälautanen ja ensin viedään piispalle. Jos hän hyväksyy ottaa hän leivän jos ei suoritetaan uudesti. Sitten mennään seurakunnan joukkoon ja leivät kiertävät kirkkosalissa ja kaikki syövät. Ei sanota, että tämä on Jeesuksen ruumis sinun puolestasi annettu vaan ollaan täysin hiljaa. Sitten on veden vuoro. Taas rukoillaan ja viedään ensin piispalle. Sitten vesi kiertää kirkkosalissa ja kaikki juovat. Ei sanota tämä on Jeesuksen veri sinun puolestasi vuodatettu. Vaan ollaan täysin hiljaaa. Ja siihen loppuu tämä sakramentti.

        Tämä on ehtoollisen irvikuva ei ole Jeesuksen asettama ehtoollinen. Kaste ja ehtoollinen on opillisesti yhtä kaukana oikeasta, kun on Jehovan todistajien oppi kolmiyhteisestä Jumalasta ja heillä ei ole ehtoollista kuin kerran vuodessa ja senkin van henkissä oleville 144000:lle.

        Vesi ei ole viinin korvike ei ole oikea. Ei ole syntien anteeksiantamusta, toisin kuin Jeesus sanoo. Eli mitä hyötyä tästä on? Tämä on vain pakanallinen rituaali.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        Tietoa ei meiltä puutu. Olemme useaan kertaan lukeneet Raamatun ja meidän pastorit on korkeakoulun käyneitä teologeja, että tietävät alkukielen ja historian ja kulttuurin maantieteelliset olosuhteet. On myös tohtoriksi väitelleitä pastoreita meillä. Teillä ei taida papeilla olla mitään koulutusta?


      • Olli.S kirjoitti:

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.

        Jaa se, että Jumala on ennen ollut ihminen ja on liha ruumis ja Jumala on ihmisen kuva.


      • Olli.S kirjoitti:

        Niin ajattelee maallinen ihminen, kirkkomme aiheeton kriitikko ja luopio. Uskova maksaa kymmenykset mielellään ja iloisesti, kirkkonsa sääntöjen mukaisesti, uskoo, toivoo ja vaatii niitä käytettävän Jumalan tahdon mukaisesti, ja saa niistä siunauksia: raha- asiat ovat aina kunnossa arkipäivän ihmeenä.

        Mistä tiedät, että on kunnossa, kun kirjanpitoa pidetään salaisena. Ei kai salaisena pidetä sitä mikä on kunnossa.


      • Olli.S kirjoitti:

        Maan päällä on vain yksi Kristuksen ruumis, se on näkymätön pyhien yhteys. Sen ainoa kirkko- organisaatio on tämä ja kunnolliset paikallisseurakunnat kuuluvat siihen, muttei mikään muu kirkko-organisaatio. Niissä vain yksityiset uskovat. Jotenkin näin se menee ja asia kokonaisuutena on lähinnä salaisuus.

        Ei saa kertoa aivan konkreettisesti ja täsmällisesti ja oikein maailmalle. Se olisi helmien antamista sioille, tms. Emmekä me edes tiedä. Jeesus tietää, hän tuntee lampaansa.

        Jeesus on taivaassa ei maan päällä, mutta voi olla myös maan päälläkin ei vain yhdessä kirkossa tai seurakunnassa vaan monessa. Missä kaksi tai useampia on kokoontunut minun nimessäni olen minä Jeesus läsnä.

        Eihän mormonit tee edes sitä mitä Jeesus käski. Käski viettämään ehtoollista ja käski rukoilemaan Isä meidän rukouksen. Näitä ei mormonit tee.


      • Olli.S kirjoitti:

        Suomeksi on koko kaanoni. Raamattu, sen suomalainen käännös kelpaa, Mormonin kirja, Opin ja Liittojen kirja, Kallisarvoinen Helmi. Niihin sisältyy kaikki korjaukset Raamattuun.

        Tämä ei ole suljettu kaanoni, vaan lisää tulee. Aikojen lopulla kaikki kirjoitukset tulevat vähitellen esiin, ja ne yhdistetään yhdeksi suureksi Pyhien Kirjoitusten kokoelmaksi.

        Moni Raamatussa mainittu Pyhä Kirjoitus vielä löydetään uudestaan ja tulee muitakin. Ja lisää ilmoituksia.

        Onko erillistä mormonien Raamattua saatavissa? Jos on mistä sen saisi tilattua?


      • Olli.S kirjoitti:

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.

        Luomiskertomus on teillä, että Jumala ei ole täydellisesti luonut maailman kaikkeutta???

        On vain jotain sijoittanut paikalleen ja ihmisestä on tullut Jumala.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mikä tekee Jumalan sanan salaiseksi ettei voi muille puhua. Onko se täydellistä Raamatun vääristelyä, kun ei voida puhua eikä kirjoittaa?

        Myös rahan kerääminen on salaista. Ei kukaan mormoni saa mennä katsomaan kirjanpitoa.

        Täydellinen salaseura.

        "Myös rahan kerääminen on salaista. Ei kukaan mormoni saa mennä katsomaan kirjanpitoa."

        Onko siellä edes mitään kirjanpitoa? On vaan niin kuin Roope ankan rahasäiliö


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Myös rahan kerääminen on salaista. Ei kukaan mormoni saa mennä katsomaan kirjanpitoa."

        Onko siellä edes mitään kirjanpitoa? On vaan niin kuin Roope ankan rahasäiliö

        Lain mukaan ne menee. Turha motkottaa.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Luomiskertomus on teillä, että Jumala ei ole täydellisesti luonut maailman kaikkeutta???

        On vain jotain sijoittanut paikalleen ja ihmisestä on tullut Jumala.

        Jumala on luonut lukemattomia maailmoja maailmankaikkeuteen, ei itse sitä. Sehän on ikuinen eikä luotu, eikä alkanut.

        Ei tämä ole edes teologiaa vaan logiikkaa, rationaalista ajattelua. Luominen tyhjästä joutaa teologian roskatynnyriin. Se on perinnäisen teologian ja nykyisen vallitsevan kosmologisen teorian hölmö ajatus.

        Henkimaailmasta kyllä tuodaan asioita, muttei se ole tyhjästä. Kaikkien meidän sielukin on sieltä tuotu ja sinne takaisin kuolemassa menee, jommalle kummalle puolelle.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Lain mukaan ne menee. Turha motkottaa.

        Kusetus on laillista ja vieläpä veropapaata kun on kysymys uskonnosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Temppelinne ei ole tarkoitettu kaikille. Vain Smithiin uskovat voivat sinne mennä.

        Heistäkin vain harvat ja valitut


      • Olli.S kirjoitti:

        Siellä näytetään luomiskertomus, saa siunauksia ja tehdään liittoja. Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa. Pelastuksen edellytykset ovat täyttyneet jo kasteessa.

        Lisäksi on avioliittoja solmittavissa siellä. Jolloin ne ovat ikuisia avioliittoja.

        Ja tehdään kasteita ja näitä kaikkia toimituksia kuolleille esivanhemmille ja tuntemattomille.

        Kaikki tapahtuu hiljaisesti, rauhassa ja pyhässä tunnelmassa ja valkoisissa vaatteissa. Ja mietiskellen ja rukoillen. Kauniissa ympäristössä, Jumalan temppelissä. Herran huoneessa.

        "Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa."

        Mistä te tiedätte, että ketä sinne taivaaseen oikein pääsee. Sen päättää Jumala


      • Olli.S kirjoitti:

        Ainoa kirkko- organisaatio. Eihän muut hyväksy jatkuvaa ilmoitusta. Eikä muilla ole pappeuden valtuutta suksession kautta. Pyhän Hengen kautta, kutsumuksena monella kyllä on.

        Ilmoitus mikä on Raamatun mukainen ja on Pyhästä Hengestä 1 JOH. 4: 2. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;

        Tämän ilmoituksen me kyllä hyväksymme.

        Emme mitään vainaja ja tietäjähenkien ilmoituksia.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        Miksi meillä ei ole tietoa ja valtuutta?

        Meillä on korkeakoulun käyneitä pastoreita, että tietoa on kyllä. Miksi ei meillä olisi valtuuksia? Jeesus Kristus on antanut meille kaikki valtuudet. JOH. 14: 26. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.

        Minkälainen seremonia teillä siellä oikein on?


      • Olli.S kirjoitti:

        Niin ajattelee maallinen ihminen, kirkkomme aiheeton kriitikko ja luopio. Uskova maksaa kymmenykset mielellään ja iloisesti, kirkkonsa sääntöjen mukaisesti, uskoo, toivoo ja vaatii niitä käytettävän Jumalan tahdon mukaisesti, ja saa niistä siunauksia: raha- asiat ovat aina kunnossa arkipäivän ihmeenä.

        Kun maksaa kaikesta tuloista 10% ja ei sitten utele kuinka rahat käytetään on oikea mormoni. Eihän saa koskaan sitä tietääkään.


      • Olli.S kirjoitti:

        Lain mukaan ne menee. Turha motkottaa.

        Mistä sen voi tietää, kun sitä ei ilmoiteta? Salainen kirjanpito (jos yleensä edes on) Osoittaa ettei kaikki ole kohdallaan. Noudattaako silloin lakia? Uskontokunnat ovat verovapaita.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jumala on luonut lukemattomia maailmoja maailmankaikkeuteen, ei itse sitä. Sehän on ikuinen eikä luotu, eikä alkanut.

        Ei tämä ole edes teologiaa vaan logiikkaa, rationaalista ajattelua. Luominen tyhjästä joutaa teologian roskatynnyriin. Se on perinnäisen teologian ja nykyisen vallitsevan kosmologisen teorian hölmö ajatus.

        Henkimaailmasta kyllä tuodaan asioita, muttei se ole tyhjästä. Kaikkien meidän sielukin on sieltä tuotu ja sinne takaisin kuolemassa menee, jommalle kummalle puolelle.

        1 MOOS. 1: 1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
        2. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.

        Alussa ei ollut mitään.


      • Olli.S kirjoitti:

        Ihan hyvää kaikki. Mutta teillä ei ole kaikkea tietoa ja valtuutta. Tänne vaan sitä saamaan!

        Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon.

        Sielunhoito ja syntien anteeksiantaminen Jeesuksen nimessä tuntuu onnistuvan monta kertaa.

        Ei ole oikein lasten kaste eikä kasteta upottamalla, eikä sanota oikeita sanoja: Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Jotenkin minusta tuntuu, että ehtoollinen on oikein joka kirkossa kun menee oman kirkkonsa ehtoolliselle. Meidän johto sattaa olla eri mieltä. Olen tutkinut asiaa eri kirkoissa, mikä henki ehtoollisella vallitsee. Hyvä henki.

        "Et pysty vihkimään ikuiseen avioliittoon, etkä antamaan Pyhän Hengen lahjaa, etkä konfirmoimaan Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon."

        Miksi minun pitäisi tehdä? Sitä varten meillä on pastori joka hoitaa saarnaviran ja sakramenttien jaon ja kouluttaa nuorisoa konfirmaatioon. Vihkii vihkipareja mies ja naispareja ei mitään homoliittoja.

        Pastori hoitaa myös sielunhoidon ja ripin.

        Ehtoollinen tulee olla oikea. Teillä se on vain kasteen liiton uusinta ei ehtoollinen sanotte sitä kuintenkin sakramentiksi.


      • Olli.S kirjoitti:

        Se on tarkentava kertomus. Myös Raamatun kertomus on Pyhä Temppeliteksti, mutta sehän on julkinen, ja siitä puuttuu asioita, se voidaan tulkita toisella tavalla.

        Temppelissä esitetty versio on yhdenmukainen Kirkon ilmoitusten kanssa, se on muissakin teksteissä, sikäli täysin julkinen. Se vaan on siellä juhlallinen seremonia osana kaikkea muuta seremoniaa ja siunauksia ja liittoja.

        On suuri asia olla niissä seremonioissa mukana. Kaikkien kannattaa mennä kun saavuttaa riittävän uskon. Silloin se on avoin jokaiselle.

        Miksi sitten en minä saa tulla katsomaan tätä oikeaa luomista?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Riittävä usko tässä tarkoittaa että suostuu maksamaan vähintään 10% kaikista tuloistaan mormonikirkolle ja käyttää rahat miten haluaa eivätkä jäsenet saa rahan käytöstä mitään tietoa. Myös piispan eli seurakunnanjohtajan tunketteleva haastattelu tulee läpäistä.

        Tämä on kiristystä, että maksa 10% bruttotuloistasi tai varastat Jumalalta.

        Aion kirjoittaa tästä uskontojen uhrien tuki palveluun.


      • Olli.S kirjoitti:

        Jumala on luonut lukemattomia maailmoja maailmankaikkeuteen, ei itse sitä. Sehän on ikuinen eikä luotu, eikä alkanut.

        Ei tämä ole edes teologiaa vaan logiikkaa, rationaalista ajattelua. Luominen tyhjästä joutaa teologian roskatynnyriin. Se on perinnäisen teologian ja nykyisen vallitsevan kosmologisen teorian hölmö ajatus.

        Henkimaailmasta kyllä tuodaan asioita, muttei se ole tyhjästä. Kaikkien meidän sielukin on sieltä tuotu ja sinne takaisin kuolemassa menee, jommalle kummalle puolelle.

        Ikuinen, koska alussa Jumala loi maan ja taivaan. Jumala on ikuinen. ISÄ POIKA PYHÄ HENKI ovat ikuisia Jumalia JHVH.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        "Jotka liittyvät korotukseen, pääsyyn korkeimpaan taivaaseen ylösnousemuksessa."

        Mistä te tiedätte, että ketä sinne taivaaseen oikein pääsee. Sen päättää Jumala

        Kaikki jotka uskovat Jeesukseen pääsevät taivaaseen.

        ROOM. 10: 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

        ROOM. 8: 1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ova

        31. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
        32. Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
        33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
        34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
        35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
        36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina".
        37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
        38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
        39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


        Ei tarvitse olla mormoni, jotta pelastuisi!!!!!!


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Mistä sen voi tietää, kun sitä ei ilmoiteta? Salainen kirjanpito (jos yleensä edes on) Osoittaa ettei kaikki ole kohdallaan. Noudattaako silloin lakia? Uskontokunnat ovat verovapaita.

        Yleensäkin rahan lähettäminen muualle on väärin. Kyllä rahat pitää käyttää vain ja ainoastaan oman seurakunnan menoihin.


    • Anonyymi

      Eivätkä ne temppelirituaalit ole salassa pysyneet, koska niistä löytyy salakuvattuja videoitakin netistä.

      • Siitäkin näkee, etteivät ne mitään ihmeellisiä, vääriä, julmia tai kauheita ole. Videoista ei niiden pyhyys ja tunnelma välity, sellaiset videot ovat laittomia, eivät siunattuja. Ne eivät voi näyttää tilanteen kokonaisuutta, joka tulee vaan sille, joka temppelitoimitukset uskoen käy läpi.

        Voihan kasteestakin ottaa videon, muttei siinä näy kaikki mitä siinä tapahtuu, kun se tapahtuu henkimaailmassa ja ihmisten sydämessä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Siitäkin näkee, etteivät ne mitään ihmeellisiä, vääriä, julmia tai kauheita ole. Videoista ei niiden pyhyys ja tunnelma välity, sellaiset videot ovat laittomia, eivät siunattuja. Ne eivät voi näyttää tilanteen kokonaisuutta, joka tulee vaan sille, joka temppelitoimitukset uskoen käy läpi.

        Voihan kasteestakin ottaa videon, muttei siinä näy kaikki mitä siinä tapahtuu, kun se tapahtuu henkimaailmassa ja ihmisten sydämessä.

        Kyllä ne melkoisen kauheita olivat vielä joitakin vuosikymmeniä sitten mm. kurkunkatkaisu- ja vatsanaukiviiltämisrituaaleineen, mutta imagon vuoksi niitä on ollut pakko muuttaa, kun uusi polvi ei moisia enää sulattaisi ja toisaalta myöskin salakuvaamisen pelossa niitä piti muuttaa.

        Montako salakuvaajaa kirkko on haastanut oikeuteen, jos ne kerran ovat laittomia tekoja?


      • Olli.S kirjoitti:

        Siitäkin näkee, etteivät ne mitään ihmeellisiä, vääriä, julmia tai kauheita ole. Videoista ei niiden pyhyys ja tunnelma välity, sellaiset videot ovat laittomia, eivät siunattuja. Ne eivät voi näyttää tilanteen kokonaisuutta, joka tulee vaan sille, joka temppelitoimitukset uskoen käy läpi.

        Voihan kasteestakin ottaa videon, muttei siinä näy kaikki mitä siinä tapahtuu, kun se tapahtuu henkimaailmassa ja ihmisten sydämessä.

        Kuka pääsee näitä videoita katsomaan?


    • Anonyymi

      Eihän mormonismi ole edes kristinuskoa!

      • Muilla kristityillä on väärät perinnäistiedot. Kirkko palauttaa evankeliumin alkuperäiseen muotoonsa. Ei sitä tietenkään heti uskota. Eipä uskottu Jeesukseenkaan aikanaan.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Muilla kristityillä on väärät perinnäistiedot. Kirkko palauttaa evankeliumin alkuperäiseen muotoonsa. Ei sitä tietenkään heti uskota. Eipä uskottu Jeesukseenkaan aikanaan.

        Kristityillä ei ole uskossa perinnäistietoja, vain raamattu! Eikö teillä rukoilla jo kuolleiden puolesta ja hulluimmat väittävät Jeesuksen ja saatanan olevan veljeksiä?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Muilla kristityillä on väärät perinnäistiedot. Kirkko palauttaa evankeliumin alkuperäiseen muotoonsa. Ei sitä tietenkään heti uskota. Eipä uskottu Jeesukseenkaan aikanaan.

        Oliko alkukristillisyydessä pikkutyttöjen moninaintia, polyteismiä, taika-alusvaatteita, ym.?


      • Olli.S kirjoitti:

        Muilla kristityillä on väärät perinnäistiedot. Kirkko palauttaa evankeliumin alkuperäiseen muotoonsa. Ei sitä tietenkään heti uskota. Eipä uskottu Jeesukseenkaan aikanaan.

        Eikä ole. Kyllä monella on oikea Kristuksen kirkko. Ei Jeesuksen aikaan ollut kirkkoja oli vaan fariseuksia ja muita.


      • Anonyymi
        totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Eikä ole. Kyllä monella on oikea Kristuksen kirkko. Ei Jeesuksen aikaan ollut kirkkoja oli vaan fariseuksia ja muita.

        totuusvoittaaaina

        Annan sinulle yhden Raamatun kohdan, yritä muistaa se aina, koska sillä mitataan sinun uskosi ja pelastuksesi !!!!!
        1. Joh. 4:15

        Tämä on sivuutettu lähes kaikissa missä yritetään esittää kristillisyyttä...….sen takia heidän uskonsa on pelkkää turhan unelmointia, ei elävää ja toimivaa uskoa !


      • Anonyymi kirjoitti:

        totuusvoittaaaina

        Annan sinulle yhden Raamatun kohdan, yritä muistaa se aina, koska sillä mitataan sinun uskosi ja pelastuksesi !!!!!
        1. Joh. 4:15

        Tämä on sivuutettu lähes kaikissa missä yritetään esittää kristillisyyttä...….sen takia heidän uskonsa on pelkkää turhan unelmointia, ei elävää ja toimivaa uskoa !

        ROOM. 8 : 29. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
        30. mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
        31. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
        32. Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
        33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
        34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
        35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
        36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina".
        37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
        38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
        39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.



        ROOM.1: 1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.


        ROOM. 10: 13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu

        9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

        JOH. 4: 15. Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa"

        Tällä tarkoitetaan kastetta Ja minut on kastettu jo pienenä.


      • totuusvoittaaaina kirjoitti:

        ROOM. 8 : 29. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
        30. mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
        31. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
        32. Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
        33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
        34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
        35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
        36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina".
        37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
        38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
        39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.



        ROOM.1: 1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.


        ROOM. 10: 13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu

        9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

        JOH. 4: 15. Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa"

        Tällä tarkoitetaan kastetta Ja minut on kastettu jo pienenä.

        Ei se ole sinun kasteesi. Sinun kasteesi tuli voimaan kun otit sen konfirmaatiossa, ehtoollisella ensimmäisen kerran vastaan. Siihen asti et edes tarvinnut sitä, lapset ovat puhtaita, synnittömiä, enkeleitä. Tämä on oikeastaan luterilainenkin oppi, kun tarkemmin ajattelet.

        Joka tapauksessa se on ainoa teologinen mahdollisuus, koska kaste on myös syntien anteeksiantamiseksi ja saamiseksi. Vauva ei ole tehnyt mitään syntiä, eikä voi ainakaan katua ja rukoilla anteeksiantoa ja uskoa ja tehdä parannusta, mitkä ovat kasteen edellytykset. Ehtoollisella ne voi tehdä vastuullisissa iässä, mikä se sitten onkin.

        Oletko huomannut, että kaikki lapset uskovat? Kun kertoo Jeesuksesta, he sanovat, että he tietävät sen, heillä on suora yhteys.


    • Anonyymi

      Laspet uskovat aikuisia vaikka aikuiset kertoisivat minkälaisia valheita. Siksi onkin tärkeää että lapsille kerrotaan monipuolisesti eri asioista ja sitten he vanhempana osaavat erottaa valheen totuudesta. Mormonilapsille iskostetaan päähän että on parempi kuolla kuin olla ilman mormonismia, silti heistäkin suuri osa jättää mormonismin vanhempina.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe