Saksassa tehty malli, kuinka rikkaat voivat osallistua koronakriisin kustannuksiin

Anonyymi

https://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/coronavirus-krise-sollen-reiche-fuer-die-kosten-zahlen-a-7c5a8ee5-9b2c-483b-aab0-6d6937f39de4

Ei voi kuin ihailla, kuinka talousmahti Saksa, hoitaa tyylikkäästi ja rikkaita vastuuttamalla, hyvinvointivaltion jolle EU:ssa ei löydy vertaa.

Siellä eivät ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, saa kitistä medioissa ja keskustelupalstoilla, kuinka oikeusvaltion kansalaisten kuuluisi rahoittaa, heidän joutilaita luksuselämiään, etelässä golfaamista, valtion varoilla.

Ei onnistu sellainen loisiminen Saksassa, siellä yrittäjien on osoitettava yrittäjyytensä, tulemalla omillaan toimeen, ei köyhyyteen pakottamalla muuta kansaa ja eläkeläisillä käytävällä IHMISKAUPALLA, kuten Suomessa.

1 250€/kk minimieläke, täysin ilmainen terveyden- ja hammashoito, erikoissairaanhoito mukaan lukien - kaikille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille = hyvinvointivaltio ja muhkea talouskasvu, eli säästöjä valtiolle.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen rippeetkin, on nyt karsittava pois hallituksesta, että olisi mitään uskottavuutta eduskunnalla Suomessa enää.

      Veroparatiisikeinottelija-Sipilän on erottava - tätä vaativat kaikki Suomessa. Muu hallitus voi sitten jatkaa rauhassa työntekemistä, oikeudenmukaisemman Suomen puolesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Suomi on veroparatiisi rikkaille veropakolaisille."
        KYLLÄ Hakaniemessä majaansa pitävä kiinteistökeisari SAK on oikein lailla vapautettu kaikista veroista. Kauppa käy ja vuokralaiset itkee mutta AY herrat nostaa valtavia palkkoja ja porskuttavat optiodensa kanssa. KÖYHÄT KYYKKYYN ja sitten kassalle vuokranmaksuun.


    • Anonyymi

      Miksi suurien maahanmuuttomaiden kuten Saksa ja Ruotsi, valtiontalous on kertaluokkaa paremmassa kunnossa kuin Suomessa? Täällä jokainen oman elämänsä perussairas keksii jonkun miljardiluvun mitä maahanmuuttajat muka valtiolle maksavat, mutta maissa missä maahanmuuttajia on eniten menee kuitenkin paljon meitä paremmin.

      Puhuuko persut taas paskaa?

      • Anonyymi

        Ruotsin viennin selittää valuutta keinottelu, Saksan taas sen asema jolla se hallitsee orjavaltioitaan kuten natsisaksa.


    • Anonyymi

      Miksi suurien maahanmuuttomaiden kuten Saksa ja Ruotsi, valtiontalous on kertaluokkaa paremmassa kunnossa kuin Suomessa? Täällä jokainen oman elämänsä perussairas keksii jonkun miljardiluvun mitä maahanmuuttajat muka valtiolle maksavat, mutta maissa missä maahanmuuttajia on eniten menee kuitenkin paljon meitä paremmin.

      Puhuuko persut taas paskaa?

    • Anonyymi

      Saksan terveysministeri vahvistaa: Epidemia on saatu hallintaan
      Saksan terveysministeri sanoo, että koronaepidemia on saatu maassa hallintaan. Ministeri Jens Spahnin mukaan päivittäiset tartuntaluvut ovat laskeneet merkittävästi.

      Spahn kiittää kehityksestä kuukausi sitten voimaan tulleita liikkumisrajoituksia ja muita poikkeustoimia.

      Tässä seurannassa kerrottiin kello 10.32, että koronaviruksen tarttuvuusluku on Saksassa laskenut alle kriittisen rajan. Saksan tartuntatauteihin erikoistunut Robert Koch -instituutin mukaan tarttuvuusluku on nyt 0,7:ään. Se tarkoittaa, että yksi koronaan sairastunut ihminen tartuttaa keskimäärin alle yhden ihmisen.

      Jos tartuttavuusluku pysyy alle yhdessä, tautiepidemia alkaa vähitellen hiipua.

      Saksassa myös virustaudista parantuneiden ihmisten määrä on noussut korkeammaksi kuin päivittäin todettavien uusien infektioiden määrä.

      "Epidemia on tästä päivästä lukien taas kontrolloitavissa", Spahn sanoi perjantain tiedotustilaisuudessa. Hän lisäsi, ettei Saksan terveydenhoitojärjestelmä ehtinyt ylikuormittua epidemian vuoksi.

      Saksa suunnittelee epidemian jarruttamiseksi myös matkapuhelimiin asennettavan seurantasovelluksen käyttöönottoa, mutta Spahnin mukaan menee joitakin viikkoja, ennen kuin sovellus on riittävän valmis.

      Saksa teki sen taas. Deutschland überalles

    • Anonyymi

      "kuinka rikkaat voivat osallistua koronakriisin kustannuksiin"

      Onko siis niin, että 2020 maksamani 50% vero ei ole kohdennettu ollenkaan koronan hoitoon? Mihin ihmeeseen rikkaiden verot ohjataan?

      • Anonyymi

        Mitkä rikkaiden verot -eiväthän veropakolaisyritykset, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, maksa mitään veroja, vain osinkoja verokeitaisiin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisimaski-rokote-testi-ym bisnekset koronapandemian verukkeella, ovat pelkkää rahantuhlausta tärkeämmistä asioista. Niillä ei torjuta, eikä hoideta korona- eikä muitakaan tulevia pandemioita.

      https://www.dw.com/en/coronavirus-experts-warn-of-bioterrorism-after-pandemic/a-53554902

      Samoin veroparatiisihävittäjillä, ei puolustauduta nyky-maailman uhkia vastaan, joista iso, korjaamaton köyhyysongelma on vakavin ja Suomessa täysin hoitamatta.

    • Anonyymi

      Niin se kansalaisaloite veroparatiisihävittäjien perumiseksi, kuten kaikki ns. länsimaat tekevät, on meneillään allekirjoittamista vaille.

    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/un-condemns-us-police-killing-of-george-floyd/a-53608812

      Suomessa Usa:n otteet, BF-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän äärioikeisto-poliiseilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

      Köyhyyteen pakotetut Suomen kansalaiset, oireilevat koko ajan pahemmin - vastaus ei ole äärioikeistolaisen poliisivaltion koventaminen, vaan aidon, vahvan perusturvan toteuttaminen, kaikille Suomen kansalaisille.

      800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan vakavaa väkivaltaa ja hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä Suomessa 2020.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus nostaa sairaus-kansaneläkkeistä ne pienimmät, 800€/KK ORJAELÄKKEET, siihen köyhyysrajalle edes, eli 1 250€/kk - tai emme äänestä enää koskaan.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      PetosPersKokoomuksella kova propaganda meneillään palstalla - niiden mihinkään ei kannata uskoa - veroparatiisi-äärioikeisto-rikkaiden valheita ovat täynnä.

    • Anonyymi

      Merkeliä ja Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän "koronadiiliä", hehkutetaan medioissa. Kirjoitimme juuri Saksan medioihin, kuinka Suomen köyhyyseläkeläiset kituuttavat, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, syvällä köyhyysrajan alla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, isojen talousrikollisten veroparatiisiekstremistit, junailivat taas itselleen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, lisää valuuttaa EU:sta, kun toisissa EU-valtioissa vahvistetaan sairaus-kansaneläkkeitä.

      Espanja ilmoitti jo ennen Brysselin neuvotteluja, yli 300:n biljoonan euron satsauksista sosiaaliturvaan. Saksa korottaa minimieläkkeitään 1 500€/kk.

      Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kerjuulla pakkasessa nälissään, valitsemassa edelleen leivän ja reseptilääkkeiden välillä. Ei ole ihmisarvoista elämää Suomen eläkeläisten tilanne.

    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/business/2020/aug/09/centibillionaires-help-pay-costs-covid-wealth-tax

      Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysongelman korjaamisen, piti olla se tärkein asia nykyiselle hallitukselle - näin ennen eduskuntavaaleja.

      Nyt ollaan tultu surgasmin pisteeseen, jossa Keput / Saarikko, ovat jakamassa velkarahaa ökyrikkaiden viihdetapahtumiin. Köyhyyteen jätetyt 500 000 eläkeläisäänestäjää, tehkää johtopäätökset, eli jättäkää Keput äänestettävien listalta kokonaan, eivät ne muuten usko.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruotsi toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

      Suomen korruptio-eduskunta "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneine veroparatiisirikollisineen, tärväämässä 10 miljardia euroa, tarpeettomiin ja Suomen kansalaisille vahingollisiin veroparatiisihävittäjiin.

      Kansalaisaloitteeseen voi vielä osallistua, löytyy sivulta kaksi, selatkaa ja osallistukaa, kun vielä voitte.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Progressiivinen verotus on hieno asia jonka voisi ulottaa myös pääomatuloihin...

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, yritys-maataloustuki-tuettavien, asumista isoissa taloissa, maksatetaan verojenmaksajilla. Ei se ole mitään ilmastonmuutoksen torjuntaa, eikä sosiaalisesti oikeudenmukaista. Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden on aika opetella, kohtuullisempia elämäntapoja. Maksakaa itse lämmitysremonttinne ym, kun teillä on siihen varaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen#comment-109065973

    • Anonyymi

      Hallitus saadaan näyttämään heikolta ja avuttomalta, kun se suostuu koko ajan, oppositio-äärioikeiston kaikkiin, täysin kohtuuttomiin vaatimuksiin. Onhan se pudotuspeliä sekin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17075077/hallitus-toimii-oppositioporvareiden-lastenvahtina-laiminlyo-lupauksia-elakekoyhyyden-korjaamista

      Hallituksella on jo kova kiire, hoitaa ne luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli saada Suomi Pohjoismaisten oikeusvaltioiden joukkoon, Romanian, Turkin ja Unkarin porukoista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yhteiskunta / Suomen kansalaiset, oireilevat vakavasti, ison, korjaamattoman KÖYHYYTEEN PAKOTTAMISONGELMAN takia.

      https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4328748

      Koko ajan pahenevaa köyhyysongelmaa, eriarvoistamista ja kansan kahtiajakoa, ei voi jatkuvasti laittaa, koronan piikkiin, kun se ei sitä ole. Jo pitkään ennen koronapandemiaa, korjaamattoman köyhyysongelman aiheuttama pahoinvointi, näkyi yhteiskunnassa, eli köyhyysongelman paheneminen, oli jo meneillään yhteiskunnassa, paljon ennen koronaa, korona ei ole sen syy, vaan korruptiopäättäjien välinpitämättömyys, ahneus ja häikäilemättömyys.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

      Ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ahneuden maksimointi ja miellyttämisen halu, näyttää olevan eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopäättäjien ainut tavoite ja tehtävä - hyytävä piittaamattomuus, välinpitämättömyys ja ylenkatse, köyhyyteen pahoinpideltyjä kohtaan, joita on n. puolet Suomen väestöstä, nykyisellä menolla, kun kaikki ns. julkiset palvelut, on yksityistetty, hyvinvointivaltio romutettu kivijalkaa myöten lopullisesti, markkinaehtoisuus tullut demokratian ja oikeusvaltion tilalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      Veroparatiisi-sotemonopolien ja byrokratialla kela-sos-lyöminen, eivät ole ratkaisu, pahentuneeseen köyhyysongelmaan, vaan osa ongelmaa. Ihmiset eivät tarvitse lisää, veroparatiisi-sote-suorituttamista, nälissään terapiointeja ym ihmiskaupan ja modernin orjuuttamisen muotoja, vaan aidon, sellaisen oikeusturvan, ensisijaiset omat tulot ja sairaus-kansaneläkkeet, joilla tulla aidosti toimeen, kyetä maksamaan suuresti kohonneet elinkustannukset, eriarvoistamis-pakkomaksut, pääsymaksut välttämättömiin reseptilääkkeisiin ym edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, nykyinen hallitus ei ole kompensoinut.

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

      Suomen kansa ei ole "vain" työllistettäviä, puoli miljoona, sairaus-kansaneläkeläisköyhää, heidän puuttuvat oikeutensa, vaikuttavat kaikkiin yhteiskunnassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

      Sillä on suuri merkitys, miten ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat, sillä he ovat monella tapaa vaikuttavia ja aktiivisia toimijoita Suomen yhteiskunnassa. Heidän puuttuvat oikeutensa, satuttavat monia ja vaikuttavat yleiseen ilmapiiriin. Jos eläkkeet saataisiin edes muiden Pohjoismaiden tasolle, eläkeläisiltä vapautuisi energiaa, myös nuorempien tukemiseen, sillä köyhyyttä kokemaan joutuneet, osaavat välittää muistakin, kuin itsestään ja lähipiiristään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

      Veroparatiisirikkaiden "kapina", näyttää olevan korruptiopäättäjien suojeluksessa. Saavathan he siinä samalla, ilmaista vaalimainontaa, kun miljardien jakaminen heille, joilla on jo liikaakin, näyttää tulleen demokratia, kansalaisoikeuksien, eli oikeusvaltion tilalle Suomessa.

      https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

      Suomi ei poikkea enää Unkarista, vaan on Pohjoismaiden Unkari, jossa puoli miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, kituuttaa syvällä köyhyysrajan alapuolella, eikä ole enää tiedonvälitystä, eikä ilmeisesti tutkimustakaan, karuista seurauksista, yhteiskunnan osattomiksi pakotetuilla. Marinin hallitus, ei poikkea ex-äärioikeistohallituksesta mitenkään. Sama Veroparatiisirikkaiden miellyttäminen ja miljardien jako, vain kiihtyy. Äänestämättä jättäminen, on enää jäljellä, osattomiksi pakotetuilla köyhyysongelman kantajilla Suomessa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe