Saksassa tehty malli, kuinka rikkaat voivat osallistua koronakriisin kustannuksiin

Anonyymi

https://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/coronavirus-krise-sollen-reiche-fuer-die-kosten-zahlen-a-7c5a8ee5-9b2c-483b-aab0-6d6937f39de4

Ei voi kuin ihailla, kuinka talousmahti Saksa, hoitaa tyylikkäästi ja rikkaita vastuuttamalla, hyvinvointivaltion jolle EU:ssa ei löydy vertaa.

Siellä eivät ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, saa kitistä medioissa ja keskustelupalstoilla, kuinka oikeusvaltion kansalaisten kuuluisi rahoittaa, heidän joutilaita luksuselämiään, etelässä golfaamista, valtion varoilla.

Ei onnistu sellainen loisiminen Saksassa, siellä yrittäjien on osoitettava yrittäjyytensä, tulemalla omillaan toimeen, ei köyhyyteen pakottamalla muuta kansaa ja eläkeläisillä käytävällä IHMISKAUPALLA, kuten Suomessa.

1 250€/kk minimieläke, täysin ilmainen terveyden- ja hammashoito, erikoissairaanhoito mukaan lukien - kaikille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille = hyvinvointivaltio ja muhkea talouskasvu, eli säästöjä valtiolle.

28

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen rippeetkin, on nyt karsittava pois hallituksesta, että olisi mitään uskottavuutta eduskunnalla Suomessa enää.

   Veroparatiisikeinottelija-Sipilän on erottava - tätä vaativat kaikki Suomessa. Muu hallitus voi sitten jatkaa rauhassa työntekemistä, oikeudenmukaisemman Suomen puolesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "Suomi on veroparatiisi rikkaille veropakolaisille."
    KYLLÄ Hakaniemessä majaansa pitävä kiinteistökeisari SAK on oikein lailla vapautettu kaikista veroista. Kauppa käy ja vuokralaiset itkee mutta AY herrat nostaa valtavia palkkoja ja porskuttavat optiodensa kanssa. KÖYHÄT KYYKKYYN ja sitten kassalle vuokranmaksuun.


  • Anonyymi

   Miksi suurien maahanmuuttomaiden kuten Saksa ja Ruotsi, valtiontalous on kertaluokkaa paremmassa kunnossa kuin Suomessa? Täällä jokainen oman elämänsä perussairas keksii jonkun miljardiluvun mitä maahanmuuttajat muka valtiolle maksavat, mutta maissa missä maahanmuuttajia on eniten menee kuitenkin paljon meitä paremmin.

   Puhuuko persut taas paskaa?

   • Anonyymi

    Ruotsin viennin selittää valuutta keinottelu, Saksan taas sen asema jolla se hallitsee orjavaltioitaan kuten natsisaksa.


  • Anonyymi

   Miksi suurien maahanmuuttomaiden kuten Saksa ja Ruotsi, valtiontalous on kertaluokkaa paremmassa kunnossa kuin Suomessa? Täällä jokainen oman elämänsä perussairas keksii jonkun miljardiluvun mitä maahanmuuttajat muka valtiolle maksavat, mutta maissa missä maahanmuuttajia on eniten menee kuitenkin paljon meitä paremmin.

   Puhuuko persut taas paskaa?

  • Anonyymi

   Saksan terveysministeri vahvistaa: Epidemia on saatu hallintaan
   Saksan terveysministeri sanoo, että koronaepidemia on saatu maassa hallintaan. Ministeri Jens Spahnin mukaan päivittäiset tartuntaluvut ovat laskeneet merkittävästi.

   Spahn kiittää kehityksestä kuukausi sitten voimaan tulleita liikkumisrajoituksia ja muita poikkeustoimia.

   Tässä seurannassa kerrottiin kello 10.32, että koronaviruksen tarttuvuusluku on Saksassa laskenut alle kriittisen rajan. Saksan tartuntatauteihin erikoistunut Robert Koch -instituutin mukaan tarttuvuusluku on nyt 0,7:ään. Se tarkoittaa, että yksi koronaan sairastunut ihminen tartuttaa keskimäärin alle yhden ihmisen.

   Jos tartuttavuusluku pysyy alle yhdessä, tautiepidemia alkaa vähitellen hiipua.

   Saksassa myös virustaudista parantuneiden ihmisten määrä on noussut korkeammaksi kuin päivittäin todettavien uusien infektioiden määrä.

   "Epidemia on tästä päivästä lukien taas kontrolloitavissa", Spahn sanoi perjantain tiedotustilaisuudessa. Hän lisäsi, ettei Saksan terveydenhoitojärjestelmä ehtinyt ylikuormittua epidemian vuoksi.

   Saksa suunnittelee epidemian jarruttamiseksi myös matkapuhelimiin asennettavan seurantasovelluksen käyttöönottoa, mutta Spahnin mukaan menee joitakin viikkoja, ennen kuin sovellus on riittävän valmis.

   Saksa teki sen taas. Deutschland überalles

  • Anonyymi

   "kuinka rikkaat voivat osallistua koronakriisin kustannuksiin"

   Onko siis niin, että 2020 maksamani 50% vero ei ole kohdennettu ollenkaan koronan hoitoon? Mihin ihmeeseen rikkaiden verot ohjataan?

   • Anonyymi

    Mitkä rikkaiden verot -eiväthän veropakolaisyritykset, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, maksa mitään veroja, vain osinkoja verokeitaisiin.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisimaski-rokote-testi-ym bisnekset koronapandemian verukkeella, ovat pelkkää rahantuhlausta tärkeämmistä asioista. Niillä ei torjuta, eikä hoideta korona- eikä muitakaan tulevia pandemioita.

   https://www.dw.com/en/coronavirus-experts-warn-of-bioterrorism-after-pandemic/a-53554902

   Samoin veroparatiisihävittäjillä, ei puolustauduta nyky-maailman uhkia vastaan, joista iso, korjaamaton köyhyysongelma on vakavin ja Suomessa täysin hoitamatta.

  • Anonyymi

   Niin se kansalaisaloite veroparatiisihävittäjien perumiseksi, kuten kaikki ns. länsimaat tekevät, on meneillään allekirjoittamista vaille.

  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/un-condemns-us-police-killing-of-george-floyd/a-53608812

   Suomessa Usa:n otteet, BF-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän äärioikeisto-poliiseilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

   Köyhyyteen pakotetut Suomen kansalaiset, oireilevat koko ajan pahemmin - vastaus ei ole äärioikeistolaisen poliisivaltion koventaminen, vaan aidon, vahvan perusturvan toteuttaminen, kaikille Suomen kansalaisille.

   800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan vakavaa väkivaltaa ja hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä Suomessa 2020.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyinen hallitus nostaa sairaus-kansaneläkkeistä ne pienimmät, 800€/KK ORJAELÄKKEET, siihen köyhyysrajalle edes, eli 1 250€/kk - tai emme äänestä enää koskaan.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   PetosPersKokoomuksella kova propaganda meneillään palstalla - niiden mihinkään ei kannata uskoa - veroparatiisi-äärioikeisto-rikkaiden valheita ovat täynnä.

  • Anonyymi

   Merkeliä ja Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän "koronadiiliä", hehkutetaan medioissa. Kirjoitimme juuri Saksan medioihin, kuinka Suomen köyhyyseläkeläiset kituuttavat, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, syvällä köyhyysrajan alla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, isojen talousrikollisten veroparatiisiekstremistit, junailivat taas itselleen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, lisää valuuttaa EU:sta, kun toisissa EU-valtioissa vahvistetaan sairaus-kansaneläkkeitä.

   Espanja ilmoitti jo ennen Brysselin neuvotteluja, yli 300:n biljoonan euron satsauksista sosiaaliturvaan. Saksa korottaa minimieläkkeitään 1 500€/kk.

   Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kerjuulla pakkasessa nälissään, valitsemassa edelleen leivän ja reseptilääkkeiden välillä. Ei ole ihmisarvoista elämää Suomen eläkeläisten tilanne.

  • Anonyymi

   https://www.theguardian.com/business/2020/aug/09/centibillionaires-help-pay-costs-covid-wealth-tax

   Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysongelman korjaamisen, piti olla se tärkein asia nykyiselle hallitukselle - näin ennen eduskuntavaaleja.

   Nyt ollaan tultu surgasmin pisteeseen, jossa Keput / Saarikko, ovat jakamassa velkarahaa ökyrikkaiden viihdetapahtumiin. Köyhyyteen jätetyt 500 000 eläkeläisäänestäjää, tehkää johtopäätökset, eli jättäkää Keput äänestettävien listalta kokonaan, eivät ne muuten usko.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsi toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

   Suomen korruptio-eduskunta "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneine veroparatiisirikollisineen, tärväämässä 10 miljardia euroa, tarpeettomiin ja Suomen kansalaisille vahingollisiin veroparatiisihävittäjiin.

   Kansalaisaloitteeseen voi vielä osallistua, löytyy sivulta kaksi, selatkaa ja osallistukaa, kun vielä voitte.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Progressiivinen verotus on hieno asia jonka voisi ulottaa myös pääomatuloihin...

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lintilä kuuluisi erottaa - valtion eli kansalaisten oikeusturvan parantamiseen, tarkoitettujen varojen jakaminen veroparatiiseihin, on rikos Suomen perustuslakia, kansalaisten oikeusturvaa vastaan. Köyhyyseläkeläiset heitteillä ja Lintilä ahnehtii heille joilta ei mitään puutu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Äänestämättä jättämisestä, jo kuntavaaleissa tulee ainakin koko ajan helpompaa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

   Hilloahot PetosKokPers suunnittelevat jo, maahanmuuton MONINKERTAISTAMISTA, siitä ex-äärioikeistohallituksen 38 000:sta nelinkertaiseksi, joten rasismikortille tulee kallis hinta, kun oma kansa halutaan syväkyykkyyn ikuiseen osattomuuteen ja köyhyyteen, työttömyyteen, syrjäytetyiksi ja köyhyyseläkkeille - ulkomaisille halpatyövoimalle ja veroparatiisiyrityksille, suora linja Hilloahojen suunnitelmissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Tyhjätaskujen on syytä varoa, äärioikeiston populistiporvareiden kylmää kyytiä, on sellainen lasti tulossa, ulkomaista halpatyövoimaa, syrjäyttämään oman kansan työttömät, syvemmälle köyhyyteen ja osattomuuteen, jos Hilloahoilta kysytään, PetosKokPers-suunnitelmat, oman kansan syväkyykyttämistä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   9390
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   53
   968
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   886
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   856
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   747
  Aihe