Vihreät unohtivat sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ilmastonmuutoksen torjunnan edellytyksen

Anonyymi

Oikeus-sivistysvaltioissa korostetaan ja pidetään, "sosiaalista oikeudenmukaisuutta", ilmastonmuutoksen torjunnan tärkeimpänä edellytyksenä. Ilman ihmisiä ei ole ilmastonmuutoksen torjuntaakaan. Pienituloiset ovat tunnetusti, hyviä kierrättämään ja kuormittavat luontoa vähemmän, kuin suurituloiset, eli on Vihreidenkin potentiaalisista äänestäjistä kyse, mutta se ei näy Vihreiden hallituksessa olossa mitenkään. Lupaukset eläkeläisköyhille, vaihtuneet tyhjän kukkoiluun.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

Vihreillä on perinteisesti, ollut outoa vihaa kouluttamattomia, vakavan perhe-lähisuhde-ym taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteita kohtaan, sitä ei ole edes yritetty peitellä, vaan on eräiden Äärioikeisto-Vihreiden taholta, suorastaan julistettu medioissa, ökyrikkaiden perintö-verosuunnittelijoiden "unelmien ekoelämien" mainosjuttujen yhteydessä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

Eduskuntavaaleissa Vihreät lupasivat isosti: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan". Historiaan siirtämisesta ei ole vielä nähty merkkiäkään. Nolo viisikymppinen, leikattiin moneen kertaan, silmänkääntötempulla taka-oven kautta, sillä ei kompensoida edes ex-äärioikeistohallituksen leikkauksia, kohonneita elinkustannuksia, eriarvoistamis-pakkomaksuja ym eli se oli käytännössä eläkeleikkaus.

59

775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Köyhimmät ja heikoimmat kärsivät niin koronapandemiasta, kuin ilmastonmuutoksesta eniten, siksi päättäjien pitää ensimmäiseksi, turvata heidät Suomessa. Viidensadantuhannen 800€/kk orjuuseläkeläisten, saattaminen aidon oikeusturvan piiriin, 1 250€/kk minimieläkkeille, ei ole mitään avaruustiedettä, eikä rahasta kiinni, vaan tahtotilasta ja arvovalinta.

      https://www.cbc.ca/news/politics/climate-change-lytton-heat-wave-wildfires-1.6088767

      • Anonyymi

        kyllä ne muovitölkit , pahvilootat ja lehti nippu viedä keräyspisteisiin ja auto käynnissä vieressä tyhjennyksen ajan.... auto aastuttaa enemmän kuin jätekeräys- mutta saastuttaahan se kuorma-autokin enemmän kuin lastinsa, kun se ne jätteet hakee kierätykseen- ainoa hyöty on porvari lompakko ja poliittiset suojatyö-paikkalaiset kierrätys-ketjun eri osa-alueilla?

        tänä sis kanslaaisille, joille aivopesty se joka roskankin kierätys....

        se on taas eri asia kun kaupunkien ylle laitetaan hävittäjäsuihkarit liiteleen ja tekemään lentonäytöksiään- siitä ei raivota ja nillitetä... vaikka ko. suihkarin saaste kuluttaa luontoa enemmän kuin koko kaupungin autojen määrä vuodessa, joa kerta kun se lähtee lentoon...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreät hölpöttivät jostain universaalista kansalaispalkasta. Käytännön politiikka on kuitenkin kuin EK:n oppikirjasta. Karenssi, ketjutetut pätkätyöt . sosiaaliturvan leikkaaminen. ulkomainen halpatyö jne....

      • Anonyymi

        Yksikään puolue ei saa läpi kaikkia tavoitteitaan. Kompromissit ovat väistämättömiä, kun hallitus muodostetaan useista puolueista. Tästä voi päätellä, että kansalaispalkalla ei ole muissa puolueissa kannatusta.


    • Anonyymi

      PetosKokPerssinliike-eilisten politiikkaa siis, tekevät ÄärioikeistoVihreätkin.

      https://www.cbc.ca/player/play/1917546051652

      Ikirouta sulaa Kanadassakin, sillä arvellaan olevan katastrofaalisia seurauksia.

      Veroparatiisiyrityksiä on tuettu tuhansilla miljardeilla euroilla, Suomen valtion toimesta, suoraan voiton maksimointiin, osinkojen jakoon, pörssikeinotteluun verokeitaissa. Kyllä yrityksien tehtävä on työllistää ja maksaa sellaisia palkkoja, että ihmiset tulevat niillä toimeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

      Heikompien ja haavoittuvimpien turvaaminen, ilmastonmuutoksen keskellä, pitäisi olla jo käynnissä Suomessakin. 800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan ihmiskauppaa ja puolustuskyvyttömien ihmisten, törkeää hyväksikäyttöä, väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

    • Anonyymi

      Itse äänestin vasemmistoliittoa joka vaatii vaikuttavia ilmastotoimia MUTTA haluaa ne kompensoida ne pienituloisille.

      Oikeistolaiset jotka ajaa vihreitä tavoitteita eivät välitä vaikka kohtuuttomuuksia tulisi pienituloisille!

      • Anonyymi

        Vasemmisto petti eläkeläisköyhät, siinä missä muutkin hallitus- ja oppositiopuolueet. Nolo viisikymppinen, ei riitä kompensoimaan,edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, elinkustannusten nousua, eriarvoistamis- ja pakkomaksuja, pääsymaksuja mm. välttämättömiin reseptilääkkeisiin jne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

        Pelkkä "haluaminen" ei ole mitään, tarvitaan konkreettisia tekoja, niitä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, jotka ovat aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa. Rahasta
        1 250€/kk minimieläkkeet, eivät ole kiinni, vaan hallituksen tahtotilasta, arvovalinnoista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

        Eläkerahastoissa pelkät korot, ovat tuhansia miljardeja euroja - siellä on mistä ottaa. Hallituksella on oikeudet ja velvollisuudet, korjata 800€/kk orjuuseläkeläisten puuttuva oikeusturva 1 250€/kk minimieläkkeiksi, kuten oikeusvaltioissa.


      • Anonyymi

        Paskat ne kompensoi, ja tarjoavat vain sukurutsausta .


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Niin nykyinen hallitus nais-trumpeineen, kuin laiton ex-äärioikeistohallitus PetosKokPersRkpKrd, ovat radikalisoituneet, pelkiksi Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden etujen ajajiksi. Mistään aidosta demokratiasta, oikeus-sivistysvaltiosta, ei Suomessa enää ole merkkiäkään jäljellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

      Äänestämättä jättäminen eduskuntavaaleissa, on ainut jäljellä oleva keino, yrittää saada korruptiopäättäjien huomiota, vakavaan eläkeläisköyhyys-tilanteeseen Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17030081/missa-hallituksen--marinin-arvovalinnat-viipyvat-800ekk-orjuuselakelaiset-hadissaan

      • Anonyymi

        Eläkekatto on useimmissa maissa, mutta ei Suomessa. Isojen eläkkeiden maksajien maksamat eläkemaksut eivät riitä heidän eläkkeidensä maksamiseen, vaan rahaa niihin pitää ottaa muilta.

        Esimerkiksi demari Rinne on vastustanut isojen eläkkeiden leikkaamista. Miksi iäkkäät tarvitsevat niin isoja eläkkeitä, kun muutenkin heillä on varaa kertynyt vuosien varrella rutkasti ja paljon?

        Huvittavaa seurata hallituksen työllistämispuheita. Mikään ei muutu, samat jäykät rakenteet pysyvät, tuskin edes heilahtavat.

        Pitäisi luoda uusia ja uudenlaisia työaikamalleja, eri pituisia työpäiviä erilaisille työntekijöille ja eri elämäntilanteeseen sopivia. Nythän, jotta voi työaikaa lyhentää, pitää olla joku syy, sairaus tai lapsen hoito. Verotuksella voisi kompensoida lyhyempiä työpäivien pienempiä ansioita.

        Tarkoitus olisi, että mahdollisemman moni pääsisi työn syrjään kiinni. Asialla on erittäin monipuoliset terveydelliset, sosiaaliset ja myöskin taloudelliset vaikutukset. On työaloja, jossa työajalla ei ole niin paljon merkitystä, mutta on myös fyysisesti raskaita töitä, jolla työajalla on erittäin suuri merkitys.

        Paikallinen sopiminen voisi sopia moniin luoviin työaloihin, jotka eivät ole niin tuottavia. Miksi vajaatyökuntoiset pitää luokitella ja tyytyä palkkatukiin. Löytyy varmasti oikeita töitä, jotka sopivat osatyökykyisille?


        Ansiosidonnaisen porrastaminen sekin haiskahtaa homeiselta, kun syy on rakenteissa. Oireita hoidetaan, mutta varsinaisiin syihin ei haluta puuttua. Jos työttömyysturvaa leikataan, pitäisi olla tarjolla tilalle oikea työpaikka tai varmaan työpaikkaan johtava koulutus. Ei ketään pidä jättää tyhjän päälle.

        Kun on puutetta jossakin työvoimasta, miksi näihin töihin ei ole täsmäkoulutusta, jolla saadaan koulutettua työntekijöitä ja koulutetut ihmiset työtä tekemään. Sitten on vika työoloissa tai jossakin muussa. Ihmiset ovat erilaisia ja kaikkiin töihin löytyy tekijöitä, jos niin halutaan.

        Tunnen innokkaita työnhakijoita, jotka hakevat ahkerasti töitä, mutta mikään ei tärppää. Tällaisia ihmisiä pitäisi oikeasti auttaa, kun omat keinot eivät riitä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Polttoaineiden hinnat on nyt taivaissa johtuen tehdystä veron korotuksesta. Kaikki eläminen kallistuu tätä kautta .

      • Anonyymi

        Ja kaikki nekin verot lahjoitettu eu_lle elättää matu ongelmiaan.


      • Anonyymi

        Eihän syy siinä ole. Mietihän nyt vähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kaikki nekin verot lahjoitettu eu_lle elättää matu ongelmiaan.

        PetosPersKokRkpKrdKe suunnittelevat, maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, ulkomaisen halpatyövoiman tuomiseksi veroparatiisiyrityksille, veroparatiisitukirahastukseen. Hilloaho vaati vielä kolmen tonnin palkkoja, ulkomaiselle halpatyövoimalle, vaikka omaa kansaa on työttöminä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

        Kun Kiina otettiin tikun nokkaan, ihmisoikeusrikkomusten ja kansanmurhan takia, mikä tietenkin hyvä asia, siirtyvät Veroparatiisiyritykset ns. demokratioihin, keskitysleireineen, kun mikään virallinen taho ei myönnä, että ns. oikeusvaltioina mainostetuissa "länsimaissa", tapahtuu tälläkin hetkellä ihmisoikeusrikkomuksia, esim. köyhyyseläkeläisten puuttuva oikeusturva Suomessa, on yksi sellainen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PetosPersKokRkpKrdKe suunnittelevat, maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, ulkomaisen halpatyövoiman tuomiseksi veroparatiisiyrityksille, veroparatiisitukirahastukseen. Hilloaho vaati vielä kolmen tonnin palkkoja, ulkomaiselle halpatyövoimalle, vaikka omaa kansaa on työttöminä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

        Kun Kiina otettiin tikun nokkaan, ihmisoikeusrikkomusten ja kansanmurhan takia, mikä tietenkin hyvä asia, siirtyvät Veroparatiisiyritykset ns. demokratioihin, keskitysleireineen, kun mikään virallinen taho ei myönnä, että ns. oikeusvaltioina mainostetuissa "länsimaissa", tapahtuu tälläkin hetkellä ihmisoikeusrikkomuksia, esim. köyhyyseläkeläisten puuttuva oikeusturva Suomessa, on yksi sellainen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

        Eiköhän vihreät ole se kaikkein suurin maahanmuuton puolestapuhuja, myös laittomien maahanjäännin mahdollistaja. Ikävä kyllä tuo vihreä unelma kulttuurin rikkaudesta maksaa veronmaksajalle pitkän pennin ja on pois monen muun sosiaaliturvasta, Haaveilkaa vain jostain 1250 takuueläkkeestä, kyllä sen ottajia riittäisii varmasti paljon. Pieni vika siinä on se, että eläkkeen pitäisi olla seurausta työstä ja maksetuista veroista, eli tuo takuueläke pitäisi täyttyä,kun henkilö on ollut työelämässä jonkin tietyn ajan. Ei siis mitään palkkioeläkettä lusmuilusta toki erikseen pitäisii käsitellä oikeasti työkyvyttömät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän vihreät ole se kaikkein suurin maahanmuuton puolestapuhuja, myös laittomien maahanjäännin mahdollistaja. Ikävä kyllä tuo vihreä unelma kulttuurin rikkaudesta maksaa veronmaksajalle pitkän pennin ja on pois monen muun sosiaaliturvasta, Haaveilkaa vain jostain 1250 takuueläkkeestä, kyllä sen ottajia riittäisii varmasti paljon. Pieni vika siinä on se, että eläkkeen pitäisi olla seurausta työstä ja maksetuista veroista, eli tuo takuueläke pitäisi täyttyä,kun henkilö on ollut työelämässä jonkin tietyn ajan. Ei siis mitään palkkioeläkettä lusmuilusta toki erikseen pitäisii käsitellä oikeasti työkyvyttömät.

        Vihreiden jäljiltä kaikki muuttuu paskaksi.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mikähän ja missä enemmistö käyttää julkisia kulkuvälineitä? Ehkä jossakin ison kaupungin keskustassa ei muualla. Sielläkin pörrää autoja ja pitkät autojonot täyttävät tiet.

        Maaseudulla julkinen liikenne toimii niin huonosti, että vain harva kulkee julkisilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän ja missä enemmistö käyttää julkisia kulkuvälineitä? Ehkä jossakin ison kaupungin keskustassa ei muualla. Sielläkin pörrää autoja ja pitkät autojonot täyttävät tiet.

        Maaseudulla julkinen liikenne toimii niin huonosti, että vain harva kulkee julkisilla.

        Väitätkö että maaseudulla asuu vain ökyrikkaita, perintö- ja verosuunnittelijoita veroparatiisiyrityksineen- ja tiloineen, kyllä heillä on ilmaiseksi saatua varallisuutta, millä maksella bensalaskuja. Rikkaiden ei pitäisi kitistä, kun ihmisillä Suomessa, on monilla ihan perusturvasta puute.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330610/saksassa-tehty-malli-kuinka-rikkaat-voivat-osallistua-koronakriisin-kustannuksiin


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän ja missä enemmistö käyttää julkisia kulkuvälineitä? Ehkä jossakin ison kaupungin keskustassa ei muualla. Sielläkin pörrää autoja ja pitkät autojonot täyttävät tiet.

        Maaseudulla julkinen liikenne toimii niin huonosti, että vain harva kulkee julkisilla.

        Miksi olette maaseudun porvarit, vaatineet kaiken yksityistämistä, no siksi, etteivät ne bussilinjat ym julkinen liikenne kulkisi, sitten kehtaatte vielä valittaa bensan hinnoista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea


      • Anonyymi

        Et ehkä ymmärrä, että polttoaineen hinta korreloi suoraan myös hintoihin, jota kuluttaja kaupassa maksaa. Kun tavaraa kuljetetaan niin varastoille kuin vähittäisliikkeisiin se maksaa. Feederit rahtaavat kontteja Suomeen, sekin maksaa, tavaraa tulee myös lentorahtina. Kaikki tämä lasketaan tuotteiden hintoihin. Ihmisiä on myös sen kaltaisissa töissä, että yöllä liikkuminen on joko mahdotonta tai jopa vaarallista. Välimatkat saattavat olla pitkiä eikä jolkista liikennettä ole. Edustat ilmeisesti jonkinlaista viherhipsteriaatetta, mutta kaikki eivät todellakaan asu city-yksiössä alakerrasta ostettua kauralattea imien ja omaa "paremmuutta" ihannoiden.


    • Anonyymi

      Finnwatchin aurinkopaneelien ihmisoikeusloukkaus-jutussa, veroparatiisiyritykset vakuuttelevat syyttömyyttään, mikä on täysin epäuskottavaa. Onhan heidän nyt täytynyt tietää, Kiinan ihmisoikeustilanteesta, ja Suomen valtion varsinkin, vastikkeettomia yritystukia Veroparatiisiyrityksille jakaessaan.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000008124962.html

      Finnwatch on liian kesy, ja tavallaan mukana korruptiossa, että se olisi tehokas ja uskottava taho, puuttumaan vakaviin ihmisoikeusrikoksiin, niin ulkomailla, kuin kotimaassa. Eihän Amnestykaan tunnista, Suomessa tapahtuvia ihmisoikeusrikoksia, kuten puolen miljoonan 800€/kk orjuuseläkeläisten, hyväksikäyttämistä veroparatiisi-soteyrityksien ihmiskaupan välineinä.

      • Anonyymi

        "Finnwatch on liian kesy, ja tavallaan mukana korruptiossa, että se olisi tehokas ja uskottava taho, puuttumaan vakaviin ihmisoikeusrikoksiin, niin ulkomailla, kuin kotimaassa."

        Finnwatch on nimensä mukaisesti pillinviheltäjä. Ei sillä ole valtuuksia puuttua yritysten asioihin. 800 eur eläke voi olla pieni, mutta ei sentään täytä ihmisoikeusrikkomuksen tunnusmerkkejä. Suomessa eläke määräytyy kaikille ansiotulojen mukaan.


    • Anonyymi

      Linkitätkö omiin puheisiisi? 9

      • Anonyymi

        So ?


      • Anonyymi

        Linkitän asioihin ja kirjoituksiin, en "puheisiin". Asiat ovat tärkeitä.


    • Anonyymi

      Vihreät on pelkkä ihmisvihamielinen terroristijärjestö. EU:n ilmastohaihatukset tekevät koko euroopasta elinkelvottoman muille, kuin kultalusikka suussa syntyneille rikkaille...

      • Anonyymi

        PetosPersKokRkpKrdKe tekevät sen joka tapauksessa, mutta totuus on, ettei Suomen eduskunnassa, ole enää aitoja eroja poliittisten puolueiden teoissa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

        Haavoittuvimmat on oikeusvaltioissa, jo turvattu alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ. Suomen päättäjien, ei pidä enää vitkutella tässä asiassa. On liian iso uhkakuva, puolustuskyvyttömille sairaus-kansaneläkeläisille, joutua ikäihmisenä, vammaisena ja vakavien sairauksien kanssa, pelkäämään ilmastonmuutoksen torjunnan epäoikeudenmukaisuuksia, kun se oikeusturva ei aidosti nytkään toteudu, 800€/kk ei ole
        1 250€/kk MINIMIELÄKE, vaikka päättäjät kuinka päätä kääntäisivät.


    • Anonyymi

      Vihreät on niin kovia porvareita, että maksattaisivat ilmastohuijauksen köyhillä.
      HÄVETKÄÄ.

    • Anonyymi

      Ruotsissa tiedotusvälineissä varoitellaan kansalaisia siitä, korruptiopoliitikot veroparatiisi-pörssikeinottelijat / veroparatiisiyritykset, siirtävät ilmastonmuutoksen torjunnan kustannukset kuluttajille / kansalaisten maksettavaksi.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-fluffiga-klimatloften-ska-bli-skarpa-beslut

      Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden lupauksille, uhkaa käydä, kuten eläkekorotus-lupauksille, joista ei vielä, Suomen hallituskauden puolivälissä, ole nähty aitoja merkkejäkään. Vale-eläkekorotus oli käytännössä eläkeleikkaus, sillä ei kompensoitu edes ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten asiat noin niinkuin menee... Joku kiittää hallitusta siitä, miten hyvin korona on hoidettu. Todellisuudessa kansa on asiat hoitanut hyvin ja elänyt niin ettei tartuntoja ole ollut tämän enempää. EU-lle on nyt annettu pikkurilli ja vaikka hieman teatraalisesti möyhkätään, miten EU ei määrää Suomen asiosta on se pelkkää showta. Metsä, verot jne jne.. ja Suomi sanoo kiltisti "juu". Miljardeja annetaan EU-lle, jotta Italia ja Espanja (suurimpina) elpyy, kehitysapu- ja yhteistyö miljardeja korotetaan, vaikka mitään selkeää ja konkreettista näiden käytöstä ei esitetä, tämäkin lainarahalla. Suomi ei ole Afrikkaa riistänyt, päinvastoin, eli mitään velkaakaan ei pitäisi olla. Sote piti pakkorunnoa läpi luultavasti ihan jo sen vuoksi ettei Suomen luottoluokitus kärsi (ja sehän tarkoittaisi lainan saannin tiukkenemista), Maa velkaantuu yhä kiihtyvämpää vauhtia, mutta bkt ei nouse samalla vauhdilla. Yhä enemmän ihmisiä elää toimeentulotukien varassa, yhä enemmän jää psyykkisistä syistä pois työelämästä, huumeiden käyttö lisääntyy ja myyntiä tapahtuu yhä vapaammin, Lapsien pitää saada päättää ovatko tyttöjä, poikia vai jotain muuta, liikennemerkit tasapäistetään, mies-päätteiset ammattinimikkeet poistetaan käytöstä, kurtturuusuja ja lupiineja revitään vimmaisesti maasta. Erilaiset liikkeet kuten sateenkaari, blm, intersektionalismi, feminismi, elokapinalliset jylläävät, painostaen samalla ihmisiä ajattelemaan jollain tietyllä hyväksytyllä normilla. Että tällainen Suomi ollaan sitten tähän mennessä saatu...

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä, että "sosiaalinen oikeudenmukaisuus", ulotetaan rikkaisiin tuettaviin valtioihin, kuten Italia, Espanja, Portugali jne ja Suomi lasketaan ns. rikkaaksi valtioksi, jonka kaikkien kansalaisten, katsotaan olevan paremmin toimeen tulevia, kuin ns. "köyhempien maiden", mikä on täysi harha, eikä pidä paikkaansa alkuunsakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

      Suomi ei kuulu edes Pohjoismaiden oikeusturvan piiriin, eli eläkeläisköyhät edelleen syvällä köyhyysrajan alapuolella 800€/kk orjuuseläkkeillä, kun kaikissa Pohjoismaissa ovat alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja siitä ylös päin.

    • Anonyymi

      Eihän vihreät arvosta kuin maahantunkeutujia huijareita ja terroristeja.

    • Anonyymi

      PetosKokPersuthan ovat nelinkertaistamassa maahanmuuttoa, että se siitä sinun sekoilustasi. Viimeksi toivat heti 38 000:tta ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisiyrityksille.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008123505.html

      Rikkaiden on aika luopua, isoissa lukaaleissa asumisesta. Ei ole mitään ilmastonmuutoksen kannalta kestävää, että verojenmaksajat joutuvat rahoittamaan, kalliita lämmitysremontteja niille, joilla on varaa maksaa ne itsekin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ilmastokatastrofeista ei rahalla selviä. Miten se 1250 eur eläke auttaa, jos vesi nousee ovenkarmin yläpuolelle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastokatastrofeista ei rahalla selviä. Miten se 1250 eur eläke auttaa, jos vesi nousee ovenkarmin yläpuolelle?

        Nälissään ei pysty pitelemään siitä oven karmista kiinni, kuten vatsa täynnä.

        Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, on tutkimuksissa todettu e d e l l y t y k s e k s i torjua ilmastonmuutosta ja suojella luontoa saastumiselta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13185966/greta-thunberg-pryder-vogueforside-og-kritiserer-modeindustri/

      Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, ilmastonmuutoksen torjunnassa ja luonnon suojelemisessa, ei ole "vain" työntekijöiden oikeuksia, vaan sen pitää koskea myös ns. työelämän ulkopuolella olevia, kuten sairaus-kansaneläkeläisiä, työttömiä, syrjäytettyjä jne. muuten se lähtökohtaisesti, vain hyväosaisten viherpesua ja taloudellisesta hyötymistä ilmastonmuutoksesta.

      https://www.dw.com/en/opinion-fincen-files-should-trigger-outrage/a-55058110

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16487036/okyrikkaille-perinto--ja-verosuunnittelijoille-quotsyrjaseutuquot-lisaa---koyhat-heitteilla-suomessa

      Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Haitalliset yritys-maatalous-korona-ym tuet ja verohelpotukset, pörssikeinotteluun veroparatiisiyrityksille, on poistettava.

    • Anonyymi

      Vihervasuri saa voimakkaan orgasmin kun kantasuomalainen lapsi kuolee kylmässä ja pimeässä nälkään.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikoista on tullut palkkamurhaajia, jotka turvaavat Veroparatiisi-monpolien pörssikeinottelija-rikkaiden mammonaa ja bisneksiä, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella.

      https://www.dw.com/en/wildfires-ravage-athens-green-lung-fueling-anger-and-despair/a-58809845

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      Suomenkin nykyiseltäkin hallitukselta, on riittänyt miljardeja miljardien perään, lapioida heille joilta ei mitään puutu, mutta kolmasosa Suomen kansalaista on unohdettu, jopa oikeusturvan osalta haavoittuvimmat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17051454/suomi-on-aarioikeistosairauden-jaljilta-kehitysmaa

    • Anonyymi

      Koskeeko sosiaalinen oikeudenmukaisuus siis myös aitosuomalaisia?

    • Anonyymi

      Ohisalo kehuskelee hyväosaisuudellaan, miten "maailmaan uskaltaa vielä synnyttää lapsen", aivan kuin se veroparatiisirikkaille olisi jokin suurikin saavutus.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/erika-bjerstrom-2

      Veroparatiisi-Shellin ökyjohtajamiehensä, muuttuu ek-medioitten titteleissä, milloin miksikin, vaikka todellisuudessa työskentelee monopolissa, joka hyötyy ilmastonmuutoksesta ja aikoo repiä kaiken hyödyn irti, jäätiköiden sulamisesta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Veroparatiisihävittäjä- ym sotabisnekset, ÄärioikeistoVihreiltä kyllä onnistuvat, vastikkeettomien yritys-maatalous-korona-ym tukien jakaminen, upporikkaille pörssikeinottelijoille veroparatiisiyrityksineen, muttei puolen miljoonan köyhyydessä kärvistelevän 800€/kk orjuuseläkeläisten, nostaminen edes köyhyysrajalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      On täyttä puppua, puhua ilmastonmuutoksen torjunnasta, jos samaan aikaan pahoinpidellään puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, äärimmäiseen köyhyyteen, jätetään riskiryhmät heitteille, kovan pandemian keskelle. Samaa toimintaa ÄärioikeistoVihreillä, kuin PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      Tutkijoiden tärkeä viesti on, ettei ilmastonmuutosta voida torjua, ilman SOSIAALISTA OIKEUDENMUKAISUUTTA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiltä on unohtunut, se tärkein eduskuntavaalilupaus: "ELÄKELÄISKÖYHYYDEN SIIRTÄMINEN HISTORIAAN".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      EK-medioissa mm. EK-Yle:ssä tänään, ÄärioikeistoVihreitä mainostellaan, kansallissosialismista tutuilla "elintila" -mainoksilla. Ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, unelmien ekoelämiä maaseudulla, rahoitetaan pitämällä puolta miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, äärimmäisessä köyhyydessä oikeusturvattomina, moderneina orjina käytännössä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      Hallitus petti eläkeläisköyhät äänestäjät. Ainut keino enää, herättää korruptiopäättäjien huomio, ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILAAN, on jättää äänestämättä tulevissa eduskuntavaaleissa. Korruptiopoliitikot/kansanedustajat eivät edusta enää demokratiaa ja oikeusvaltiota, kansalaisia.

      Kaikissa muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla jo siinä
      1 500€/kk, 2022-luvun oikeusturvan minimissä.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden käsitys oikeudenmukaisuudesta, koskee veroparatiisiväestöä ja heidän ulkomaisia apureitaan, muttei oman kansamme, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja, 800€/kk orjuuseläkeläisiä.

      https://www.theguardian.com/environment/2021/oct/28/world-failing-make-changes-avoid-climate-breakdown-report

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Sähkönhinnan (laiton) nousu, 0,65:sta, yhtäkkiä 0,95 senttiin, on liikaa jo entuudestaan, äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloissa kärvisteleville, 800€/kk orjuuseläkeläisille. Koska tutkijat, valveutuneet mediat heräävät, kysymään eläkeläisköyhyyden karujen seurauksien perään, puuttuuko jo paljon eläkeläisiä ?

    • Anonyymi

      Niin Elokapina, kuin Greenpeacekaan, eivät vaadi Veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumista, eivätkä Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamista, yritys-maatalous-ym tukien poistamista, verojenkierrosta, vakuutus-osakekuoririkollisuudesta, eli tehokkaimmat ilmastotoimet, pahimpia ilmastotuholaisia ja saastuttajia kohtaan, eivät kuulu Elokapinan, eivätkä Greenpeacen repertuaariin, johtuisiko siitä, että Greenpeace itse, on kansainvälinen veroparatiisiyritys ?

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/greenpeacella-mielenosoitus-helsinki-vantaan-lentokentalla-aktivistit-parkkitalon-katolla-poliisi-neuvottelee/8296962#gs.gvph9z

    • Anonyymi

      Eiköhän koko vihervasemmisto hallitus ole unohtanut sosiaalisen oikeudenmukaisuuden?🤦🤦🤦

    • Anonyymi

      Vihreät öyhöttäjät ovat pääosin verovaroin palkattuja virkamiehiä. Mitä se välittävät sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe